FOCC Grand Prix 2007 - kun dager igjen!

Det nærmer seg med stormskritt tidenes aller første klubbmesterskap i Fevik og Omegn Cycle Club sin historie. Etappene ble nylig publisert på våre nettsider, og hva er reaksjonene?

Hvem blir vassest i prologen? Hvem har mest trøkk i 8,2 km?
Er bakketempoen opp Karl-Grøslekleiva til Moåsen tøff nok?
Hvem vinner FGP sammenlagt? …hvem tar den grønne trøya, og hvem vinner klatretrøya?
Blir det et taktisk ritt, eller handler det bare om hvem som har mest krutt i beina?

Andre spørsmål er; Hvem er i form? Hvem er ikke? Hvem trener mest for tiden? ... og hvem gleder seg til FGP 2007?
Søndag 19 aug 2007 Av Stian "Stanley" Mjåsund
Spam kontroll: 3 + 3 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
Mette Flette - Tirsdag 28 aug - 20.27
Nå er også matchende sykkelsko kjøpt inn så nå er jeg klar til å begynne på syklingen :) Men under FGP tror jeg det er tryggest for alle at jeg holder meg som funksjonær og tilskuer. Rittledelsen må bare tildele meg alle oppgaver de måtte ønske :)
Frekvens - Tirsdag 28 aug - 09.59
Vi i FOCC pisser gjerne en skvett eller to, og skal selvfølgelig støtte kapteinen vår i få ut de nødvendinge dråpene! Fint å høre at jegerne er ute i landet vårt og tester forskjellige aktiviteter og nivåer. Godt at det blir tatt på alvor!

Grattis med ny bike, nette Mette. Den er cool og vil nok kle landeveien bra. Stiller du til FGP som rytter eller funksjonær? Du gjorde jo en solid innsats under Styrkeprøven som følgebilmannskap...
Rambo - Tirsdag 28 aug - 08.12
Ja, nå var antidoping norge innom treningen vår i går på uanmeldt dopingkontroll. Etter noen liter med veske klarte undertegnede å presse ut de nødvendige 75 ml.(med en mann hengende over skuldra). Dette gir meg små flashbacks til France hvor kapteinen vår ikke klarte å pisse med andre inne på dassen på Thors. Hva skjer hvis antidoping norge plutselig dukker opp på Focc GP? Klarer du å pisse Espen, eller blir du nødt til å si pass, og dermed teste positivt? (prøven blir regnet som positiv hvis man stikker av/ikke pisser i koppen til de).... Kansje vi trenger å trene på pissing med en person hengende over ryggen. Man vet aldri!
Krise. Not Female. - Mandag 27 aug - 22.13
Females, skrev jeg. Sist jeg sjekket hadde jeg et stykke igjen til å kunne kalle meg female. Men mi får se om jeg blir med. Taim vill sjow.
Rykk - Mandag 27 aug - 21.14
Skal du sykle T-O neste år Krise?
Krise - Mandag 27 aug - 19.39
Great news, Brunetteflette! Den sykkelen var jo riktig så snacksen å se på, og 105-system lover jo absolutt godt! All mulig lykke til med tilvenninga til smale dekk!
Blir det FOCC Females med i T-O neste år?
Mette Flette - Mandag 27 aug - 15.47
Eg har kjypt sykkel og den vente paa meg naar eg komme hjem! An e kjempefine :-) Kvide me lilla blomster paa.... lovely! An hette Scott Contessa me 105 Shimano! Glede meg te aa testa an! Grue meg litt og daa, for beinaa sidde jo fast, og sinnsykt tynne hjul :-)
Stanley Kubrico in Spain - Mandag 27 aug - 15.41
Hola hola! This is Spain calling! Jeg har naa vaert en liten uke i Alicante for aa "lade" opp til Focc Grand Prix. Byttet ut sykkeloutfit med hawaii-shorts, Maxim med Vinas de Rosado, og sykkel med solseng. En ting er sikkert, jeg kommer til aa ha de lekreste leggene i FGP-feltet! :-) Usikker paa formen, men jeg skal uansett gi gazz! Drar til Kobenhavn med jobben i morgen, saa blir ikke aa finne paa sykkelen foer neste uke. Ingen optimal oppladning, men men... Det viktigste er aa delta? Jeg vinner ikke i aar, men jeg har STORE planer for sesong 2008.
Kilometer - Mandag 27 aug - 09.42
Urovekkende at noen med førstehånds-kunnskap om Rune Rudbergs prestasjoner i senga blogger her...
Skjønner at man ikke skriver under da ja... hehe...
Ukjent - Mandag 27 aug - 08.47
Man kan ha hatt seg med 1000 damer som Rune Rudberg, men man trenger ikke være god i senga for det om. Derfor trenger man heller ikke frykte Rykk sine km!
Rittkomiteen - Søndag 26 aug - 18.34
GRATULASJONER TIL KAPTEINEN VÅR!

