Klubbmesterskapet er i gang!

Kl 1900 fredag kveld går startskuddet for årets mesterskap og vi gir oss ikke fær vinneren er kåret, poengtrøya er utdelt og duellene er avgjort. Måtte den beste vinne!

Fredag 20 aug 2010 Av Stian "Stanley" Mjåsund
Spam kontroll: 3 + 2 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
Frode Frekvens - Fredag 27 aug - 22.09
Synd å høre at du ikke er helt i form enda Haakon. Krysser fingrene for at Twar snart er ute av kroppen din og at du er i full fart igjen på sykkelen i 2011 :-)

Løkke te i gjørma Dr Håvard og Fitness Boy Byberg. Dere er tøffe!

Halvmaraton er søndag 26 september, så nå er det på med joggeskoa igjen og løpe inn sure sykkelbein igjen.
Moro med nye mål :-)
bolla - Fredag 27 aug - 18.47
Føler med deg Håkon! Sikkert fornuftig avgjørelse, ønsker deg god bedring og håper du kommer sterkt tilbake i 2011. Dere andre lykke til med Birken og Halvmaraton på Frode og Sjur, når var det dere skulle i ilden?
Krompen - Fredag 27 aug - 17.16
Dropper Birken. Kroppen er ikke med og jeg er rett og slett ikke i form. Kroppen sier nei til 3.30 time i gjørma. Da var 2010 sesongen over og nå blir det en Grandiosa på sofaen :)
håvard - Fredag 27 aug - 15.43
takk, lykke til dere også.
skal gi gass fra start og se hvor lenge det holder. lagt opp skjema til 3:50. så får vi se om det er for optimistisk (som vanlig) . skrur ned tempoet hvis jeg ser at merket er utenfor rekkevidde.
satser på å ha mat og drikke med meg. tar litt drikke hvis jeg rekker på matstasjonene.
5 grader og skikkelig regn, blir morsomt over fjellet. 2 lag tøy må til trur eg. :))
Krise - Fredag 27 aug - 12.09
Dæhlie: Tror det er lite rødt kjøtt og Rohija-saft på matstasjonene på fjellet. Du får nyte medbragt!
Birken Dæhlie - Fredag 27 aug - 09.17
Takker Kromp. Blir en fin tur tror jeg. Tiden jeg kommer inn på spiller ingen rolle i helgen. Jeg skal kose meg gjennom vakker natur sammen med gode venner. Så skal jeg benytte meg veldig godt av alle matstasjonene:-)Lykke til Håvard og Kromp.
Krompen - Fredag 27 aug - 08.17
Håvard og Dæhlie, lykke til i morgen :)
bolla - Torsdag 26 aug - 23.15
Ja bolla var og med og fikk seg et realt syrebad slik det alltid blir på disse bedriftsritta. Tengel & co kjørte ganske tidlig fra oss, så ble sittende igjen i en 6 mannsgruppe, gikk bra unna, men det måtte jobbes! Og kneika til slutt er jo bare så hæli!
Takk til Ragnar Bøylestad, Asbjørn Moen og øvrige som var med å arrangerte, kanon at dere stiller opp.
Stanley - Torsdag 26 aug - 23.05
Bra jobba Dag Magne! Jeg har vært opptatt med jobbreise til Odda, så hadde ikke anledning til å være med i dag dessverre! Next time! Gleder meg forøvrig til å ENDELIG få mms på geek-telefonen min! Takk Bolla!
Dag Magne - Torsdag 26 aug - 22.38
Stanley og Gruber: Savnet dere i dag på bedriftsrittet. Jeg har lagt meg i brudd-trening til neste års FGP-brudd, og idag gikk jeg i solo-brudd (ca 4-5km før mål), og fikk raskt en luke på 50-100m. Ble nok kjørt inn igjen etter et par km, men hadde dere vært der er jeg sikker på at det hadde holdt inn (iallefall til den siste drepende bakken - den var fæææl - må nok ned til under overvektig BMI før jeg takler den nonelunde). Moro var det læll!
Vevmeisteren - Torsdag 26 aug - 22.05
God kveld. Jeg har nu fjernet alle test mms'ene herfra til fordel for "saklig" innhold. Flere feil er identifiisert og fixet og det skal fungere normalt. Men, desverre for fattigfolket med Ludo abonnement har pipen en annen lyd. MMS'ene deres stopper en eller annen plass hos operatør (Ventelo). Jeg har varslet og de ser på saken....
David - Torsdag 26 aug - 17.19
desverre så rekker jeg ikke det i dag kleiva.. er med til uka:) god tur! ja kaffelars! enig, må ha rekrutering:)
Kleiva - Torsdag 26 aug - 16.17
Noen som skal ha seg en treningstur i kveld?
KaffeLars - Torsdag 26 aug - 15.31
Herman i Focc-trøye.jpg
Herman er 6 år i dag!
Vi burde hatt et rekrutt ritt under neste års FGP. Rekruttering er viktig arbeid! FGP Jr.
Da får vi jo enda litt mer publikum også!
Kanskje Krise blir kvitt alle pølsene og!
Bolla - Onsdag 25 aug - 23.15
Tungtrødd nei, den er så lett og fin at. Husker jeg hadde på gode dager, 34km/t i snittfart på mine sole treningsturer i en ganske kupert løype. På den tiden fantes det ingen å sykle sammen med i de indre bygder, Audnedal der jeg bodde. Så på triathlon i Kristiansand, når jeg kom sammen med andre og vi kunne veksle på å dra, så var det en kanon opplevelse å sykle 4 mils distansen i Ræga Tri med over 36km/t. Jeg kom bra høyt opp på lista i den tida. Arild Tveiten var som regel vinneren, men han var også den eneste som hadde ordentlig tri-sykkel og som benyttet våtdrakt under svømminga. Nei det var tider det.
Krise - Onsdag 25 aug - 22.50
Jeg vil kanskje anta at 12-girssykkelen til Bolla er en tanke tungtrødd?
james - Onsdag 25 aug - 22.39
chess? Ludo? tele2? Hvorfor bruker dere ikke televerket? Det gjør jeg, og det funker utmerket. fin sykkel, bolla!
Nostalgikeren Lars - Onsdag 25 aug - 22.33
Nei dæven Bolla! Dette var snax!!!
Det er deler som er utfordringen. Jeg har forsøkt Spinn i Sandnes. Ryktene sa at de hadde et bra lager i sin tid, men de hadde arkivert det meste på søpla, som de aller fleste andre sykkel butikkene! Må prøve å finne en Reodor Felgen fyr i de indre bygder for å få deler til slike klenodier!
bolla - Onsdag 25 aug - 22.30
Mulig dere andre sitter på eldre sykler, men kan dere i såfall dokumentere det med original kvittering :-) Nå er jeg spent!
Krise - Onsdag 25 aug - 22.26
Garasje, kontor, sykkelhangar, kjært barn har mange navn. Jeg ser både malingsspann og en gammel scanner der, så ja, det er kanskje på tide med en ryddings der også. :)
Ellers bærer heimen din preg av gjennomgående god ordenssans! :)
bolla - Onsdag 25 aug - 22.23
Hvem har da den eldste intakte raceren i focc for tiden? Kaffelars?
Frode Frekvens - Onsdag 25 aug - 22.23
På vegne av FOCC Triathlon vil jeg gjerne få gratulere Eivind "Norseman" Halaas med en solid prestasjon under årets Norsman Extreme Triathlon. Eivind klokka inn på 14t 47 min noe som jeg oppfatter som en meget bra tid. 1,5 time i vannet, gode 7 timer på sykkelen og 5 t 44 min på maratondistansen opp selveste Gaustatoppen er intet annet enn sinnsykt imponerende.

