Hadde en trivelig sykkeltur i dag

Det haglet/snødde og blåste stiv kuling rett i mot. På bakken lå det 5cm snø og jeg så ikke en drit gjennom brillene. Giret frøs fast og virket ikke, fingrene var som istapper. Men, det var moro... jeg måtte teste de nye pigg dekkene som jeg satt på i går.
Passe sliten etter 9km kom jeg frem og den første jeg møter i gangen er husets vaktmester. Han sier: "Der kommer de som e hater å kjøre bak med bilen...det irriterer meg så!".
Tufs.
Tirsdag 06 feb 2007 Av J@rle Vevmeister
Spam kontroll: 5 + 4 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
Frutti - Fredag 09 feb - 21.06
Hei på deg Jarle.
Fint å høre at du har kjøpt deg piggdekk til sykkelen. Sikkerhet må stå i høysetet! Du er et godt forbilde. Forøvrig anbefaler jeg deg å ta frem skibrillene neste gang du skal ut i snøstorm og trøkke. Det gjør susen. Bruk da de med rødskjær i glasset slik at kontrastene blir tydeligere. Gleder meg til å høre om dine neste erfaringer langs veien.
PS Jeg har aldri likt vaktmestere...
Poh Tho-Jul - Torsdag 08 feb - 16.38
Siden det ikke er saa mange sykkel-race i Singapore saa oever jeg meg mest paa aa kjore foelgebil. Kjorte forbi en syklist i dag og kastet McDonald-brusen min i trynet hans og ropte "faa opp dampen tjing tjong kinamann!"
x - Onsdag 07 feb - 12.12
Hehe, tipper det var en eldre Ussen-variant av en vaktmester med ølvom og tobakkfingre, samt Petterøs 3 i brystlomma. Kaffekoppen vasker han aldri. Favorittmiddagen hans er sikkert flesk, duppe og kalde poteter. IDIOT...!
Stoa Fysikalske Senter
Følgebilkurs
Mandag 29 jan 2007
Terminliste 2007
Fredag 29 des 2006
Sykkelritt neste år...!
Tirsdag 05 des 2006
Doping i sykkelsporten!!
Søndag 26 nov 2006