Styrkeprøven i boks, hva nå?

T-O er over! Det vil si at årets Store mål er unnagjort..! Synes vi har hatt et meget spennede år (sesong) så langt! Meget innholdsrik, og vi har lært mye! De fleste av oss har ikke hatt sykkel ett år engang, - men vi har allikevel prestert gode resultater i vår debutsesong!

Hva nå folkens? Er vi motiverte for nye utfordringer fremover?
Hva står på planen av rittdeltakelser til høsten?
Klarer vi å holde koken nå som hovedmålet (T-O) er unnagjort?
Er vi såpass bitt av sykkelbasillen at FOCC er kommet for å bli?

Kjør debatt nå...! :-)
Tirsdag 03 jul 2007 Av Stian "Stanley" Mjåsund
Spam kontroll: 1 + 1 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
Frekvens - Tirsdag 10 jul - 07.21
Hey Joel.
For å logge trening må du få tilgang av Webm@ster Jarle.
Velkommen hjem og god sommer:-)
Julian Joel Julius Junior - Mandag 09 jul - 19.17
Takk for den varme velkomsten. Ja,stanly, sykling i England er noe for seg selv. Det er med livet som insats. Hvis man er så heldig å ikke blir påkjørt, så ender man vel opp død av kolls. Er helt fantastisk herlig å komme hjem til fedrelandet, og kunne sykle rundt i frisk eksosfri natur. Åssen er det dere logger statestikken?
Stanley - Mandag 09 jul - 10.04
Velkommen Joel Junior og Ron Rambo...! Jeg er sikker på at dere blir en solid tilvekst til klubben vår! Ikke bare på sykkelen, men også i form av engasjement som driver FOCC videre! Gleder meg allerede til sykkelartikkelen vi skal lage fra Engalnd! :-) Ikke sant Joel?
Frekvens - Mandag 09 jul - 08.10
Velkommen til Rambo og JJJJ!
Flotte bidrag til klubben er dere begge. Ingenting er bedre en 2 friskusser fra Fevik som er klar for å sykle for FOCC! Moro å se hva dere har av krutt i beina under FGP...
ivæ - Fredag 06 jul - 18.04
Kom til å tenke på en ting etter T-O. Etter dere smørte stompen inn me Spenol å Pattesalve på Hjerkinn. Vasket dere hendene etterpå. Det gjorde ihvertfall jeg:)
OSF - Fredag 06 jul - 09.14
www.oslosykkelfestival.no
Stanley - Fredag 06 jul - 09.13
Jøss, er det deg Bjørn Olav! Kool! Selveste Boc-syklisten som ble knust av et kvinnfolk opp bakkene til Alpe d`Huez. Tørr du kalle oss slappfisker? hehe...

Vi ble virkelig frelst av sykkelsporten forrige sommer, da vi opplevde Tour de France på nært hold. Like etter Tour`n gikk vi hardt ut med sykkelkjøp, store mål og mektige ambisjoner! Focc ble stiftet, nettsiden opprettett, og her er vi altså.... tusener på tusener av kilometer på sykkelsetet senere! Ikke verst dette Bjørn Olav "slått av dama opp til alpe d'huez" Strand? Eller hva?

Sykkelfestivalen i Oslo er jeg med på! Er det 9.september?
Håper flere i Team FOCC er med på denne sykkelbegivenheten! Hva sier dere boys? Viktig å profilere oss i hovedstaden også, samt sykle for en god sak!
Capt - Fredag 06 jul - 09.12
Rykk og Stanley : takk. Morsomt å se opplegget deres rundt FOCC GP. For Sykkelsesongen sin del så starter Tour de Tovdal til onsdag. Vi gleder oss!
Bjørn-Olav "slått av dama opp til alpe d'huez" St - Torsdag 05 jul - 23.43
T-O er sterkt gjort av dere slappfisker. Gratulerer. Du stiller vel i Oslo Sykkelfestival Stanley?
Kaptein Rykk - Torsdag 05 jul - 23.07
Da går vi for 21-23 september som offisiell dato for FGP.