Hvordan i alle dager disponerer man kreftene gjennom en slik kraftprøve Eivind?

Arendaltri har laget en artig artikkel om Eivinds opplevelser under den ekstreme versjonen av triathlon.

http://arendaltri.no/2010/08/triathlon-debut-pa-norseman/
Bolla - Onsdag 25 aug - 22.22
Krise, ikke si nå at jeg må rydde i garasjen og..... du vet når man tar vare på kviteringer fra 1989, så kan du bare forestille deg alt annet jeg og tar vare på og.... Og da får man litt å rydde på etter hvert.....
bolla - Onsdag 25 aug - 22.18
20100825_014.jpg20100825_012.jpg
Det er flere som holder liv i gamle sykler. Min Cresent Chess kjøpt i forrige århundre, er fremdeles intakt. 12 gear!
Er riktignok modernisert med shimano 105 pedaler og måtte bytte til et biltema bakhjul da ingen kunne skaffe meg nye lagerskåler til det gamle. Har fremdeles kvitering og garantikort fra 1989!
Dr Fracture - Onsdag 25 aug - 22.09
Jeg synes absolutt at Focc elite bør stille i rekord, hadde ikke det vært moro folkens! Peder på tide med et comeback, det er hele 4 uker til. Hvis jeg blir klar så satser jeg på å henge med inn med tur1.
Gruber - med fire temaer... - Onsdag 25 aug - 22.06
Jeg opplever der samme som Frode Frustert gjør for tida. SMS funker som bare heia, men MMS går det værre med. Kanskje Vollvik sensurerer de litt kinky bildene vi prøver å sende inn til bloggen... Hmmm, og jeg som hadde tenkt å ta opp kampen med Ron om å bli Mr. MMS på neste års bankett...

Så til det sportslige;
Ingen Bøylefoss på meg imorra. Foreldremøte i barnehagen står på agendaen.

Ellers syns jeg vi skal samkjøre oss med påmelding til Høsttråkken 19. september. http://www.grimstadsk.no/newsDesign54.asp?news=3060
Ny gruppeinndeling i år, etter prinsippene som er kjent fra Bukkene Bruse. Er det på tide at flere FOCCere skal prøve seg i Rekordfeltet...? Hva tenker folket?

Og sist men ikke minst;
Bankett 16. oktober er da et must... har allerede rykter om at troikaen bestående av Ivæ Maiden, Breaker Banan og ikke minst Fitness Byberg skal sette opp ekstraforestilling med sitt spektakulære danseshow!
krompen - Onsdag 25 aug - 21.39
Dr F, hvorfor ikke lange terskeldrag? Jeg har brukt dette med suksess på våren for å økw watten. Men den hadde kanskje økt mer med 4x4 :)
Dr Fracture - Onsdag 25 aug - 20.57
Stor diskusjon dette, men dette tilfellet er nok overførbart til veldig mange, særlig på såpass få timer som han kjører, man må liksom utnytte tiden. En ting er ihvertfall sikkert er at for de som trener 5-8 timer i uken så bør 2-3 av øktene være i høy intensitetsone, ellers så kaster man bort tiden!....og det har vi vel ikke lyst til? Dette med lange terskeldrag vet jeg ikke hva jeg skal si om, har mer tror på drag som sone 4 med økende lengde utover når det nærmer seg viktige løp.
Ellers så kan man bruke langturene til å trene på konkurransefart, sikkert lurt å hvile litt innimello, men det gjør man jo hvis man trener 3-4 ggr per uke ikke sant?

