Birkenesrunden - Smørkjeks og Pepsi Max

Birkenesrunden er rett rundt hjørnet. Focc stiller med Ket og Bolla i 2.25 gruppa. James og Banan stiller i 2.45 gruppa sammen med de som er litt brede over baken, mens Peder Pedal deltar i 2.35 pulja. Karl Kleiva er også klar, og stiller i 3-timers gruppa! Spennende! Lykke til alle sammen!

Uansett, oppmerksomheten er rettet mot "oppgjøret" mellom Ket Komét og erkerivalen Piepoli Kjeksemann samt flaskebæreren hans, Mafioso.  Hvordan vil dette gå?  Ket har inspisert den nye traseen i dag og kunne fortelle over telefon at han er optimistisk selv om han ikke har fått trent så mye siden Krs - Hovden.

I Stavanger syklet Rykk Nordsjørittet denne helgen. Kom han hjem med nok en Sandnes gauk?

Krise og Hunter, som egentlig skulle stille, har valgt å trekke seg! 

Lørdag 14 jun 2008 Av J@rle Vevmeister
Spam kontroll: 3 + 3 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
Mafioso - Mandag 16 jun - 08.05
Grattis, Ket. Du var sterkere enn meg denne gang.
Dere andre i "Damedilt & Tjokkasklassen" også, fikk 4 mil alene etter jeg mistet feltet på toppen av bakken før Engesland, det var nok til at jeg ikke klarte å holde unna. Hater disse "sprintløpene" på under 10 mil, ser ut som jeg trives bedre på de lange løpene. Er ikke noe glad i bakkene heller, tror dette var femte av 6 ganger jeg mistet feltet på siste store bakketopp i dette rittet. Må visst skjerpe meg på dette, ser det ut som....:-)
Men til tross, syntes jeg holdt farten relativt godt på slutten og må være fornøyd med det.

Godt "Kjeksemann Piepoli" hadde dagen og reddet GSK's ære, hørte han til og med tok en godt kjørende "Bolla" i spurten.
james - Søndag 15 jun - 23.27
Jan banan kunne, i bilen på vei til birkeland i dag, opplyse om at det er meldt 6-8 sekundmeter nordavind neste lørdag. Jeg tar gjerne en liten regnskur med på kjøpet hvis vi kan ha vinden i ryggen. Det hadde vært dødskult å organisere tur til sverige og kjøre vãtternrunden. den har jeg lenge hatt lyst til å sykle.
kjeksmann/Piepoli - Søndag 15 jun - 23.00
James: Målsettingen neste helg, er å overleve. Frykter dårlig vær (les. regn) aller mest. Hater å fryse på syklen.
Skal bli kjempegøy den gangen vi klarer å organisere en fellestur fra Grimstad og omegn, til f.eks. Styrkeprøven, Vättern Rundt el.lign.
Er ikke det et felles mål vi bør ha?
james - Søndag 15 jun - 21.32
Du må selvfølgelig kjøpe Zipp 808, Sjur! Da kommer Turbo-Tengel til å blir grønn av misunnelse. Godt observert, Frode. Det er en Trek 5.2 jeg har kjøpt. Første rittet med den i dag, og det var en ordentlig digg sykkel. Den kan nok delvis kompensere for mine manglende ferdigheter på sykkelen.
Når det gjelder dagens ritt, er jeg bare lykkelig over å fremdeles være i live. "Pepsi-max jentene" var tydeligvis ikke interessert i å kjøre rulle, eller hjelpe hverandre, eller vise hensyn ved forbikjøringer - høyre som venstre. At vi slapp unna med bare en velt i feltet var intet mindre enn et mirakel, spesielt de siste 3-4 kilometerne når rytterne skulle posisjonere seg i kampen om 284.-plassen. Dagens lyspunkt var at vi kom inn på bedre tid enn Mafioso, til tross for at vi stilte i pingleklassen med kurv foran på styret.
Må bare gratulere deg Kjeksemann, du er l knallform! Hva er målsetningen for neste helg?
7r - Søndag 15 jun - 19.15
Takk for god mottagelse i FOCC!

Godt å se at FOCC'erne kom seg ut i dritværet i helga. Gleder meg til jeg får FOCC-trøya! Når skal vi bestille?

Som psykolog ser jeg det positive i det meste. På fredag mistet jeg f. eks siste nattbussen hjem fra sommerfesten med jobben. Dette utnyttet jeg selvfølgelig til min egen fordel ved å ta det som trening. Jeg la dressjakka i ryggsekken og sykle 6,5 mil hjem på min gamle mtb. Det tok bare 3 timer ; )

Hentet landeveiessykkelen på verkestedet til Oslosportslager i går. Jeg trodde sykkelen var tipp topp og villle bare ha en sjekk før LO. De anbefalte å kjøpe nye hjulsett hvis jeg skulle bruke den til konkurranse. Det var litt kast på bakhjulet og de klarte ikke rette det opp fordi det lå mellom to eiker. De utviste overraskende liten kunnskap om landeveissykler og hadde klart å justere bremsene mine helt feil, samt griset til min helt nypolerte sykkel. Vurderer å få en "2nd opinion" på Sørensen Sykler. Felgene mine er nemlig et par Bontrager Race X Lite og ikke bare noe man bytter uten å tenke seg om. Er det noen som har noen gode felger å anbefale til en lett syklist.

