Stanley ute med skade - Kommer han tilbake?

Ryktene sier at Stanley "El Presidente" har måtte stå over flere turer denne uke pga. rygg problemer. Han påstår selv at skaden skyldes en meget hard spinning økt. Kan dette skape problemer for resten av laget? Statistikken er ikke akkurat bra for ham så langt denne uken.
Kombinert med at Frode ikke har erfaring med bakke sykling (pga sykkelheis) kan dette få uheldige følger i Bukkene Bruse rittet om et par uker.
Frode og Stian, er det hold i ryktene?
Lørdag 14 apr 2007 Av J@rle Vevmeister
Spam kontroll: 4 + 3 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
Stanley - Søndag 15 apr - 23.15
Veldig hyggelig å høre Frutt at du er i gang på Raceren din! Regner med det var en fin jomfrutur på det røde lynet! Snart møtes vi til fight under Bukken! Ser virkelig frem til det...! Lengde siden vi har sett deg nå! Stå på før den tid. På gjensyn gamle ørn! Hils Marte Nurse...
Gunman52 - Søndag 15 apr - 22.41
Hyggelig å se at du lever Frode Frekvens, og kult at sykkelen funka. Er det duket for duell med svigerfar nå da? Regner med at du stiller i samme outfit også...?
Det ser ut som at Stanley har kjørt av seg ryggplagene. Det er bra. Det hadde jo ikke vært så greit om han ble liggende å lekke i den nye fløyels sofaen sin på Bøler også.
Mr Frekvens - Søndag 15 apr - 21.15
For en flott dag!
Endelig fikk "Det røde lynet" rullet på snøfri asfalt! Jeg har den glede å meddele dere, kjære klubbkamerater, at årets første tur med landeveissykkelen herved er gjennomført. Været var flott, solen strålte om kapp med undertegnede mens hjulene trillet vårkåte og viltre mil etter mil. Jeg er i gang!
Ikke bra å høre at Stanley begynner å kjenne gikta så tidlig. Husk også å trene "korsettet" jevnlig. Mage og rygg må være i harmoni med resten av din staute kropp, Moose. God bedring. Heia Start!
Rykk Ribe - Søndag 15 apr - 15.26
JAJA, Moose. Jeg knuste deg jo denne uka! Du sa det skulle bli kamp??? Får se neste uke da.
Moose - Lørdag 14 apr - 19.46
Joda, stemmer det at ryggen har vært trøblete denne uka! Men jeg er jo en fighter, så ukeplanen skal jeg uansett gjennomføre! Dere kan regne med Moose fremover! :-) Hadde bl.a en fin tur i dag med Kim og Finansen. Vi syklet i området rundt Sørumsand i Akershus, 62km (svigers til Kim bor der). Flott tur i fint vær og meget bra terreng. Både Finansen og Kim var sterke i dag, så Team Focc ser ut til å være i bra rute!
PS! Spinning er ikke for kvinnfolk, Kjetil. Spinning er meget bra som et suplement i treningshverdagen! Hver mandag fremover er Team Focc Øst å finne på Spinning Intervall. Men selvfølgelig vil utesykling være hovedfokus! Stå på Folkens!
Gunman52 - Lørdag 14 apr - 14.15
Ja, jeg har vært urolig jeg også. Han var så høy på pæra tidligere denne uka, men statistikken sier noe annet. Ligger han rett ut? Har han vært hos kiropraktor? Håper ikke han har pådratt seg det samme som for et par år siden. Da var han lenket til sofaen og kom seg ikke på vannklosettet engang. Han måtte bare slippe seg der han lå. Det var derfor han lot sofaen stå igjen da han solgte leiligheten til Mette. Uansett, la oss håpe at han gir lyd fra seg snart.
Kilometer - Lørdag 14 apr - 13.59
Aha.. så det er derfor det er litt dårlig m Stanleys statistikk... Jaja.. får håpe det går bedre etterhvert..
Spinning er for kvinnfolk!
Stoa Fysikalske Senter
Bukkene Bruse, like før!
Torsdag 10 apr 2008
Rittsesongen nærmer seg!
Lørdag 29 mar 2008
Påsketrening!
Søndag 16 mar 2008
FOCC går for Platina!
Søndag 24 feb 2008
FOCC Treningsleir i Oslo
Tirsdag 12 feb 2008
Oppkjøring
Fredag 18 jan 2008
Terminlistemøte
Onsdag 09 jan 2008
2008 sesongen er i gang!
Tirsdag 01 jan 2008