FOCC er i mål!

Etter 54 mil, 21 timer og 49 minutt kom gutta i mål i Oslo. De var alle slitne, men i godt humør. Øyvind og Kjetil måtte kaste inn håndklet ved Lillehammer og Minnesund pga skade i kne. De resterende 5 fullførte med glans. GRATULERER ALLE SAMMEN!
Søndag 24 jun 2007 Av J@rle Vevmeister
Spam kontroll: 3 + 3 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
Stanley PR sjef - Tirsdag 03 jul - 14.02
Les Grimstad Adressetidene i dag! Vi er i avisen boys!
Frode-Fravær-på-Stord-om-dagene - Mandag 02 jul - 15.12
Ojojoj! Dette blir jo kanon. Gleder meg til fullversjonen:-)
Stanley - Mandag 02 jul - 14.04
Filmen kommer denne uka! Forhåpentligvis onsdag aften hvis redaktøren rekker det.
Capt Sykkelsesongen - Mandag 02 jul - 14.02
Pen trailer. Når kommer filmen ?
Rykk - Mandag 02 jul - 10.09
Vil anbefale alle å se traileren "Styrkeprøven 2007". Den er plassert under den siste nyheten ("Sesongens store hovedmål er unnagjort").

Jan Banan - Søndag 01 jul - 23.32
Jeg har latt merke til at det stadig vekk er annonser på polske damer her på nettsidene. "Polske damer ønsker kontakt!" Hva er dette for noe Webmaster? Hva har det med sykkel å gjøre, og ikke minst hvor mye tjener du på denne hallikvirksomheten? Når du opp til målsettingen om en dollar om dagen på sidene? Er syklingen rett og slett et skalkeskjul for denne skitne næringa? Er syklistene ført bak lyset??
Frekvens - Søndag 01 jul - 16.18
Hehe. Du er jammen en observant kar, Kris.
Hard Rocx er en meget bra sykkel og passer ambisjonsnivået godt. Den er lett, stiv og hurtig, akkurat som oss...
Krise - Søndag 01 jul - 10.51
Har tittet på bildereportasjen fra T-O, og lurer på en liten ting: Var det salg på røde Hard Rockx-sykler, er dere sponset eller valgte flere av dere nettopp de syklene på grunn av det desidert overlegne navnet i hele sykkelverden? Vet jo at opptil flere Focc'ere er over gjennomsnittlig interessert i hard rock...
Rykk - Fredag 29 jun - 22.42
E lager min egen festival i siddisland................
Kilometer, moose the goose... J@arle... m.flere... - Fredag 29 jun - 21.44
Vi har denne helgen latt sykkel væree sykkel, og er å finne på hovefestivalen... Her koser vi oss med god musikke og birras....
Rykk - Fredag 29 jun - 13.11
Sjekk ut linken fra VG som handler om Styrkeprøven:
http://www.vg.no/foto/trondheim_oslo/
Joel - Fredag 29 jun - 08.52
De fleste av de skadene dere snakker om er typisk neurologiske eller vaskulere. Ved å sykle så langt som dere gjorde er det lett å forårsake litt repiterene stress på utsatte steder i kroppen. Det fine er at de fikser seg selv innen en uke :)Frekvens: Du har nok irritert ulnar nerven. Den ligger også utsatt til å håndleddet, og kan gi svakhet og nummenhet i lille finger og ringe finger. Har selv fått det ved å bruke litt trange sykkel hansker som har strammet veldig mellom ringe og lillefingeren. Det eneste rådet til selvhjelp jeg kan gi er å riste/bevege hånden. Selv så er jeg på de engelske øyer å studerer mennesket.
Frekvens - Torsdag 28 jun - 23.56
Hello Julian Joel Julius Junior!

