Desember

Vi er kommet til desember måned, og oppkjøring for 2008-sesongen er for de fleste godt i gang! Tiden flyr, og om ikke lenge er det jul igjen! Hei hå. nå er det jul igjen!

FOCC har laget egen julekalender! Hver eneste dag åpnes en ny luke med spennende innhold. Håper og tror de fleste sykkelentusiaster vil komme i ordentlig julestemning på FOCCs nettside i desember!

Søndag 02 des 2007 Av Stian "Stanley" Mjåsund
Spam kontroll: 4 + 3 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
Stanley - Tirsdag 01 jan - 14.05
Vi bør prøve å flytte FGP til helga etter Grimstad Challange. Kommentarer?
Bjørn - Tirsdag 01 jan - 01.54
Godt nytt år ja! FGP samtidig med Grimstad Challenge?! Det var en strek i regningen...
Rykk - Mandag 31 des - 18.04
Datoen kræsjer med datoen vi valgte for FGP 2008... Godt nytt år folkens!!
Krise - Mandag 31 des - 17.50
Grimstad Challenge høres spennende ut for dere som har litt større ambisjoner og ikke minst egenskaper enn meg. Jeg ser gjerne at det sykles et lag der i gult og svart! Ellers: Godt nytt år til alle!
Stanley - Mandag 31 des - 16.44
Om kun få timer er vi inne i 2008-sesongen!!! Benytter anledningen før jeg drar på party til å ønske alle ET RIKTIG GODT (Sykkel) NYTTÅR!
Bolla - Mandag 31 des - 01.02
Apropo Grimstad Challenge 10-12. juli, jeg trenger en rytter med på laget, hvem tørr å satse sammen med Bolla? Kjetil, trener du om dagen? Jeg har ikke lyst å vente for lenge med å melde meg på.
Bolla - Mandag 31 des - 00.35
Gratulere med Hard Råksen, Stone Machine, det lover bra. Da er du klar for Grimstad Challenge? Og husk det går terrengritt allerede 26. januar!
Krise - Fredag 28 des - 19.37
Har vært hos VaffelTrond og kjøpt ny sykkel i dag, en Hard Rocx Stone Machine med dempegaffel og hele 27 gir. Har ikke telt girene, jeg stoler på at Trond snakker sant. :) Raud og blank var han au! Så nå har jeg 3 røde sykler i garasjen. Hvis noen trenger en grei nok mtb, så har jeg en Nakamura Zenith til gi-bort-pris, bokstavlig talt. Stiv gaffel, LX gir, ukjent merke bremser og bakfelgen er noe skakk. Ramma er i Chro-Mo (dere som er gode i Ofag kan oversette), den er helt OK, og hele sykkelen er lettere enn tidligere Intrudere i alu. Løp & Kjøp! Hvis ikke så havner sykkelen på FMU-auksjonen!
ivæ - Fredag 28 des - 03.27
Du Mr-Bizkit.. E har registrert du en del ganger på byen iløpet av jula så du bør kule ann litt visst ikke du skal bli knust av noen foccere til våren.. E har en bmi på under 18 så du kan ikke kalle me feit, men må vel innrømme at noen bør ta en slankekur eller to visst di skal henge me:)
bizkit - Torsdag 27 des - 23.10
javell foccers, ser ut som mange av dere har blitt ganske feite i hjula. dårlig med trening? ser også veldig lite til faccers ute på landeveien, dette lover dårlig for neste års sesong. nei kom dere på sykkelen, istedet for å sitte å jazze å trø etter takt i en spinningsal
Stanley - Onsdag 26 des - 12.18
GOD JUL ALLE SAMMEN! Fasit for 24.desember i kalenderen er nå lagt ut. Mange trodde svaret var Thor Hushovd, men personen bak nissen var altså Stanley Moose da Goose i ung alder. Håper noen gikk på "finta"? Uansett, håper alle har hatt en fin jul og at kalenderen falt i smak der ute! Vi høres og på Gjensyn!
