Hva med neste sesong?

Vi har nå lagt 2007-sesongen bak oss, og avsluttes for alvor fredag 12.oktober med bankett i Arendal, regi Sykkel Linda!
FOCC gleder seg til sykkelparty! :-)

Søkelyset kan vel nå så smått rettes mot neste år!?
1. Hvilke mål og ambisjoner har hver enkelt for neste sesong?
2. Hvordan skal det trenes i vinter for komme i god nok form?
3. Hvilke ritt bør vi delta i neste sesong? Råd/tips/ønsker?
Søndag 07 okt 2007 Av Stian "Stanley" Mjåsund
Spam kontroll: 4 + 3 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
Krise Rulleløs - Onsdag 24 okt - 23.14
Kromp: Forresten så glemte jeg å takke deg for linken. Var jo sykt mye billigere på fastbikes enn sykkelsport!
Krompen - Onsdag 24 okt - 15.33
spinning har ikke noe med sykling å gjøre.....
Ukjent - Onsdag 24 okt - 14.51
Rulle suger, spinning ruler om vinteren!!!
Haakon - Onsdag 24 okt - 14.01
Tacx Swing rulle selges for 900 kr. Glimrende måte å holde sykkelformen på topp gjennom vintersesongen. Pent brukt

haakon.stenbeck at gmail.com
Krompen - Onsdag 24 okt - 08.49
urte-te?
Moose - Tirsdag 23 okt - 20.35
Rolig nå.... i går drakk jeg urte-te!!! Ikke glem det! I dag fikk jeg en gratis julebrus-prøvesmak på Coop Mega da jeg handlet sunn & god middagsmat!!! Så det så! Du er bare misunnelig du barndomskamerat...!
Barndomskamerat - Tirsdag 23 okt - 20.24
Moose! Du må jo ikke drikke julebrus før desember eller adventstiden starter! Tydeligvis har storbyen gått hardt utover dine ellers gode vaner fra Lauvåsen. Der ble det ikke så mye som en mandelnøtt inntatt før den første luken i kalenderen ble åpnet. Nei, sannelig-min-hatt! Diesel i gresset og julebrus i hus. Hvor skal dette ende?
rykk - Tirsdag 23 okt - 19.46
stanley, du ekje ræktig
Frekvens - Tirsdag 23 okt - 15.34
Jasså Moose. Du er meg litt av en skrue:-) Skulle likt å sett deg i aksjon med både truck diesel og sørlandske bortforklaringer. Moro, men å helle ut dieselen på plenen da. Ikke bra, Stian...

Jeg følger opp direktørens spørsmål om 2008. Håper som sagt på å stille i enten Bukken eller CLT. Jeg er jo i innkjøringen av masteroppgaven da, men et av rittene håper jeg å få tid til. CLT på 6 timer er jo en fristende utfordring... Blir det ikke TO i 2008, er jeg mer en gjerne med i det gule toget fra Lillehammer i stedet. Må jo få med seg dragsuget til Turbo T når man har mulighet. Og ja, jeg er med på T-O i 2009 på under 18 timer:-)
Stanley - Tirsdag 23 okt - 15.23
... en ting til... Da jeg gikk tom for diesel måtte jeg jo ta på meg gul refleksvest, etter de nye reglene. Det dumme var jo at den gule vesten i min bil lå på Sørlandet etter å ha brukt den i FGP, hehe! Heldigvis hadde jeg helt tilfeldigvis på meg min supergule sykkeljakke med reflekser på! Ingen vest, men funket da til formålet...!
J@rle - Tirsdag 23 okt - 09.06
Hehe, dette var meget artig lesning. Dieseltyven Moose da Goose.
Krise, diesel-tilhenger - Mandag 22 okt - 22.30
Morsom blogg, Stan! Til allmenn opplysning så betyr Truck Diesel ikke noe annet enn at tuten på pistolen har større diameter, og at dieselen kommer ut i en helt annen fart enn den gjør når man fyller på Audien/whatever.
Stanley - Mandag 22 okt - 22.24
En liten tabbe jeg nylig gjorde:

Jeg har nylig opplevd en traumatisk tom-for-diesel-opplevelse.
Like etter Ryen-tunellen i Oslo stoppet bilen midt i Ryenkrysset, tom for diesel. Heldigvis stoppet ikke bilen i tunellen (slik som i fjor )...

