Team Focc tar utfordringen, og stiller i Tur 1 i "Bukken"

Demokratiet i FOCC har talt, og alle medlemmene er MER enn klare for å stille til start i Tur 1-puljen i Bukkene Bruse neste helg! Engasjementet er på topp, motivasjonen bobler, og det oser kampvilje i FOCC-leiren! Vi ønsker virkelig å gjøre en solid figur under rittet, og gjøre oss fortjent til Hamburgere med Thousand Island etter målgang!
Onsdag 18 apr 2007 Av Stian "Stanley" Mjåsund
Spam kontroll: 3 + 2 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
Stig Team Sykkelsesongen - Lørdag 21 apr - 14.05
Tenkte kanskje å forklare hvorfor vi er Rosa, Nei Mr. Forteller vi kommer aldri til å bytte farge. sjekk denne linken eller gå inn på sykkelsesongen.com:

http://www.sykkelsesongen.com/index.php?option=com_content&task=view&id=76&Itemid=1
ex capt.... - Lørdag 21 apr - 11.39
Yes gunman52.. Vi ble redde. Vi tør ikke lenger. Vi lider nå av prestasjonsangst og stive bein. Vi klarte ikke presset.. Eller?
Gunman52 - Fredag 20 apr - 22.17
Ja, har de tisset litt i trusen og grist iskrem på kjolen? Det lurer jeg på...
Fortelleren - Fredag 20 apr - 22.07
Ja, hvor er The Pink Panthers???
Har de:
1. Trukket hele laget fra Bukkene Bruse?
2. Byttet til en annen farge?
3. Begynt med curling?

Hvem vet, kanskje vi får en oppdatering på dette i løpet av helga?? Dette er ulidelig spennende folkens...
Capt Team Sykkelsesongen - Fredag 20 apr - 20.22
Foreløpig er det kun en fra Team Sykkelsesongen på den startlista, så la oss ikke satse på et rosa tog.. Har FOCC skremt de rosa? :)
Kilometer - Fredag 20 apr - 16.30
Det er jo godt å vite at Mafioso og gjengen i tur 2 kommer bak da, og kan plukke oss opp på pakkebærerne sine, hvis alt skulle skjære seg... Men vi får håpe det beste, og en billig tur med Team Sykkelsesongen i front... ;-)
Medlem på Sola - Fredag 20 apr - 15.39
Sitter i Sykkelkafèen på Sola Lufthavn, mens jeg blogger på en sykkelnettside! Hehe! Artig sammentreff! Vært på møter i Stavanger i dag, og nå skal jeg endelig hjem til det blide Sørlandet for å sykle i helgen! Mens jeg stitter her kom en tanke snikende.... Huff, håper ikke vi har tatt vann over hodet angående Tur 1 i Bukken. Tenker innimellom på at vi kanskje har skutt bjørnen før skinnet er solgt :-) På ein måde...! Tog du an? Nei, ikke tenkt negative tanker! Nå er det ingen vei tilbake! Her skal det sykles! Melkesyre? Aldri hørt om!
Mafioso - Fredag 20 apr - 14.47
Påmeldingslisten til rittet blir oppdatert i kveld, der vil dere få bekreftet FOCC sin modige beslutning. Husk det er bare bekreftet betalte som offisiellt kommer på listen. Det er flere som har meldt seg på, men ikke betalt.
Capt Team Sykkelsesongen - Fredag 20 apr - 14.33
Merkelig at det er kun 7 som er påmeldt i tur 1 ref påmeldingslista. Har FOCC sagt fra til GSK? Bør må høre med BAMA om mulig sponsing av bananer til Color Line?
Ukjent - Fredag 20 apr - 14.28
er ikke glad i bakker....
Ukjent - Fredag 20 apr - 14.27
hoen som vet hvor mange høydemeter det er ?
Stanley - Fredag 20 apr - 14.25
Gleder meg til å spise bananer med Team Sykkelsesongen under Color Line Tour...! Bananene skal være gode på den tiden av året :-)
El Presidente - Fredag 20 apr - 12.12
Veldig bra Svein! Velkommen skal du være...! Lykke til med milsluking fremover...!
SveinBB - Fredag 20 apr - 09.38
Eg har blitt medlem av FOCC og satsar svært høgt på å vere klubben sin raskaste nynorsk medlem. I helga skal eg hente min nye Cannodale CAAD9
gunman52 - Torsdag 19 apr - 19.02
ja focc. nå nå dere vise av dere er klubben verdig. ryktene om de gode beina deres går fra munn til munn nå. men, det sies også at dere mangler teknikk. nå må det jobbes!
mafioso - Torsdag 19 apr - 18.29
Helt enig, det er mye bedre og spise dem....
Capt Team Sykkelsesongen - Torsdag 19 apr - 18.15
Team Sykkelsesongen har kun gode hensikter. Ser på rittkalenderen deres at vi kommer til å delta i flere ritt med rytterne fra FOCC. Bla Krs-Hovden. Ville være dumt om vi skal kaste bananer på hverandre i 22 mil :)
Mafioso - Torsdag 19 apr - 18.10
Hei, Mr Frekvens
Jeg er ikke endel av Team Sykkelsesongen, men arrangøren. Ovenfor dem (Team Sykkelsesongen)må det nok terminologien "tøff" bevises i praksis, tipper jeg.
Frode Frekvens - Torsdag 19 apr - 16.27
Da er det observert at FOCC stiller til start i Tur 1. Ingen tvil at det er baller av stål blandt denne gjengen. Men har egentlig Team Sykkelsesongen gode hensikter med utfordringen? De kaller oss jo skikkelig "tøffe" her på bloggen. Gåsetegn er jo ikke alltid et godt tegn, hehe. Uansett, konkurransen er i gang :-) MORO!
Mafioso - Torsdag 19 apr - 07.12
Hi-hi, jaggu slukte dere hele agnet, med krok og det hele. Ser ut som det ikke er nok med pakkebærere for oss tur 2 gutta som kommer rett etter, jeg mobiliserer det vi har av sykkelhengere i tillegg, her blir det mange som må sopes opp etterhvert :-)
Men som tidligere sagt, her er det ingenting å tape bortsett fra ett potensiellt hamburger måltid.
NB!! Husk god sportsånd underveis, ingen spisse albuer eller andre "dirty tricks".
Lykke til gutter, synes dere er "tøffe".
J@rle - Onsdag 18 apr - 22.53
Ja dette blir gøy. Artig med utfordring. FOCC er topp motivert og har allerede begynt å diskutere taktikk. Laget satser på å inspisere løypa nok en gang i løpet av helgen.
Følg med, oppkjøringen til rittet vil bli fyldig dekket her på focc.no. Vi er i rute!
Stig Team Sykkelsesongen - Onsdag 18 apr - 22.35
Bra valg, dere hører hjemme i tur1 med all den treningen dere har gjennomført. Uansett med all respekt er det bra å gjennomføre Bukene Bruse uansett klasse man sykler i. Vi gleder oss til rittet, og venter på deres utspill om å utfordre Team Sykkelsesongen.... (Vi stiller ikke i rekord klassen, så bare det er klart)
Capt Sykkelsesongen - Onsdag 18 apr - 22.26
Hvilket sportsånd FOCC viser her! Dette blir moro, og vi i Sykkelsesongen er helt sikker på at FOCC vil gjøre en god figur i rittet. Så får vi kose oss med burgere og juge etter rittet.
Stoa Fysikalske Senter