Spennende høstesong!

Sommeren er `slutt`! På tide å sparke igang høstsesongen!

11.august skal flere i FOCC delta i Lysebotn-Bryne!
Hvordan er formen deres før dette tøffe `klatrerittet`?

Søndag 5.august er det Åseral Rundt, 94km (Otra).
Håper noen FOCC`ers har mulighet til å stille der!?

Hvordan har det gått med treningen i sommer?
Ser at bare enkelte har logget statistikk i fellesferien?

Det er også observert FOCC`ere som tilskuere (på Tv2) under Sykkelsesongens Tour de Tovdal (?) Var det spionasje eller frister kanskje Tete de La Course våre medlemmer med lukseriøse kontrakter i Sykkelsesongen?

Ikke minst, er vi klare for FOCC Grand Prix i september?
Etappene (4stk) begynner å komme på plass nå! Moro!

Fortell om forventningene dine for høstsesongen,
og målene dine fremover!

Mandag 30 jul 2007 Av Stian "Stanley" Mjåsund
Spam kontroll: 5 + 4 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
MotherFuCKEREN - Torsdag 27 sep - 11.08
noob l2p plx!!!!
SveinB - Søndag 02 sep - 21.33
http://www.klypetussen.no/Sykkel/index.htm
SveinB - Søndag 02 sep - 21.33
FOCC beste resultat noen sinne ?!-)
1.plass klasse M30 i det knall harde, kuperte, 55km lange og regnfylte Skånevikstranda Rundt, kun 4,5min bak beste mann som forøvrig var vinner av Bergen-Voss tidligere i år.

Ps, undertegnede savner noe oppmerksomhet fra Stavanger fraksjonen av FOmegnCC sin enorm treings iver og hurtig akselrerende resultater.
SveinB - Torsdag 23 aug - 08.18
Gratulerer Rykk, det skulle jo bare mangle etter alle de lange mil på sykkel, du sykler fra meg flatt herved bevist:
http://www.rmbk.no/sykkel/files/2007_sommer/resultater/BM-tempo_220807_resultater.pdf
SveinB - Torsdag 16 aug - 09.01
Så er endelig resultatlisten fra Gilderunden klar, dvs den er tilsynelatende veldig grov +/-2min, men plasseringen ser riktig ut iallefall mhp meg og Espen:
http://www.rmbk.no/sykkel/files/2007_sommer/resultater/Resultater_Gilderunden_2007.pdf

Eller Espen hva mener du, +/-2 min å ta litt for sterkt i, he-he?-)

Ellers håper jeg at flere er med på Skånevikstranda rundt den 01.september !
Krise - Fredag 10 aug - 13.50
Tror vi må skaffe oss sponsoravtale med Gilette, for det er mye hårete mannebein ute og går her. Jeg går i graven før jeg barberer leggene! :)
Gunn Margit Andreassen - Torsdag 09 aug - 23.24
gleder meg til å se dere med barberte bein
Mr Hz - Torsdag 09 aug - 10.56
Takk for treningsturen, boys!
Veldig hyggelig å endelig sykle med det gule toget igjen:-) Det var en god økt, og ikke minst artig å teste etappene til FGP. Jeg har nettopp analysert etappene og klekket ut en taktikk som jeg selvfølgelig ikke vil røpe...
Når det gjelder etappene, var prologen jevn og fin og blir virkelig en kamp hvor kun sekunder vil skille rytterne. Klatreetappen er faktisk veldig morsom hvor særlig starten setter preg på etappen og passer nok opplegget for FGP bra, men den kunne gjerne vært dobbel så lang. Nøtten her blir å spare litt på kruttet slik at man klarer å holde farten oppe på sletta forbi Kjenna, for så å ha nok krefter for ikke å tape tid opp Moåsen. Fellesstarten blir garantert en suksess og ekstra spennende med innlagte poeng. En triller for publikum. Dagens trening viste at gutta virkelig er i form, og vil sette preg på FGP.

Gleder meg til neste uke og neste økt:)
Kilometer - Onsdag 08 aug - 23.26
Ikke uventet var Frutt-Melutt i god form. I klatringene er han uslåelig, iallfall for meg... men på prologen skal han nok få mer kamp når det virkelig gjelder... Vi ble jo enige om å kjøre litt rolig i dag... hehe...
Krise imponerer ja, og Jarle beviser at det er veldig effektivt å sykle til og fra jobb! Moro!
Kong Kærl - Onsdag 08 aug - 23.25
Takk for sist gutter, det var kjempekoselig å ha dere på verandaen sist fredag. Fikk se dere på treningsturen i kveld når dere passerte verandaen min. Dere virket veldig spreke, er bakken bratt nok?
Lykke til i Lysbotn.
ivæ - Onsdag 08 aug - 23.18
Stiller te uka Krise! Spent på formen til deg å Julius..
Sissel mor - Onsdag 08 aug - 23.11
Gleder meg masse til FOCC GP!
Koselig og ha Frekvens-fjompen og nursen hos oss. Har servert mamma pizza som falt i smak etter en flott treningsøkt.

