Bukkene Bruse - Årets første ritt

Påmelding er i gang og jeg regner med at samtlige FOCC medlemmer melder seg på. Vi satser forsiktig og starter i Tur 2 gruppa.
Ser at statistikken er bra for flere av dere og at Frode er endelig kvitt renneræven. Det lover bra.
Kaptein Rykk, har du noen kommentarer til taktikken for dette rittet?
Onsdag 11 apr 2007 Av J@rle Vevmeister
Spam kontroll: 4 + 3 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
Stian - Tirsdag 17 apr - 19.45
Takk for tipset "Team Sykkelsesongen"...! Jeg poster en ny blogg, så kan vi diskutere om Team Focc bør bytte til tur 1.
Klatremusa - Tirsdag 17 apr - 19.43
Skjønner at team sykkelsesongen er redd de ikke skal få nok konkurranse, får se om vi skal endre pulje da slik at de får en god konkurrent! :)
Team Sykkelsesongen - Tirsdag 17 apr - 12.20
Fin side FOCC. Med det treningsgrunnlaget dere har så burde dere stille i tur 1...
Stanley - Fredag 13 apr - 15.38
Selvsagt Boonen! Vi har ambisjoner om å bli vassere i kantene etterhvert. Men først og fremst denne sesongen må vi samle litt erfaringer knyttet til sykkelsporten. Vi er i en tidlig fase enda! Uansett er vi VELDIG inspirert av denne sporten, og vi gleder oss til fortsettelsen! Vi er svært fornøyd med det vi har fått til så langt med vår nye sykkelklubb. Vi trener bra og motiverer hverandre. Nettsiden vår er et bra virkemiddel, i og med at vi bor i ulike byer rundt i landet. Håper andre der ute ser på oss på et hyggelig innslag i sykkelkretsen! Vi sees på Bukken! Gleder oss! Håper bare vi får levert draktene våre i tide! :-)
Boonen - Torsdag 12 apr - 21.18
Ok, takk for info. Da har vi med andre ord ingenting å frykte :-)
Det blir uansett spennende å se om denne uslipte diamanten kan bli litt spissere i kantente på sikt. Da blir det tevling.
Moose - Torsdag 12 apr - 12.24
Team Focc er foreløpig en uslipt diamant i sykkelriket...! Det er bra omgivelsene har store forventninger! Derfor skal vi jobbe knallhardt fremover! :-)
Kaptein Rykk - Torsdag 12 apr - 11.56
Hehe.

Planen vår er å ta dette som en konkurranse innad i FOCC, ingen (offisiell) lagkjøring. Vi skal med andre ord se hvem av oss som er best i FOCC. Vi har forøvrig meldt oss på Tur 2, noe som indikerer et relativt lavt amibsjonsnivå.
Boonen - Torsdag 12 apr - 09.47
Kaptein Rykk, det var da en slett taktikk...? Hva er ambisjonene deres... hvem er det som skal trekke og hvem er det som skal vinne? Hva er målet deres?
Dere profilerer dere ganske kraftig for tiden, så regn med at resten av sykkel kretsen har forventninger. Lykke til.
Rosinbolla - Torsdag 12 apr - 08.08
Er påmeldt Bukkene Bruse jeg og. Dette blir kanon Kjetil!
Stanley - Onsdag 11 apr - 22.21
Drøm søtt Rykk...!
Kaptein Rykk - Onsdag 11 apr - 22.13
Taktikken for min del er å gi jernet fra start, for deretter å rykke fra resten ved Rygene (om det da fortsatt er noen som ligger på hjul??).
Frode - Onsdag 11 apr - 21.36
Flott å høre at dere fikk testet veiene i påska. Her i Midt-Norge blir det nok fortsatt spinning da Kong Vinter ikke vil gi slipp. Sykkelen får stå i stua litt til før jeg ruller den ut på tørre veier. Har meldt meg på Bukken, og nå kjenner jeg konkurranseinstinktet ta tak i meg. Håper alle melder seg på, slik at vi får en real fight i klubben. Gleder meg til kolleksjonen kommer nå, ikke lenge til J
Kilometer - Onsdag 11 apr - 21.26
Har meldt meg på og betalt følgende ritt:
-Bukkene Bruse.
-ColorLineTour.
-Styrkeprøven.
Skal bli morro!
Stanley - Onsdag 11 apr - 20.17
Sikkert smart å satse på Tur2 i Bukken! Tross alt vårt første ritt noensinne! Moro blir det uansett...! Og helt sikkert slitsomt...! Jeg meldte meg på i går! Så da er den saken biff! Har alle meldt seg på?
Gunman52 - Onsdag 11 apr - 10.35
På en måte er det jo bra at Frode Frekvens holdt seg langt unna resten av gjengen med sykdommen sin. Det hadde jo vært katastrofe om han satte renneræv på resten av teamet midt i oppkjøringen til sesongen. Frode, det er du og Thor... begge sliter med magen.
Stoa Fysikalske Senter
Desember
Søndag 02 des 2007
Sykkelprat om vintern!
Mandag 12 nov 2007
Vintertrening!
Torsdag 25 okt 2007
Hva med neste sesong?
Søndag 07 okt 2007
Høsttråkken ?
Tirsdag 04 sep 2007