Rolige turer mener jeg bør brukes når man skal trene opp sener og muskler og forbrenningen feks i en overgangsfase mellom vinter og vår når man ikke har sittet på sykkelen på lenge. Rolige turer er jo sosialt hyggelig og også mentalt er det deilig med rolige turer for det mentale overskuddet så de har jo absolutt sin plass, men skal må sykle fort til Hovden så holder det ikke å kunne sykle 6timer i sakte tempo, man må kunne sykle 6timer på høy intensitet nær sin O2 max og terskel hele veien.

Dette kommer sikkert mange til å si er feil, men jeg mener det er viktig ( for oss som trener 3-4 ggr per uke ) De som trener 10-15 timer vil langturer ha en helt annen rolle, men man må huske på at olympiatoppen gjerne også anbefaler 1-2 O2 økter, 1-2 terskeløkt og ellers langturer for sine utvøvere.

Krompen - Onsdag 25 aug - 20.37
Dr F, ja i dette eksempelet så har det gitt stor fremgang. Vedkommende snitter rundt 6 timer i uken og da er kanskje ok å kun kjøre 3-4 økter med 4x4 pluss en langtur i konkurranse fart. Er mange som hevder at fremgangen skal stagnere etter noen uker med 4x4, men her har vedkommende hatt formstigning hele veien. Noe ala dette: https://www.tn.no/drivkraft/artikler/ditt-treningsprogram-til-birken-del-1 Utrolig kjedelig opplegg i lengden, men å variert dette med litt annet moro kunne ha vært et int prosjekt :)

Kanskje 2 stk 4x4, 1 økt med lengre terskeldrag, 1-2 økter med løp/rulleski/ski og 1-2 langtur med fart
Dr Fracture - Onsdag 25 aug - 20.04
Krompen, jeg leste ikke igjennom alt, men...såvidt jeg forsto stor fremgang på terskel watt me 4x4 trening?
David - Onsdag 25 aug - 15.52
Hei, jeg tenkte å sykle en liten tur 17.30 fra joker vik;-) bare å møte opp:-)
Krise - Onsdag 25 aug - 11.49
Nok en god reportasje, selv uten min innblanding på fotofronten :)

Takk til Rudi Lilleødegård og de andre fotografene for gode fotos!
Dæhlie - Onsdag 25 aug - 10.51
Mor Frekvens: Takk for Bamsmumsen. Det varmet veldig, og jeg delte gledelig med meg på banketten.
Krompen - Onsdag 25 aug - 10.33
Ser ut som dere hadde en fin FGP.. :)

Int tråd om 4x4 og watt fremgang: http://terrengsykkel.no/ubb/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=877797&page=1
KaffeLars - Onsdag 25 aug - 09.25
Stanley productions har nok en gang levert varer i ypperste klasse!
Flotte bilder og morsomme kommentarer! Rett og slett knall!
Gleder meg til 2., 3. og ikke minst 4. etappe!!!!!
Mor Frekvens - Tirsdag 24 aug - 23.23
Hei på dere gutter.Kjempegøy og følge med på en flott sykkelhelg.Jeg blir lett revet med, men e nu bare sånn. Og det var nu litt stas og være podiepike.Hi hi.Dere er en flott gjeng.Lykke til med videre trening.Klem
Frode Frekvens - Tirsdag 24 aug - 22.29
Steike min tid for et artig FGP :-) Jeg er strålende nøgd over eget resultat, og veldig imponert over alles innstats. Det har vel aldri blitt kjørt så hardt gjennom de 3 etappene før. Nå gjelder det som folket sier å holde formen ved like og kose seg på langturer. Neste år skal vi gil Bizkit kamp helt til målstreken :-)
Stanley - Tirsdag 24 aug - 22.12
IMG_6922b.jpg
FOCC Grand Prix-artikler er på vei... men mye reisevirksomhet om dagen forsinker arbeidet noe! Men redaksjonen er ihvertfall i gang med å bearbeide materialet! Smør dykk med tålamod... bedre å vente nokre dagar, så får vi dokumnertert rittet SKIKKELIG! :-) Ikkje vel?

Takk for sist forresten! Det var en strålende helg!