Gleder meg til og følge med dere under FGP. Lykke til Rykk, Bolla, Moose og Ket med klatringen i Lysebotn-Bryne.
J@rle - Onsdag 08 aug - 23.08
Ja det var en fin treningstur. Meget effektiv! Frekvens imponerte med sinnsyk form (ikke uventet) og Krise hopper i det med hodet først. Den som er minst trent har det ofte tøffest, men Krise hang med hele veien. Ket ble nok litt betenkt i dag da han så hvor god form Frekvens faktisk er i. Her skal det trenes!
Krise - Onsdag 08 aug - 22.54
Merk: Krise korketrekker stilte i dag til trening med helt nye sykkelsko, det var glimrende å kjøre med! Klarte til og med å huske å klikke meg ut hver gang jeg måtte det. Nå, Stanley, har jeg vel oppnådd mine 20 eller 25% ekstra rent teknisk, nå står det bare på mannen på setet.
Snakka forresten med Selveste Gunnar nettopp, han var mer enn villig til å stille som funksjonær eller heiagjeng under FGP, han måtte bare dobbelsjekke filofaxen. Vi kommer vel til å trenge noen mann til bl.a. tidtaking og sikkerhet, særlig i veikrysset v/ Hausland Barnehage (der trengs også en god feiekost, var mye grus der. Skummelt i 50 km/t!).

Ivæ: Neste uke har du ingen unnskyldning, da blir det fellestrening med alle som bor sørpå, pluss engelskmannen og trønderen.
Rykk - Onsdag 08 aug - 22.50
Hører rykter om at Frekvens slo Ket med 1 minutt på prolog treningen i dag!! Hva skjer Ket? Er det sant?
Stanley - Onsdag 08 aug - 22.22
... Frekvens, Kjetil og Jæle! Hvordan vil dere beskrive klatretempo-trasèen?
Krise - Onsdag 08 aug - 21.50
Undertegnede, Ket Komet, J@rle Webmester og Frekvens har nettopp vært ute og testa løypa til FGP, det virker lovende! Karl-Grøsle-bakken+Moåsen var tøff, rundløypa var veldig fin, og tempoen/prologen blir kjempespennende! Håper alle kan stille, det blir et kjempearrangement!
ivæ - Onsdag 08 aug - 21.34
Det ble dårlig me trening på meg ikveld. Skulle egentlig vært på fotball men sovna på sofaen isteden.. Imorra skal e tørke støvet av sykkelen som har stått siden T-O. Så regner med det blir en tur til helga
J@rle - Onsdag 08 aug - 14.40
Dagens treningstur kan følges på GPS kartet her på webben fra klokken 18:30 og utover :-)
Stanley - Onsdag 08 aug - 11.20
Joda, Frekvens, jeg skal sykle Lysebotn - Bryne til helga! Gruer meg litt må jeg innrømme! Jeg har nemlig et stykke igjen til toppformen (les FGP-form)! Blitt for lite sykling, og for mye reising i ferien! Sånn er det...!

Jeg tar Lysebotn-Bryne som en god treningstur/oppkjøring til FOCC Grand Prix. Det er først da jeg skal være i slag! 14.september!
JJJJ - Onsdag 08 aug - 09.48
Jeg er forsatt i Nord Norge (med begrenset tilgang til internett). Kommer hjem til tirsdag, så da er jeg klar for treningsturer igjen.
Kilometer - Onsdag 08 aug - 07.55
Jeg stiller på trening i ettermiddag, Frekvens... :-)
Frekvens - Tirsdag 07 aug - 23.55
God innsats Rykk!
Nå er det jo Lysebotn som gjelder til helga. Vi andre får ligge i hardtrening på Sørlandet opp de flotte kollene våre...

Hva med Ket Komet, Hunter, Finansen og Joel? Er dere med på trening i morgen kl 1830? (Se blogg lenger oppe)
Flest er best!
Rosinbolla - Tirsdag 07 aug - 23.13
Det var heftig profil på den løypa Rykk! 7 km stigning, det er jo halve Lysebotn. Tøfft!
Kilometer - Tirsdag 07 aug - 22.33
Det er bra Rykk... Godt at det ikke er kùn blogging du driver med, men kommer deg ut i frisk luft også av og til... hehe.. Hva med deg Stanley? Er du i rute? Hvodan går businessen?
Rykk - Tirsdag 07 aug - 22.23
Da har jeg gjennomført Gilderunden i "styrkeprøve" vær. 4 mil med sinnsykt tempo! Lå stort sett over terskel hele veien, en bra gjennomkjøring før helgas lysebotn-bryne. For de som lurer på det, JA, jeg la meg tidlig i grupettoen opp den nesten 7km lange stigningen. Og ja, jeg hadde antydning til krampe i leggene på toppen av bakken...

