Flesket tyter og motivasjonen mangler - Snurr film!

Se film - FOCC oppsummerer året 2007Sitter du på ræva med fjernkontrollen i fanget? Har du potetgull i bollen, Coca Zero i glasset og sjokolade rundt kjeften? Kanskje sitter du med øverste knapp åpen, eller har du kosebuksa på?
Uansett, filmen som oppsummerer FOCC sin fantastiske debutsesong er en direkte vitamin-innsprøytning på motivasjonen og jeg anbefaler på det sterkeste å se gjennom den en gang til. Har du enda ikke sett den, er det tid for det nå... skal garantere at du kommer i stemning.  
Filmen viser snutter fra Bukkene Bruse, Kristiansand-Hovden og Styrkeprøven Trondheim-Oslo.
Tørk snasken, knepp buksa og snurr film. Du finner den her...

Søndag 27 jan 2008 Av J@rle Vevmeister
Spam kontroll: 3 + 2 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
turbo t - Mandag 11 feb - 19.20
for min del bruker kun disse barene på konkurranse. spiser 2 brødskiver på sykkeltur hver dag. funker som pokkeren+ at man får bedre vomfyll av brødskiva. og husk å spise på treningene!!!
Kadens - Mandag 11 feb - 08.08
Jeg har vondt for å dele Krises begeistring for disse utenlandske, multinajonale, ansiktsløse firmaene, men hvis vår ernæringsansvarlig mener at dette er et produkt som kan gi oss nødvendig næringstilskudd uten at det koster skjorta, bør det naturligvis prøves.
Jeg liker ikke å bli sett på overnevnte etablissimenter, men neste gang du skal på Lidl og kjøpe 64 ruller toalettpapir, J@rle: Vær snill og gi beskjed til meg, så kan jeg sende med deg en 50-lapp til müsli-barer. Jeg tror FOCC's testpanel, under overvåkning av ernæringseksperten, skulle kjørt en test av aktuelle barer på markedet. Selv pleier jeg å spise Nutrilett milk chocolate & creamy caramel på de lengre sykkelturene. Metter like godt som poteter.
Krise - Søndag 10 feb - 23.22
Gode nyheter fra vår energiansvarlig! Endelig en god grunn til å handle på tysklands største nonfood-butikk (med innslag av mat) ?
Kadens sier gjerne noe slik som "Stol på trygge, gode merkevarer" :)
Ernærings- og energiansvarlig i FOCC - Søndag 10 feb - 22.42
Jeg har et kjempetips til neste treningsøkts ernæring!

Jeg var tilfeldigvis innom Lidl her om dagen, og stiftet bekjentskap med en musli-bar til snaue 3 kr stk. Sirius Musli selges i pakker a 8 stk på 25 gram hver, perfekte å ha på ryggen eller til rask inntak etter annen trening. Jeg sammenlignet ingrediensene med Maxims energibarer, og Sirius Muslibar har faktisk 40 kcal per 100 gram mer enn Maxim. Maxim energibarer er riktig nok dobbelt så store i størrelse, men koster rundt 25 kr pr stk.

En forskjell er hva slags ingrediens som utgir karbohydratene. I Maxim barene største parten fra sukker, mens i Sirius kommer det fra maltitiol som ofte brukes i såkalte "sukkerfrie" produkter for å erstatte vanlig sukker. En annen liten hake er at kroppen tar opp mer karbohydrater fra vanlig sukker enn fra maltitol, henholdvis 4 kalorier/gram mot 2-3 kalorier/gram, derav brukt til "light-produkter". På den andre siden, dersom man knasker i seg en del slike barer ila en sesong er det mye gryn som spares.

Sirius Musli har flere smaker på sine barer, selv gikk jeg for varianten med tørkede epler. Nydelig og god konsistens! En billig og godt alternativ til bananer, Maxim energibar eller andre lignende "hypa" produkter. Løp og kjøp!

Hva sier du Kadens? Har du noe førstehåndsinfo fra bransjen angåenede disse muslibarene?
Hr. og Fru Novik - Søndag 10 feb - 21.33
Hipp hipp for Joel. FOCC avd. Trondheim gratulerer!
Krise - Søndag 10 feb - 10.21
Joel Julius Junior har faktisk bursdag i dag! Gratulerer med dagen, du får huske på å spise fleskepølsa som du har spart etter FGP!
Reidar Reiser Snart - Lørdag 09 feb - 11.39
Hei Frekvens,
Ja, jeg har traakka ganske hardt i aar til meg aa vaere. Er paa spinning-maskinen minst 3 ganger i uka i aar og har dermed klart aa gaa ned de 4 kiloene jeg villa ha vekk med det samme. Men det er jo ikke helt samme innsatsen som hos dere da!

Tenkte jeg skulle sykle hjem den dagen jeg bestemmer meg for aa flytte tilbake - det ville vaert noe annet enn Trondheim - Oslo.

