Tour de France diskusjoner

Det er ferietider og mange har kanskje byttet ut sykkelen med øl, pils, ræger og Tour de France på TV. Det har ihvertfall undertegnede gjort. Viktig med litt ferie!

Derfor starter jeg en blogg hvor vi kan diskutere Tour de France. Dag for dag...! Helt sikkert noen som vil kommentere ting de ser under årets Tour de France! Er du engasjert, fly forbanna, impontert, irritert, oppgitt, glad eller kanskje rørt over prestasjoner til sykkelstjernene? Send en blogg her på focc.no.
Mandag 09 jul 2007 Av Stian "Stanley" Mjåsund
Spam kontroll: 2 + 2 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
Stanley - Mandag 30 jul - 09.08
Det var nære på for Thor på brosteina i France i går! Godt å se at han er der fremme! Men som sagt, nesten er ikke godt nok :-) Det har jeg lært av vår kaptein Rykk. Håper Hushovd er vassere i kampen om den grønne trøya neste år og unngår velt og sykdom underveis i Tour`n! Synd ikke Arvesen fikk sin etappeseier! Hadde fortjent det. Next year maybe!

Dessverre ble TdF ødelagt for min del da den ene dopingsaken etter den andre poppet opp. Spesielt Kyllingsuppa til Rsmussen, men også da Vino ble tatt! Skandale! Enig med Frekvens... noe mer må gjøres! Hvis ikke UCI vil samarbeide, er det tøft at TdF-ledelsen vil danne eget opplegg og regler for neste år! Håper dog på dialog mellom rittledelser, Wada, UCI og de ulike lands sykkelforbund. Sykkelsporten er i KRISE og alle må ta tak!
Frekvens - Søndag 29 jul - 19.33
Dy å halannen! Det var virkelig close for Thor i dag! Virkelig en spennende finale ble det. Synd at han ikke ble førstemann i dag som i fjor, men alt i alt er han vel nøgd. En etappeseier er jo ikke å kjimse av:-)
Touren i år har virkelig gitt oss mange overraskelser på både godt og vondt. Håper at sykkelsporten nå har begynt på en ny start hvor antidoping virkelig blir tatt på alvor i alle ledd, alle land og blant alle syklister...
- - Søndag 29 jul - 19.27
20. etappe: Marcoussis - Paris
Frekvens - Søndag 29 jul - 19.25
Høres ut som et bra ritt med mange utfordringer fra Åserals flotte omgivelser! Skulle gjerne deltatt, men kommer desverre ikke sørover før mandag 6. aug. Noen andre FOCCere som skal?
Otra il - Søndag 29 jul - 00.00
Hei alle FOCCere!
Otra IL inviterer alle Foccere til Åseral Rundt Søndag 5 august. Start: Evje Sentrum Mål: Hovedporten på Evjemoen Påmelding fra klokken 0930, start klokken 11:00. Løypa er ca 90 km og vi håper at flest mulig fra deres klubb stiller. Her får dere virkelig klatret og prøvd styrken deres. Den er det vel ikke noe i veien med siden dere har gjennomført Styrkeprøven. Ønsker dere mer informasjon om arrangementet se: www.otra.no/sykkelgruppe
MØT OPP!!!
capt - Fredag 27 jul - 23.49
hmmm ser ut som tv2 er mer opptatt av doping enn ren sykkelglede. ble ikke noe tovdal sendinger i dag. skuffende
Anita senorita pakkebærer og handlekurv Espenes - Fredag 27 jul - 16.28
Så noen av dere som linselus i dag:D Når sendes filmene deres på TV?
Krise - Fredag 27 jul - 16.25
Kan bare svare for meg selv, men jeg er VELDIG engasjert, har trent hele to ganger denne uka, i motsetning til bare 2 ganger tidligere i år og null ganger de 25 foregående årene. Angående å hevde seg, det blir vel å skyte over mål, men målsetningen er først og fremst å delta. Jeg vurderer også å kutte litt på røykingen, så kanskje jeg etterhvert kan holde følge med de tregeste klatrerene på laget?
Capt - Fredag 27 jul - 16.25
Da var prologen og 1.etappe sendt på tv2 og det var jaggu meg med noen FOCC'ers også :)
From all of us... - Fredag 27 jul - 09.11
Hvordan går det forresten med FOCC gjengen nå da i disse feriedager?

