FOCC leverte varene - Inn til respektabel plassering i Bukken

Bra jobbet gutter! Dette var over forventning, og ikke minst: Vi knuste Sykkelsesongen. 5 FOCC ryttere fullførte langt fremme i hovedfeltet i Tur1. Synd at Stian og Ivar måtte slippe i bakken etter Frolands verk. Uansett, dette lover bra for resten av sesongen, FOCC toget er i rute!

Oppdatert: Se bilder fra rittet

Søndag 29 apr 2007 Av J@rle Vevmeister
Spam kontroll: 5 + 4 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
Stanley - Torsdag 03 mai - 16.38
Ai ai, sir! Sendt deg mail tilbake Capt! :-)
Capt - Onsdag 02 mai - 22.23
Team Sykkelsesongen har blitt enige om å melde seg på i 7 timer. Sees på start (og i baren) :) Fikk du mailen min Stanley?
Kaptein Rykk - Onsdag 02 mai - 20.30
Det er en god idè! Vi må satse på samarbeid opp til Hovden. Så samles vi i baren etterpå!!!
Stanley - Onsdag 02 mai - 20.29
Enig Capt.! Vi må samarbeide slik at vi oppnår gode resultater!
Capt - Onsdag 02 mai - 20.25
Kanskje vi ser FOCC og Sykkelsesongen i tospann opp Setesdalen?
Stanley - Tirsdag 01 mai - 17.37
Kan ikke være mer enig med deg Frode...! Gode opptakskriterier du påpeker der! Trenger flere deltakere fra FOCC på Kr.Sand-Hovden og Styrkeprøven! Jo mere vi er sammen, tra la la!
Frekvens - Tirsdag 01 mai - 15.39
Ikkje no stress "LOOK my way". Har du gode bein, liker kake og slår an en god vits i blandt stiller du godt til opptaksprøven i FOCC. Hva sier du til det? Kommentarer fra kapteinen eller presidenten?
Mr Hz - Tirsdag 01 mai - 15.34
Flott at dere utfordret oss til Tur 1, Team Sykkelsesongen! Det satt en ekstra glød i oss, og var nok mye av skylden at FOCC-toget holdt helt inn til mål. Alltid trist når en velt oppstår, og som jeg har forstått det, gikk det til stor grad utover Pink Panthers. Håper dere heles fort og får gode bein igjen.
LOOK my way - Tirsdag 01 mai - 10.27
Det var knall kjørt av dere gutter. Mulig jeg må melde overgang til FOCC - dere har vel noen knall tester for å komme med??
Haakon - Tirsdag 01 mai - 09.43
Yeah yeah... Tenk hvor kjedelig vi hadde hatt det om det ikke hadde vært for den kommentaren. Nei FOCC, dere burde egentlig takke oss :) Sårene etter veltene blir stelt og pleiet
Gunman52 - Tirsdag 01 mai - 08.47
Rykk, det er bra! Smør det godt inn i såret, hehe.
Synd med Stanley da, han sprakk som en dong...
Kaptein Rykk Ribe - Tirsdag 01 mai - 00.10
Jeg vil på vegne av Team FOCC takke Team Sykkelsesongen for å ha utfordret oss til å starte i Tur 1.

