Sykkelbankett 10.oktober på Tyholmen hotell. Meld deg på nå!

Sykkelbankett 10.oktober på Tyholmen hotell. FOCCere; melde dere på til Stanley nå!
(syklister i andre klubber, melder seg på til Linda Larsen eller Bizkit).

I fjor vant ble FOCC kåret til Årets Klubb og Tengel Hjembo ble kveldens store prisvinner.
Han ble både Årets syklist, årets tempohest og årets mest fremgangsrike.
Hvem vinner priser i år? Hvem har utmerket seg? Møt opp så får du se!

På banketten blir det god mat og drikke, filmvisning fra Arendal Grand Prix, samt
FOCC Awards (prisutdeling) for sesongen 2010. 

Se reportasje fra fjorårets bankett her... og les om fjorårets prisvinnere her.

Tirsdag 08 sep 2009 Av Stian "Stanley" Mjåsund
Kommentarfeltet er lukket...
Kommentarer
JonL - Tirsdag 29 sep - 17.18
Akkurat. God tur, Gruber, jeg tråkker rolig rundt omkring i Froland/Løddesøl.
Gruber - Tirsdag 29 sep - 17.15
Styrketråkk som gjelder i dag. Er forsinka fra jobb, så er i Grøsle først seks...
JonL - Tirsdag 29 sep - 17.10
Går ut i fra det er snakk om bakkeintervaller i Grøsle. Hvordan ser de ut da? 5-6 minutter? ganger 3-4?
zamzonait - Tirsdag 29 sep - 15.51
virker som gruber har fått en ny vår etter lagbytte...han oser av treningsvilje.moro
Gruber - Tirsdag 29 sep - 15.29
Jeg skal opp til Grøsle og skikkelig kose meg i halv seks tida i dag... så da er det bare å slå følge hvis noen er keen.
Krompen - Tirsdag 29 sep - 14.18
Noen som kunne tenke seg å delta på Viking Tour til neste år? Start og mål Rjukan så det er jo ikke så langt å reise :) http://www.vikingtour.no/
Rambo - Tirsdag 29 sep - 12.25
Hva med en koselig langtur på lørdag da frutti? Kansje et matstopp osv. Er ikke så viktig med de intervallene nå vel? ;-) er jo lenge til fgp!
Anders - Tirsdag 29 sep - 11.17
Flott artikkel Stanley,leverer sakene nok en gang! Extra artig lesning denne gangen ;) Kul sykkel ja Stanley,du må satse på en sånn neste år. Utrolig stiv og rask.
ukjent - Tirsdag 29 sep - 10.43
hvilken av nysigneringene er dere mest fornøyd med?
puncheren/skuespilleren hans gruber,eller det evigeunge talentet geir bizkit?

Krise - Tirsdag 29 sep - 09.03
Tiara Tengel og Råkkelåret: Hvis ere er så opptatt av sannheten, så ikke sleng ut falske rykter om at Bizkit ble nr 4...
Frekvens - Mandag 28 sep - 23.04
FELLESTRENING:

Frode Fravær inviterer til sykkeltur på TORSDAG KL 17 og LØRDAG KL 10. Oppmøte Esso Fevik.
Preikeøkt på torsdag og intervalløkt på lørdag? Kunne tenkt meg en tur opp Grøsle. Vel møtt :-)
rambo - Mandag 28 sep - 22.30
hvordan passet sykkelbuksa gruber? de fleste av foccs sykkelbukser er jo spesialsydde med ekstra plass slik at vi får plass til alt utstyret! :-)
t-tengle - Mandag 28 sep - 22.15
ser så fin ut atte gruber. tenk på kvålsvoll! han skylder skuldre. måtte faktisk ha skulderputer i tempodongen sin for at den ikke skulle gli av i fart. helt sant!
Gruber - Mandag 28 sep - 22.08
Flott artikkel Stanley!

Noterer meg at FOCC-drakta mi (størrelse XXL) sitter løst og ledig over skuldrene, samtidig som det kan se ut som om den er tredd over magen som et pølseskinn!

