Color Line Setesdal Tour neste...

Søndag 24 mai 2009 Av Stian "Stanley" Mjåsund
Spam kontroll: 1 + 1 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
Frekvens - Søndag 07 jun - 18.44
Strålende innsats Krompen. Det lover godt for LO.

Sjur: jeg kommer gjerne med en hjelpende hånd for å montere de eksotiske hjula dine en dag til uka.
Fra nå av må du jo være Sjur Shamal, hehe
Krompen - Søndag 07 jun - 18.40
Da var Raumerittet unnagjort. Perset med nesten 25 min, så det er mulig formen er i anmarsj. Nå er det bare å toppe det som måtte være av form :)
7r - Søndag 07 jun - 17.13
Da har jeg fått mine nye Shamal hjulsett. De ser godt ut, slik Campa altid gjør. Spent på å få prøvd dem. Frekvens, har du tid til å hjelpe meg å montere dem en dag til uka?
Stanley - Søndag 07 jun - 00.12
Jeg har nettopp landet på Gardermoen, etter en uke med god mat og drikke i Portugal. Skal sove her i natt, så jeg rekker dermed ikke starten på Byglandsfjorden Rundt i morgen. Birkenesrunden neste for min del.

Ellers er jeg imponert over innsatsen deres i CLT. Ble misunnelig på alle de gode tidene! Venter spent på bilder og reportasje fra rittet! Nå må jeg hjem å trene hvis jeg skal henge med FOCC-toget fra Lillehammer til Oslo.
ivæ - Lørdag 06 jun - 03.27
beklager sjur:( kom nettopp heim fra byen.., ein som klippa på mæ så mi mi var i full slåsskamp på utsia havnepuben...tror e tok an i anatall poeng før snuten kom..skal n liten tur ut imorra au så blir blir dårlig mesykling på mei helga......
James - Fredag 05 jun - 11.45
Jeg blir med på tur søndag ettermiddag hvis det blir rolig. Skal drikke et par dager nå.
7r - Fredag 05 jun - 11.19
Skal i bryllup i Arendal i helgen, men vurderer å ta med sykkelen for å få meg en tur søndag ettermidag. Er det noen andre som har tenkt seg ut på jernhesten søndag? Fint med hurtig tilbakemelding ; )
James - Fredag 05 jun - 09.51
Byglandsfjorden rundt er et ritt som absolutt kan anbefales. Flatt og fint. Jeg blir dessverre på møte hele helgen, så jeg må melde avbud.
Rambo - Fredag 05 jun - 09.28
Go morgen godt folk. Er det flere som har planer om Byglandsfjorden rundt? Nå ser jeg at regnskyene er byttet ut med sol og flau vind, så da fikk jeg plutselig litt mere lyst. Dette må jo være et bra ritt for sportsdirektøren som kommer hjem lørdag gjennomblaut av kvidvin og ei uke med svigermor. ;-)
Krompen - Fredag 05 jun - 09.24
Ble en fin tur med 7R ja. Har blitt terreng denne uken. I morgen er det Raumerrittet som står for tur i et forsøk på å bedre seedingen mot Birken.

Frekvens - Torsdag 04 jun - 22.35
Det ser ut som at CLST har lagt mye tid og ressurser i film og fotos i år, moro :-)
FOCC artikkel kommer soon...
7r - Torsdag 04 jun - 21.38
Halla Baller!
Krompen viste meg en flott tur i Nordmarka i går. Jeg fikk trekke i bakkene og han kjørte fra meg i utforkjøringene. Tilsammen lover dette fra for LO. Video som viser Frekvens i front ca 1:22 ut i filmen: http://www.youtube.com/watch?v=tNULJoYZGBg
Hvordan ligger det ann med FOCC sine bilder fra CLST?
James - Torsdag 04 jun - 20.38
Det er ikke så bling som det høres ut som, frode. Jeg kjører på samme gamle ultegra sl-utstyret, men har investert i dura ace-hjul for å henge med dere så lenge som mulig fra lillehammer.
Frekvens - Torsdag 04 jun - 17.21
Jasså Jense-mann mister Bling-bling :-) Snakker vi om den elektroniske Di2 eller den med integrerte bremse og girwire? Pro tour syklene vokser jo snart på trær i FOCC leiren, hehe
Rambo - Torsdag 04 jun - 12.13
Noen som er med en tur i dag? Tenkte ca kl 1815 fra Esso.
Sykkel Groupie - Torsdag 04 jun - 11.34
Gratulerer til James med kjøp av nye shimano dura ace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Pepsi Max-gjengen.... - Torsdag 04 jun - 09.27
Er dere klare for Bygglandsfjoeden Rundt til søndag?