PS! Hold av 16.oktober, da er det SYKKELBANKETT i Arendal, en sykkelfest for syklister i Aust-Agder-klubbene.
Håper vi blir en bra gjeng fra FOCC på banketten! ... som i fjor!
Bolla - Tirsdag 24 aug - 09.50
Lykke til Sjur og Frode! Imponerende allsidighet dere viser. Min siste halvmaraton løp jeg for omtrent 20 år siden. Får vondt både her og der bare ved tanken....
bolla - Tirsdag 24 aug - 09.42
James, det er en viss mulighet for at jeg stiller. Er litt bekymret for om beina orker enda et syrebad så tett på.
Og om jeg får tid...
Krompen - Tirsdag 24 aug - 08.23
Knærne mine tåler ikke halvmaraton, men jeg fikk meg rulleski i helgen. Så til uka så blir det staking :)
7r - Mandag 23 aug - 23.27
Da er jeg påmeldt Oslo halvmaraton 25.08 med Frekvens som hare. Er det flere FOCC'ere som har planer om å stille opp?
Sykkelenke - Mandag 23 aug - 23.18
Krise, ser ut til at du traff på riktig katt på feltet her.
Familielikheten kommer virkelig godt frem her. Like surpomp som "pappaen". Ha ha ha....
james - Mandag 23 aug - 23.09
Noen som skal være med på rittet på bøylefoss til torsdag?
håvard - Mandag 23 aug - 21.33
Grattis Geir. du e god!
Fitness Dæhlie - Mandag 23 aug - 17.17
Må si meg enig med alle sammen om at det var et fantastisk bra FGP. Showet mitt var inspirert av Stiffmeister. Takk til Ivar Maiden som var hjelperytter på ekstranummeret. Regner med jeg er jury medlem til neste år ang den brune trøya. Så skal det vel legges til at brun trøye er den som vinner banketten og nødvendigvis ikke den som sjangler mest. For ja Audun der var du like suveren som du var både fredag og lørdag med bidrag i rigging og humørspreding. Takk alle sammen for en uforglemmelig helg. Birken til lørdag et småkaker ift FGP.
Rykk - Mandag 23 aug - 17.02
Neste ritt i Sparebankcupen 2010.

Torsdag 26. August kl. 18.00
Start på Bøylefoss
Landeveisritt – 32 km.

bolla - Mandag 23 aug - 16.53
Og katta da! Utrolig vittig bilde Krise! Katten ser ikke helt fornøyd ut nei!
james - Mandag 23 aug - 15.35
flotte bilder, lars! Etter en absolutt nødvendig hviledag i går, blir det fellestrening kl 18.10 fra esso i dag. Doktoren og james stiller. Det blir IKKE test av tempoløypa.
K(rampe)-Lars - Mandag 23 aug - 14.52
Stiffy og Frekvens.JPGMamma frekvens.JPGHauslandgjengen.JPG
Tåler et par bilder til mens vi venter på STANLEY productions.
Stiffy og Frekvens, Mamma Frekvens gir jernet (sjekk gliset til Julius i front) og Hauslandsgjengen (Hedvig, Amalie, mamma Rykk, mamma Stiffy, mamma Frekvens og Herman (Foccs største fæn)) som fikk kjeft av buss-sjåføren fordi de stod og heiet i busslomma! "Kan ikke stå her å heie, vi tror jo at dere skal på bussen!!!!" Fantastisk!
Kaffe-Læs - Mandag 23 aug - 14.34
DSCF1551 Herman.JPGJames gjør noe han liker.JPG
Bare to bilder fra FGP!
Poden (Herman) har rigga seg i busskuret for å se pappa sykle, samt et hvor James gjør ting han liker! :-)
Synes du klarte deg bra på 4. og siste etappe Audun! Du gikk i brudd tidlig, men hører rykter om at Dæhlie tok spurten ut på morrakvisten!
BTW synes jeg mamma Frekvens og svigermor burde fått award for beste tilskuere! Selv på 3. runden og syra stod ut ørene, mens jeg prøvde å holde Kleiva og Julius unna, hørte jeg "Heia, heia! Kom igjen Lars!" Herlig!!!
Følgebilansvæli - Mandag 23 aug - 10.36
Husker ikkje så mye a noen værdens ting fra banketten etter maden, som forøverig var gørrgod.
Han Russel Crowe lignende kokken kunne tinga sine, for å ikkje snakke om potidsalaten.
Har vært en konge helg med mye morro, så nå e d bære å komme sæ etter helgas ablegøyer, å d ekje bære bære;)
Banan - Mandag 23 aug - 09.58
Må takke for en kjempe helg med god sykling og en knakende bra bankett.

Må innrømme at jeg kjenner kampen om brun trøye i beina. Fikk en kjempe lårhøne når jeg deisa i gulvet. Har måtte planlegge hver gang jeg må gå i en trapp eller reise meg fra stolen.
Takker for kampen og bøyer meg i støvet for Bybergs prestasjoner. Vi fra nå av ha merkelige bilder i hodet når hans navn nevnes:-)
håvard - Mandag 23 aug - 05.38
den e go Krise.
enda bedre om du tar et bilde når katta sykler på tempo biken sin!
Krise - Søndag 22 aug - 23.50
Katta-til-Jens.jpg
Jeg var ute og spaserte en tur i nabolaget her i formiddag, og der traff jeg på det som jeg tror må være katten til Jens (egentlig Kiersti sin vel), med tempohjelm og det hele
Stiffmeister - Søndag 22 aug - 22.30
Grattis Bizkit, maskin på flybensin!

Bolla: Du bidro sterkt selv og imponerte med en vanvittig kjørestyrke på slettene. Nå er det bare å trene mer for å minske forspranget til neste års FGP.
Bizkit - Søndag 22 aug - 21.43
Hjemme i sverige nå etter en maraton helg med sykling og bilkjøring og VM i kjøttspising, for en flott bankett!