Er knærne til Ket Komet og Finansen Dansen gode igjen og smertefrie? Har Ivar "Sneipen Huntermeister" stumpet siggen? Enn du da Bolla? Du ligger vel bare i skjul og prikker inn toppformen til FGP? Hva med DJ Jæle Webm@ster og Stanley Færdamann? Any news from the world? Har Rambo, Krise og JJJJ fortsatt engasjement og lyst til å hevde seg i FGP? Er det virkelig sant at Klatremusa nå kalles Kimmy Kleiva, eller er dette hans svar på Schubert?

Fans venter i spenning...
Frutti - Fredag 27 jul - 08.07
Ålreit:-) Dette blir jo kanon! Gleder meg til å se sykkelsesongens fight på nært hold...
Samtidig håper jeg at Thor kan få vist seg igjen fremme i spurten der han hører hjemme. Hadde også vært good å sett Kurten i brudd.
Capt - Torsdag 26 jul - 23.54
mld fra TV2. De sender prologen og 1.etappe under TdF sendingene i morgen..
capt - Torsdag 26 jul - 18.28
hmmm ser ut som tv2 er mer opptatt av doping enn ren sykkelglede. ble ikke noe tovdal sendinger i dag. skuffende
Rykk - Torsdag 26 jul - 15.16
Aarebakkerittet, 300 påmeldte allerede. Les artikkel i syklingensverden.
http://syklingensverden.com/baglercms.php?articleID=15180&catID=-1