Reidar
Frode Frekvens - Lørdag 09 feb - 09.01
Hello Reidar. Hyggelig at du sørger for at våre bekjente syklister trives på oppdrag i det store utland. Mafiaso tilbakelegger vel også noen kilometer på sine turer i varmere strøk vil jeg tro. Kanskje han også allerede kan skryte av noen økter i kort-kort med gyllent skille også...

Enn du da, Reidar? Trøkker du noe for tiden?
Utenrikssjefen - Lørdag 09 feb - 05.08
Halla boys! Traakk paa!
Kan melde fra Singapore at jeg traff Stig Mafioso paa den indonesiske oya Batam, hvor jeg gjorde en stor jobb for dem forrige uke. Visste ikke at dette var Mafioso, men verden er liten.
Tror dere ogsaa skulle hatt varmetrening, da hadde dere blitt mye bedre.
Velkommen hit naar som helst.

MVH
Cyclomatisk utsending - Reidar
Krise - anti-spinner - Fredag 08 feb - 21.31
Den lille vifta som står foran deg kan vel knapt kalles motvind.
Ungelovende Espenes - Fredag 08 feb - 21.05
Ja, du vet. Siviløkonomen e litt dårlig med tall! Jeg har da ikke tid til å blogge. Hadde du brukt like mye tid på trening som blogging hadde du ligget an til å slå meg:) Tror faktisk de har trådløst på spenst, men e har jo ikkje tid til det! E må jo spinne! Sola skinner jo alltid på spenst:D

PS: 12 sykkeløkter er jeg oppe i nå! Innendørs, med motvind.
Krise - Fredag 08 feb - 16.34
Jeg har vel hatt noe sånn som fire sykkeløkter siden sist lørdag, samt en alternativ. Men legg også merke til at jeg SYKLER Tour de Spenst. Mye kulere å sykle enn å spinne.
Tok det deg lang tid å knekke spamkontroll-koden? Har vært så stille fra deg her i det siste. Eller har de ikke trådløst nett på spenst?
Anita Senorita - Fredag 08 feb - 16.23
Hvordan går det med tourdeUteSpenst Kristoffer? Jeg har 10 timer nå, er jo halvveis i bukken mens du er i grøsle enda med dine tre;) Gleder meg til Bukken jah!! ;)
Mafioso - Fredag 08 feb - 16.07
Er nå kommet hjem etter en reise ut i den store verden. Eller er den så stor egentlig? På kontoret mitt på en liten bedrift på Batam, Indonesia møtte jeg en ung nordmannn med en mistenkelig gjenngjennelig dialekt. Og hvem var så det?

Jo, ingen ringere enn en dere kjenner godt, nemlig Utenrikssjef/cyklomatisk utsending:
Reidar "reiser snart" Evensen.
J@rle - Fredag 08 feb - 09.31
Bra jobbet Ket! Alltid bra å spre litt frykt blandt motstanderne. Ingen krøller seg som en vaskeball som deg.
Ket Komèt - Fredag 08 feb - 07.26
Hehe... beklager at jeg ikke stoppet RS... hadde jo, i motsetning til deg, veldig bra medvind, og var midt i en tempodragning hvor du ble vitne til vaskeball-teknikken... :)
Når det gjelder L-O så kommer jeg ikke til å stille på startstreken.. Det er et stramt rittprogram i år.... så vi får vel syklet litt allikavel... :)
RS - Torsdag 07 feb - 22.17
Gikk hele onsdagen og syket meg opp for å sykle til og fra jobb i dag. Reiste fra Grimstad kl 0600 og var på Fylkeshuset kl 0650. Formen er ikke helt på topp, men håper den blir bedre.
Etter en lang dag på jobb, var det godt å komme på syklen, selv om beina var litt tunge etter turen til jobb. Hadde vinden rett imot (følte det var mye mot vind, men det var nok bare min dårlige form)
Når jeg kommer til Birketveit ser jeg det kommer en syklist fra Fevik toppen, i en vanvittig fart...... Jeg tenkt... kan det være Thor....nei! kan det være Bisgård... nei! I den farten så må det bare være Tengel... nei, ikke han heller.
Han ligger i tempo stilling på offroad sykkel - det går fort... DET ER EN EN EN SYKLIST FRA FOCC :-) Han må ha syklet i 50-60 km/t.

Resten av turen hjem var nå enda tyngre... Det gikk mange tanker igjennom hodet. Første tanken var Bukken. Et felt fullt av gul kledde ryttere, henger lett opp Grøsle, kjører opp tempo på slettene over Løddesøl, og det som gir meg frysninger, er at jeg blir slått i spurten av en FOCC.....