Ellers; er det en eller annen avansert form for "pre-start-ACC-style" Løv Linda driver på med...?
Stanley - Mandag 28 sep - 21.49
Høsttråkken var dødsbra synes jeg! Skikkelig artig trassè! Passet Stayle Stanley perfekt (bortsett fra Herefossbakken da, hehe)... Moro at over hondre stykk stilte opp til start i det fine været!

Kos dere med artikkelen folkens!
turbo t - Mandag 28 sep - 21.49
det var bedre gruber:) godt du ikke har feber allikevel. må innrømme at jeg ikke ventet å se deg der fremme ved huset til nazihamsun. vet at du alltid har vært kjørevillig så lenge du har klart og det er bra.
enig med låreråkke at løypa er altfor kort. kunne kansje suplert med etpar runder i sm løypa fra ifjor.
råkkelåret - Mandag 28 sep - 21.33
oppsummering fra høsttråkken. det gikk veldig rolig helt frem til lillesand. etter lillesand ble det litt skuling på verandre å turbo begynner å lette litt på rompa. men venter høfflig på feltet. noen kilometer etter møglestu. stikker bl.a tom helge, fritjof, tanhjul og kristjan... resten av feltet rore ned.... etter noen kilometer, letter turbo på rompa å forsvinner alene etter bruddet. resten av hovedfeltet roer ned. i krysset i birkeland letter flere på seg nå har bizkit også våknet:) tempoet økes volsomt. vi er 7 -8 personer som kjører rulle i en vanvittig fart, etter ca 10 km. tar vi i gjend turbo. å farta roer seg ned en kort periode. men farta øker fort i gjend å vi tar igjend bruddet med unguttene fritjof og kristian med fler... det går så rolig frem til søre herrefoss. opp bakken her går det ikke så fort men bakken er lang. å min mage slår seg vrang:( så på toppen må jeg slippe. så hva som skjer resten av løypa i front vet ikke jeg. jeg konsentrerer meg om å ikke drite i boksa. å kjører resten av løypa med forrige helgs sørlandsmester ole myrmel og passer på at kristian johanson slår myrmel på oppløpet:) det var en fin løype. men synes den er litt kort. eller som turbo kaller den en koseløype:) gratulerer til focc med 3 plass.
- - Mandag 28 sep - 21.04
Tengel er du sur eller fordi du har sett på bonderomantikk?
Gruber - Mandag 28 sep - 20.52
Hæææ! - Nå skjønner jeg ikke et døyt av hva du mener Truth Tengel...?

Eller vel... det er vel kanskje som Frekvens sier; "et drømmescenario"...

Virkeligheten forløp seg som følger:
Først var det masterkjøring... faktisk tidenes seineste masterkjøring (grunnen var selvfølgelig for å få opp et par 15-åringener fra Trim-gruppa)... Nok om det... når masteren gikk ved Molland, så gikk det jo egentlig mer enn fort nok for min del... men shit la gå tenkte jeg, jeg prøver å komme meg oppover i feltet. Og innen vi kom til Tjorekjerra befant jeg meg plutselig i rulla i front av feltet (phjuu, godt jeg ikke hadde pulsklokke tenkte jeg...) En runde i rulla, så var jeg jammen meg i tet igjen, nå ved på Nørholm. Og da var vel følelsen ca den samme som etter å ha kjørt maks opp Grøsle... Det som skjedde så, var at "virkeligheten" slo meg rett i bakken; Tiagra Tengel klemte til, og jeg sto vel praktisk talt helt stille, og det var på faktisk på nære nippen at jeg klarte å holde hjulet til sistemann i feltet... Heldigvis gikk det... pusten kom tilbake til normalt gjenge igjen ca ved Møglestu, og resten av turen var egentlig kjempefin. Gleder meg til Bukken 2010... da har jeg lyst til å komme godt under 2 timer!
turbo t - Mandag 28 sep - 20.24
grattis med rask halvmaraton! det er egentlig ganske fort det dere har løpt
turbo t - Mandag 28 sep - 20.23
ingen irritasjon her frekvens. vil bare ikke ha feil fakta på bordet:). traseen er veldig enkel. helt flatt. ryktene sier at det er dette som skal bli bukkenløypa igjen til neste år. akkurat som i gamle dager. veldig bra arrangert av jan og co igår.
Krompen - Mandag 28 sep - 18.12
Bra levert av løperne. I dag tok jeg frem sykkelen etter 4 uker med hvile, sykdom, fjellturer og div sykdom. Nå starter oppkjøringen til 2010 sesongen. Gleder meg!
Frekvens - Mandag 28 sep - 17.11
Hehe, god historie Gruber. Høres ut som et drømmescenario :-) Aner jeg en eim av irritasjon her Turbo T? Hva er den egentlige versjonen? Hvordan var rittet forøvrig og ikke minst traseen?