Stanley - Torsdag 26 jul - 11.14
Ja dette er bare trist, det er Snickers og Twist. I tillegg blir jeg så forbanna og utrolig skuffet. Trodde virkelig årets Tour ville bli ren. Nå kan man se hvor naiv det går an å bli. Tross alt bråket i år, håper jeg ikke Tv2 velger å ta TdF av plakaten neste år. Haakon, send en mail for oss til Paasche og si at de ikke må gi opp satsingen. Dopfolket må ikke få ødelegge sporten vi elsker. Tenk på alle de syklistene som ikke doper seg! De må være sykt skuffet og forbanna over det som skjer og drittlei at dop tar bort fokus fra selve sporten.
Frode - Torsdag 26 jul - 08.36
Jeg stemmer for Tour de Tovdal, capt! Det er ekte sykkelglede det :-)
Frekvens - Torsdag 26 jul - 08.30
Dette er jo bare triste greier. Jeg håpte i det lengste at Kyllingen hadde rent mel i posen, men det hadde han tydeligvis ikke. Hva skal til for å få en ren sykkelsport? Jeg er skeptisk til at kun rytterne får straff. Her burde alle involverte få smekk på pungen. Det som er positivt, er jo at antidopingarbeidet ser ut til å fungere, og at man tar dette på alvor.
NO PITTY FOR FOOLS...
Capt - Torsdag 26 jul - 00.02
Og nå er Rasmussen utestengt.. Hva skjer med sporten? Ellers så tyder de siste meldingene på at Tour de Tovdal vil bli sendt på TV 2 i morgen og tom med søndag. Garantert dopfritt!
En dopingfri Krise - Tirsdag 24 jul - 21.51
En nedtur, ja, men også realiteten i sykling. Det har vel knapt vært arrangert et proff-ritt uten doping i moderne tid. Personlig har jeg egentlig gått og ventet på avsløringene selv om jeg ikke har utpekt noen mistenkte. Det får være opp til dopingjegerne og sykkelforbundene.
Jeg håper på et vis at man avslører flere, så man får luket vekk ugresset!
Ukjent - Tirsdag 24 jul - 18.05
Nok en nedtur for sykkelsporten dersom det viser seg at Vino faktisk har dopet seg.... Føler meg snurt
Stanley - Mandag 23 jul - 11.02
Hello Folkens! Back from France etter en konge tur! Jeg drar vidre til Færøyene i dag og kommer først hjem neste uke. Håper dere som er på Sørlandet tar dere noen sykkelturer sammen! Jeg er med fra om med dato mandag 30.juli. JJJJ og Krise, skal sende dere passord og brukernavn.
Krise - Mandag 23 jul - 00.31
Som HELT fersk syklist føler jeg at jeg trenger litt tid på å venne meg til sykkel, så jeg dro på med kombipedaler. Kjekt å øve seg med joggesko, så jeg slipper å velte med ny sykkel etter ca 5 meter. :) Hey, alle må begynne et sted. One small step for a human being, vet dere. :)
Jeg kunne også tenke meg å logge trening, og mailen min er krisberntzen@yahoo.com
JJJJ - Søndag 22 jul - 23.52
Hei webmaster J@rle! Hørte jeg kunne få tilgang av deg til å logge statestikk. Begynner jo å samle seg opp masse av kilometer mellom Fevik og Grimstad. Mailen min er joel_haugeberg@yahoo.no hvis du trenger å sende noe konfidensielt. Ellers er jeg happy happy med sykkelen. Føler nå jeg mestrer inn og ut klikking av pedalene.
Magnus Mokasin - Søndag 22 jul - 22.48
Takk Krise! Filmen var fin FOCC`ere!
Krise - Søndag 22 jul - 21.11
Magnus: Høyreklikk på linken, og trykk deretter "kopier snarvei", og lim den adressen du nettopp kopierte inn i "åpne URL" i Windows Media Player, eller tilsvarende funksjon i andre video-avspillere som støtter Windows Media-filer.
Eventuelt: Høyreklikk -> Lagre mål som, og deretter åpne fila i ønsket program (høyreklikk på fila når du er ferdig med nedlasting, deretter "åpne fil i...".
Gudd Løkk!
Magnus - Søndag 22 jul - 17.20
noen tips til hvordan jeg skal få til å se styrkeprøvefilmen? det kommer ikke noe opp til meg.. datan prøver å åpne den i winamp, men det går ikke.
