FOCC stiller 2 mann i Herefoss Rundt

Kilometer Ribe og krutt-raketten Bolla Birkeland stiller til start på søndag. Hvordan vil dette gå? Har disse gutta noe å gjøre her? Vil de klare å hevde seg blandt rutinerte ACC syklister på hjemmebane? Dette blir en triller!
Fredag 11 mai 2007 Av J@rle Vevmeister
Spam kontroll: 3 + 2 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
J@rle - Lørdag 12 mai - 19.16
Rykk, ja dette blir spennende. Det finnes ingen link enda, men planen er å legge dette inn på www.focc.no. I dag har vi kjørt noen tester når Kilometer var på en lett treningstur og systemet fungerer bra så langt. Men, fortsatt er det en del igjen før vi kan legge det ut for andre.
Kaptein Rykk - Lørdag 12 mai - 18.28
Vil ønske lykke til i Herrefoss rundt for de som skal delta. Blir interessant å få se resultatet av Reltime GPS data tracking systemet deres, morro!! Finnes det en link? Eller er det for tidlig enda?
Mafioso - Lørdag 12 mai - 00.09
What!!! "Hangarounds" fra FOCC i rulla til GSK?????? Ok da boys, får gå for denne gang. En betingelse, dere lar meg vinne spurten!!!!
Capt Sykkelsesongen - Fredag 11 mai - 21.16
Hva Sykkelsesongen avd sør holder på med vet ikke jeg, men avd øst skal sykle ritt på østlandet. Vi inviterte vel FOCC avd øst til å delta i dette rittet :) Uansett, ønsker FOCC gutta lykke til.
Gunman52 - Fredag 11 mai - 19.35
Det er stille fra Sykkelsesongen denne gangen, ingen utfordringer til FOCC?
Og hva med Stanley Moose da Goose? Koser seg i Paris har jeg hørt... får ikke gode bein av det.
Fra det jeg har hørt er Kilometer Ribe i knallform og klar for en real utfordring. Dette blir spennende. Jeg dropper Giro'n på TV til fordel for live action i Ændal til søndag. Knus på som Frekvens pleier å si!
J@rle - Fredag 11 mai - 19.31
Jeg stiller som mannskap og altmuligmann for Kilometer og resten av FOCC. Jeg sørger for at han er komfortabel og passer på at han tisser før start.
Det ligger også an til testing av prototypen fra vårt siste samarbeidsprosjekt: Realtime GPS data tracking (posisjon, høyde og fart) fra løypa direkte til kart/satelitt oversikt på web.
Følg med!
Kilometer - Fredag 11 mai - 17.01
Jeg stiller. Trenger ritterfaringer. Satser på en fin gjennomkjøring, og sette standarden på statistikken for lengste sykkeløkt! Moro om Mentor også er med! :-)
Ellers så blir det vel å henge på med Mafioso & Co, og kanskje lære noen triks når det gjelder kjedekjøring. :-)
Rosinbolla - Fredag 11 mai - 15.01
For min del kommer thrilleren til å handle om jeg stiller på startstreken eller ei, og eventuelt om jeg klarer å gjennomføre. Er fortsatt forkjølet så det holder og det er også årsaken til det er blitt null sykling denne uka.
Frode - Fredag 11 mai - 14.31
Ingn tvil at det er knyttet mye spenning til dette rittet og FOCCs bein. Jeg tror at både Kilometer og Bolla vil gjøre det like bra, om ikke bedre denne gangen. Hva med å tenke mer økonomisk denne gangen og vinne spurten, boys?
Snakket med "Mentor" i går kveld. Han stiller også muligens til rittet i gult og svart.
Stoa Fysikalske Senter
Bukkene Bruse, like før!
Torsdag 10 apr 2008
Rittsesongen nærmer seg!
Lørdag 29 mar 2008
Påsketrening!
Søndag 16 mar 2008
FOCC går for Platina!
Søndag 24 feb 2008
FOCC Treningsleir i Oslo
Tirsdag 12 feb 2008
Oppkjøring
Fredag 18 jan 2008
Terminlistemøte
Onsdag 09 jan 2008
2008 sesongen er i gang!
Tirsdag 01 jan 2008