På tide å oppsummere 2007 sesongen

Kjære FOCC-medlemmer og gode sykkelvenner i Agder, Norge og det store utland.

Takk alle for en fabelaktig sesong - FOCCs debutår som sykkelklubb. Det har vært både spennende, innholdsrikt og ikke minst lærerikt.

Vi skal vel alle innrømme at FOCC har blitt en større greie enn vi hadde tenkt oss i utgangspunktet. Vi har blitt dobbelt så mange medlemmer på kort tid, deltatt i langt flere ritt enn først planlagt, opplevd ”blest” i media, arrangert eget klubbmesterskap osv…

Dette har vært moro folkens!!!

1. Hva er ditt beste minne fra debutsesongen?
2. Hvilken rittdeltakelse likte du best i 2007?
3. Hva skal du forbedre til neste år?
4. Klarer FOCC å toppe årets sesong i 2008?
Fredag 28 sep 2007 Av Stian "Stanley" Mjåsund
Spam kontroll: 5 + 4 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
Frekvens - Søndag 07 okt - 16.39
Grattis med ny sykkel, Rambo.
Flott å høre at du endelig er å finne på landeveien. Enig med Krise at FOCC Sør må få til en fellesstrening for både å ønske Ron velkommen og motivere hverandre for trening utover høsten. Ikke minst må jo killerinstinket til Rambo testes nå som han er på hjul... GOD TUR!
Krise - Søndag 07 okt - 11.45
Godt å høre! Spørs om ikke Focc avd sør får samle troppene til noen fellestreninger utover høsten nå. Det er viktig og hyggelig for nykomlingene å bli tatt i mot med åpne armer, det opplevde i alle fall jeg da jeg kasta meg inn i dette herlige laget.
Stanley - Søndag 07 okt - 10.52
Flott nyhet! Endelig fikk du sykkelen! Grattis! Fet sykkel...! Lykke til på jomfruturen...
Rambo - Søndag 07 okt - 10.05
Så er det fantastiske skjedd. Jeg har fått sykkelen min, Scott Speedster 10, ultegra ! I dag vil jomfruturen finne sted på en skjult vei, hvor aerodynamiske justeringer og sittestilling vil stå i fokus. Det gule toget har fått en ny FIGHTER!
Bolla - Lørdag 06 okt - 22.57
Den der likte jeg og, er enig med filosofien til Mafioso og Tengel. Det å bidra med å holde høy fart i feltet, under veis, det er det som gir den gode sykkelfølelsen. Problemet idag er bare at nivået er så sinnsykt hardt, at de fleste av oss har mer enn nok med å karre seg halsende til mål bak i gruppa.

Angående oppsummering av sesongen:
1. Beste minne: Klatringen opp fra Lysebotn, hadde enormt gode bein og passerte ryttere hele veien opp til topps. Det var utrolig morro, skal vedde på at mange av dem tenkte, "han der kommer til å sprekke som en ballong", men det holdt. Er redd jeg aldri kommer til å kopiere bedriften!

2. Beste ritt: Har fått med meg 14 ritt i år, samtlige har gitt meg enorm sykkelglede. Synest det er vanskelig å rangere. Over alt treffer man entusiastiske og positive arrangører og deltakere. På vegne av FOCC og meg selv vil jeg bare takke alle arrangører og frivillige funksjonærer for det dere gjør for sykkelsporten.

3. Mål neste sesong: Klare Øynaheia tur-retur på under 1 time.

4. Neste sesong: FOCC er kommet for å bli, jeg tror entusiasmen kommer til å være like stor til neste år. Når vårsola er tilbake blir det garantert mye gult og svart på veiene.
turbo tengel - Lørdag 06 okt - 10.29
dette var som bibelvers i mine ører mafioso. plassering ingen betydning bare en har kjørt som maniac underveis
Mafioso - Lørdag 06 okt - 08.05
Joda, Stanley....
Hvis det blir en god vinter/vår på treningsykkelen, så hvorfor ikke 6:30? Tror muligens den kunne ha vært innen rekkevidde i år.

Når det gjelder "Bukken", går som regel den av stabelen helgen i månedskifte April/Mai. Syntes nå forresten at flere i FOCC bør se på rekordgruppa, med den stigningen flere har hatt er den innen rekkevidde.

NB!! Det finnes kun en vinner av Bukken, han kjører i "Rekord". Vi ønsker ikke å fokusere på vinnere i de andre puljene, da ender vi bare opp med for gode ryttere melder seg på i de dårlige klassene for å høste "ære & respekt" som "vinnere"..., farten blir da for høy og intensjonen/effekten med puljeinndeling blir svekket. Sannheten er at det vil være 70-80 ryttere som vil ha bedre tid enn "vinneren" av Tur 1.