Uansett, ikke kult å måtte forlate en parkert bil midt i en av norges mest traffikerte rundkjøringer, på jakt etter drivstoff.

Heldigvis var det bare 200 meter (FLAKS) til nærmeste bensinstasjon. Jeg gikk sporenstreks inn til bensindamen bak disken for å kjøpe en tom kanne...

199kr for 5 liters kanne - midt i blinken! Den tok jeg! Deretter gikk jeg ut for å fylle diesel.

I det jeg startet å tanke, var tuten altfor tykk for åpningen i kanna... Fader, hva skjer, tenke jeg! Etter å prøvd litt til, og sølt en hel masse diesel på bakken, bestemte jeg meg for å kjøpe en trakt av bensindamen bak disken...! Det måtte vel gjøre susen tenkte jeg! (?)

Bensindamen hadde trakt og jeg startet å fylle diesel igjen, fra samme pumpe. Ikke lett med trakten, fikk bare fylt litt og litt, slik at det ikke rant over! PLUTSELIG ser jeg en lapp på dieselpumpa; TRUCKDIESEL står det...! Shit, jeg har tatt feil pumpe tenker jeg! Og hva gjør jeg med den halvfulle 5-liters dieselkanna?

Kan jeg bruke Truckdiesel på min bil da?, tenkte jeg! Siden jeg ikke turte å spørre bensindamen dette spørsmålet (for hun måtte jo ikke vite at jeg hadde gått tom for drivstoff i Ryenkrysset) prøvde jeg å finne et sted på stasjonen jeg kunne helle ut dieselen. Det var sent på kvelden, rundt 22tiden og ingen andre enn meg på stasjonen!

Litt lengre bortenfor der jeg stod i "flomlyset" på stasjonen så jeg en gressplen (midtrabatt). Der, tenkte jeg! Der kan jeg helle ut "faenskapet" ... og det gjorde jeg!

Men i det jeg gikk bort mot gressplenen kom bensindamen ut døra! Hun så rart på meg, og trodde tydeligvis at jeg skulle stjele dieselsen! Jeg ropte til henne: "Jeg fylte feil diesel skjønner du, så jeg skal bare helle det ut på plenen her". Prøvde så godt jeg kunne å virke overbevisende!

Hun så rart meg, men stoppet meg ikke!
Deretter gikk jeg inn til bensindamen, og gjorde opp for dieselen jeg nettopp hadde kvittet meg med på gressplenen! Ganske flau da ja! hehe Men diesel måtte jeg jo ha, så jeg valgte rett pumpe denne gangen, og fylte 5 liter på 1-2-3. Dessverre tok ikke pumpa kort, så jeg måtte inn til henne og betale nok en gang!

Deretter spaserte jeg bort til Ryenkrysset hvor bilen sikkert begynte å lure "Hvor i allverden blir det av sjåføren"?
Jeg fikk fyllt tanken, og på andre forsøk startet bilen!

TUT TUT sier Stians bil, den kan kjøre mange mil...!
Stanley El Presidento - Mandag 22 okt - 20.24
Ut i fra bloggen ser det ut til at alle er klar for å delta på Bukkene Bruse! Suverent, gleder meg! Gøy at så mange vil delta!
Dette blir sikkert for mange det første rittet i 2008-sesongen.

Videre kan vi også konkludere med at de fleste ønsker å sykle Kr.sand - Hovden! Det er moro! Dog vil folk stille i ulike grupper, med ulike ambisjoner. Frode hintet til 5,45 gruppa (!), Espen 6timer, flertallet i 6.30 - 7 timers gruppa, og noen i 8-timers gruppa. Personlig går jeg for 6.30 pulja...!!! Dere andre?

