4 dager til TO!!

Heisann godtfolk! Da har jeg fullført min siste eksamen, forhåpentligvis med stil, og all energien settes inn på vårens/sommerens vakreste eventyr og årets store mål for min del!! Har igrunnen ikke hatt tid til å bekymre, grue eller glede meg, det eneste jeg vet er at til Oslo skal jeg!!!

Hvordan er ståa blant FOCC medlemmene? Har vi lagt grunnlaget i løpet av året for fullføring og ikke minst har vi truen?
Hva mener ikke FOCC medlemmer, noen som har fulgt oss på veien og vil ytre noen meninger/tanker???
Kom med det, siste sjanse nå!!!!
Tirsdag 19 jun 2007 Av Kim "Klatremusa" Grøsle
Spam kontroll: 4 + 3 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
Krise - Lørdag 23 jun - 00.22
J@rle: Åh, fuck (eller Focc), gjett om en som føler seg u-oppdatert! Jeg tenkte som så at Kaptein Ribe ble omtalt som Capt... ikke så lett å følge med i alle kallenavnene her! :) Godt å høre at det ikke er en Focc'er som står uten sykkel, men med dårlig humør!
Igjen: Total lykke til!
Frekvens - Lørdag 23 jun - 00.13
Etter ankomst Trondheim, startnummerhenting, følgebilkurs og en bedre middag, har gutta boys pakket følgebilen med mat, drikke og ekstra klær. Nå skal alt være klappet og klart for STYRKEPRØVEN 2007. I morgen stiller vi kvikke og opplagte til startskuddet kl 1000.

Sov godt FOCCERS!
Mafioso - Fredag 22 jun - 21.52
Lykke til gutter, vi i GSK følger spent med dere....
J@rle - Fredag 22 jun - 20.48
Krise, med dine kunnskaper om strekningen skulle du satt i følgebilen som navigatør! Bloggene postes fra mobilen.
Kaptein Rykk og Capt er to forskjellige personer. Capt er kaptein for Team Sykkelsesongen og skulle syklet T-O sammen med Focc. Men, siden sykkelen står hos Giant i Nederland med skade måtte han avlyse.
Ukjent - Fredag 22 jun - 20.44
Lykke til stian og resten av foccera, håper dere alle kommer til oslo på sykkel. Hilsen La bomba og fruen
Erik Hansen - Fredag 22 jun - 18.35
Lykke til Stian og restan av gutta. Jeg skal følge med dere i morgen. Hilsen Erik
Krise - Fredag 22 jun - 16.30
Lurt triks å rekognosere løypa i buss før den store dagen. Bare ikke dere kjører bussen om Tynset, altså Riksvei 3, det er vel såvidt jeg vet en annen vei enn dere skal sykle? :)
Forresten, har bussen trådløst internett eller bruker dere gamlemåten med mobilen?
Og Espen: Hva skjer med sykkelen? Står ikke den hos produsenten? Eller har du tørka støv av den gamle Kilimanjaroen? :)
Rykk - Fredag 22 jun - 15.59
Jeg sitter her i bussen med Stanley, han prater håll i haue på meg.
Stanley - Fredag 22 jun - 15.45
I skrivende stund sitter vi i buss på vei til Trondheim. Nå befinner vi oss midt i Drivdalen og stuper ned bakkene mot Oppdal. Bakkene som møter oss i morgen ser tøffe ut, men ikke avskrekkende. Enkelte partier er veldig bratte, men stort sett er stigningene bare lange og slake. Med andre ord: 20 mil med motbakke skal vi klare fint! Får vi dagens vær i morgen blir det opphold men regntungt. Akkurat nå er det søravind, og det betyr vind midt i mot. Derfor håper vi vinden snur i morgen. Krysser derfor fingrene for vind fra nord og opphold. Stemningen i bussen er god. Ketil leser bok om Styrkeprøven, Espen spiser eple, Kim løser Sudoku, Mette sover og Jeg blogger samt følger med på veien for å kartlegge hvor jeg skal legge inn rykket i morgen.
Krise - Fredag 22 jun - 00.08
Det er sant som Joel sier over her, dere har en finfin engasjerende stil på bloggen og rapporter fra trening og ritt. Tror nok mange år med Nærdal på skolen har gjort noe med mange av dere. VELDIG interessant å følge dere, selv om dere sykler løp i Tr.Heim, og selv om jeg ser dere kanskje 2-3 ganger i året bare. Gøy å se en kameratgjeng med så godt humør og godt mot! Gudd løkk til syklistene, følgebilteamet, nettansvarlig og alle andre. Håper det blir dårlig vær her så jeg kan være hjemme og følge med på dere så lenge som mulig før bygdefylla i Indre Kroken melder seg!
Stå på i T-O, dette fikser dere lett!
Frekvens - Torsdag 21 jun - 23.59
Da har energi- og ernæringsansvarlig matlisten for FOCC i boks.

