Er vi klare for STYRKEPRØVEN?

To uker til Den Store Styrkeprøven folkens!
Er vi mentalt og fysisk klar til dyst?
Gleder vi oss eller gruer vi oss?
Tror vi at 18-timers-målet er innen rekkevidde?
Vil teknikken (GPS-tracking-systemet) stå oss bi?
Har venner/familie/omgivelser troen på at FOCC-gutta klarer målet?

FØLG oss på www.focc.no 23.juni.... GPS, kart, bilder, blogg vil publiseres fortløpende!
Søndag 10 jun 2007 Av Stian "Stanley" Mjåsund
Spam kontroll: 2 + 1 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
Stanley - Tirsdag 19 jun - 09.49
Noen som prøver å skape uro i FOCC leiren? Ikke bra! Vi lar oss ikke knekke av slikt...! Tviler på det er Sykkelsesongen denne gangen, da de fleste er sofagriser under årets TO :-)...! Men hvem kan det da være som driver gjøn med oss?

Her blir det opprør, det blir furore. Det ligger jævla med coins oppå bordet. Her blir det opprør her blir furore, så hold kjeft når skolekorps har ordet (sitert fra en flott sang)
J@rle - Tirsdag 19 jun - 08.37
Mens vi snakker om tjuvpakk, vil jeg bare nevne at min kjære mobil telefon ble stjålet fra kontoret mitt i går. En tjuvradd har spasert inn, tatt telefonen og gått ut. Så enkelt.
Ikke nok med det: I natt kl 03 fikk Kilometer Ribe en mystisk opprigning. "- Det hørtes ut som om noen satt å trykket på en windows mobil, sikker tyven" sa Kjetil med skjelvende stemme. "- Jeg satt og hørte på rasling og trykking i 1 minutt. Etterpå ringte jeg opp, og da var den slått av."
Stanley - Tirsdag 19 jun - 00.48
Jeppsi Pepsi...! Da har Frode og jeg foretatt full vask og skifte av dekk på sykkelen min! Continental 4000GP er meget kule dekk! Rigga sykkelen! MEN, skal si Frode har støv på hjernen! Allikevel, stor takk Frode, du gav meg en lekse i god og riktig sykkelvask! I morra skal jeg ha full service og overhaling på sykkelen! Har blant annet kast i felgen som må fixes!

Espen, kjip nyhet..! Men for all del, det var jo hell i uhell. Mistet tross alt ikke sykkelen! Trøst deg med det!

Sindre, FOCC er mer enn gjerne med på samarbeid underveis mot Oslo. Håper vi får det til...! Problemet er nok dette med ulike stoppesteder og hvordan dette skal tilpasses best mulig. Dessverre rekker vi nok ikke å koordinere dette nå, da alt er planlagt allerede! Uansett, håper vi møtes at vi kan ordne et slags samarbeid underveis! FOCC er alltid klar for en god rulle med fart og struktur! :-) Lykke til Sindre og CO.
Mr Hz - Tirsdag 19 jun - 00.20
Jeg biter negler her jeg sitter med en smooooodi a'la Moose da Goose i godsofaen og følger med i bloggen. Håper ikke tjuvradden stikker av med ytterliggere sykkel-stæsj fra kapteinens bod. Jeg ville tatt den opp på soverommet, Rykk...

Testet forøvrig en patte-patron i dag, og den satt som en kule. Tøffe greier, og meget effektivt. Punktering underveis ingen hindring for 18 timers-målet.

Håper vi møtes på veien sørover, Sindre. God erfaring fra ACC er ikke å forrakte, og tas gjerne i mot i FOCC leiren.

