Terminlistemøte

Vi fikk som kjent innkallelse til terminlistemøte (noe sent fra kapteinen) i går. Siden vi er nødt til å stille med ett menneske, har jeg sagt at jeg kan dra dit, og meldt min ankomst til frk Larsen. Hvis noen føler seg kallet, er det bare å henge seg på.

Onsdag 09 jan 2008 Av Jens "Kadens" Jensen
Spam kontroll: 5 + 4 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
Jarle Storrem - Torsdag 06 mar - 20.59
Mitt og Mafiosos mål for sesongen som kommer, er å alltid ha en Focc'ers bak oss på resultatlisten.
Treningsleiren i Belgia er lagt litt på is, men planene er der. Litt mye "vinterspekk" har det blitt, så jeg regner med en slow start, men øker ritt for ritt.
Forøvrig så er målet for sesongen, Trondheim-Oslo, på under 20 timer. Noen Focc'ers som stiller i år?
Audun føkkings Aagre - Fredag 18 jan - 17.46
Enig. Kom dere utendørs å sykle. Går fint an nå som d fortsatt e tålig mildt i været. Ellers får dere skaffe dere vinterdekk, he he. God helg folkens.
Mafioso - Fredag 18 jan - 14.43
Sitter dere på spinningsykkelen med strikketøyet enda?
Nå er det på tide å røre litt på seg utendørs, vi er i gang for lenge siden. Bli med på en 2-3 timers tur i morgen kl 10:00 fra Kryssen.
Og Jarle, jeg er ikke blitt feit i romjulen (og heller ikke skjeløyd), var på Lanzarote med sykkel og trente som en gal!!!!!!!!
Audun føkkings Aagre - Torsdag 17 jan - 00.52
Har lite tid til overs. Spiller i to band pluss at e har blitt oppmann for a-laget t express. Men kunne vært kult me litt spinning (spoling) Ekje redd for at men vakre lille kvinneslakter skal ta kvelden, skal en god del til. Men Rånn har slått kølla så inst inni helvete mange ganger i oppveksten at d e rart at Arian spinner rundt. Får de som kjenner Rånn fra gamle dager glemmer vel ikkje at han gle rett ner på en tre stubbe som sto ut fra fjellet han klatret i i randvika. Pluss alle fotballene han har fått i køddene, he he. Han tåler mye den gutten. Gratulerer me første spinningtime foresten. Å ikkje glem at Frekvens hadde morra....... når han sykla T-O
turbo t - Onsdag 16 jan - 23.21
skjønner ikke all denne bananspisinga jeg:)
Rambo-fan - Onsdag 16 jan - 22.52
Eller for Ron, som er focc's største Kurt-fan? Har hørt rykter om at selveste Rambo skal selge Scott'en sin...
Stanley - Onsdag 16 jan - 22.30
http://syklingensverden.rubrikk.no/annonser.Cervelo_Carbon.8111069.aspx?mg=8&fc=37,401,401&page=5 KURT ASLE skal selge sykkelen sin! Se link. Kanskje noe for deg Ket Komet?
Krise - Onsdag 16 jan - 22.20
Med andre ord: Vi må skjerpe oss (meg selv inkludert)! Mer trening og mer banan på samtlige! Det kan ikke være sånn at man rykker opp på statistikken kun ved bananspising. I morgen blir det utesykling (mtb) på meg hvis ikke været er helt helt grusomt. Flere som skal? Hva med Audun? Du burde ta deg en time eller tre sammen med Ron og slå laus på en sekk. Eller spinne hvis du ikke er alt for skremt av Ron's siste blogg.
Krise - Onsdag 16 jan - 22.09
Faen, tomt for bananer på Kiwi da jeg handla frokost kl. 0845 i dag... Ellers hadde jeg vel rykket opp på statistikken et par stigetrinn.
Rykk - Onsdag 16 jan - 21.21
Ikke rart at J@le leder statistikken, tydelig at han har lagt inn bugs... han er vel den eneste i focc som får alle ukene summert sammen i totalen...
