Punktering2 og piggdekk

Jada, punkterte for andre gang denne høsten forrige uke. Det er greit nok, det, men når jeg skulle pumpe opp dekket etter reperasjon så knakk ventilen. Veldig festlig... Derfor måtte jeg la sykkelen stå og bruke den gamle neste dag. Kjøpte ny slange dagen etter.

En annen ting jeg har tenkt på siden jeg planlegger å sykle året rundt, er å invistere i piggdekk. Men, det viser seg at det koster 1000kr for et par dekk, noe som svir i en slunken pung. Alternativet er jo å kjøpte dekk på Biltema, men jeg har hørt mye dritt om de dekkene. Er det noen som har erfaring med dette? Regner egentlig ikke med det siden hele Focc gjengen har satt inn sykkelen for vinteren allerede... Prekast.
Søndag 05 nov 2006 Av J@rle Vevmeister
Spam kontroll: 5 + 4 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
Sabeltann - Tirsdag 07 nov - 16.18
Er Max boller godt? Hva er de egentlig? hehe
Klatremusa - Mandag 06 nov - 17.17
Tror Rykk Ribe veier mer enn 85, var på VGS du veide det Espen!!
Må jo ikke disse Aagre men kan han kjøre??
Musa - Mandag 06 nov - 17.14
Skjønner at vekt og høyde er viktig for laget. Henger meg på kritikken. Er ikke "bare" 185 hør, er faktisk 192!! Og veier selvfølgelig 92 kg!! Viktig å få dette riktig fra starten av slik ata vi kan se utviklen på cruisemagen!!
Rykk Ribe - Mandag 06 nov - 16.13
Siden jeg nå nettopp snakket litt nedsettende om vår sjåfør mr. Audun Automat, som ikke har anledning til å forsvare seg i dette forum, vil jeg skryte litt også. Han sykler/syklet? tross alt til/fra jobb hver dag (2km, inkl. en stigning), jammen ikke dårlig!!
Rykk Ribe - Mandag 06 nov - 16.02
Ser at det er enkelte "fraværne" medlemmer som er litt petimeter på kroppens mål og mengde. Derfor vil jeg også korrigere og presisere for min egen del at det er 85 kg(mest muskler), og 1,83 i høyde. Tror jeg har god grunn til å nevne at vår eminente sjåfør ikke ligger et gram under 90kg det er vel heller vesentlig over dette, tipper på et tresifret tall siden menyen sjeldent består av annet enn MAX-boller og cola...
Moose is loose! - Mandag 06 nov - 14.20
For min del blir det ikke kjøp av piggdekk gitt. Blir bare rulle, spinning og tredemølle på denne gutten. Men dere som bor i Syden trenger vel ikke piggdekk? Er jo aldri minusgrader på Fevik!? Frode, jeg skal fikse dataene på deg. Redaktøren har rett og slett ikke hatt tida som det heite i Trøndelag. PS! Send meg et bilde av deg, som jeg kan ha på medlemmsiden, samt bilde av Ivar, Ron og Audun! Harddisken min ble nylig ødelagt, så jeg har ikke bilde av deg!
Frode "Fravær" - Mandag 06 nov - 12.19
Dette var moro dere. Men må si jeg er litt skuffet over redaltørens tvilsomme antagelser om min veltrente kropp. Jeg er ikke en stuttkjukk kar på usle 1,78 m. Jeg er faktisk 1.8 m høy og veier 72 kg. Dette vil nok redaktøren merke neste gang vi møtes i Grøsle-kleiva...

Når det gjelder vinterdekk, Jarle, vil jeg fraråde deg de fra Biltema. Piggene har en tendens til å forsvinne før jul. Kjøp skikkelige greier. For min del velger jeg heller å spasere nå som kong-vinter er her, men husk broddene. Hvem vil vel gå glipp av treningen i vinter pga brekt lårhals?

Trønder-hilsen. ("Han sykle EEEEEEEEEEEEEEEE-6, den strakaste veiiiinnnn...."
Jarle - Mandag 06 nov - 11.56
Jasså K, så du er nesevis?
Jeg kan jo med et smil om munnen røpe en liten hemmelighet: Som noen få medlemmer vet sliter du med testikkel gnagsår fra sykkelsetet. Det er greit nok, men måten du løser det på er å plastre på et dame bind, Saba Selfsit (rosa pakke). Ganske morsomt, men et godt tips er det jo...
Kilometer - Søndag 05 nov - 20.28
Jeg begynner jo å lure på hvordan det er du sykler Jæle? Siden du punkterer så voldsomt ofte! Du har sikkert for lite luft i dekkene, eller kanskje du er for tung.. hehe.. Sikker på at du sier at du punkterer for at du ikke orker å sykle, så må du bli hentet av madammen.. hehe... moro! Men d står respekt av å sykle i kuldegrader da! Kan ikke følge opp den gitt! :-)
Stoa Fysikalske Senter
Sjåføren er i boks!
Mandag 20 nov 2006
Trening
Mandag 06 nov 2006
Punktering2 og piggdekk
Søndag 05 nov 2006
Sykkelprat om vinteren
Fredag 23 nov 2007