Frekvens sine ernæringsråd og effektivitetstips

Skal man bli en bedre syklist og gjennomføre ritt med gode bein, må det trenes og øves på de riktige tingene. Det kan være alt fra å kunne drikke ofte og mye nok, kle seg riktig etter værforholdene til å vite hvordan kroppen fungerer under harde forhold med lite mat og sliten kropp. For distanser som
Kr.sand-Hovden og T-O, vil man oppleve både oppturer og nedturer under rittet, og da er det viktig å ha følt både smerte og syre på trening i forkant av slike ritt. Dette må vi forberede oss til best mulig!

Jeg vil med denne spalten presentere ernæringsråd og effektivitetsråd hver uke. Fokuset frem til 26. mai vil være på riktig ernæring og effektiv trening, før jeg retter tipsene mot Den Store Styrkeprøven og lagets utfordringer frem mot 23. juni. Ikke nøl med å være kritisk til spalten, sammen skal vi klare å få utbytte av treningen vår. Tips meg gjerne om du har et tema som burde diskuteres. Oppfordrer også syklister med å komme med egne erfaringer så langt i sesongen…
Torsdag 03 mai 2007 Av Frode "Frekvens" Novik
Spam kontroll: 3 + 2 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
Stanley - Lørdag 05 mai - 12.43
Frode! Foreslår å legge alt du skriver i spalten din i en egen artikkel under overskriften `Om sykling`. Så kan vi legge til gode fotos osv.! Hva tror du om det? Så bruker vi bloggen for å diskutere innholdet i spalten din? Du velger om du poster spalten på bloggen, eller mailer til meg, så legger jeg teksten din ut som artikkel. Skrevet av Frutt, Frodes spalte eller noe sånt? hehe! Moro! Liker initiativet ditt..!
fysioen - Fredag 04 mai - 12.32
God tur MoosE! Gidder du handle noe bacon til meg på veien hjem?
Stanley - Fredag 04 mai - 08.58
Meget spennende spalte du har satt i gang Frutt...! Dette må bli bra greier! Jeg skal være superlojal og følge dine råd til punkt og prikke! mange viktige ting du påpeker som du ønsker fokus rundt...! Vi bygger stein for stein om dagen! Virkelig moro, og jeg må si jeg er utrolig engasjert og inspirert...!
Kanskje opplever jeg en del syre og smerte allerede i dag, da jeg skal sykle alene til Sweden fra Oslo? Setter meg på sykkelen om 3 timer! Ønsk meg lykke til...!
Stoa Fysikalske Senter
Spennende høstesong!
Mandag 30 jul 2007
Tour de France diskusjoner
Mandag 09 jul 2007
FOCC er i mål!
Søndag 24 jun 2007
4 dager til TO!!
Tirsdag 19 jun 2007