Skal si du har orden på anatomien og diagnostisering av sykkelskader. Artig! Hvor har du tilegnet deg sik verdifull kunnskap? Begge mine lillefingre har også vært numne siden T-O, og det føles som at de sover, men har ikke problemer med bestikk-etiketten eller sippern. Har derimot litt vondt i håndflata dersom jeg støtter meg eller sykler. Heldigvis begynner det å gå bort, men litt smerter hører med etter ritt som Styrkeprøven!
Joel - Torsdag 28 jun - 22.33
Hei Stanly!Ang. hånden din. Høres ut som du har fått "carpal tunnel syndrome". Du kan ha irritert eller klemt den mediane nerven ved å ha håndleddet ditt i en ekstrem posisjon over en lang tid. Typiske symptomer for CTS påvirker gjerne tommel,pekefinger, og langefinger. Man kan kjenne en stikkende følelse i disse fingrene, og det kan være vanskelig og gripe. Er ofte værst om morraen. CTS pleier å gå over etter en uke. Hvis ikke, så si i fra. Det kan hjelpe å riste på hånden, eller masere for å åpne opp rundt håndleddet på samme side som håndflaten. Har selv fått det ved sykling.
Rykk - Torsdag 28 jun - 20.08
Jeg mistet følelsen i den ene tåa mi litt før Lillehammer City, har nettopp begynt å få følelsen tilbake nå...Det ordner seg nok Stanley, kunne ha vært værre!!!
Stanley - Torsdag 28 jun - 17.06
Min venstre hånd er helt lam enda!!!
Noen andre som sliter med samme problem etter T-O?
Jeg klarer knapt å spise med kniv og gaffel pga lammelsen, og det tok to dager før jeg klarte å kneppe øverste knapp i buksa! Storetåa sover også forresten, det har den gjort siden 20mil ut i rittet...! Ikke bare bare--------
FKN - Torsdag 28 jun - 08.26
Flott å høre Ron!
Styrkeprøven var en flott tur og kan virkelig anbefales. Neste år får vi håpe på bedre vær. Da tror jeg FOCC har potensiale for å komme til Oslo på 18 timer.
Ron - Torsdag 28 jun - 00.22
Flotte bilder! Det frister å være med neste år....
KG - Onsdag 27 jun - 16.22
Ikke bare vi som er hektet!! MORO!!!!
http://www.agderposten.no/article/20070627/SPORT/706270023/1021/ABONNEMENT
Magnus Mokasin - Onsdag 27 jun - 12.53
Jeg burde nok brutt, men slet meg inn til mål. Tok først to ibux, som ikke ga særlig effekt. Dette var vel på Lillehammer. Etter en stund tok jeg to paracet, noe som virkelig gjorde susen! Ibux og paracet i salig blanding gir visst dobbel effekt! Jeg teipet opp kneskåla, og satte på en støtte slik håndballspillerne bruker. Det gikk bra å stå å sykle da, så inn mot mål fra Lillehammer måtte jeg for det meste stå å trampe. Men jeg kjørte fortere mot slutten, hvis dere søker på startnummer 1590, så ser dere at sluttfarten var like stor som startfarten(!)

Det var leit at Øyvind og Kjetil måtte bryte ja, skjønner at det ikke er særlig trivelig. Tror nok jeg også kommer til å holde meg til litt kortere ritt! Dette var jo bare helt syyykt... :) Håper vi snakkes igjen!

Magnus
Nedbrutt men ikke slagen syklist - Onsdag 27 jun - 10.21
Jaja det gikk ikke helt i mål for min del, men må gratulere de andre med en glimmrende innsats. For meg personlig er dette det største nederlaget i min over 4 mnd lange sykkelkarriere.
Tydligvis er ikke langturer noe for meg,tror jeg må satse på korte spurter, i slag oppoverbakke!!!!!
PS! Imponerende Mokasin, trodde du hadde brutt....
ukjent - Onsdag 27 jun - 01.40
Frekvens har jo alltid vært en sportsmann.alltid godt trent, han har potensial til å komme langt tror jeg hvis hna satset....har er målet til frode der?
Mokasin - Onsdag 27 jun - 00.53
Hei igjen FOCCere!Og takk for sist!Tusen takk for en fin tur til Lillehammer!Kneet ble helt klikk, og jeg måtte ha meg en times pause to kilometer etter Lillehammer. Fram til da hadde alt gått på skinner,ingen smerter eller dårlig humør. Det siste mye takket være gode FOCCere! Frode har fått mye skryt på denne siden, og det med rette. En slik sykkelmotor er sjelden å se! Når han samtidig er som en barmhjertig samaritan på speed, så er det klart det lønner seg å ha en slik syklist på laget! Jeg må innrømme jeg var nervøs for å sykle sammen med FOCC før start,siden jeg har syklet et par ritt sammen med Frekvens tidligere i år. På disse rittene parkerte Frekvens meg ganske lett, og han viste ingen tegn på verken svakheter,smerte,sutring osv. På T-O var han likedan: satt fremst og tråkka med fin frekvens, og hjalp laget i front når alle var samlet, og hjalp opp folk som slet bak i feltet etterhvert.