Krise igjen - Søndag 22 jul - 00.05
Forresten vil jeg rette en takk til Focc, avdeling EU for kjempeflotte bilder fra Franks Rike, utsiktsbildene fra fjellene var fantastiske! Og mc-donalds-bildet var også storslagent, sjelden har vel så mange godt utvokste menn stått så kuk-i-kano med norske tskjorter i kø på en mc-donalds. :)
Krise - Søndag 22 jul - 00.02
Tænk ju, Kilo! Blir vel en aldri så liten forsiktig tur ut i morgen for å bli vant med å sykle på dekk som er like smale som en skikkelig rett pommes frites. Kan jo hende det går bra. :)
Kilometer - Lørdag 21 jul - 17.28
Moro, Krise!
Gratulerer med sykkelkjøp! :-)
Krise - Lørdag 21 jul - 16.21
Takker igjen for invitasjon til FOCC! Jeg kjenner ikke til prosedyrene ved signing til klubber, men jeg er klar. Bør vel forresten opplyse om at jeg (foreløpig) ikke er noe a-lag-materiale (kanskje FOCC Turgruppe bør opprettes?), jeg har jo aldri satt mine ben i en ræsersykkel før i dag. Men jeg er forsiktig optimist, skal legge meg i hardtrening før Focc GP. :)
Etter en kjapp prøvetur i gata utenfor huset virker sykkelen veldig fin, så nå står det bare på syklisten. :)
Frekvens - Lørdag 21 jul - 14.45
Ålreit Krise! Gratulerer så mye. Dette er good news :-) Når får vi gleden av å signere deg inn i klubben offisielt da?
Krise - Lørdag 21 jul - 12.49
Håper Ivæ har med seg "nachspiel hos me"-skjorta fra supporter-shoppen! E har vært ute og kjøpt meg sykkel nå, det blei "Focc-sykkelen" Hard Rocx (heretter kalt Hard Rock, selfølgelig) Cambrium RR, det var den sykkelen de anbefalte både på Sykkelsport i Arendal og Sykkelsport&Fritid på Bærgemoen. Ikke at jeg har peiling på sykkel, men den kjentes veldig fin, helt rå følelse å sykle på ordentlig sykkel i forhold til en halvsliten terrengsykkel med dårlig geometri, skjevt bakhjul, ubrukelige bremser og gir som ikke alltid følger kommando. Klart, gir og bremser kan justeres, men det gjør ikke geometrien bedre. Gleder meg til å få sykkelen ferdig oppsatt og så ut langs veien!
huntermeister - Lørdag 21 jul - 02.04
e e paa naspil i nice. di andre e pa pub. dette e konge. skal vakne opp te ein hau a palma. this i nice!
Stanley resledare - Torsdag 19 jul - 20.04
Vi fikk med oss etappen fra hotellet vårt i Nice. Vi er tilbake i kystbyen! Koser oss! Sol, øl og bading på dagen! Men vi er selvsagt oppdatet i TdF, og ser alltid siste timen på TV på sportsbar eller hotellet! Synd med Thor i dag! Feltet sprakk skikkelig i dag! Fasinerende å se! Helt sykt! Imponerende fart i dagens etappe! Snakke si morra folkens! Hilsen Fance! Vi kjem hjem søndag!
Frekvens - Torsdag 19 jul - 18.05
Astana sprakk hovedfeltet og sørget for at blant andre Moreau mistet utbruddet hvor vår egen Arvesen satt og holdt tempoet oppe. Thor var heller ikke med og synd er det, men her gjelder det å følge med når det smeller i front...
Må si jeg er mektig imponert over Kurten som virkelig setter standarden for god sykling :-) Dette er moro gitt! Hva med FOCCers i France? Ligger dere bare å svetter i sola, eller så dere denne etappen også? Når kommer dere hjem?
- - Torsdag 19 jul - 18.00
11. etappe: Marseille - Montpellier
FOCCers in FRANCE - Torsdag 19 jul - 00.42
Rapport fra France:
Tour de France RULER, enkelt og greit! Spektakulært og vakkert! I skrivende stund har vi vært i France siden lørdag! Kvelden vi ankom fikk vi oppleve fransk nasjonaldag! Artig! Neste dag hadde vi en fantastisk slikke-sol-dag i Nice! Flott by og herlig badevann!