Start kl. 11.00.
Rykk - Onsdag 03 jun - 21.27
Har du sjekket den siste resultatlista Ivæ??? e knuste deg jo, haha! du må begynne å trene litt mister!!

http://www.kck.no/wips/958797039/newsId/2102534020/
råkkelåret - Tirsdag 02 jun - 22.39
Hei -
husk :
Torsdag 4. juni 2009 kl. 18.00
Terrengritt - Granestua.
Løypa finner du her: http://sykkelspor.no/node/438
Sporloggen viser 1 runde.
Lang løype er 2 ganger i samme trase.
Hjertelig velkommen alle fåkkere:)
Frekvens - Tirsdag 02 jun - 21.58
Herlig Krompen. Den kledde du :-)
Krompen - Tirsdag 02 jun - 21.05
DSC_0318.JPG
Mens dere andre syklet opp til Hovden så tråkket jeg noen meter på lørdag også :)
ivæ - Tirsdag 02 jun - 20.25
å søder.. e møtte på essoen 18.30 :)
Krise - Tirsdag 02 jun - 16.44
Kryssen 1830 er bra for meg!
Kleiva - Tirsdag 02 jun - 16.37
Jeg blir med, kan møte hvor som helst, skal vi si Kryssen 18.30
Krise - Tirsdag 02 jun - 15.29
Tror ikke jeg drar ut før 1830-tiden---
Krise - Tirsdag 02 jun - 13.29
I dag er en fin dag for å svette litt på sykkelen, hvem vil være med? Jeg er åpen for forslag om rutevalg, oppmøtetid/sted osv.
Reidar - Tirsdag 02 jun - 08.11
Hei gutter. Jeg skal kjope meg ny sykkel i Singapore. Kan jeg ogsaa kjope FOCC drakt for aa promotere dere her nede?
ivæ "huntermeister" - Mandag 01 jun - 23.53
ja må si det var et kjempebra ritt.. mista feltet etter første matstopp men da var det bare å legge seg på hjulet til frekvens så dro han me å rykk opp igjen.. rett før stigninga begynte med bykle bestemte e å ket komet oss for å slappe av litt for å få med oss litt av naturen.. e utrolig fint oppover der.. Så til neste år ketil får vi ta med oss fiskestanga:)
Frode Frekvens - Mandag 01 jun - 19.05
Ja dette var virkelig moro dere. Color Line Setesdal Tour innfridde så til de grader! Kool med motorsykler både i front og bak feltet og ikke minst helikopteret som en kort tid hovret over oss. Maten på banketten var også fortreffelig og var en utmerket avslutning på rittet. Dette kan vi bli vant til :-)

God stemning og fart hele veien. Det var spesielt artig fra Byklestigen og inn de siste 30 km. Da gikk det unna og rulla med 15-20 syklister funka virkelig bra. Var veldig fornøyd da vi klokka inn til 5 t 39 min. Gleder meg allerede til neste år.

Takk til Hr og Fru Følgebil for oppmuntrende ord, mat og drikke...
Kleiva - Mandag 01 jun - 18.37
Takk for fin tur til Hovden gutter, og dere i 6-timersgruppa som tok meg igjen i Valle og heia meg frem,det er inspirerende, og til mamma frekvens som gir alt i målområdet.
Har vært ute å rullet noen få mil med litt stive og støle bein. En liten velt gjorde at jeg kjenner det enkelte plasser, men jeg kom opp og perset, selv om den siste mila var smertefull, krampe i begge bena.
Synd at det ble så få på banketten, men vi fem hadde det hyggelig utover kvelden.
Fantastiske tider og innsats på alle sammen, dere sykler styggfort nå!!
Og til slutt takk til vårt følgebil team som gjorde en utmerket jobb !
Krompen - Mandag 01 jun - 00.06
Takker for gratulasjoner og vel gjennomført av alle sammen. Fantastiske tider !

