RYKK Challenge !!!

Starttid: Puljer:
Kl 0900 Gruppe 1; De urutinerte"  
Estimert snittfart: 26,7km/t
Estimert slutt-tid: 3 timer
Kl 0905 Gruppe 2; "Pensjonistene og Osteopaten"
Estimert snittfart: 26,7km/t
Estimert slutt-tid: 2t 59 minutter
KL 0908 Gruppe 3; Ungkalvene"  
Estimert snittfart: 28,0km/t
Estimert slutt-tid: 2t 59 minutter
Kl 0925 Gruppe 4; "Mosjonistene"
Estimert snittfart: 31,0km/t
Estimert slutt-tid: 2 t 35 minutter
Kl 0930 Gruppe 5; "Sprekingene"
Estimert snittfart: 32,0km/t
Estimert slutt-tid: 2t 28minutter
Kl 0940 Gruppe 6; "De aggressive" 
Estimert snittfart: 34,33km/t
Estimert slutt-tid: 2t 20minutter

Her er oppdatert startliste til Rykk Challenge!
Se hele listen med deltakere og kommentarer til gruppene HER.

Gruppene har fått tildelt estimert gjennomsnittfart og dermed mulig slutt-tid.
Det er 45 minutter mellom første og siste gruppe! 

Dette blir utrolig spennende! Hvem vinner jaktstarten? 

De som ikke har meldt seg på, møt opp mandag kl 0900 eller send mail til team.focc@gmail.com

Lørdag 26 jul 2008 Av Stian "Stanley" Mjåsund
Spam kontroll: 4 + 3 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
james - Mandag 04 aug - 13.51
Noen som har planer om å sykle risørtråkken til søndag?
Krise - Mandag 04 aug - 08.11
Bra kjørt, Peder Pedal! 7. Plass av ca 20-30 startende er en fin bragd.
ACC Carbondude - Søndag 03 aug - 20.36
Regner med at FOCC stiller mannsterke på temporittet på Reiersøl til tirsdag?
Stiller Bolla på hjemmebane, eller har han helt sluttet å sykle/blogge?
Rittet starter kl 18 ved Furre Bro.
Peder pedal - Søndag 03 aug - 19.32
Det var kjekt med en samling i går..synd at jeg ikke kunne drikke.....men så var det jo - Å I HEIANE rittet - i dag.......hælvete for et ritt!!!Folk må jo være gale som sykler noe slikt.. sette helse og liv på spill for noe slikt. Her måtte en jo bære syklene to tredjedeler av rittet... Ja det må jo være noe av det værste jeg har kjørt noen gang...men nå var jo dette andre gangen jeg prøver å sykle offroad.. etter søndags turen med Jarle Pipoli. Må nok til service med den syklen ganske raskt da gir fordeleren (eller hva det heter) levde sitt eget liv på slutten. Men til å være andre gang på offroad setet så synes jeg at jeg må være fornøyd med kun to utforkjøringer og to fall.Tiden ble jo ikke så allerverst heller 3t og 10 min (nesten 23 min bak beste man). Men det ble jo en 12 plass i klassen 30- 39 år. Linda Larsen vant kvinne klassen..det var jo gøy...e heier på du Linda!

Frekvens - Lørdag 02 aug - 16.53
Gratulerer til alle nygifte ja! Gode greier. Måtte lykken gro som graset bak ein utedo :-)
Krise Karbon - Lørdag 02 aug - 15.13
Gratulerer Anna Sofie og Joel Julius Junior Andrè, Anita Senorita og Carsten som har giftet seg i dag! Dere var så flotte, alle sammen! :)
Maskinisten - Lørdag 02 aug - 05.16
Veldig morro å følge med på det som skjer i FOCC.
Otra IL/sykkelgruppe - Fredag 01 aug - 23.20
Hei alle sammen!
Minner om Åseral Rundt på Søndag!
Still opp.
Dette er en fin start på høstsesongen. Håper flere fra FOCC stiller opp. Husk at terrenget i Indre Agder er annerledes enn ved kysten.
Rittleder FGP - Fredag 01 aug - 19.02
Bare en liten korreksjon. FGP-08 er jo fredag 22. august og lørdag 23. august...
Karin - Fredag 01 aug - 17.13
Hei d skal e vet du. Må den beste vinne.
Rittleder FGP - Fredag 01 aug - 13.15
Hei Karin.