Som dere sikkert har observert tidligere, har Rykk Ribe lenge tronet statistikken. Allerede i mai passerte denne glade gutten 3000 km på sykkelsete, og nå har han altså rundet 6000 km!

Vil dette holde til å dra inn den gule trøyen under FGP? Er tilbakelagt distanse proporsjonalt med prestasjoner? Forventningene til Rykk under årets klubbmesterskap er i hvert fall det...
Frekvens - Søndag 26 aug - 18.28
Jeg er enig Krise! Under FGP er vi alle amatører:-)

Men elite, eller amatør, må jeg si at jeg er imponert over treningsiveren til medlemmene. Se spesielt på Jarles logging. Er det lillebror han skal knuse opp bakkene mot Moåsen? Uansett, her lukter det svidd:-) Kilometers treningsuke taler jo også for seg. Mitt tips er at vaskeballen tar prologen...

Håper du stiller til FGP, Karl. Du så rask og fin ut i sommer, og jeg tror du nok kan tråkke både hardt og godt.
Krise - Lørdag 25 aug - 21.10
>>>25.08.2007 - 20:55 Av Rykk
I FGP blir det deltakere fra både eliteavdelingen og mosjonist/amatøravdelingen.<<<
Er vi ikke strengt tatt amatører, hele gjengen? Klart, jeg vil ikke kalle alle for hverken eliteutøvere eller mosjonister, men at vi er et amatørlag syns jeg ikke det er noe tvil om! :) Men det er bra at enkelte har troen på seg selv og resten av den mest aktive gjengen på laget!
Rykk - Lørdag 25 aug - 21.03
Boasson Hagen og Team Maxbo Bianchi er helt utrolige. Fantastisk resultater i Irland. Slo blandt annet Bernard Eisel og Baden Cooke... Sjekk linken:

http://www.syklingensverden.com/subpage.php?subcatID=3446&ID=710&catID=9&catname=Rittoversikt
Rykk - Lørdag 25 aug - 20.55
I FGP blir det deltakere fra både eliteavdelingen og mosjonist/amatøravdelingen.
jarle - Lørdag 25 aug - 17.51
Treningstur søndag formiddag kl 11 for de som er våkne. vi møtes på gangbroa ved vestre Nedenes. Turen blir på ca 8 mil. Vel møtt.
karl - Lørdag 25 aug - 16.29
Har hatt en fin tur på gode 4 mil i dag, rundt Froland, alene og mye motvind. Avsluttet med en økt i "kleiva" mi, den er hard!
Stiller det mosjonister i FGP, eller er det bare proffer?
J@rle - Lørdag 25 aug - 14.21
Siste nytt om Stanley Goose er at han er på galeien igjen. Nå befinner han seg i Spanien hvor han nipper han sur vin og driver dank! Er han ute av gamet? Klarer han ikke presset? Hørte også at han sliter med kneet... Hvordan skal dette gå?
Rykk - Lørdag 25 aug - 14.14
Er det ikke på tide å få opp en startliste snart? Er spent på hvem som har trukket seg... Stiller Stanley fortsatt til start?
samme som over - Torsdag 23 aug - 21.04
Pass dog på å ikke duske så mye at du rister ølet!
Krise - Torsdag 23 aug - 21.03
Mærta: Hva med kombinert duske- og serveringsdame? :)
mærta - Torsdag 23 aug - 20.38
Hei på dere. Jeg kommer jo selvfølgelig på FGP og jeg gleder meg! Jeg lurer på om det er noe jeg kan bidra med på dette rittet? Duskedame, serveringsdame eller u name it!!?
Capt - Torsdag 23 aug - 17.45
Jeg foreslår duskedamer og øl servering ved målgang. Helt klart en mangel på andre turritt
Rittleder - Torsdag 23 aug - 14.03
Rådet var å bruke arrangørmanualen utarbeidet av NCF i tillegg til å sende søknader til både vegvesen og politi. Har du noen andre råd? Høres ut som du har vært med på å arrangere ritt selv...