PS. Jeg ble gift :) Nå kan jeg endelig ha litt fokus på syklingen igjen...
Krise - Søndag 31 mai - 23.48
karl.jpg
Bonusfoto av admiral Karl von Kleiva, knabba fra kck.no!
Pedal - Søndag 31 mai - 22.36
Ja det var gøy i går. Et fantastisk flott vær og jeg var glad jeg stilt til start selv om det var veldig nære på at jeg ikke gjordet det. Det var tungt opp til Åraksbø men etter det så lettet det litt. I dag er det bare snørr og tette bihuler så da er jeg vel snart frisk som en fisk.. (forhåpentligvis). Geir Helge du kjørte veldig bra og rykket i Bykle bakken ble jo tungt må man si.... Å henge på Ove etter Bykle bakken ble litt i overkant for meg og hadde ikke klart det mye lengre. Den mannen er jo i en en klasse kan man si og burde jo ha stillt i superspeed. Godt vi ventet til resten av gruppa. Ja vi må trene litt mer Geir Helge så er vi der vi også..Vi må ikke glemme Frode Frekvens som gjordet en kjempe jobb i front og kom inn med samme feltet som jeg. Ble litt nervøs når kjede hoppet av i en av bakkene rett før Bykle.. må jo av syklen midt i feltet og karre meg ut av i motsatt kjørebane og sette på kjede.. Da forsvant feltet opp over bakken tenkte jeg jo at da var det løpet over. Men heldigvis var det jo i bakken det skjedde og jeg satte opp dampen og tråkka meg opp til feltet og frem igjen og da var det jo bare å kjøre på videre i Byklebakken.. Alle som kom i mål må være fornøyde og alle forbedret jo sine tidligere prestasjoner. Da er vi vel klarer snart for nye utfordringer..eller hur
Geir Helge, GSK - Søndag 31 mai - 21.59
Til Peder og dere andre fra FOCC i 6-timers gruppa. Dere gjorde en kjempeinnsats og flere av dere la ned en kjempeinnsats i front store deler av dagen. Det var veldig kjekt å kjøre sammen med dere. Trener vi litt tøffere til neste år er vi vel klare for "Superspeed"?
Gruber - Søndag 31 mai - 21.37
CLT var nok en gang suksess. Et fantastisk sykkelvær, i flott natur, og (nesten uten unntak) hyggelige syklister.
FOCC imponerte allerede i første bakken - da med Huntermeister(?) som dytta Rambo oppover bakken helt på halen av feltet... ekte team spirit med andre ord!
Oppover dalen blei det større og større tetthet på gule drakter helt fremst i rulla. Og en periode er jeg rimelig sikker på at 3-4 fire av dere lett kunne ha reist fra resten av feltet sammen med Mr. "jeg-kjører-fort-på-slettene-og-liker-å-kjefte-på-folk"... (Fornuftig som dere er, fant dere nok ut at en 6 timers gruppe bør holde en fart som gjør at en ikke kjører alt for mye under 6 timer).
Takk til 7r som ga meg et godt hjul å henge på etter at det sprakk litt opp og krampa tok tak etter matstasjonen...
...og hadde en hatt stilpoeng i landeveissykling, hadde Frekvens fått 20 i stil av meg...
Bolla - Søndag 31 mai - 21.21
Sitter med en god følelse dagen derpå. Moro at vi ble så mange fra FOCC og at alle presterte så bra! Selv perset jeg med rundt 20 minutter, og klarte å henge med 6-timersfeltet helt opp til Byklekleivene. Men da var jeg så i kjelleren at jeg måtte roe meg helt ned og se feltet klatre av gårde. Kom meg etter hvert opp Bykle 'kneika' men det tok tid, og var nok her jeg tapte mest i forhold til teten i 6-timers gruppa. Med klatringen unnagjort klarte jeg til en viss grad og holde brukbar fart inn de siste milene til mål. Foruten vår egen Peder som imponerte stort (FOCC's beste) så var det oksen fra GSK, Ove Pedersen som imponerte mest i 6 timers gruppa. For en maskin! Sinnsykt som den mannen kan tråkke! Med den kapasiteten skjønner jeg godt at han ble utålmodig! Neste år forventer jeg å se deg i Superspeed gruppa Ove, sammen med vår egen Peder Pedal.
Takk til vårt eget følgebil team, Audun og Katrine. Colaen ble levert til rett tid på rett sted! Et strålende ritt, bortsett fra som Rykk allerede har nevnt: Tidtakingen ser ut til å ha sviktet for endel utøvere!
7r - Søndag 31 mai - 21.10
CLT inspirerte til trening. Var ute med James. Skulle være en rolig tur, men vi pushet hverandre og det ble 5,5 mil med høy fart. Er det noen i FOCC sør som skal ha seg en tur ut i morgen?
