KRISTIANSAND > HOVDEN

Fredag 27 mai 2011 Av Stian "Stanley" Mjåsund
Spam kontroll: 3 + 2 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
KaffeLars igjen.. - Tirsdag 21 jun - 01.10
Shiny i wetsuiten: http://www.flickr.com/photos/3atlet/5850371982/in/set-72157626999642714/
KaffeLars - Tirsdag 21 jun - 01.04
Asdal: http://www.flickr.com/photos/3atlet/5849807611/in/set-72157626999642714
Shiny: http://www.flickr.com/photos/3atlet/5849953321/in/set-72157626999642714
KaffeLars http://www.flickr.com/photos/3atlet/5850505744/in/set-72157626999642714/
Steinar Winther - Arendal CC - Mandag 20 jun - 09.17
Minner om Skagerrakrittet 25.juni. Det er nå 50 påmeldte.

Påmelding her: https://www.deltager.no/skagerrakrittet_25062011. Her kan du også se hvem som er påmeldt.
james - Søndag 19 jun - 22.53
Jeg synes du gjorde en kjempeinnsats i dag, Christian. Du tok føringene dine hele veien rundt, og det så ikke ut som om du sleit med tempoet. I tillegg ble du jo faktisk raskeste Foccer i birkenesrunden 2011 (på delt plass da). Det var en våt og fin tur. Det var synd at det var så få Foccere som stilte, men jeg regner med at Hove tri og været får ta noe av skylde for det. Nå blir det kosesykling de neste dagene frem mot Lillehammer-Oslo

Christian G - Søndag 19 jun - 14.17
Bra innsats på Hove Tri i går FOCCers. Rapport fra Birkenes duatlon. En kombinasjon av sykkling og svømming. Jan Banan, Jens og undertegnede stilte til start i gruppen 2,30. Oppvarmingen ble en prat innendørs i idrettshallen. Det var for kaldt og vått ute. Alle tre hang med gruppen inn. Sluttiden ble 2,34. Banan og Jens hang med uten problemer. Jeg måtte bite meg fast. Bra fornød med å klare det.
Dr F - Søndag 19 jun - 13.21
Jeg skal prøve å komme iform faktisk Rambo :-)
Gruber - et vrakgods på to bein... - Søndag 19 jun - 12.06
Ja dagen derpå så kjennes kroppen ut som et vrak. Vond under føttene (løping barbeint på stein, skjell, osv), Legger og lår som er helt på kjøret etter tidenes krampeeldorado, en overkropp som bærer preg av alt for lite svømming de siste månedene, en nydelig væskende gnagsår i nakken fra den stilige O'Neeon våtdrakta, og den vanlige lemsterheten i kjevene som jeg alltid får når jeg har tatt ut det lille ekstra... Med andre ord, jeg kan ikke være annet enn fornøyd - det føles definitivt ut på kroppen som jeg gjorde så godt jeg kunne...
Tidsmessig ble det dårligere enn i fjor - og det til tross for at svømminga gikk en del forterere. Men både sykkeletappen, og ikke minst skiftesonene var lenger enn fjorårets utgave. Men jeg kommer meg ikke utenom at jeg løp ganske mye seinere enn i fjor...
Til sist. Jeg hadde 2 mål for årets Hove Tri. Slå Frode Frekvens og ikke minst Norseman Eivind. Jeg registerer at de begge to trakk seg i god tid før start...
Peder Pedal - Søndag 19 jun - 10.51
En kjempe insats av dere alle. Mektig imponert over insats viljen til dere!!
rambo - Søndag 19 jun - 10.51
Gratulerer med flott innsats alle mann. Artig arrangement å være tilskuer på... :-)
Bolla, det er nok en fibersprengning/avrivning, så alt fra 2-6 uker så er du så god som ny igjen. Men bare si fra så tar jeg en kikk.
Hva er de skumle planene du har doktor F, det hørtes skikkelig farlig ut. Skal du tilbake til god gammel form til FGP? :-)
Dr F - Søndag 19 jun - 09.19
Bolla, høres ut som en delvis muskelavrivning det der. Rambo ordner vel det!):
ivæ - Søndag 19 jun - 06.45
hallo igjen :) nå har alle hove gutta godt å lagt sæ.. tok ein tlf te kaffelæs å han var midt i ein drøm hvor han blei brakt opp i ein ufo å hadde landa på månen.... mi har hatt ein konge tur på byen me stiffy å shiny men nå må e au legge inn årene... lykke te til frode å pedå neste helg :)
Bolla - Lørdag 18 jun - 21.13
Bolla tok en DNF denne gang, fikk akutt leggmuskel smerte ala knivstikk rett i muskelen, så ingen grunn til å hinke seg gjennom de resterende 3 rundene. For egen del, var mest spent på om 1500m svømming kunne la seg gjennomføre uten å ha tatt et eneste svømmetak tidligere i år. Det gjorde det, gikk ikke fort, men crawlet jevnt hele tiden, uten hviletak. Så nå gleder jeg meg til høsten, for da skal vi ta i bruk den nye svømmhallen i Froland, da skal det bli en annen Bolle. I tillegg skal Europris drakta som gir meg gnagsår i nakken, byttes ut med et ordentlig åleskinnn ;-)
Rambo hva skal jeg gjøre med leggen? Har en mistanke om at det er noen muskelfibre som har slitt seg? Har vært sinnsykt lemster etter noen løpeturer. Og her tidligere på en trening skjedde akkurat det samme, akutt smerte i legg-muskelen. Tok det med ro, noen dager, men så 'rev' jeg det vel opp igjen i dag.

Ellers, Hove-Tri gutta har virkelig gjort en fabelaktig jobb med å arrangere. Knall bra opplegg.
Krompen - Lørdag 18 jun - 20.58
Bra jobbet boys
KaffeLars som er klar for Blom og Havnepuben!! - Lørdag 18 jun - 19.37
Kjempefornøyd med egen prestasjon! Da jeg så ryggen på Shiny halvveis inn i 2. runden fikk jeg skikkelig boost i kroppen! Makan til motivering.

Da jeg så Ivæ i skiftesonen ble jeg alvorlig bekymra! Mannen jeina rundt og rister som et eikeblad i full storm! Var redd jeg skulle finne han i grøfta noen meter lengre fremme! Var glad da jeg fikk sms fra han senere og at alt hadde gått fint!

Dagens kommentar fikk jeg av en fyr som klaga på at jeg lå bak han 3-400m. "Det er ikke lov å ligge på hjul!!! Det skal være 10 meter mellom syklistene. Er ikke noe vanlig ritt dette!" "Nei vel" sa jeg, "får kjøre fra deg da!" så reiste jeg meg på sykkelen og kjørte fra han og så han aldri siden!! Kom inn på 1.33.56 Nr 14 i min klasse (40-44) nr 81 totalt blant menn og 97 totalt! Kan leve med det!
Frode Frekvens - Lørdag 18 jun - 19.18
Strålende lesning! Godt jobba folkens. Jeg er stolt av dere :-)
ivæ - Lørdag 18 jun - 18.36
mi skal på havnepuben etterpå stiffy :) lenge siden kroppen har vært så utkjørt som nå... hansen brødrene kan faan ikke svømme, det skal e innrømme :) men bare e kom mæ på sykkelen å fikk varmen i mæ etter en runde så gikk det greit videre... gla for å ha fullført: ) nå tar e ferie fra trening en liten stund så blir det blom next:) imponerende av resten av gjengen... står respekt av det :)
Stiffmeister - Lørdag 18 jun - 18.15
Utrolig imponerende av foccerne på HoveTri idag. Og ikke minst svogers Kaffelars. For en mann! Han har nesten ikke trent (i forhold til ifjor) og kommer inn på en veldig bra tid foran mange sterke konkurrenter. Kan ikke annet enn å elske den mannen!!!