Håper alle har gjennomført teknisk sjekk med nødvendig skifte av slitasjedeler...
Rykk - Mandag 18 jun - 23.16
Hei Sindre. Hadde vært artig å holde følge med dere nedover mot Oslo. Ser dere starter litt tidligere enn oss, vi starter kl 1000. Du starter vel 8 minutt før oss. Starter dere samlet? Hvor mange er dere? Får se om vi tar dere igjen...?? Hehe
Sindre Sykkelsesongen - Mandag 18 jun - 22.25
Hallo jeg skal jo sykkle sammen med ACC, men er dere klare for å sammarbeide så langt som mulig. For jeg tror ikke vi har noen følgebil og da blir det litt forskjell for når dere og vi skal stoppe for å fylle vann og mat. Men det hadde jo vært bra og prøvd å henge sammen så mye som mulig. De jeg skal sykkle sammen men har stor erfaring fra tidliger styrkeprøven, mange av de har sykklet den over 5 ganger hver.
Rykk - Mandag 18 jun - 21.29
Jeg vil herved rette en takk til den jævelen som klippet låsen til boden min i garasjen, rappa 40 kr fra baktaska mi på sykkelen, stjal pulsklokka som var festet på sykkelen klar til styrkeprøven, litt verktøy, en nesten ny flaske med avfetting fra biltema og sykkelstativet mitt, takk skal du faenmæ ha. Hvorfor tok du ikke sykkelen din gnom, så den så billig ut????????
ivæ - Søndag 17 jun - 23.26
E å bror hadde oss en herrefoss runde idag. Ble tatt igjen av en annen focc syklist.. Flaut:) Han spurte om mi hadde en rolig gjennomkjøring før T-O, før han suste videre. Hva er denne rosinbolla lagd av? Prøvde å ta han igjen men det nytta ikke.
Bitter Capt - Søndag 17 jun - 20.26
Hyggelig å lese at dere vil ha meg, men i skrivende stund er fortsatt ramma i Nederland. Forbanna Giant... Hadde gledet meg til dette. Er helt sikker på at dere får en flott tur.
Frekvens - Søndag 17 jun - 12.54
Flotte greier mr Webm@ster. Dette blir jo kanon!
Godt å vite at du sitter hjemme og følger med oss. Psykisk støtte er også godt å ta med seg. Kanskje må jeg ringe deg også for å få litt trøst og motivasjon underveis...
J@rle - Søndag 17 jun - 00.11
Da er web komponenten av GPS trackings systemet endelig klart! Det er nå implementert "Auto" mode som plotter koordinater og oppdaterer kartet automatisk når nye posisjoner er mottatt, uten at man må reloade nettleseren.
Kjetil er også i rute med applikasjonen som skal installeres og kjøres på mobilen. Begge systemer er nå klare for action til helgen!

Hadde vært artig om Team ACC hadde hatt en Windows mobil og en GPS, så kunne vi tracket begge lag samtidig her på focc.no.... bare en tanke.
På lørdag stiller jeg med bart, kvite sokka og mokkasin. Gleder meg!
Rykk - Lørdag 16 jun - 11.26
Startnummer er fordelt, starttidspunktet for FOCC er kl 10 00 i bartebyen... Ser at Team ACC starter 8 minutt foran oss, vi kan jo håpe vi tar de igjen iallefall, hehe.
Klatremusa - Fredag 15 jun - 20.23
Den e god Stanley. Jeg stiller!! Da er jeg ferdig med eksamen og klar for konsing inn mot TO. Tiden har gått fort og sannhetens øyrblikk nærmer seg!!! Håper alle kan være med på møtet da???!!! Viktig! :) :)
Stanley - Fredag 15 jun - 19.53
Telemøte tirdag kl 17 folkens! Konferansekoder og agenda sendes på mail. Sett av tiden! Alle må delta! De siste viktige detaljene skal på plass før vi retter nesen nordover til Trøndelag!

"Det blir itj fart uten bart"..!
"Du e itj rocka uten kvite sokka"..!
"Du e itj fin uten mokkasin"
Frekvens - Fredag 15 jun - 15.30
Det er riktig observert at Ron "Rambo" har meldt sin interesse av å bli en del av FOCC. Vi tar han i mot med åpne armer! Velkommen skal du være Rambo. Det kommer jo også godt med å ha en fysio blandt oss...

