MARATONSYKLING

Klatremusa våknet opp til strålende vær i dag. Disig, overskyet og regn, helt perfekt! Hvorfor? Jo, fordi han som vanlig hadde vært forut sin tid og i begynnelsen av uken meldt seg på maratonsykling på Domus Nydalen. Timen skulle vare fra kl 13 til 16, og som den fornuftige syklisten han er startet forberedelsene allerede ved frokost. Viktig å få i seg nok væske slik at man er på forskudd når turen begynner

Turen var delt opp slik:
1. Oppvarming 25 minutt
2. Intensitet 4 i 25 minutt(puls 160 – 170)
3. Intervall i 25 minutt(9 intervall med høyintensitet, puls 170)
4. Langkjøring, innhenting i 25 min(puls 140-150)
5. Langkjøring 30 min(puls 160-170)
6. Siste økt 25 min intensitet 4+, dvs rett under terskel, siste minuttene over terskel)
7. Nedkjøring, 20 min og uttøyning.

Salen var fullsatt av sykkelvillige personer. De forskjellige øktene ble kjørt av ulike instruktører, og dette var med og skapte ekstra guts. Ved siden av løp det to-tre andre personer og etterfulgte vann og serverte frukt under hele ferden mot kl 16…

Jeg må si at når jeg nå sitter her og skriver oppsummering så er jeg svært fornøyd med turen. Tror aldri svetten har haglet som den gjorde i dag, og dere som sykler spinning med meg vet hvordan svetten hagler.
Håper og tror at denne turen kan kompensere for at jeg ikke hadde mulighet til å være med hjem denne helgen for en gjennomkjøring av Bukken. Tror jeg skal ha gode bein til helgen, eller tunge….
Anbefaler på det sterkeste slik maraton sykling dersom man ikke er så klar for utetur.
GLEDER MEG TIL HELGEN, SEES DA!!!STÅ PÅ FOLKENS!!!!!
Taco og fotball nå! HEIA START!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Klatremusa
Søndag 22 apr 2007 Av Kim "Klatremusa" Grøsle
Spam kontroll: 2 + 1 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
Kilometer - Mandag 23 apr - 20.34
Bra og høre at Frekvens er engasjert og i rute... Vi trenger mange friske bein til helga... :-)
Rykk Ribe - Mandag 23 apr - 20.27
Hyggelig å høre fra deg Marte. Hvordan ligger du an med ernæringsrådene? Vi trenger noen tips til Kristiansand-Hovden.
mærta - Mandag 23 apr - 20.16
Heisann folkens, dere jobber bra gitt. Jeg må bare skryte av min mann som ikke har fokus på annet enn sykling, sykling og atter sykling. Kan ikke bli mer engasjert enn det... Han gleder seg som en liten dritunge til helgas Bukken. Skulle virkelig ønske jeg kunne vært med og sett Foccs aller første ritt.
Ukjent - Mandag 23 apr - 20.12
Jaja, Pantani var en god syklist men var vel ganske proppet av diverse stoffer!!?? Men en fin hyllest!!
FAN - Mandag 23 apr - 17.41
http://www.sykkelsesongen.com/index.php?option=com_content&task=view&id=76
Haakon - Team Sykkelsesongen - Mandag 23 apr - 14.48
Det ryktes at Team Sykkelsesongens medlemmer har våknet fra vinterdvalen og sendt sin påmelding. Vi bør kunne forvente en 8-9 mann fra oss. Mafioso har sikkert fakta om litt :)
Stanley - Mandag 23 apr - 14.07
Enig, nå er det Bukkene Bruse neste helg som gjelder! Gleder meg skikkelig til vårt første ritt (noensinne). Usikker på hvor vi står, men håper virkelig vinterens treninger gir gode resultater! Uansett blir dette artig! Så gjenstår det å se om vi klarer å hamle opp med Sykkelsesongen og resten av TUR 1...! Flere påmeldte fra Sykkelsesongen nå, elelr stiller kun 2 mann???
Frutt melutt - Søndag 22 apr - 20.48
Godt jobbet, Musa! Håper du hadde håndkle i umiddelbar nærhet, for jeg kjenner til væskeproduksjonen din, hehe.