Personlig syntes jeg at det å ha følelsen av å kunne bidra som fartsholder underveis er morsomt, så får plasseringen bli som den blir....:-)
ironmann - Fredag 05 okt - 22.00
hei aagre hen. nå e mi (darkgate) i full gang i gamlebyen studio, å stiller trommer gitarer. i moorra blir mi fuckin waysta in our damged heads. rett å slett JÆVLA DRITA. rock n roll my spotsmenn. kuleste bandnavn i øeblikket er KKAKK-MADDA-FAKKA. God helg
tengel - Fredag 05 okt - 18.18
bra dere er tøffe i kjeften stænley. det liker jeg.
klart dere minst må i 615 til hovden. er så kjedelig å sitte der oppe timesvis å vente til det kommer noen kjente. pigg med i rekord, det er der helikopteret kommer til å være:-)







Stanley - Fredag 05 okt - 09.20
Mafioso, er dato for Bukken spikret? Må prikke inn vårformen vettu! Vi har jo ambisjoner om å vinne Tur 1, hehe! Viktig med spenstige mål... for vi ønsker jo å utvikle oss! :-)

Forresten, med ditt solide resultat i CLT 2007, regner jeg med du er å finne i Tur 1 og ikke Tur 2 på Bukken neste år? Og pakkebæreren kan du med fordel legge igjen hjemme - for du skal også neste år slippe å hente opp FOCCere som ligger strødd i grøftekanten, hehe!

OG, Hva sier du til 6.30 på CLT?
Mafioso - Fredag 05 okt - 08.23
Hei, leser om virkelig ambisiøse mål noen av dere har for CLT. Klarer dere å motstå fristelsen for posering og Valle's gode boller?????

NB!!! Er redd noen av dere kommer til å havne i grøfta etter overdreven "glising" til helikopteret som neste år skal filme hele rittet....:-)
Krompen - Torsdag 04 okt - 23.16
Bukken? Hva er det?
Stanley - Torsdag 04 okt - 22.06
Hihi, skjønner godt at Krompen ikke har Bukken på lista over sesongens høydepunkt. Ble jo grusa av FOCC!!! :-)

Godt poeng angående boblebadet Rykk... :-) Mulig vi må gå for 6.15. Men du, hvis jeg kommer 15min senere, kan du holde plass i poolen? :-)
Krompen - Torsdag 04 okt - 20.15
Nå var ikke dette min debutsesong, men la meg oppsummere litt for det:

1.Beste minner - Polka i Tour de Tovdal og hele CLT - ritt og bankett.
2. CLT og Viking Tour
3. Lavere BMI og mer watt! Da skulle det gå fortere etter hva jeg har skjønt...
4. Så klart, jeg stiller jo i gult og svart :)
5. La meg legge til et par nedturer også: Bomma med merket på Birken med 60 sek og måtte bryte Viking Tour.

6,15 er skikkelig BHG til Hovden er skikkelig BHG! Tviler litt på at man slipper rulle til Hovden selv om kjører i rekord. Pluss at det er jo kjedelig å havne bak i sekken.

Jeg sykler gjerne L-O også. Pluss at jeg til neste år er blitt så gammel at jeg kan sykle veteran cup også.
Rykk - Torsdag 04 okt - 19.07
Viktig å komme tidlig til Hovden. Boblebadet var jo fullt da vi kom inn der i år, det kan ikke gjenta seg...
Stanley - Torsdag 04 okt - 08.50
6.15-6.30 på CLT er et tøft nok mål i massevis! Mener jeg! Snitt-tiden på FOCC i fjor var ca. 7.05 timer. Uansett tror jeg FOCC-medlemmer vil splitte seg i ulike startgrupper i år. Folk har ulike ambisjoner.

Det viktigste er at flest mulig i FOCC stiller til start i dette flotte rittet. Ses vi ikke i løypa, ja så ses vi uansett på banketten! :-)

