FOCC Grand Prix - Oppsummering

Da er tidenes første FOCC Grand Prix unnagjort, og arrangementet ble akkurat som vi håpte på! Spennende etapper, forrykende dueller, stor interesse blant publikum og til slutt en flott bankett med premieringer, kåringer og oppsummering av FOCC-året 2007 - vår fantastiske debutsesong!

FGP-resultater:
Gul trøye gikk til en suveren Frode "Frekvens" Novik.
Grønn trøye ble vunnet av Espen "Rykk" Ribe, og
Klatretrøya gikk til Bjørn "Bolla" Birkeland.

GRATULERER GUTTER, vel fortjent...!
Søndag 16 sep 2007 Av Stian "Stanley" Mjåsund
Spam kontroll: 5 + 4 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
Rykk - Søndag 23 sep - 21.55
Jeg veier ikke over 90 kg
T-Tengel - Søndag 23 sep - 15.30
hillu stænli. det er helt riktig det mafioso skriver. men jeg kan også anbefale en bra karbonramme. møe dritt der ute du bør styre unna. bla everest fra oslo sportslager og nakamura, knekker veldig fort da de er tynne i godset. kjøp et merke med godt rykte og fra seriøs forhandler(kan anbefale roald mamelund på saltrød sykkelsørvis).Kan også nevne at magnus backstedt i liquigas har begynt å kjøre på carbon(riktig nok spesiallaget for han) og han veier flerne og nitti kg + et av de sykeste tråkkene. fulcrum 1 er bra hjul. har selv fulcrum 3 som treningshjul funker som fæen.
Mafioso - Søndag 23 sep - 14.19
Forresten, gratulerer til dere alle sammen med ett formidabellt deby år for klubben. Fantastisk tilvekst til den lokale sykkesporten, gleder meg allrede til neste år...
Mafioso - Søndag 23 sep - 14.11
Hei Stanley
På samme spørsmål for 2 år siden anbefalte Bjørnar Vestøl meg en alu ramme som er stivere og sterkere, og jeg er ikke så tjukk som deg....:-)
Tenk deg om, de veier ikke mange grammene mer. Min sykkel veier 9 kg (Boreas Ignis ramme på 1350 gram). Nå har riktignok karbonrammene utviklet seg voldsomt.
F.eks. Ridley har nye gode superstive rammer, men de koster flesk.
På vårt nivå er ikke dette ett must, for min egen del er det bedre og billigere å ha fokus på vekten på det som sitter oppå sykkelen. Her er det mye å hente, både i kroner og på bakke farten i byklekleivene...
Stanley - Søndag 23 sep - 13.05
Voldsomt mye fokus på Stanleys innkjøpspolitikk! Moose har full control folkens...! Slapp av! Solgt spinningsykkel + golfkøller, og i forrige uke kjøpte Espen Rykk terrengsykkelen min! :-) Luftgevær er donert bort! Fornøyd med sykkelen Rykk??? Håper det...!

Tengel, ikke sant du anbefaler KARBON til en "deilig og tung" rytter som meg? Tror forresten jeg går for Fulcrum Racing 1 hjulsett (det samme gjør Rykk). Skal være superstive og perfekte for oss over 90kg.