Men, en stor ros til resten av FOCC! Dere er en veldig grei og sprek gjeng som kommer til å gjøre det stort på sykkelsetet hvis dere ikke har blitt møkklei nå! Håper på flere turer med dere etterhvert, forhåpentligvis med gode friske knær! (på alle mann, meg selv inkludert)

Til opplysning så har jeg kanskje ødelagt hele sommerjobben min som snekker, pga at jeg ikke kan sette meg ned på huk, pluss at jeg knapt klarer å gå. Ganske normalt de første dagene etter et slikt ritt, men kneet er hovent som en tomat på anabole.

Takk også til følgebilen, Mette og Audun, dere gjorde en genial jobb!

Jeg fullførte tilslutt forresten, på tiden 23:27.

Fortsatt god sommer både FOCCere og alle sammen som leser dette! (Noe jeg tror er ganske mange!)

Sykkelhilsen, Magnus Vågen
Frekvens - Tirsdag 26 jun - 23.32
Der fikk du den, Bjarne R! Takk for støtten Kris.

På wwww.finndittbilde.no kan man finne flotte bilder av FOCC i godt driv over Dovre i pissregn. Sjekk ut bilde fra
nr 20070623-155548-to.jpg. Da er det bare å bestille flotte action-fotos...
Krise - Tirsdag 26 jun - 23.14
Pøh! Jeg har vokst opp vegg-i-vegg med mr Frekvenz, og jeg kan bekrefte at det ikke er EPO, men en salig blanding av et par harde oppvekst-år i Haugenes, hans nordnorske gener og pure Lauvåsen Power som gjør ham så suveren. Enten det, eller så har Mor Frekvens i hemmelighet dopet ham siden bleiestadiet, for han har alltid vært en harding på sport! :)
Bjarne R - Tirsdag 26 jun - 11.24
Frekvens har tatt doping, han har tatt EPO...!
J@rle - Tirsdag 26 jun - 08.41
Frekvens, ryktene går om den sinnsyke formen din ja. Hørte du stort sett lå foran å dro, men når noen mistet halen bak la du deg tilbake og trakk dem opp for så å gå frem igjen. Imponerende!
Kilometer - Mandag 25 jun - 22.57
Det ble en fuktig tur over fjellet mot Oslo ja.. Men verste problemet mitt ble som kjent det dårlige kneet som desverre begynte å trøble allerede etter ca 5 mil... så jeg må vel være fornøyd med å ha kommet såpass langt som jeg kom før det ble helt stopp. Når det er sagt, så var det også veldig deilig å da komme inn i en oppvarmet følgebil, med følgebil-crew som var opplagte og spanderte både hveteboller og høy metall-musikk.

Veldig gøy at så mange tydeligvis har fulgt oss på nettsiden her.
En kjempeinnsats av støttepersonellet både før, under, og etter rittet! Takk for følge på turen fra Trondheim til (neesten) Oslo... :-)
Stanley - Mandag 25 jun - 22.56
Styrkeprøven er unnagjort...! Hva skal jeg finne på nå? Alt i det siste har jo dreid seg om dette racet...! :-)

Det var enormt digg å passere målstreken søndag morgen etter over 21 timer på et lite sete! Jeg er stolt over det FOCC har fått til siden vi ble etablert 23.desember 2006. Vi har ikke syklet ett år engang, og gjennonfører allerede i vår første sesong en solid TO. Jo mer jeg tenker på det desto kulere er det... Har alltid drømt om å gjennomføre dette rittet, og endelig altså; ble målet en realitet...!

Målet var jo å gjennomføre TO på under 20 timer! Det klarte vi dessverre ikke. Men uten uheldige og uforutsette kneproblemer underveis til et par Foccere, samt at værgudene hadde spilt mer på lag med oss denne helgen, hadde vi klart målet vårt... det er jeg ganske sikker på! For alle i FOCC hadde et bra treningsgrunnlag før TO. Derfor frister det til gjentagelse også next year! Håper alle er med på det?