Halvmaraton på søndag ble en hard men artig opplevelse i hovedstaden som frister til gjentagelse. Her var det mange 1000 deltagere og sikkert like mange tilskuere langs den 21 km lange løypen. Sjur og jeg hadde som mål og komme i mål til 1 t 40 min og det klarte vi med glans. Sjur sikret seg inn til 1 t 39 min og jeg klokka inn på 1 t 35 min. Moro var det og det kjennes på kroppen i dag. Stive legger og litt smerter i knær hører med :-)
turbo t - Mandag 28 sep - 15.33
gruber: angående dine fantasier om hvordan bruddet ble til. DET ER HELT FORBANNA FEIL!!!!!!!!!!!!!!!!
Gruber - Mandag 28 sep - 10.24
Hepp, hepp!
Det var stort å få debutere i FOCC-drakta i går. Takk til Krise, Ket Komet og Stanley for at jeg fikk "føle meg hjemme" i klubben fra første stund!

Når det gjelder Høsttråkken syns jeg vel at det gikk veldig, veldig bra... Forsåvidt både for min egen del, men kanskje først og fremst for lagets del. Pallplass til den andre nykommeren Bizkit var jo utrolig morsomt. Selv om vi var få, fungerte FOCC-maskineriet perfekt. Akkurat som andre storlag, førte vi Bizkit frem i en perfekt posisjon inn i bakken ved det historiske stedet Nørholm. Dermed var det nesten bare for han "å trille med" når det avgjørende "bruddet" gikk i nettopp denne bakken...
Vi tre gjenværende FOCCere kontrollerte hovedfeltet slik at det var ingen farlige motstandere som kom seg opp til teten... :)
Krompen - Søndag 27 sep - 21.34
Velkommen til Bizkit. Du blir fin å ha i front på Lillehammer-Oslo til neste år :)
den ekte Dr F - Søndag 27 sep - 18.19
Skal vi se...selveste Dr F som jeg kaller meg var på landveien i sin nye Volvo V70 idag kl 16.32! Lurer derfor veldig på hvordan jeg kunne skrive på bloggen? Vi har da altså en Dr F copycat her inne...
dr f - Søndag 27 sep - 16.32
var det ikke bare et pensjonistfelt igjen?
krise - Søndag 27 sep - 16.04
Geir har levert tidenes fersking-prestasjon hos focc i dag, med en pen tredjeplass i Høst-tråkken! Gruber hang også bra med, kom lett i mål med hovedfeltet. Regner med stanley setter i gang og produserer en reportasje etter han kommer hjem fra barnebursdag.
Musa - Søndag 27 sep - 14.23
Velkommen til Bikzit :-)
Rykk - Søndag 27 sep - 11.04
Velkommen i klubben Bizkit. Regner med du tar seieren i dag...
Ket Komèt - Lørdag 26 sep - 22.45
Moro!
Praktiserer vi fremdeles at 'ferskinene' henter flasker til de med lang fartstid i focc??
Regner med sportsdirektøren har informert de nye medlemmene om dette... :)
Velkommen skal dere være... sees i morra... :)
krise - Lørdag 26 sep - 22.07
Velkommen, Gøbben! Du ler ikke så høyt av "focc elite" nå, som du gjorde tidligere i år... ?
Gruber - Lørdag 26 sep - 20.45
Se det ja!
FOCC begynner jo virkelig å likne syklingens svar på Real Madrid. - Den ene storsigneringen etter den andre...Først Gruber, nå Bizkit... ja hvor skal dette ende!
(forøvrig imponert over sjølinsikten min her...;-)
rambo - Lørdag 26 sep - 20.25
Dette blir konge! Velkommen til Focc Bizkit! Jeg tror du vil passe perfekt inn, og håper selvsagt på FOCCs første seier i morgen. hehe