Men jeg er ingen dårlig taper - Lykke til I 2008 sesongen, håper vi ser dere i mange ritt.
Krompen - Torsdag 07 feb - 15.20
Kanon Rambo! Blir fin fint
Frekvens - Torsdag 07 feb - 14.25
Men hva med Ket Komet! Du er vel å regne med på dette rittet du også? Håper du stiller...
Frekvens - Torsdag 07 feb - 14.24
Ålreit Ron-Ran-Rambo! Dette er good news. Da er det bare å sette i gang med syklingen...
Musa - Torsdag 07 feb - 11.04
Flottings Ron, dette kan bli moro!! Regner med at FOCC sør kjører i gang sykkeløkter utover våren!!
Krise - Onsdag 06 feb - 23.15
BRA, Rambo! Jeg bøyer meg i støvet for deg, du får bare kaste deg på en eller annen sykkel så snart og ofte du kan! Kanskje dette er en anledning for Focc Sør til å sykle mer sammen?
Stanley - Onsdag 06 feb - 23.13
Strålende Ron!!! Du er Rambo navnet verdig og viser solid FOCC-ånd! :) Dette blir moro!
- - Onsdag 06 feb - 22.49
PS.... har enda ikke testa sykkelen! haha Det er i grunn jevli bra gjort! Jeg lar meg rive med av dere andre syke folk...
Unge lovende Astrup - Onsdag 06 feb - 22.47
Unge lovende Astrup er herved påmeldt til Lillehammer - Oslo!
Rykk - Onsdag 06 feb - 18.53
Siden vi i FOCC har fått kritikk fra en syklubb like vest for verdens navle på at vi ikke sykler nok ute så tok jeg som kaptein i dag ansvar og gjennomførte en kvalitetsøkt ute i vind og regn.

(Tror Gislefoss må ha vært på fylla i dag, yr.no meldte sol m/sky.)
Krompen - Onsdag 06 feb - 09.54
http://www.arendalgp.no/
Rambo - Onsdag 06 feb - 09.53
Jeg synes du kler de buksene Karstein! Veldig flotte.
J@rle - Onsdag 06 feb - 08.33
Bra treningsartikkel Frekvens. Du så riktig så sprek ut.
Krise - Tirsdag 05 feb - 23.00
Herlig lesning, kjære nabo! Flott å se at du benytter deg av de lokale spinnig-fasilitetene også på ferie. Kan lett bli litt mye godmat på besøk hos ho farmor. Legger merke til at kilometertelleren til den koselige gamle damen faktisk har gått mer enn sykkelcomputeren min.Det må gjøres noe med!
Et spørsmål angående treningsoutfit'en... Shortsen, er det en god gammeldags Inndyr Special fra Salten Konfeksjonsfabrik? Syns snittet med den høye linningen var litt kjent. :)
Krise - Tirsdag 05 feb - 20.35
GSK: Hyggelig lesning at dere gjør et forsøk på "hvem sykler når"-funksjonen!
Jarle: Godt at du har lagt spam-kontrollen på et enkelt andreklasse-nivå. Enkelte skjegg-aper her er ikke særlig gode i matte. :)
Måka - Tirsdag 05 feb - 10.53
Jepp. Både styrke og kondisjon. :)
Krompen - Tirsdag 05 feb - 08.36
4 timer med snømåking på lørdag. Er det alternativ trening?
Kadens - Mandag 04 feb - 22.04
Mitt råd etter 17 år i dagligvarebransjen er at man bør unngå First Price-produkter. Det være seg bananer eller, ikke minst, vaskemidler. Stol på trygge, gode merkevarer.
Krise - Mandag 04 feb - 21.31
Hehe, ja, first price-bananene er bedre enn sitt rykte. Moose hevder at de ikke duger, kan sikkert stemme at de funker dårlig utendørs. Men til inne-spising er de fortreffelige.
Kadens - Mandag 04 feb - 21.14
4 bananer bare i dag, Krise? Vær forsiktig! Man kan fort bli forstoppet av slikt.
Rykk - Mandag 04 feb - 17.27
Grattis Turbo T
Musa - Mandag 04 feb - 12.12
Treningstips:

