Kommentarer til Treningsstatistikk, t.o.m uke 12.

Som alle sikkert har lagt merke til på nettsiden vår, har vi fått på plass en ny og fanzy måte å registrere treningsstatistikk. Under menyen "Statistikk", kan hver enkelt følge sin treningsaktivitet uke for uke, samt følge med hvordan en ligger an i forhold til resten av syklistene i FOCC. Dette bør være motiverende, samt at det bør påvirke konkurranseinstinktet i oss FOCC-medlemmer.
Mandag 26 mar 2007 Av Stian "Stanley" Mjåsund
Spam kontroll: 1 + 1 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
Stanley El Presidente - Tirsdag 27 mar - 13.59
Kalas har meldt om leveringsdato 26.april. Så da får vi sykkelbekledningen akkurat i tide. Det er bra! Håper leveringsgarantien er 100% sikker, for uten Team Focc-bekledning på Bukken vil være stusselig.
Kilometer - Mandag 26 mar - 15.34
Bra å høre Kim Klatre! Fant også ut at det er en del teknisk trening som skal til for å sykle så effektivt som mulig sammen i gruppe. Kan spare mye på det, så det bør være i fokus på samlingene våre.
Etter å ha fått smaken på ute-sykling, så kommer ikke jeg til å sykle inne mer denne sesongen! :-)
Det nærmer seg veldig fort første ritt også gutter (og jente). Husk Bukkene-Bruse den 29. april. :)
Klatremusa - Mandag 26 mar - 14.39
Morsomt med sykling. Hadde første ute tur i går med Stian. var spesielt å komme ut etter å ha hatt ørten økter på spinning. Vi fant ihvertfall ut at det er mye som må planlegges før Tr. - Oslo.
Gleder meg til treningsleirene, satser på at vi får ssyklet noen mil ute da, blir gøy!
Stå på godtfolk!!
J@rle - Mandag 26 mar - 13.04
Ja nå har jeg nettopp vært på sykkelsport og handlet meg nye dekk. Det er racing dekk, med extra innlegg mot punktering. Nå blir det fart på hybriden min. Senest i dag morges opplevde jeg å bli forbikjørt av en tjukkas fra Pusnes. Det kan vi ikke ha noe av! Piggdekk er skikkelig brems.
Uansett, statistikk er motiverende.
Snuppeline - Mandag 26 mar - 12.15
Dere er flinke. Hvis dette ikke inspirerer til trening, så vet ikke jeg. Blir helt inspirert selv, i dag blir det en tur på SATS :)
El Presidente - Mandag 26 mar - 10.34
Dette er tøft...! Jeg ser at flere hadde en veldig bra uke 12.
Og Bjørn, moro å ha deg i rekkene! Ser du og Kjetil hadde en fin søndagstur i går! Dra med dere Ivar neste gang! :-)Personlig syklet jeg 1km mer enn Kjetil i uke 12, hehe! Ikke verst! Blæ blæ! Kim og Espen, meget bra uke må jeg si...! Imponert...! Frode er i Kina, så han får vi unnskylde! Øyvind og Ivar, dere må registrere data for uke 12, slik at jeg kan oppdatere søylediagrammene!
Gunman52 - Mandag 26 mar - 10.29
Ja, jeg bøyer meg i støvet for Klatremusa... du har faen meg gode bein! Ser at Rykk Ribe holder topp plasseing når det gjelder lengste tur så langt i år. Bra!
Hansen brødrene sliter tydligvis på sykkelsete for tiden. Er det pga hemoridene? Jaja, dette blir spennende.
Stoa Fysikalske Senter
Spennende høstesong!
Mandag 30 jul 2007
Tour de France diskusjoner
Mandag 09 jul 2007
FOCC er i mål!
Søndag 24 jun 2007
4 dager til TO!!
Tirsdag 19 jun 2007