http://www.rmbk.no/sykkel/files/Loypekart/loypekart-gilderunden-med-profill.jpg
Stanley igjen - Tirsdag 07 aug - 09.04
... sorry, så det stod minimumsvekt, ikke maksimumsvekt. Da skulle jeg være safe!
Stanley - Tirsdag 07 aug - 09.03
Skal vi innføre reglene til Bolla, vil jeg og Espen Rykk slite. For eksempel, jeg og min sykkel veier tilsammen over 0,1tonn!
Krise - Tirsdag 07 aug - 00.56
Jeg er med på trening onsdag, og kjører som Jarle: Juks- og dopingfritt.
Bolla: Jeg syns litt synd på enkelte ved innføring av minimumsvekt, tenk bare på lette ryttere som f.eks. Huntermeister, som må sykle med anslagsvis 30 kilo vekttillegg hvis grensa blir på 100 kg... (regnet ut etter Ivars vektangivelse på medlemssiden <60 kg> pluss anslagsvis vekt på sykkel <ca 10 kg>). Jeg, derimot vil kun trenge ca 10 kg. Eller har jeg misforstått noe (er veldig dårlig på tallforståelse)?
Forresten: gratulerer med sterk innsats i Åseral!
J@rle - Mandag 06 aug - 23.28
Jeg stiller gjerne på trening onsdag... med O2 i dekkene og H2O på flasken.
Bolla - Mandag 06 aug - 22.46
Frode, synd, jeg kan ikke sjefen min skal ha meg til stavanger, er nok ikke tilbake før sent på kvelden.
Bolla - Mandag 06 aug - 22.43
Stanley, jeg synes du bør jobbe for å innføre 'lystall' fra seilsporten og/eller minimumsvekt på sykkel+rytter, f.eks 100 kg. I tillegg lar vi treningsmengde inngå som parameter i 'lystall' slik at de som trener mye får et prosentvis høyere tillegg i tid enn de som trener lite. De som ingenting trener får null i tillegg. Smart, så slipper vi dette treningsjaget.

Foreslår at dette prøves ut under FGP. Vil revolusjonere sykkelsporten!

Apropo podiet på Bryne: I tillegg til bakketrening har jeg og lagt inn litt 'entre podiet trening' ser helt klart for meg at noen av oss snart befinner seg der :-)

Kommer forresten til å kjøre på heliumluft i dekkene for å spare vekt opp fra Lysebotn, dette er ikke tull. Alle i FOCC bør kjøre på helium, har selv fått tak i ei 200kg flaske fra AGA med ren helium. Kosta skjorta, men du verden, sykkelen henger opp ned i taket etter at jeg fikk helium i hjula!

Fekvens - Mandag 06 aug - 22.18
FELLESTRENING ONSDAG 8. AUGUST!

Endelig er jeg på Sørlandet igjen og i den forbindelse vil jeg gjerne invitere FOCC til trening. Jeg håpte på å få samlet troppene til onsdag for å teste fellesstarten og klatreetappen til FGP. Hva med å møtes kl 1830 ved Birketveit Ridesenter? Hvem er med?
Klatremusa - Mandag 06 aug - 18.01
Sinnsykt fett Bolla, godt kjørt å greier. 11 min bak vinneren er mer enn akseptabelt når man vet hva han har gjort! Blir morsomt å følge deg og dere andre utover høsten og FOCC GP!!

Rykk - Mandag 06 aug - 16.06
Meget bra Bolla. Jeg hadde aldri klart å henge med deg i det rittet der.

Så så Stanley. I rittsammenheng så er det vel 2-0 til meg i bakker så langt!!
Stanley - Mandag 06 aug - 10.19
Solid innsats Bolla! Kjemperesultat! Ingen tvil om at du blir farlig i FOCC GP til høsten! Frekvens skjelver i buksene! hehe... Skal vi gi Bolla kamp folkens, må vi gøtse de neste 6-7 ukene før FGP 14.-15.september. Her må det trenes, og/eller kanskje må vi satse på noen taktikkerier for å stoppe ham? :-)