http://www1.nrk.no/nett-tv/indeks/115546

Viktig å trene mage/rygg regionen folkens! Regner jo med at det gjøres ettersom det stattes time på time med alternative økter!!
J@rle - Mandag 04 feb - 08.53
Det var godt nytt Tengel! Gratuelerer. Endelig blir det mannfolk av deg også.
turbo t - Søndag 03 feb - 23.21
tenk at jeg glemte gode gamle danseløva. utrolig dårlig av meg. vell, hiver meg gjerne på foccu stanley, får meg en liten guttepjåkk 24mars, det blir stas. liten racersykkel er allerede bestilt. med riktig kost og trening på han, kan jeg leve i sydeuropa om 18 år og følge hans liv i proffsirkuset
- - Søndag 03 feb - 23.17
*LOL*
Stanley in Barcelona - Søndag 03 feb - 23.02
Så så Turbo Tengel. Vi er da bare i starten av februar enda! Må ikke rope Varsku riktig enda! FOCC kommer sterkt utover sesongen. Uansett bra dere trykker på! Helt klart at når dere proffer i GSK tyner oss FOCCers så bidrar det til økt motivasjon! Tanken på å knuse Storrem, Mafioso og Co til våren blir mer og mer fristende! :-) Men glade amatører er vi og blir vi. Profflivet er nok ikke noe for FOCC, he he! Heller ikke et Continental lag! Men vi vurderer, den dagen vi alle har unger, å etablere en ungdomsavdeling med navn FOCC U...! :-) kult?
Rykk - Søndag 03 feb - 22.38
Hva med Daggis Danseløve da?? Kan ikke utelate han bare fordi han er fra Fevik
turbo t - Søndag 03 feb - 22.22
for meg rykk, ser det ut som deres klubb er i konstant hvile:) Det er i vinterhalvåret grunnlaget legges. Jeg digger klubben deres, men dere har nok litt å lære av GSK. ikke mange klubber i norge som har laga like mange proffer som oss. tenker da på are andresen(team sparebanken vest) Bjørnar Vestøl(team fakta, team linda mccartney+ flere) og thor hushovd(team krone og credit agricole). men jeg har trua på at vi snart får se focc som continentallag.
Krise - Søndag 03 feb - 21.53
Jeg er 100% enig med Espen, vi har formidabel økning og stor innsats. Det er jo ikke bare KM langs landeveien som gjør god trening, det er viktig med alternativ trening og restitusjon. Jeg vurderer å montere mobilholder på styret på sykkærn så jeg kan blogge OG sykle samtidig. :)
Rykk - Søndag 03 feb - 21.16
Hehe, må innrømme at det nok finnes sykkelklubber i distriktet som sykler mer enn oss ja. Men statistikken er nok bedre i år enn i fjor for de aller fleste av oss i syklubben. For eksempel så har blogmeister Krise en 100% økning, det står det respekt av. Til og med Russelbeef vurderer å ta en time spinning om et par uker. Hvilke andre klubber fra Sørlandet har nesten halvparten av klubbens medlemmer påmeldte til Lillehammer -Oslo? Dessuten langturer i januar er oppskrytt, bedre å ligge lenge på sofaen...viktig med hvile
J@rle - Søndag 03 feb - 20.30
Vil bare nevne at vi nå har lagt til en liten spam kontroll når det postes kommentarer. Den skal være enkel å bruke og vil stoppe det meste av automatisk "bot" spamming. Bare siden i går kveld har vi stoppet 13 spam innlegg. Litt artig var det at en post fra en av våre venner også gikk i garnet. Meldingen var postet kl 03.24 natt til søndag og begynte slik:
'Nå e æ faanmæ drita... De andre spirene har lagt sæ... D e kun den stei...'
Hvem kan det være som har postet denne? Hehe. Og, til Mafioso: Det grisete forumet deres er linket fra 'Markedsplass' linken. Ha en god kveld!
Mafioso - Søndag 03 feb - 17.34
Klarte ikke å holde meg lenger, har ikke vært å kødda med dere på over 1 døgn.
Noterte meg endel selvskyt ovenfor vedrørende den imponerende statistikken for utesykling og begynte å finregne litt på tallene:
Gjennomstittelig distanse på alle 14 er 63,57km
Gjennomsnittelig distanse på 13 stk er 44,69km (har tatt bort Webmaster da han ikke konkurerer,men allikevel leder statistikken, BRAVO MASTER!!!!!!).
Dere kan jo finregne litt videre på dette hvis dere vil dele det opp i syd, vest, osv, osv.

Konklusjonen blir allikevel: HE,HE, NO VART Æ SKRÆMT JA!!!!

Og joda, Rykk. Du kjører sikker fra meg oppover Byklekleivende, bare sørg for ikke å legge inn ett svakt ledd i kjedet når alvoret starter....

Tar foresten med meg hengeren fylt opp med boller og nudler, da kan dere glemme Valle og konsentrere dere om å kanksje komme i mål sammen med resten av oss.

We snakes...........:-)
turbo t - Søndag 03 feb - 16.19
hehe. tror ikke jeg pissa før jeg kom hjem.
Bolla - Søndag 03 feb - 00.25
Ja været ble noe helt annet enn jeg hadde trodd, dog, 2.5 timer var mer enn lenge nok for Bollis i dag. 4,5 timers tur høres imponerende ut TT, men har jo hørt rykter om at GSK legger inn noen lange lange pissepauser på turene deres , så det er ikke sikkert dere syklet så mye mer enn meg...
turbo t - Lørdag 02 feb - 20.08
hei bollis. rakk ikke å svare deg idag. men vi hadde en super runde idag i flott vær. noen av oss fikk 4,5timer med fin terrengsykling. dette er treninga focc burde bli med på for å få stayer evne til LO og CLT
kadens - Lørdag 02 feb - 15.01
Nå har jeg også meldt meg på kl 11.56 fra Lillehammer, så jeg får bare håpe at det ordner seg med barnevakt den dagen.
Musa - Lørdag 02 feb - 11.51
Flottings Finansen, da er vi en god gjeng, blir moro!!!
Mafioso - Lørdag 02 feb - 11.46
Enig, Jarle
Forumet vårt har til tider vært infisert av Spam, derfor ga vi beskjed om å fjerne hele forumet vårt inntil webleverandører finner en løsning på det.