Ser på resultatlista under fjorden rundt at det står ingen klubb på meg men ved påmelding satt han gøbben og sa at de ikke fant FOCC i listene sine over klubber, hmmmmm merkelig ? så derfor står det slik.... JEG ER JO VELDIG STOLT OVER OG VÆRE EN FOCCER! Jeg fikk multiorgasmer når det sto 2 ACC duder under meg på pallen idag haha
Rykk - Søndag 22 aug - 21.09
GetAttachment[1] (2).jpg
Her er bildet.
Dag Magne - Søndag 22 aug - 20.55
Gratulerer Geir! Fint bilde av Bizkit mot mål:
http://www.tvedestrandsposten.no/bildeserier/article5234434.ece?start=18
Bolla - Søndag 22 aug - 19.51
Og takk til Stiffmeister for bruddvilje og agresivitet i feltet, morro og kjøre sammen!
Bolla - Søndag 22 aug - 19.38
Geir, gratulere igjen! Både med mesteskapstittelen og Fjorden rund i dag, det er bare utrolig hva du presterer på sykkelsetet.
Og ikke minst gratulere til Stanley og hans medhjelpere for et kanon FGP, utvilsomt årets beste sykkel-event! Terningkast 6++
james - Søndag 22 aug - 19.20
Og gratulerer, Krise, med ny aifåon.
Krise - Søndag 22 aug - 19.19
Jeg vet, Bizkit har allerede ringt meg og fortalt levende om hvor stort det var for ham å slå 2 fra ACC, selv iført FOCC-trøye. Han har endog prøvd å sende meg mms, men min nye phone er ikke 100% samarbreidsvillig foreløpig.
Gratulerer, Geir!
james - Søndag 22 aug - 18.56
Bildet ville visst ikke la seg blogge, så du får se for deg en seierspall med bizkit på toppen med en ACC-fyr på hver side, krise
Christian - rookie - Søndag 22 aug - 18.35
For et mesterskap! Takk til alle sammen. Utrolig gøy å få lov til å være med på for en nybegynner. Det frister helt klart å ta på seg foccdrakta og startnummer flere ganger.
Krise - Søndag 22 aug - 18.32
Ja, bilde hadde vært fint!
Jens "Kadens" Jensen - Søndag 22 aug - 18.08
bilde og greier....
Jens "Kadens" Jensen - Søndag 22 aug - 18.05
Den ferske FGP-mesteren Geir Bizkit vant Fjorden Rundt i dag foran to ACCere og tok dermed FOCCs første seier. Han hadde tydeligvis gode bein selv etter et knallhardt klubbmesterskap. Vi gratulerer
Vaktsjefen, materialforvalter og fyllesyklist Kris - Søndag 22 aug - 16.27
TUSEN TAKK til alle som har bidratt bak scenen; Vakter, riggehjelpere, pølselagersjefen, bankettgeneralen og hans folk, kakebakere, pølsegrillere, tidtakere, bjellesauer, heiafolk, podiepiken Sissel, og ikke minst rytterne! Far Rykk takkes dessuten for lån av lagerplass til temporampen og lån av tilhenger!
Hederlig omtale også til den glimrende rittsjefen Frode Frekvens som har lagt ned maaaange timers arbeid og minst like mange mail frem og tilbake, som Gruber og Stanley brukte på føringen de tok på fredag... :) Mye solid forarbeide = et jækla bra ritt :)

Materialsjefen begynner nå å få så mye diverse utstyr på lager at han må lage seg en lagerliste snart. Dessuten må jeg snart begynne å ta lagerleie pr mnd, garasjeboden min begynner å fylles :)
båtbyggern - Søndag 22 aug - 14.47
Jeg må bare si det er gøy og kunne hjelpe dere litt med dette fantastiske Focc GP. mesterskapet dere har vært år. Dere er en flott gjeng og være sammen med, og jeg må bare takke for en utrolig bra gjenomført bankett i natt.
else wean johanssen - Søndag 22 aug - 14.36
Hei igjen!
Jeg er nødt til å sende en hilsen til ! Jeg er kjempestolt av deg også Lars ! Du er knallflink ! Jeg heiet på deg så jeg ble hes i går!
Hilsen Svigermor til Kaffelars !
else wean johanssen - Søndag 22 aug - 14.12
Hei FOCC gjengen!
Dette var gøy å se på for meg ! Det blir ikke siste gang jeg skal se på et av rittene deres! For et opplegg, det var rent proff ! Jeg er veldig kry av alle naboguttene vi hadde før: Jarle, Stian, Kjetil, Espen og Frode ! Så er jeg jo også kry av Stefffen som synes dette er kjempegøy å være med på !
Hilsen mamma til Steffen (Stiffmeister)
Else
Nostalgisk Stiffy fæn! - Søndag 22 aug - 13.52
For et forrykende klubbmesterskap! Jeg ga alt jeg hadde i alle etappene! Leggene verker og kroppen er sliten! Tusen takk for en fantastisk bankett i går! Utrolig mange kule priser. Jeg var heldig som stakk av med to! Vel blåst! Nå begynner oppkjøringa til neste års to høydepunkt! Focc Challenge 2011 og Focc GP 2011!
Rookie Dag Magne - Søndag 22 aug - 12.38
Stor takk for et glimerende arrangement, både ritt og bankett! At det står til 20 i stil er det ingen tvil om! Selv om det var slitsomt underveis var det utrolig gøy - fantastisk klubb!
james - Søndag 22 aug - 12.26
Jeg kan godt komme og hente søpla og flaskene når jeg blir kjørbar, hvis ingen har gjort det allerede. Takk for en utrolig moro kveld, og et vanvittig bra gjennomført arrangement.
banan Mathiesen - Søndag 22 aug - 12.05
Det må jeg si. Det ryktes at en rytter kastet fra seg en banan under et sykkelritt på Fevik i helgen. Jeg er sjokkert ! Hva er bakgrunn for denne utrolige skamløse handling? Dette kan ikke gå upåaktet hen.
Banan har vært syklistenes venn gjennom 100 år. Næringsrik, fristende, glimrende innpakket fra naturens side, forbrukervennling porsjonsstørrelse, gul som en focc drakt.......listen er uendelig.
SKAL kunstige sukkerprodukter nå overta for naturens egne fristelser???
NEI !!!
rambo - Søndag 22 aug - 11.59
Morn morn. Ja denne helgen har vært strålende! Alle gjør en flott jobb. Kjempe sykkelritt og kjempe bankett med strålende FOCC Awards! Nattens sene kåring av brun trøya vil nok være tidenes show på Express klubbhus. Hvordan går det med beina etter breakdancen Jan Banan?? :-)
Håper noen henter tomflasker og søppel forresten. Takk for det.
Rittleder FGP - Søndag 22 aug - 11.52
Ja dette var stas dere. Gratulerer til sammenlagtvinner Bizkit og alle deltagere for en suveren innsats fra start til mål. For en helg, for et slit og for en bankett!