PS.. Hadde du gidda og sykla tur 1 i bukken neste år, og passa på at jeg (og et par andre) klarte og komme meg i mål med hovedfeltet...??? ;-)
Krise - Fredag 25 sep - 17.15
Til salgs: Hard Rocx Stone Machine alu 2007, str 19" (passer fra 180 cm og et stykke oppover). Farge: Rød og perlemor.
Girvekslere er Shimano Deore XT foran/bak, girhendler er Deore. Bremser (V-type) er også Shimano, med hendler fra Tektro. Gaffelen er RST Gila med 80 mm vandring, lockout og justerbar pre-demping.
Felgene skal være dobbelbunnet og er rette som streker, dekk er Ritchey Speedmax som ruller godt på vei og har godt grep i skog.
Styre, stem og setepinne er Ritchey. Selges uten pedaler.
Har ikke kjørt tempo med vending i rundkjøringa på Nedenes med den, så den har aldri vært tryna med, og den er generelt i veldig god stand.

Pris: 4000,-
krisberntzen[at]hotmail[dot]com eller 90 76 84 75
Stanley - Fredag 25 sep - 15.50
Jeg slår følge på søndag Gruber. Blir en flott sesongavslutning! Da blir vi noen Foccere på startstreken! Ket Komet stiller også, mest sannsynlig. Ikke sant Kjetil? I tillegg kommer kanskje Rykk hjem fra Stavanger og Rambo stiller muligens. Ellers er Jens fallerede påmeldt. Vi sykles!
Krompen - Torsdag 24 sep - 09.14
Velkommen Gruber !
råkkelåret - Onsdag 23 sep - 14.55
Hei alle sykkelvenner:) velkommen til årets siste turritt på Sørlandet. Grimstad Sykleklubb har overtatt Høsttråkken fra ACC, og arrangerer rittet søndag 27. september. Løypelengde ca 75 km. Se mer info på: www.grimstadsk.no
Musa - Onsdag 23 sep - 12.50
Velkommen til Grubb!!
J@rle - Onsdag 23 sep - 11.24
Dr F, artig klipp det der. Bør sees.
Dr F - Onsdag 23 sep - 10.18
http://www.guardian.co.uk/environment/green-living-blog/2009/sep/21/tour-de-france-remi-gaillard
Dette hadde vært noe på søndagsturen over Grøsle, hehe
Gruber - Onsdag 23 sep - 09.58
Jeg stiller på Høsttråkken. Det ligger an til tørre veier og gratis passering på Svennevik. Kan det bli bedre!
Hadde jo vært stas å fått følge med noen fra Fevik og omegnet rundt...
james - Onsdag 23 sep - 07.55
Det går uoffisielle rykter om at Ket og Stanley skal stille på høsttråkken. Jeg er på antibiotika, men har meldt meg på i hvert fall. Dette blir jo årets siste sjanse til å se hovedfeltet forsvinne i horisonten foran meg.
Rykk - Tirsdag 22 sep - 21.20
Velkommen i klubben Gruber. Dette blir bra...
Frode Frekvens - Tirsdag 22 sep - 18.25
Hepp hepp Gruber. Velkommen skal du være. Dette var en gledens nyhet :-)

Er det noen FOCCere som stiller til Høsttråkken til søndag da? Det blir jo en flott avslutning på en flott sesong og ikke minst en god oppkjøring til VM på televisjonen senere på ettermiddagen. Sjur og jeg skal iføre oss løpetightsen denne søndagen og løpe halvmaraton, så det er kun løping på meg nå for tiden :-)

Hva med deg Sjur? Er du i rute og har du fått inn joggerytmen og hoftesvingen?
7r - Tirsdag 22 sep - 13.28
Velkommen Gruber!
Vi trenger ryttere med erfaring fra Trondheim-Oslo, kokkekompetanse og tråkk i beina til å holde godt fart i slake utforbakker!
james - Tirsdag 22 sep - 11.52
Velkommen i klubben, Gruber. Gøy med nye ryttere! Og veldig,veldig trist med Lars Bystøl som jeg har fulgt gjennom hele hans flotte karriere i denne idrettsgrenen som jeg setter like høyt som lacrosse og presisjonshesting.
Gruber - Tirsdag 22 sep - 11.51
Aiai! Takk for flott presentasjon og velkomsthilsner.