Som sportsdirektør mener jeg CLT er det rittet (ved siden av Bukken) som alle må/bør prioritere neste år. Vi skal finne målsetninger som alle kan strekke seg etter! Det er viktig!
Krise - Onsdag 03 okt - 23.24
Nå er bankett-uniformen bestilt fra webshoppen vår (http://www.spreadshirt.net/shop.php?sid=213018&op=articles&p=1). Alle som skal ha focc-tskjorte på banketten anbefales å bestille omtrent NÅ, så kommer tskjorta frem i tide. Det er jo "bare" halvannen uke til, og varene skal jo trykkes og sendes fra Tyskland...
Ukjent - Tirsdag 02 okt - 23.21
er jo bare å hive seg på i rekordgruppa i clt.
så slipper en å kjøre rulleformasjon oppover. ingenting er vell kjedeligere enn det
Frekvens - Tirsdag 02 okt - 22.44
Tydeligvis har CLT satt sitt preg på FOCC. Skulle gjerne fått med meg dette rittet ja. 6 t og 15 min høres jo ikke så galt ut, Rykk. Hva mener dere andre? Var dette sesongens ritt? Hva med å sprenge 6 timers grensa? Det er vel ingen umulighet eller?
Rykk - Tirsdag 02 okt - 21.03
1. Mitt beste minne fra sesongen er banketten med Team Sykkelsesongen/GSK på Hovden etter ColorLineTour! Sinnsykt god biff med rødvin...God stemning, helt toppers!!
2.CLT
3.Sykle fortere. Skal til Hovden på 6t 15min. Vi klarer det Stanley, må være litt ambisiøse...
4. Lett
Julian Joel Julius Junior Jensen - Søndag 30 sep - 21.13
1. Hva er ditt beste minne fra debutsesongen?
Da "mentor" serverte meg champange brus etter målgang i fellesstaren FGP. Det var edle dråper for en utbrent skrott. Å sykle i mål med Stanly var også veldig stort!

2. Hvilken rittdeltakelse likte du best i 2007?
Definitivt FGP!! Gleder meg til å få den stemplet inn i profilen min.

3. Hva skal du forbedre til neste år?
Syklen virker bra, så satser på å forbedre syklisten. Skal forsatt satse på lavest BMI. Kanskje redusere fettprosenten fra 10,5% til 8%, så jeg kan tillate å øke muskelmassen. Skal prøve å bygge kroppen mere dråpeformet. Ellers blir det knallhard bekkenbunns trening for å forhindre at jeg ikke må ha tissepause på første "master" runde i FGP igjen.

4. Klarer FOCC å toppe årets sesong i 2008?
Uten tvil. Kjenner personlig at 2007 sesongen har gitt meg et godt moment til å starte friskt i 2008
Ukjent - Søndag 30 sep - 19.47
Kul film og bra sesong Fevik OCC. Tøft med en ny og fargerik klubb i sykkelmiljøet på sørlandet. men dere skal få kamp om seieren i Bukkene Bruse til våren.
Stanley - Søndag 30 sep - 13.17
1. Hva er ditt beste minne fra debutsesongen?
Synes det er vanskelig å peke på ett spesielt minne, for det er blitt så mange av dem. Filmen oppsummerer vel de tre største prestasjonene, i tillegg til Lysebotn - Bryne og vårt eget FGP! Personlig beste minne er kanskje da jeg KNUSTE Rykk i FGPs bakketempo, hehe!

2. Hvilken rittdeltakelse likte du best i 2007?
Bukken og Color Line Tour var to suverene ritt. Mine to favoritter! Skulle dog ønske at Bukken kunne arrangeres på lørdager i fremtiden, slik at syklister kan samles i en bankett på kvelden! :-)

3. Hva skal du forbedre til neste år?
Jeg skal bli 4-5kg lettere (BMI = 24-25) og få nye superstive hjul med solide rulleegenskaper! Jeg skal også bli like taktisk smært som Rykk... spare på krefter til avgjørende øyeblikk!

4. Klarer FOCC å toppe årets sesong i 2008?
Selvfølgelig! Vi skal bl.a. vinne Tur 1 i Bukken og sykle på under 6.30 i CLT... I tillegg blir vi flere FOCCere neste sesong som vil være godt synlig i det lokale sykkelmiljøet! FOCC skal ta nye steg i 2008, det er jeg HELT sikker på!
Krise - Lørdag 29 sep - 20.38
Som Frutt-gutt sier, finfin film fra debutsesongen! Man ser virkelig humøret, samholdet og gleden, i tillegg til de utrolige prestasjonene disse herlige amatørene viser!

1: Personlig vil jeg hevde at hele min halve sesong har vært et eneste bra minne. Føler jeg har blitt mottatt med svært åpne armer fra samtlige. Kanskje utviklingen fra utrent syklist - DNF - siste plass - nest siste plass er verd å huske?

2: Rittdeltakelse: FGP er aboslutt det gøyeste denne sesongen. Håper på et like bra FGP neste sesong!

3: Neste år er planen å sykle mer, og bedre enn denne sesongen. Komme inn med feltet i tur 2 i bukken er visst også et av målene mine, i følge sportsdirektøren. Og selvsagt holde Ron og Jarle bak meg til enhver tid. :)

4: Prestasjonsmessig er jeg helt sikker på at vi har enda mer å hente for å vise oss frem. Men jeg tror at årets sesong vil bli vanskelig å toppe mht guts og humør, det har jo vært veldig gøy for samtlige å vise til solide resultater og gjennomføringer i sin første sesong.