Uansett, der klarer vi ikke å konkurrere med FOBC......:-)

Hvordan fant du denne lenken? Når jeg går inn på siden vår den normale veien, er ikke forumet der i det hele tatt.

NB!!! For de av dere som er intressert i å sykle (!), skal vi nå prøve å legge inn turene våre på "Hvem sykler når", egentlig en kjekk ording hvis vi kan få folk til å bruke den. Dere er også hjertelig velkommen til å annonsere turene deres her (når snøen som aldri kom, er forsvunnet).
Stanley - Lørdag 02 feb - 10.26
FOCC Sør... regner med dere er ute å sykler med GSK nå. Dere bor i Syden med topp forhold. Kjør på! Jeg er i Barcelona og skal ta meg en runde alternativt, samt en økt i Fitness-rommet på hotellet. Fortsatt god helg.
Bolla - Lørdag 02 feb - 00.12
Tørr jeg spørr hvor ferden går fra Krossen? Går ut fra at det er offroad? Bukken-runde? Over Øynaheia eller? 3-4 timer høres veldig langt og kaldt ut med været som ventes i morra. Det er et halvt år siden sist jeg hadde økt på over 2 timer.
turbo t - Fredag 01 feb - 23.16
hallai gais. tur fra kryssen lørdag og søndag kl 10. m GSK. 3-4t
Stanley - Fredag 01 feb - 22.35
Strålende Finansen! Moro at du har meldt deg på LO! Håper vridningen i kneet ditt leges fort sånn at du kommer raskt tilbake i trening!
Rykk - Fredag 01 feb - 22.04
Av og til sliter jeg med å se forskjell på en SPAM blog og bloggene fra de to superbloggerne våre...
Hansen - Fredag 01 feb - 19.58
Da er siste av Hansen brothers påmeldt. Har vært ute av trening i lang tid nå på grunn av kneskade.
Vet ikke når jeg kan begynne å sykkle igjen, så det blir spennende å se hvor langt jeg kommer i dette løpet.
Krise - Fredag 01 feb - 18.09
Haha. Ja, det hjelper nok på sykkelprestasjonene våre! Femi og pinglete er det i alle fall å ikke signere innleggene sine. Se på Mafioso lenger oppe her, han sparker oss i rævene OG signerer.
jarle - Fredag 01 feb - 17.45
Enig at vi fremstår som femi ja. Det er ikke bra. Tror eneste løsning er å gi Krise munnkurv.
- Fredag 01 feb - 17.04
synes dere er litt femi når det gjelder sykling. nei kan ikke sykle ute pga snø, regn, vind. nytter ikke å spinne seg til sykkelform. foojc
J@rle - Fredag 01 feb - 09.59
Bra innlegg Mafioso! Vi liker å få et spark i ræva. Men, jeg satt jo kaffen i halsen da jeg leste på forumet deres i dag morges. Her finnes ikke sykkel poster, men masse snusk: "Shemale movies", "Everything - Tons of Free Movies and Pics", "Adult only","Fresh Hardcore Hot Action XXX Movies" ...Hehe, ikke bra... har ikke dere juniorer i stallen? Tror jeg skal tipse Addressa om dette, så blir det sak.
Forumet finner dere på: http://grimstadsk.no/frameset.forum.asp
Musa - Fredag 01 feb - 09.39
Sykkelgleden sprer seg til flere deler av agder, moro! Vekommen til Gjerstad som sykkelklubb!!

http://www.agderposten.no/article/20080201/SPORT/452938415/1009/ABONNEMENT
Musa - Fredag 01 feb - 09.33
Morobiffen:-)
RUSLEBIFFEN - Torsdag 31 jan - 23.34
ALLE BÆNA SPISTE LAPSGAUS UNNTATT JENS, HAN VAR INGREIDIENS. HAHAHAHA! HVORFOR KJØPE KONDOMER ME JÅBÆSMAG NÅR MUSA LIKER OST. HAHAHAHAHAHA! Vakje de kule Musa å Cadence?
RUSLEBIFFEN - Torsdag 31 jan - 22.44
Kæl e vel sprægåre enn noen sinne. pass deg for han Krise.... D ekje lenge før alle e igang me å trene skikkelig. 31 mai smeller d!!!! TEMPOOOOOOOO GUTTA!
Krompen - Torsdag 31 jan - 22.39
Ahh hvilken aktivitet. Herlig. Jeg skjønner misunnelsen til GSK :) Håper å se Mafioso og TurboTengel på start sammen med oss kl 1156.

I Oslo har det snødd horer og hoppski i dag så utesykling må vente litt enda. I helgen blir det langrenn, snømåking av hyttetaket og mye frisk luft.