Flott innsats under Byglandsfjorden Rundt, Bolla. Skulle gjerne hatt deg med å dra litt mot Oslo også... Hva med å la familie være familie denne helgen også?
engasjert Focc supporter - Torsdag 14 jun - 23.33
er det virkelig sant? er Team Focc virkelig i forhandlinger med Selveste Astrup om en kontrakt? Må budsjettet sprenges for å hente en sånn klasserytter og idrettsutøver? Dette er villt! Han bør jo være kandidat som ny kaptein! Dette vil garantert løfte laget mot nye høyder, bare synd han ikke kan være med å dra hovedfeltet over dovre.
Terje F - Torsdag 14 jun - 22.28
Må du begynne med stokk Mooose? litt tidlig det? :)
Stanley (alltid optimist) - Torsdag 14 jun - 21.51
Moose er klar til Start på TO, tross smerter i kne! Vært hos fysio i dag, og fikk konstatert at det IKKE var strekk! Dessverre litt mer kompliserte greier! Er ikke god på legespråk, men sannsynligvis utvikles smertene fra lyske/hofteleddsbøyer!
Klatremusa - Torsdag 14 jun - 16.22
Jaja, ingen overrasker meg lenger! Var jo litt rart når Petachi hang med over fjelletapper og vant spurten etterpå når omtrent ingen andre hang med, han pleier jo alltid å stå av når fjellene i Touren begynner. men skal vel ikke dømme noen før resultatet er endelig!!!
Rykk - Torsdag 14 jun - 15.12
Dette er ikke noe særlig, men dere får sjekke linken http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=141008
Stanley - Torsdag 14 jun - 09.16
Synes ikke vi skal gi opp håpet om Haakons deltakelse enda! Han er i god form, det vet vi! Du har vel runda godt over 3000km i år Haakon? - så dette fikser du bra!

MEN skulle det vise seg at du ikke har sykkel å sykle på, kan det bli et problem!
Klatremusa - Torsdag 14 jun - 08.08
Det var synd assa. jo flere jo bedre mot Oslo så hadde hatt bruk for noen gode bein til, ikke bra! Men vi andre er klare, bare å holde fokus!
Rykk - Onsdag 13 jun - 20.51
Dette var dårlig nytt Haakon. Rett og slett kjipt!

Vi må ikke ha flere kanselleringer nå, Stanley og Kilometer må bli friske!!

Minusgrader er kaldt! I påska trente vi jo ned mot null grader, det er ikke noe særlig, men det går...
Frekvens - Onsdag 13 jun - 19.03
Nei og nei. Dette er ikke bra.
Riktig nok har jeg hørt mye om nervøsiteten som kan komme i ukene før TO, men dette tar kaka!
Trist å høre at ramma er defekt, capt. Vi hadde hatt god bruk for deg til Oslo. Stanley De Metre Moose da Goose, du må jo få fiksa kroppen din. Håper du også Kilometer føler deg sterk og oppladet i både hodet og kne til neste helgs Styrkeprøve.