Hyggelig å høre at du gleder deg over FGP! Vi ser også frem til det store klubbmesterskapet 21-22 august. Du har helt rett i at den korte fellesstarten kl 10 går rundt Frolandskysten i stedet for klatreetappen opp Klomra-Kleiva. Dette er valgt for å prøve noe nytt og ikke minst se om det gjør konkurransen mer spennende for ryttere og ikke minst tilskuere. Vi håper allikevel at du tar turen og heier frem din favoritt FOCCer under årets FGP!!!
RUSLEBIFFEN IN DA HOUSE - Fredag 01 aug - 12.42
Stili artikkel Moose:) Veldig bra.
Karin - Fredag 01 aug - 10.53
Hei på dere!
Ja nå har e hørt rykter om hvor FGP skal arrangeres. Ja jeg får jo si at jeg ble meget overrasket da jeg hørte at morgenrittet kl. 10 skal gå via Reiersøl og Froland, jeg trodde at d skulle være oss damer på Fevik som skulle ha glede av alle di fine sexige rompene. Men d e visst frolendigene som ska ha den gleden i år. Håper dere kommer sterkere tilbake t neste år og beholder "Kleiva" og "Havna" som rittløype. Dette mener jeg er veldig publikumsvennlig, og ville få mange til å stille opp langs helle løypa og heie, både store og små!!!
Ellers så synes jeg FGP er et flott tiltak !!
temok tek - Torsdag 31 jul - 12.43
Ich bin dort auf der genauen Zeit, und ich habe auf meinem Fahrrad viel kürzlich trainiert.
Aber, wenn Derric, der Kriminalkommissar, auf dem Fernsehen heute Abend ist, komme ich nicht.
Peder pedal - Torsdag 31 jul - 10.32
Jeg kommer også.. Må bare komme opp av havet for å finne Ron sitt anker..
Stanley - Torsdag 31 jul - 00.21
Jeg kommer!
Frekvens - Onsdag 30 jul - 15.40
FELLESTRENING MED FOCC.

Rolig preikeøkt rundt Frolandskysten torsdag etter Dagsnytt. Møt opp på Esso Fevik kl 1945. Vel møtt til en hyggelig sykkeltur...
- - Onsdag 30 jul - 01.30
KRISE LISE! hahaha
Rykk - Tirsdag 29 jul - 19.29
Arendal Cykleclub inviterer til den tradisjonsrike 13-mila, søndag 17. august kl 10.00.Starten går ved Myra skole.Se hjemmesiden vår for løypebeskrivelse.Påmeldingen er åpnet på www.arendalcc.com

en fin oppkjøring til FGP
james - Tirsdag 29 jul - 12.27
Etter gårsdagens evje-tur har jeg erkjent at jeg trenger mer bakketrening. Derfor tenkte jeg å stille opp på åseral rundt førstkommende søndag. Krise: Jeg regner med at du blir med oppover for å vinne tilbake respekten din etter at du valgte bort Rykk challenge i går. Hvis du blir med, skal jeg være hjelperytter for deg fra km 0 til mål.
7r - Tirsdag 29 jul - 10.19
Grattis til Theis og alle dere andre som hygget seg i sommervarmen opp til Evje.

Dette må bli en tradisjon! Det er alltid godt å komme ned i varmen på Sørlandet. Fikk en ny erfaring i helga og det var at man begynner å fryse når man ikke har fått i seg nok veske. Underlig opplevelse på en så varm sommerdag, men man lærer noe hele livet. Tenkt postivit!

Jeg var sliten da jeg kom tilbake til Fevik skole. Det passet meg svært godt at Ruslebiffen kom ned med sekken min, slik at jeg slapp å sykle for å hente den. I bilen hans lå det forøvrig mange av Rykks flasker og jeg la fra meg flasken jeg hadde lånt sammen med alle de andre.
Frode Frekvens - Mandag 28 jul - 23.44
Først og fremst gratulerer til Theis Taktskifte som første mann til Evje og seier i RCh. Grattis også til Karl Kleiva som kom inn til beste FOCCer. Du viser jammen gode takter Kæl som garantert kommer godt med til FGP.

RCh ble et kanon opplegg og god trening-med-mening! Moro at flere tok turen denne varme sommerdagen. Dette må vi jammen gjenta neste år... Takk for turen Ræser, du var en meget habil mann å trøkke opp til Evje med, jeg er mektig imponert. Håper jeg får anledning til å ligge på hjulet ditt ved andre anledninger også.

Da er det bare å stå på med å holde oppe treningen mot FGP, boys. KNUS PÅ!
Krise - Mandag 28 jul - 23.32
Tror vi kaller det en forklaring, ikke en dårlig unnskyldning. Jeg ville gjerne være med, men orka enkelt å greit ikke i dag. Sånn er'e med den saken!
Rykk - Mandag 28 jul - 23.27
bla bla bla... dårlige unnskyldinger samler vi ikke på...............vi er en sykkelklubb, ikke en sove/blogge klubb!
Rune Ræser - Mandag 28 jul - 23.26
Dere må få signaturen til Frode på en langsiktig kontrak - han er i kjempe form... Hadde en flott tur sammen opp til Evje, der samarbeide om å ta igjen de andre gruppene gikk på skinner - selv om vi ikke fikk tatt igjen alle. Var et glimrende opplegg med en artig gjeng. PS er veldig stolt av kalle navnet :-)
Krise - Mandag 28 jul - 23.19
Jeg er lei meg for at jeg ikke startet i dag, det virker som dere har hatt det moro. Men jeg klarte seriøst ikke å få opp øynene etter bondebryllup 3 dager til endes. Og så har jeg ikke trent ordentlig på lenge, så jeg så heller mørkt på å sykle ca 9 mil i supervarme.
Jeg har heller sovet lenge og badet i deilig varmt vann. Håper dere hadde det kul, og gleder meg til å se artikkel!
Rykk - Mandag 28 jul - 23.09
Ja det var bra greier i dag. Mye god innsats... Det var tungt i varmen, men gjorde godt! Turen hjem var ikke så gal den heller:-)