Vi takker for alle tips som kan gjøre FGP gjennomførbart og en suksess:-)
Ukjent - Torsdag 23 aug - 13.54
Og rådet til NCF var?
Rittleder - Torsdag 23 aug - 13.27
Hei hei ukjent.
Flott du følger med og gleder deg til FGP. Rittkomiteen har vært i kontakt med NCF for føringer for arrangementet og følger deres råd. Takk for at du tipser oss. FOCC har alltid fokus på HMS, og håper på et flott og sikkert ritt, både for ryttere og andre.

Håper vi sees!
Ukjent - Torsdag 23 aug - 13.10
Hei gutter, dette ser himla bra ut. Ligger an til en vanvittig triller under FOCC GP. En liten ting, har dere søkt politi og vegvesen om rittillatelse?
Repr FOCC Moustache Midlands - Onsdag 22 aug - 23.30
Godt jobba Rykk! Kanon at du stiller opp for oss og FOCC West. Du blir nok en vass kar på prologen...
I morgen skal jeg ut med NTNUI og klatre litt. Bakkene er ikke like bratte som "Karl Kleiva"s hjemmebane, men de er lange og seige. Må jo få spikra inn toppformen til 14 sept. Skjønner at det trenes hardt og spesifikt ellers i FOCC også, så dette lover bra for en hard konkurranse om ære og heder...
Rykk - Onsdag 22 aug - 22.08
Da har jeg gjennomført mitt første temporitt. Det var like tungt som forventet! 2mil. Tiden ble vel ikke helt på topp, 35min 8sekund. Omtrent 34km/t i snitt. Tempoen begynte med 7km slak motbakke, snittstigning på 2.3%, det er ikke særlig digg. Gikk på en smell allerede etter 500 meter da stigningen begynte.

Det er mye flate partier her i området, men det ser ut til at sykkelfolket for en hver pris vil holde seg lengst unna Jæren med sine fine sletter...

Må si jeg er skuffet over fremmøte fra de syltynne klatrerne. Vi på rundt 90 stiller til start på deres "hjemmebane" (fellestartene med altfor mye bakker), men de møter oss ikke på "bortebane"(tempo med litt mindre bakker). pussys
Ukjent - Onsdag 22 aug - 16.26
Forresten, Stian, hva med å inkludere kontaktinfo i profilen, eller et annet sted som er passordbeskyttet? Kunne kanskje vært kjekt å oppsummert mailadresser og telefoner o.l.
Krise - Onsdag 22 aug - 16.24
Kjempenews med ny asfalt! Var jo tildels elendig dekke på riksveien! Strekker den asfalten seg til trafikkøya ved innkj. til Strand hotell? Mener å huske at det var en del dårlig dekke der og. PS: Du glemte vel å nevne FOCC Moustache Midlands, som Frode representerer.
web support - Onsdag 22 aug - 13.47
Mail til Stanley: stmj@anticimex.no
JJJJ - Onsdag 22 aug - 12.29
Nyhet til FOCC ØST og WEST. De har nå fått ny asfalt fra Birketveit til Strand svingen (retning grimstad). Det ruller som bare tusan nå! Hva er e-mail adr. din Stanly?
Krise - Onsdag 22 aug - 11.59
Tipper på at det må være Kalle Kleiva som har byttet ut den flotte gamle hjelmen fra den kalde krigen med en ny og mer Foccvennlig hjelm. Ang. vaskeballteknikken så tolker jeg det dithen at kan utprøver forskjellige teknikker i ly av nattemørket, selv om kanskje ikke vaskeballteknikken er optimal for klatreetapper. :)
J@rle - Onsdag 22 aug - 09.38
Ja det går jo rykter om en sortkledd rytter som tråkker opp og ned kleiva nattestid. Gul hjelm og rød sykkel. Nedover krøllet han seg som en vaskeball... hvem kan det være?
Stanley (nervøs nå) - Onsdag 22 aug - 09.29
Det er feigt Bolla :-) ...at du og de andre får trent teknikk og taktikk i FGP-løypene før rittdagen! Særlig gjelder dette bakketempoen! For den er virkelig en hard teknisk nøtt å knekke! Men det er vel fordelen ved å bo på Sørlandet...? "Fader Moose, du burde ikke offentliggjort løypene før rittdagen"! :-)
JJJJ - Onsdag 22 aug - 09.19
Vil beklage spytting på the hansen brothers. Var ikke et en trakaserende taktikk før FGP. Med munnen full av insekter ble det mere en spontan reaksjon. Skal inn å lese reglene en gang til før felles starten! Ellers takk for en fin tur! Gleder meg masse til FGP! Noe som går igjen her er at "jeg er ikke i form". Tror mange her ligger å gjømmer på kruttet til den store dagen. Dette kan bli spennende!
Bolla - Onsdag 22 aug - 09.19
Frekvens, jeg logget ikke noe tid, den var uansett ikke representativ. Tiden skal du få på FGP! Men jeg må helt klart teste denne løypa mer, for den var krevende mht. å velge riktige gear og gjøre de rette taktomslaga.
Krise - Tirsdag 21 aug - 23.26
Ron: Surt med biken fra junaiten. Som tidligere flyttemann vil jeg si det er amatørmessig å sette viktige ting innerst i lasset! Men det er vel gjerne sånn at større ting som en godt pakka sykkel blir stående i veien, så det er greit å skyfle den unna veien fortest.
Og jeg som hadde håpet på minst en annen sykkelfersking å knive med i FGP! Særlig spennende å se de antakeligvis eksplosive kickboxingmusklene i aksjon på sykkelen! :)
Stanley - Tirsdag 21 aug - 23.05
Ambisjoner Rykk? Tenker du bare på festen etterpå?
Men enig med deg! Rittledelsen står for orginga av banketten!
Noen som har sett og hørt noe fra Finansen i det siste?
Rykk - Tirsdag 21 aug - 22.57
Regner forresten med at ledelsen i FGP ordner med festen...
Ron - Tirsdag 21 aug - 22.50
Til opplysning så står sykkelen min i en jevla blikkasse i Bodø, innerst i et flyttelass. Jeg venter i spenning hver dag på klarsignal!
Moose - Tirsdag 21 aug - 22.47
Skal si det trenes og stås på om dagen! FABELAKTIG boys! Tydelig at FGP er en solid motivasjonsfaktor. Personlig sliter jeg med ubrukelig bakfelg, og må derfor kjøpe nytt hjulsett. Planen var å vente til neste sesong, men pga Focc Grand Prix må jeg antagelig punge ut nå! :-( Jaja...!

