Kristiansand-Hovden, dagen derpå!

Kristiansand-Hovden er overstått, og alle i Team FOCC kom i mål til respektable tider. God innsats folkens!

FOCC takker KCK for flott gjennomført arrangement, og Hovdensuppa smakte enormt godt etter målgang...!

Hvordan opplevde dere lørdagens ritt?
Er dere fornøyd med egen innsats?
... og hva er ambisjonene for neste års Color Line Tour?

Oppdatert: Se bilder fra rittet

Søndag 27 mai 2007 Av Stian "Stanley" Mjåsund
Spam kontroll: 4 + 3 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
Rykk - Onsdag 30 mai - 22.11
Ser ikke ut til at det blir noe kvartett på FOCC, folk har rett og slett ikke tid...
Capt - Tirsdag 29 mai - 23.02
Rykk og Huntermeister var flinke de. Håper vi ser resten av gjengen der neste gang. Til å være fra Fevik så er dere jo en hyggelig gjeng :)
Stanley - Tirsdag 29 mai - 20.34
Det kan jeg skrive under på. Gutta (Espen Rykk og Huntermeister) bestilte Taxi for å komme seg tilbake til hytta vår. Da de skulle fortelle veien til Taxi-mannen, sa de at han bare kunne kjøre til et hyttefelt ikke langt fra Hovden, til en brun hytte med villmarkspanel! Haha!!! Selvsagt gikk ikke dette særlig bra, så de måtte ringe en trøtt Finansen som måtte stå opp for å hente to forvirra FOCC-syklister nede ved hovedveien! :-) Men en ting skal de ha: først på dagen var de FOCC`s to beste i rittet, deretter var de FOCC`s beste på banketten!
Rykk - Tirsdag 29 mai - 19.05
Jeg kan si såpass at undertegnede og Huntermeister måtte ha særdeles mye veiledning fra Finansen for å finne frem til hytta etter banketten...
Nilsen - Tirsdag 29 mai - 14.37
Takk for sist gutter! Dette må vi gjenta til neste år, da stiller Sykkelsesongen enda mer mannsterke med kanskje nytt fresh’t rosa Kalas outfit! Synes det er lite fokus på Banketten her i bloggen, her var selvfølgelig Sykkelsesongen overtallig, vi sparer alltid litt i siste baken for å kunne prestere på festen. Må si Capt. Rykk tok føringer her sammen med Huntermaister som hjelperytter for å berge æren deres. Etter en fantastisk middag ble kvelden bar preg av høyfjells-band, breaking på dansegulvet (1/4 runde orket ikke mer) og banan-gazzz.
Jeg kommer til å følge med på oppkjøringen og gjennomføringen av den store styrkeprøven. Vi snakkes
Stanley - Tirsdag 29 mai - 12.56
Takk for hyggelig melding Jarle S. Det er alltid artig å være med i ritt hvor GSK deltar! Dere er en flott og positiv gjeng! Så vi ser frem imot flere felles ritt de neste åra! FOCC er nemlig kommet for å bli, hehe! Dessverre får vi ikke vært med på tempoen onsdag i Dølemo. Ønsker uansett dere som deltar lykke til..! Knus på!
Rykk - Tirsdag 29 mai - 11.20
Det er vel der problemet ligger, for mange matstasjoner på vei mot Oslo!!

Lagtempoen på onsdag blir nok uten FOCCers, men jeg har et lite håp om å kunne dra i gang et lag fra FOCC på Birkenes Kvartetten til helga. Dette kommer an på om vi får nok folk...
Capt - Tirsdag 29 mai - 08.46
Det kommer nok matstasjoner fra Trondheim til Oslo som vi kan trene på :)
Jarle S. - Mandag 28 mai - 22.54
Dere er flotte representanter for sykkelsporten, og skaper mye godt humør i sykkelfelt. Lærevillige i forhold til å kjøre rulle, tette luker og å holde tempo oppe. Litt for pr-kåte (les. miss matstasjon) men det blir det vel en ordning på. Gøy å slå dere alle, og spesielt Jan G (eller Jan Olsen)som har blogget lengre oppe på siden. Men, frykter at det ikke vil gjenta seg. Ellers så sees vi til onsdag, på lagtempo på Dølemo. Grimstad vs FOCC?
J@rle - Mandag 28 mai - 20.57
Enig med Ket at det er urettferdig å skylde hele forsinkelsen på ham. Vel og merke hadde han problemer med rosinen da han skulle skvette, men flere andre tok seg god tid her. Tror det har sammenheng med at stoppet ble annonsert til å være en Gourmet stasjon med servering av kaffe etc. Noe som gjorde at FOCC'erne inkluder mannskap innstillte seg på å ha det litt hyggelig her (Og det hadde vi jo). Vi lærte uansett en lekse: aldri la toget gå.
Stanley - Mandag 28 mai - 20.55
Lang blogg er bra! :-)
Kjetil, jeg klandrer ikke deg på Gourmetstasjonen! Vi er alle like mye ansvarlige! Synes bare er synd vi tabbet oss ut på den måten!
Rykk - Mandag 28 mai - 20.32
Dette må være verdens lengste blog Stanley, godt du fikk lettet på trykket!!
Km - Mandag 28 mai - 20.26
Veldig fokus på at jeg 'ødela' rittet til Focc på Valle for tiden da?? Får jo minne dere om at det var noen flere der som også var treige... Det som skjedde på valle ser man vel på bildene!
Stanley - Mandag 28 mai - 20.00
Jeg vil også takke alle for en flott og innholdsrik dag på sykkelsetet…! CLT var et flott ritt gitt…! Gleder meg allerede til next year!
Jeg synes FOCC gjorde en bra jobb denne dagen! Ikke minst fra Evje til Valle (5-15mil). Da tok vi ansvar i front sammen våre gode venner i GSK og Sykkelsesongen. Utrolig moro å sykle med dere folkens - dere er en knakende flott gjeng - både på og utenfor ”banen”…!