Håper dere alle har noen rolige treningsfrie dager! Lader opp batteriene før oppkjøringen starter i Oktober! :-)
Shaun - Lørdag 22 sep - 22.24
Yesssss det virka! Blogen ble opdatert! Skulle ikke forundre meg om Skandiabanken også virker nå!
Shaun - Lørdag 22 sep - 22.23
Testing Ket, har redusert MTU i trådløs routeren fra 1500 til 1492, og nå ser det ut som blog og statestikk-regging fungerer. Fikk se at MTU i ADSL modemet stod til 1492 (PPPoE) så da ringte det en bjelle når MTU i trådløs ruteren stod til 1500.
Mr. Cash - Lørdag 22 sep - 14.14
Tydeligvis går økonomien i orden siden han har råd til spinningsykkel, ræsersykkel, plasmaskjerm, skreddersydde golfkøller etc. Eller lever han på Ivæ-dietten for å få råd til disse luksusgodene?
Husøkonomen - Fredag 21 sep - 23.41
Er ikke Moose blåruss og utdanna fra selveste BI i Stavanger da? Økonomien skulle vel gå i boks da, eller?
Fan av Moose - Fredag 21 sep - 20.03
... og hva med de spesialbygde skreddersydde golfkøllene fra Scotland? Spilt noe golf i det siste? Ja, du kjøpte til og med et alkometer til 1000kr på taxfree`n på danskebåten for å teste promillen din på turen. Bra med en restriktiv pengepolitikk i ditt hjem!
jumbo - Fredag 21 sep - 19.43
Moose. Jeg tror sannelig du har godt av litt restriksjoner på økonomien din. Du er jo viden kjent for å handle i hytt og pine. Hvor ofte er du ute med luftgeværet feks? og har du sett noen gode filmer på plasma TVen som ikke er HD ready? Hva med spinningsykkelen som brukes som tørkestativ? Nei, la Mette håndtere dette.
Stanley - Fredag 21 sep - 19.25
Skal kjøpe meg innebandykølle, hehe! Av alle ting! Trening hver onsdag i høst/vinter! Moro! Joda Frutt, jeg skal tenke alternativt, det er viktig! Håper Haakon er med på noen joggeturer i Oslo f.eks?
Frekvens - Fredag 21 sep - 17.02
Som effektivitetsansvarlig i klubben, Moose, innvilger jeg den rolige helgen din:-)
Syns allikevel ikke at du skal begynne hardkjøret allerede i oktober, men starte med grunntrening og kanskje litt alternativ trening til sykling. Uansett hva du gjør Stanley, sørg hele tiden for variasjon og glede!

Et lite økotips: kanskje Mette kan sørge for at du ikke kjøper og selger i hytt å pine, hehe. Ingen bombe at du blir fristet av grønnere gress :-)

GOD HELG FOCCERS!
Stanley - Fredag 21 sep - 15.03
Nå er det helg folkens! En slapp en sådan! Starter ikke hardkjør før i oktober! Godkjent?

Skal ha meg nytt hjulsett neste sesong! Ser virkelig frem til det. Har lyst på karbonbike også, slik at jeg blir nett og lett opp Mjåsundkleiva under Bukken i april 2008. MEN da må jeg handle før Mette Flette krever felles økonomi og bruker alle grunkene våre på moteklær og blomster...! :-)
nurse - Torsdag 20 sep - 19.56
Jeg er som alle andre enig i at det var en flott helg! Jeg må innrømme at jeg trodde det skulle bli kjedelig å være tidtaker på fellesstarten. MEN det var jo så koselig!!! og spennende!! Det kom jo så mange hyggelige mennesker med tepper, rullekake, kaffe, stoler, bord og ikke minst godt humør:) Dette kan jeg gjøre igjen. Da skal jeg og mette flette sørge for at tidsmaskinen funker også:)Og ja, jeg er jo veldig stolt av mannen min!!!!
Krompen - Onsdag 19 sep - 20.49
Grattis til alle sammen. Morsomt! Til neste år stiller jeg og da blir hard fight! Vær klær over det! :)
Ukjent - Onsdag 19 sep - 13.06
Du skal få svælg di ordan...
Rambo - Onsdag 19 sep - 08.51
Den er så godt som min! Kan i grunn bare ta den med meg når jeg og huntermeister kommer for å se rbk om et par uker... ;-)
Frekvens - Tirsdag 18 sep - 23.39
Artig å lese både artikkelen på hjemmesiden og i Grimstad Adressetidene. Rittet ble virkelig spennende og jeg må si at alle gjorde en hederlig innstats.
Nå står pokalen for sammenlagtseier og skinner på bestehylla i stua. Noen som er klare for å kjempe om den til neste år?
Krise - Tirsdag 18 sep - 23.17
Oi, se der er han oppe i magiske TOLV blogger! (tilsvarer vel blogmeisters ukesforbuk...)
Faen at jeg måtte avslutte samkjøringen i Trålumbakken. Jeg kunne teoretisk hatt sjangs på å avansere 2 plasser i sammendraget. Well well, er et år til neste gang. Og da skal jeg se mye mer av den blå sykkelen's bakside! :)
Hansen - Tirsdag 18 sep - 23.09
Sånn er livet Krise, takker for hjelpen. Ble litt mye vind for en liten man som meg. Skal heller dra litt neste gang.
Ellers grattis for ett vell utført arangement.....
Krise - Tirsdag 18 sep - 22.44
Jeg ser at det er enkelte som opplever samhold og brorskap inad i klubben. Mens enkelte andre blir utnytta som le-vegg over Moy-slettene for ryttere med større ambisjoner. Øyvind (hvis du i det hele tatt leser dette), neste gang er det din tur til å trekke halvannen runde i strekk!
SveinB - Tirsdag 18 sep - 21.31
Gratulerer med flotte resulatater i klubbmesterskapet RykkD-)