krompen - Tirsdag 25 des - 15.33
god jul til alle sammen. håper alle fikk fine gaver. takk for fin spinning og fest på lørdag. tror jeg må ut og løpe av meg ribba :)
Joel Junior - Tirsdag 25 des - 14.39
stanley, hva heter den bakgrunnsmusikken du har lagt til oppsumeringsvideoen?
krompen - Tirsdag 25 des - 11.18
god jul til alle sammen. håper alle fikk fine gaver. takk for fin spinning og fest på lørdag. tror jeg må ut og løpe av meg ribba :)
Joel Junior - Tirsdag 25 des - 11.07
GOD JUL! Artig at julekalenderen forsetter. Jula varer jo helt til påske. Ble mange fine gaver på meg
Krise - Tirsdag 25 des - 01.18
God jul folkens! Ingen cervelo eller annet sykkel-relatert under "det jevla ungtreet" i år. Mitt tips til luke nr 24 er Selveste Stanley. Såvidt jeg husker fyller han alle kriteriene, hvit sykkel, han fikk hedersprisen på FGP-banketten, hvit sykkel, best på flat mark (i hvertfall ingen klatrer!), og har nok sykla frem og tilbake over Fevikbrua på bakhjulet noen ganger.
Stanley - Tirsdag 25 des - 00.43
Noen som fikk en Cervelo under treet i går? Personlig fikk jeg mye fint, men ingen gaver var relatert til sykkel :-) Angående nissen i kalenderen i luke 24 tror jeg det er Thor Hushovd. Han har både hvit sykkel, er en eminent syklist, har sikkert sykla over 120m på bakhjulet og fikk nylig Grimstad Kulturpris! Noen andre tips?
Team FOCC - Mandag 24 des - 12.39
Takk for det Otra. Vi i FOCC vil også ønske alle våre sykkelvenner en riktig GOD JUL i stua!! Måtte det ligge en Cervelo Soloist Carbon under alle juletre på sørlandet denne dagen!!
Otra il - Mandag 24 des - 11.34
GOD JUL! Hilsen Otra il/sykkelgruppe
Krise - Søndag 23 des - 12.39
Til alle som venter på kalenderluke: Den kommer. Ringte nettopp kalendersjefen for å vekke han og få han til å legge ut dagens luke. Han hadde stått opp, men hadde problemer med nabo Finn Olsen's nett som han har hacka seg inn på. Jeg foreslo å sette seg ut i hagen, bak hekken, så han kunne komme nærmere senderen til Olsen. På tide at Odd investerer i en internettbox til Stian?
Blogmeister - Søndag 23 des - 00.21
Ingen som har blogga noe i kveld? (se bort fra jens's "javisst-utsagn"). Takk for en flott dag i focc's ånd med spinning, møte og fest. Vi er best! Hurra for focc!
jens - Lørdag 22 des - 23.08
javisst!
ivæ - Lørdag 22 des - 10.47
Kommer nok 5 min for sent til spinning ida for e skal se ferdig bonanza!
Krise - Fredag 21 des - 23.13
Kristoffer's ønskeliste 2007: Ny terrengsykkel. Fred på jord og alt sånn. At alle i FOCC (og alle andre, forsåvidt) unngår en slik situasjon som denne: http://www.dagbladet.no/sport/2007/12/21/521934.html
Krise - Fredag 21 des - 12.00
Håper ikke Finn oppdager at det var et av hans trær jeg hogde til juletre... Hysj, ikke si noe, da blir det ikke julefred i Indre Lauvåsen!
J@rle - Fredag 21 des - 10.07
Mmm, Harfsfjord ja... det vekker gode minner fra den tiden jeg bodde i en lite hytte nede ved vannet der... ikke langt fra vikingsverdene som Rykk poserte foran for noen dager siden. Those where the days.
Svein B - Fredag 21 des - 09.05
Hei dere, jeg fikk 1 feil. Det var den med utkjørsel fra privat over fortau.... Men hallo, premie fristen er gått ut, FOCC kompensasjon ?-) Ja, ja God trenings Jul fra meg i Hafrsfjord til FOCC !