Har nå vært gjennom en uke med trening og kroppen er i gang igjen. Gleder meg til snøen forsvinner!
Krise, redd for Karl! - Torsdag 31 jan - 22.04
Forresten: Hatten av for Gamle Grøsle som matcher alle på sin egen alder og mange av oss yngre på trening hittil i år. Hverken Presidenten eller Kapteinen, som er blant de ivrigste, matcher denne senioren på antall timer trent totalt. Jeg spår: Se opp for Kæl denne sesongen. Han er kanskje dobbelt så gammel som (de yngste blant) oss, men han kan vise seg å være seig og utholdende når det stormer!
Krise - Torsdag 31 jan - 21.33
Godt å se at vår kombinasjon av blogging og sykling skaper engasjement. Men hvis man ser litt nøyere på statistikken, så ser man kanskje at de av FOCC Sør som har syklet ute i år har i snitt 122 kilometer hver, til nå i år. FOCC Øst og Focc Midt har vel unnskyldning for ikke å sykle ute. Så kom ikke å si at vi i FOCC Sør ikke sykler ute selv om vi ikke mingler så mye med GSK sine søndagsturister! Merk også at jeg, Kristoffer, ligger på 3dje plass over ute-kilometer til nå i år. Jeg som lå på en knallhard sisteplass i hele fjorårssesongen... I dag er det vel god unnskyldning å si at jeg fikk besøk av ei vill, vakker og våt pike ved navn Tuva, hun gjorde det fristende til å være mest innendørs. Men motivasjonen er det ingenting å si på!
Musa - Torsdag 31 jan - 19.35
Håper dere ser hva far har logget av statistikk fo rjanuar. Jeg er imponert, slår junior også! Må være en del yngre foccere som føler presset nå håper jeg!!!!!!!!!!!!!!!!!?????
Stanley Deux Metre, president & sportsdirektør - Torsdag 31 jan - 19.27
En ting til...! Fant dette på GSK sin nettside:

Hvem sykler når?

Her kan du legge inn informasjon om når du skal ut å sykle, eller
lese om andre planlagte turer. Det er hyggelig å være flere i følge.

Registrer ny sykkeltur - Endring av eksisterende turer
--------------------------------------------------------------------------------
Ingen registrerte turer

HM...! Ska sei, dette var imponerande! :)
Stanley El Presidento - Torsdag 31 jan - 19.20
Hehe, suverent Mafioso! Dette liker vi, og det er slik vi kjenner deg! Bra engasjement! Fikk dessverre ikke svart deg før nå, for jeg har vært på en beinhard spinningøkt skjønner du! Tøff intervalløkt...! Herlig! Formen er i full anmarsj, tross vinter og storm i Oslo! Men slapp av, det blir ingen fjernkontroll eller tastaturer i bakhodet ditt...!

Grunnen til alle de ulike alias`ene på bloggen, beviser bare at FOCC skaper sykkelengasjement...! Det er nemlig enormt mange besøkende på vår nettside - så GSK er bare misunnelig? Når hadde dere siste innlegg på deres blogg/forum (woppaaaaaaaaaaaa)!

En kuriositet; søk på Stig Hedstrøm på Google! Artig! Da er focc.no listet FØR GSK`s nettside! Her har dere en del å jobbe med! I FOCC er vi eksperter på å kombinere sykkel og web!

FOCC, God på sykkel, Best på nett og forhåpentligvis ganske bra på engasjement og humør! Alt dette for å fremme sykkelsporten! :) Vi har felles agenda Stig Mafioso!

Forresten; hvor stor andel av GSK`s medlemmer har meldt seg på Lillehammer - Oslo (som er tema om dagen)? Anbefaler dere å melde dere på i gruppe "Express Max 6-timer", kl 11.56! Flere ledige plasser! Her blir det fart med bl.a Rykk, Frekvens og undertegnede i storform.

Gleder meg til å sykle med GSK igjen!!! Helt enig at FOCCere burde møtt opp i Kryssen oftere, men usikker om alle har terrengsykler, uten at det skal ikke være noen unnskyldning! FOCC SØR, bevis for Mafioso nå!
Rykk - Torsdag 31 jan - 18.46
Mafioso: Første mann til Hovden!!??
turbo t - Torsdag 31 jan - 16.10
hahahahah. veldig bra mafioso. tipper du får et tastatur i skallen på neste tur.
Mafioso - Torsdag 31 jan - 16.06
Hi-hi, mange av dere har opptil flere alias'er, men hva med klubben? Kjært barn har mange navn, den kunne jo f.eks ha ett alia's FOBC (Fevik og Omegn Blogge Club). Interessen for blogging virker større enn "The real thing", nemlig sykling om dagen. Snøen har vært fraværende stort sett i hele vinter, men FOCC'ers venter fremdeles på at den skal forsvinne slik at man kan komme igang med treningen til sesongens mange store mål som mange tydligvis gleder seg storligen til.
Sist Søndag var vi 11GSK'ere ute på en 3,5timers kjempefin langtur, men ingen gule fartsstriper var å se....:-(
Satt dem inne å planla LO på nettet, mon tro?
Invitasjonnen står fast til dere for oppmøte hver Søndag ved "Kryssen". Kommer ikke selv førstkommende Søndag da jeg er i Indonesia for øyeblikket, men det er bare å møte opp likevel. Jeg klarer å få meg en tur ut blant millioner av mopeder her nede allikevel, håper jeg bare overlever.
Regner med at jeg får en fjernkontroll og en klase bananer i bakhodet etter denne bloggen, men hva gjør man ikke for å fremme den lokale sykkelsporten?????
Musa - Torsdag 31 jan - 15.31
Flotting Frutt!! Vi regnet med deg!! Blir en fin tur, forhåpentligvis :-)
Krompen - Torsdag 31 jan - 09.32
Flott at du stiller Frekvens! Nå begynner vi å bli en fin gjeng, men det er fortsatt plass til mange flere. Ket?????