Siterer også en slibrig kommentar fra Team Sykkelsesongens nettside ifra den verbale fighten: "FOCC!!! Vi leverer alltid. Ikke noe problem å vinne...I hvertfall ikke over en gjeng halvfeit middelaldrende menn fra Fevik.."
Haakon - Mandag 30 apr - 19.39
Mail sendt
Stanley - Mandag 30 apr - 19.29
stmj@anticimex.no = Stanleys (Stians) mailadr.
Haakon - Mandag 30 apr - 18.32
Stanley, gleder meg :) Har du en mail adresse eller slikt som man kan kontakt på? Enebakk rundt er fint ja. Gleder meg allerede til proteinshaken i baren på Hovden
Stanley igjen,,, - Mandag 30 apr - 17.53
Gleder meg allerede til neste års Bukkene Bruse Haakon, men først skal vi jo til Hovden! Det blir bra! Er gjerne med på treningsturer på Østlandet utover våren! Enebakk er et fint sted å sykle! Hørte rykter om at du ofte var å finne på de veiene! Jeg holder forresten på med en liten video fra Bukken Bruse! Håper på å bli ferdig i aften! Den som venter vil sjå..!
Stanley - Mandag 30 apr - 17.49
Nei, Anita. Mener vi tok dere igjen på et tidligere tidspunkt? Opp mot Hinnebu tror jeg! Så det var nok ikke deg!
Haakon - Mandag 30 apr - 17.24
Stanley, jeg biter meg fast i din utspill om seier til neste år :)
Ukjent - Mandag 30 apr - 16.56
HAHAHAHA conehead
Anita - Mandag 30 apr - 16.47
Stian: Er det dine bilder? Er det meg som er tursyklisten dere innhenter? hihi! Klarte ikke å få det større for var så dårlig oppløsning....
Stanley - Mandag 30 apr - 16.33
Ja, det var et flott arrangement som GSK stod for! Helt topp! Masse deltakere, fine familieaktiviteter, flott stemning, god grillmat og ikke minst et fantastisk flott vær! En bedre ramme for et lokalt sykkelritt skal en lete lenge etter! Gleder meg allerede til neste år! Da skal FOCC vinne Tur 1 :-) Viktig med ambisjoner! Vi sykles!
mærta - Mandag 30 apr - 15.17
Gratulerer med vel overstått debut:) Dere er himla gode asså. Draktene blei SINNSYKT KULE!!! Neste gang vil jeg vært med og se på. Hørtes ut som et tipp topp arrangement
Vant ikke :) - Mandag 30 apr - 14.55
Flott å lese at alle er så opptatt av å slå sykkelsesongen :)
J@rlem - Mandag 30 apr - 14.07
Takk skal du ha "ACC Proff". Vi er kanskje litt pirkete, men rett skal være rett :-)
Grethe R. R. - Mandag 30 apr - 12.33
hoho!! fevikgutta!! dette var såååå kult!! skulle sjekke resultatene til guttene mine i sykkelsesongen, så finner jeg dere her!! visste ikke at dere var så engasjert dere og!! hur kult som helst!! får vel gratulere med seieren over ss.. selv om de er mine favoritter!! hehe:) nå skal jeg sannelig begynne å følge med på dere og..kanskje jeg må bytte groupie-tilhørighet..hoho!! lykke til, skal tute på dere neste gang jeg ser de gule trøyene deres!! håper alle har det bra!! klem klem!!
Klatremusa - Mandag 30 apr - 12.04
Helt konge gutter! Var en utrolig fin(slitsom) tur. Var ikke helt sikker på hvordan dette skulle gå når pulsen toppet allerede etter en mil men greide meg med inn. Dette ga mersmak!!! Kjempearrangement, sol og grilling og masse blie folk. Flott jobb Grimstad!!
ACC Proff - Mandag 30 apr - 10.59
Jeg fikk høre at FOCC tok 5. plass med Jonny på 6. plass.
Selv syklet jeg rekord, så jeg bare refererer til hva som ble oppgitt av tilskuere i målområdet.
Dette skal jeg får rettet opp i.
Gratulerer med god debut!
Bra gjort å sette Sykkelsesongen på plass.
J@rlem - Mandag 30 apr - 10.43
Har fått melding om at ArendalCC skryter på seg en 6. plass i Tur1 :-) I følge uavhengige videobevis er dette ikke riktig. Det er nemlig FOCC syklist Espen "Rykk" Ribe som holder 6. plassen og ACC er på nr 9.
Her er listen:

1. CK-Sør (Sigurd Forness)
2. GSK-Continental (Anders Nielsen)
3. GSK-OldSchool (?)
4. GSK-Continental (Rune Steffensen)
5. GSK-OldSchool (Ove Pedersen)
6. FOCC-Espen Ribe
7. VOC-???
8. KCK-???
9. ACC-Johnny Lortenzen
Kaptein Rykk - Mandag 30 apr - 01.18
Har fått bekreftet en 6 plass nå på fotofinishen. Det er bra, men det er mer å gå på... ER virkelig imponert over dere i dag gutter.

Fantastisk bra jobba hele gjengen. Kilometer, Rosinbolla og Frekvens imponerte stort med sine drag i front. Rosinbolla er rå i bakkene, først over de verste kneinkene!! Sykt bra!! At Kilometer holdt helt inn til mål skjønner ikke jeg, selv måtte jeg virkelig trå til for å ta han. Kim er alltid med, selv om pulsen er på 95% av maks, rått. Når det gjelder Stanley så tror jeg forklaringen er at han tenkte bare på gode foto muligheter langs hele løypa, han glemte at han var med i ritt... Men en Koitonene tar du nok ikke igjen Stanley. Dårlig idè!! Hehe

Takk til Frekvens som dro meg opp i feltet etter jeg ble hengene etter ved uhellet rett før Vik. Takk for strålende kake.

Og til slutt IVÆ, AT du klarer å henge med så lenge bare på nudler. Og med tanke på alle de gangene du har vært på byen etter jul. HELT SYKT!!
ivæ - Søndag 29 apr - 22.55
Dette var morro,men et slit mot slutten. jeg å stanley mista gruppa opp siste bakke i froland,men klarte å kjempe oss til mål på en god tid.Dere andre på laget imponerte veldig, hadde aldri trodd at svære kim krampe skulle holde me i teten helt til mål..
Imorra skal e slappe av me en whiskey i det flotte glasset mi fikk
Haakon - Søndag 29 apr - 20.48
Da er det bare å ta seg av hatten og bøye seg i støvet. Grattis med innsatsen gutter! Vi hadde litt uflaks med et par velt og 3 av gutta av sykkelen 4 km før mål. Uansett, i dag var dere best :) Bra levert, men vi kommer sterkere tilbake ... Og takk for god kake.