Personlig vil jeg sykle Lillehammer - Oslo i 2008. Håper å få med en motivert gjeng på dette flotte rittet. Tengel har lovet å stille som trekkhest - hjelpe FOCC til et godt resultat!!! Ikke sant Tengel? Eller var det ølen som snakka på banketten i Arendal? :-)

Trondheim - Oslo blir dermed ikke aktuelt for min del i 2008. Ser også ut til at flertallet i FOCC vil prioritere andre ritt fremfor TO neste sesong. Et "hvileår" er da kanskje fornuftig?
Hvem er eventuelt med på en 18timers satsing i 2009? Spørsmålet retter jeg både til FOCCere og andre syklister Sørpå! :-) Tengel, Mafioso og Co? Sindre og Sykkelsesongen? Ka dokk trur?
Hadde vært kult med en 25mann klare på streken. Med ett mål for øyet; under 18 timer!!!
ivæ - Fredag 19 okt - 16.05
Hadde e vært hjemme skulle jeg selvfølgelig vært børsebærer, men skal desverre til hovden nå.. Skal sitte i ein bastue med en go varm jeger ikveld!
Frode - Fredag 19 okt - 14.36
VIKTIG MELDING!
Jeg oppfordrer alle medlemmmer, syklister og andre til å stille som bøssebærer for årets tv-aksjon som er tildelt UNICEF. Bytt ut sykkelen med en par gode sko og gjør en innsats for barn som er berørt av hiv og aids. Mer informasjon finner du på www.unicef.no. GOD TUR!
Tengel - Torsdag 18 okt - 18.14
takker så mye for sykkelcapsen jeg vant/fikk av dere på banketten. den er allerede brukt 2 turer. gørrgod er den
Ron - Torsdag 18 okt - 17.13
Hva med å låne ivæ litt penger fra klubbkassa, med samme rente som mastercardet hans. Da kan vi jo skaffe inn litt penger på en lett måte...
ivæ - Torsdag 18 okt - 16.52
rykk, e skal til hovden imorra men e e blakk.. har du noen grunker å låne meg? Visst ikkje må e på kiwi å pante flasker..
Rykk - Torsdag 18 okt - 16.34
Ingen kommentar.
J@rle - Torsdag 18 okt - 12.24
Rykk, det går rykter om at du tjener så fett i den nye jobben din at du vil handle deg en Cervélo. Har du noen kommentar til dette? Du kjøpte deg jo nettopp terrengsykkel også...
Ukjent - Tirsdag 16 okt - 22.12
Forresten, så vinner e jo alltid banketten også så;)
AS - Tirsdag 16 okt - 22.09
E kan ikkje:`( BUHU!! Men det er jo klart hvem som hadde vunnet! MEG!
Stian - Tirsdag 16 okt - 21.59
HEHE, Ja her må det trenes i vinter Krise og Anita Senorita!
Ingen vil vel tape den duellen dere har lagt opp til? :-)
Hvem av dere skal først opp til Hovden da? :-)
Anita - Tirsdag 16 okt - 21.52
Pøh! Ups, e føler kanskje e må trene litt i vinter:P
Krise - Tirsdag 16 okt - 21.31
Ingen fare. Den ryggen kommer jeg ikke til å se før den kommer til Dømmesmoen en stund etter meg.
Anita senorita - Tirsdag 16 okt - 21.19
Hvis ikkje du skjønte det så skal e ligge foran i Rekord gruppa og kasta lasso på Krise. Slik at jeg kan dra han i 8 mil (ja jeg har faktisk troa på at du klarer deg fint den første mila). Deretter skal jeg slippe han slik at han bare ser ryggen min i det jeg suser først over målstreken.... :P
Krise - Tirsdag 16 okt - 21.14
Blir ikke kamp i Tur 2. Vanskelig å drive kamp i hver sin side av feltet. I så fall blir det en kamp for Senorita å hente inn meg.
Rykk - Tirsdag 16 okt - 20.20
ja da blir det fight i tur 2 gruppa... det er morro!
Anita Senorita - Tirsdag 16 okt - 20.20
Ingen sak for meg som har vært i Kautokeino og sett på lassokasting og reinsdyrkjøring:D
Kristoffer Berntzen som ikke er redd for å signer - Tirsdag 16 okt - 16.31
Kjære "Ukjent", kl 16:02: Ikke vær så feig at du ikke tør å signere utsagnene dine! Men jeg kan avkrefte ryktene om at det skulle være noe mellom Anita og meg. Jeg kan også avkrefte ryktene om at Anita kommer til å slå meg i Bukken. Hvis hun ikke stiller med lasso og slår løkka rundt noen i Rekordgruppa.
For dere som bor utenfor allfarvei (med allfarvei mener jeg RV420), så er det en artikkel om det planlagte rittet i Arendal her: http://agderposten.no/article/20071016/SPORT/710160004/1021/ABONNEMENT
Ukjent - Tirsdag 16 okt - 16.02
er det noen som vet om anita seniorita og krise har noe på gang?
Ukjent - Tirsdag 16 okt - 12.16
haha
anita senorita - Tirsdag 16 okt - 11.06
Jeg knuser deg lett i Bukken neste år Kristoffer;)
Krise - Mandag 15 okt - 19.24
Apropos drikking og sykling: http://www.adventurehostel.com/images/SpacemanBicycleFlaskHolster.jpg