Sees til helgen Bolla! Tviler dessverre på at jeg følger deg opp Lysebotn! :-) Gleder meg til å se deg fyke opp bakkene! "Han er jeg på lag med", skal jeg stolt si til beundrende tilskuere og deltakere, i det dy gjør et rykk midt i Lysebotns 17% stigning! Hovedoppgaven min blir uansett å dra Rykk opp de tunge bakkene! Sies at han sliter med høstformen! (?) Bolla, satser på å se deg på podiet i Bryne etter målgang!
Webansvarlig Otra IL/sykkelgruppe - Søndag 05 aug - 23.39
Resultatliste Åseral Rundt er nå lagt ut. Har forresten sendt et par bilder av Bolla under løpet. Han klarte seg svært bra og kom inn på sterke 2:36:02. Det er bra!! Ønsker dere alle en riktig god tur til Rogaland til helgen
Bolla - Søndag 05 aug - 22.30
Rettelse: Vi ses i Lysebotn på lørdag, ikke søndag! Bare så jeg ikke villeder noen!
Frekvens - Søndag 05 aug - 21.13
Kjempeflott innsats, Bolla!
Med 36 km/t i gjennomsnitt må jeg si at jeg er mektig imponert! Tydelig at du hadde gode bein. Høres også ut som du disponerte kreftene bra og bestemte deg for å kjøre ditt eget tempo. Du blir nok en hard nøtt å knekke under FGP...

FOCC er stolte! Lykke til neste helg og Aarbakkerittet:-)
Rosinbolla - Søndag 05 aug - 20.53
Det ble desverre lite rykking fra min side, historien er noe sånt som (før resultatlista er offentligjort):

Bortsett fra trimgruppa uten tidtaking, så startet alle (50-60 stykker...?) i samme pulje. Den beryktede 4 km lange stigningen etter ca. 2 mil sørget automatisk for å splitte feltet opp i 'rå gruppe', 'optimistene', 'moderat' og 'forsiktig'. Jeg lå an i moderat og forserte endel 'optimister' på veg opp, men hadde ingen mulighet til å følge med opp 'rå gruppe'.
Vel opp bar det utfor igjen og her ble det kjørt hardt for å hente inn og bli hentet inn. Etterhvert vokste feltet jeg var i til nærmere 20 mann tror jeg. Og det gikk radig unna, i utfor å lett kupert terreng ned mot Sveindal. Fuktig vegbane, men opphold og lite vind. Fra Sveindal begynner slake lange stigninger og det var her jeg sa takk for meg til feltet jeg lå i. Jeg vill kjøre mitt eget tempo her, ingen sprekk, men jeg hadde kanskje et svakt øyeblikk. På vei opp disse stigningene tok jeg igjen 2 andre som og hadde fått nok. Kjørte fra dem i de påfølgende utforbakkene og forsøkte å kjøre ytterligere i fra (hadde medvind) men de tok sakte innpå mot slutten, og vi 3 kjørte samlet over målstreken. Uoffesielt min egen tid på de 94 km: 2.36.
Noen nevnte vinnertid på 2.28, men jeg tror den er adskillig bedre. Er selv fornøyd med snittfart på 36 km/t, følte jeg disponerte kreftene riktig.
Så ingen ting til verken Tengel, Mafioso, Jarle Storem eller Reckmann. Så forresten ganske mange fra Bryne cykleklubb, de kjørte bra.
Da ses vi i Lysebotn neste søndag, sykkelhilsen Bolla
Rykk - Søndag 05 aug - 19.23
Jeg venter i spenning på Bollas resultat...Hvilken bakke rykket du i Bolla? Gi oss hele historien.
Frekvens - Søndag 05 aug - 16.32
Men hvordan har det gått med Bolla i dag og Åseral Rundt? Besteg han de indre trakter som om det skulle vært kollene langs kysten? Rykket han i fra 2 mil før målgang, eller måtte han slippe Otto Oter (les: webmaster Otra) og resten av feltet?

Vi venter i spenning på resultater...
Rykk - Søndag 05 aug - 12.41
Jeg må si jeg er imponert over Ket Komet sin treningsiver om dagen. Over 20 mil denne uka er ikke dårlig. Kommer han til å fortsette slik når ferien er over også? Blir spennende å følge statistikken fremover.
Julian Joel Julius - Lørdag 04 aug - 23.42
Lykke til ja!
Bolla - Lørdag 04 aug - 22.50
Takk for alle hilsener alle sammen! I morra gjelder det! Beina kjentes gode ut idag på avslappingsturen til Øynaheia :-)
j@rle - Lørdag 04 aug - 22.16
sender en hilsen fra party på ket vaskeball sin hytte i vannkanten. her koser vi oss. skulle ønske vi kunne vært der i morgen å se deg rykke fra feltet 2 mil før mål. husk at du er på hjemmebane. dette går veien.
Hr og fru Frekvens - Lørdag 04 aug - 20.28
Ønsker deg lykke til i morgen, Bolla! Vi har skikkelig tro på at du kommer til å gjøre det godt opp bakkene i Åseral. Hilsener fra Trøndelag...

