Samarbeid og taktikk, samt planlegging av Kristiansand - Hovden!

Så smått nærmer det seg Color Line Tour; Kristiansand - Hovden.
Dette blir på mange måter FOCC sin generalprøve før Styrksprøven! Viktige erfaringer vil skapes!

Hva er viktig å planlegge før rittet? Hva er ambisjonene våre?
Er formen til alle FOCC-medlemmene inntakt?
Er GSK (Mafioso ++) og Sykkelsesongen klar for å samarbeide opp til Hovden?
Og ikke minst; aksepterer FOCC`s kaptein at gutta "hever noen pokaler" eller "klemmer noen begere" (drikke øl) etter rittet?

Her er det mye som må besvares!
Mandag 07 mai 2007 Av Stian "Stanley" Mjåsund
Spam kontroll: 1 + 1 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
Capt - Torsdag 10 mai - 09.24
Veldig synd med Sindland. Hun tanta i Trygg Trafikk er jo en fare for seg selv og samfunnet, og det jo skremmende at en som jobber med trafikk sikkerhet kan trekke alle syklister over en kam.. Når det er sagt så er det mange som tar sjansen og vingler litt
Rykk - Onsdag 09 mai - 22.53
HMS:
http://www.fvn.no/sport/sykkel/article472262.ece
Rykk - Onsdag 09 mai - 22.43
Jaja, du kan jo trene litt i juni. Går sikkert greit det...
Finansen - Onsdag 09 mai - 11.00
Regner med jeg skal hjem i helga ja. Har planlagt en aktiv sykkel helg, men akkurat søndags morgen, passer ikke inn i planen. Spesielt ikke 140km. På den tiden er jeg redd kroppen må repareres etter en hard lørdagskveld. Men er meget imponert av mengden km resten av lagt har ned av trenings mengde(unntatt bror). Vi kommer sterkere tilbake!!!!
Frekvens - Tirsdag 08 mai - 23.34
Strålende at sykkelentusiasmen spirer og gror på sørlandet. Håper flest mulig stiller med friskt mot og gode bein.
Flott å se at Mr Capt i Sykkelsesongen har gode tips og ønsker samarbeid under Krs-Hovden. Det har nok alle utbytte av.
Lykke til i helgens ritt, boys.

Knus på:-)
Rykk - Tirsdag 08 mai - 23.21
Bra greier Bolla og Kilometer, lykke til. Det viktigste er å delta!!

Jeg kommer til å kjøre noen lange turer i Rogalandsområdet. Det duger det også, det er ikke bare flatt her for å si det mildt...
Kaptein Rykk - Tirsdag 08 mai - 22.59
Stanley har summert opp treningen så langt, laget oversikt over hvordan hver enkelt ligger an i forhold til planlagt. Se stolpediagrammet under statistikken. Det er enkelte som ikke henger helt med her ser jeg. Skjerpings, sykkelen er ikke lettere 23 juni...
ivæ - Tirsdag 08 mai - 22.24
Er litt usikker, har ikke fått en kilometer på sykkelsetet siden bukkene bruse. Skal sykle til helga men tror den løypa blir litt for tøff.(spesielt på søndag)
J@rle - Tirsdag 08 mai - 22.04
Boys, dette var hyggelig nytt! Da blir det action til helgen også. Stanley Moose Deux Metre kommer til slite i Praha nå. Han ville mye heller tråkket rundt Herefoss enn å nippe rødvin og se kultur i en pensjonist by.
Kilometer - Tirsdag 08 mai - 21.31
Hvis Finansen er hjemme i helga, ser jeg ingen grunn til at han ikke skal stille. Viktig at du får med deg noen ritt Finansen! Eller hva sier du? Kanskje J@arle kommer og knipser noen fotos?
Stanley - Tirsdag 08 mai - 20.20
Suverent boys at dere der hjemme stiller i Herrefossrunden! FOCC hører hjemme i slike ritt...! Det går rykter om at Finansen skal til Sørlandet i helga! Få ham med, samt lislebruttern Ivar! Da blir dere et fint lag! Jeg ønsker lykke til, og som redaktør forventer jeg noen fotos, slik at vi kan lage en artikel fra rittet...!
Capt - Tirsdag 08 mai - 20.20
Team Sykkelsesongen avd øst stiller 2 mann til start på Ceres rittet.
Kilometer - Tirsdag 08 mai - 19.27
Jeg regner med jeg stiller der jeg også... hva med deg Ivæ Balloon? Du er med? Har Team Sykkelsesongen tenkt å stille noen mann til start til helga kanskje?
Rosinbolla - Tirsdag 08 mai - 18.52
Med fare for å gjøre FOCC til skamme, jeg har meldt meg på Herefossrunden , tur 140 km klassen. Regner ikke med å kopiere Bukkenresultatet. Har kun syklet 10 mil siden Bukken og sliter med en forkjølelse. Regner med at du Kjetil stiller!?
Mafioso - Tirsdag 08 mai - 14.10
Anbefaler Herrefossrunden (140km) til helgen som gjennomkjøring til Colorline Tour, oppdelt i Rekord og Turklasse m/master fra Arendal og opp Grøsle kleiver. Ypperlig mulighet til å samkjøre lagene. Regner med at vi i GSK også satser på mest mulig samkjøring, selv om vi foreløpig ikke har diskutert det internt enda...
Capt - Tirsdag 08 mai - 00.03
Ps. Jeg glemte å nevne at banketten etterpå er like viktig :)
Capt - Tirsdag 08 mai - 00.02
På vegne av Sykkelsesongen så kan jeg si at vi er villige til å samarbeide og ta vår del av jobben.