Krise - Mandag 15 okt - 16.30
Enig, festen var bra, og vi får bare takke Linda for initiativet. Men jeg må nok arrestere deg, ærede president, vi kan ikke gi oss fra ølstafetten pga at Ivar gjorde en aldeles jentete jobb med å drikke! Resten av øl-laget vårt gjorde en hederlig innsats. Før neste års party bør Ivæ trene mer på ølstyrting! Så blir vi best på øldrikking også.
Det likner ikke deg å være så defensiv, Stanley!
Stanley - Mandag 15 okt - 15.52
Flott fest folkens! Bra initiativ av Linda! :-) Eller GO Liiinnnnndaaaaaaaaaaaaaaaaa, som Audun ville sagt det...! :-)
Gleder meg allerede til next years party! Kanskje FOCC da skal ha et uderholdningsinnslag på lur? Vi har jo mye forskjellig og unik kompetanse innad i klubben!(?)(!) Ikkje sant? Det er ikke bare sykle mi e gode på! MEN ølstafett håper jeg det ikke bli neste år, for det var mi enormt dårlig på! Ihvertfall ikke med Ivar på laget, hehe!
ivæ - Søndag 14 okt - 21.17
Drikkekonkuranse e ikke noe for meg:) Tape for to damer e ganske flaut.. Men ellers var det en meget bra fest!
Ble vraket fra fotballkampen på lørdag.. skjønner ikke det,
Skulle kanskje ikke ringt halle laget pluss trenern midt på natta:)
Krompen - Søndag 14 okt - 18.26
Takk for artig bankett. Ekstra takk til Lek Linda som dro i gang dette. Audun må ha hatt årets kommentar: F O C C .... :)
Ukjent - Søndag 14 okt - 18.16
Våkna først nå etter festen, hva skjedde etter middagen??? husker ikke noe etter lammefrikaseen men kjenner på kroppen at det var hardt å moro, kule bilder Fizzeguttene :) Hilsen Bizkit som aldri skal drikke mer ;)
Krise-Coff - Lørdag 13 okt - 00.22
Ble dårlig med dolly-slips på oss, men brødrene hansen hadde funnet frem konfirmasjonsdressene og vi andre Focc-tskjortene, og Stian holdt en svært lite ydmyk tale. Veldig bra fest!
Stanley - Torsdag 11 okt - 20.01
Du kan låne mitt FOCC-slips Ivæ? Eller Dolly-slipset som du kaller det, hehe!
Frutt - Torsdag 11 okt - 19.31
Dress skal til renseri, Ivæ:-)
Skredder'n - Torsdag 11 okt - 18.15
IKKE vask dressen, det er mitt tips! Det står "dry clean only" i dressene mine.
ivæ - Torsdag 11 okt - 18.05
e har ikkje fått bestilt noen gallauniform, men e kjører på med den samme som e har brukt siden konfirmasjonen..Må bare lufte litt fra forrige helg:)Ps: Funker det å vaske dress i vaskemaskinen? Prøvde me et slips engang men det gikk te h.....e
Krise - Torsdag 11 okt - 16.44
Focc's gallauniform er nå ankommet fra tyskland. Slimfit var vel kanskje et dårlig valg for oss med litt over beltet, så jeg får passe på å ikke spise så mye i morgen. :) Har også kjøpt den treningsjakka med syklist i nakken, den var OK, men ganske tynt og shiny stoff.