Personlig hadde jeg problemer de første 10 milene på TO! Kroppen var slapp og rar, jeg hadde unaturlig høy puls og beina var tunge! Ingenting fungerte som vanlig, og jeg var da MEGET bekymret for at dette skulle gå fløyten. Når Stanley er taus i et felt i over 10 mil, da er noe galt :-)...! Men jeg bet tenna sammen, og etter 12 mil løsnet det hele, pulsen stabiliserte seg og gamle gode Stanley var på hugget igjen! Fra Drivdalen og inn til Oslo hadde jeg gode bein, og det var en stor lettelse!

Som sagt, jeg er stolt over alles innsats! MEN jeg vil fremheve spesielt en mann! Makan til propell skal du lete lenge etter! Frode Frekvens levde virkelig opp til kallenavnet sitt, og var FOCC`s desiderte viktigste mann de 540kilometerne fra Trondheim til Oslo. Du levere varene til 6 i terningkast, og blir meget skummel å ha med å gjøre på FOCC Grand Prix til høsten...!

Ellers; Takk til alle som fulgte oss på ferden, både venner, familie og sykkelentusiaster. FOCC lover flere sprell i fremtiden! :-)
mor frekvens - Mandag 25 jun - 22.54
hallo gutter.håper dere fikk ei god natt søvn i natt.ønsker dere en god sommer.
ivæ - Mandag 25 jun - 21.00
Ja nå e hovedmålet for i år gjort..Hva det blir til neste år er ikke lett å si men e legger ikke sykkelen på hylla ennå:)
Syns det gikk veldig greit opp til hjerkinn,(skulle bare mangle med vekta mi) men frøys veldig over fjellet..
Hadde litt problemer med skuldra også, klarte ikke å vri handa bak i lomma på jakka for å hente bananen min. Så da måtte frode fore meg.. Sleit i perioder me å holde farta me di andre men da måtte e bare si ifra så roa det seg litt før Frode kjørte på igjen. Siste fem mila var tøffe, begynte også å verke i kneet da, men holdt heldigvis inn. Gått å være ferdig.
Nå e Hovefestivalen igang for min del. Har kjøpt Partytelt på Biltema så alle e velkommen:) Vurderer også et bonustelt:)
Jan Helge - Team SCHENKER - Mandag 25 jun - 19.59
Gratulerer FOCC-gutta. Dette var kjempebra!!!! Tror alle lag og team måtte legge tidsplanene til side i år. Værforholdene gjorde årets Styrkeprøve til en av de tøffeste. Godt gjort av "Kilometer" å holde ut så lenge med vondt kne. Vårt team startet med 22 ryttere, 17 fullførte. Sees ved en senere anledning.
Capt - Mandag 25 jun - 10.52
Nok en gang, bra gjennomført av dere. Var en ganske trøtt men smilende gjeng jeg møtte på Olavsgård i går morges. Bra at dere holdt humøret oppe, men det virker som det kjennetegner dere. Champagnen var velforjent. Bittert at min deltakelse gikk i vasken. Istedenfor så fikk jeg følge min kjære inn til flott 2.plass i aldersklassen under jenterittet og en 9.plass totalt.

Nå er det Viking Tour som er neste stopp for meg. Kanskje FOCC stiller til start der neste år?
Frekvens - Søndag 24 jun - 23.16
Takk for alle flotte hilsninger og støtte fra dere som har fulgt med oss fra Trondheim til Oslo! Det betyr mye, og er rørende. En spesiell takk til Jarle som styrte webben med beste resultat:-)

Som foccer vil jeg gratulere OCK for et flott arrangement med fokus på sikkerhet og gode matstasjoner. Til tross for dårlig vær, må jeg si at turen sørover gikk meget bra og opplevelsene ble mye som forventet, men vi kom også over en del usikkerhetsmomenter. Stanley Moose da Goose slet allerede i starten med unormal puls, og så ikke særlig kvikk ut. Etter den tøffe starten med 1000m stigning opp til Hjerkinn, må jeg innrømme at jeg i et øyeblikk trodde at han ville bryte. Det var ikke mye prat fra den kanten de første 3 timene. Heldigvis kom han tilbake med sitt gode humør og bidro godt i front. Før Hjerkinn møtte vi på regnet som fulgte oss stort sett helt til Oslo. Kaptein Rykk kommenterte at med regn, ble utfordringen komplett og lo salig.