Dette blir stas! Gleder meg til å ta fatt på 2010 sesongen! Og det i fellesskap med Grimstads, Sørlandets, ja jeg vil påstå Norges beste sykkelklubb!
Krise - Tirsdag 22 sep - 11.46
Velkommen til Hans Gruber!
J@rle - Tirsdag 22 sep - 11.07
Lars Bystøl legger opp! Dette var triste nyheter, spesiellt for deg James som har fulgt ham tett gjennom årene. Hoppuka blir aldri den samme.
Rambo - Tirsdag 22 sep - 11.02
Velkommen til FOCC Gruber, eller Hans som du visstnok heter! ;-)
Artig med en gladgutt til i klubben!
Dr F - Tirsdag 22 sep - 10.29
Den så jekli god ut den Amstel-en der Gruber!
Stanley - Tirsdag 22 sep - 09.43
Stilig Gruber!!! Velkommen skal du være! Dette blir suksess!
Gå inn på webshop`n og kjøp deg en FOCC t-skjorte til sykkelbanketten 10.oktober! :-)
Rambo - Tirsdag 22 sep - 08.03
morgen stund er flott i grund!

flere som skal til grand canaria eller?
james - Lørdag 19 sep - 18.02
Stemmer det, faktisk. Er det rart jeg er grinete?
J@rle - Lørdag 19 sep - 17.12
Flott med James på leverposteiboksen! Dette kommer nok til å øke salget med minst 15% i voksen segmentet. Det hører jo med til historien at James har hatt leverpostei på nisten i minst 10 år på rad, hver eneste dag. Kun leverpostei og aldri noe annet... da fortjener han å komme på boksen.
Doktor F - Lørdag 19 sep - 10.36
Ingen langtur fra kryssen idag, men er noen klar for en ettermiddagstur idag, kl 16 omkring?
RUSLEBIFFEN - Lørdag 19 sep - 04.54
Konge bilde a Jens. E bæe digger Jens...
Tannhjul - Fredag 18 sep - 21.25
Tur fra kryssen kl 0900 lørdag!
Stanley - Fredag 18 sep - 20.47
Leverposteigutten.jpg
FOCC går nye veier for å skaffe inntekter!
Jens Kadens er blitt den nye leverposteigutten! :-)
Rambo - Fredag 18 sep - 09.52
Det blir som FOCC GP vs andre klubbmesterskap! Et hav av forskjell... ;-)
Edvaldo - Fredag 18 sep - 09.01
Hvor stor er tour of Britain vs Vuelta Spania eller hva det nå enn er ?
Laurens Ten Dam - Torsdag 17 sep - 18.41
Cycling is a sport, a bunch of riders start, and at the end wins Edvald Boasson Hagen! It isn't funny anymore.
Krompen - Torsdag 17 sep - 15.32
Banketten er ca 110 mil unna barndåpen. I luftlinje...
Dr F - Torsdag 17 sep - 12.55
Yes, idag blir det showritt på Fjære! Helt enig med dekkmannen at når det gjelder sm så har det vært latterlig dårlig annonsert...ikke det at jeg hadde tenkt å stille å kjøre tempo på 16 min altså men, generelt er det dårlig informasjon om ritt synes jeg, og et sm burde jo være for alle, både de rakse og de treige, de tykke og de tynne.
Michellin mannen - Torsdag 17 sep - 12.23
Hadde lyst til å være med på SM tempo, men fikk ikke med meg at de hadde flyttet det til Tirsdagen før det var for sent. Dritkjipt at de ikke klarer å informer bedre. Har ikke sett serlig mye info om verken Tempo eller Felles it til klubbene... Hadde vel neppe blitt sørlandsmester likevel, men det bør være litt mere staselighet rundt et slik arrangement enn at man skal måtte lete seg dypt inne på KCK sin webside for å finne utav en endring i programmet. Får ta det igjen på fellesstarten!
Gruber - Torsdag 17 sep - 11.13
Barnedåp lørdag kveld...? Det var da et voldsomt orginalt tidspunkt å ha det på... :)