LÆTT!
den sykkelløse - Lørdag 04 aug - 12.03
Etter og nøye observert diverse FOCC medlemer hos kong kærl i går kveld, er jeg ikke lenger i tvil! Det vil ikke være noe problem å knuse blant annet Jæle Pjuk i FGP. Dessuten tror jeg ikke vaskeballen er så god som man skal ha det til. Det er greit at han har noen aerodynamiske tekniske fordeler, men mannen røyker jo mere en et godstog. Dette blir for lett for en som ikke en gang har sykkel enda!
Webmaster otra il/sykkelgruppe - Lørdag 04 aug - 02.03
Har nettopp kommet hjem! Lykke til bolla!!
Rosinbolla - Fredag 03 aug - 22.27
Artig blog, takk for all støtte, det legger ytterligere press på meg selv hehe. Gleder meg til motbakkene!

Forresten noen som blir med på en 'oppvarmingsrunde' opp til Øynaheia i morra? Drar fra Osedalem i 12-tida, 1 times tur, i VELDIG ROLIG tempo.
Beundrer - Fredag 03 aug - 21.03
En liten opplysning, Bolla har sine røtter fra de indre bygder på Agder, nærmere bestemt Ågedalstø ved yttre Øydnavann i Audnedal. Og har i mange år trent opp og ned Konsmoheia. Seineste i sommer vet jeg han var hjemme i Audnedal nettopp for å trene mange og lange bakker. Så dette tror jeg Bolla er godt forberedt på. Lykke til Bolla du er min favoritt!
Web ansvarlig Otra Il/ Sykkelgruppe - Fredag 03 aug - 20.09
Husk at dette er bakker i Indre Agder og ikke små koller ved kysten!! Hvis jeg får anledning, skal jeg ta et bilde av han på toppen og sende det over.
Kaptein Rykk - Fredag 03 aug - 20.04
Takk for hyggelige kommentarer WEB ansvarlig Otra IL/Sykkelgruppe.

Jeg vil påpeke at Bolla er en av favorittene i Focc Grand Prix, både når det gjelder klatring, tempo og sammenlagt. Jeg er rimelig sikker på at Bolla kommer til å kline til i de bakkene du nevner. Han er fryktløs i motbakker...bare vent... hehe
Hilsen WEB ansvarlig Otra IL/Sykkelgruppe - Fredag 03 aug - 18.57
Til alle Foccere!
Hyggelig at Rosinbolla stiller på ÅseralRundt til Søndag. Så vidt jeg kan huske var det han som og stilte på Byglandsfjorden Rundt. Den gang uttalte han i etterkant av løpet at det var en fin søndagstur, noe som det sikkert også var. Løypa er nemlig veldig enkel med kun en liten stigning. Åseral Rundt derimot er verre. Rittet er regnet som det hardeste turrittet på Sørlandet!!. Bolla kan derfor regne med et atskillig hardere løp denne gangen. Løypa er forholdsvis flat de første 25 km. Etter 25 km får rytterne en kraftig stigning på 4 km. Her er det mange som vil få problem og feltet vil løse seg opp helt naturlig. Tror muligens Bolla vil få problem her, den bakken suger noe vanvittig. Deretter vil det flate ut før de siste bakkene ca tre mil før mål kommer. Disse er like lange og harde som den første. Her er det og mange ryttere som får problemer, noen må sågar gå av sykkelen for å komme opp. HeHe!! Det er jo synd at ikke flere fra FOCC kunne stille opp på dette krevende løpet. Hadde ikke det vært en OK oppladning til FOCC Grand Prix??
Synes forøvrig at det er artig side dere har og følger med på deres Blog med jevne mellomrom. Vil førøvrig bare gratulere dere alle med vel gjennomført Styrkeprøve. Vet at det er vanskelig å motivere seg for resten av sesosngen, men det virker som dere er i gang igjen etter sommeren.
Komèt - Fredag 03 aug - 15.07
Da har Stanley og undertegnede hatt oss noen runder rundt fellesstart-løypa til Focc Grand Prix (fevik rundt). Blir et spennende ritt, med mange muligheter for bruddsterke Foccere...
Formen til DaGoose(Stanley) er raskt oppadgående etter en uke på sørlandet med intensiv trening. Bra!
Skulle gjerne stillt i Åseral rundt, men det passer desverre dårlig for mange fra Focc... dumt å legge rittet til morgenen på en søndag.. hehe... Lykke til Bolla!
bOlla - Fredag 03 aug - 10.57
"Råtnet" tja, vil heller si "ladet opp" til Bukken-runden som jeg hadde senere på kvelden. Nå skal jeg bare ha en veldig rolig tur til Øynaheia på lørdag for å 'vekke' musklene til Åseral rundt til søndag. Været blir jo bra så dette blir morro, synd at ingen andre FOCC'ere bli med på søndag.
Stanley - Torsdag 02 aug - 22.37
Sant nok Kilometer! Den er ikke så lang, men den er sinnsykt tynn! Så det er da noe?