7r
(m/ ca 18 i BMI)
Kleiva - Søndag 15 jun - 18.11
Da er Birkenesrunden unnagjort, surt var det med regn så å si hele veien, ja det var noen kule stigninger, må vel bare innrømme at jeg kjente det oppover. Men var herlig når toppen var nådd.
Hørte du ropte, Jens ved matstasjonen, hang meg på noen kilometer rett bak dere, men farten ble litt stor, så jeg måtte slippe meg til feltet bak. Er godt fornøyd med med 2.30, og leggene er OK igjen.
Et flott ritt med fin avslutning.
Frode Fravær - Søndag 15 jun - 18.05
Godt jobba, boys! Endelig måtte mafia-bossen se seg slått av begge foccerne, og det kommer nok flere anledninger til å ta revansj på Mr Piepoli-kjeksen...

Skal si den nye sykkelen din så bra ut, James. Ikke si at det er den nye Trek Madone 5.2 med integrert kranklager og styrelager? Likte spesielt godt de hvite detaljene med setet og styret. NICE! Kommer nok til å gå så ei kula til Oslo...
Ket Komèt - Søndag 15 jun - 15.58
Grisevær i dag ja... Kjeksemannen Jarle er nok sprekere enn han vil gi inntrykk av... Ikke lett å slå deg nei...
Måtte nøye meg med bare ett hakk i ramma i dag... men det hakket ble til gjengjeld veldig dypt... Eller hva sier du Mafioso?
Jarle var tydelig sliten etter de første harde stigningene opp mot Svaland, og når han kom på toppen, så lærte vi i Focc et nytt GSK triks: Her 'mista' Jarle brillene sine, og hele feltet ble kommandert på vent, mens han snudde og plukket opp bitene... Sikkert noen og enhver som ble glad for en liten pust i bakken... hehe...
Det gikk fort, og var skikkelig kaldt... skulle nok ha kledd meg litt bedre... var ganske blåfrossen.... :)
Men moro var det jo! :))
Får desverre ikke med meg lagtempoen til tirsdag.... dumt.... men sånn er det...
Bolla - Søndag 15 jun - 15.37
Når jeg etter hvert så hvor sterkt du kjørte Piepoli, så angret jeg nesten på at jeg hadde hjulpet deg. Hadde fulle hyre med å klynge meg med feltet inn på slutten. Det er nok ikke sikkert jeg biter på dette 'hjelp jeg mista noe'-trikset neste gang. Og Ket kjørte også bra i dag: Ikke én eneste punktering under det 80 km lange rittet!

Blir ingen lagtempo på meg, har ingen å kjøre sammen med. Ket skal bl.a reise ifm. jobb, så jeg tror jeg må stå over.
Nattesyklisten - Søndag 15 jun - 15.37
Sykkelen satt jeg fint på utsiden din i dag Krise. Den var kjekk å ha på nattesrittet Bieheia - Fladefjell haha:) Litt vondt barbeint må e sei, men ellers var det en fryktelig grei fyllesykkel:D
Piepoli/kjeksmannen/Jarle - Søndag 15 jun - 14.42
Sykkelramma mi: hakk, hakk, hakk osv.......
En kald fornøyelse som ikke varmet før etter målgang. Men da, når jeg virkelig oppdaget at Ket var borte, ja da kom varmen....:-)
Stor takk til feltet, og da spesielt til Bolla, som var så behjelpelige å trekke meg opp til hovedfeltet, etter at jeg så klønete mistet brillene mine, og brukte litt tid på å finne de igjen.

Forresten, Bolla, du vant premie på trekningen, men den får du kun når du er tilstede selv, desverre.

Dere stiller vel lag til Tirsdag? LAgtempo på Dølemo?
Krise Karbon - Søndag 15 jun - 13.03
Senorita: Hvor er fyllesykkelen min? Og hvorfor er man redusert?
En lettere redusert senorita ;) - Søndag 15 jun - 11.39
Heia Kjeksmannen og Mafioso:D Heia Heia Heia!!! Hihi
Ket Komèt - Søndag 15 jun - 07.45
Ser bra ut i dag... regnbyger og kjølig vær meldes det... :)
God tur!
En ydmyk "kjeksmann" - Søndag 15 jun - 06.05
Klokka er tidlig morgen, og jeg er i gang med opplading til Birkenesrunden.
Dette blir en tøff dag, men regner med at Mafioso er klar for å trekke meg opp de "kule stigningene" som kommer i dag.
Får bare se på dette som god opplading til neste helgs tur, Trondheim-Oslo, eller som jeg kaller det, "den store idiottesten".