Oppgavene er fordelt, og Martemor stiller med kokekunnskapene sine til disposisjon og disker opp med nistepakker. FOCC takker og bukker :-) Fra den beskjedne matliste, kan vi nevne at 78 bananer, 146 skiver med div pålegg, mye sjokolade og litt stekt pølse og karbonade skal sørge for at vi er stappet med energi hele veien til Oslo :-)

Måtte maten smake og fordøyelsen være på topp!
Otra il - Torsdag 21 jun - 22.50
Otra IL sin sykkelgruppe vil ønske alle i FOCC som skal sykle T-O lykke til!!
Mamma`n til Rykk - Torsdag 21 jun - 22.34
Hallo, alle Foccere. Vil ønske dere lykke til på ferden TO.
Er sikker på at dette greier dere fint. Vi kommer til å følge dere på veien. Lykke til!
Gunman52 - Torsdag 21 jun - 21.45
Sitter på do og leser siste nytt fra bloggen. Gleder meg til lørdag. Det blir det ikke tid til flott middag den dagen! Nøyer meg med 2 slappe i stappe, en helnøtt og kanskje en pils til kvelden. Det blir spennende!
Magnus Karlsen - Torsdag 21 jun - 21.40
Lykke til boys, skal følge med underveis. Skal selv til Bartebyen i helga, men ikke for å sykle heldigvis...
Rykk - Torsdag 21 jun - 21.28
Sitter nå i stua til Moose da goose i Oslo og slapper av etter en bedre pasta middag. Nydelig!! De siste detaljene er snart på plass og vi gleder oss til Styrkeprøven hele gjengen.
Terje f - Torsdag 21 jun - 21.20
Lykke til gutter! har troen på dere! dere har lagt ned et solid stykke arbeid for dette og det er jo klart at dette kommer til å betale seg utover løpet! så sees vi på sørlandet etter løpet! :)
Joel - Torsdag 21 jun - 20.41
Har aldri blitt så engasjert av en fremmed hjemmeside. Skal følge med (på nettet) når dere kjemper for Feviks ære i det fjærne øst norge. Lykke til gutter! Pain and glory!
Hege (the horrible) - Torsdag 21 jun - 18.16
Hei gutter! Tenker dere gleder dere til å få det overstått. Det kommer jaffal til å bli en St hans dere ALDRI kommer til å glemme. Masse lykke til alle sammen. Skal nok følge med :)
Warren (Wazza) Pickering - Torsdag 21 jun - 18.12
Gidday Cobbers, hope you all have a safe and speedy trip on the bikes and dont get too many carbuncles on your butts. Whack a slip of vodka into your drink bottles and I guarantee you will, if not win, enjoy it. Will look forward to hearing how you get on. Good luck.

Vevmesteren - Torsdag 21 jun - 13.39
www.focc.no vil være nede i dag fra kl 14 og et par timer utover pga oppgradering av nettet ved HIA i Grimstad. Beklager ulempen :-)
Kilometer - Torsdag 21 jun - 13.25
Blir det mye regn, så kan vi kanskje droppe et par pissepauser.. hehe.. ;-)
Rykk - Torsdag 21 jun - 12.46
Jeg satser på spenol, muligens en blanding er tingen??

Værmeldningen for lørdag:
Nordøstlig bris. Regn av og til. Stedvis mye nedbør. Lokal torden. Kjøligere.
Gunman52 - Torsdag 21 jun - 12.28
Husk å smøre skræven! Blir det Spenol eller pattesalve fra Stoa maskin?
Ron - Torsdag 21 jun - 12.18
Lykke til boys! Tenk positivt når det er kaldt og jevlig over dovre, og når trøttheten siger på i Hamar! Tenk på stranda i Nice om noen uker f.eks. Dere klarer dette!
J@rle - Torsdag 21 jun - 10.12
Da har vi sikret dobbelt sett av GPS og mobil til trackingen. Laget vi ha med seg 2 stk HTC s710 og 2 stk Holux GPSlim 236. Kun et av settene vil brukes av gangen, det andre ligger som reserve i følgebilen. Hva kan gå galt...? Kremt...
En mamma... - Onsdag 20 jun - 23.50
Ønsker dere lykke til på turen, gutter! Kjør safe, så går alt bra!! Vi følger med...
Audun Automat, følgebilansvarlig - Onsdag 20 jun - 23.04
Hallo guttæ!
Sikkårt klar over det, men d e veldig kaldt om natta når dere syklå. For Guds skyld, husk væme klær som mi kan sette ut t dere fra følgebilen. Kankje ha noen syge utøvere vettu...
Karl - Onsdag 20 jun - 21.53
Jeg vil ønske dere lykke til, FOCC gutter. Skal følge med dere så godt jeg kan, det blir spennende, og jeg er sikker på dere klarer det med glans.
Klatremusa - Onsdag 20 jun - 17.43
Vi trenger all den hjelp vi kan få, flott at du hiver deg med til Oslo "mokasin":) blir en fin tur uansett vær:)
Magnus Mokasin - Onsdag 20 jun - 17.00
Heisann gutta!Frode Frekvens har kanskje nevnt at jeg hiver meg med FOCC på tur nedover til hovedstaden?? Jeg gleder meg:-)
Ser ut til at det blir litt regn, men overskyet er jo topp, så vi slipper 300 liter vanninntak. Håper på en fin tur sammen med dere nedover! Snakkes :-D Magnus Vågen
Krise - Onsdag 20 jun - 16.24
Som kjentmann på strekningen Trh-Oslo (dog ikke på sykkel, takk Gud for det) har jeg følgende tips til Mette og Audun: Følg de passe små og grønne skiltene hvor det står "E6" med hvite bokstaver/tall. Da kommer man etterhvert til Oslo. Ellers skulle det vel bare være å følge etter syklister, de fleste skal vel i retning oslo, vil jeg tro.
Klatremusa - Onsdag 20 jun - 15.00
Vi stoler på at Mette og Audun gjør en fortreffelig jobb! Det viser seg at følgebilmannskapet vårt får litt av en jobb og vi setter pris på deres deltakelse!!! Kjempe Mette og Audun!!!
anonym - Onsdag 20 jun - 12.15
Nytt sykkelstativ, vannflaske til sykkel, litt verktøy selges billig. Ta kontakt, tlf 97197646
Mette F. Brunette - Onsdag 20 jun - 10.47
Jeg er selvfølgelig klar og skal bruke de siste dagene til å finpusse geografi kunnskapene mine. Akkurat geografi er ikke min sterkeste side, men med presidentens hjelp (og glem ikke GPS som er en fantastisk duppeditt) så skal nok følgebilen finne veien fra Trondheim til Oslo.