Dette skal vi klare boys! Det skal mer til en minusgrader for å stoppe oss. "Så er vi her, sammen for livet..."
nedslått Capt - Onsdag 13 jun - 18.24
Da er T-O kansellert for min del. Giant vil ikke godkjenne garanti på sprekk i ramma. Noe jeg forøvrig ikke godtar, men rådet inntil videre er å holde seg unna Giant. Uansett, jeg blir uten sykkel denne helgen også, og da vil det være fysisk selvmord å starte neste lørdag. Har da vært uten sykkel i 4 uker. Dette synes jeg er veldig synd og trist. Har gledet meg til dette. Jeg får bare ønske dere lykke til.
Ukjent - Onsdag 13 jun - 18.02
Meldt minus grader over Dovre fjell i morgen. Bare sånn at folk er klar over at muligheten for litt kjølig vær er der...
K - Onsdag 13 jun - 17.59
Kom dere til behandling for svarte, ikke noe å vente på når det er trondheim - Oslo som står på spill!!!!!!!!!!!!!!!
Kilometer - Onsdag 13 jun - 14.49
Jeg har sympati med deg Stanley! Prøver også å ta det litt med ro, da det er noe som ikke er som det skal være i et kne...
Det går forsåvidt greit å sykle litt.. men vi skal jo som kjent ikke bare sykle litt... vi skal jo sykle ganse mye, på kort tid. Og det gjør jo dette kne-problemet litt utfordrende...
Stanley - Onsdag 13 jun - 12.38
Ikke vær så sinna da alle sammen! :-(
Har valgt å ikke plage deg enda Ron!! Valgte å ta det lungt noen dager! Skal teste rolig sykkeltur i dag med lette gir og ingen heavy motbakker! Håper og tror at det vil gå fint. Teori jeg har lest viser at jeg muligens sitter for lavt på sykkelen. Det kan nemlig generere smerte i knær og muskerlatur rundt knær. Er testen i dag dårlig, bestiller jeg time på Storo sporenstreks, samt hører med deg Ron hva dette kan være! For til Oslo skal jeg boys!

PS! Kjetil, hvordan går det med dine knær?
Rykk - Onsdag 13 jun - 12.06
Jeg ba Moose om å kontakte fysioen for over 1 uke siden. Dette er beslutningsvegring på høyeste nivå! Er det mulig??? Trodde ikke slikt om deg! Nå setter du hele styrkeprøven i fare, ikke bra.
Fysioen - Onsdag 13 jun - 10.57
Halo Moose! Jeg har ikke hørt en dritt fra deg, og jeg mener jeg har god peiling på muskler og ledd og sånt.... Kansje jeg kunne gitt deg et par tips eller tre.
Capt Sykkelsesongen - Onsdag 13 jun - 10.38
Stanley: jeg bor med en kvakksalver som jobber på Storo. Der får du time på dagen. Har du hatt vondt så lenge så kom deg til noen med medisinsk kompetanse.
J@rle - Onsdag 13 jun - 09.59
Moose, så du har fortsatt ikke kommet deg til physioterapaut eller noe lignende? Du trenger kanskje ikke det siden du har så god greie på muskulatur, sener og strekk skader selv? Eller er det 500 lappen det står på? Gjerrig knark!
Stanley Hcp - Onsdag 13 jun - 09.52
Jeg er en skeptisk optimist...! Ikke på lagets vegne, men på egne! Grunnen er en skade jeg har fått i muskelaturen på innsiden av venstre kne! Enten er det en belastningskade eller en solid strekk! Usikker! Ikke syklet på 8 dager i håp om at det skal leges! Tørr rett og slett ikke ta sjanser! Håper å bli bra til T-O..! Men pr. dags dato er ikke kneet bra! Kryss fingrene folkens! Dere trenger en opplagt Mosse da Goose i feltet! Sammen skal vi til OSLO på 18hours...!
J@rle - Onsdag 13 jun - 08.37
Frode, bra gjennomført Trondheims ritt! Håper du ikke gikk på en psykisk smell da "bøllene" slang med leppa i feltet :-) Hehe.
Jeg er ganske sikker på at du er i bra form og klar for T-O om en god uke, men jeg bekymrer meg for enkelte andres skader og skvanker.
Hvordan ligger det egentlig an? Er alle skadefrie? Er alle optimister?
Klatremusa - Tirsdag 12 jun - 18.09
Flott sammendrag fra etappen Frode! Ser ut som dere støtte på mange utfordringer underveis og løste de etter forhodlene veldig bra. Viktig å ha med seg erfaringen videre og dele litt med oss udnerveis mot Oslo....
tengel - Mandag 11 jun - 21.54
så lenger oppe på bloggen at det kunne bli problem å klare biffen. biff har aldri vært et problem, noe av det beste som finnes
ivæ - Mandag 11 jun - 21.50
Dette skal nok gå bra guttå! Mest nervøs for at e kommer til å sovne på sykkelen.. Tar e fri fra alkoholen til helga og får meg en go langtur da, så e e klær for T-O.
John Doe - Mandag 11 jun - 21.46
Hvis noen prøver å sikke kjepper i hjulene deres, bør dere kanskje vurdere sånne tempo-plastikkdeksler?
Ø.H - Mandag 11 jun - 21.26
Må innrømme at jeg begynner å få litt nerver, har litt mye småproblemer for tiden. Men litt smerte kan jo også være gøy. Skal nok komme i mål, er litt mer usikker enn resten av laget anngående tiden, men skal nok henge på et stykke...
Rykk - Mandag 11 jun - 18.52
Byglandsfjorden rundt passet litt dårlig for de fleste av oss det ble derfor få deltakere fra FOCC. Men Jarle S. du får nok æren av å komme bak oss på resultatlista etterhvert...
Frekvens - Mandag 11 jun - 14.42
Jeg tror FOCC har gjort det som må til under oppladningen for å komme til Oslo med hodet hevet. Målet er som sagt 18 timer, men dersom vi kommer inn på 20 timer blir vi ikke skuffet av den grunn. Jeg håper ikke Stig får rett, og THOR prøver tydeligvis å rokke ved planen vår. Prøver han å stikke kjepper i hjulene?
Når det er sagt er det viktig at samtlige som skal kjøre med FOCC er enige om hovedmålet. Eller hva sier dere?
Focc optimist - Mandag 11 jun - 12.13
Mål om 18 timer er en demokratisk avgjørelse internt i Focc! Alle er enige i målsettingen. Dette er nøye diskutrert i gruppen på møter vi har hatt. Så ingen uro i FOCC. Alle stemmer blir hørt! MEN er man taus i diskusjoner, samtykker man! I FOCC verdsettes engasjement. Vi er klare til dyst! Håper vi klarer biffen!
THOR - Mandag 11 jun - 11.22
Hadde en prat med noen av FOCC deltagerne her om dagen, og de var svært tvilsomme til ledelsens mål på 18 timer på t-o. Er det uro i gruppen? Er ledelsen for "høyt" oppe? Hva er realistisk, hva er hovedmålet? ;-)
Klatremusa - Søndag 10 jun - 22.02
E e klar tror e! Håper nesten at det ikke blir så varmt som vi har hatt det siste uken, da tror jeg vi lett kan gå på en smell. Har sett at det har vært opp mot 20 grader over dovre og det er heavy. Ellers så har jeg trent lite denne uken, eksamenforberedelser og nytt solen fra stolen:) kommer sterkere til uken!! Har nok å tenke på så har ikke rukket å grue meg enda men tror jeg gleder meg!!!!