Dr F - Søndag 31 mai - 19.08
Dagen føkkings derpå! Gikk på en stjernesmell og fikk problem med en hofte, syklet med ett bein siste 7 mil! Imponerende kjørt av alle i FOCC, gratulerer med flott innsats! Jeg lover å komme sterkere tilbake, men nå blir det nok noen dager uten sykling så får vi se om motivasjonen sniker seg på igjen.
Rykk - Søndag 31 mai - 18.05
De foreløpige resultatene fra CLST e heilt på bærtur...
rykk - Søndag 31 mai - 13.40
kanonritt i år igjen. alle foccerne leverte bra, gode tider i år. e persa med ca 1time.:-) sitter i bussen på vei ned setesdalen, flott natur! peder: neste år så må du gå i brudd med råkkelåret og bizkit;-)
7r - Søndag 31 mai - 13.39
Jeg er svært fornøyd med CLT-arrangementet, min egen taktikk og innsatts (ca 5:44 ). Skal ut å rulle med James i dag. Er det noen andre som er klare? Jeg skal møte hos James ca 17-17:30.
Banan - Søndag 31 mai - 12.06
Gratulerer med kjempeinnsats alle foccere.
Ket - Lørdag 30 mai - 23.51
finansen.jpgket.jpgSjur.jpg
Her er noen fotos fra dagens ritt... (bilder tatt fra kck sine hjemmesider)
Regner med d kommer flere gode fotos når vår gode følgebilsjåfør får fremkalt bildene :)
james - Lørdag 30 mai - 15.45
Bra kjørt, får man si. Gratulerer så mye! Hvordan går det med resten av FOCC?
J@rle - Lørdag 30 mai - 15.07
Det kan se ut som at Ket Komét kom inn på ca 6t og 15 minutt.
Krise - Lørdag 30 mai - 13.44
Syklingensverden kan fortelle at Rye har satt ny løyperekord til Hovden med spektakulære 5 timer og 3 minutt, og at Geir Bisgård vant Superspeed-gruppa på uoffisielle 5 timer og 13 minutt. Linda Larsen vant kvinneklassen 10 minutt etter Bizkit. Gratulerer til alle, nå venter vi bare på resultatene fra FOCC'ers! :)
J@rle - Lørdag 30 mai - 13.18
Det ser ut til at gjennomsnittsfart og tilbakelagt distanse ikke stemmer. Men, posisjonene skal være ok. Nå har de akkurat passert Bykle.
james - Lørdag 30 mai - 12.06
Han ligger faktisk an til å slå tiden til Rye. Har du orden på gps'en, Jarle?
J@rle - Lørdag 30 mai - 11.04
Hehe, 95km/t er vel ingenting for Ket i utforbakke med vaskeball teknikken.... ;-)
james - Lørdag 30 mai - 10.27
Jeg ser at i dette øyeblikk ligger ket i godt driv oppover dalen i 95 km/t. Dette går veien. Han befinner seg 5953 moh. Da er det bare utforbakke til Hovden.
J@rle - Lørdag 30 mai - 08.17
Da ser jeg ut i fra GPS trackingen at Ket og 6 timers gruppa er i gang... 5 km tilbakelagt siden nå. God tur videre og signe været!!
Krise - Fredag 29 mai - 21.19
Jeg ønsker alle FOCC'ere og andre syklister lykke til i morgen!
Jeg kom hjem fra forretningsreise litt før planlagt, kunne nok vært med i bilen i morgen likevel. Men jeg unner Cathrine å dele bil/hotell/bankett med DunDun i morgen!
Sykl og kjør fornuftig alle mann, og kos dere på bankett!
råkkelåre - Fredag 29 mai - 20.18
Noen som har plass til en flatpakket sykkel og meg. Fra Feviktoppen til Grimstad i morgentidlig. Skal være med bussen videre til Kr.sand. Bussen går fra Grimstad kl 06:00.
mvh Fred Kåre Nicolaisen (råkkelåre)
J@rle - Fredag 29 mai - 20.06
Ket Komét blir i morgen utstyrt med GPS som sender kontinuerlig posisjons koordinater til focc.no. Følg utviklingen fra i morgen tidlig her: http://www.focc.no/gps-kart.aspx
Pedal - Fredag 29 mai - 15.44
Takk alle sammen og jeg er på bedringens vei og har kjempe lyst til å stille men å lure kroppen er vel ikke noe bra. Jeg får ring Dr F og høre om han har noen vidunder piller...
rykk - Fredag 29 mai - 12.53
De som vil at jeg skal hente startnummer i Krs. i dag kan ringe meg, så skal jeg se hva jeg kan fikse
Rambo - Fredag 29 mai - 10.31
Peder, du må gå til Dr. Brille og få en pille! Dr. Fuentes er jo kjent for å ha mye "godsaker" i skuffen sin. Dere så jo alle hvordan han imponerte under Herrefoss rundt.. ;-)
Rykk - Fredag 29 mai - 07.13
Bra kjørt i NC i helga Turbo T. Det lover bra til FOCC Challenge i sommer:-)