Det var et godt løypeforslag du hadde der Mafioso, ville iallefall vært publikumsvennlig. Men løypene er så godt som ferdigsnekret og det blir nok ikke plass til 4000 runder på feviktoppen!! hehe. Det blir både prolog, klatretempo, og 2 fellestarter. Dette blir meget bra!
Stanley - Torsdag 05 jul - 23.07
... Haakon! RESPEKT!
Stanley - Torsdag 05 jul - 23.00
Veldig artig Mafioso! FOCC er jo veldig glad i god PR...! Så dette var midt i blinken! Håper folk synes filmen er artig, selv om Stanley går mye igjen i filmen! I know...! Men, PR er viktig, kan ikke bare tenke på sykling boys! :-). Hip Hop`n var øvd inn ene og alene for T-O.
Rykk - Torsdag 05 jul - 22.59
Fatter ikke at du orker Capt, 11500 høydemeter er drøyt. Ikke noe ritt for meg. Du får ha lykke til, sikkert en flott naturopplevelse...
Ukjent - Torsdag 05 jul - 22.37
stanley legger jo inn en god søknad til "skal vi danse" med hip hop'en sin :)
Kilometer - Torsdag 05 jul - 21.41
Hehe... moro.. Du har kontakter både her og der skjønner jeg.. :-)
Mafioso - Torsdag 05 jul - 21.36
Hallo, boysz. Har sørget for en liten nyhetsmelding på syklingens verden dere bør ta en titt på....:-)
Capt - Torsdag 05 jul - 18.10
Så er antall høydemeter på Viking Tour oppdatert. 11500 m og ikk 9000 m som først antatt. Flott
Mafioso - Torsdag 05 jul - 17.45
Jeg stiller med tidtaknings utstyr (hvis tidspunktet passer) for en billig penge under FOCC Grann Priks, regner med at samtlige av dere skal delta, inklusive alle i støtteapparatet som har sluppet billig unna hittil. Er løypa ferdig designet? Foreslår en rundløype på ca 25 meter på Feviktoppen (4000 runder på 25meter tilsvarer 10 mil for eliten, halvparten for de andre...) med rundetider for statistikken deres. Med andre ord en intim løype med muligheter for nærkontakt i skarp konkuranse. Kontakt mitt Promotion selskap, så er jeg sikker på at vi kommer frem til en avtale....
Kvam er halvveis? - Torsdag 05 jul - 15.16
http://www.nxtri.com Norseman Xtreme Triathlon
Krise - Onsdag 04 jul - 23.30
Jeg syns egentlig det er dårlig av Ron Rambo Ballong å bli med i FOCC, vi hadde jo en løslig avtale om å sykle T-O neste år, under navnet Team Fuck... Det skulle vel egentlig være et amatørlag av ikke-syklister, deriblant Ron, undertegnede, Frode Flightcase T-man og Audun Auto.



Hvis dere lurer, med T-O så mener vi "Tykkåsen Opp"...
Stanley - Onsdag 04 jul - 23.21
Usikkert når FOCC grand prix går av stabelen. Trodde vi skulle få det til i juli eller august, men trolig blir det i slutten av september. Helgen 23. er nevnt. Håper vi får satt en dato snart som passer alle. Hadde vært utrolig kult hvis alle kunne stille.
Julian Joel Julius Junior - Onsdag 04 jul - 16.51
Jeg er veldig fornøyd med navnet mitt! Lover å jobbe hardt for å fremheve laget i feltet, så jeg verken skjemmer FOCC eller Julius. Bare en uke igjen til sykkelen er klar,og jeg kan være på veien. Ser jeg har litt å ta igjen på statistikken deres.
Stanley - Onsdag 04 jul - 16.01
Navnet ditt er ikke fryktelig gjennomtenkt, bare ble sånn! Men vi synes det er kult! Håper du er nøgd!? Det er nok abekatten Julius vi assosierer deg med! Han er jo ekte sørlending! Men egentlig skulle vi bare ha mange navn på J etter hverandre!

Skal ikke se bort fra at navnet ditt endrer seg underveis som vi blir bedre kjent med deg! Forresten, `Julian` er jo Julian Dean (Hushovds opptrekker). Satser på du at du bidrar sterkt i opptrekket av Kaptein Rykk Ribe når vi skal ta knekken på Team Sykkelsesongen i Bukkene Bruse neste sesong...!

PS! Vurderte også å kalle deg Dr. Doogey! Husker sikkert han unge vidunderlegen (TV-serie på 90-tallet).
Julian Joel Julius Junior - Onsdag 04 jul - 15.20
Fant ut i dag at Tour de France gutta sykler rett forbi leiligheten min på søndag. Men jeg reiser hjem til Norge i morra =( uflaks. Må kanskje begynne å bruke det nye navnet mitt. Er det Cesar eller apekatten jeg er oppkalt etter? Greit å vite hva folk assosierer meg med :) hehe.
Ukjent - Onsdag 04 jul - 14.34
kommentar til gul trøye.. dere sykler jo alle i gult
Stanely - Onsdag 04 jul - 14.30
Stemmer, glemte Rosinbolla i farten i sted. Ingen tvil om at han vil bite fra seg! Han beviste blant annet solide takter under et temporitt i vår. Han blir vass!

I tillegg signerer FOCC to nye syklister/medlemmer i sommer (Ron Balong og Julian Joel Julius Junior). Disse vil bli introdusert på nettsiden vår om kort tid. Disse er ubeskrevne blad, og vi vet ikke hva de står for! Spennende blir det gitt...!

Rykk, du skriver at sykkelformen vil ødelegges under vår tur til France i sommer! Tror neppe det...! Noen liter rødvin kan vel ikke skade?
Joel - Onsdag 04 jul - 14.28
Bra film! Når er FOCC Grand Prix?
Rykk - Onsdag 04 jul - 14.06
Stanley, det var store ord fra en tung mann.