Nå blir det feiring på Blom og muligens Havnepuben med Ivæ Scooter Huntermeister senere;)
Gammel Nok - Lørdag 18 jun - 18.08
God reportasje!
Krise - Lørdag 18 jun - 17.45
Flott dag på Hove i dag! Jeg og May Elin var redaksjonens utskremte, hun hadde med sitt "presse XXL-kamera" og et lite et med fisheyelinse til overs.
Kort reportasje denne gang:
Shiny Shinnes og Kaffelars stilte i kort løype, og gjorde hver sin meget hederlige innsats der, godt hjulpet frem av Stiffmeister, fru Kaffestine og Kaffebarna. Lars stilte med nytrimmet sykkel, "den føltes jo helt som ny", kommenterte han etter en treningstur i går ettermiddag. Jærbuer er ikke gode på svømming, så Lars valgte den utradisjonelle arten ryggsvømming for å komme seg flytende til mål. Lars vant ikke, men det bør kanskje nevnes at han som vant kort løype også benyttet seg av en jernrakett fra 1993 (!)
I langløype-klassen stilte Ivar med ny-bleika hår, men det hjalp ikke noe på svømmefarten, da han kom opp av vannet som fjerde siste mann, da hadde han blitt tatt igjen med over en runde av vinneren. Jeg bare nevner at han som vant trener ca 900 timer i året... og da også på svømming :) Ivar kom inn som siste Focc'er etter ca 3t 5 m. Godt kjempa etter et vanskelig utgangspunkt som tregeste svømmer!
Bolla måtte bryte etter 2 runder på løpingen, ettersom han sleit med en ukjent smerte i leggen. Kan det være melkesyre du har opplevd for første gang??
Mister Hans Gruber kom seg velberget til mål, om enn sliten og full av kramper som hadde sittet i bena siden andre runde i sjøen. Men humøret var selvsagt upåklagelig, og det hjalp nok litt med heiagjeng-familien, samt synet av folk som hadde det MYE verre.
Magne Asdal lå heller ikke på latsiden i dag, og kom til mål rett etter Gruber. Som så mange andre sleit Asdalen med "badingen", som han kalte det. Syklingen tok han lekende lett, og løpingen gikk også greit.

Norseman Halaas mente også at svømmingen gikk skikkelig dritt, men klarte å sykleløpe seg opp på femtende plass i mål! Og det var med sokken han skulle skifte etter løpet liggende som en meget krøllete blindpassasjer i den ene skoen.
Alle var fornøyd med seg selv, men alle var enige om at de måtte tilbringe mer tid i det våte element. Det er visst her de fleste møter noe de ikke er vant med å gjøre.
Krompen - Lørdag 18 jun - 08.53
Lykke til på Hove Tri
Kjellsen - Lørdag 18 jun - 00.09
Javel, Frode å Peder. Da e Kjellsen klar for styrkeprøven som sjåfør/hjelpemann. Kjøre opp me nån fra Sydspissen på torsdag kl 9 herfra Grimstad. Blir kult:)
Frode Frekvens - Fredag 17 jun - 22.07
Hehe, fukt i padda :-) Den var god JonL. FOCC Challenge blir helmaks!
Dr F - Fredag 17 jun - 21.34
Aha, det er det....he he, gleder meg forøvrig til 26 juni, har faktisk skumle planer for høstsesongen!
JonL - Fredag 17 jun - 21.25
Man kan forøvrig si fuktig pad. Det er fukt i padda som ikke er lov.
JonL - Fredag 17 jun - 20.29
26 juli er topp for FOCC Challenge. Gå for den! Gleder meg allerede til fellesferiens beste sykkelopplevelse.
turbo t - Fredag 17 jun - 19.18
Er det lov å si fuktig pad?
GunslingerLars - Fredag 17 jun - 17.29
Overrasket over at ingen ennå som har snappet opp og tynt meg for at jeg står oppført, i Hovetri magasinet, under Grane Young Guns som klubb??

Sendte Hovetri en mail og de beklaget det og forsikret meg om at jeg stod oppført under Focc i sekreteriatets papirer. rett skal være rett!!
Gruber - med bukse på... - Fredag 17 jun - 13.11
Sykkelbukse under våtdrakta er tingen.
Såvidt jeg husker så blei vel både sykkelbuksa inlk. padding relativt fuktig på vei opp til Hovden for noen uker siden. Og det gikk jo greit det...
PlaskeLars - Fredag 17 jun - 13.00
Går for shorts under våtdrakten og tar trøya på trøya etter svømminga. Stikker ut i ettermiddag og henter startnr etc.
Snx
dählie - Fredag 17 jun - 00.11
Oppdatering fra tour de treungen: regn utenfor hytta og rioja på bordet. 30 mil venter på oss de närmeste dagene. Nisser rundt og gautefall rundt x2. Oppladning til fgp har startet. Let the game begin:-)
Frode Frekvens - Torsdag 16 jun - 23.01
Jeg hadde sykkelshorts under våtdrakten i fjor, men tok på med sykkeltrøya etter svømmingen. Det gikk fin-fint...

Lykke til alle Hove Tri dudes and dudets :-)
shiny schinnes - Torsdag 16 jun - 17.17
asdal : er rookie på hove tri i år jeg og, men har hørt at det er trikset for å spare tid ja. Noen har også trøya på under våtdrakten. Egen triathlon shorts er nok å foretrekke da disse har mye mindre pad. og ikke blir så blaude !!
Ser frem til lørdagen på tross av dårlig opplanding med 50 t + arbeidsuke og lite trening i det siste, vi sees !!!
Asdal - Torsdag 16 jun - 17.06
Spørsmål til rutinerte hove-tri deltakere: Kjører dere sykkelshorts under våtdrakten?
Frodo - Torsdag 16 jun - 11.49
One ring to stop them all.
turbo t - Torsdag 16 jun - 07.12
Skulle bare latt ringen ligge. Da hadde dere kjørt han inn tidligere
- - Onsdag 15 jun - 23.18
CIMG6816.JPGCIMG6817.JPG
Hygge etter løp
- - Onsdag 15 jun - 23.16
CIMG6811.JPGCIMG6813.JPG
.
,, - Onsdag 15 jun - 23.12
CIMG6806.JPGCIMG6808.JPG
..
- - Onsdag 15 jun - 23.05
CIMG6802.JPGCIMG6804.JPGCIMG6805.JPG
..
FOCC CUP - Onsdag 15 jun - 23.00
Bilder fra dagens løp..
Rittkomite - Onsdag 15 jun - 22.48
Da var 2. Focc Cup overstått. Det var desverre bare 5 foccere som stilte til start, samt stabsjef Krise som holdt orden på målområde, kaffektrakteren og hjemmebaksten. De 5 foccerene var, tittelforsvarer og trøyeholder Daggis, Magne Asdal, Rambo, Christian Gjerstad og Kjellsen.
Det skulle kjøres 2 runder rundt frolandskysten med start og mål ved fotballbanen ved Furre. Allerede ved kneikene opp til planteskolen på Reisersøl testet Asdalgutten de andre med noen gode drag, men alle hang fint med. Plutselig i utforkjøring til Osedalen fikk Daggis en liten luke på de andre, og dermed var han i et "ufrivillig" brudd, da resten av gjengen plutselig stoppet i rundkjøringen i Osedalen. Rambo hadde klart å miste gifteringen!! Etter noen hektiske sekunder med leting etter ringen, var alle klare for å kjøre inn bruddet som nå var kommet seg godt av sted.
Etter hard kjøring av blant annet Asdal ble Daggis kjørt inn ved enden av reiersølsletta. I utforkjøringen til Osedalen igjen fikk Daggis og Asdal luke til Rambo og Christian. De holdt unna til mål, hvor Magne vant spurten foran Daggis og med Christian 3.plass, sin aller første! Rambo sleit med pust/sykdom og hang overhodet ikke med på notene i dag. KJellsen var uheldig å ryke girvaieren og måtte ta en DNF.
Etter alle var kommet i mål disket Krise opp med nytraktet kaffi, kaker og cola, og alle var glade og fornøyde!
Daggis har nå kontroll på sammenlagtledelsen og vant blant annet "mest aggresive rytter pris", og er nå oppe i 11 poeng!
Krise - Onsdag 15 jun - 22.28
Dagens enkle rittreportasje fra RamboCup - Frolandskysten Rundt:
Dårlig oppmøte, kun 5 solide menn dukket opp: Ron Rambo, Dag Magne, Kjellsen, Christian G og Magne Asdal i tillegg til undertegnede i ko'et.
Etter første runde kom en som vanlig aggressiv Dag Magne i ensom majestet ikledd en sort sivil sykkeltrøye, ca 20-25 sekunder foran ulvene Gjerstad, Asdal og Astrup. Et minutts tid etter kom Kjellsen halsende med røket bakgir-wire, og kastet inn håndkleet. Det kom et par saftige nordnorske gloser ut, men etter en kopp kaffe og litt kjeks roet han seg ned, og kommenterte tørt at "Nu har æ prøvd allt på sykkelen. Æ har tryna, æ har ødelagt sykkeln, æ har mista sykkelbrillan mine, og nu har æ åsså brutt. Nu gjænstår bare å vinn et ritt, så er det komplett".
Vel, andre runde gikk, og her ble det et durabelig spurtoppgjør mellom Magne og Dag Magne. Herr Asdal krøp over linja 4-5 meter før Dag Magne. Deretter kom Christian et minutts tid etter.
Rambo slet med astma og giftering på avveie (!), og rullet kontrollert til mål et stykke etter resten. Mannen må spise mer potetgull, så henger nok ringen på fingen helt til mål neste gang :)
Etter rittet lånte vi Rygene IL sin parkbenk og drakk kaffe og fortalte historier fra sykkelsetet mens vi beundret arbeidet til Rygenes banemannskap som klippet gressmatta til terningkast 6. Han var til og med kledd i gul/sort treningsjakke!
Tilskuere var det faktisk også, Dag Magne jr stoppet innom for å se pappan bli spurtslått, og dr Rune m/Elmer Hund tok seg også tid til en preik på kveldens luftetur.