E det sånn at "OLD" "HEROS" gruppa satser på å slå Rye i år?? Eller e dere mer redd for å bli tatt igjen av de sterke felta som starter rett bak??

Sportsdirektør Stanley - Torsdag 28 mai - 23.50
Gislefoss.jpg
Gislefossen melder konge sykkelvær folkens! :-) Dette må bare bli bra!!!
Lykke til alle sammen! Skulle gjerne vært med... men må til Portugal en tur!

Frode og Bolla vil garantert se 5-tallet (!) ... trolig Espen Rykk og Sjur også! :-) Knus på!
Finansen, Kimmy, Karl og Ket Komet vil knuse sine personlige rekorder, og Ron, fikser biffen, easy pizy!
Min favoritt er uansett Ivæ Huntermeister, bare pass på å spise og drikke underveis!!! :-)
Peder, jeg krysser fingrene for deg (håper du blir frisk)! ... og Haakon, lykke til med bryllup og tale! :-)
Frekvens - Torsdag 28 mai - 23.17
Nei og nei, dette var ikke bra vår kjære Pedal. Håper virkelig du får oppleve et miraket...

Godt å høre at veien er i bra stand Bollis. Gleder meg veldig nå. Vi får satse på å komme til Hovden får klokka passerer 6 timer ja. Det er et bra mål :-)

Løkke te med bryllup og festligheter, Krompen. Det blir en stor dag. Gratulerer så mye :-)
Dr F - Torsdag 28 mai - 22.56
Kom gjerne til Froland imorgen Peder så tar jeg en titt på deg, kanskje vi kan få deg istand til lørdag allikevel?
Mikke Mus - Torsdag 28 mai - 22.20
Ta på plaster Peder. Det hjelper i allefall alltid på mine unger. Evt kan du prøve med å spraye med is-spray, det har jeg erfart har en mirakel effekt, men det er mulig det bare gjelder oss (ex) fotball spillere.... Om begge disse tipsene mot formodning ikke skulle virke, er det nok ingen håp for deg. Eh jo forresten så husker jeg Floyd Landis dreiv å pøset på seg med vann på hodet og ryggen i en etappe hvor han tydelig vis følte seg litt "hot", men det var visst ikke feber likevel.
Rykk - Torsdag 28 mai - 21.56
Kjipt det der Peder. Satser på at det ordner seg:-)

Grattis med giftemålet Haakon!