james - Mandag 28 jul - 21.52
Synes hele konseptet var kult. Det var en fin tur selv om temperaturen til tider var i overkant. Første gang jeg har satt pris på motvind når jeg sykler. Neste gang bør vi vel gruppene sendes av gårde med 5 eller 10-minutters intervaller, slik at alle starter med lik avstand til de som er foran og bak. Gøy å se at representanter fra andre klubber også stilte.
Stanley - Mandag 28 jul - 21.23
Strålende innsats i varmen opp til Evje i dag folkens! Moro at såpass mange stilte friske og raske til start. Samtlige grupper klarte vel sin estimerte snittfart? Tøft. Det ble spennende gitt, men mulig gruppe 1-3 fikk litt for stort handicap, eller så forutså vi ikke fordelen det er når små grupper samles til en stor? Jaja, nå vet vi det til neste gang! Uansett, denne konkurranseformen håper jeg blir en årlig begivenhet. Kanskje Focc skal arrangere i større skala next year?
Joel Junior - Mandag 28 jul - 17.56
Takk for en fin tur. Og takk igjen til Rune, Sjur, Espen, og Frode som trakk meg fra Evje og hjem.. Skal til sengs for nå har jeg feber.
Peder pedal - Mandag 28 jul - 08.05
Jeg melder avbud på turen i dag folkens. Dere får ha en fin tur!
Rambo - Mandag 28 jul - 07.48
Tidenenes sommerdag, og vi skal bruke den på å sykle til Evje. Det er meldt opp mot 30 grader i innlandet i dag. Deilig!
Krise - Mandag 28 jul - 01.04
Hvis noen har et par flasker til overs, så vil jeg gjerne låne to stk. Jeg eier bare 2 flask, og regner med å bruke mer enn 1,5 liter vann i mrg. Ellers får jeg stoppe og drikke fra en bekk. Regner meg jeg har tid til det, siden Geir starter hele 45 min etter meg.
7r - Mandag 28 jul - 00.37
I kassa mi fra LO lå det to Maximflasker som det stod Rykk på. Jeg har vasket dem og tar dem med i morgen. Kansje jeg låner en av dem i morgen, for det ser ut som om det kan bli veldig varmt. Rykk du lånte vek en flaske av meg fordi du ikke kunne finne dine ; ). Go natt og ses i morgentidlig!
Krise - Søndag 27 jul - 21.09
Kult at proffrytter Bizkit stiller! Husk å ta med deg flere sykkelflasker enn under Color Line Tour! Sikker på at ikke Bizkit burde plasseres i pensjonistgruppa? Han har jo bikka 40 og nærmer seg pensjonsalderen.
Men hva med Linda? Har hun fått så mye juling under NM i XC (hun kom inn på 2. plass!) forrige helg at hun ikke orker å stille i Rykk Ch? Sikre kilder melder om at hun er gul og blå og full av kutt etter en tøff løype med dårlige bremser... Gleder meg til å stille sammen med skipper Astrup og disse to nykommerene. Jeg føler virkelig presset om å holde Geir bak meg så langt jeg kan!
Rune Ræser - Søndag 27 jul - 17.18
Er det konkurranse, så er det konkurranse :-) Men vi må nok kjøre som et team for å ta igjen de andre, så får vi se om det blir en spurt duell i høydene før Evje - da er det mann mot mann.... Gleder meg til dette, blir uansett en kjempe fin trenings tur.
Frode Frekvens - Søndag 27 jul - 12.07
Flott at flere deltagere har meldt sin interesse! Dette kommer til å bli en kanon trening-med-mening!
En spennende fordeling av grupper og ryttere. Hva tror du Rune Ræser? Klar for å ligge på syre-grensa all-the-way?
Stanley - Søndag 27 jul - 11.43
Flere deltakere er kommet til. Se oversikt i artikkelen om Rykk Challenge!
Hvem andre stiller til start? Dette blir kanon!
Rykk - Søndag 27 jul - 10.16
Matstasjon info:

Ta med egne flasker, skriv navn på og gi de til følgebilsjåføren Audun ved starten kl 0900. Han vil plassere disse ved et egnet sted like ved Mykland City. Det samme gjelder mat...men dette får nok de fleste plass til i lommene uansett.

Stanley - Søndag 27 jul - 01.13
Å nei du Joel Julian Julius Junior. Nytter ikke å sykle i preiketempo med moderat puls! Dette blir pes fra start til mål. For bak jages dere av mang en kanon, for ikke å snakke om kvartetten i gruppe 3, Mosjonistene!!! Vi har nemlig store planer for dagen! VÆR KLAR OVER DET...! :-)
Joel Junior - Lørdag 26 jul - 21.42
Koselig å være i gruppe med pensionistene. Skal nok bli mye prat om krigen og gamle dager på veien oppover.
Stoa Fysikalske Senter