Dagens mest aggressive rytter ble som sist: DAG MAGNE VEDÅ. Gratulerer igjen!

RON legger kanskje ut noen av de gode fotosene vi tok i dag?
Christian G - Onsdag 15 jun - 22.09
Takker for artig økt i dag. Magne "Northug" Asdal hadde noen imponerende rykk. Sprek mann. Min første pallplass feires i kveld (synes det høres bedre ut enn sist av de friske fullførende)
Rambo - Onsdag 15 jun - 21.02
Rapport og bilder kommer...
Frode Frekvens - Onsdag 15 jun - 20.26
Det kan skje den beste Gruber :-)

Grattis til Asdal. Hvordan var løypa da? Tipper det var moro å teste en av etappene som skal brukes under årets FGP...
Stian - Onsdag 15 jun - 20.21
Asdal må blir farlig på Focc GP i år, gratulerer Magne, sterkt kjørt
TURBO T - Onsdag 15 jun - 20.04
Gruber DNS!!!!!
rambo - Onsdag 15 jun - 14.57
vi sykler med klokka, alså fra furre - reisersøl - froland - løddesøl- furre x 2
Gruber - Party pooper med stor P! - Onsdag 15 jun - 13.56
Jeg må desverre melde pass til dagens Rambo Cup. Jeg må rett og slett ta en Stanley...
Jobb, jobb og atter jobb....
Dæggis - Onsdag 15 jun - 13.19
Rambo: Hvilken vei sykler vi i dag i Rambo Cup'en? Med eller mot klokka?
Krompen - Onsdag 15 jun - 10.34
Anbefaler å ta titt på strava.com. Ganske kul side. Kan f.eks sammenligne tider opp bakker, tempo osv. Har lagt inn focc som klubb
Rykk - Onsdag 15 jun - 06.33
FOCC Challenge vil bli arrangert i år også. Foreløpig er tirsdag 26 juli den mest aktuelle datoen. Kommer tilbake med info etterhvert hvor vi bekrefter datoen.
Øystein R - Onsdag 15 jun - 00.35
Heisann. Blir det Fevik- Tovdal i år, og evt når? Var jo sabla gøy i fjor :)
Frode Frekvens - Tirsdag 14 jun - 21.46
Go Thor! Den satt som ei kule :-)
Rambo - Tirsdag 14 jun - 16.35
Du er hjertelig velkommen til Rambo cup i morgen Go'gutten, sammen med alle andre foccers!
Dæhlie-små feit om dagen - Tirsdag 14 jun - 13.54
Rambo: Grattis med velovestått. Er det lov å stille i focc cup i rævva form? Mulig jeg kommer til sørlandet i morgen formiddag, men formen tror jeg er fryktelig dårlig. Nærmeste jeg har vært sykkelen siden Hovden var da jeg vasket den. Om noen skal til telemark til helgen så må dere gi lyd. Vi er en kompis gjeng som skal ha base i Treungen å sykle i tre dager. Tour de Treungen 2011:-)
Kriminologen - Mandag 13 jun - 00.29
Tjostolv3.jpg
Hvem var det egentlig som besøkte oss på FGP-banketten i fjor?
Byberg - Søndag 12 jun - 13.14
Noe må ihvertfall gjøres Frekvens:-)
shiny - Søndag 12 jun - 07.30
Hovetri trenger frivillige og betaler 5000 til lag/ forening som kan stille 10 stk neste helg ! Noe for focc ?
ivæ - Søndag 12 jun - 06.52
ikkje me james... e e fortsatt full :)
james - Lørdag 11 jun - 19.19
Noen som skal ut å sykle i morgen tidlig/formiddag?
Gjest (97706974) - Lørdag 11 jun - 17.03
1862-5c8f7ab1-d60f-469c-ba12-1dcf7c5efb8e-T.jpg
sjur prøver å overtale frode til å prøve den nye selvbruningskremen han har kjøpt
Håvard - Lørdag 11 jun - 16.25
Vakkert vær, spræge gutter, flotte drakter..... det kan ikke bli bedre!
Jeg har litt virus i kroppen, så det ble spinning intervall og knebøy på meg idag. Nå blir det sommerferie fra ritt og strukturert hardkjør i 2 mnd. Satser på at det utløser kalas form til høstens høydepunkter :))
Ron "Rambo" Astrup - Lørdag 11 jun - 12.31
1862-674a5e2a-784b-4197-8f4a-e1c6dca1bd7b-T.jpg1862-4b3ceb46-9203-4bfb-93bb-0c24526a074d-T.jpg
Gjengen koser seg i TOSK-land. 
Gjest (47710718) - Lørdag 11 jun - 11.45
1862-44c3b354-d3c6-49e9-88a4-9627f32628e0-T.jpg
Strålende sol på Gjeving.
7r - Lørdag 11 jun - 01.05
Akkurat landet på sørlandet og ser det er sykling til Gjeving. Jeg blir gjerne med og det blir min første langtur u år. Sykler dere forbi Songebukta (Vindholmen)? Når forventer dere å være her?
Gruber - kløpper på DOathlon... - Lørdag 11 jun - 00.19
Skulle gjerne vært med på en liten generalprøve på Hove imorra, men har desverre vært kongen av klossett nå i kveld... Ser ut som jeg har arvet noe greier fra minstemann som har vært slått ut et par dager. God tur både til gjeving og tromøya imorra.
ivæ - Fredag 10 jun - 22.44
me å kaffelæs sykler kl ni fra byen til tromøya å tester hove løypa så bare å slenge seg med :) ta me joggesko.. mi tar ein duathlon :)
james - Fredag 10 jun - 22.01
Sykler dere forbi nedenes i 0840-tiden da, dere som skal til Gjeving? Eller sykler dere over rykene?
KaffeLars - Fredag 10 jun - 21.52
Når hadde du tenkt deg til tromøya Ivæ? Kunne tenkt meg en tur mob: 40 31 70 62
ivæ - Fredag 10 jun - 17.12
Tror e dropper gjeving turen imorra frekvens... Sliter med kneet etter hovden turen så må bare ha en rolig økt å det tviler e på det blir med pedå i front :) Si ifra visst dere skal væme på tromøya imorra gruber å kaffe lars :) Etter tipset fra gruber så e æ ikke stressa lenger for e vet e har null kontroll :)
KaffeLars som litt lide å jørr på jobb - Fredag 10 jun - 13.12
SOCC.jpg
SOCC i Stvgr Aftenblad under hvem som har finest drakt til Nordsjørittet:
Best var kommentaren: "Det er bare en ting som er verre enn å sykle i rosa, og det er å bli slått av en som sykler i rosa."
Peder Pedal - Torsdag 09 jun - 21.43
Da er syklen og jeg klar for lang tur til lørdag... Da blir det kaffe/mat på Gjeving. Helt enig prioriteringen din Frode. Det er Trondheim - Oslo som teller nå. Vi mangler 2 personer til støtte app til Trondheim - Oslo så hvis noen vil være med å hjelpe oss så er det bare å gi et vink. Rambo Cup blir jeg sikkert med på også.
JonL - Torsdag 09 jun - 21.35
Takk for det Krise! Skal tenke på det :-)
Krise - Torsdag 09 jun - 19.43
JonL: Rambo Cup er kun for focc'ers. Men kom gjerne bort og titt på, så skal du få en kopp kaffi!
Krompen - Torsdag 09 jun - 17.58
Den kommer sikkert til å forandre seg. Dvs så lenge man kjører seedingritt så rykker du ikke så veldig nedover. Satser på et ok Grenseritt
Håvard - Torsdag 09 jun - 17.05
startliste birken:
Håkon startgruppe 8. kl 7:35
Håvard startgruppe 9. kl 7:40
Christian startgruppe 48. kl 10:55