Rittkomiteen vil spesielt takke alle som var med i kullisene for å ha bidratt til at FGP kunne gjennomføres til 20 i stil. Vaktene, tidtakerne, poengtellere, kakebakere, kaffekokere, heiagjeng, feie-grus-i-svingene folk, fotogjeng og ikke minst bankettkomiteen :-)
rookie Håvard - Søndag 22 aug - 11.33
Takk for en glimrende helg. Utrolig gjeng, takk for at e får være med. Takk til alle som har jobbet praktisk og gjort dette mulig. Nå har jeg ikke tid til å skrive mer, må ut å trene for neste års FGP.
Pedal - Søndag 22 aug - 11.06
Følger meg bare på kommentarene over. Et kjempe arrangement og en helt uforglemmelig bankett. Det har vel aldri vært kjempet så hardt om den brune trøya noen gang!! Da får vi bare satse på at neste sesong bringer like mange flotte opplevelser.
Dr F(racture) - Søndag 22 aug - 10.29
Takk for i går, måtte pigge tidlig, takk for prisen året mest uheldige): Føler meg egentlig heldig som er en del av Focc! Satser på gode bidrag i rulla neste år, som nok vil bli delt mellom rekord og tur, her er det mange gode syklister! Tempo egenskapene må ihvertfall spisses om man skal kjempe om en topp plassering i FGP.
Kleiva - Søndag 22 aug - 10.15
Takk for i går folkens, en flott bankett, god mat, veldig fint arrangement. Dette var moro! Takk til hele staben, vakter, ryddegjeng, dere som har bakt kaker og grillet, alle har gjort en kjempejobb!
Bankett på klubbhuset, med kokk, må bli en tradisjon.
sir stiffy/ ivæ maiden chip n dale - Søndag 22 aug - 06.35
Ivæ og Stiffy kan melde om skinnende rene gulv og alt på stell fra kveldens lokale. Takk for en uforglemmelig bankett foccers, magisk!
ivæ - Søndag 22 aug - 06.34
jepsi pepsi nå har stiff å huntermeister vaska reint på klubbhuset så noen får gå ned å hente søpla som står på utsia imorra:) vurderer å ta kvelden nå skal i sånn bæneselskap imorra :)
Stanley - Søndag 22 aug - 04.47
Takk for et magisk FGP og en suveren bankett! For en gjeng ;-)
Nå er det bare å trene...ett år til neste gang!
Gruber - årets blogger + årets mest bloggekåte... - Søndag 22 aug - 04.47
Det må jeg bare si...
Helgens resultater kommer i andre rekke...
Som rokkie må jeg bare innrømme at jeg hadde skyhøye forventninger til banketten. Og makan til innfrielse skal en leite lenge etter. Utrolig stas å være med i et sådan selskap, som er så til de grader er inkluderende - Tusen takk!

Grattis til Bizkit som oppskriftmessig overbiviste som klubbens desidert sprekeste syklist.
Grattis til Frekvens som viste seg å være den soleklart beste av oss vanlige dødlige...
Grattis til Stanley som gikk av med meget, meget felfortjent tittel som årets FOCCer...
...og grattis til Byberg (og Ivæ og Jan Banan) som ga oss et forrykende show i kampen om den brune trøya!
Jens "Kadens" Jensen - Lørdag 21 aug - 21.54
1643-35f127f2-ee41-496d-b680-8fd3a5a460f8-T.jpg
dagens sammenlagtvinner
Ket Komèt - Lørdag 21 aug - 17.09
FGP_sammenlagt_3_etapper.JPGFGP_spurt_3_etapper.JPGFGP_klatre_3_etapper.JPG
Her er resultatlistene for årets FGP 2010 (sammenlagt, spurt, klatre). Gratulerer til vinnerne og alle andre!
Siffmeister - Fernet - Lørdag 21 aug - 17.08
Enig med Rykk at det var de 3 sterkeste som delte pallplassene! Mye som kunne vært gjort annerledes taktisk, men dette var utrolig gøy!

Meget imponert over Dag Magne Dæggis som kjørte som Thor i spurten, sterkt kjørt!

Takk til stab, rittledelse og andre involverte for en herlig sykkelhelg!

Nå er det bare å lade opp til banketten foccers! Regner med det blir nachspiel med Ivæ som går lavest under Limboen på klubbhuset ikveld...
Rykk - Lørdag 21 aug - 16.51
Tilnærmet prikkfritt arrangement! Godt jobba av stab, medhjelpere og rittledelse. Ellers så er jeg imponert over mye god sykling idag!