Vi satt stor pris på varm suppe på Dombås etter den kalde nedturen fra Dovre. Det skal også nevnes at det var ny asfalt på veiene som så ganske så sleip ut. HMS var hele tiden i fokus!

FOCC kjørte stort sett alene og lå sjeldent på slep i feltet med gratis transport. Farten varierte etter terrenget, men vi har fortsatt mye å lære om rullekjøring for å få jevn og riktig flyt.

Siste etappe mot Oslo var uten tvil hardest. Da var det vilje og mot det gikk på. FOCC kjørte samlet fra start til målgang og er godt fornøyd med innsatsen selv om tidsplanen sprakk som en dong. Til sammenligning med et lag vi møtte ved start i Trondheim, gjorde vi allikevel en flott innsats. De kom inn på ca 21 t 35 min, men planen var 17 timer. Da er 21 t 29 min på en 18-timers plan et godt resultat tatt forholdene i betraktning.

Det var trist at ikke alle 7 rullet inn til mål, men helsen og knær må man ta vare på. Maten underveis var upåklagelig, takk til min kone for god hjelp. Takk også til Capt. Haakon for sprudlevann ved målgang.

Alle i FOCC var med på å holde farten og humøret opp. Det var en glede å sykle med gode venner i 540 km og flotte omgivelser. Årets hovedmål er gjennomført, og vi er igjen klare for nye utfordringer...
Krise - Søndag 24 jun - 20.10
Deilig å høre at dere ikke har mista helt motet på sykkelritt etter å ha sykla nesten et døgn i strekk!
Klart jeg følger med dere, dere er jo Norges triveligste sykkelklubb, garantert! Det er vel litt spesielt i idrettsmiljøet med klubber/lag som er tuftet på vennskap på deres måte, og som gjør det så knallbra! Jeg skal prøve å følge med på terminlista ders, så blir jeg kanskje å se langs løypa på lokale ritt en gang?
Frekvens - Søndag 24 jun - 19.40
Moro å se at du følger med oss, Krise.
Når det gjelder neste års T-O, vil team FOCC foreta en nøye evaluering av årets innsats for så å ta det opp i generalforsamlingen. En ting som er helt sikkert, er at FOCC vil bli å finne på mange ritt i fremtiden.

The show must go on!
Krise - Søndag 24 jun - 19.21
Det var utrolig moro å følge dere i går, gutter! Jeg måtte "dessverre" forlate dere for å få i meg noe øl og grillmat og sånn utpå eftan i går, men jeg har lest begge bloggene setter jeg kom hjem nettopp. Jævlig tøft jobba av samtlige, her bør også nevnes dere som ikke har sittet og slitt ræv og baller såre på syklene, men også crewet deres. Jeg er veldig imponert at ingen brøt av annet enn fysiske plager! Får håpe alle 14 sykkelknærne blir ordnet asap zulu.
Har dere planer om å kjøre T-O neste år?
Kaptein Rykk - Søndag 24 jun - 18.47
På vegne av FOCC syklistene vil jeg takke for all støtte i forbindelse med Styrkeprøven. Vi synes det er veldig morro at så mange følger med oss på hjemmesiden vår.

Takk alle de bidratt til at dette kunne gå i orden. Følgebil (Mette Flette Brunette, Audun Automat), Matsmøring 147 brødskiver!! (Mærta), Web(Jæle), Transportminister (Aini Bing) og Haakon for en flott målgang med champis.

Jeg kan garantere at dette var et tøft ritt. De siste 15 mila var sykt tunge, men den utrolige Frode Frekvens hadde godt driv og dro oss hele veien til mål.
SveinBB - Søndag 24 jun - 18.29
Gratulerer så mykje med gjennomført Styrkeprøven, og spesielt til Stavanger fraksjonen av Omegn - Espen Ribe! Eg for min del har hatt ein liten Judas runde med Hafrsfjord Sykkelklubb idag.
Klatremusa - Søndag 24 jun - 18.10
Hei alle sammen. Utrolig gøy å lese bloggen i etterkant av rittet. Skjønner at det har vært mange spente sjæler, kult!! Akkurat våknet fra en seks timers på øyet. Opp å få meg litt mat og se litt fotball før sengen kaller igjen.