Mandag var hviledag i Tour`n, og da leide vi "mongobuss" som fraktet oss opp i de Franske alper, nærmere bestemt Col du Galibier, 2654moh. Enorme fjell og sinnsykt landskap! Da vi ankom området rundt Galibier, var fjellovergangen vi skulle opp STENGT!!! Dermed fant vi oss en "base" i bunnen av fjellet hvor vi dannet en basecamp! God drikke, grillmat og bål gjorde susen! Vi sov 9 mann i mongobussen den natten! :-) Trangt og godt, men det gikk fint.

Neste dag, siden fjellovergangen til Col du Galibier var stengt, måtte vi ta beina fatt! Hadde ikke noe valg! Omlag 3 timer brukte vi opp de sinnsykt bratte bakkene, 8km opp opp opp, over 600 høydemeter! Heldigvis har vi lots of kilometers på sykkelsetet i år, dermed gikk spaserturen fint. Fasinerede gåtur opp på fjellet! Vi var nemlig ikke alene! Krydde av syklister og folk på vei opp til det høyeste punktet for å overvære den spektakulære fjelletappen! Fantastisk opplevelse! Flotte bilder blir snart publisert her på focc.no!

I dag har vi sett målgangen i Marseille! Ble dessverre ikke massespurt, og dermed ingen Thor seier. Uansett, svært kult å se målgang i Tour de France! Syk fart de har på oppløpet! Og enormt mye mennesker i Marseille! Blant annet en bøtteballett med nordmenn! Ron ble intervjuet av Tysk Radio... det var det nærmeste vi kom mediadekning i år! hehe!

Vi har det bra! Gleder oss nå til solfylte dager i Nice hvor vi skal fordøye inntrykkene fra de siste dagene! Vi høres!
Krise - Torsdag 19 jul - 00.23
Blir i alle fall i bedre humør av å høre en blid Hushovd som hevder at han er en ny mann og optimistisk. Han håper vel på slage oppovårbakkår og gullbrød når han kommer i mål. :)
Frode - Onsdag 18 jul - 19.15
Nok en spennende etappe hvor den gamle ørnen fra Quickstep Cedric Vasseur var raskest i bruddet som Jens Voigt etter hvert klarte å etablere. Synd at ikke Patrice Halgand fra Credit Agricole tok en seier for laget til Thor. Heldigvis er Hushovden i slaget igjen. Kanskje får vi en massespurt i morgen? Jeg håper og tror på Thors andre seier:-)
- - Onsdag 18 jul - 19.09
10. etappe: TALLARD - MARSEILLE
Julian Joel Julius Junior - Onsdag 18 jul - 00.19
Nå er jeg og min nye sykkel hjemme fra Danmark. Ser jeg har gått glipp av mye etter en uke isolert i et sommerhus.
Frekvens - Tirsdag 17 jul - 20.39
Det kan jeg aldri tro, Jarle. Stanley er da ikke den som stikker hodet frem foran kamera når anledningen byr seg :-) Jeg tipper på foccs nysignerte medlem Ron Rambo! Noen kommentarer fra delegasjonen i France?
J@rle - Tirsdag 17 jul - 18.55
Ja, var det Moose da Goose vi så med hvit lue? Godt at Hushovd fortsatt henger med!
Frekvens - Tirsdag 17 jul - 17.07
Da har Soler fra Barloworld kommet i mål etter han gikk i et imponerende brudd før Col du Galibier. Artig at en 24 åring setter preg på årets tour. Håpte selv at Valverde skulle kjempe seg opp, men colombianeren holdt jammen helt inn.

Tror jammen jeg observerte en FOCCer rett før HC på venstre side . Vedkommende ropte og hoiet som en FOCCer med norgesdrakt og en hvit og grønn sykkellue. Hehe, artig... Nå er det ut for endelig å sykle igjen etter 2 uker på Stord.
Ukjent - Tirsdag 17 jul - 17.01
9. etappe: VAL D'ISERE - BRIANCON
Km - Tirsdag 17 jul - 13.55
Har fått meldinger fra Col du Galibier at våre venner fra Focc som er på tur befinner seg helt på toppen, 12 meter nedenfor HC.
De føler seg sikre på å bli fanget opp av tv-kameraer, så følg med på tv når syklistene passerer litt over kl 16 i ettermiddag! De har norske t-skjorter og luer, er det rapportert!
Krise - Mandag 16 jul - 18.02
Bare en liten oppdatering til dere ferierende syklister på representasjonsoppdrag i EU: Jeg har vært ute en god trimtur i dag (på terrengsykkel og cargoshorts, det skal ikke stå på utstyret!) i grått men varmt vær. Har funnet ut at det suger å sykle forbi grillende familier, folk med hund/barn og folk som røyker (blir så sugen, vettu). Hvilket minner meg på at det kanskje er på tide å komme seg vekk fra Suburbia og ut på Selve Landeveien?
Har det blitt noe snegler, baguetter og rødvin på dere?
Stanley - Søndag 15 jul - 10.36
Sender en hilsen fra Nice. Helt konge her folkens! i morgen drar vi opp i fjellene for å se Tour'n. Gleder oss! Nå ligger vi på stranda og ser utover Middelhavet. På tide med et bad kanskje?
Stanley (på vei til France) - Fredag 13 jul - 20.11
Bra Haakon! Vi rakk dessverre ikke se etappen deres i dag! Reiser til France i morra og hadde mye å ordne! Spent på åssen det gikk med deg/dere! (?) Tour de Tovdal er et suverent konsept! Kanonkult å se på i går! Og grattis med seieren nok en gang!