Håper alle som skal ha gallauniformen har fått bestilt og mottatt i tide!
Frode - Onsdag 10 okt - 15.41
GRATULERER TIL RON OG JANNIE! Gode nyheter:-)
Ønsker dere alt godt og god feiring til helgen. Der skulle jeg gjerne vært...
Ket Komèt - Onsdag 10 okt - 10.31
Hehe... skjønner jeg må komme på banen her ja... Når fetter Anton(rykk) slenger med leppa må jeg jo ta til motmæle.. hehe..
Jeg er ening med Stanley, og kommer ikke til å gjenta T-O i 2008.. satser heller på ritt som ikke krever såå mye forberedelse.
Lagtempo høres kult ut ja! Der er jeg med! :))
Og Ron: Det finnes altså en myk mann bak det hardbarka imaget du prøver å gi inntrykk av om deg selv?.. hehe... ikke dårlig! Gratulerer! :)
J@rle - Onsdag 10 okt - 09.37
Som oppmann ser jeg frem til 2008 sesongen i FOCC. Etter min mening er det klart de lokale rittene som bør prioriteres. Jeg føler at motivasjonen til å sykle TO neste år er lav blandt de aller fleste. Det ødelegger også mye for resten av sesongen med tanke på forberedelser og skader i ettertid. Men, L-O er de fleste klare for så vidt jeg vet.
Jeg traff Ket Komét her om dagen og han har endelig dratt seg opp av sofaen, skrudd av 40" og kommet seg på veien igjen. "-Nå er oppkjøringen i gang!"
Bolla - Onsdag 10 okt - 00.42
Kvartetten, ja den må vi få med oss Kjetil, jeg er med om jeg klarer å kvalifisere meg. Og 2 x grattis Rambo! Sykkel og dama. Steller du dama like bra som sykkelen så blir det bra. Jeg får av og til kjeft for å ta bedre vare på sykkelen enn dama.
Krise - Tirsdag 09 okt - 23.36
Utenomsportslige meldinger er velkomne her, særlig meldinger av en sånn karakter. Gratulerer masse begge to! Nå har du vel snart ikke flere gode nyheter å komme med, vel? Først ankomst av sykkel, og deretter frieri. :)
Rambo - Tirsdag 09 okt - 22.30
En liten utenom sportslig melding her: Jeg har vært nede på kne med ring og roser til min kjære Jannie og fått et JA! Så nå blir det bryllup om ei stund eller to... Til helgen skal det feires!
Rykk - Tirsdag 09 okt - 21.19
Hvor er det blitt av Ket Komet Vaskeball på bloggen? Har han lagt opp, eller har han bestemt seg for å gi Finansen kamp om årets dårligste blogger prisen???
ACC Proff - Tirsdag 09 okt - 20.11
Kvartetten er absolutt et ritt som anbefales.
Sesongens høydepunkt uten tvil!!
Utrolig gøy med lagtempo.
Der må dere stille lag neste år.
Krompen - Tirsdag 09 okt - 19.58
Må si meg enig Stanley og Rykk her. Tror vi kan bruke CLT og LO som to gode treningsritt. Mange nye ryttere til neste år og vi trenger mye trening for å samkjøres litt.

