Nyheter

FOCC Treningsleir i Oslo med innspilling av Teamlåt i lydstudio

Helgen 15-17.februar arrangerte Fevik & Omegn Cycle Club sin egen treningsleir FOCC Vinter. Tross gode sykkelforhold både på Vestlandet og Sørlandet, valgte Fevikgutta å dra til Oslo for å trimme sammen! Det ikke allmennheten visste var at FOCC hadde flere planer enn kun å trene, spinne og spille ball i hall...! FOCC hadde nemlig ankommet hovedstaden for å spille inn egen Team-låt. Sangen skal lanseres våren 2008. Bare å glede seg folkens!


Etter et herlig frokostmåltid i Stanleys kåk i Oslo, startet FOCC Vinter treningsleir i Spinningsalen med en god morgenøkt. Klokka på dette tidspunktet var 0900! Dermed er det herved bevist at FOCC-gutta er raske og morgenfriske A-mennesker! Bortsett fra Krise da, men han klarte vi å lure opp av sengen da vi låkket med fersk loff og HaPå...! Det er han veldig glad i!


Siden treningsleiren var en kombinasjon av teambuilding, trening og produksjon av Team-låt, måtte Stanley filme ulike scener som etterhvert er tenkt å bruke i musikkvideon til Team-låta! CD Single er forventet å ligge for salg uka før Bukken! Dette bli solide saker! På bilde ser vi Ivar posere for kameramannen!

Haakon Krompen og Ket Komèt i slag! De ser uforskammet friske ut og virker å være i god form begge to! Den observante leser, ser sikkert at Haakon (som normalt er barbert og lekker nedentil) har valgt å beholde "vinterpelsen" på i spinning/innendørs-sesongen! "Dette er selvsagt et vinterfenomen, forteller Krompen. Når våren kommer er det frem med Gillette`n"...   


Kim virker litt tung i beina og antagelig ikke vant med å trimme så tidlig på morgenen? Ellers er jo Kimmy FOCCs mest ivrige Spinning-dude! Espen Rykk smiler og er glad, og koser seg på treningsleir! "E har gode bein Stanley", sier han entusiastisk til fotografen" E har tross alt sykla ute i hele vinter! Espen, som alltid, iført full Focc-outfit   -  både sykkelbukse, trøye, cap...ja, til og med hansker! Bra Rykk...! Viktig å profilere!


Usikker på hva Krise driver med her! Men blid og fornøyd er han ihvertfall...! Ivar virker konsentrert, og er tydelig opptatt av å få godt utbytte av treningen! "Moro dette her, kommenterer Ivar. Men Krise prater nesten håll i haue på mæ. Tror e skal gå i brudd..."


Joda, dere ser rett! Vi klarte å lure med oss Følgebilansvarlig og motivator Audun Ruslebiff inn i spinningsalen! Da Audun ikke har egen FOCC- trøye, brukte han sin Stæt-drakt for anledningen! Til ikke å ha trent siden ungdomskolen, gjorde Audun en veldig god figur   -   hele veien pushet av Rykk som satt ved siden av!


Etter Spinningen, ble det spilt innebandy og fotball i 2 timer med høy intensitet. Det ble delt inn lag, FOCC SØR mot FOCC ØST. Laget som til daglig er bosatt i Tigerstaden vant duellen overlegent, både med finslepen teknikk og innsats! FOCC ØST er dermed best innendørs, både i hall, med ball.... og generelt på alternative økter! :-)

Etter trimmen, tok vi turen innom nærmeste baker for å hive innpå litt næring og energi...! Dagen var enda ung!  Straks var det tid for lydstudio og innspilling av Team-låt..!


Stanley kjøpte seg en deilig Bolle med Gult, eller skolebrød som det heter på Østlandet. Bestiller du porke i Oslo, skjønner ikke betjeningen noe som helst. I bakgrunnen ser vi Haakon, Audun og Krise slappe av med Napoleonskake og Cola! Mmmm, deilig!


Så er vi kommet til lydstudio, og Stanley gjennomgår teksten, samt orienterer om hvordan gjennomføringen av innspillingen skal foregå! Det skulle vise seg å bli en lang ettermiddag og kveld i studio! Tekst er forøvrig laget av FOCC på egen hånd og handler selvsagt om SYKKEL! Melodi er en kjent Coverlåt, men ikke hvilken som helst coverlåt! Vent å se (hør) altså!


Krise sitter konsentrert og øver på sine to strofer han er blitt tildelt i sangen! Alle skulle bidra, uansett talent i sang og musikk...! Et spennende og dristig prosjekt altså... så hvordan ville dette ende? Til høyre ser vi Øyvind Finansen Hansen slappe av med sitt favoritt-tidsskrift før han skulle synge sitt bidrag...!


Frode Tronnis Trondahl er FOCCs egen eminente lydmann og driver/eier av lydstudioet som ble benyttet. Ikke noe tull her i gården..! Kun det beste er godt nok for FOCC, så lydstudio og lydmann ble valgt øverste hylle! Kvalitet i fokus altså!


Følgebilansvarlig Audun Ruslebiff, er på fritiden vokalist i Heavy Metal bandet Darkgate og Russelbeef! Her ser vi ham i full gang med å synge sine strofer! Audun hadde en viktig rolle i sangen, og bidro blant annet med en usedvanlig konge avslutning på låta!


Ket Komèt er tidligere vokalist i Fevikbandet Mentally Retarded og gjorde en sterk og solid figur i lydstudio. Espen Rykk, som ofte befant seg i mixerommet for å kommentere de ulike "artistenes" opptaksresultater, var tydelig fornøyd med Komèts innsats! "Ja, dette var bra", kommenterte Rykk. Men jeg er fryktelig spent og langt mer skeptisk til neste gruppe som skal i ilden"... hehe...


Joda, Rykk fikk rett så rett...! Neste gruppe ut hadde neppe hevdet seg i verken IDOL, Melodi Grand Prix eller Dan Børge Akerøs Talentiaden! Dette var pinlig, og gutta måtte ha over 27opptak før verset på fire setninger satt noenlunde...!


Her et bilde etter det 23.opptaket. Audun er koblet inn for å bistå og hjelpe slik at gutta skulle komme i mål, treffe takten, innslaget og ikke minst, treffe tonene sånn NOENLUNDE vertfall...! :-)

Til slutt kom vi i mål, og da gjenstod det bare å mikse låta sammen til en LÅT...!

Resultatet ble meget bra, så det er bare å glede seg til publisering og landering!
Målet er å komme på norsktoppen, 10 i skuddet og kanskje en spelemann nominasjon neste år!

Torsdag 21 feb 2008Alle (306)
2021 (1)
2019 (4)
2018 (1)
2017 (8)
2016 (18)
2015 (31)
2014 (22)
2013 (19)
2012 (23)
2011 (20)
2010 (26)
2009 (41)
2008 (45)
august (10)
juli (2)
juni (4)
mai (5)
april (7)
mars (8)
januar (3)
2007 (43)
2006 (4)
LocaToWeb - GPS sporing i sanntid til din mobil