Ket Komèt og undertegnede var på treningstur i dag, i vakre Sørlandske omgivelser Turen gikk fra Fevik, til Arendal (gjennom sentrum og Pollen) og videre ut til Saltrød/Eydehavn. Besøkte forresten Bolla på kontoret hans i Kilsund, hehe! Måtte bare erte og stresse ham litt, noen trente mens han satt og "råtnet" foran Pc`n! Takk for kaffen Bolla, den smakte :-)

Fikk oss 75km omtrent! Fin tur, og jeg kan fortelle at Ket er i god form. Blir nok å regne med i FOCC GP! Så det er bare å legge seg i hardtrening folkens!
Kilometer - Torsdag 02 aug - 01.03
Trikset med å late vannet i fart, Mr Hz, er å ha utstyret i orden. Med det mener jeg at lengden er såpass at du lett får den over kanten, ellers kan det bli mye søl.
Vet forrresten at Stanley sliter litt med det problemet... Det er visst ikke alt som er langt på den lange mannen.. hehe...
Tengel - Onsdag 01 aug - 23.41
halla. har et nytt tema til dere. fine drakter har dere jo fått. nå mangler det bare glattbarberte bein, hadde jo sett bra ut på dere
Stanley - Onsdag 01 aug - 22.59
Først må jeg si meg enig i Rykk`s kommentar til T-bag (Tengel?). Kimmy Kleiva er slettes ikke representativ i denne sammenheng! "Revisoren" kjører sitt eget spinningløp i Bærum Blærum! Forhåpentligvis er han fit for fight neste år! Vi trenger hans styrke i feltet!

MEN vi andre er langt fra ferdig med årets sesong! Å nei nei! FOCC-toget består hele året gjennom! Lover at det blir gule og sorte drakter å finne på veiene helt til de tenner julegrana på torget i Grimstad i desember! Så sånn er det! Forresten T-Bag, har du meldt deg på Lysebotn - Bryne? Det er et ritt for mannfolk! Kom igjen, meld deg på! Vi har plass i bilen!

Ellers vil jeg takke for en fin treningstur i dag! Spennende å møte nye medlemmmer! Lover godt for fremtidens FOCC-resultater!

Frode, regner med du tar med deg gutta på sykkeltur neste uke, og gir dem en skikkelig leksjon i bakke-intervaller! Så kan Kjetil gi dere en leksjon i Vaskeball-teknikken i utforbakke - smyge seg ned på styret myk som ei katte! Moro!
Krise - Onsdag 01 aug - 22.48
@ Kjetil: Det fins forresten både svamp og shampo å få kjøpt på de fleste bensinstasjoner og bilutstyrsforhandlere. Syns nemlig jeg skimtet noe rød-aktig metall under stumpen. Men for all del, la ikke fargen eller nyvasket-faktoren legge en demper på finfin sykling! Gruer meg til neste gang vi møtes, haha.
J@rle - Onsdag 01 aug - 22.29
Ja dette var en fin tur og jeg takker for følget. Ket Komet "Vaskeball" Ribe imponerte med harde drag og trøkk i bakkene. Ganske irriterende når han begynner å preike om ting og tang halveis i stigningen. Psykiske triks? Da Goose er hvass på slettene, men slet litt i de verste bakkene i dag. Noen mil til i beina så er han der! Tror nok han gleder seg til Lysebotn rittet... Joel holdt stand på sin Jensen karbon rolls royce sykkel og Krise viste hva stokkene kunne brukes til på sin raude Cambrium. Begge to gjorde en særdeles bra innsats på denne "rolige" treningsturen. Gleder meg til Frekvensen kommer til uka, da blir det driv i feltet!
Krise - Onsdag 01 aug - 22.25
Frekvenz: Det lover i alle fall bra for alle dere andre at jeg er med i FGP, jeg bør ikke være noe trusel for klatretrøya. Det tror jeg samtlige fra dagens trening kan skrive under på.
Mr Hz - Onsdag 01 aug - 21.58
Forresten, Ket. Imponerende egenskaper du har tilegnet deg. Ikke all som kan late vannet i fart! Artig... Dette må du lære oss alle sammen. Hva er trikset? Foreslår at det blir neste tema på trening:-)
Frekvens - Onsdag 01 aug - 21.35
Flotte greier, boys! Den nye artikkelen med LSJJJJ og Krise var hyggelig lesning. De så rækti så spreke ut selv etter å ha besteget Grøsle. Må si at også Jarle imponerer. Dette lover godt for FGP og ikke minst for FOCCs fremtid.
Krise - Onsdag 01 aug - 21.21
Takker så masse for en hyggelig, spennende og utfordrende tur med Kilometer, Webm@ster, Stanley og Long Slim Joel. Jeg hadde aldri i livet sett for meg at det Deux Metre kaller "en lett treningstur" ville inkludere Grøsle Kleiver, men jeg kom meg da opp til slutt, det er bare moro å jobbe litt med både psyken ("jeg kommer aldri opp disse bakkene) og beina som forteller omtrent det samme som hodet.
Vi fikk også trent litt rulle og opptrekk, og Stian dro meg med på et minirykk fra de andre, men tømmerstokkene mine fikk raskt motstand av Kjetil Kilometer Motbakke og Jarle mr Hybrid.
Kaptein Rykk - Onsdag 01 aug - 20.59
T-bag, du må ikke ta utgangspungt i kimmy kleiva(klatremusa) sin blog. Han er ikke representativ den kommende høsten, han er en spinningmaskin.