Lagtempo høres moro ut :)
Rykk - Tirsdag 09 okt - 19.26
Får gi min støtte til Stanley. Det er lov å tenke lenger enn ett år frem i tid. Slapp av FF, det ordner seg nok.

Det er flere av oss som holder mulighetene åpne for Trondheim-Oslo deltakelse. Kanskje i 2008, kanskje i 2009, hvem vet?? For min del så kommer det an på opplegget rundt deltakelsen vår. Rambo vil gjerne sykle TO i 2008, jeg mener han har godt av å vente til 2009. Kanskje enda flere får lyst til å delta etter å ha stått over et år?? Men TO eller ikke, lokale ritt må vel være pri nr. 1 for oss neste år.

Jeg har lyst til å være med på birkeneskvartetten. Lagtempo(4personer) over 10mil... det må jo være cool!! Håper noen er med på det...
Stanley - Tirsdag 09 okt - 19.26
Ikke Ole Brum her i gården! (?) Jeg mener vi bør fokusere på andre ritt enn TO neste år. Tror ikke vi er klare til å sykle på 17 timer allerede neste år. Vi må være litt mer realistiske enn som så tror jeg! Flere virker heller ikke 100% motivert for TO allerede neste år, og da mener jeg det er fonuftig med et "hvileår" hvor andre ritt prioriteres i 2008! F.eks LO, CLT, BUKKEN, Lysebotn osv.

MEN SÅ (i 2009) åpner jeg for muligheten til å satse på TO igjen. DA har FOCC-medlemmer nok et år med trening og erfaring! Kanskje vi da er motiverte og fysisk "fit" til å takle TO på 17 timer?
Klatremusa - Tirsdag 09 okt - 18.38
Får ta et år av gangen, enig med Ivæ!

Men når det er sagt kan vi ikke regne med at alle skal være på samme nivå, og derfor vil jo noen alltid ha høyere mål enn de andre. Kan jo ikke kalkulere med at alle skal sykle sammen i ett hvert ritt. Diskusjonen kan kanskje tas på årsmøte senere i år!

Sjøl så går jeg for rittene der det stiller flest gule folk(FOCCers) til start, og da i pulje med flest mulig av dere. Bøyer av for flertallet. Er stolt av å være en del av det gule toget!!
ivæ - Tirsdag 09 okt - 18.10
Stanley, nå tar mi et år av gangen:)
FF (forvirrede Frekvens) - Tirsdag 09 okt - 16.10
Moose! Nå må du styre argumentene dine. Du vil sykle LO neste år for at TO tar for mye tid, men allikevel gå for TO i 2009 på 17 timer? Jaja, ikke alltid like lett å skjønne seg på el presidento. Forelslår nytt navn på Moose: Stian "Ole Brum Moose da Goose". Comments?
Stanley - Tirsdag 09 okt - 14.20
Fin diskusjon folkens! Tydelig at folk vil sykle masse neste år! FLOTT!

Personlig er jeg mer klar for Lillehammer - Oslo neste år...! TO tar mye plass og planlegging. Mener jeg har Kjetil og Rykk med meg på dette?

Snakket med Rykk, og vi diskuterte å fokusere på Lillehammer - Oslo i 2008. Litt av grunnen til det er at ambisjonsnivået er ulikt med tanke på evt. TO-deltakelse. Jeg er helt enig med Frode... at neste gang vi skal sykle TO, MÅ tiden ned! Det er jo et opplagt mål. Derfor trenger vi et år til med sykkel før vi er alle mann klare for et evt. 17-18 timers mål. Enig?

Derfor mener jeg at vi kan foreta en ny TO-satsing i 2009!
Og da et solid tidsmål! Et langsiktig mål...!
Frekvens - Tirsdag 09 okt - 14.02
Enig med Bolla at sykling først og fremst skal gjøres ut av glede, og bakhjulskjøring er jo moro. Hvorfor ikke avansere til å kjøre på bakhjulet med raceren da, Bolla? Ta en McEwen?

Når det gjelder TO håper jeg flere i FOCC stiller til start, eller var dette første og siste gang? 17 timers målet kan diskuteres, men det hadde jo vært artig å komme ned til Oslo raskere enn i år... Du er med på den Rambo?
Krompen - Tirsdag 09 okt - 09.21
Mine hovedmål for neste år er 6,30-15 på CLT, under 5 t på LO og under 3,30 på Birken. Ellers ønsker jeg å delta på så mange ritt som mulig. Det viktigste er vel å ha det moro og sette litt preg på noen av rittene. Om det være seg sportslig eller på andre måter. Gleder meg uansett til å sykle sammen med FOCC.

Ang ritt: Hvis Bukken havner på søndag den 27.april så ønsker jeg å sykle Enebakk rundt 1.mai. Fint og flatt og gode muligheter for å trene rullekjøring! Tror ikke TO er noe for meg til neste år. Ser for meg at sesongstart blir Kråketråkket i midten av april neste år.

Treningen i vinter vil bestå av rulle inne, terreng ute, løping, ski og andre ikke spesifiserte aktiviteter. Mao, jeg ønsker å trene variert. Føler trøkket i beina er bra, men jeg bør bli litt lettere :)Noen som er sugne på en Mallorca tur til vinteren?