Musa - Onsdag 16 jan - 08.42
Det er lov å stå litt når man spinner Rambo! Da får man blodgjennomstrømning også der og man slipper bekymringene:-)
Rambo, med "tekniske" problemer - Tirsdag 15 jan - 21.37
Hei. Her kommer en liten treningsrapport fra undertegnede.
I dag hadde jeg plan om å kicke litt, som jeg vanligvis gjør på tirsdager, eller egentlig hele uken.. Det viste seg at det kun var to stk som kom på treningen, noe som var meget demotiverende. Jeg kikket litt på Kleiva, mens han spilte senior badminton i et forrykende tempo tross akder og andre naturlige begrensninger. Dette motiverte meg til å slå løs på en sekk i en halv times tid. Det ble en kanon interval økt. Så kom ideen. Jeg trener litt spinning til slutt ute i treningssalen. Og slik ble det...
Jeg satte meg på sykkelen uten noen bekymringer, dette kunne jo ikke være så tungt som de skal ha det til, tenkte jeg. Så jeg tråkka til fra første sekund! Etter et par minutter var beina helt kake. Antageligvis noe sånn som Musa hadde det første gang han besteg "grøslekleiva". Jeg måtte pent skru ned motstanden og øke frekvensen. Endelig fikk jeg bruk for mine fysio/fysiologi kunnskaper. Etter 5 min var syra vekk og jeg dro til igjen. Jeg så for meg ryggen til Rykk og gnudde på. Jeg gir meg faen ikke, tenkte jeg. Så syklet jeg i ca 25 min til før jeg gav meg. Min første "Spinning" økt i historien var over!

Det var da jeg merket det! Kuken (penis) sov og var helt nummen. Det prikket som bare det. Jeg "klasket" til han for å få liv, men den var jo helt vekk. Nesten som en natt med bare sengevals, for de som har prøvd det. Den begynte å kile og prikke enda mer og jeg ble vettskremt. Jeg kikket meg rundt etter en elektrisk hjertestarter eller lignende, jeg måtte jo få liv i han. Hva i huleste har jeg gjort. Kjøpt meg racer sykkel som skal vise seg å ta knekken på jr. Jeg måtte ringe kapteinen for å få trøst, og han sa det var helt vanlig! Og hvertfall hvis man ikke brukte sykkelbukse...

Jaja, billig Scott sykkel til salgs! Ferdig montert og ubrukt av mennesker.

Med sportslig hilsen
En trist og bekymra Rambo!
Svein B - HSK - Tirsdag 15 jan - 21.33
A-ah, teit spørsmål for noen dager siden med svar Krs-Hovden er lik...:
http://www.colorlinetour.no/

Ikke greit å være Rogalending og att på til komme fra nordfylket....

Ps Espen, enkelt rmbk grusritt på lørdag, jeg vurderer å stille......!
Krise - Tirsdag 15 jan - 18.43
Ingen zoologiske lærdom fra Petre-Audun i dag? Har ikke fulgt med på radioen i hele dag...
kadens - Tirsdag 15 jan - 15.02
Ojoj! tror turbotengel skal passe seg for illsinte følgebilsjåfører i feltet til våren.
Audun føkkings Aagre - Tirsdag 15 jan - 00.28
Folkens! Kamelen å dromedar e i samme familie, ergo CAMEL. Finn en anna oversetning turbo-Teit, å ring meg. Kakkmaddafakka!
Krise - Mandag 14 jan - 23.12
Kjært barn har mange navn...
... - Mandag 14 jan - 22.46
Nytt mellomnavn til Audun? Audun Dromedar, eller Audun Camel?
Krompen - Mandag 14 jan - 22.18
Ja, Audun den var gild hehe
Rykk - Mandag 14 jan - 22.07
Fantastisk kommentar av vår sjåfør. HAHA!!
Krompen - Mandag 14 jan - 22.04
Kan vi prøve å ikke forandre noe særlig mer på statistikken nå? :) Nå synes jeg den er bra!