JonL - Torsdag 09 jun - 16.15
Er Rambo Cup kun internt i FOCC, eller tar dere imot konkurranse fra andre klubber, f.eks. ACC :-)
Christian G - Torsdag 09 jun - 12.24
Jeg stiller på Rambo cupen til onsdag. Prøver også å få med meg Birkenesrunden neste helg (svømming er helt klart ikke noe for meg).
KaffeLars - Torsdag 09 jun - 11.04
Gruber og Ivæ: Jeg har ikke svømt en meter, snaut løpt og knapt syklet! Løpinga og syklinga skal nok gå greit, verre med svømminga, men ved hjelp av bryst, rygg og drive litt med strømmen (noe jeg tror er sterkt undervurdert som svømmegren) samt pågangsmot, vilje og evne til å ta meg helt ut, bør jeg ha gode forutsetninger for å komme i mål!
Nå hører det med til historien at jeg deltar på den korte løypa.
Asdal - Torsdag 09 jun - 11.02
Jeg prøver å stille på "Rambo cup" onsdag. Hvis familie logistikken går opp.

Har fått skaffet meg en plass på hove tri lang løype jeg også. Gruer meg noe fryktelig til å svømme den distansen. Har snaut klar svømme knappen i ungdommen. Men enig med gruber. Dette er etter gjennomførings prinsippet, intet annet
Gruber - med mye på hjertet... - Torsdag 09 jun - 07.58
Jaha DNFrode FrekveDNS...
Først DNF så DNS. Er dette en ny trend eller...?

Nei, kan jo til en viss grad forstå dine prioriteringer, men ikke prøv og trekk Ivæ med i de forskrudde langtur planene deres ;-)

For min egen del så kan jeg si at jeg er helt i rute for Hove Tri. Hadde den første sykkel-jogge-kombo-økta på tirsdag. 2 mil sykling og 4 km løping. Etter 19 meter med jogging kom krampa i leggen. Altså helt i tråd med hva som skjedde på tilsvarende økt i fjor. Nå gjenstår det kun et par-tre sånne økter til så er jeg i Hovetri-konkurransemodus.

Ivæ: Jeg kunne gjerne tenkt meg en sykkel-jogge-økt på Hove. Er imidlertid litt usikker på om det lar seg gjøre på fredag/lørdag. Kommer tilbake til det. Og du; Hele poenget med HoveTri er at du føle at du ikke har kontroll på om du klarer det eller ikke. Det er en utfordring - hverken mer eller mindre...

Til sist;
Forutsatt at odelsgutten for haik til/fra en bursdag i Arendal så blir jeg med på Rambo Cup til onsdag. Frolandskysten er jo mitt drømmeterreng - vil nødig la en sånn sjanse gå fra meg...
Rykk - Torsdag 09 jun - 07.46
SOCC profilerer seg i media med sine nye rosa tights :-)

http://www.aftenbladet.no/sport/nordsjorittet/Hvem-er-Nordsjrittets-fineste-2815059.html

Frode Frekvens - Onsdag 08 jun - 23.43
Ivæ, bli heller med på langtur til Gjeving. Der har de visst god kaffe også så da kan vi ta en pause der. Rambo og jeg tar turen på lørdag kl 0830 fra Fevik Esso. Bli gjerne med på det.

Når det gjelder Hove Tri har jeg funnet ut at jeg tar en DNS på den. Jeg har kommet frem til at jeg må ta noen grep i treningen før Trondheim-Oslo, og da er ikke løping og svømming med i planene. Hove Tri satt lenge i kroppen etter fjorårets konkurranse, og det vil jeg helst unngå i det 15 timers lange rotteræset fra Trondheim til Oslo som er helga etter. Jeg går "all in" for Styrkeprøven...

Sorry boys, men jeg er sikker på at dere andre kommer til å bite fra dere og gjøre et solid bidrag under Hove Tri.
ivæ - Onsdag 08 jun - 23.01
noen som vil væme på en runde med sykling å jogging i hove tri løypa på fredag eller lørdag... begynner å bli litt stressa nå så må finne ut om e klarer å detta :)
Rambo - Onsdag 08 jun - 15.33
Da regner jeg med du stiller neste onsdag Gruber? En rundløype ferfekt for deg!! :-)
Håper de som kan stiller, hvem er med?
Gruber - tilhenger av rundløyper... - Onsdag 08 jun - 14.58
Det blir i alle fall ikke meg.
Føler vel egentlig det er mer enn nok med ett ritt i sesongen som ikke har start og mål på samme sted... Forferdelig upraktisk egentlig.
Krompen - Onsdag 08 jun - 12.44
Landeveisbirken lansert i dag. Hvem stiller?
TOSK - Onsdag 08 jun - 07.45
Husk siste Bedriftsritt før sommeren på MTB, Nes Verk imorgen torsdag kl 1800!
Asdal - Tirsdag 07 jun - 22.05
Enig der Stian, var veldig tynt med "gul kledde" på Dølemo i kveld.P.S Den Vespaen må nok være satt opp med trim potte for å holde følge. Synes det gikk bra unna i dag. Ekte syre rally opp og ned tovdal.
Gammel Nok i Vespadriv - Tirsdag 07 jun - 21.59
Team Asdal (Magne Asdal, Stian Haugen og Gammel Nok) gjennomførte temporittet på Dølemo (Trioen) i god Vespafart - snitt på 41 km/t, lengde ca 36 km. Vi gleder oss til FOCC Challenge.
Stian - Tirsdag 07 jun - 21.24
Men hvor var FOCC på Dølemo i dag, stakkars Asdal måtte ha hjelp fra 2 GSKere for å stille FOCC lag.
Krompen - Tirsdag 07 jun - 14.46
FOCC Øst: Minner UCK karusell neste tirsdag kl 18. Ca 50 km med full gass.
shiny - Mandag 06 jun - 19.16
god kveld :)! Etter en uke pause fra sykling så er motivasjonen på topp igjen og ser frem til mye trening fremover ! Minner om mtb trening i skagerakkritt traseen imorgen kl 1800, oppmøte Myra skole :)

www.facebook.com/home.php#!/event.php?eid=177732125617170

Kjeks - Mandag 06 jun - 13.46
:-) :-) Glad gutt!!

Sjekk bilde: http://www.flickr.com/photos/51710523@N08/5801014063/in/set-72157626892696504
Sportsdirektøren! - Søndag 05 jun - 23.01
Kanonbra sykla i dag boys - alle sammen! Kult at flere og flere FOCC`ere spiser kirsebær med de store! :-)
Krompen - Søndag 05 jun - 22.21
Sprekt Ron
Rykk - Søndag 05 jun - 22.00
Spregt Rambo!
Peder Pedal - Søndag 05 jun - 21.42
Ja topp insats av alle Foccer i dag og gøy at så mange stilte. Så at Kjeksmannen Jarle tok seieren i nest raskeste pulje - ikke dårlig!
rambo - Søndag 05 jun - 20.51
Takk for det Turbo, men må nok mere til en noen støt for å bli årets foccer. Det er mange som flesker til i år!
Jeg er kanon happy med dagens løp, og det er jo kult å prøve på litt rykk og små bruddforsøk når man klarer det. Så hvor var fotografene når vi trengte dem som mest?? :-)
Må innrømme at jeg et øyeblikk faktisk trodde jeg skulle holde helt inn da jeg prøvde ca 1 km før mål. Da jeg kikket meg bak i siste sving så jeg at jeg hadde en god luke, men oppløpet ble litt langt gitt og jeg stivnet som en pinne! Tror jeg ble kjørt inn ca 2-300 m før mål, først av Jan Frivoll, så kom resten av feltet susende.