Bare en ting å si i dag: Lykke til alle som stiller. Ha en fin tur.
Krise Karbon - Søndag 15 jun - 03.36
Krise følger Ivæ og feiger ut max. Fikk en invitasjon til biff & øl på byen i kveld, og èn øl ble fort til flere øl og flere spesialkompnoerte drinker, som ble bygd av en hyggelig bartender som heter Kristoffer. Flaks i grunnen, siden jeg lovte at jeg skulle stille i morgen kun dersom Ivæ stiller. Jeg hadde ikke vært i stand til å kjøre til Birkenes i morgen, langt mindre sykle 8 mil i det som Tattoo Tengel omtaler som "kule stigninger".
Stanley Moose da Goose - Lørdag 14 jun - 23.11
Lykke til i morgen! Spesielt spennende med 2.25 gruppa! Jeg har troen på Ket og Bolla!
Ellers regner jeg med James og Banan går i et tomannsbrudd i sin 2.45 gruppe for å teste formen til LO.
Pensjonisttempo med Pepsi Max på flaskene er vel ikke optimal oppkjøring! :-) (?) Hehe, nok pes og mobb! Lykke til i morra boys! Dette blir moro! Ellers, lykke til Peder og Karl... KNUS på alle sammen!
James - Lørdag 14 jun - 21.33
Varmer opp til pingleklassen i morgen med ansiktsmaske og 24-timers løpet på le mans. Nå har jeg det virkelig bra. Takk for sist, sjur! Velkommen i klubben!
SykkelL - Lørdag 14 jun - 19.45
Hei gutter!!

Lykke til på Birkenesrunden skal tenke på dere. Dere for vise hvor gode dere er. Nå er jeg på vei til Trondheim, vi ses i Oslo neste lørdag. :)


ivæ - Lørdag 14 jun - 19.23
Ket har du fått hengekinn eller har du bare mat i kjeften som vanlig:)
ivæ - Lørdag 14 jun - 19.10
velkommen i klubben sjur.. Du har sikkert ber bmi men ikke lavere enn mæ:) Blir ikke med på birkenesrunden imorra... Hadde en herrefoss runde idag så står over det... E feiger ut igjen!! Ikke bra når e skal spille fotball på mandag. Får strekk i ræva me en gang.. Dere får ha en go tur imorra å håper dere tar knuser grimstadgjengen:)
Krise - Lørdag 14 jun - 19.03
Fikk nettopp telefon fra min tidligere kollega og kamerat Runar Røyset fra Fevik. Han sykla Nordsjørittet i dag på splitter ny hybridsykkel (fra hard rocx), på like rundt 4 timer. Absolutt godkjent fra en "tung og deilig" rytter på omkring 55 år, som ikke har sykla stort. Dessuten har han nylig gjennomgått en operasjon og har brukt syklingen som rehabilitering. Godt jobba, Runar!
Anita - Lørdag 14 jun - 18.40
Kanskje e skal ta nachspiel på birkenesrunden. Fylle camelbacken min med mere vin! hihi:) da sykler e nok ekstra fort.
Krise - Lørdag 14 jun - 18.35
Høres ut som en god gjennomføring, Rykken. Bestetid er oppgitt til 2t, 25m (Håkon Austad fra team Merida), så rett rundt 3 timer må regnes som absolutt godkjent.
Ryktene går om at flere Fevikfolk også har deltatt, dog ikke FOCC-medlemmer. Mer om dette når jeg får resultatet fra vedkommende på sms.
Rykk - Lørdag 14 jun - 18.28
E sykla i dag Stanley. Sitter med pils, pizza og fotball EM. Nice.

Det gikk alright i dag. Startet i samme gruppe som "Kvinner Elite" med blant annet Lene Byberg(i rosa tights). Tenkte å legge meg på hjul, men faen ho e sterk, ho stakk i fra i første bakken.

Terrengsyklister kan overhode ikke sykle rulle, de vet ikke hva det er en gang, jeg tror faktisk ikke de vet at det finnes luftmotstand... morro

Kom inn på litt under 3 timer, grei tid og ikke minst en god treningsøkt, 1time og 50min med over 85% i puls....
kjeksmann/Piepoli - Lørdag 14 jun - 18.21
Den løypeprofilen på Birkenesrunden i morgen, blir tøff. Ser for meg spredning i feltet i den første bakken. Bakerst i feltet: To GSK-gutter som sliter.........men kommer sterkt tilbake igjen på slettene.
Pizza? Utrolig god oppladingsmat før sykling..... bare prøv. (Kan være jeg må ha med ett par kjeks på lomma.....)
Ett spørsmål: Dersom regn, gidder vi da å sykle?
Senorita - Lørdag 14 jun - 18.15
Heia Jarle! Heia Jarle! Bare han ikke spiste for mye pizza i kveld!!
Stoa Fysikalske Senter
Bukkene Bruse, like før!
Torsdag 10 apr 2008
Rittsesongen nærmer seg!
Lørdag 29 mar 2008
Påsketrening!
Søndag 16 mar 2008
FOCC går for Platina!
Søndag 24 feb 2008
FOCC Treningsleir i Oslo
Tirsdag 12 feb 2008
Oppkjøring
Fredag 18 jan 2008
Terminlistemøte
Onsdag 09 jan 2008
2008 sesongen er i gang!
Tirsdag 01 jan 2008