Hvordan var det med Stavangerregionen? Noen fra jobben din Rykk?
Krise - Torsdag 31 jan - 08.13
Moro å lese at motivasjonen er stor i alle leire! Selv måtte jeg skippe en planlagt sykkeløkt i går, måtte hjelpe mamma med å flytte en fryseboks ned i kjelleren. Fikk vafler som belønning, så jeg kunne simpelthen ikke si nei takk. :)
Frekvens - Onsdag 30 jan - 23.33
Oh yes! Frekvensen er påmeldt. Moro moro. Jeg har forøvrig tilbringt de siste dagene hos farmor i Nord-Norge og ladet opp til vårens hardtrening...
Jer må si jeg er litt misunnelig på kapteinen som kan dra ut på tørre og fine veier allerede nå. Her ruler Kong Vinter fortsatt terrenget, men ingen grunn til å henge med geipen av den grunn. Motivasjonen er alltid på topp, så bare kul'an Ruslebiff. Frutti får svettet om dagene
Ket Komèt - Onsdag 30 jan - 23.13
Stanley, hadde du hatt noen Komèt produkter i webshoppen så hadde det blitt fart på salget. hva med en Komèt sykkeltrøye? Men husk at trykket må være på ryggen om noen skal ha håp om å se det! hehe..
Krompen - Onsdag 30 jan - 18.35
Bra ivæ
ivæ - Onsdag 30 jan - 18.06
Jaja.. nå har e au meldt mæ på L-O..Jeei!:)
Stanley - Onsdag 30 jan - 17.46
JAN BANAN!!! Se link... Denne T-skjorta MÅ jo du bare bestille!!?!?!?!

http://www.probat.no/jan_banan/
østlending - Onsdag 30 jan - 17.40
Vanvittig tøff film fra deres første sykkelsesong! Utrolig inspirerende! Lykke til videre!
Jorden er flat - Onsdag 30 jan - 14.36
Hvis du lager noen t-shorter med Britney motiv kommer sikkert Ket til å handle et par... Det kan bli butikk av det.
Stanley - Onsdag 30 jan - 14.10
Hvem er du AV? Har du ikke noe alias? Innebandy-trøyene i webshoppen er lagt til pga dårlig salg av FOCC-effekter! Kun Stanley og Rykk som handler der! Hm...! SKjønner ikke det... er nemlig en hel haug med flotte effekter, bl.a kule hettegensere! Derfor måtte Stanley lage en bigeskjeft...! Dog vil dette fjernes ganske så snart da Innebandylaget har handla ferdig!
- Onsdag 30 jan - 13.51
Synes det har kommet en del useriøse ting på web-shoppen! Bandy shortser og t-skjorter, hva er dette for noe?? trodde vi drev med sykling jeg :-)
Ruslebiffen - Tirsdag 29 jan - 21.10
Regner me at ket og frekvens melder seg på. Ruslebiffen e selvfølgelig me som tidligere avtalt.
Musa - Tirsdag 29 jan - 19.09
Ser bra ut dette. Regner med at Frekvens stiller på LO, skal vel uansett nedover til østlandet for å jobbe de neste årene så kan jo tjuvstarte flyttingen!!?? Hva med Baloon Brothers??? Kom igjen folkens, dette blir moro!!
Stanley - Tirsdag 29 jan - 18.47
Ket Komet`? Du skal vel sykle Lillehammer - Oslo i juni? We need U!!! Er jo et av sesongens hovedmål...!
Krompen - Tirsdag 29 jan - 14.41
Da er vi vel 9 stk så langt. Stiller TurboTengel i front?
Banan - Tirsdag 29 jan - 13.58
Foreslår at FOCC stiller opp med hele Gullrekka på en spinningtime når draktene kommer. For å skremme konkurentene litt.
Banan - Tirsdag 29 jan - 13.56
Da har jeg meldt meg på LO.
pmso bomlkzgix - Tirsdag 29 jan - 11.29
cnami txaqe dwgkqefah qmjdpvzcu imrw jyhs unycs http://www.cvofkhyz.wuoczdvks.com
kbfowcimn ovem - Tirsdag 29 jan - 11.28
mowvas jslr wjdi xqves jmivdfy qpjezrcs dilvs
Musa - Tirsdag 29 jan - 10.30
Dette blir bra. Kom igjen FOCCers meld dere på!!!
Krompen - Tirsdag 29 jan - 10.24
Så langt 4 stk fra Sykkelsesongen også
Musa - Tirsdag 29 jan - 08.57
Jeg er påmeldt!! LO here we come!!!
Krise - Mandag 28 jan - 23.23
Takk for oppdatering fra UK, Junior! Vi gleder oss til å se ditt blide åsyn på sykkelsetet til påsken! Det skal helt sikkert bli tips å få, jeg får i alle fall gode tips og oppbacking fra gutta støtt. Håper du får brukt den gamle gubbesykkelen din fra-til skolen sånn at stumpen ikke blir helt utslitt når du endelig plasserer den trygt oppå carbonvidunderet!
Rykk - Mandag 28 jan - 23.15
jeg er påmeldt
Stanley - Mandag 28 jan - 23.07
Jeg også!
Krompen - Mandag 28 jan - 23.00
Da er jeg påmeldt til L-O!
Sportsdirektør Stanley - Mandag 28 jan - 22.57
Da er det bestemt hvilken gruppe vi velger på Lillehammer - Oslo; Express max 6-timer - klokka 11.56.