Kom selv hjem fra offshore lørdag, så synd jeg ikke fikk være med. Såg ut som dere hadde fint vær også, jeg hadde selv en øsepøse langregnværstur søndag morgen
Julian Joel Julius Junior - Tirsdag 18 sep - 20.44
Takk for en fantastisk hyggelig ritt weekend! Nå er jeg tilbake til studieliv og hybrid sykkel i england. Og Stanley, takk igjen for godt sammarbeid og godhet! Begge visste vi at du trengte 8 sekunder for slå meg i sammendraget, og du hadde mye bedre bein en meg på slutten der. Alikavell valgte du å ikke forlate meg på en stormfull slette ved temse i siste runde. Slik lagånd setter spor i manns minne. Dere er en ordentlig kjernegjeng!
klatremusa - Tirsdag 18 sep - 17.19
Mye bra bilder her gitt, ser ut til at fevikgjengen koste seg i helgen! Veldig moro, kult å se at det var litt publikummere også, ikke dårlig til å være første året! Godt jobbet av arrangøren :)
PR-ansvarlig i FOCC - Tirsdag 18 sep - 13.52
Har dere lest papirversjonen av Grimstad Adressetidene i dag?
Stanley - Mandag 17 sep - 23.52
Flere bilder og kommentarer i FGP-artiklene kommer!
Den er god! Hei så lenge!
Stanley - Mandag 17 sep - 21.37
God jobb PR-ansvarlig!
Rittlederen - Mandag 17 sep - 20.24
Grimstad Adressetidene har lagt ut en artikkel om FGP.
Sjekk ut: http://www.adressetidende.no/

I morgen kommer avisutgaven med en fyldig rapport. Løp og kjøp!
Stanley - Mandag 17 sep - 19.06
Takk for fine ord Bolla, og kanon å høre at folk var fornøyd med arrangementet! Jeg er så enig - FGP ble en SUKSESS på alle måter!

Som sportsdirektør vil jeg gjerne gi noen tilbakemeldinger:

1. Frode "Frekvens" Novik - Jeg skjønner ikke hva du er laget av!!! Sinnsyk prestasjon i FGP, og seieren var superfortjent. I tillegg gjorde du en suveren innsats som rittleder! Godt jobba!

2. Bjørn "Bolla" Birkeland - Grattis med klatretrøya! Den satt som ei kula! Ble ingen etappeseier på deg i år, bare nesten! Men du bidro virkelig til at FGP ble enormt spennende, og ga Frode kamp hele veien!

3. Espen "Rykk" Ribe - Solid Prolog, men var du var uheldig på klatretempo`n da kjedet hoppet av. At du da kommer sterkt tilbake og vinner både fellesstarten og grønn trøye, viser at du er kapteinsbindet verdig. Skal si du er en vass spurter!

4. Ivar "Huntermeister" Hansen - Alltid ment at Ivæ er en joker! I FGP fikk du virkelig vist hva som bor i deg! 4.plass totalt er veldig bra. Suverent resultat i klatretempo`n, og en solid prolog! Må også si du viste en imponerende stayerevne i FGP`s fellesstart! Trodde vi hadde avtalt at du skulle være med meg og danne baktropp bak Frode og co?

5. Kjetil "Kilometer" Ribe - 5.plass totalt. Bra jobba, men tror nok du hadde ambisjoner om å komme på podiet sammenlagt? Spesielt med tanke på dine flotte resultater i det siste og treningsiver i høst.

6. Joel "Junior" Haugeberg - Takk for turen i fellesstarten Joel! Synes vi samarbeidet fint. En ære å sykle sammen med deg over målstreken! Du slo meg med 8 sekunder i sammendraget...! Vel fortjent. Tok deg på prologen, men hadde ikke sjans mot deg i klatretempo`n.

7. Stian "Moose" Mjåsund - Bra jobba Moose! Mest imponerende var nok at du fikk klatrepoeng i klatretempo`n. Det hadde nok ikke folk ventet? I tillegg gjorde du en solid prolog med tanke på treningsgrunnlag i høst!

8. Øyvind "Finansen" Hansen - God innsats! Spesielt imponert over innsatsen din i siste del av fellesstarten... da du drar fra Karl, Krise og Jarle med god margin! Godt kjørt.