Men først er det bankett!
Bolla, 12 år - Tirsdag 09 okt - 01.22
For meg er dette en gøyal hobby som jeg tyr til når jeg har lyst og tid. Lyst har jeg nok av, men ikke tid. Det handler om å komme ut i frisk luft, nyte natur, avkobling, kjenne kroppen jobbe og slåss litt med sekundene. Målet er ha ha det morro på sykkelen. Og i det siste har jeg hatt det spesielt morro med å sykle rundt på bakhjulet på off-road'n. Har ett mål for 2008 sesongen, klare 100m på kun bakhjulet på off-road'n samt å delta på minst et terreng-ritt.

For øvrig, stiller nok ikke på TO, men skal heller vurdere CLT. Ellers har jeg lyst til å få med meg flest mulige av turrittene på sørlandet.
Og kanskje det blir vinter-cup også? 'Onsdagsrittene' var jo utrolig artige, så synd vi ikke fulgte med på terminlista i starten. Og temporitt! De er jo artige, ser frem til Vårtråkken!
Krise - Mandag 08 okt - 23.59
Jeg tar det ikke ille opp. Jeg tror ikke jeg er mannen å kjøre alene med over Dovre, heller ikke noe annet sted med oppoverbakker. Jeg tror faktisk ikke heller at jeg blir å se på sykkel i de traktene med det aller første heller. Det er noe som heter å skyte spurv med kanon, og det å slippe meg løs i T-O er vel å skyte fossekall med MINST RBS-70.
Mind you, jeg er jo utnevnt i amatørklassen i FOCC. :)
Rambo - Mandag 08 okt - 23.20
Se det. Du flesker til og satser på å knuse rekorden til FOCC med 5 ! timer, Karstein! Ikke galt. Regner med at du ikke har tenkt å sykle dette sammen med Focc da eller? Jeg håper virkelig folka er klare for en ny TO alså. Ket og Øyvind, dere må jo komme dere helt i mål. Håper ikke jeg må sykle alene sammen med Krise... Med all respekt Mr Berntsen, men jeg tror ikke du klarer å dra meg over dovre alene.. hehe
Frekvens - Mandag 08 okt - 17.20
Mine mål for 2008 er å bli en sterkere syklist, og følge med avgjørende brudd ved å være taktisk. For å få til dette kommer jeg til å ha et høyere fokus på styrketrening av rumpe, lår og legger.
Når det gjelder ritt, håper jeg at min akademiske kalender tillater at jeg deltar i enten Bukken eller CLT på våren, men tviler på at jeg kan sykle i begge. Dette må også sportsdirektøren og kapteinen være med på å vurdere ift hvor det trengs hjelperyttere.
Jeg ønsker også å sykle TO igjen, men da med et mål på under 17 timer. I tillegg ser jeg for meg at Lysebotn-Bryne blir høstens store ritt. Ellers håper jeg at FOCC Sør blir å finne ved startstreken på flest mulige bedriftsritt og andre lokale ritt, dersom de nye reglene om lisens tillater dette...

Hva mener dere andre?
cadens - Mandag 08 okt - 14.13
Jeg har tenkt å stille på lillehammer-oslo, og håper de som fikk en overdose sykling etter TO har tenkt å gjøre det samme. Det er en stor happening, det også, og en mye mer human distanse.
ivæ - Søndag 07 okt - 22.37
Lykke til rånn! E blir ikke med langturen.. Skal ihvertfall værme på bukken, clt å ikke minst fgp!
Ser frem til pæti på fredag:)
Rambo - Søndag 07 okt - 20.15
Jeg regner med alle er med på TO! Det er jo derfor jeg har handla sykkel jo. Til og med jumbo stiller vel der neste år.?
Stoa Fysikalske Senter
Hove Tri 2010 Resultater
Lørdag 12 jun 2010
Hove tri 2010
Mandag 07 jun 2010
Hovden - Here we come!
Lørdag 29 mai 2010
Herefoss Rundt 2010
Torsdag 13 mai 2010
Sesongen er i gang!
Torsdag 06 mai 2010