Meld dere på HER sporenstreks!!! Link: https://secure.sportsindex.net/onreg2/front/step1.php?id=413

PS! Viktig å melde seg på så fort som mulig, for å sikre at vi sykler i samme pulje!

Joel Junior - Mandag 28 jan - 22.50
Med god motivasjon fra Krise, tenkte jeg skulle gi en liten oppdatering fra FOCCUK. Her på de britiske øyer har sykkelsesongen kommet seint igang. Kunne gitt en lang liste med unskyldninger, men legger meg flat og tar selvkritikk. Mål og drømmer for denne sesongen er å få til noen fellestreninger med FOCC Sør i påska og til sommeren før bryllupet. Kameratskapet og lagånden blir viktig for meg da jeg skal ta det store steget inn i ekteskapet. Som junior på laget håper jeg på å få noen råd når vi er på sykkelsetet.
Krise - Mandag 28 jan - 22.48
IVAR! Hvorfor er du ikke hjemme når tørste syklister kommer innom med for sterkt blandet saft på flaskene sine?
Krompen - Mandag 28 jan - 22.39
Greit Rykk. Jeg prater med Stanley. Kjapt og enkelt
Rykk - Mandag 28 jan - 22.27
Kan ikke Stanley og Krompen bare koordinere dette med Sykkelsesongen (hvis det var planen at vi skulle sykle sammen da??) slik at vi havner i samme gruppe, så booker vi snarest?? Ikke noe mer pes enn det. 11.56 eller 12.04, bare det er nok plasser så er jeg fornoyd. Bånn gass!!
Stanley - Mandag 28 jan - 22.21
Foreslår gruppa EXPRESS MAX 6-timer, klokka 11:56...!!! ??? Det er gruppe nummer 7 av 15 i max 6 timers.! Her er det også mange ledige plasser og stor sjans for at vi kommer sammen! Skal vi kjøre på i denne gruppa? Kom med innspill raskt...!
- Mandag 28 jan - 22.20
dere skulle kasta dere på et motivasjonskurs. sykling er gøy. bare komme seg ut
Krompen - Mandag 28 jan - 22.09
Så tidlig som mulig. Dette er viktig. Så kan vi evt få hjelp av tog som kommer bakfra. Skal være i form til l-o :)
Stanley - Mandag 28 jan - 21.59
Godt du er tilbake Krompen! Trenger deg i toppform under L-O! APROPOS Lillehammer - Oslo. Vi må melde oss på denne uka for å sikre oss plass i samme pulje. Etter vår målsetning på 5.15 bør vi velge "express max 6 timer gruppa", mellom klokka 12.04 og 12.28. Hva sier dere?
Krompen - Mandag 28 jan - 15.20
Etter 2 1/2 uke med sykdom så tror jeg kroppen er klar for å komme i gang med litt trening igjen. Føler meg råtten...
Kadens - Søndag 27 jan - 23.00
Enig med deg. Jeg skal ut å sykle i morgen ettermiddag. Hvis noen føler seg kallet, hadde det vært trivelig å prøvd å samle noen stykker.
Krise - Søndag 27 jan - 22.23
Heller enn å se film, syns jeg vi skulle komme oss ut langs veien. Det er ikke bare i Stavanger det er finfine forhold for sykling nå om dagen!
Stoa Fysikalske Senter
Hove Tri 2010 Resultater
Lørdag 12 jun 2010
Hove tri 2010
Mandag 07 jun 2010
Hovden - Here we come!
Lørdag 29 mai 2010
Herefoss Rundt 2010
Torsdag 13 mai 2010
Sesongen er i gang!
Torsdag 06 mai 2010