Pallplassene ble fordelt til de 3 sterkeste denne helgen, ingen tvil om det. Bizkit var overlegen, Frode var solid nummer 2 og Bolla en sterk nr 3. For min egen del så kjørte jeg meg tom på de 2 første rundene, måtte ha 2 runder i feltet på å komme meg igjen. Rykking er ikke min greie tydeligvis. Deretter så kom krampa i siste runde. (Har laget min egen krampeteori. Gruber har alltid tannpirkere- Gruber har alltid krampe- jeg fikk tannpirker av Gruber før start - jeg fikk krampe... ikke umulig)

Bruntrøya gjenstår, men kampen om den blir nok ikke så jevn som fellestarten i dag. Jeg tror vinneren starter med jevnt høyt tempo for deretter å sette inn støtet med 5 shots på rappen like etter prisutdelingen... og siden han e en stayer så holder han lenger enn alle andre... skal man henge på er det en eneste som duger en god dose med narredrinker, men det er jo som doping å regne i denne delen av FGP!



Krise - Lørdag 21 aug - 16.36
IKKE helvetes Fernet! Det er jo asfalt på flaske, smaker i alle fall slik dagen etter man har hatt en god runde i bæren på Haven!
james - Lørdag 21 aug - 11.42
Flott kjørt, alle sammen! Ettersom formen min er skikkelig ræva i dag, og jeg er garantert en DNF til slutt, stiller jeg med til disposisjon som hjelperytter hvis noen i det nedre sjiktet etter 2 kjørte etapper trenger en rygg å henge på. Skal bli godt å få unnagjort sisteetappen, så jeg kan drikke meg full (igjen). Gleder meg til bankett!
Siffmeister - Lørdag 21 aug - 11.34
Grattis bolla, du er en maskin på flybensin!

Nå gjelder det å gi alt siste etappe! Jeg spanderer Fernet Branca(deilig italiensk urtevin) på banketten.

Ser forresten at du blir årets milsluker Rykk, jeg har ca 4500km siden mars.
Bolla - Lørdag 21 aug - 11.27
He he , ja det her ble toppers, hadde ikke trodd det skulle holde, hadde litt for eksplosiv åpning, brøt fartsgrensa i dag, var oppe i 60.7 km/t rett etter start, men dabbet av jevnt og trutt.
Nå er det bare en grusom fellesstart igjen, hvor Bolla skal gruses. Hmm det blir nytt syrebad skrekk og gru.
Rittleder FGP - Lørdag 21 aug - 11.15
Gratulerer til Bollis for nok en imponerende temposeier. Du er rå :-) Grattis til James også som har en imponerende forbedring fra fjorårets tempo med hele 35 sekund. Moro er det også å følge med de nye FOCC-rookies som tar ut alt helt til målstreken.

Nå er det 3 etappe og den store Grand Finale. Møt opp senest kl 1230 ved start for utdeling av startnummer. Detaljer for etappen kan leses i egen artikkel. Minner om poengtrøyen og utdeling av poeng ved følgende rundepasseringer:

Poeng til de 3 første ved passering start/mål og Hausland:

Start 2. runde = 10 - 8 - 6
Hausland 2. runde = 10 - 8 - 6
Start 3. runde = 6 - 4 - 2
Hausland 3. runde = 6 - 4 - 2

Lykke til alle sammen :-)
Stanley - Lørdag 21 aug - 10.50
Oj oj oj... For en dramatikk (!) Det spisser seg til i toppen og det et meget spennende utgangspunkt foran siste etappen! Klarer Frode å holde unna for Bolla, Rykk, Bizkit og Stiffmeister? ... og/eller er det noen outsidere som vil involvere seg i teten (?), og kanskje kapre en pallplass til slutt? Time vil sjå (!)

Grattis med oppskriftsmessig temposeier Bolla! Du e god!!! Det er stort å vinne FGP-tempo`n!!! (vil jeg tro) :-)
Fotograf 1 - Lørdag 21 aug - 10.33
IMG_6887.jpgIMG_6877.jpgIMG_6874.jpgIMG_6864.jpg
Noen fotos fra dagens tempo:
Ket Komèt - Lørdag 21 aug - 10.32
Sammenlagt_etter_2_etapper.JPG
Sammenlagtlista sotert på totaltid etter 2 gjennomførte etapper
Ket Komèt - Lørdag 21 aug - 10.30
Spurtpoeng_2_etappe.JPG
Sammenlagtlista sortert på spurtpoeng etter 2 gjennomførte etapper
Ket Komèt - Lørdag 21 aug - 10.24
temporesultater.JPG
Her er resultatene for dagens tempoetappe, med sammenlikning fra fjorårets tider :)
Gratulerer Bolla!
Bra kjørt av alle deltakere! Imponert!
mor Frekvens - Lørdag 21 aug - 08.25
sol ute sol inne sol i hjerte I DAG SKINNER SOLA FOR GUTTA.
Stiffmeister - Fredag 20 aug - 23.29
Det er deg som er storfavoritt på tempoen imorra Bolla! Men jeg skal gruse deg på fellestarten;)
Rykk - Fredag 20 aug - 23.28
Jaja, det gikk ikke som planlagt i dag for min del... bruddet gikk inn og jeg tapte 37 sek til teten. Ikke bra... en solid taktisk bommert!