Ellers gikk det ganske raskt unna i rekordfeltet i dag. Som vanlig stakk TurboT, i dag sammen med Fredrik Berntsen i brudd. De ble kjørt inn 2-3 mil før mål, og da ble det mye støting. TT har vel sykla mere i brudd enn i felt i år!?
Ellers var det et par plussbank cervelo ryttere og Mats Lohne fra Joker, så det var flere spræge med.
Dette var et kjemperitt med mye fart, kule veier og ikke minst fint vær!
Frode Frekvens - Søndag 05 jun - 20.27
Herlig innsats boys :-) Jeg er imponert!
turbo t - Søndag 05 jun - 19.04
Ron er årets fåkker. Støta på feltet flere ganger idag
Håvard - Søndag 05 jun - 17.45
Magne. Peder. Ron og Håvard, startet i første gruppe. 42 eller noe i snitt, alle kom i mål med hovedfeltet. Imponerende av Peder med 30 mil i beina fra dagen før og Ron med flere føringer fra front. Solid innsats av alle. Go foccers!
Kjellsen - Søndag 05 jun - 16.58
Kanonfin tur rundt Byglandsfjord idag. Brukte 2,15. Takk ti Jens å Jan som hjalp mæ underveis så æ klarte å holde den gruppa vi satt i. Så Kjellsen e grisefornøyd me løpert idag.
Peder Pedal - Lørdag 04 jun - 20.58
Sorry David du er jo 10 år yngre...har fått hete slag i dag.. gratis med 20 års dagen. Forstår at det blir full fest og jeg lurer på hvor mye Jørgen klarer å drikke i dag før han blir full.. Ja du var savnet i dag Dag Magne, men flott kjørt av deg!
Dæggis - Lørdag 04 jun - 19.39
Liten rapport fra Bergen-Voss i dag: Det ble etterhvert en fin tur med sol etter et par timer, etter at det først hadde regnet litt i starten. Jeg var med i pulje med målsetning 4:45 (ca 60 stk), men det ble fort tydelig at de fleste var fornøyd med å sykle under 5t. Så det var vel kanskje et relativt rolig ritt, selv om jeg selvfølgelig kjente det på slutten, og opp Skjervet er det jo tungt. Men jeg gikk heldigvis ikke på en kanonsprekk som opp til Hovden, og er greit fornøyd med å komme inn på 4:52 - under 5t - puljesyklingen tatt i betraktning. Det høres ut som Sydspissen turen til Peder i dag var mye tøffere - den står det respekt av!
Peder Pedal - Lørdag 04 jun - 19.20
I dag har jeg brutt alle barrierer og satt ny rekord i antall km og tid på sykkel. Steika å varmt det var i dag. Disse sydspissen gutta er gørr spreke og jeg må melde pass der i gården. Litt over mitt nivå. Men en fantastisk tur (som gikk nok litt vel fort). Har gnagsår i raua og nå skal jeg teste kondomer. Muligens jeg blir med på Byglandsfjor i morgen for å kjøre rolig. Hvis noen har plass så gi beskjed så sitter jeg på muligens, hvis ikke beina streiker. Nå er mat mat mat og øl øl øl. Så sovner jeg nok etter en liten ro tur.

DAVID - GRATULERER MED 30 ÅRS DAGEN!!
Gammel Nok - Lørdag 04 jun - 13.37
Jeg møtte opp kl 08.30 på Kryssen. Ingen Sydspissen. Ser nå (over) at oppmøteplass var Dømmesmoen, ikke Kryssen. Vel, vel, fikk meg likevel en fin 14 mils tur alene. Skal lese beskjedene bedre neste gang.
Dag Magne Vedå - Lørdag 04 jun - 11.28
1862-f5c5eef9-834b-46d7-ac0f-28925d050b92-T.jpg
Fin tur bergen voss. Som rolig langtur med dr h
Slappfisken - Fredag 03 jun - 17.44
Jeg er med Sydspissen hvis jeg kan vende om i tide, altså Osedalen. :)
Gammel Nok - Fredag 03 jun - 16.17
Jeg kan tenke meg å slå følge med Sydspissen til Åmli eller Treungen (t/r). Får jeg følge med noen
james - Fredag 03 jun - 14.12
Doktor Håvard og Jens skal sykle kvartetten 2.pinsedag og vi trenger fremdeles et par ryttere for å stille lag. I en perfekt verden får vi tak i 6 foccere til, så vi kan stille ett elite- og ett b-lag.
Ulf Hansen - Fredag 03 jun - 13.11
Hei dere foccer`s .
Team Sydspissen skal ha en heller lengre langtur i morgen, med utgangspunkt fra Dømmesmoen kl 08.30.
Vi skulle gjerne hatt en følgebil med oss, så om noen av dere kunne tenke seg å bistå oss, hadde det vært
vannvittig bra. Han vi hadde måtte melde forfall, så her er vi ute på friertokt. Vi betaler for drivstoffutgiftene.
Send med en sms på 95077920 om du ønsker å stille.
Er noen motivert for en tur på 300km så si ifra, det blir en rolig tur. Vi skal opp til Vrådal, nedover mot Bostrak , over til Treungen, så til Blakstad, og til Dømmesmoen.
Været skal bli av den beste sort. Ønskar noen å snu tidligere er ett vendepunkt Åmli (144km t/r) eller Treungen (212km t/r)
Mvh Ulf Hansen, MR SYDSPISSEN
james - Fredag 03 jun - 09.59
Jan Banan stiller også på byglandsfjorden
håvard - Torsdag 02 jun - 23.23
jens og jeg stiller rundt byglandsfjord
Rambo - Torsdag 02 jun - 23.15
Jeg og Kjellsen stiller Magne. Ryktene sier at det er flere som skal :-)
Peder Pedal - Torsdag 02 jun - 22.53
Håkon - Du vil ikke hive deg med på trondheim - oslo nå som du er i så god form??? Vi kunne trenge en kar som deg...
Ellers hvis andre både foccere og ikke foccere kunne tenke seg å være med så meld deres interesse!!
asdal - Torsdag 02 jun - 20.58
Mange som har tenkt seg til evje å sykle byglandfjord rundt til søndag? jeg har planer om å oppover.
Håvard Orlien - Torsdag 02 jun - 19.53
1862-3a675767-62c7-4e9a-b3a5-298471e512c4-T.jpg
Focc tur i skogen. 
Magne O - Onsdag 01 jun - 17.52
Hei Folkens

Ville bare takke for turen i Helga, selv om vi var litt uheldige med været så var det god stemning hele veien opp!
Takk til Bjørn for å holde motivasjonen på topp, det ble noen harde kneiker på slutten men kom i mål med et smil alikevel :) Bra jobba av staben også, langtur blir ikke det samme uten et godt støtte apparat.