Sykkelsesongen har syklet Lillehammer-Oslo 2 ganger og jeg kan dele noen av våre erfaringer:

Vi har hatt mat/drikke stopp etter ca 8 mil og ca 14 mil. Det har vært ok intervaller og det er også der matstasjonene har vært. Kan vi ha ”passiv” følgebil? Som stopper på avtalte steder? Med flasker og mat? Det hadde vært perfekt.

Ellers kan jeg si som Kaptein Rykk at kjedesykling er meget viktig. Under L-O har vi kjørt rulla slik at alle i laget har vært med til Olavsgård. Dvs at vi har stoppet under punkteringer, velt, pissing osv :) Kan nevne at vi i fjor hadde 4 punkteringer. 2-3 stopper da og hjelper til og resten av gjengen triller rolig. Dette har vi vært steinharde på. Etter hvert som folk har blitt slitne så har man satt seg bak og de som orker kjører for alle. Det har også betydd at noen har måttet ta en større del av jobben, men sykkel er en lagsport og vi er et lag!

Hvis vi er mange nok som er i en gruppe, så kan det være en ide å dele opp slik at ikke alle sitter i kjeden samtidig. Det kan ofte medføre at kjeden blir litt rotete pluss at det gir mulighet for å hvile for de som er slitne.

Vi har også valgt å kjøre bakkene forholdsvis rolig for å unngå syre i beina og heller sette opp farten på slettene. Ellers så har vi kommunisert underveis og det er lov å si fra hvis man føler at det går for fort.

Det var noen tanker fra Sykkelsesongen, men ingen fasit ?
Kaptein Rykk - Mandag 07 mai - 22.23
Dette rittet er enda en milepæl for Team Focc, første rittet over 20 mil(det er langt det!!).

Vi klarte oss bra i feltet i Bukkene Bruse, nå er det tid for å bli bedre på kjedesykling. Dette er noe som må sitte før den O STORE Styrkeprøven. Samarbeid innad i Team Focc og samarbeid med andre syklister/lag er prioritert. Dette vil gjøre oss bedre rustet for laaange turer.

Vi bør ha avtalt hvor vi skal stoppe for å fylle lagrene med mat og drikke. Jeg foreslår i Valle(156km) siden det er Gourmet stasjonen... Vi må nok fylle på litt drikke etc. før den tid, ved Åraksbø(110km)?

Mulig Mafioso og gjengen er med i samme feltet, da blir det sannsynligvis noen tissepauser siden de i GSK ikke kan tisse i fart;-)

Til slutt:
Jeg foreslår at de som holder følge med 7 timersgruppa til Hovden skal få lov til å kjøpe seg noen beger. Resten må trene mer...
Stoa Fysikalske Senter
Desember
Søndag 02 des 2007
Sykkelprat om vintern!
Mandag 12 nov 2007
Vintertrening!
Torsdag 25 okt 2007
Hva med neste sesong?
Søndag 07 okt 2007
Høsttråkken ?
Tirsdag 04 sep 2007