Bolla - Torsdag 28 mai - 21.51
I dag rakk jeg faktisk starten på tempoen, det hjalp på tida, ny pers. Slo deg Rockelår med 20 sekunder, men så var det dette med utstyr da. Men nå øyner jeg håp om at det kanskje er mulig å presse seg under 14-tallet på en god dag! Gleder meg til FGP-prologen :-). Men ellers, uten å ha sjekket tidene, tipper det var TT som stakk av med seieren med tid nede på 13-tallet, den mannen er rå.
Og synd Peder! Jeg føler med deg! Hjelper ikke Rockelårets medisin får du ringe Snåsamannen. Nå blir det spennende til helga, jeg skal nesten garantere at det blir løyperekord i år. Syklet ned fra Hovden nå siste lørdag, og partiet som i fjor var grus, er nå blit til nydelig slett asfalt, her kommer det til å gå gørr fort om vi får litt medvind opp dalen. Personlig har jeg mål om å perse tiden fra i fjord, og kanskje komme i mål under 6 timer.. Men da skal alt klaffe og litt til. God tur alle mann!
råkkelåret - Torsdag 28 mai - 19.55
Hei pedal. dette er ikke bra.. drikk mengder med vann og cola. å få i deg noe salt....
synd du ikke var med på på dølemotråkken. ble en fin 4 plass på meg.. å tror jeg vant tempoen i dag. (reaser)
tiden 14.37. på mila. uansett god bedring til deg. pedal:)
Pedal - Torsdag 28 mai - 18.39
Jeg ligger rett ut i feber så det blir hverken tempo eller Hovden tur på meg hvis ikke noe mirakelløst skjer. Ganske så leit....når colortouren er jo et av årets høydepunkter...Lykke til alle sammen!!!
Bolla - Torsdag 28 mai - 16.43
Tempo ja, jeg kommer :-) Må bare lage middag og fore ungene....
råkkelåret - Torsdag 28 mai - 12.58
Hei.Husk :i dag kl. 18.00
Temporitt - Start ved Løddesøl.
100 meter inn mot Reiersøl.
2 klasser - En for de med temposykkel
eller tempobøyle - en for de uten.
james - Onsdag 27 mai - 23.17
Det hjalp seg, Frode! Er det Fulcrum?
Frekvens - Onsdag 27 mai - 22.51
Lysbilde1.JPG
Frekvens har kjørt Hard Rocxen gjennom en runde med Pimp mein Farrad. Strålende fornøyd med resultatet og valg av utstyr. Satt så ei kula! Hovden next :-)
Anita - Onsdag 27 mai - 22.06
kan ikke se på pilene for magen hans er i veien;)
værmelder - Onsdag 27 mai - 20.32
det virker som om det skal være svak nordavind fra morgenen av og deretter dreie til medvind fra sørøst utpå dagen. Med andre etterhvert fin medvind oppover slettene! Kan være en fordel yesterdaysheros verus RYE!
turbo t - Onsdag 27 mai - 20.02
hovden ligger litt opp i landet fra kristiansand. kalles nord
Rykk - Onsdag 27 mai - 19.03
Du får se på pilene på kartet til gislefoss...
Blondie;) - Onsdag 27 mai - 17.44
hahahhahaha, jeg mente jo hvordan vind de må melde for at vi får mest mulig medvind:)
turbo t - Onsdag 27 mai - 17.42
når det er medvind, kjenner du at vinden liksom kjører med deg. blir lettere å sykle.
Motvind, da får du vinden rett imot deg. blir mye tyngre å sykle.
dvs. at du må få vinden i ryggen til lørdag når du sykler. da har du medvind.
klarer ikke å forklare det lettere egentlig
Senorita - Onsdag 27 mai - 12.42
Pappas audi haha;)