Synd med Thor i dag. Boonen ble for vass i dag! I morra blir det vel ingen massespurt. På tde de under 6okg får vist seg litt i Tour`n nå...! :-)
Capt - Fredag 13 jul - 12.28
Helt MAGISKE bilder fra i rittet i går. Takk til Stanley, Rykk og Kilometer!
Johan Kaggestad - Fredag 13 jul - 08.49
«En vesentlig lettere etappe enn dagen før. Touren har kun gått i mål i Bourg-En-Bresse en gang tidligere (2002), og da vant Thor Hushovd sin første etappeseier i en tett spurt med Christophe Mengin og Jacob Piil.
Stanley - Fredag 13 jul - 08.46
6.etappe: Semur-en-Auxois til Bourg-en-Bresse, fredag 13. juli:
Ny flat etappe! Håper på massespirt oat Hushovds rumpe/rygg holder! Viktige grønne poeng skal samles i dag, og helst full pott. Go Thor!
rambo - Fredag 13 jul - 00.46
At mine hender er gode og varme er det vel ikke noe tvil om, men det spørs vel om ikke toget er godt hvis det er en skikkelig utglidning... vi får se vanskelig å vite når man ikke vet annet enn at han har litt vondt. Men vi er jo vant til å høre sutring fra den kanten, så vinner han plutselig neste dag... time will show! men ringer Atle Kolsvoll skaljeg vurdere å stikke innom credit a bussen i løpet av france turen.
Stanley - Torsdag 12 jul - 23.38
Liker ikke ryggproblemene til Hushovd...!
Viktig etappe i morra!
Håper osteopaten Skjønhaug fikser biffen!!!
Mr Hz - Torsdag 12 jul - 21.22
Jasså. Er du ute å pløyer andre åkere også Rykk? Flott å høre... Når det gjelder dagens etappe i TdF må jeg si at jeg ble overrasket over hvor mange som sprakk i den siste stignigen før mål. Cancella derimot imponerer stadig. Håper at Thor stiller med friske bein og rygg i morgen. Da håper jeg på ny kamp mellom spurterne før klatringen virkelig begynner :-)
Hva tror du Rambo om ryggproblemene til Thor? Hva med å tilby dine varme hender til disp?
Rambo - Torsdag 12 jul - 15.41
Familien Rambo takker Rykk for strålende innsats under dagens arbeids økt. Dette er en mann med stort hjerte og store arbeids muskler. Alle de egenskapene en god kaptein skal ha!
Frekvens - Onsdag 11 jul - 19.50
ÅLREIT BOYS!
Da er oppskriften lagt for fremtidige ritt. Julian Dean Og Thor fungerte jo fantastisk bra i dag! Kanon THOR! Du er rå!
Rambo - Onsdag 11 jul - 18.39
Ok Thor, du er ikke helt en sutreunge likevel. Det er ikke langt mellom himmel og helvete i sykkelsporten! Jeg er igang med å spikke pinner folkens...
Kilometer - Onsdag 11 jul - 17.42
Vanvittig bra!
Stanley - Onsdag 11 jul - 17.40
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! For F...!
KONGE THOR!!! Dette fortjente du! Helt suverent!
GRATTIS!!! Nå kommer flere seire!
B:T - Onsdag 11 jul - 15.29
Blir nok spurt i dag. Tipper på Mc Ewan.
--- - Onsdag 11 jul - 13.49
4.etappe:
... - Onsdag 11 jul - 13.49
Villers-Cotterêts til Joigny, onsdag 11. juli:
Frutt melutt fortsatt med krutt - Tirsdag 10 jul - 22.37
Du er hjertelig velkommen til FOCC, Krise. Både som motivator og vannmann!
Når det gjelder dagens etappe var det synd at spurtlagene gikk på en taktisk bommert. Ikke mye krutt i beina på oppløpet der gitt. Når det er sagt, er det jo artig å følge Kurten og hans bidrag i CSC-troppen. Han e goe!
Krise - Tirsdag 10 jul - 19.01
Og kallenavn på bokstavrim har jeg jo allerede... :)
Krise - Tirsdag 10 jul - 19.01
Stan: Takker for invitasjonen! Tror kanskje ikke jeg ville gjøre meg som syklist, med mindre dere vil bruke 3 døgn på T-O neste år :) Jeg må MINST få meg en årntli sykkel først!