Vi har jo flere store ritt foran oss i høst, både Åseral rundt, Aarebakkerittet, Gilderunden og selvfølgelig FOCC GRAND PRIX. Til slutt vil jeg nevne at det går rykter om et litt spesielt ritt allerede nå til Lørdag...i FOCC regi...spennende...
Rykk Ribe - Onsdag 01 aug - 19.22
Jeg er med på pølserunden. Er jo midt i treningsruta mi!
JJJJ - Onsdag 01 aug - 15.16
Takk for en fin treningstur i dag! Klokka sa at jeg hadde forbrent 1997 kalorier. Så nå skal det bli litt å ta igjen til middag.
Svein - Onsdag 01 aug - 14.46
Hva med Gilde(pølse)runden den 07.aug. da ?
http://www.rmbk.no/sykkel/
Jeg planlegger å stille på dette, får det ikke til å passe med Aarbakke.

Forresten noen med kommentarer på GT Zaskar Pro? Jeg har fått et bra tilbud hos den lokale kjøpmannen på hjørnet, Sykkelverkstedet. Andre aktuelle er en "nedskalert" Bros Magic.
Jeg vurderer fortiden sinnsykt ny mtb
T-bag - Onsdag 01 aug - 12.07
javell gais. begynner å bli en storklubb av dere. men begynner det hele å sprekke? mye unnskyldninger for ikke å sykle eller kjøre ritt. skole, jobb, eksamen osv.
bOlla - Onsdag 01 aug - 00.44
Hadde en oppdateringsrunde av statistikken i går kveld. Har ingenting å skjule mht. treningsaktivitet. Årsaken til mangelfull 'regging' skyldes at Linux PC'n ikke har helt frie tøyler gjennom bredbånds utstyret mitt her hjemme, dermed må jeg boote en vindåvs maskin hver gang jeg skal regge (og blogge for den saks skyld), og vindåvs er ikke min beste venn.

Åseral rundt ja, jo, jeg har planer om å la familie være familie til helga.... Åseral rundt er nesten i hjemtraktene så jeg kjenner løypa godt, i allefall de 4 siste mila. Gleder meg, er spent på formen. Synd ikke Kilometer blir med, han har knust meg på samtlige ritt vi har stilt i, men denne gangen hadde jeg håpet på en liten revansj. God tur i morra, jeg sparer turen til torsdag eller fredag. I dag har beina hvilt, til fordel for andre hobbyer, fikk meg et par turer med RC-helikopter.

FOCC GP, med mine dårlige spurtegenskaper så ser jeg for meg at dette blir en taktisk nøtt. Men om jeg ikke henger med i oppløpet så håper jeg i allefall å være i stand til å lage litt uro under veis. Som under TdF så regner jeg med det er de i front som får best TV dekning.
Krise - Tirsdag 31 jul - 23.33
LANGTUR? Noen hvisket i mobilen min om "en lett treningstur". Hva er opplegget her? Å sprekke de nyferske medlemmene JJJJ og undertegnede, for så å bryte oss ned psykisk på festen fredag? Begynner å bli skeptisk til hele opplegget. Men jeg stiller i alle fall med friskt mot i morgen, håper dere ikke knekker meg helt (eller at jeg holder dere for mye igjen). :)
J@rle - Tirsdag 31 jul - 22.40
Ja det viskes og tiskes om Bolla's superform. Ryktene sier at han er observert i sort drakt opp Grøslekleiva. En sort rytter? Sykler han mer enn han regger i statistikken kanskje?
Ket Komet er også på oppadgående formkurve. Han sier lite om seg selv, og skryter fælt av Bolla, men jeg tror han er i bedre form enn han vil ut med. Har han et ess i ermet?
Uansett, i morgen blir det langtur.
Rykk - Tirsdag 31 jul - 22.09
Jeg gleder meg til Lysebotn- Bryne, satser på godvær. Gleder meg mest til båtturen inn fjorden!!! Formen er ikke som den var før Styrkeprøven, men forhåpentligvis vil jeg få noen mil i beina de kommende 2 ukene slik at jeg kan taue Stanley til mål(det trenger han). Er redd hele feltet stikker av i første bakken slik at vi blir syklende alene hele veien til Jæren.

FGP blir spennende. Røper ikke taktikken.