Når det gjelder alle multimediaduppedittene så skal nok det også gå fint. Må bare øve litt på å filme med den ene hånda og å ta bilder med den andre. Men det blir nok ikke noe problem - jenter klarer jo å gjøre to ting på en gang :)

Jeg er ikke bekymret for å sovne, Audun sin musikk bør ordne den biffen... (Grand Prix cdene er med som "nødproviant" selvfølgelig, det finnes mange flotte GP sanger vi kan synge til for å holde oss våkne)

Jeg gleder meg til å følge guttaboys på den lange ferden mot Oslo!
Moose Da goose - Onsdag 20 jun - 10.31
Videokamera er i boks! Ikke fått tilake mitt, men fått låne av en kollega! Takk Rolv, du er suveren som hjelper oss ut av denne knipa! Nå blir det dokusåpe for alle penga! Mette, du får mye å holde styr på! I tillegg til vanlige følgebilaktiviteter, skal du ha kontroll på både video, foto, blogg fra mobil, bildeoverføring fra PC osv... LYKKE TIL!!!
Stanley - Onsdag 20 jun - 10.11
Vi ha jo vært så heldige å få med oss Mette Flette Brunette som Auduns følgebilassistent. Eller, det vil si at Audun kjører bilen, og Mette ordner resten! :-)

Er du klar for oppgaven Mette? Gleder du deg?
Hvilke forventninger har du til TO?
Klarer du å holde deg våken så lenge?
Er alle praktiske detaljer på plass?
Gunman52 - Onsdag 20 jun - 08.45
Tror dette går nok bra! Hvis noen skal sprekke som en dong har sikkert Ket en ekstra liggende i lommeboka. Han pleide ihvertfall det den tiden han vanket på Skyline i helgene. Mye mulig det er den samme dongen, men de holder jo lenge...
fru frekvens - Tirsdag 19 jun - 23.01
Jeg har trua på dere gutter!!!!
Frutt-melutt, gjest hos Moose de Goose - Tirsdag 19 jun - 22.22
Jeg sier som kapteinen vår og Tengel: 18 timer til Oslo blir en lek! Bare vi holder varmen og spiser nok, tror jeg FOCC-toget suser av gårde lett. Sprekke som en dong før Dovre er ikke et scenario vi ønsker oss. Håper dog at vi ser både sau og moskus på vår vei, hehe...

BEINT!
Rykk - Tirsdag 19 jun - 22.13
Må si jeg er skeptisk til været. Ser ut til det blir mye regn. Håper Theisen tar feil. Men de nye dekka mine, GP 4000, er jo spesielt gode i regn stod det i bladet "SYKKEL" så det må jo være bra.

Angående kameraet til moose da goose så ville det vært forferdelig trist om vi ikke fant noe nytt. Da ryker jo dokusåpen vår, med snutter fra slitne, og meget slitne foccer`s langs veien mot Oslo. Er sikker på at det vil bli en bestseller!!
Tengel - Tirsdag 19 jun - 21.39
hvis dere sykler fort er 18 timer er kjempelek. lykke til
Stanley - Tirsdag 19 jun - 10.59
Ståa blant FOCC-medlem Stanley er bra! Sykkel på service i dag som sagt, og telefonmøte i aften med hele bønsjen for å få de siste tingene og detaljene på plass!

Men en ting som bekymrer meg er mitt videokamera som ikke er kommet tilbake fra service! Vi er NØDT til å ha med oss et videokamera! Skal jo mekke FOCC TO dokusåpe! Har vi et kamera ekstra i beredskap? Eller vet vi om noen som leier ut kameraer? Trondahl, kan du hjelpe oss her?
Stoa Fysikalske Senter