Men jeg er villig til å gjøre tjenester som enten fotomann, følgebil, saftblander, etc. Jeg har i alle fall kamera, vannkran og bil som skal kunne romme et par sykler innvendig (trooor jeg, har ikke testa), samt ganske mange liter drikke, klær, mat etc. Bare å ta kontakt hvis dere trenger meg!
Stanley - Tirsdag 10 jul - 18.49
Krise! Vi kunne trengt deg i Teamet vårt! Som syklist, motivator, fotomann, videomann, følgebilmannskap... hva du måtte ønske! Vi trenger å forsterke teamet vårt i alle ledd. Og du er jo en EKTE Fevikgutt. Ikke nok med det, du er jo fra Lauvåsen også! Send søknad.
Stanley Sportsdirektør - Tirsdag 10 jul - 18.44
Enig! Lollypop, send oss en mail sporenstreks! Du kan bli en god mann for FOCC.
Krise - Tirsdag 10 jul - 18.43
At dere har en knakende godt lag er det overhode ingen tvil om! I alle fall i følge deres egne utsagn fra T-O og Krsand-Hovden. Og sånn som i dag er det jo egentlig ingen ENORM prestasjon å komme blant de 10-20 beste i Touren, er jo "bare" å holde følge med feltet hele veien og så posisjonere seg og rykke mot slutten. Dere har jo til og med egen mann med navn Rykk, så han burde være selvskreven i TDF :)
Det er nesten så jeg vurderer å kjøpe meg ræsersykkel selv, det er jo en finfin måte å holde en litt for tung kropp i form på. Og så er det jo no drit å trimme med en billig og dårlig terrengsykkel. Bruker jo mer krefter på å holde hjula rundt enn på å få noe fart i sykkelen.
Stanley - Tirsdag 10 jul - 18.40
Fabian Cancellara, Team CSC igjen.....! Sinnsykt sterkt! Men hvor var de andre sprinterne? Hushovd og co hadde ikke sjans! Tror muligens hovedfeltet tok igjen bruddet for sent, ble rotete å organiserer noe før målgang! Merkelig at de venter så lenge! Men Fabian Cancellara!!! Er det mulig?
Kaptein Rykk - Tirsdag 10 jul - 18.24
For å kunne stille lag i TDF så må man være en "god venn" av sjefen i TDF, evt. ha et knakende bra lag. Det er altså ikke noe man bare melder seg på i tradisjonell forstand.

For å stille lag der så trenger vi nok noe flere toppsyklister. Vi har jo nettopp signert Ron Rambo og Julian Joel Julius Junior så vi er på god vei.