Ellers blir det fryktelig mye reising i jobben de neste ukene, helt frem mot FGP. Ikke bra, og det bekymrer meg! MEN, uansett... jeg har IKKE planer om å tape mot Jæle, verken på klatretempoen eller sammenlagt :-) Jeg går for 5.plass i sammendraget! Lurer forresten på hva ambisjonene til Kaptein Rykk er? Har du ikke tid til å blogge pga all treningen? Og Ron, når kommer sykkelen din?
Ron - Tirsdag 21 aug - 22.45
Jeg må desverre gi beskjed at jeg ikke blir å finne på sykkelen under FGP. Jeg har enda ikke fått sykkelen min, og da har jeg selvsagt ikke fått trent noe på den heller. Har vel ikke sykla siden ungdomskolen da. Jeg skal på stevne den helga "Scandinavian Open", så da måtte jeg prioritere. Jæle pjuk, vi får ta kampen i grupettoen til neste år.
Rykk - Tirsdag 21 aug - 22.35
Vi har fått rittlederen på plass, men hvem er ansvarlig for festen etterpå?
Fekvens - Tirsdag 21 aug - 22.28
Godt observert Ket! Skulle bare teste dere litt, kremt....
Årvåken Kilometer - Tirsdag 21 aug - 22.00
Det er ikke bedriftsritt på Bøylefoss før neste onsdag, altså den 29.august....
Frekvens - Tirsdag 21 aug - 21.58
Good news at Ballon boys er ute med Joel. Hva med å ta Joel og de andre sørlendingene med på bedrifsritt i morgen? Det er jo 32 km fellesstart ved Bøylefoss i morgen! Konge trening!

http://www.bedriftsidrett.no/Aust-Agder/t2.asp?p=26935

Logga du no tid opp klatreetappen da Bolla?

Tempoen i dag var knallhard med 18,5 km småkupert løype. Ikke no tull med bedriftsritt i Trøndelag heller. Her stiller gutta boys med temposykkel og tempohjelm. Gilletten har de også husket før start. Selv kjørte jeg med snittfart på 37,6 km/t og puls på 92%. En god treningsøkt!
Kilometer - Tirsdag 21 aug - 21.50
Ja, det er riktig... Bolla skalv i sykkelbuksene i dag når undertegnede satte inn kjempekreftene opp bakktempoen.. hehe..
Mulig jeg kan slå Bolla hvis han sykler feil oppi der..