Åssen vet vi om det er medvind? Hvilken retning må det blåse da? De melder jo vind fra øst... er det noe gøy da?:)
Dr f - Onsdag 27 mai - 10.23
Sjur Lur...det jeg sliter med er altså ikke å få kjørt bilen ned, det klarer jeg sikkert selv hvis den først er på Hovden. Men, poenget er å få bilen opp på Hovden, muligheter er da, om noen har lyst til å kjøre opp bilen for meg, venner etc, da kan jeg ha plass til 2-3 syklister og menn ned igjen hvis noen ønsker det da. Feks hvis det er noen som skal oppover og ikke sykle men sitter 2 i en bil, kanskje noen hadde hatt lyst å kjøre opp min. Kan da låne audien til råning på fredagen):
Krompen - Onsdag 27 mai - 10.05
Takker 7R. Skal jeg logge 3 min med O2 maks da eller? :)
7r - Onsdag 27 mai - 00.32
Hei!
Jeg har tenkt meg ned fra Hovden på lørdag og planen var å ta bussen tilbake til Kr. sand for å hente bilen min der. Hvis jeg i stedet kan kjøre Audi A6 ned til Arendal/Grimstad, så gjør jeg selvfølgelig heller det. Da kan jeg jo også ta GSK-buss til Kristiansand tidlige lørdag morgen, istedet for å kjøre egen bil. Kan vi ringes i morgen Dr. F? Mitt tlf er 90987774.

Peder, jeg har medfølelse med halsen din. Jeg har hatt det slik siden påske og er fortsatt ikke kvitt det. Var god form før påske, men etter dette har det bare gått en vei. Får toppe formen til LO ; )

Krompen, ønsker det alt det beste i bryllupet til helgen. Regner med det blir noe alternativ trening den natten, men det ser vi vel på stestikken ; )
James - Tirsdag 26 mai - 21.47
Klatringen gikk fint, kjære rambo. Det eneste minuset var at det var litt dårlig oppmøte. Fikk meg noen turer opp grøsle. Det var ikke ubehagelig varmt heller.
Credoruss - Tirsdag 26 mai - 21.32
Credorussen ser frem til grilling og øl og en tur på galleri!
Senorita - Tirsdag 26 mai - 21.21
Vi fikk heller ikke plass på banketten:( Så det får bli bankett på hytta istedet.. Får vi plass på kvelden tro? At vi ikke får spise bare?
Pedal - Tirsdag 26 mai - 21.18
Ja enig tøffen..skulle gjerne å blitt men banketten er jo full.. står på venteliste.Skal nok få med meg noen øl uansett hva det blir til..
Tøffen - Tirsdag 26 mai - 21.12
Det er bare credoruss som reiser hjem før banketten!
rambo - Tirsdag 26 mai - 21.09
Hvordan gikk klatringen i dag Jensemann? ;-)
Pedal - Tirsdag 26 mai - 21.08
Ja det blir ikke noe rykk fra min side.. det hadde jo ikke holdt lenge men det er jo et stort felt på over 100 ryttere. Skal sjekke litt Dr F og gi tilbakemelding hva det blir til og evt sjåfør..
turbo t - Tirsdag 26 mai - 20.46
ikke for å være ekkel, men tror dere blir ganske så upopulære hvis dere begynner å prøve å splitte gruppen. er meninga med disse puljene at en skal jobbe sammen. skal dere rykke må dere stille opp i superspeed. den kjøres som konkurranse. løkke til
Rykk - Tirsdag 26 mai - 20.39

info om CLST:

http://www.kck.no/wips/958797039/newsId/943169712/
Dr F - Tirsdag 26 mai - 20.27
Peder er det mulighet for at du skal ned igjen på lørdagen, gjelder også andre i FOCC.GIi beskjed isåfall, evt om dere har lyst å ned evt har en sjåfør så har jeg bil. Audi A6 quattro 3.0 TDI å lokke med ):
Pedal - Tirsdag 26 mai - 20.24
Å for noe dritt!! -hals vondt og små dårlig.. ikke noe bra!! Det må være resultatet av helgens utenomsportslige aktiviteter. Det skal jo bli flott vær til lørdag - UT på tur i flott vær det skal bli gøy! Til opplysning er det fullt på banketten på lørdag så jeg får se hva jeg gjør... Jeg regner med at 6 timers feltet vil naturlig dele seg opp i flere felt så et rykk i Høiebakken blir det sikkert...det gjelder nok bare å henge med så godt som mulig i hovedfeltet..
Gruber - Tirsdag 26 mai - 15.56
Forresten...