Krise - Mandag 14 jan - 20.00
For dere som ikke bruker iTunes, kan Audun høres på nrk nettradio, windows media-format: http://www.nrk.no/radio/
Krise - Mandag 14 jan - 19.55
For oss som gikk glipp av Auduns radioterrorisme i dag, så ligger Radioresepsjonen som podcast på nrk.no/podkast , man må ha iTunes e.l. for å høre på. Direktelink: http://phobos.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewPodcast?id=110587908
turbo t - Mandag 14 jan - 17.43
hørte fåkkers over radiobølgen i dag på p3. han er virkelig smart han derre sjafføren deres. dromedar = camel! hahaha
Rykk - Mandag 14 jan - 16.33
Såpass, det var igrunnen min plan og bo der også... da får vi finne på noe annet. Vi får organisere et eller annet snart. Noen andre forslag? Må jo være plenty med plass på Hovden??
kadens - Mandag 14 jan - 16.01
Jeg prøvde forøvrig å booke rom på Hovden høyfjellshotell i dag morges ifm color line tour, men det var faktisk fullt allerede.
Audun føkkings Aagre - Mandag 14 jan - 12.13
Hei guttaboys. For litt siden representerte e Focc på P3s radioprogram, Radioresepsjonen, he he. Jeee! Rock your bikes!
Muminhino - Mandag 14 jan - 00.48
Make peace, not war!
Krise - Søndag 13 jan - 13.24
Enig med Musa.. Litt rart at jeg, som bare har spist to bananer og hatt en liten alternativ økt skal få lov å komme høyere opp på lista enn dere som har sykla, spist bananer og hatt alt. økter. :)
Musa - Søndag 13 jan - 12.43
Endret det når Espen, ser ut til at det er flere som har problemer, ikke alle som skriver i alle rutene. Var så mye enklere før:-) Statistikken favoriserer de som har ute økter ser e, vi som spinner blir bare liggende nederst, under de som ikke har syklet i det hele tatt, ikke bra....
Svein B - HSK - Søndag 13 jan - 12.37
Hei, hvor har det blitt av Krs-Hovden ?
Ps, alternativ treningsøkt på Sørlandet igår!-)
http://trail.motionbased.com/trail/invitation/email/accept.mb?senderPk.pkValue=179416&unitSystemPkValue=1&episodePk.pkValue=4762816
Rambo - Søndag 13 jan - 12.07
Hvor mange er det som har planer om å starte i NM? Jeg mener vi bør satse stort når vi først satser litt!
Det er lov å være litt positiv mener jeg. Selv har jeg som mål å prøve sykkelen i år, samt prøve å vinne Touren... Føler det er viktig å være på hugget. hehe
Rykk - Søndag 13 jan - 10.58
Nå går det i surr for revisoren... det nye systemet ble tydligvis for mye for klatremusa, 30 turer så langt i år??
Stanley - Søndag 13 jan - 01.46
Jens, skjerp egget!!! Du skal til Hovden på under 7 timer! Vet du er kapabel til det...! Tenk stort...!
Jens kadens - Lørdag 12 jan - 20.55
Kan jeg få lov til å stille i trimklassen på CLT? Jeg har aldri syklet rittet før, og tror det er min eneste sjanse til å komme til hovden.
Jens kadens - Lørdag 12 jan - 20.54
Kan jeg få lov til å stille i trimklassen på CLT? Jeg har aldri syklet rittet før, og tror det er min eneste sjanse til å komme til hovden.
ghostrider - Lørdag 12 jan - 17.22
slå mafioso og storrem??? haha jammen ikke høye mål dere har.
Senorita - Lørdag 12 jan - 17.00
Ifølge ryktene bruker Storrem activio på spenst nå, så det er ikke så veldig vanskelig å spionere på han;)
Team FOCC - Lørdag 12 jan - 13.02
Ja vi har sett det der... Det var derfor vi i FOCC vurderte å stille til start i 6timers gruppa i stedet for 6.30 som vi egentlig planla. Han kan umulig være i like god form som en gjennomsnitts foccer?? Uansett, ifølge vedtak på årsmøtet til FOCC så er et av hovedmålene i år å slå Storrem og Hedstrøm i alle ritt vi deltar i!!! Og det skal vi klare!
- Fredag 11 jan - 23.17
Hei alle sammen!