Da var det tilbake på nattskift på riggen for min del, sykles vel om et par uker!
Lykke til for dere som skal på byglands fjord rundt!





h - Onsdag 01 jun - 12.33
blir kl 18 isteden
H - Onsdag 01 jun - 11.21
Du får holde deg nede på 95% av maxpuls du da.
Dæggis - Onsdag 01 jun - 11.02
Skulle gjerne vært med men finner ikke igjen max pulsen min... tror den ligger igjen ett eller annet sted i Setesdalen.
håvard - Onsdag 01 jun - 10.42
Jens og håvard skal ut og trille kl 17. max puls. heng deg på!
Rambo - Tirsdag 31 mai - 21.05
Kinahjul, Shiney. Fått gode refferanser fra et par plussbankboys, TurboT og en Joker-mann, så da gikk jeg All-in på et kanontilbud gjennom bekjente! Testa med intervaller på Løddesøl i dag, og det virka veldig bra!! :-)
Shiny Schinnes - Tirsdag 31 mai - 19.46
fete hjul ron, hva slags hjul er det ?
Krise - Tirsdag 31 mai - 19.15
Ja, nå skal det ikke stå på sykkelen, som Frode sa på lørdag ettermiddag. :)
Ron "Rambo" Astrup - Tirsdag 31 mai - 17.02
1862-093c45bd-c193-4863-b788-1e4245ff1a02-T.jpg1862-49e6b32f-a7a4-4ac3-b065-33b9889cd733-T.jpg
Nå har jeg også planer om å begynne og kjøre fortere! :-) 
Eivind - Tirsdag 31 mai - 09.48
Hei Gruber, etter diverse uhell med hjernerystelse i vinter og til sist leddbåndskade i kneet etter velt i Bukken ville jeg være lett match for deg i Hove Tri. Akkurat begynt å prøve løpebeina etter 5 ukers opphold. Kroppen er råtten som et kadaver. Må jeg stå over Hove Tri skal jeg likevel spandere noen runder på deg i baren som plaster på såret.....
H - Tirsdag 31 mai - 07.17
Ser ikke ut til å være noen fare med Vespan. går fortere jo eldre den blir:
-09: 6:36. -10: 6:12. -11: 5:53
2012 ?
Gammel Nok - Tirsdag 31 mai - 06.28
Ønskes kjøpt: gamle deler og (den siste) olje til Vespa 1956 mod.
Gruber - glad i scootere... - Mandag 30 mai - 23.20
Må jo si meg særdeles godt fornøyd med lørdagen. For min egen del gikk det over all forventning. Tida lyver nok litt i og med vi hadde kjempeforhold (ja det regna, men du verden så deilig det var å ha vinden i ryggen)... med unntak av 3 stk som seig avgårde i Byklestigen og kom i mål ca. ett minutt før, så var jeg pine meg med "hovedfeltet" inn... Ragnar Gammal Nok kjørte jo som en litt dau italiensk scooter på slutten. Med dau italiensk scooter mener jet at han holdt en jevn fart på ca 45 på slettene, senket farten betraktelig i kneikene, og ikke minst akselrerte seint over bakketoppen... helt perfekt for en sliten og tung rytter som meg.
Ellers tommel opp for hele staben. Pefeksjonisme fra a til å.

Nå rettes blikket fremover; Hove Tri står for tur - min viktigste konkurranse på våren/forsommeren. Hovedmålet er å ikke tape veddemålet mot Norseman Eivind. Åssen er formen din om dagen? Har jeg sjans eller må jeg begynne å sette av midler på sparekontoen min...?
Finansen-fan - Mandag 30 mai - 22.24
Finansen Danzen Hansen har funnet inspirasjonen i Byklekleiva:
http://tinyurl.com/3knqaws
Liker seg best i andre farger... - Mandag 30 mai - 15.52
Søndag 05.06.11, Bygglandsfjorden Rundt. Blir vel "gult så langt øyet kan se"??
james - Mandag 30 mai - 14.15
.....eller pinsen, som noen velger å kalle det.
james - Mandag 30 mai - 14.14
Jeg er imponert over resultatene deres i helgen. Mange bra prestasjoner. Jeg synes det er rått av Ivæ som syklet på 6.10 når man kan mistenke at mesteparten av oppkjøringen denne sesongen har skjedd på havnepuben. Jeg synes jeg også var flink som tippet at doktor håvard ville forbedre tiden fra fjoråret med 100 minutter.
Men: Det kommer flere ritt fremover. 2. pinsedag er det kvartetten på Birkeland. Vi bør vel prøve å skrape sammen noen lag der? Regner med at Bjørn Bolla samler samme 3-4 stykker til et elitelag. Jeg stiller med til disposisjon på et B- eller C-lag. Noen andre som har lyst til å kjøre litt lagtempo i påsken?
Skral Pedal Leif - Mandag 30 mai - 12.54
Takk Byberg, Schinnes og Oland for en fantastisk tur oppover (til tross for litt rufsevær).
Byberg og Schinnes var aktive til å rope ut "husk å drikke, husk å spise", så jeg bøttet ned 7 liter på vei opp!
Ble verken dehydrert eller sulten på turen, men blæra fikk kjørt seg :) Som nevnt tidligere av Schinnes så må jeg påpeke Bybergs egenskaper som motivator i gruppen, helt fantastisk!!
Graturerer FOCCere med fantastiske resultater!
Humla "medlem av 5-er Klubben" - Mandag 30 mai - 12.49
Jeg suger og suger og suger på en vanvittig søt karamell! At jeg (på håret....) skulle klare å presse meg inn i den eksklusive "5-er klubben" er over alle forventninger og føles sinnsykt godt:-) Alt gikk over forventning enkelt og fint frem til bakkene - de siste 3,5 milene ble unnagjort på ren vilje. Tok meg selv i å sitte å ynke meg på setet som en gråtkvalt unge - ikkje bra....... Da jeg så 19 tallet på minuttviseren i det målstreken ble passert var det like før jeg fullførte den barslige ynkinga med full tåreoppløsning!

Ble angrepet av akutt trøtthet på kvelden og innser at jeg nok aldri blir i Huntmeister-divisjon hva angår konkurransen om den brune trøya.

Takk til Krise og Audun for service på reisa, og ikke minst til May Elin som tar sinnsyke bilder! Jeg tar ferie nå, vi ses til FOCC Grand Prix :-)
håvard - Mandag 30 mai - 11.37
Den er god Inge :))
Krompen - Mandag 30 mai - 10.15
Litt stats fra turen med Sydspissen. Man kan vel egentlig del opp turen i 4 deler. Først litt bakker, så flatt, så litt bakker og tilslutt småkupert inn mot mål. Jeg er ikke god på stedsnavn opp gjennom dalen..

Start til Kile: ca 35 i snitt.
Selve dalen: Ca 40 i snitt
Bakkene oppover mot Bykle: Ca 28 i snitt
Toppen av Byklestigen til mål: Ca 39 i snitt.
Inge - SOCC - Mandag 30 mai - 09.23
Hvor godt må en på farmer laget gjøre det før han kan få plass på FOCC?
JonL - Mandag 30 mai - 04.51
Rykk;
ACC stilte med et lag, så det er lagtiden du ser. Husk på det :-)
Håvard - Søndag 29 mai - 22.28
Takk for super helg. Bra prestert folkens, fra debutanter til 2 stk med ny FOCC rekord, strålende !
Takk til Krise og Audun for support og tilrettelegging!
Rapport fra Sydspissen gruppa:
Vi var ca 24 som startet fra Kristiansand. Relativt god fart fra start og opp bakkene frem til 25 km, for meg ble det litt hard åpning med sone 3 og sone 4. Så roet det seg litt ned og det var jevn fart frem til Ose. Der hadde vi stopp etter 114,5km / 03:00, dvs 38,2 i snitt og vi var noen minutter etter skjemaet til 5:30. Etter stoppen gikk det fort, jeg følte beina var gode og lå i rulla og tråkket mye i sone 4.
Brant nok litt mye, og etter å ha syklet kontinuerlig i rulla de første 3timer og 45 min, måtte jeg innse at her var det å ligge på halen hvis jeg skulle komme meg til Hovden med gruppa. Pulsen sank litt men lårene verket mer og mer. Begynte å se på klokken og lure på hvor lenge det var igjen, 90 , 89, 88.. minutter. Håpløst prosjekt. Lårene protesterte voldsomt opp bakkene, men jeg beit meg fast i hjulet foran og hang med gruppa opp Bykle. 1:53 fra Ose til Bykle. 36,1 i snitt var bra. Så var det de siste snaue 3 milene inn. Lårene verket som besatt og når gruppa ga full gass på flatene for å prøve å nå 5:30 var det over og ut for min del. Syklet de siste 25 minuttene alene. Det ble 35 i snitt fra Bykle og inn. Noe bedre enn i fjor hvor det var full kollaps.
Jeg er veldig fornøyd med gjennomføring og solid forbedring fra CLST debuten ifjor. Det hjelper å trene!
Drivstoff forbruk: 2 liter maxim, 2 brødskiver med saltpølse, 1 japp, 1 snikkers, 7 tuber med gel.
Bra stemning og hyggelig fok i sydspissen, takk til Ulf som lot meg være med til Hovden !
Einstein - Søndag 29 mai - 22.07
Og da mener vi 10, ikke 9 eller 11...
Rykk - Søndag 29 mai - 21.54
ser frem til at FOCC og TOSK skal ha 10 mot 10 rundt bukken løypa