Åseral rundt passer ikke for min del... Synd det der, fint å sykle i innlandet. Får prøve igjen neste år. Satser på at Rosinbolla gjennomfører i samme stil som Byglandsfjord rundt.
Klatremusa - Tirsdag 31 jul - 16.26
Klatremusa(Kleiva) har akkurat inntatt Bærum igjen, skolestart 1.august(i morgen). ferien har gått alt for fort, synes ikke det er lenge siden 54 mil ble unnagjort. Har forresten ikke trent siden :) viktig å lade batteriene i sommer for min del.

Høsten vil for min del bestå av skole og skole, må dessverre meddele at sykkelen min blir stående i boden men skal holde formen ved like så best jeg kan i spinningsalen. Regner med at min neste deltakelse i ritt blir bukken neste år men da skal jeg være i slag:)

Har dessverre heller ikke mulighet til å delta i FOCC GP da dette krasjer med eksamen ellers hadde jeg stilt opp!

Vi får snakkes til helgen og planlegge fremdrift, fortsatt god sommer til dere alle!!!
JJJJ - Tirsdag 31 jul - 00.43
Ang FOCC GP så reiser jeg tilbake til England ca midten av september. Venter på brev fra skolen med eksakt dato for skolestart. Dette er bare en opplysning, og vil ikke at dere skal sette FOCC GP på hodet bare for å passe inn med meg.
Bolla - Tirsdag 31 jul - 00.07
Vi var flere! Rykk og Kilometer og undertegnede har alle vært på Hinnebu i dag. Kjetil tråkker alt han kommer over av motbakker for tiden. Han tok et sidesprang opp
ed Øynaheia i før Hinnebu. Også så kjørte vi utallige drag i Blakstadkleiva etterpå! Gleder meg til Lysebotn, der har de jo en ordentlig bakke! Disse små kneikende her omkring er jo ingen ting he he.
Krise - Mandag 30 jul - 22.01
Deilig å se at FOCC ikke tar helt sommerferie fra trening, i dag har jeg med selvsyn sett 3 medlemmer i treningstøy. Først Stanley på sykkel, så Ivæ med fotballsko på Moy, så meg selv. Møtte forresten en syklist i full Credit Agricole-mundur på Fjære i dag, rakk ikke å se om det var O' Store Thor eller en eller annen dott som utgir seg for å være Thor.
Stanley - Mandag 30 jul - 21.56
Joda, jeg er enormt motivert for en innholdsrik høstsesong! Litt skeptisk på formen nå allerede på Lysebotn - Bryne! Men jeg skal stille til start med godt mot og optimisme! Dette til tross for litt mye reising, god mat og drikke i sommer fremfor sykkelturer på Sørlandet. Ikke blitt mye sykkel etter T-O for min del. MEN nå er jeg tilbake fra ferie og klar for å sluke mil etter mil, straks jeg får sykkelen tilbake fra service!

FOCC GP nærmer seg med stormskritt, og jeg har virkelig ambisjoner om å gjøre en god figur der! Passer meg bra å ikke være rittets favoritt :-) Stanley Moose da Goose kommer snikende som en superjoker! Pass på folkens! hehe...

PS! Ser forresten ut som vi må kjøre 3 etapper i stedet for 4, hvis det blir 21-23.sept (med bankett lørdag aften). Dette fordi The Baloon Brothers skal i familybuisiness på søndagen! Alternativet er å finne en annen helg(?). FGP blir det uansett...!
JJJJ - Mandag 30 jul - 20.45
Jeg tenkte meg ut på sykkelen i morra formiddag (tirsdag). Hvis det er noen FOCC'ere på fevik traktene som vil på lufte tur så bare tekst meg på 40044365
Capt - Mandag 30 jul - 13.36
Takk til FOCC for flotte bilder under Tour de Tovdal : http://uk.youtube.com/watch?v=1rl4goY0l30
Frekvens - Mandag 30 jul - 12.33
Jeg er topp motivert for høstsesongen, og ikke minst FGP! Da blir det mann mot mann, taktikkerier og ikke minst et hardt slitt gjennom 4 etapper. Går vi for 21-23 september?

Skulle gjerne vært med på både Åseral Rundt og klatret opp fjellene rundt Lysebotn, men rittplanen min i år kunne desverre ikke ta disse med. Håper at andre i FOCC kan stille opp og vise at vi fortsatt er med selv om det går mot høst...

Jeg kommer hjem til det blide sørland mandag 6. aug, og da håper jeg vi kan få til noen fellestreninger. Hadde vært spesielt moro å trent med de nye kollegaenen våre JJJJ, Rambo og Krise... Vi sykles!
Stoa Fysikalske Senter
Følgebilkurs
Mandag 29 jan 2007
Terminliste 2007
Fredag 29 des 2006
Sykkelritt neste år...!
Tirsdag 05 des 2006
Doping i sykkelsporten!!
Søndag 26 nov 2006