Har dere sett at Jarle Storrem har meldt seg på 6:30 gruppa i CLT. Vil samtidig nevne at han i tillegg til dette skal til Belgia på treningsleir i April. Den mannen har skumle hensikteri 08.
jarle - Fredag 11 jan - 22.47
Those were the days...

Stanley - Fredag 11 jan - 22.24
Husker godt jekketrallene rundt forbi på Sørlandet, den gang jeg jobbet for Cola, CB og Fjordland, samt 5år på Spar Fevik. Stor variasjon der gitt. Og ikke minst Joker Fevik... de hadde ikke jekketralle engang, men en plankebit med 4 hjul på, hehe! Ellers kan jeg fortelle at vi mang en gang hadde jekketrallerally på Spar Feviks lager!!! :) Moro! Husker også spesielt den dagen da Spar Fevik kjøpte ny tralle! Trodde den vi hadde var ok! Men "Når du først har fått smaken på druer, vil du ikke ha rosiner lenger." FOR EN FLOTT TRALLE!!! Ja, du minnes det nok Jens, for jeg husker du farta rundt i lokalene våre med dine vaskeballer og OMO pulver! Spør forøvrig Jarle om han har plassert en hel pall med potetsalat på frysa i stedet for kjøla, den gang han var å finne i rød Spar Outfit på Fevik haha! Det var tider det!
kadens old-timer - Fredag 11 jan - 22.17
Unnskyld, Krise! Jeg er bare fryktelig dårlig til å ta i mot kritikk, kjenner jeg
Krise, tralalala - Fredag 11 jan - 21.37
Jeg er ikke så gammel vet du, Jens, så jeg kjenner ikke så godt til veteran-traller. Vel, vi har en eldgammel Toyota på jobben, sikkert fra 70-80-tallet. Det forklarer vel en del om kvaliteten, ja. Angående bastant, så skrev jeg jo en (?) etter utsagnet, som åpner for moderasjon hvis noen skulle føle seg truffet. Som deg, Jens. :)
Kadens - Fredag 11 jan - 20.20
Jeg er er redd for at du tramper høylydt rundt i dine egne misforståelser, Krise! Jeg bruker jekketraller daglig, og jeg er så priveligert at jeg får prøve mange forskjellige traller hver eneste dag. BT quicklifter er absolutt en tight og god tralle, men hvis du kan din jekketralle-historie, hadde du visst at BT-trallene hette Toyota på 80 og 90-tallet, derfor den gode kvaliteten:-) Når det gjelder ritt, synes jeg Birkenesrunden burde prioriteres. Det er et kjempegøy ritt med mange hundre deltakere hvert år.
J@rle - Fredag 11 jan - 18.25
Musa, statistikken er endret igjen nå. Nå regger vi km ute og km rulle/spinning seperat.
Musa - Fredag 11 jan - 17.15
Flotte greier Jærle!! E e med på de løpa e stiller på :-)

Hva skjer med statistikken? Synes den er tungvin!!(kanskje bare jeg som ikke skjønner...)
Krise - Fredag 11 jan - 16.17
Bra oppsummering fra terminlistemøtet. Men som den eneste (?) Focc'eren som bruker jekketralle i det daglige, må jeg si meg uenig i at Toyota har de beste trallene. I min bok er det kun èn tralle som funker optimalt, det er BT Quicklifter. :) Flott fargevalg på bildene, forresten!
Frekvens - Fredag 11 jan - 14.37
Flott oppsummering av møtet og den foreløpige terminlisten. Ser ut til at der er mange spennende ritt, og ingen av de kolliderer med FGP 2008. Gode greier... Stemmer for at FOCC stiller lag til Bukken, CLT, Kvartetten og Høsttråkken. I tillegg er jo Aarebakkerittet gode greier, men tror ikke de har satt dato for det enda.
J@rle - Fredag 11 jan - 13.44
Noe kommentarer til terminlisten? Hvilke ritt er bankers for focc?