Det var litt av en opplevelse å sykle fra Tr til Oslo. Første som slår meg er at det er j.... langt. Når man i tillegg skal takle regnet, som aldri ga seg, blir det fryktelig langt. Mila var til tider utrolig lange og det føltes som slutten aldri skulle komme. Det var et slit, spesielt siste 10 mila hvor trøttheten og utmattelsen satt inn for fulle mugger! Har vært en opplevelse. Anbefaler turen på det sterkeste:) Henger meg på Sindre, var nok første og siste gang for meg. Helt konge å være ferdig!!!!!!

Nå er det ferie og den skal nytes og krones med tur med gutta til Frankrike under Tour de France fra 14. til 22. juli, helt konge skal det bli.

JEG HAR FULLFØRT STYRKEPRØVEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mafioso - Søndag 24 jun - 16.11
Virkelig bra, gutter. Først Colorline Tour og så den store styrkeprøven, og det i deres første sesong......
Gruer meg til fortsettelsen med dere i rittene, tror det blir slitsomt for oss. Men først, sol & sommer, pils & reker. Ser dere senere etter en velfortjent restitusjon.
Gratulerer fra oss alle i Grimstad SK :-)
Stig Sykkelsesongen - Søndag 24 jun - 15.17
Det lyser av entusiasme og stolthet i alle bildene av dere! Ta vare på det!

FOCC som lag har prestert utrolig bra, dere er en viktig inspirasjon for hele sykkelmiljøet på Sørlandet, der andre klubber misunner deres lidenskap for sykling.

Sykkelsesongen vil gratulere dere så mye, så ses vi forhåpentlig snart på sykkelsete igjen!
Tante Kerstin - Søndag 24 jun - 14.31
Dette var imponerende. Gratulerer så mye Stian. Du er super.
Reidar sykler snart - Søndag 24 jun - 14.26
Utrolig bra alle sammen!! Naa kan dere stolt dra til Tour de France og fole dere som en av de som kan sykle. Er stolt av dere fra andre siden av jorda. Sees i August
Sindre - Søndag 24 jun - 13.49
Sinnsykt bra..virkelig imp!!!:) Frode du er en sterk mann.
J@rle - Søndag 24 jun - 13.21
Regner med at vi får fyldige kommentarer fra guttene her på bloggen i ettermiddag når de våkner til liv. Nå kan de glede seg til sommer, sol sang og trall. Tomflasker og rægeskall.... og SLAYER konsert.
Sindre Sykkelsesongen - Søndag 24 jun - 12.49
Gratulere med vel overstått i det verste helvete jeg har vært med på. Men må desverre si det at jeg slo dere med tiden 21.34.59. Men det var en opplevelse, jeg kommer aldri til å sykle dette igjen.
Pitt - Søndag 24 jun - 12.32
Gratulerer til alle i Team FOCC. Jeg er veldig imponert!
mærta - Søndag 24 jun - 11.51
Jeg er så stolt av dere!
Nina - Søndag 24 jun - 11.42
Gratulere så mye me vel utført ritt!! Dokker har vært utrolig goe! Gøy å følge dokker her inne!
Glenn - Søndag 24 jun - 11.29
Gratulerer til alle i FOCC
Hilsen fam.Hansen & Kismul
Joel - Søndag 24 jun - 11.28
Gratulerer!! Har vært utrolig spennende å følge dere! Håper dere ikke har blitt helt mette på sykling nå, for jeg ser frem til mer kvalitets underholdning fra dere :)
Ron - Søndag 24 jun - 10.56
Enormt gutter. Ser det er six pack som har dominert i gruppa. Vi er stolte! Ble for mye vin i går så jeg sovna...
Ka farsjken - Søndag 24 jun - 10.04
Sinnsykt bra, dette er veldig imponerende. Gratulerer alle sammen!!!
Ida. - Søndag 24 jun - 09.54
Gratulerer masse alle sammen!!! Det var synd med det dumme kneet så nærme mål, Kjetil... Det har vært moro å følge dere på veien, og så alle de fine bildene, da!!!
AkerGuttaIStavanger - Søndag 24 jun - 09.42
Grattulerer med vel utført løp alle sammen. Dette står det respekt av, og til A i karakterboka.
Morsomt å lese logg'en selv om jeg sa til Espen jeg ikke skulle :)
Nå får de sove noen dager, så kan de feire med champis og damer!!
Stoa Fysikalske Senter