Min egen tid på lørdag ble 7t og 7minutter. Ålreit det, men skulle gjerne sett 6-tallet på resultatlisten! Sitter tilbake i dag med følgende spørsmål; Hvordan i all verden kunne vi (inkl. meg) la Mafioso og resten av hovedfeltet stikke fra oss på Gourmetstasjonen??? Skandale! Frem til Valle Kyrkje hadde vi jo full kontroll, gode bein, humøret var på topp og vi hadde ingen problemer med farten! Allikevel altså, lar vi feltet reise fra oss! Dobbeltskandale! Ikke etter boka nei, og fullstendig idiotisk og urutinert…!

Mafioso, takk for at du ropte på oss, det la jeg merke til..! Ja, det var det flere som gjorde! ”FOCC`ers, nå må dere komme” skrek flere! Takk til dere! Dermed kun vår egen feil dette!!! Følgebilen hadde jo tilrettelagt alt, så det var ingen grunn til at vi skulle bruke mer tid enn andre. Espen Kaptein Rykk, du burde kjeftet oss huden full og skreket at vi måtte få fingeren ut da du skjønte hva som var ferd med å skje! Akk ja…kan ikke gråte mer over spilt melk eller snakke om snøen som falt i fjor osv. Vi som glapp på gourmetstasjonen, la oss revansjere oss neste år!

Espen; nok en gang gjør du en bunnsolid innsats! Tuller ikke og leverer varene!
Ivar: du imponerte meg enormt. Dine klatreegenskaper er på rekordnivå!
Kim: i superform og sterk som bare det! Du hadde fulgt hovedfeltet glatt uten Gourmetflausen!
Kjetil: er med på å styre feltet frem til Valle. Artig å sykle med deg! MEN hva skjer på Valle?
Øyvind: solid innsats og gjennomføring! Slet lenge med vond lyske, men du ga deg aldri.
Jostein: imponert over tiden din i mål, etter stygg velt og besøk i sykebil for behandling.
Jarle og Dan: Takk for suveren innsats som følgebilboys og fotografer!
Mafioso: Imponert av deg på lørdag! Spesielt siden du slet med bihulene uken før rittet.
Haakon Capt.: Flott innsats både i rittet og på banketten! Blir en ære å sykle med deg på T-O.
Sykkelsesongen: Takk for en fin dag og en superartig bankettmiddag! Flott gjeng tross rosa drakter!
merete - Mandag 28 mai - 13.36
Hei hei gutter! Så utrolig flinke og sportye dere er, og dere har fått en kul hjemmeside:-) Hilsen Merete, barndomsvenninde av noen av dere og familie med noen av dere:-)
Km - Mandag 28 mai - 12.34
Vel jeg har en teori om at Jan G spiller en aktiv rolle i filmen som ligger ute på Syklingensverden.com (se link lenger oppe) Der er det, så vidt jeg kan huske, en Jan som koser seg sammen med Jarle Storrem... Tampen brenner?
Kaptein Rykk - Mandag 28 mai - 12.03
Hyggelig å høre at din(JAN G) største drøm er å slå FOCC. Vi liker å bli utfordret på sykkelsetet. Men jeg må bare minne deg på at dette er vår første sesong, klarer du ikke slå oss i år så tar du oss ikke neste år heller... HEHE. Men jeg håper du legger deg i hard trening så vi får se hvem som er best.

