Puljeinndeling

300 plasser fordelt på 4 grupper à 75 syklister:

Pulje 1: Bånn Gass (AKTIVT RITT) - Estimert sluttid på 1t 50m (snittfart = ca. 42 km/t)

Bånn Gass er pulja for de aller sterkeste og de som tåler gjentatte fartsøkninger og støting over knekkerne. Denne pulja sykles som AKTIVT RITT. Det betyr at du blant annet må ha helårslisens med utvidet dekning. Det er i denne puljen man vinner Bånn Gass.

Pulje 2: Rekordjagerne (TURRITT) - Estimert sluttid på 2t 00m (snittfart = ca. 38 km/t)

Det skal ikke mye taktisk kjøring i Bånn Gass-gruppa før Rekordjagerne kjører fortere. Dette er pulja for syklister som klarer å holde høy fart over lang tid og det er nok mange i denne gruppa som like gjerne kunne stilt opp i Bånn Gass-gruppa. Farten kommer til å være høy, og det kreves mange timer på sykkelen hvis du skal klare å følge denne gruppe hjem.

Pulje 3: FevikBussen (TURRITT) Estimert sluttid på 2t 15m (snittfart = ca. 34 km/t)

Denne puljen sykles jevnt og trutt, rolig i bakken, og mer fart på slettene, akkurat som den kjente Fevikbussen som mange husker fra "gamle dager". Samarbeidet i gruppa vil spille en viktig rolle for å komme i mål til estimert tid. Det blir derfor i år 2 fartsholdere i denne pulja som vil styre farten i pulja frem til passering målgang. I den siste avsluttende runden Fevik-Vik-Temse-Fevik er farten opp til hver enkelt.  

Pulje 4: Pepsi Max (TRIMRITT) Estimert sluttid på 2t 30m – 3t 00m (snittfart = ca. 28-30 km/t)

Pepsi Max er pulja for deg som ønsker seg en flott tur på sykkelen, og som er mer opptatt av tiden på sykkelen, enn sluttiden i mål (ikke tidtaking i trimritt). Pulja passer godt for deg som debuterer på sykkelsetet hvor selve gjennomføringen er målet. Det blir også 2 fartsholdere i denne pulja, og det blir holdt jevn og fin fart hele veien til mål. Det er nok i Pepsi Max man opplever sykkelfesten best :-)

Program for rittdagen

Kl 0900: Sekretariatet åpner – utdeling av startnummer

Kl 1000: Åpning av FOCC Bånn Gass

Kl 10.25: Start Gruppe 4 – Pepsi Max

Kl 10.45: Start Gruppe 3 – FevikBussen

Kl 11.30: Start Gruppe 2 – Rekordjagerne

Kl 12.05: Start Gruppe 1 – Bånn Gass

Ca kl 14: Premieseremoni