Jeg foreslår "Lauvåsen Rundt" x 20 som FOCCs første ritt. Artig for oss, og ikke minst fint for tilskuerne som så mange etterlyser. Speakere er det jo nok å ta av der oppe, og ropert trenger de heller ikke.

Husk å legge fokus på Bukken nå, boys. Spis godt og ikke for mye intervaller denne uken...
Tilskuer Vårtråkken - Søndag 22 apr - 20.20
Enig Jarle! Har ikke vært tilskuer på mange sykkelritt, men dette var virkelig slapt! Som tilskuer ante jeg verken eller om noe som helst! Ingen speakertjeneste f.eks! Merkelig og meget forunderlig! Heldigvis kunne jeg se resultatene på hjemmesiden til ACC senere på ettermiddagen! Men men... burde vært bedre å få informasjon mens rittet pågikk. Hadde vært mer spennende å delta som tilskuer da! Tror også syklistene ville satt pris på det!
SM - Søndag 22 apr - 19.48
Enig Kaptein! Vi har bare en litt ivrig webansvarlig som etterlyser de gode artiklene! :-) Men en vakker dag, en vakker dag!
Rykk - Søndag 22 apr - 19.45
Såså, rolig nå boys. Før vi tenker på å arrangere eget ritt så bør vi iallefall ha deltatt i et ritt. HEHE
Kaptein Rykk - Søndag 22 apr - 19.42
Infoen ligger på ACC sine hjemmesider. Linken ligger her: http://www.arendalcc.com/index.php?option=com_content&task=view&id=263&Itemid=33

Moose - Søndag 22 apr - 19.41
Hehe, eget ritt allerede!? Det var vel i overkant ambisiøst! Da måtte det bli første mann opp Judehavskleiva eller noe sånt! :-) Men en artig tanke, for en vakker dag må vi jo ha eget ritt! Vi leier inn Haugen i bua til å være Speaker! FOCC skal sørge for et strålende arrangement! Både for deltakere og tilskuerne! Hva med Neglespretten? Et ritt i januar!?
J@rle - Søndag 22 apr - 19.07
Klatre og Finansen, bra jobbet! Resten av gutta, inkludert meg hang rundt som tilskuere på Vårtråkken i dag. Der var det også kaldt.
Appropos: Jeg har ikke vært på så mange sykkelritt tilstelninger, men jeg har noen tanker angående dagens arrangement. Hvor ble det av informasjonen til tilskuerne? Hva med å opplyse om rundetider og fortelle hvem som kommer i mål... hvem leder så langt? Jeg savnet relevant info sånn det var mulig å engasjere seg! Nei, dette var sørgelig.
Neste sesong stiller kanskje FOCC med et lite ritt selv? ;-)
Ø.H - Søndag 22 apr - 18.52
Ikke dumt Kim, jeg skulle gjerne ha vært med deg. Istedenfor valgte jeg en ute tur som var helt jævlig, blåste og regnet hele turen (sinnsykt kaldt). Men en god FOCC syklist må takkle all slags vær.....
Stanley - Søndag 22 apr - 18.39
Kanon referat Klatremusa! Kjenner jeg blir engasjert når jeg leser innlegget ditt...! Høres ut som det var en intens og artig økt. Dette må jeg teste en gang... og jeg er sikker på at denne økten fint kan måle seg med vår Bukken-runde lørdag! Du timet ihvertfall rett med tanke på været! For sykkelværet ute i dag lignet ikke på godt vårvær i det hele tatt. Godt jobba Kim. Regner med du er med på intervalløkt i morra, mandag! ... og senere Bukkene Bruse neste helg! Satser på gode bein, og ikke tunge!
Stoa Fysikalske Senter
Sjåføren er i boks!
Mandag 20 nov 2006
Trening
Mandag 06 nov 2006
Punktering2 og piggdekk
Søndag 05 nov 2006
Sykkelprat om vinteren
Fredag 23 nov 2007