9. Jarle "Jumbo" Mjåsund - Må slutte å kalle deg JumboJæle nå! Flott innsats med hybriden din. Du imponerer meg! Samtidig er jeg er sikker på du har mer inne! Kjøp deg racersykkel!!! Jevnt og godt kjørt gjennom hele FGP. Synd du ikke klarer å henge deg på Finansens rykk i siste fase av fellesstarten.

10. Kristoffer "Krise" Berntzen - Ditt humør er smittende og din innsats fabelaktig. Alle husker vel Krise ligge halvdø i grøftekanten etter prologen!? Utrolig bra kjørt Krise!

11. Karl "Kleiva" Grøsle - Du fikk pris på banketten for FOCCs eldste spreke, og det med god grunn! Alle var imponert over din innsats! Husk, det er ikke lenge siden du kjøpte racer! La også merke til at du fikk mest applaus i målområdet! Vel fortjent!
Rittkomiteen - Mandag 17 sep - 13.01
Rittkomiteen vil gjerne takke alle involverte for at dere bidro til å gjøre FGP 2007 til en suksess!

Takk til deltagerne som syklet, takk til venner og familie som stilte som vakt og funksjonærer og ikke minst til alle tilskuerne langs løypene! Dere satte virkelig et imponerende preg på rittet:-)
Krise - Mandag 17 sep - 12.19
Tror nesten jeg må irettesette deg, Bolla, jumboplassen på banketten må nok antakelig tildeles Jarle Jumbo, som flere ganger ble observert sovende med blogge-telefonen i hånda. :)
Bolla - Mandag 17 sep - 09.37
Forøvrig, bankettens jumboplass ble godt ivaretatt av en utenbygds tulling. Sorry gutter.
Bolla - Mandag 17 sep - 09.17
Lista ser bra ut ja. Og det som er så bra med resultatet er at det ble en ekte FOCC'er fra den indre kjernen i klubben som vant FOCCs første GP. Så i så måte, tror jeg alle inkludert meg selv er glad det ikke ble ei utenbygds Rosinbolle som tok sammenlagt seieren slik som noen hadde spådd.
Men jeg vil også benytte anledningen til å utrope Stian som den egentlige vinner. Slik han ledet showet under banketten, og alt arbeidet han, sammen med sine nære venner, har lagt ned i klubben gjennom året som har gått. Utrolig Stian! Og jeg må stadig trekke på smilebåndet av alle de gode gullkorna som dukket opp under banketten, fra Audun, Kjetil , Jarle, Espen pluss mange fler. For en gjeng! Lenge leve FOCC.
Rykk - Søndag 16 sep - 22.03
Fantastisk flott gjennomføring av FGP! Det var mange ivrige sjeler som hjalp til slik at alt gikk i boks, takk for hjelpen alle sammen!

Må si at resultatlista ser bra ut...

Redaksjonen - Søndag 16 sep - 20.13
Etappeseiere FGP 2007:
Prologseier: Frode "Frekvens" Novik
Klatretempo`n: Frode "Frekvens" Novik
Fellesstarten: Espen "Rykk" Ribe

Fyldig artikkel fra FGP 2007 kommer om ikke lenge!
Resultatservice - Søndag 16 sep - 19.07
SAMMENLAGTRESULTATER FGP 2007:

1. Frode "Frekvens" Novik - 02:16:37
2. Bjørn "Bolla" Birkeland - 02:17:15
3. Espen "Rykk" Ribe - 02:18:35
4. Ivar "Huntermeister" Hansen - 02:24:20
5. Kjetil "Kilometer" Ribe - 02:24:32
6. Joel "Junior" Haugeberg - 02:30:04
7. Stian "Moose" Mjåsund - 02:30:12
8. Øyvind "Finansen" Hansen - 02:39:11
9. Jarle "Jumbo" Mjåsund - 02:41:35
10. Kristoffer "Krise" Berntzen - 02:54:05
11. Karl "Kleiva" Grøsle - 02:55:00
Stoa Fysikalske Senter
Bukkene Bruse, like før!
Torsdag 10 apr 2008
Rittsesongen nærmer seg!
Lørdag 29 mar 2008
Påsketrening!
Søndag 16 mar 2008
FOCC går for Platina!
Søndag 24 feb 2008
FOCC Treningsleir i Oslo
Tirsdag 12 feb 2008
Oppkjøring
Fredag 18 jan 2008
Terminlistemøte
Onsdag 09 jan 2008
2008 sesongen er i gang!
Tirsdag 01 jan 2008