Det blir litt av en duell :-)
shiny - Søndag 29 mai - 21.47
takk for en kongehelg gutter :)! Turen oppover dalen ble en jo riktig så hyggelig med gogutten byberg som motivator, selv med 21 mil med regnvær! Takker også staben for bra opplegg :)!
K - Søndag 29 mai - 20.55
Den artikkelen der er legendarisk! Usikker på om den er skrevet på alvor eller med verdens største ironiske fortegn...
Eller er den skrevet på 90-tallet? Utsagn som "tilpassede hjelmtrekk" og "med årene har aluminiumen tatt over for stålet" vitner om enten lav innsikt i hva som fås kjøpt i sykkelbutikker anno 2011, eller så har forfatteren skrevet artikkelen for en 15-20 år siden...
Når så du sist en syklist med hjelmtrekk?
H - Søndag 29 mai - 20.41
http://www.demokraten.no/leder/article5545579.ece
Rykk - Søndag 29 mai - 20.32
Ja, det ble en kanon flott helg!! Takk til støtteapparatet for godt leverte tjenester!

Ikke overraskende så ble Superspeed gruppa i tøffeste laget for min del. Men ettersom ingen økte farta noe særlig i motbakkene ut fra Kristiansand så klarte jeg å henge på over og ble med et stykke. Holdt omtrent 2 timer før jeg slapp meg rolig tilbake inni en tunell sånn at ingen skulle se det :-) Deretter hang jeg på halen av de felta som kom forbi... hadde lite å kjøre med etter å ha holdt høy fart i starten, men fullførte til min store overraskelse under 6 timer...

Spregt av Peder og Haakon, ny FOCC rekord!

Byberg: 8 flasker på 7 timer, i kaldt vær! det e drøyt mye! hva hadde du i flaskene egentlig???
Dæhlie - Søndag 29 mai - 20.31
FOCCER´s; hviken helg det ble! Dette er det gøyeste jeg har vært med på av idrettsarrangement. Mye større enn å vinne Birkenes cupen i 1996 med LIA, eller cup finalen i bundesligaen med B-laget til LIA. Skal leve lenge på denne.
For min egen del så var målet å kose meg oppover dalen å ta det som en erfaring. Hadde gode bein hele veien takket være mye god mat og drikke, samt fantastiske sykkelkollegaer, Shiny, Magne, Skral Pedal Leif og ikke minst fetter Svenningsen. Takk for jobben dere gjorde. De jeg vil takke mest av alle er Krise og Audun. Ting hadde blitt fryktelig mye vanskeligere for oss å gjennomføre dette uten dere. TAKK.
Mattips: Spis og drikk så mye du klarer:-)
Ivar du er en legende som Stiffmeister sier. Har bestilt buste av deg som skal bli selve ansiktet på Fevik. Gratulerer med den brune trøya.
Krompen - Søndag 29 mai - 19.56
Tror Byberg har noen gode ernæringsråd :)
Peder Pedal - Søndag 29 mai - 19.48
Ja da var en av årets høydepunkter over og alle kan være godt fornøyde med seg selv. Gøy å se at nykommerene i klubben klarte seg helt supert - kjempe flott!!. Må takke til Krise for en kjempe jobb med å skaffe hytte, ordne og styre på - godt at vi har deg! Er enig at transportjobben til Håvard var helt over det man kan forvente.
Sydspissen gutta var gode og vi hadde et godt driv opp dalen. Dette tegner kjempe bra til Trondheim-Oslo. Gikk på en liten smell med drikke og mat som straffet seg.. men men det er jo sånt vi lærer av.
Krompen - Søndag 29 mai - 19.41
DSC_6096.jpg
Team Sydspissen rett før Evje
Dæggis - Søndag 29 mai - 19.31
Veldig bra gutter! Det ble mange flere medlemmer i 5 timer klubben, og atter forbedring av klubbrekorden av superspreke Peder Pedalos og Krompen! Takk for en veldig trivelig helg! Og ikke minst til Håvard, som i tillegg til å sykle knallgodt gjorde en transportjobb langt utover det man kan forvente!!!

Kanskje litt tidlig å skrive dette nå, men....: Til dere som vil ha et GODVÆRSRITT dere ikke kommer til å glemme i fantastiske omgivelser: Det er meldt knallvær til helgen i Bergen og på Voss med sol og 20grader: Mange billetter til salgs for Bergen-Voss på finn.no (søk "bergen-voss" så dukker det opp ca 200). Jeg bare nevner det...
Frode Frekvens - Søndag 29 mai - 19.27
Takk for denne gang boys. Det ble atter et minnerik helg på godt og vondt :-)

Super Speed startet i godt driv fra Kristiansand og holdt bra fart med fin rullekjøring. Jeg følte meg lett og ledig helt til Ose og gledet meg til Byklestigen. Etter 16 mil skjedde det derimot noe som jeg ikke har opplevd før. Da fikk jeg det så til de grader. Etter noen mil med kvalme og generell dårlig allmenntilstand, følte jeg at det eneste riktige var å ta en DNF. Håper dette blir første og siste gang i en følgebil. Ser frem til Trondheim-Oslo nå gitt :-)

Jeg er mektig imponert over alle de gode tidene og ikke minst nivået på sykkelgleden som går igjen i FOCC-gjengen, både hos syklister og servicefolk. Spesiell takk til Krise og Audun for oppfølging av oss på 2 hjul...
Rykk - Søndag 29 mai - 19.09
Intressant å se at FOCC har 6 stk før første ACC`er å resultatlista...
Krise - Søndag 29 mai - 18.51
HITTEGODSKONTORET MELDER

Følgende gjenstander er gjenglemt på hytte eller i følgebil:
1 plastkasse merket Shiny Schinnes
1 plastkasse merket Byberg
1 par sykkelbriller av ukjent produsent. Grå innfatning, brune glass og en S - logo.

Hvis du savner noe av dette, kan det hentes på hittegodskontoret hos Krise fortløpende
Krompen - Søndag 29 mai - 18.25
Takker for en trivelig helg på Hovden. Rambo, takker kred :) Må innrømme at det smakte ekstra godt å prestere såpass opp til Hovden etter det året som har vært. Er vel egentlig litt overrasket over at jeg hang med helt opp. Må innrømme at jeg ikke helt helt trodde det på forhånd. Må også takke Krise som fikser opp med frakt av bil og hytte. Like!

Bra innsats av alle sammen i år, men jeg må trekke frem Håvard som slår sin tid fra i fjor med 96 min...