Stanley - Fredag 11 jan - 11.01
Hvis du føler deg ensom, lag en Countrylåt Audun!!! Det har jeg sagt til deg tidligere, og det funker alltid! Deretter går du til nærmeste dame og presenterer låta! Hun faller pladask og du "never walk alone" anymore!
Audun sleep alone - Fredag 11 jan - 02.18
Nå e æ lei a å ikkje få sove. Faan auuu! Får til å me ikkje sove i liverpool sengetøy! Djizez kraistless! You never walk alone, kansje ikkje, men e sover faanmæ aleine! E TRENGER KROPP!
kadens - Fredag 11 jan - 00.51
takk for fyldig og oppsummerende dekning av kveldens møte, J@rle. Hadde en mistanke om at jekketralle-samtalen vår kom til å havne på internettet. Flotte actionbilder fra seansen.
jarle - Torsdag 10 jan - 21.43
nå har vi spist og kost oss med god middag og dessert. mmm. kadens orket ikke hele eplekaken.
Blogmeister - Torsdag 10 jan - 21.02
"koser oss på møte"... må være et spennende møte som genererer blogging på focc.no. :)
Rykk - Torsdag 10 jan - 20.57
Bra jobba webmaster og cadens...ta en ekstra potet for meg, kan sikkert ta bizkit sin også, han eter jo ikke poteter utenfor sesongen...
jarle - Torsdag 10 jan - 19.19
nå koser vi oss på møte. til middag får vi fisk og potet. kadens er på lag.
Musa - Torsdag 10 jan - 14.27
For egen del er ikke totale timer trent så interessant, synes mer det er total km på sykkel som bør stå, og dele opp i km ute og km inne. Synes vi må ha en totaloversikt på km assa!!
Krompen - Torsdag 10 jan - 14.15
Kan man ikke logge "spinning km" og "ute km"? :) Antall timer blir jo det samme uansett. Så lenge det er slaps og vått, så setter jeg meg ikke på en sykkel ute. Da koser jeg mer inne på rulla med pc'en.
J@rle - Torsdag 10 jan - 13.25
Da foreslår jeg at vi i stedet for å regge antall timer rulle/spinning regger antall km med formel 1t = 30km. Da blir det som før, men utesykling er seperat fra innesykling. Ok?
Frekvens - Torsdag 10 jan - 12.59
For min del kan spinning og sykkel logges med km slik at man får en indikasjon på hvor mye trening man tilbringer på sykkel. Fine greier! Men husk, det er ikke statistikken som teller boys. Det er høyest gjennomsnittsfart fra A til B under ritt :-) Bon appetit til Cadens og Jæle...
Stanley - Torsdag 10 jan - 12.49
Enig med Kim! Vi logger jo antall timer totalt trent denne uka, uansett om det er aktivitet ute, inne, på snø, ball i hall osv! Dette avdekker total treningsmegde i timer hver uke! Deretter stykker vi opp treningen i aktiviteter: alternativ (antall økter), spinning (antall km) og sykkel ute (km). Spinning/rulle er jo mer sykkelraltaert enn f.eks skigåing eller snømåking (Krise) :-) Derfor bør spinning / rulle logges med km som tidligere (1t = 30km.).
Musa - Torsdag 10 jan - 12.39
Så det dere mener er at visst man spinner eller har en økt på rulle så skal det ikke stattes kilometer?? Ser at Krompen har en spinning/rulle økt denne uken, uten at han har noen kilometer. Det er kjipt!!! Synes vi må ha en telling av et eller annet slag. Er på skolen jeg Krise så kan blogge så mye jeg gidder, sitter bare å skriver på en massteroppgave go den har jeg god tid på :-)
Krise - Torsdag 10 jan - 12.11
Godt å se at så mange focc'ers har nok å gjøre på jobben. Virker som tida frem til tolv, og kvelden etter 18:00 er de tidspunktene hvor det er tettest blogging. (Jeg har lunsj nå, har ikke tid til å blogge i vanlig arbeidstid). Godt at vi får noen fornuftige diskusjoner ang statistikk her. Fint at vi har fått frem antall timer trening, både alt. og sykling. Og bananer! Hehe. Hvorvidt spinning bør logges med antall km har jeg ingen klar mening om. Hvis det er sånn som det sies at 1t = 30 km, så ser jeg ingen grunn til at man skal skrive opp ant. km på spinning. Er vel ikke vanlig med km-teller på spinningsykler?