Et RYKK og du er borte!!! Tar deg i mjåsundbakken!! Du har ikke sjangs. Æ GLÆR MÆ.

Det som er en smule "kjipt" er jo at vi kommer til å ødelegge formen i France, mens Ket Komet, ROSINBOLLA og den beryktede Frekvens bare lader opp med smoothies og trening i Norge. Derfor vil jeg utrope favorittene i FGP 2007 til å være Frode Frekvens og Rosinbolla, muligens KET KOMET om han får orden på kneet sitt.
Stanley (the big Norwegian) has The Yellow Jersey - Onsdag 04 jul - 13.52
FOCC Grand Prix blir en gysare! Moose Da Goose (undertegnede) er i hardtrening og dere andre i FOCC kan forvente tøff kamp om alle trøyere, inkludert klatretrøya! Jada, tross mine 97kg skal jeg bite fra meg på klatreetappen. Sprint-trøya blir en lek, mens den Gule trøya blir en jevn kamp som Stanley Steel Deux Metre avgjør i et fryktinngytende rykk 1km før mål...! Lett lett lett...! Eneste som kan gi meg kamp i FOCC GP er en opplagt Ron Rambo, eventuelt. Frode brente alt krutt på T-O, Ivæ sliter med røykhoste og abstinenser etter Hove, Finansen bare snekrer om dagen, Ket Komet har kneproblemer, Kim skal jo selge sykkelen og Rykk bare skryter! :-) Moro blir det læll...! Who`s the Man? (sitat Northug)
Capt - Onsdag 04 jul - 13.48
Fant feilen. Lastet ned en codec. Morsom film!
Capt - Onsdag 04 jul - 13.22
haha.. Fevik er i det morsomme hjørnet i dag. Kan da si at jeg bruker WMP 11. Men jeg skal skru på på skjermen også... Dere er bare misunnelige på teltet vårt.
J@rle - Onsdag 04 jul - 11.47
Glemte at Capt forsatt sitter på Windows 95 med 14" crt. Kanskje Team Sykkelsesongen skulle investert i ny klubb-pc i stedet for party telt? Nå som du skal blogge og greier...
Kilometer - Onsdag 04 jul - 11.39
Capt!
Du må skru på skjermen også!
Ikke bare høyttalerne! ;-)
Capt - Onsdag 04 jul - 11.26
PS. Jeg får kun opp lyd på filmen deres...
Capt - Onsdag 04 jul - 11.21
Capt er klar for Viking Tour. Jeg har laget denne bloggen og satser på bilder og tekst der under rittet, vikingtour.blogg.no
Er egentlig alt for tung til å klatre så jeg skjønner ikke helt hva jeg driver med.. :)
Frekvens - Onsdag 04 jul - 11.15
Jeg er topp motivert for neste utfordring, FOCC GP!
Setter all fokus mot høstens klubbmesterskapet og skal sørge for at formtoppen slår til da. Sykkelbassillen har bitt seg godt fast, og ser ut til å bli en langvarig sykdom. Hva med Viking Tour eller Jotunheimen Rundt neste år? Hva med deg capt? Høres ut som du liker å klatre...
Capt - Tirsdag 03 jul - 23.06
Stanley: du skulle ha vært med på klatreturen i dag. 3 ganger opp Grefsenåsen i lett små regn. LÆTT for en som har syklet opp til Dovre...
ivæ - Tirsdag 03 jul - 21.07
Har ikke syklet siden T-O. Merket jeg måtte ha en liten pause etter det. Har hatt full fokus på hove:) Å nå reiser di fleste av oss snart til France å touren..Så etter det vil jeg nok sette meg på sykkelen igjen å dominere Focc Grand Prix:)
Kaptein Rykk - Tirsdag 03 jul - 18.31
Her er mine svar på dine spørsmål Stanley:

Jeg er kjempemotivert for flere utfordringer!
For mange av oss er nok neste rittet Aarebakkerittet i august, fra Lysebotn til Bryne. Men neste store hovedmål er jo selvsagt klubbmesterskapet, 4 ettappersrittet FGP(FOCC GRAND PRIX) utpå sensommer/høsten en gang (21-23 sept er vel nevnt, noen som er uenige i denne datoen?). Det er det jeg skal trene for nå!! Jeg går for GUL trøye! Er redd for at Frode Frekvens skal være hard å slå, men jeg gir ALT! Satser på at de fleste er såpass gira på en tittel i klubbmesterskapet at treningen vil gå lett, hver dag!!

Stoa Fysikalske Senter
Følgebilkurs
Mandag 29 jan 2007
Terminliste 2007
Fredag 29 des 2006
Sykkelritt neste år...!
Tirsdag 05 des 2006
Doping i sykkelsporten!!
Søndag 26 nov 2006