Frekvens - Lørdag 29 sep - 19.51
Dette var atter en strålende film fra Moose Production!
Du e go:-)

1. Etter å ha sett filmen, må jeg si at jeg gleder meg no sinnsykt til 2008. Jeg har mange gode øyeblikk etter årets sesong, men det jeg setter mest pris på er uten tvil det gode samholdet og kontakten oss i mellom som FOCC har ført med seg.

2. Styrkeprøven var en fantastisk opplevelse fra start til mål, men jeg syns vårt eget klubbmesterskap ble noe for seg selv.

3. Målet for neste år er ta lære av årets sesong, og ikke minst bidra i front til at FOCC klarer målet for 2008:-) I tillegg skal jeg gjøre alt for å beholde vandrepokalen til FGP :-)

4. FOCCs debutåret har uten tvil vært en suksess. Jeg tror og håper på at FOCC vil holde spiritten oppe også neste år. Palplasseringene må jo også snart komme! I tillegg håper jeg at sykkelklubben FOCC vil holde på konseptet sitt og motivere både medlemmene og andre mot nye sykkelmål!
Janicke - Lørdag 29 sep - 18.53
Gratulerer, kjære Stian! Jeg har igjen fått frysninger av en av dine medieframstillinger!! "Focc 2007 -oppsummering" var helt fantastisk gripende! Måtte bare se, og ikke minst HØRE, den om og om igjen! Det samme gjalt dine to skjønne "onkelunger":"En gang til!!!!" For et fellesskaå dere har gutter! Lykke til videre.=)))
Krise Tomba laBomba - Lørdag 29 sep - 14.12
Det bør vel opplyses om at oppsummeringsfilmen også ligger på YouTube: http://youtube.com/watch?v=AT4-RuNbH-w
Klatremusa - Lørdag 29 sep - 13.56
Etter å ha kjøpt racersykkel september 2006, hvor målet var Styrkeprøven i juni 2007, må jeg si det var med stor spenning at jeg i midten av januar 2007, bare 5 mnd før Styrkeprøven, satt meg på setet for min første spinning time. Før dette var eneste sykkelturen min en 9 mils tur høsten 2006.

Debuten i rittsammenheng var Bukkene Bruse i regi av GSK. Jeg må si at rittet var en stor seier for alle i FOCC, og GSK for et kjempe arrangement, og ikke minst meg selv da jeg trillet i mål med hovedfeltet. Kjempemoro, sees neste år!

Andre rittet var Kristiansand til Hovden. For et ritt, 21 mil på setet hvorav de første 15 var en lek i et felt der farten varierte fra 15 til 40 km/t. Siste milene var helt forferdelige da bakkene opp mot Hovden skulle tilbakelegges. Glad jeg kom i mål! Sees neste år!

De to første rittene var ment som en oppkjøring mot TO, i tillegg til diverse treningstimer i spinningsalen på Nydalen, takk for mange fine timer Moose og Finansen, og diverse treningsleirer på Sørlandet med FOCC-gjengen! Gleder meg som helt til treningsleirene til våren igjen, en utrolig fin måte å møtes og nyte det den flotte sørlanskysten ?

Etter en nesten perfekt oppkjøring, nesten uten skader, var turen kommet til Den Store Styrkeprøven! Jeg kan med stor sikkerhet takke spinningtimene for at jeg 23. juni hadde en god følelse da jeg stilte til start på TO. Helt uviten om hva som ventet på meg må jeg si at da jeg nesten 22 timer senere passerte mål i Oslo var sinnsykt happy, tilbakelagt var 54 mil på sykkelsete i et H……. vær!! Første og siste gang (mest sannsynlig)!

For en sesong sier jeg bare. En liten vennegjeng fra Fevik har gjort store ting på kort tid og FOCC har etablert seg som favoritter i nettleseren til mange sykkelentusiaster, rundt om i hele Norge faktisk. Er utrolig stolt over hva vi har fått til og ser med stor spenning frem mot neste år. Medlemmene strømmer til og dette blir bare bedre og bedre.

Må i tillegg rette en kjempetakk til Jarle og Stian som har lagt ned et eventyrlig arbeid med nettsiden vår, uten denne hadde vi nok ikke vært der vi er i dag i forhold til engasjement og kjennskap. Tusen hjertelig takk for mange fine reportasjer og filmer.
mi tri - Lørdag 29 sep - 11.54
Sesongene e over stanley, kom deg på byen...
Stoa Fysikalske Senter