Når det gjelder identifisering av deg så har jeg vært gjennom resultatlista opp til flere ganger nå, men finner ingenting på ditt navn(alias???). Men det skal vi nok klare å avsløre en gang.
Jan G - Søndag 27 mai - 22.14
Følger med interesse på FOCC sin blogg for tiden. Det synes på meg at det er en voldsom optimisme i klubben etter deres flotte innsats i CLT. Synd at dere misset på matstasjonen i Valle. Når det er sagt er det bare en ting å gjøre. Jeg har nemlig sett litt på resultatlista og der kommer det frem at alle i FOCC har slått meg under årets CLT. Da er det bare en ting å gjøre - unngå at det skjer igjen. Derfor er hovedmålsettingen klar for neste år - slå alle i FOCC. Kommer sikkert til å angre på denne vanvittige uttalelsen. Håper derfor at dere ikke klarer å identifisere meg. Et annet mål må være og slå Jarle Storrem! Det angre jeg sikkert like mye på!
J@rle - Søndag 27 mai - 22.09
Ja dette var et bra ritt med god stemning. Hadde det artig i følgebilen og fikk knipset noen gode fotos. Hektisk var det også, ikke tid til noe kaffe pause der nei...
Teknikken fungerte feilfritt og vi fikk plottet 31 posisjoner med fart, høyde og klokkeslett oppover dalen.
Kilometer - Søndag 27 mai - 20.42
Ja, det må jeg si Mafioso! Etter den smellen du gikk på i HerefossRunden, så må jeg si at Polen-oppholdet ditt har gjort deg godt! Mange GSK-ryttere i fronten og rullet! Vi gikk nok på en blemme da noen av oss er glade i å bli tatt bilde av, og oppmann Jarle og Dan (som forøvrig gjorde en kjempeinnsats) synes vi var så kort inne på matstasjonene.. Den tabben skal vi nok ikke gjøre igjen! :-) Men vi hentet da inn en del, og fikk igang en rulle de siste milene mot Hovden. Fjærlette Ivæ klatret som en geit opp bakkene og imponerte med å sykle de siste milene helt alene inn mot mål. Espen gjorde selvfølgelig en solid innsats ettersom han er lagets kaptein! Stian, som slet i forkant av rittet, så ikke ut til å ha blitt hemmet av sitt opphold på porselenskåla, det så tvert imot ut til at han hentet frem nye krefter mot Hovden. Kim hadde et par negative tanker helt i begynnelsen, men mot slutten var han vel den mest positive av oss i feltet.. :-) Og til Jarle, som beskrev oss som surpomper mot slutten av rittet, har nå lært at han må fore oss med positiv energi, istedet for å le av at vi ligger såå langt bak de andre.. Hehe.. Takk til Dan Byggtjenester for lånet av hytte under oppoldet vårt på Hovden! Og hvis noen lurte, så er Crocs utrolig gode å gå på! Lette på foten, men kanskje litt vel luftige på kjølige Hovden! :-) Takk for turen!
Mafioso - Søndag 27 mai - 19.54
Veldig bra levert, gutter. Det krydde av gule FOCC'er i front av feltet frem til siste matstasjon (og ikke minst inne på mastasjonen.....?????).
Prøvde å gi dere en advarsel, men neida.... drit i syklingen og lev i nuet, her skulle det spises og poseres for fotografen.
Toget gikk uten videre mens dere fordøyde de siste skjebnesvangre gastronomiske smulene, intetanende om konsekvensene der og da.
Capt'n var vel den eneste som klarte å kjøre oss inn igjen, synd du mistet kjedet midt mellom de værste bakkene, du hadde helt glatt klart å følge oss inn, det er jeg overbevist om.
Ellers ble jeg imponert over den alle bekymret seg mest om, den røykende/festglade & nudelspisende "Ivæ" som tok innersvingen på resten av gjengen, tipper det var lave odds for det før start.
Spørs om ikke "Frekvensen" må legge in nudler i kostholdsprogrammet også etter "Ivæs" oppvisning. Har vel skjelden sett ett større glis enn det han hadde på banketten i går kveld.....
Ellers må jeg undrende konstatere at oppkjøring i Polen uten sykling og med snørrete bihuler utløste storfomen min. Kan "Frekvensen" gi meg en god forklaring på det? Fett å sitte å bidra i front og samtidlig komme inn på en tid jeg aldri hadde drømt om:-)
Var også imponert over egne klubbkamerater, tror vi vat 7 stk med inn i front (litt selvskryt er godt å få kringkastet på den eminente siden deres :-)
Ellers kunne det, etter erfaringen med årets ritt, vært intressant å spinne rundt tanken på ett felles lag til neste gang. Er overbevist om at vi kunne ha kjørt en mye bedre organisert rulle og dermed også oppnådd en mye bedre tid....
Vel overstått boys, ser frem til mer morro fremover med "FOCC in action"
Capt - Søndag 27 mai - 19.40
Sjekk video: http://www.syklingensverden.com/baglercms.php?articleID=14453&catID=-1
Rykk - Søndag 27 mai - 18.50
Trondheim-Oslo om 1 mnd, ai ai ai!
Kaptein Rykk - Søndag 27 mai - 18.44
Dette var morro.
Synd resten av laget regelrett dreit på draget på Gourmetstasjonen. For noen amatører!! Men ifølge bildeserien så ser det jo ut som dere hadde det riktig så morro... haha. Det verste var jo at flere av syklistene i feltet vårt ropte på FOCC gutta at nå gikk feltet videre fra matstasjonen. Men neida, her skulle det skøyes, tulles og ikke minst taes en mengde bilder. Hehe, dere lærer vel av den blunderen.