Kadens - Torsdag 10 jan - 12.01
Du kan jo utenlandsk, Jarle! Mighty impressive!
J@rle - Torsdag 10 jan - 11.35
Jaja, ich weiss das eine Stunde spinning ist 30 kilometer, aber ich wunche eine Debatt. Was meinen die anderen Fahraders?
Musa - Torsdag 10 jan - 11.03
Dette har vi da gjort lenge Jarle, 1 time spinng er 30 km. Må jo se antall km inne også og så en total for ute og inne, eller noe. Antall økter ute og inne, antall km ute og inne og en total, hvis ikke det blir for mye da.
J@rle - Torsdag 10 jan - 10.52
Takk for tilbudet Ågre, men det er max 2 fra hver klubb som kan stille. Jeg og mc Cadens har nå reservert bord til 2 retters potet middag på hotell Norge. Vi vil komme med refererat og kanskje et par bilder av Cadens når han setter tennene i biffen. Når det gjelder statistikk for inne og utesykling så må dere komme med innspill. Musa vil regge kilometer på innesykling. Vi du da ha det i stedet for antall timer, eller i tillegg, og hvordan vil du måle? Please advice.
Musa - Torsdag 10 jan - 09.01
Burde jo kanskje kunne statte antall kilometer inne og ute Jarle??
Audun følgebil - Torsdag 10 jan - 00.24
E d viktig at e stiller, gjør e mer en gjerne d. Greit å ha ting på stell.
kadens - Onsdag 09 jan - 22.18
kult! det setter jeg pris på!
J@rle - Onsdag 09 jan - 22.10
Jaja, greit det Cadens. Det blir sikkert trivelig.
jens kadens - Onsdag 09 jan - 20.15
Dette har ikke noe med aktiv syklisme å gjøre, Jarle. Dette er vel så viktig for støtteapparatet. Henter deg 17:20 i morgen
J@rle - Onsdag 09 jan - 19.52
Jeg kunne godt ha stillet opp, men jeg mener at dette møte er for de aktive syklistene i klubben. Det blir feil å sende it-sjefen dit.... selv om det sikkert hadde vært moro.
Rykk - Onsdag 09 jan - 19.15
Jeg synes Ket Komet også skal stille opp, han har jo tross alt det offisielle ansvaret i FOCC for å være på slike samlinger.
Stanley - Onsdag 09 jan - 18.27
Ja, hadde vært interessant med noen bilder og kommentarer av Mafioso og Co, samt fyldig terminliste over ritt i 2007.
ka-dens - Onsdag 09 jan - 18.24
Ja! Bli med som gravende reporter, Jarle!
Stanley - Onsdag 09 jan - 18.19
Bli med du også Jarle! Dere kan jo skate litt på Holvika skole før møtet...!? Ta med fotokamera og ta bilde av sørlandske sykkelpersonligheten uten hjelm og sykkeloutfit. hehe Kanskje dere får øye på Mafioso? Spent på om han har lagt på seg i jula! Ryktene sier så nemligen!
Klatremusa - Onsdag 09 jan - 18.15
regner med fyldig referat fra Kadens. Ser at Far er i gang med spinningøktene men hvor er statistikken hen??
jens kadens - Onsdag 09 jan - 18.08
Jeg skal rekke hjem til "ut i vår hage 2" på fjernsynet, så det er ikke pga maten, kjære Jarle
J@rle - Onsdag 09 jan - 17.49
Dette er bra Kadens! Du er tydlig ansvarsbevisst... eller er det gratis mat som trekker? Uansett, topp at Focc blir representert.
Stoa Fysikalske Senter
Hove Tri 2010 Resultater
Lørdag 12 jun 2010
Hove tri 2010
Mandag 07 jun 2010
Hovden - Here we come!
Lørdag 29 mai 2010
Herefoss Rundt 2010
Torsdag 13 mai 2010
Sesongen er i gang!
Torsdag 06 mai 2010