Video fra Bukkene Bruse

Da er videoinnslaget ferdig redigert og lagt ut her på webben. Det ble en artig liten film med fine tilbakeblikk fra søndagens ritt! Bra filma Jarle! Spesielt synes jeg din "Drive-By-shooting" av feltet ved Mjåvatn var extra kult...!
Tirsdag 01 mai 2007 Av Stian "Stanley" Mjåsund
Spam kontroll: 4 + 3 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
Capt - Torsdag 03 mai - 14.39
Vi er vel 6 stykker i Oslo om jeg ikke tar helt feil. Start en mail runde Stanley og så sender jeg den videre.
Stanley - Torsdag 03 mai - 13.15
Vi bor 3 FOCC`ere i Oslo...! Hva med dere?
Stanley (Stian) - Torsdag 03 mai - 13.14
Jeg mener jeg observerte en Sykkelsesong-outfit i Sørkedalen! Selvsagt må vi ta en treningstur sammen! Litt problemer med de neste helgene, for da er jeg ikke i Oslo. Men kanskje en eftermiddag etter jobb i nær fremtid? Jeg har mailen til Haakon, så la oss danne en mailliste! (?)
Stanely - Torsdag 03 mai - 12.55
Takk for svaret Mafioso! Synd vi ikke kan være med på Oggevann...! Tross mangel på brysthår, tror jeg flere av oss satser på Dølemotråkken -- selv om undertegnede ikke er mest glad i bakker! Jaja! Blir det GSK`ere på Dølemotråkken?
Ukjent - Torsdag 03 mai - 12.37
Hvor mange av dere er det i oslo, vi spottet to foccers i sørkedalen tirsdag. hadde vært artig med en fellestrening med fraflytterne. Deltok selv ikke på bukkene bruse, men var og så dere gruse gutta. Kris / Sykkelsesongen.
Mafioso - Torsdag 03 mai - 09.54
Svar til Stanley vedrørende Dølemotråkken:
En utfording for de med hår på brøstet. Artig ritt det også, 3 store bakker(Mykland, Lauvrak og oppe i enden av Tovdal) hvorav siste meget bratt før en fartsfylt sistestrekk mot mål ned fra Tovdal. Har også en Trimløype uten tur/retur Tovdal. Relativt god oppslutning, men kan ikke måle seg med Oggevann i popularitet.
Kilometer - Onsdag 02 mai - 20.55
En hilsen kommer også fra et kaldt og mørkt server-rom på et rørleggingsfartøy i Bergens-distriktet. Skulle gjerne vært ute og kjørt litt intervaller nå istedet for å sitte her. Men det er bare et par dager, så er jeg tilbake på sykkelen igjen!
Heldigvis har vi focc.no som vi kan hente inspirasjon fra!
J@rle - Onsdag 02 mai - 20.38
Her kommer en hilsen fra Roma... Selv om man er på tur glemmer man ikke www.focc.no. Har nettopp vært inne og sett gjennom Bukken videoen en gang til. Den er fin å se når man er langt hjemmefra. God trening gutter, jeg følger med på statistikken :-)
smug kikkårn - Onsdag 02 mai - 20.07
hehe.. STÅ PÅ GUTTER
Stanley - Onsdag 02 mai - 14.28
Bra du ikke fikk bruk for hengeren til FOCC-syklister! Vi er glad vi holdt farta i Tur 1. Det var et KANONKULT ritt...! Dette ga virkelig mersmak! Så FOCC er å finne på startstreken de neste åra også! Vi blir dessverre ikke å finne på Oggevatn Rundt. De fleste FOCC`ere skal ikke hjem til Sørlandet før 17.-20-mai, men vi får ihvertfall med oss Dølemotråkken! Er det et OK ritt som du vil anbefale?
Mafioso - Onsdag 02 mai - 09.22
Ikke er dere bare gode til å sykle, videoen var minst like bra!!!
Men hvor ble det av kakeinvitasjonen?????? Så på videoen at noen andre GSK'ere mesket seg, håper det var fortjent.
Sleit meg gjennom løypa på 2,42 med matkorg, pakkebærer og henger for å plukke opp potensielle rester av FOCC laget til ingen nytte. Neste gang tar jeg forhåndsbetaling!!! Vurdere forresten å sende en feit regning til Team Sykkelsesongen, noe må jeg jo leve av, jeg også....
Så tilbake til sykling, hva med "Oggevann rundt" til helgen? Ett av de morsomme løpene med god oppslutning og høy fart, kan anbefales....
Stanley - Onsdag 02 mai - 07.56
Om ikke det blir kamera PÅ sykkelen, blir det ihvertfall filmet under Kr.sand-Hovden!!! Viktig å dokumentere våre sportslige begivenheter med film og bilder! Er dykk ikkje enig?
Rosinbolla - Tirsdag 01 mai - 23.22
Oscar for beste dokumentar. Hva blir det neste? Camera med på sykkelen, montert nede på framgaffelen!
Klatremusa - Tirsdag 01 mai - 22.06
E å Brita har akkurat sett filmen. Utrolig moro, terningkast 6 sier Brita!!! Var en kjempehelg men viktig å komme i gang med trening igjen nå etter oppturen i helgen. Gleder meg til videre ritt!!
Capt - Tirsdag 01 mai - 20.00
Et ord til FOCC: FANTASTISK!:)
ivæ - Tirsdag 01 mai - 19.57
Lie bra som det var gøy! Ida har jeg vært vakt med hoppeslottet på fevikmessa. Neste år regner jeg med mi stiller stand, og selger supporter utstyr der:)
mærta - Tirsdag 01 mai - 16.17
Kjempegøy at dere filma så jeg fikk sett litt av showet jeg og. Bra filma jarle og flott redigering stian. Du må hilse så mye til fruen, jarle:)
Frekvens - Tirsdag 01 mai - 15.15
Dette var artig!
God filming Jarle med mange gode blinkskudd, og ikke minst redigeringen av El President:-) Nedkjøringen var bra, men det var jo ekstra kult å se kapteinen vår suse inn til en flott plassering. Ståpelsen og kriblinger i magan...
Kilometer - Tirsdag 01 mai - 11.30
Veldig bra Stanley! Kanonfilm! Får se den èn gang til nå.. før jeg snart setter meg på sykkelsetet.. :-)
J@rle - Tirsdag 01 mai - 10.56
Fin redigering Moose! Den satt som en kule.
Stoa Fysikalske Senter