Imponerende av Huntermeister å rykke i bakkene! Eller er det det?? Mannen veier jo 60 kg!! Skulle bare mangle at han rykket fra de mer lubne Gourmet FOCC`erne... hehe

For min egen del så var det litt synd at kjedet hoppet av og låste seg slik at jeg måtte av sykkelen rett før de verste bakkene. Mistet dermed Mafioso og gjengen i hovedfeltet på 7 timersgruppa. Jeg og Capt i sykkelsesongen kjørte som noen helter for å ta inn feltet, men det gikk ikke. Er sikker på vi kjørte dobbelt så fort som feltet i bakkene;) Pulsen var iallefall skyhøy takket være Capt og hans sinnsyke drag opp bakkene. Takk for at du dro meg opp de verste bakkene. Hadde vi vært 2-3 personer til så hadde vi tatt igjen feltet, garantert. Synd jeg ikke fikk sjangsen til å slå Mafioso i spurten.

Banketten var strålende i samvære med gode sykkelvenner fra Team Sykkelsesongen og GSK. Beste antrekk var selvfølgelig Kilometer med sine blå crocs. HAHA

Neste år samler vi troppene og melder på eget lag med +/-30 personer i samarbeid med andre slik at rulla blir bedre enn i år. Da går jeg for 6timer 30min, ingen problem!!!
Reidar - Søndag 27 mai - 18.32
Jeg er stolt av dere karer!
ivæ - Søndag 27 mai - 18.29
Dette gikk bedre enn forventet!
Kjipt mi(Kjetil) surra så på matstasjonen i valle. Kunne jo kanskje holdt følge med hovedfeltet inn til mål..
Fikk en liten forsmak på T-O selv om det er over dobbelt så langt..
Rykk - Søndag 27 mai - 18.14
Takk til Dan og Jæle for stor hjelp som oppmenn/følgebilansvarlige, dere utførte en strålende jobb.
Capt Sykkelsesongen - Søndag 27 mai - 18.02
Må bare takke for en flott dag på setet. Var veldig moro. Ekstra moro er det å se at FOCC og Sykkelsesongen var med fremme hele tiden. Synd vi kløna det til på det siste matstoppet.. Neste gang er vi der og da med eget lag. Arrangementet var meget bra, men feltet ble litt for stort med enkelte syklister som vinglet hit og dit. Banketten var også vellykket, men synd enkelte FOCC'ers la seg tidlig :) En ekstra takk til Rykk som reddet meg fra spikeren i kista ved Berdalsbru. Neste stopp Trondheim!
Klatremusa - Søndag 27 mai - 17.31
Må si at rittet sto til forventningene og vel så det.
Dannet seg en stor 7 timers gruppe helt fra start hvor rullen begynte å ta form etter første stopp, men var kanskje for stort felt til å få en ordentlig organisert rulle!!?? Turen opp til 15 mil gikk fint men et forlenget stopp der gjorde at hovedfeltet forsvant. Deretter og inn var det vilejn det gikk på. Kom i mål på en akseptabel tid og vil si målet med turen ble nådd. Hvis det er noe man skal sette fingeren på så må det vel være de såkalte "3 minutts stoppene" i 7 timers gruppen som var over før vi var kommet inn på matstasjonene!! Men dette er vel kanskje noe man lærer seg etterhvert som man blir mer rutinert i gamet..!!??
Synes arrangementet var vel gjennomført av KCK, masse frivillige samt god organisering gjorde at arrangementet ble en hit med mulighet for gjentakelse neste år...

Rittet ga oss noen nye svar og en del nye spørsmål, da spesielt i forhold til hvordan alt skal organiseres mot Tr-Oslo, men er ganske sikker på at vi ordner dette.

Flott avslutning på dagen med bankett med Sykkelsesongen og "Tete de la course" og fru. Var veldig hyggelg!! Nå ser jeg frem til et par hviledager før opptreningen fortsetter mot 23.juni...
Stoa Fysikalske Senter
Sjåføren er i boks!
Mandag 20 nov 2006
Trening
Mandag 06 nov 2006
Punktering2 og piggdekk
Søndag 05 nov 2006
Sykkelprat om vinteren
Fredag 23 nov 2007