Skal si du tøffer deg for tiden J@le.. Moro..
Hva sier du Moose? Skal du la deg slå av en som aldri har syklet opp kneika fra Lysebotn?
Bolla - Tirsdag 21 aug - 21.41
Kjetil var ute å viste meg FGP klatre-etappen i dag. Den var tøff gitt, virkelig bratte partier. Alle taktomslaga man må gjøre underveis gjøre løypa ekstra krevende. Gruer meg, kommer til å sette ny personlig maks-puls rekord den dagen.
ivæ - Tirsdag 21 aug - 21.37
Jaja guttå.. Da er treningen igang til Fgp. Fikk en overraskende melding av selveste Joel ida. Å spåtie som mi e stilte selvfølgelig hansen brothers opp til trening som vanlig:)
Hadde en tur opp til Froland(verdens navle) rundt reiersøl å tilbake. Knallvær å sinnsykt mange som var ute å sykla ida..
En ting må Joel lære når han sykler sammen med oss"ikke spytt når du ligger ifront" men ellers virket det som han var i go form så kanskje han blir en outsider i Fgp.

J@rle - Tirsdag 21 aug - 20.33
Ja vi gleder oss til FGP, det blir en thriller. Regner ikke med å henge med i teten, men jeg skal nok skape litt furore i grupettoen :-) I klatretempoen skal jeg brenne det jeg har av krefter for å slå Moose og Ron "Du skal svælg de ordan" Dong. Kjører hardt opp Vesterveien hver dag på vei hjem fra jobb kun med dette mål for øyet.
Ellers, hvem stiller i 13 mila søndag 2 sept? Hadde vært artig med en gjeng foccers der? Hva sier du Ket Vaskeball, er ikke dette noe for deg?
Frekvens - Tirsdag 21 aug - 16.45
FGP kommer til å bli en fest uten like. Flott vær, forventningsfulle publikummere, kamp om sekunder og bonuspoeng og tydeligvis noen nybarberte legger... For dere som ikke vil la alt være opp til sykkelkreftene, kan denne linken følges for å studere taktikk under ritt:

http://www.sykling.no/t2.asp?p=27295

Jeg skal forøvrig spisse tempoformen i dag. Bedrigftsritt og kretsmesterskap i tempo (18 km). Neste uke har jeg planer om å få til en fellesstart. Andre som skal kjøre ritt?
Stanley - Mandag 20 aug - 23.38
Husk å kjøpe FOCC supporter-effekter i Webshop`n vår:
http://www.spreadshirt.net/shop.php?sid=213018&op=articles&p=1
Rosinbolla - Mandag 20 aug - 22.58
Grattis Rykk med *meget* bra plassering på SR-Bank turrittet! Du blir giftig på FGP, ingen tvil om det. Om dere ikke har fått det med dere:
http://sandnes-sykleklubb.no/images/stories/ritt_resultater/
resultatliste_sr-bank_rittet_2007_-_c.pdf

Skjelve skjelve gjør jeg for her kommer ingen til spare seg!

Etter at løypene er blitt offentligjort ser jeg med bekymring på at bakke-etappen er i snaueste laget for en høy-gearet førtis med diselmotor og 550Nm på krankarmen. Det blir nok en lettbeint, med turbo-stikker, som tar seieren her med mindre det blir sinnsykt motvind i bakkene.

Prologen: Her har Kjetil store planer tror jeg, han røpet et prosjekt her om dagen. Om han lykkes med det så kommer han til å slå samtlige ned i skoa på denne etappen. Stikkord er penetrerende aerodynamiske egenskaper jmf. vaskeballteknikk kombinert med high rpm. høytrykks-tråkk. Vi andre kan vel like godt sende gratullasjoner med en gang, Kjetil.

Fellesstarten: En thriller, jeg vet neimen ikke hvordan den skal angripes! Men uansett, morro blir det.