Det var ikke det som var meningen med mitt første innlegg i denne tråden... altså å prøve og organisere hardkjør opp bakkene fra Kristiansand... BMI min er alt, alt for høy til at det er noe moro...
Gruber - Tirsdag 26 mai - 15.54

Spørsmål...
Er det noen som skal hjem til Fevik/Grimstad (eller omegn) i bil på lørdag og som tilfeldigvis har plass til én passasjer?
James - Tirsdag 26 mai - 12.06
Noen som har lyst til å være med på litt bakketrening i 18-tiden i dag? Det kan vel trengs før krs-hovden.
Kjeksmannen (Pepsi Max gruppa) - Tirsdag 26 mai - 11.13
Har i grunnen bare ett ønske: Vær observange og vis hensyn når dere passerer andre grupper. Vi skal vike så godt vi kan, men kan nok være litt "vinglete". Mange nye som er med for første gang i år, og som ikke er vant til det der med å bli forbikjørt av store sykkelfelt.
Ellers så er vi i gruppa "Morgenfuglene" klare for sykkeltur..
God tur til Hovden!
Dr F - Tirsdag 26 mai - 10.04
6 timers feltet er nok preget av folk som er nærmere superspeed fart mens andre burde vært i 6.30 timers, meg selv inkl? Jeg vil anta at det vil sprekke opp og bli mindre fraksjoner, men det er er jo en lystig tanke å prøve å få delt det opp på vei til evje slik at man får en mindre velfungerende rulle. Det som er faren er å kjøre i rød sone for lenge så tidlig i løpet, det kan da bli en kjip tur oppover. Men jeg er med på noe sprell hvis det planlegges, vi kunne jo kjøre alle GSK-er og foccere ( og gruber ) opp en periode for å kjøre litt for å se om vi får ristet noen av?
Krompen - Mandag 25 mai - 23.31
Ønsker dere lykke til alle sammen.

110 mann i et felt er jo gale Mathias og egentlig bare tull. Det viste jo fjorårets ritt. Rykk og napp er vel det riktige ordet og slitsom rulle. 7 timers gruppa oppførte seg bedre enn 6 timers.

Uansett, dere får sikkert en fint tur. Jeg regner med å være tilbake igjen til neste år!
ket - Mandag 25 mai - 17.21
jeg er med!
Rykk - Mandag 25 mai - 15.49
Satser på at det blir bra tur til Hovden. Jeg vet ikke hvordan det ble kjørt i 6timers gruppa i fjor, men håper egentlig at det splittes opp i mindre grupper i de bakkene før Evje. 110personer i et felt er noe drid, burde vært halvparten. Muligens vi må ta ansvar der å kjøre på i bakkene??? Med fare for å dette av selv når Peder setter i gang :-)
Kleiva - Mandag 25 mai - 15.24
Jeg blir med!
Stanley - Mandag 25 mai - 15.02
Jeg blir med på trimmen idag!
Rambo - Mandag 25 mai - 12.59
Noen som vil være med en tur i dag? Tenkte å sykle en runde rundt Froland i høyt tempo.
Jeg kan ikke før 1815 fra Esso.
Gruber - Mandag 25 mai - 09.16
Jada yes!
- Jeg er frekk nok til å åpne "ballet" i denne bloggen...

Begynner virkelig å glede meg til å kjøre opp Setesdalen igjen. Det blir for 4. gang på rad. Ser ut til at det også i år blir knallvær, så alt ligger til rette for at det blir en fantastisk tur... dvs, formen skulle selvfølgelig vært langt, langt bedre...

Uansett, 6 timersgruppa ser ut til å bli ca 110 syklister. Sjansen for at det blir en stor saueflokk er med andre ord absolutt til stedet. Håper derfor at FOCC og GSK med sine 8 og 6 syklister kan ta tak i gruppa og organisere fornuftig kjøring (i motsetning til foregående år). Hvis så skjær, håper jeg at en klubbløs rytter som meg klarer å karre meg med opp til Byklestigen...

Uansett, gøy blir det...
Stoa Fysikalske Senter
Hove Tri 2010 Resultater
Lørdag 12 jun 2010
Hove tri 2010
Mandag 07 jun 2010
Hovden - Here we come!
Lørdag 29 mai 2010
Herefoss Rundt 2010
Torsdag 13 mai 2010
Sesongen er i gang!
Torsdag 06 mai 2010