Det blir 2 steinharde etapper i morgen, det kan jeg love deg Frode! Det vil bli angrep! Det vil bli mye syre! Måtte den beste vinne!
Bolla - Fredag 20 aug - 23.23
Ja grattis til Frutt, vel fortjent, selv hadde jeg ingen ting å trykke med, så jeg hadde mer enn nok med å være feig hjulslikker i dag. Poengsanking gadd jeg ikke prøve på engang. Ja ja, nye muligheter i morra. Startnummer 13 må jo være ypperlig. Har alt pekt ut vinneren av tempoen i morra, så skremmende tendenser hos en rytter i dag.
Stanley - Fredag 20 aug - 23.23
Spurtpoeng_1_etappe.jpg
Poengtrøye-resultater vedlagt:
Frode Frekvens - Fredag 20 aug - 23.22
Vel gjennomført 1. etappe boys. Det var godt al alle kom seg trygt gjennom til tross for skikkelig dritvær. Beklageligvis ble det litt kluss og misforståelser med rundeanvisningen, men slikt kan skje i kampens hete...

Ny dag i morgen, og hele 2 nye muligheter for revansj og moro. Møt opp senest kl 0845 . Da blir det tempo for alle penga :-) Pengtrøya etter 1. etappe gikk forøvrig til Geir Bisgård.

James: rittkomiteen har oppfattet deg som påmeldt til mesterskapet, dog ikke som startende til 1. etappe :-)
Vel møtt i morgen
Stanley - Fredag 20 aug - 22.52
Resultater_1.etappe.jpg
Resultater 1.etappe (nå er tida til Byberg korrekt):
Stanley - Fredag 20 aug - 22.49
Stemmer Byberg, to stk ingeniører og undertegnede gjorde en feil på dine tall. Du skal ha (+) 3min 44 sek (!)
Sorry borry! Ses i morra!
Stanley - Fredag 20 aug - 22.48
Startliste_tempo.jpg
Startliste tempo-etappen, oppmøte senest kl 0845.
Stanley - Fredag 20 aug - 22.42
IMG_6762.jpgIMG_6786.jpgIMG_6767.jpg
3 fotos fra dagens etappe!
dæhlie - Fredag 20 aug - 22.42
får det ikke helt til å stemme med hvor langt jeg er bak.....gruber hjelp meg med hvor langt jeg er bak...
joel junior - Fredag 20 aug - 22.39
Listefyll for at sånne som meg ikke skal føle seg så dårlig.
james - Fredag 20 aug - 22.32
Hvorfor får jeg dns når jeg ikke er påmeldt?
Stanley - Fredag 20 aug - 22.25
1.etappe.jpg
Resultater 1.etappe vedlagt:
ivæ - Fredag 20 aug - 22.20
e e væffall heilt knekt :) men var morro selv om det var et drittvær... bra kjørt frutt :)
Siffmeister - Fredag 20 aug - 21.56
Rambo: jeg er jo ikke sliten en gang, så det hadde nok hatt noe å si. Det samme vil nok Rykk si. Gjort er gjort, spist er spist. Gøy var det læll! All ære til Frekvens og Bizkit.

Det positive er at jeg har krefter til imorgen og da skal det knuses på!

Gleder meg veldig til imorgen!
Gruber - klar for grandis nå... - Fredag 20 aug - 21.41
Må bare takke alle sammen i dag for en flott økt på sykkelen, tross regnvær. Fikk gjennomført akkurat de vekkerdragene jeg trengte for å være klar for imorra...;-)

Nei, hatten av for Frode, og Bizkit for såvidt (men han visste vi jo var best).
rambo - Fredag 20 aug - 21.39
Flott og offensivt kjørt av Frode og Bizkit hjelpegutt i dag. Tror nok ikke det lille klusset hadde hatt så mye og si på tiden uansett, men det er lov å være skuffet i "kampens hete" Stiffy.
Selv hadde jegl litt lyst og prøve og spurte om 3.plassen, men får heller se på det som at beina forhåpentligvis er litt vassere i morra og at jeg kan henge noen meter lenger. hehe (Men regner med det blir samlet tid på det store feltet som kom sammen, da noen spurtet mens andre ikke) Fortsettelsen blir konge!
Krise - antakelig fan av Ghostrider - Fredag 20 aug - 21.33
Jeg hørte forøvrig ikke om noen av dagens deltakere som stod frem som Ghostrider... Kanskje Ghost lå hjemme på massasjebenk med en pose ostepop og Fleksnes på fjernsynet mens han ble massert av sin kone, for å lade opp til årets mest omtalte temporitt?
Joel - Fredag 20 aug - 21.25
Gratulerer Frode!
RUSLEBIFFEN - Fredag 20 aug - 21.08
Må beklage bjelleproblemet i dag, må skjerpe oss her;)
Kanon av alle i dag.
Siffmeister - Fredag 20 aug - 20.54
Hvem leverer man inn protest til?? Neida, kan ikke skylde på andre, må bare lære meg og telle. Skuffende tempo i hovedfeltet i dag, det må vi gjøre noe med til imorgen foccers;)

Grattis til Frekvens og Bizkit!

Det er imorra det skjer!
Jon L - Fredag 20 aug - 17.51
Lykke til alle foccers, måtte den beste vinne!!
Stoa Fysikalske Senter
Hove Tri 2010 Resultater
Lørdag 12 jun 2010
Hove tri 2010
Mandag 07 jun 2010
Hovden - Here we come!
Lørdag 29 mai 2010
Herefoss Rundt 2010
Torsdag 13 mai 2010
Sesongen er i gang!
Torsdag 06 mai 2010