7 Guys that soon are men!!!
Capt Sykkelsesongen - Søndag 10 jun - 20.38
Jeg syklet Raumerrittet i går. 32 grader i skyggen og 84 mil i skogen. Tungt! Gikk med 3 l maxim + kanskje 1,5 l med vann. Var ikke nok.. Krampa satt som et skudd på slutten. Mangler bare en landeveissykkel og så er jeg klar for den Store.....
Bjarne R - Søndag 10 jun - 20.02
Jeg har tatt DOPING!
Jeg har tatt EPO!
Jarle S. - Søndag 10 jun - 19.49
Savnet flere FOCC'ers i dag på Byglandsfjorden rundt. Sliter dere med litt prestasjonsangst?Husk at å kjøre konkurranser, er bra før den store styrkeprøven.
Stig - Søndag 10 jun - 18.57
Jeg tror dere går på en smell.haha
Rykk - Søndag 10 jun - 18.48
En ting er iallefall sikkert, får vi samme vær som i dag så må vi minimum drikke 1 liter maxim i timen. Tror jeg aldri har svettet så mye som på dagens treningsøkt.

Stoa Fysikalske Senter
Følgebilkurs
Mandag 29 jan 2007
Terminliste 2007
Fredag 29 des 2006
Sykkelritt neste år...!
Tirsdag 05 des 2006
Doping i sykkelsporten!!
Søndag 26 nov 2006