FOCC`s første møte med pressen!

"Kameratgjeng sykler Styrkeprøven" lød overskriften i dagens artikkel i Grimstad Adressetidene. Ja, nå har FOCC også fått sin mediadebut...! Klubben vår ble i dag introdusert for leserne som en noe "spesiell" sykkelklubb, med store rittambisjoner!

Kjenner medlemmene seg igjen i artikkelen?
Har journalisten oppfattet oss riktig?
Har vi fått det rette imaget vi ønsker?

Og hvordan vil dette "mediekjøret" og "kjendisstatusen" påvirke medlemmene i FOCC videre i sesongen?
Tirsdag 22 mai 2007 Av Stian "Stanley" Mjåsund
Spam kontroll: 1 + 1 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
Capt Sykkelsesongen - Torsdag 24 mai - 14.39
Ta med en print av denne på lomma da kanskje? :)
rykk - Torsdag 24 mai - 14.04
Sjekk linken, bil vs sykkel i veibanen:
http://www.sportsklubbenrye.no/index.php?aid=3207&k=sjef%2Fforside&mid=
Stanley - Onsdag 23 mai - 16.30
Vi må møtes fredag denne uka for å fylle følgebilen med ferdigblanda flasker, bananer i lange baner, sjokolader osv. I tillegg må vi plassere klær, sovepose og bankettoutfit i bilen! Husk, vi ser ikke Jæle før uti rittet på lørdagen! Og en ting til... Husk ekstra slanger på sykkelen og pumpe (helst trykkluft-patron)!
Dr Dyregod - Onsdag 23 mai - 16.24
Hvile og rikelig med drikke er viktig slik at kroppens væskenivå holder seg oppe. Spis også godt, Stanley. Det tar på å ha renneræv... Ikke tenk for mye på at du ikke får trent denne uka, grunnlaget har du allerede lagt i løpet av våren. Forsatt god bedring:-)
Klatremusa - Onsdag 23 mai - 15.31
Flott artikkel Frutt, denne må alle få med seg!! Viktige ting her å tenke på mot helgens langtur, spesielt det med å ligge oppi hjulet foran og ikke et par meter bak, dette kan være irriterende for de andre også!!
Synd med videokamera Stian, slepphent?
Capt - Onsdag 23 mai - 14.02
Sett inn bunnpluggen :) navn på hjelmen kan være kjekt med tanke på å gi signal til bakerste mann i rulla.
Stanley - Onsdag 23 mai - 13.39
Videokameraet mitt falt i gulvet...! Funker ikke! Ser mørkt ut angående filming til lørdag! Men fotoapparatet er heldigvis inntakt!
J@rle - Onsdag 23 mai - 13.12
Snaksen artikkel Frode! Aktuellt stoff det der.
Mens du er på tråden, kanskje du kan gi Moose da Goose noen trenings/ernærings tips om hvordan han raskt skal komme seg i form til lørdagen. Han har sittet på dass med renneræv siden 17. mai, og er sikkert ikke i slag.
Frekvens - Onsdag 23 mai - 13.11
Takk for det Capt. Artikkelen baserer seg på egne erfaringer, dyp research og sene nattetimer med analyse av lagtempo tatt opp på VHS. Har også fått litt tips ja...
Godt at dere også skal kjøre Color Line til helga. Dere går jo for å være av den erfarne sykkelrasen. Har du andre råd til rullekjøring? Hva med deg Kilometer? Mafiaso ledet jo an en rulle med strenge føringer under Herefoss Rundt. Hva ble lagt vekt på der?
Capt - Onsdag 23 mai - 12.33
Bra artikkel om kjedekjøring. . Ikke fått noen tips vel? :)
Stanley - Onsdag 23 mai - 12.15
Se Spalten til Frekvens! Nye tips og råd er lagt ut. Denne gangen skriver Frode om å sykle i rulle, samt skifte dekk/slange raskt og effektivt.
"avis-tipseren" - Onsdag 23 mai - 08.50
Artig lesning. Jeg er vant til slik mediekjør, hvis det er noen som trenger råd, kan jeg trå til. Det viktigste er å si "ingen kommentar" hvis du ikke kan/vil/vet hva du skal svare.
Frekvens - Tirsdag 22 mai - 23.34
Jeg har heller ikke fått noen telefoner eller henvendelser fra andre medier. Snakket for øvrig med mommo i dag, og hun hadde bladd rett forbi artikkelen om oss. Jeg fikk ho til å lese artikkelen høyt, og gleder meg til å få den tilsendt. Vi får håpe at andre får øynene opp for FOCC-toget under Color Line Tour og T-O. Det er da det gjelder...
Rykk - Tirsdag 22 mai - 22.53
Har ikke hatt en eneste telefon i dag pga denne avisartikkelen. Eneste annerkjennelsen er en SMS hjemmefra. Har derimot hatt flere utenomsportslige telefoner, er det ingen som leser GA???

Klatremusa - Tirsdag 22 mai - 15.58
Er ganske høyt oppe nå ja, regner med telefonstorm i aften:)
Synd at ikke resten av grunnleggerne ble nevnt men får ta det i nest oppslag:)
J@rle - Tirsdag 22 mai - 15.38
Ja dette mediekjøret tar på... ringte sporenstreks til psykolog og fikk booket time. Har også fått resept på beroligende og kjøpt nye solbriller. I morgen skal jeg til stylist.
Stoa Fysikalske Senter
Sjåføren er i boks!
Mandag 20 nov 2006
Trening
Mandag 06 nov 2006
Punktering2 og piggdekk
Søndag 05 nov 2006
Sykkelprat om vinteren
Fredag 23 nov 2007