Jeg vil også oppfordre Lollypop Bjørklund om å kjøpe seg en sykkel og begynne opptrening til 2008-sesongen, eventuelt Focc Grand Prix 07. (De selger en slik sykkel som jeg har på sykkelsport i Arendal til 10-lapper.) Selv om Huntermeister mener Lollypop ikke har høye nok ambisjoner for FOCC, så sier sportsdirektør Stanley at vi i FOCC ikke bare kan signere toppsyklister! Send oss en mail Lollypop!
Klöden fan - Tirsdag 10 jul - 18.12
Ser ut som det kan ha vært litt dårlig tikk-takk i feltet.... Spent på å se om de klarer å kjøre inn de fire som er i brudd. Håper på spurt i dag slik at Thor kan få revansj :)
Krise igjen, ja - Tirsdag 10 jul - 16.52
Forresten, grattis til Ron og Julio med plass på laget!
Nysgjerrig-Krise - Tirsdag 10 jul - 16.51
Har ett TDF-relatert spm, kanskje sportsdirketøren er rett mann til å svare (åpent for andre å svare dersom dere kommer sportsdirektøren i forkjøpet): Hvilke kriterier er det for å stille lag i TDF? Tenker FOCC å stille med lag med tid og stund? :)
Ukjent - Tirsdag 10 jul - 16.01
Sykt! tatt igjen 5 minutter på de 2 i front på drøye 13 min!
Cycledude - Tirsdag 10 jul - 15.58
Lang etappe i dag! Snart tar hovedfeltet igjen det "PR-kåte" bruddet, som vet de ikke holder inn til mål... men sponsorene skal jo ha sitt. Håper virkelig på Hushovd seier i dag! Fortjener det nå for å lette presset litt og få senka skuldrene! Tror at så fort Thor får sin første seier, er det lettere å få nummer 2 og 3 og 4 osv. 10 mil til mål nå. Spenningen stiger IGJEN. Sykt kult med Tdf på TV.
--- - Tirsdag 10 jul - 15.18
Etappe 3: Waregem Compiègne, 236.5 km. , tirsdag 10. juli:
Frekvens - Tirsdag 10 jul - 07.28
En vanvittig spennende etappe i går ja... Hoppet opp og ned og rykket meg selv i håret da velten var et faktum. Trist for Thor at han mistet viktige poeng om den grønne trøya, men jeg har troa på han i dag. GO FAST, KNUS PÅ!
Rambo - Mandag 09 jul - 20.38
Nå som Thor har fått en så "dårlig" start i kampen om den grønne trøya, må vi mobilisere oss foran turen til France. Vi må rett og slett gi mannen en hjelpende hand! Hvis vi tar med et par kjepper, som vi spikker før vi drar, så stikker vi de i hjulene til den lille jævelen fra Australia og loverboyen fra Belgia i det de paserer oss over fjellet! Da tror jeg Thor kan ha en sjans. Dessuten Kurt Asle, han er kul, hører aldri han sutrer over et fall eller to! Så fikk dun den Thor!
Stanley - Mandag 09 jul - 18.05
Prologen ble en imponerende oppvisning av Fabian Cancellara (Sui) på Team CSC. Mc Ewan vant like imponerende 1. etappe i en utrolig sprek spurt...! Men det vet vi jo allerede...

2.etappe ble ENORMT dramatisk...! Og jeg er ganske så gretten nå etter at etappen er over! Skandalevelt 2km før mål, og der satt selvfølgelig Thor Hushovd (med gode bein). Håper det gikk bra med ham!

Det mest irriterende er jo alle poengene Thor mister på grunn av dette. Ligger nå en del bak i poengsammendraget til den grønne trøya! Boonen og Mc Ewan slapp jo unna velten! Hm...

Litt kult at Gert Steegmans slo Boonen da! hehe
--- - Mandag 09 jul - 17.41
2.etappe: Dunkerque til Gent, mandag 9. jul:
Stoa Fysikalske Senter
Følgebilkurs
Mandag 29 jan 2007
Terminliste 2007
Fredag 29 des 2006
Sykkelritt neste år...!
Tirsdag 05 des 2006
Doping i sykkelsporten!!
Søndag 26 nov 2006