Onsdagsritt igjen - 32 km i høyt tempo

Sparebank-cup'en arrangeres annenhver uke og denne gang går starten fra Bøylefoss kl 18.00. Foccers, still opp! Dette er bra for blodpumpa og fin ritt trening. Så vidt vet går løypa i litt mer variert terreng denne gang. Her er det muligheter for alle.
Vævmestaren, Ket Vaskeball og FOCC ferskingen Jens stiller med nybarbert kropp og godt humør. Noen flere? Hva med Krise, Joel, Hunter, Finansen og Krembolla?
Tirsdag 28 aug 2007 Av J@rle Vevmeister
Spam kontroll: 5 + 4 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
J@rle - Søndag 02 sep - 21.39
Det er bare det at Tengel har jo blitt kallt for Tengel H. (bokstavelig uttalt) siden ungdomskolen. Derfor var det naturlig å fortsette med det... Men, forandring fryder jo.
Gruber - Søndag 02 sep - 18.39

Grattis med navnet Turbo Tengel...:)
- og bra innsats i 13-mila... (dog litt slapt å la to juniorer fra KCK stikke av med hederen...)
Turbo Tengel - Søndag 02 sep - 17.55
gutter, nå ble jeg rørt. kunne ikke fått et finere navn.
savna dere på 13mila idag.
Navnkomiteen - Søndag 02 sep - 15.46
Turbo Tengel er invilget...
Rykk - Søndag 02 sep - 13.02
Hva med Turbo Tengel...
Gruber - Søndag 02 sep - 07.56

Dette blir kanskje littegrann off topic, men jeg kjører på likevel.

Alle medlemmene har jo et kallenavn, et godt kallenavn... Men nå har også andre lokale helter begynt å bli omtalt med kallenavn på denne geniale nettsida. Tenker da på Geir Bizkit og Lek Linda... men kanskje den mest omtalte ikke-Foccer på nettsidene deres må da være Tengel (evt. Tengel H)... Så da spør jeg; er det ikke på tide at dere viser respekt for denne maksinen fra Fjære og gir han et kallenavn? Venter i spenning...
Ironman Aagre - Fredag 31 aug - 21.30
for faan går an å si sedu. hvis linda kjører igang pæti uten følgebilansvarlig blir d spetakkel. det må æ sei altså, mjaaa... koooooozzz å nuzz. keep on rockin those bike friends:)
Ukjent - Fredag 31 aug - 19.00
Skulle bare mangle at en ikke følger med på klubben der en bor, er jo blitt en knall hard fevik ramp for f... he he... Drømmen er jo å sykle rundt i FOCC drakt :) GB
Stanley - Torsdag 30 aug - 21.33
I følge Bizkit:
1. plass Kristian Frivold, GSK
2. plass: Kai Andersen
3. plass: Geir Bisgård
Rykk - Torsdag 30 aug - 21.24
Mye interessant informasjon om rittet, men hvem vant egentlig?
J@rle - Torsdag 30 aug - 20.59
Takk for skryt Geir! Artig at profiler som deg følger med på focc.no...
Frode - Torsdag 30 aug - 19.51
Godt gjennomkjørt FOCCers! Interessant å lese at Bolla sleit i bakkene, mens Kilometer tråkket de flate. Mr Jumbo kommer nok sterkere tilbake til FGP. Ikke la deg tukte av folk som skriker og hoier i rulla, hehe.

Når det gjelder artikkelen, bar den som vanlig preg av artige poenger og muntre replikker. På den annen side, syns jeg at dersom redaksjonen får negative kommentarer og meninger om ufinheter, skal vi i FOCC ta dette til etteretning. FOCC skal jo gjøre sykkelsporten gladere for alle:-)
Krise - Torsdag 30 aug - 16.44
Jeg slutter meg til Gunman's utsagn om ja takk til billige bananer, og regner med at resten av Focc henger seg på?
Angående artikkelen fra i går, så syns jeg den var (som vanlig) morsom og passe informativ. Må passe på å ikke blande for mye alvor inn i artikkelene våre! Som så mange har kommentert så er humoren en viktig del til at de følger med på Focc.no. Keep up the good work, syklister og skribenter!