Stanley - Mandag 20 aug - 22.54
FOCC Grand Prix er 14.-15.september! Vel møtt!
Høyrekanten - Mandag 20 aug - 22.35
Ikke hår på beina,men det skal bli gøy og stikke bort å se hvem som har hår på brystet gutter. Når er det egentlig dette rittet er,helga?
Gøy og ta en titt innom siden deres,God underholdning....
harald hårfagre - Mandag 20 aug - 22.16
syklister har ikke hår på beina.
Gunman57 - Mandag 20 aug - 22.00
Går rykter om at Kjetil Kilometer og Kaptein Rykk tar nye og drastiske steg før FGP. De har planer om å barbere leggene sine for å vinne sekunder i sammendraget! Stemmer dette? Vi vet jo alle at det kan bli trangt om plassen på podiet, i og med at Frode og Hvetebolla antagelig skal kjempe om 1. og 2. posisjon sammenlagt. Har prestisjen innad i laget virkelig gått til hodet på enkelte FOCC-meldemmer? Eller er dette bare et naturlig skritt i utviklingen som Team FOCC nå må ta inn over seg og akseptere?
Capt - Mandag 20 aug - 17.06
Synes dere burde invitere Velonor. Jeg skulle gjerne ha heiet på dere, men jeg har lurt meg selv til å løpe Birkebeinerløpet denne helgen....
Kreisie - Mandag 20 aug - 16.50
Vil forøvrig minne om Mr Moose's blog fra april i år, angående eget mesterskap:
"22.04.2007 - 19:41 Av Moose
Hehe, eget ritt allerede!? Det var vel i overkant ambisiøst! Da måtte det bli første mann opp Judehavskleiva eller noe sånt! :-) Men en artig tanke, for en vakker dag må vi jo ha eget ritt! Vi leier inn Haugen i bua til å være Speaker! FOCC skal sørge for et strålende arrangement! Både for deltakere og tilskuerne!"
Skal si det har gått kjapt fra "nææh, usikker" til "faen hellå, guttå, dette må mi gjennomføre"! Godt at vi har en beslutningssterk sportsdirektør! Det ser ut til at FOCC GP blir en höydare av de store.
Jeg regner med at vi kjører lukket ritt, slik Sykkelsesongen kjører Tour de Tovdal? Men: "Sesongen" må jo selvsagt inviteres som tilskuere!
Krise - Søndag 19 aug - 23.34
Eh... Mr. Ukjent over der er for ordens skyld Krise.
Ukjent - Søndag 19 aug - 23.34
Etappene virker kjempefine etter jeg har tatt meg et par treningsturer i løypa. Håper særlig fellesstarten kan bli arena for harde knivinger, tøffe brudd og sekundstrid blant de beste. Uten at jeg kjenner alle rytterenes styrker og eventuelle svakheter (noe vi vel har lite av i focc), så vil vel både prologen og klatringen favorisere hver sin type ryttere.
Håper Ron får sykkelen sin tidsnok til å få noen treningsmil før FGP, så han blir vant med å sykle på kanonsmale dekk i høy fart. Hadde vært gøy med Kong Karl i feltet også, han virker som en farlig sprek mann.
Og Stanley, du skal virkelig få kamp om å vinne banketten! På minst EN av "etappene" må jeg jo utmerke meg positivt! :)
Stanley - Søndag 19 aug - 22.29
Jeg synes etappene virker spennende! Kult at alle sykles i Fevikområdet og at vi ikke gjemmer oss vekk i skogen! Vi må jo være tilgjengelig for publikum og presse! :-)

Når det gjelder min egne forventninger, er jeg fornøyd hvis jeg sammenlagt kommer på samme plassering som jeg har i treningsstatistikken på nettsida vår. Der er jeg nr.5, bak Espen, Kjetil, Kim og Frode. I teorien skal jo alle dere slå meg, da dere har trent mer i år(?) Faktisk bør Espen være dobbelt så god som meg, da han runder 6000km snart, hehe!
Ellers HÅPER jeg at jeg kan være med å kjempe om Grønn trøye på en god dag! Får dessverre ikke trent som jeg ønsker fremover, pga mye reising! Derfor er ambisjonene mine så som så i år!
Uansett; jeg gleder meg enormt til start!
Banketten vinner jeg uansett! Lett match! :-)

Mitt tips for sammenlagtvinner FOCC GP:
1. Bolla
2. Frode
3. Kjetil

Mitt tips for klatretrøya:
1. Frode

Mitt tips for grønn trøye:
1. Kjetil/Espen
Rykk - Søndag 19 aug - 21.11
Et annet spørsmål som er relevant:
Vil Rambo få sykkelen i tide???
Når får du sykkelen din?
Capt - Søndag 19 aug - 20.47
Jeg tipper Stanley blir tøff å tukte....
Stoa Fysikalske Senter
Sjåføren er i boks!
Mandag 20 nov 2006
Trening
Mandag 06 nov 2006
Punktering2 og piggdekk
Søndag 05 nov 2006
Sykkelprat om vinteren
Fredag 23 nov 2007