Kanskje vi skulle ha arrangert en treningstur for de av oss som bor øst på?
Pinarello - Søndag 29 apr - 20.22
GSK-Continental hadde en grei dag på jobben selv om det ble litt magert utbytte til sist. Da jeg sviktet i siste bakken under siste soloforsøk, sviktet jammen spurteren vår også(PlanB). Hmmm. Det er ingen som husker nr 2 :)

Takk for god innsats uansett, dette var morro!
Michael Mørland GSK - Søndag 29 apr - 19.58
Hei FOCC'ers! Flott debut. Var morro å ha dere med frem til noe som må være en bra tur 1 tid. Så sågar et par tre stykker av dere var med å trekke litt innimellom også. Bra! See u around.
frøken Espenes - Søndag 29 apr - 18.40
Hei Fevikboys! Gratulerer så mye med kjempefin plassering! Skjønner ikke det er mulig å sykle så fort, var ikke lenge jeg hang på i feltet deres hvertfall! Så brukte jeg 45 min mer enn dere også hehe. Jaja, ser kanskje ryggen deres idet dere suser forbi meg på Color Line tour:D
Materialforvalter FOCC - Søndag 29 apr - 18.32
Jeg må forsvare Conehead`n på laget vårt. Dette var lånt utstyr fra hans svigerfar! Han bor i Trondheim og hadde ikke sykkel og utstyr med seg på flyet til Sørlandet. Men når det er sagt, håper jeg alle i FOCC stiller i gule og sorte Girohjelmer i fremtiden! Viktig å matche med draktene :-)
Frekvens - Søndag 29 apr - 18.30
Dette var utrolig gøy og ikke minst inspirerende å være med på!
Takk til GSK som arrangerte et flott ritt, og ikke minst til alle i Tur 1-toget. Lærte mye av dere i dag!

Gleder meg allerede til neste gang vi møtes:-)
F.K.Nicolaisen - Søndag 29 apr - 18.18
Bra jobbet i dag gutter. noen av dere trenger kansje litt mer trening med å sykle i felt. men ellers var det meget bra innsats. ps har sett på de rå bildene deres å holt på å dø av latter når vi ser at dere har fått med dere en "conehead" på laget. hehe.
Mafioso - Søndag 29 apr - 18.08
Grattis til FOCC, debyen står det virkelig respekt av. Vet ikke hvordan det gikk helt i tet i gruppe 1, men det var ingen FOCC'ere som havnet i hengeren til undertegnede.
Men jeg fikk alltids plass til en 2-3 stykker med rosa drakt. De kjempet heroisk i motvinden på Løddesøl sletta, men ble innhentet av oss Tur2 gutta og havnet oppi "kørga" på sykkelhengeren min. Det skal i rettfedighetens navn sies at vi egentlig holdt Tur1 tempo, så for all del, kjempeinnsats av alle.
Stanley - Søndag 29 apr - 17.53
Virkelig bra kjørt gutter! 2t30min står det respekt av! Husk dette er FOCC sin debutsesongen, og vårt aller første sykkelløp noensinne! Ellers vil jeg takke GSK for et fabelaktig arrangement...! FOCC blir å finne på startstreken også i fremtiden!
Rosinbolla - Søndag 29 apr - 17.51
Å jo, vi fikk mye dra hjelp, takk til alle som offret seg der fremme.
Rosinbolla - Søndag 29 apr - 17.46
Og det var jo ingen foran hovedfeltet, så vi fullførte i tetfeltet! Kanonbra, selv med 15 minutter dårligere tid hadde jeg vært storfornøyd. Dette gikk over all forventning, grattis alle sammen!
Kilometer - Søndag 29 apr - 16.22
Ja, dette var sinnsykt kult. Koser meg med boken "Best på Sykkel" nå... Skal bli moro og se når redaktøren kommer m en ny nyhet.. hehe.. GSK-toget hold oppe tempoet godt i front og sørget for at vi fikk en veldig bra tid i mål i dag. Takk for turen boys! :-)
Stoa Fysikalske Senter
Desember
Søndag 02 des 2007
Sykkelprat om vintern!
Mandag 12 nov 2007
Vintertrening!
Torsdag 25 okt 2007
Hva med neste sesong?
Søndag 07 okt 2007
Høsttråkken ?
Tirsdag 04 sep 2007