Jarle: Neste gang kan vel jeg være med på ritt, så kan vi kjøre til mål sist og sammen? :)
Gunman26 - Torsdag 30 aug - 16.25
Jeg stemmer på det partiet som sier JA til billigere bananer!!!
Klatremusa - Torsdag 30 aug - 14.42
Støtter klubben i mitt hjerte, lo godt da jeg leste om Ket og Lek-Linda, bare moro dette :)
Ukjent - Torsdag 30 aug - 12.11
Hei FOCC, utrolig kult det dere gjør her på siden, endelig en lokal klubb med humor som fokus!! Jeg må bare få sagt at det er greit at dere kaller meg for BIZKIT siden alle her har kallenavn. Den drakten jeg har på meg på rittene her i område er sponsordrakten fra SPORTEN STOA, SPORT 1 butikken på stoa som iår har begynt med sykler og har verdens beste mekaniker BJØRN.. Hilsen Geir B ;)
Redaksjonen - Torsdag 30 aug - 09.26
Husk at alle artikler og alt FOCC foretar seg gjennomføres med takhøyde og glimt i øyet. Synes vi har en fin profil og et bra image. Sykkel er moro.
Capt - Torsdag 30 aug - 09.17
Som ikke-deltager på dette rittet så kan jeg forstå hvis enkelte har reagert på artikkelen, men på en annen side så er humoren gjennomgående for artikkelen. Bra kjørt!
J@rle - Torsdag 30 aug - 08.56
Det har kommet en del reaksjoner på artikkelen fra rittet i går. Noen mener artikkelen er "ufin". Hva mener dere?
Jeg kan opplyse om at det var svært god stemning og at det ble sagt mye rart på startstreken. Latteren satt løst og de involverte var i høyeste grad med på notene.
J@rle - Torsdag 30 aug - 08.52
Ja det var et trivelig ritt i går. Fin stemning og gode bein. Jeg hadde virkelig tenkt å henge med feltet lenger enn jeg klarte, men det gikk rett og slett ikke. Hang meg på toget som kom etter og holdt god fart der helt til en begynte å rope å hoie. Vinden suste og det var vanskelig å høre hva han sa, men det var et eller annet om at jeg ikke kunne ligge foran i rulla fordi det ble som mye draft... hehe. Neivel tenkte jeg, så gikk det toget.
Ket Komèt - Torsdag 30 aug - 07.23
Spissingen av formen mot FGP ser jeg ut til å ha lykkes med, og det er jo betryggende. Spesiellt siden Lek-Linda absolutt ikke ville ta følge, men bare gasset av sted fra start... Var det noe jeg sa tro? Hehe...
Bolla hadde muligens litt tyngre bein enn vanlig i går, og jeg ble litt overrasket da han stoppet såpass opp, på vei opp Blakstad-kleiva... Overtrent Bolla? Overdrevet bakkekjøret ditt kanskje...? :-)
Bra også av JumboJarle som fullførte alene. Noen hadde bedt ham med på en rulle bak i feltet, men Jarle misforstod, og trodde de ikke ville ha ham med, og dermed slapp han seg bakover og syklet store deler alene...
Håper det blir varmere i været til FGP!
Hvor var HunterMeister og Finansen?
Bolla - Torsdag 30 aug - 00.28
Det gikk bra fort i dag også! Både Ket og Bolla mer enn fullførte, var med inn hovedfeltet. Vinner tid på de 38,3 km'ene var 57.40. Uoffesielt tikket jeg 1.00.00, mao snitthastighet på 38km/t. Småkupert løype. Undertegnede viste svakhetstegn i Blakstadkleive, Ket og mange andre derimot fosset forbi meg opp kleiva. Klarte likevel og henge med feltet inn til mål, men sleit mer enn jeg likte i dag. Morro men slitsomt!
JJJJ - Onsdag 29 aug - 21.43
Åssen gikk det på rittet? Måtte jobbe i kveld. Er det Onsdagsritt om 2 uker (rett før FGP)? Er det noen fra FOCC som skal på det? Skal evt da søke om fri fra jobb.
Sykkelfreak - Onsdag 29 aug - 17.56
Antall rundtråkk pr minutt oppgis i Cadens... Viktig å holde seg på et nivå mellom 80-100 cadens for å unngå for mye syre i beina.
FOCC fan - Onsdag 29 aug - 16.37
Konge navn, men hva er egentlig en kadens?
J@rle - Onsdag 29 aug - 14.59
Har fått melding om at Bolla stiller i dagens ritt. Det ryktes også at både han og Ket har svært gode bein i dag. Jens Kadens har hatt honning på nisten og sier i en kommentar at han tror dette går veien. "Gi meg en bakke, så tråkker jeg den flat!"
Frekvens - Onsdag 29 aug - 10.07
* like før målgang skulle det stå...
Frekvens - Onsdag 29 aug - 10.05
Ojojoj! Flere lovende ryttere til klubben. Kanon!
Velkommen til Jens "Cadens", og lykke til under dagens bedriftsritt. Du som har en tidligere karriere fra ACC, har nok mye godt å komme med til FOCC. Håper også at flest mulig fra det gule toget stiller i dag:-)
Jeg syklet selv bedriftsritt i går, Stågganrunden 43 km. Det var et puljeritt med 15 i hver pulje. Med FOCC drakt og gull i blikket stilte jeg i pulje 1 med en kamerat fra NTNUI. Der var det også ryttere som sykler aktivt i NC, så jeg var spent før start. Det ble rykket og dratt godt i bakkene, men jeg kom meg med. Kjørte inn med bussen i godt driv og tok igjen et brudd like før start. Moro moro!
Stanley Sportsdirektør - Onsdag 29 aug - 08.47
Som redaktør vil jeg snart presentere nye medlemmer. Har dessverre vært mye jobbreising i det siste, så redaktøransvaret mitt har blitt satt litt i andre rekke.

Stemmer det ja! Jens er ny mann i FOCC, tidligere ACC-mann. Nabo av Jarle på Nedenes. Så vi er i ferd med å bli en "storklubb" nå! MORO! Vi skal virkelig bite fra oss fremover! Glær mæ!

Kommer tilbake som sagt med presentasjoner av nye medlemmer! Har faktisk flere nye medlemmer på lur. En av dem lanseres veldig snart! Han barberer t.o.m bena sine! Altså en virkelig racer av en syklist! Med erfaring både fra terreng og landevei! Fikk tilsendt søknad på mail i går! Hvem det er får de som følger med på focc.no snart finne ut.
Krise (som har hatt sitt kallenavn siden han var - Tirsdag 28 aug - 21.00
Jarle: Her kreves det litt utgreiing! Jens... Jens who? Og hvorfor har han ikke fått kallenavn ennå?
Stoa Fysikalske Senter
Hove Tri 2010 Resultater
Lørdag 12 jun 2010
Hove tri 2010
Mandag 07 jun 2010
Hovden - Here we come!
Lørdag 29 mai 2010
Herefoss Rundt 2010
Torsdag 13 mai 2010
Sesongen er i gang!
Torsdag 06 mai 2010