Dæhlie og jeg koste oss tilbake til oslo med baconpølse og cheeseburger tallerken..
Gammel Nok - Søndag 29 mai - 18.15
Takk, Gruber, Magne, Kjell, Ivar mfl FOCCere i 6 timersgruppa, for en kjempefin ferd opp Setersdalen. FOCC og GSK satte virkelig farge på feltet. At Gruber, Stian Haugen, Magne Asdal, Erik Mørland og undertegnede kom samlet inn med tetklynga, var bare kjempe!!! Vi hadde 38,8 i snitt inn fra Bykle. Håvard, kjempesterkt kjørt av dere som kjørte med Sydspissen. Er spent på å høre hvordan det funka
Krise - Søndag 29 mai - 17.36
Takk for en flott Hovdentur igjen, gutter! Jeg bøyer meg i støvet for innsatsen og selvpiningen til samtlige i går. Frode vant selvpiningsprisen og måtte sette seg i servicebilen etter ca 160 km, da var han helt i kjelleren og mere til.
Grattis til alle som fullførte i det grusomme været, og ekstra grattis til dere som knuste tidligere rekorder!
... - Søndag 29 mai - 03.15
I skrivende stund spiser vi kokt egg på skive med deilig kaviar. Deilig nachspielmad etter en lang dag (!)
Ivæ krangler med Dun Dun, han påstår at Audun har tatt egget hans... :-) Ivæ e sint!!! Audun nekter! Et egg er vekk!
Spørsmålet er: hvem har tatt egget?
- Søndag 29 mai - 03.05
Ivæ vant den brune trøya!!! Lett (!)
jan banan - Lørdag 28 mai - 23.16
gratukerer alle foccere med fantastisk innsats i dag. håper dere tar dansegulvet uten min hjelp i kveld.
turbo t - Lørdag 28 mai - 20.09
Kanon bilde der gutter! det stemmer det. jeg sprakk som en dång siste mila inn til mål. lenge siden jeg har vært så kald
musa - Lørdag 28 mai - 17.51
Mektig imponert over tidene i dag boys!
Håper dere feirer som vanlig på Hovden og vinner banketten!!
Selv skal e kose meg med CL finalen og ett par kalde:-)
Stanley - Lørdag 28 mai - 17.50
Karl Grøsle i mål (!) 8:14:46
Redaksjonen - Lørdag 28 mai - 17.17
Frode.jpg
Bilde fra Byklestigen, Superspeed 1
Stanley - Lørdag 28 mai - 16.08
Christian Schinnes, 07:10:10
Bjørn Martin Byberg, 07:10:10
Magne Oland , 07:11:56
Rambo - Lørdag 28 mai - 15.30
Fantastisk alle sammen. Gratulerer så masse! Min helt i dag er Haakon, som har slitt lenge med skral helse! Utrolig bra! Ellers ser jeg stanley har kommet seg inn på resultatlista, ikke dårlig det! :-) Bra jobba til følgebiler og fotografer. Ikke helt det samme å følge med under/ etterkant uten alle dere! Selv skal jeg kose meg på bryllupsfest nå! Ha fin kveld alle mann.
Fotografen - Lørdag 28 mai - 15.02
Snart klart med bilder om legges ut på http://mayelin.com og siden tar Stanley seg av resten :)
Stiffmeister - Lørdag 28 mai - 14.57
Fantastisk foccers! Utrolig godt jobba av alle sammen!
Team FOCC - Lørdag 28 mai - 14.50
FOCC gratulerer farmerlaget vårt SOCC med seiren i Superspeed 1! Meget imponerende av Inge Holla...

Stanley - Lørdag 28 mai - 14.41
Foreløpig resultatliste:

Peder Ellingsen 05:34:01
Haakon Stenbeck 05:34:02
Håvard Orlien 05:37:02
Dag Magne Vedå 05:47:02
Hans Tveitereid 05:53:30
Magne Asdal 05:53:31
Espen Ribe 05:54:08
Kjell Einar Karlsen 05:59:47
Ivar Hansen 06:10:32
Øyvind Hansen 06:52:35
Bjørn Martin Byberg Sykler fortsatt
Christian Schinnes Sykler fortsatt
Magne Oland Sykler fortsatt
Karl Grøsle Sykler fortsatt
Christian Gjerstad Sykler fortsatt
Frode Novik DNF
Steffen Wean Johanssen DNS
Bjørn Thomas Kjølsrud DNS
Jan Harald Johansen DNS
Stian Mjåsund DNS / foto
dr f - Lørdag 28 mai - 13.23
Karslen inne på kanontid 5.59, medlem av 5 tallet klubben!
DR F - Lørdag 28 mai - 13.15
Gruber 5.53, imponerende! Grattis!
Dr F - Lørdag 28 mai - 13.11
Styrbjørn SpinnRacing gutta med Blom fra Åsane kom i mål på 5t 4 min idag, sterkt!
Superspeed 1 med Inge Holla fra SOCC virket å være først imål i den gruppa på 5.17
Rykk imål på 5.54.
Venter spent på om Gruber kommer under 6 timer!
Vevmeisteren - Lørdag 28 mai - 12.52
Sitat Stanley over telefon: Gruber kommer bak meg nå og peser på! Sattan og sterk han er i dag altså... For en gjeng!
Felgebilen - Lørdag 28 mai - 12.51
Superspeed 1 er kommet i mål, uoffisiellt rett under 5.30
Følgebilen - Lørdag 28 mai - 12.49
Oppdatering fra følgebilen: Håkon og Peder med Spydsissen i mål på 5.33 ! Håvard måtte slippe i siste bakke, kom i mål kun få minutter bak. Dag Magne slappe litt før dette...
Fra Bykle kan vi rapportere om at 6 timers gruppa har sprukket opp i flere små grupper hvor Magne Asdal, Gruber, Karslen og Ivæ Hunter sitter i hver sin gruppe i nevnte rekkefølge. De ligger alle an til til tider under 6 timer hvis de har krutt i beina på vei inn mot mål.
Finansen har ikke passert Bykle enda...
Audun melder fra Ose bro at Foccerne henger greit med, der sitter bla Schinnes, Byberg, Kleiva og Christian.
Rykk som måtte slippe Superspeed har også passert Bykle og ligger an til en tid godt under 6 timer.
musa - Lørdag 28 mai - 12.28
glemte håkon på samme tid som peder
Følgebilen - Lørdag 28 mai - 11.57
Oppdatering fra følgebilen: Står nå ved YX statsjonen i toppen av Byklestigen. Herfra er det 27km til mål. Yfyselig vær, 4 grader og regn.
Superspeed er passert med kun 10-12 mann igjen. Frode Frekvens ikke med! Rapport forteller at han sitter fullstendig blåfrossen i bilen til Krise. Turbo T. dro Superspeed opp Byklekleivene.
Gruber og Karlsen holder fint med 6 timersgruppa, men holder det opp kleiva?
Balloon boys var ikke å se i 6 timers feltet, trolig sluppet. Finansen er observert 5 minutt etter, men hvor var Ivæ? Ikke hørt om noen uhell.
Har ikke sett gutta i Spydspissen, antagelig i mål. Startet kl 05.00 i morges.
Espen Rykk måtte slippe gruppa, men er fortsatt med litt lenger bak.
musa - Lørdag 28 mai - 11.14
5 34 på peder e ikke gæli, 5 37 på håvard heller ikke gæli
musa - Lørdag 28 mai - 10.49
ser at team sydspissen har kjørt 18 mil på 4 49, slett ikke verst men spørs om det holder til 5 30 med bykle på slutten...
Stanley - Lørdag 28 mai - 10.37
7grader og regn nå...
Stanley - Lørdag 28 mai - 10.27
Frode sitter fint i Superspeed. Espen måtte slippe etter ca 11 mil. Ingen uhell så vidt jeg vet.
musa - Lørdag 28 mai - 09.50
følger spent med over en kopp kaffe i varmen inne:-)

Venter på oppdateringer både her og på CLT.

Go boys!!!!!|
Stanley - Lørdag 28 mai - 09.45
Medvind, 9 grader og oppholdsvær ved Øse bru nå... Ikke sett våre ryttere enda, pga omkjøring rundt Byglandsfjorden. Ligger an til gode tider i dag!!!
Dr F - Lørdag 28 mai - 08.06
Lykke til idag, jeg feiget ut! Ser på barnetv og venter første liveoppdatering fra Ose bru og Sydspissen der snart, mitt tips for dagen er at Sydspissen kjører fortere enn superspeed! Til dere som sykler, dere er vinnere alle sammen!
Christian G - Lørdag 28 mai - 06.58
Lykke til i dag alle FOCCers. Forkjølelse og værmeldingen gjorde at jeg droppet turen.
Rykk - Fredag 27 mai - 22.55
Fant store glassbiter flere steder i bakdekket mitt i kveld... tydeligvis noe fra Herefoss rundt... skifte hjulsett... mangler verktøy til kassetten... mangler pumpe... stress... takk til Håvard for god assistanse:-)

Målet mitt i morgen er å slå peder pedal i sydspissen :-), om så skjer så skal e le hele veien til baren... er redd for det bare blir med håpet...
Sportsdirektøren! - Fredag 27 mai - 22.18
LYKKE TIL BOYS! Knus på!
Stoa Fysikalske Senter
Hove Tri 2010 Resultater
Lørdag 12 jun 2010
Hove tri 2010
Mandag 07 jun 2010
Hovden - Here we come!
Lørdag 29 mai 2010
Herefoss Rundt 2010
Torsdag 13 mai 2010
Sesongen er i gang!
Torsdag 06 mai 2010