Ellers blir det spennende å se om doktorn og "overtegnede" klarer å holde følge med rekordgruppa noe særlig lenger enn til Vikkrysset i ettermiddag... Hådde vært kult om noen ikke altfor overambisiøse Foccere også stilte til start sånn at vi vanlige dødlige kunne slå følge derfra...
Krompen - Torsdag 17 sep - 09.39
Blir ikke bankett på meg dessverre. Skal i barnedåp..
Stanley - Onsdag 16 sep - 23.14
FOCC er nok ikke noe tempolag enda, men jeg tror flere og flere ønsker å delta på temporitt neste år! Uansett godt vi har Bolla som stiller frisk og rask til start... Husk at våre antatt beste og ambisiøse syklister bor i Oslo og Stavanger, så slutt å slenge med leppene folkens! :-) hehe...

Jeg kan dessverre ikke være med på Fjærerittet i morra!!! Er på jobbreise!
Håper uansett at FOCCere deltar, de som kan!

Ellers, så ses vi 10.okt på banketten!
Bolla - Onsdag 16 sep - 21.35
Tror samtlige forbedret tidene på tempoen i går i forold til tempoen på Birkeland for noen uker siden. Inkludert meg selv, jeg perset på ny med 13.43. Men krympet ikke på avstanden opp til toppen, da alle de andre også forbedret seg. I Master klassen (10km) ble det Tom Helge som vant på kanon sterke 13:08. Torleif Tannhjul på 2. plass med 13:20 tror jeg det var. 3. plass gikk til Geir Bjørkås, Iveland IL, tror han fikk 13:40. Men det var da heller ikke mange med i master gruppa i går desverre. Synd, for det var glimrende forhold, morro å sykle. Det var forøvrig bra oppmøte blant juniorene. En av kck-juniorene syklet på sterke 13:36, så det må være et stortalent.

Seniorene, Tengel og de andre hardingene måtte bryne seg på 20km løpa. Jeg fikk egentlig ikke høre hvordan det gikk der, så jeg er spent på å se resultatene derfra.
Rykk - Onsdag 16 sep - 21.03
Det er jeg klar over Tannhjul, og det er bra. Men når GSK klarer å stille 2 mann over 20 år så kan jeg ikke si at det er så veldig imponerende...

Hvordan gikk det da? Jeg finner ingen resultatliste på internettet. Er Bolla fortsatt i form?
Tannhjul - Onsdag 16 sep - 20.41
GSK Stilte faktisk med en haug ryttere, i flere klasser. Jenter au til å med. Følg med Rykk!!!
Opp av sofan'n gutter ritt på fjære i mårra!!!
råkkelåret - Onsdag 16 sep - 07.33
jeg vil også ha temposykkel. str small til medium.
turbo t - Tirsdag 15 sep - 22.14
ehh!! men totalt stiller jo grimstad opp med ganske mange. imponerende det også
james - Tirsdag 15 sep - 22.13
Er bedriftsrittet på 15 km?
Rykk - Tirsdag 15 sep - 21.55
HAHA, og GSK stiller 2 mann i senior og master tilsammen... imponerende

Lykke til Bolla, du e sterk!
Rykk - Tirsdag 15 sep - 21.47
Mail ifra Bedriftsidretten:

Husk sesongens siste Sparebankcupritt -
Start: Fjære Kirke kl. 18.00
Torsdag 17. september.
2 startpuljer.
Runder à 2,5 km.
En master først - så 5 runder

turbo t - Tirsdag 15 sep - 21.47
kun 1 foccer med på sørlandsmesterskap i tempo!!! still opp gutter!!!!!!!!!!!!!
Stanley - Tirsdag 15 sep - 16.42
Skulle gjerne målt krefter med deg Dr.f, men jeg er på jobbreise denne uka!
Dr F - Tirsdag 15 sep - 11.51
Siste sjanse å måle kreftene for min del på torsdag bedriftsritt, ser frem til tøff kamp med foccere! Blir ikke noe høsttråkk for min del. Fjære Kl 18.00 står det på terminlista.
- - Tirsdag 15 sep - 11.48
Syse
råkkelåret - Tirsdag 15 sep - 09.51
Faen har det vert valg nå igjen? hvem ble persident denne gangen da?
Rødgrønn eller gulsort? - Mandag 14 sep - 21.41
Synd det ikke er noen parti som har noen utpreget gul/sort profil...
Torbjørn - Mandag 14 sep - 21.28
tv2 sport 22.45 Rykk......
Rykk - Mandag 14 sep - 19.27
Imponert over dekningen av Tour of Britain om dagen. Både TV2 og NRK klarer å vise et foto av Boasson Hagen mens de forteller at han vant... sattan for noen brødhauer
Stanley - Mandag 14 sep - 13.22
Foreløpig er følgende FOCCere meldt på sykkelbanketten 10.okt:

1. Stanley Deux Metre
2. Espen Rykk
3. Ket Komet
4. Ivar Huntermeister
5. Øyvind Finansen Hansen
6. Jarle Mjåsund
7. Ron Rambo
8. Kristoffer Krise Berntzen
9. Peder Pedal Ellingsen

Noen flere som vil være med? Kom igjen, send meg påmelding i dag!
Rykk - Søndag 13 sep - 21.23
Sykla du fra Tornado Tom i dag Kadens?

E skal selvf. på banketten...Satser på at Huntermeister tar den brune trøya i år, han bør være i form nå:-)
james - Lørdag 12 sep - 23.35
Jeg og tornado-Tom skal ut og sykle rolig rolig langtur i morgen kl 12.00. Bli med den som vil.
Finansen - Lørdag 12 sep - 12.03
Jeg er også med. Skulle egentlig vært i møte på Havenpuben, men dropper det for å gå på bankett.
ivæ "huntermeister" - Lørdag 12 sep - 10.06
e vil au væme stanley
Stanley - Fredag 11 sep - 22.00
Video kommer etterhvert Ruslebiff...
RUSLEBIFFEN - Fredag 11 sep - 16.02
Yo Stanley. Har du noen planer om å legge ut fgp09 videon på nett?
J@rle - Fredag 11 sep - 11.12
Jeg stiller på bankett. 1 billett takk.
Rambo - Torsdag 10 sep - 23.36
Jeg skulle egentlig på møte på Bali, men dropper det for å gå på bankett!
James - Torsdag 10 sep - 08.35
Jeg er på møte i nice den helgen, så jeg kan heller ikke på bankett, dessverre.
Musa - Torsdag 10 sep - 08.30
Regner med at jeg ligger på Egypts kyst og slikker sol da så må melde pass:-)
Tållekniv - Onsdag 09 sep - 21.32
Tøfft det slipset ditt Stanley
Rambo - Onsdag 09 sep - 17.35
Jeg er med på bankett Stanley! :-)
Stanley - Onsdag 09 sep - 15.54
Kom igjen FOCC`ers, meld dere på banketten nå! Dårlig med respons sålangt! Håper vi blir en gjeng!
RUSLEBIFFEN - Tirsdag 08 sep - 21.56
Ingen bankett på mæ i år heller. Skal ner i tyrkia å slikke sol sammen me madammen i to uker. Herlig, fortjener d nå. Har jo ikkje vært sommer i år. Må få litt brunfæve før jul. Ha d gøy på banketten, hahahaha.....
james - Tirsdag 08 sep - 19.37
er det noen som vet om de nye ultegra st6700-hendlene er kompatible med 2008 ultegra sl?
Stanley - Tirsdag 08 sep - 16.54
Neida, det er kun Foccers som skal melde seg på til mæg! Vi skal sende inn en felles påmelding seddu! Litt dum ordlegging i bloggteksen øverst. Skal fikse den! Bra du er påmeldt TT. Vi ses på banketten!
turbo t - Tirsdag 08 sep - 16.18
skal jeg melde meg på her også? har gjort det til Løv Linda au. isåfall hvis jeg skal melde meg på her. så gjør jeg det nå. melder meg på altså.. da er jeg også påmeldt
james - Tirsdag 08 sep - 12.07
Hehe!
Krise - Tirsdag 08 sep - 11.49
Kommer Poirot og Frankenstein denne gang også???
DR F - Tirsdag 08 sep - 11.45
Melder meg på! Når begynner det forresten?
Stoa Fysikalske Senter