Rykk - Torsdag 20 des - 15.54
Bra luke det Stanley, godt å se at du tar HMS`en alvorlig. Men jeg ville nok ikke satset alt på å ha loven på min side. En ting er å vinne i retten, men har man tapt ute så er det kanskje ett fett ??
Stanley - Torsdag 20 des - 12.20
Godt at dere fikk øvet dere i en fiktiv verden! Bedre å bli knust av en bil i et spill enn i REAL-LIFE!!! Håper dette spillet bidrar til økt kunnskap om regler og sikkerhet...! Dette er vel musikk i dine ører Rykk?, du som er FOCCs HMS-ansvarlig!
Mafioso - Torsdag 20 des - 10.23
Samme her, Bolla. Ble knust "paddeflat" i samme situasjonen, håper jeg kommer meg til CLT.....:-)
Bolla - Torsdag 20 des - 10.00
Stanley, må innrømme at sykkelisten som skulle rett frem havnet under bilen som svingte av til høyre. Som billist kikker jeg alltid i høyrespeilen for å klarere sonen dersom jeg foretar en slik høyreavkjøring og ville ikke som billist selv ha foretatt en slik manøver før sykkelisten hadde passert. Men jeg hadde ikke forventet at sykkelisten var i sin fulle rett til å kjøre forbi på høyre siden. Hadde jeg selv vært sykkelist og sykklet fortere enn bilene, som ligger i samme fil, da hadde jeg valgt å legge meg selv i venstre side av filen og gli forbi bilene på deres venstre side, forbikjøring skal da nomalt foretas på venstre side trodde jeg.
Stanley - Torsdag 20 des - 08.20
Noen som fikk alle rett på Sykkelspillet i går?
Frekvens - Onsdag 19 des - 17.17
HOHOHOHOHOHO! Da er prosjekt rapporten levert, og Frekvensen tar juleferie:-) Glær mæ te å se dokk te lørdan. Endelig ferie...
Musa - Onsdag 19 des - 16.34
Ble alternativ økt i stedenfor idag! utrolig flott være her på Fevik så en joggetur i lysløypa fristet Musa. var nydelig med en tur i frisk luft, stålisen var på plass på kjenna og trærne var hvite av frost. Helt nydelig! Fevik Ruler!!!!
J@rle - Onsdag 19 des - 12.00
Krise, spammen postes av roboter, så om vi er populære eller ikke betyr null nix. Har nå lagt inn et enkelt filter som forhåpentligvis vil stoppe det meste.
Krompen - Onsdag 19 des - 09.21
Grattis til kaptein. Dog litt på etterskudd. :) Spam er noe dritt. Har hatt samme problemet på Sykkelsesongen. Snart jul!
Krise, dum som et brød. - Tirsdag 18 des - 22.59
Er vi altså så populære at vi er et yndet mål for spam? Dumt du fjerna den mortgage-posten, J@rle, jeg ble SKIKKELIG frista til å ta opp suicidelån i et ukjent land langt vekk. Det tror jeg er måten å gå for å bli rik og vellykket!
J@rle - Tirsdag 18 des - 22.33
Må nok legge inn spamfilter her ja... nå har jeg fjernet 4 saftige viagra, sluts, mortage poster bare i dag.
Rykk - Tirsdag 18 des - 20.47
Det e good Kim. Men du må ta på deg riktige klær, finnes bare en type klær som er godkjent på spinning, full focc outfit!! De slites ikke ut vettu mister, tåler vask etter vask...og mil etter mil...
Musa - Tirsdag 18 des - 18.11
Da har musa hatt første treningsøkten på sørlandet. En flott spinningtime med maylinn, som forresten gjenkjente meg som en Foccèr etter timen. Hyggelig å se at folk følger med. Tenkte kanskje jeg skulle ha en økt i morgen også, si ifra hvis noen er med?? Gleder meg til Lørdag!! :-)
Rykk - Tirsdag 18 des - 16.14
takk for alle gratulasjoner... den siste bloggen der var jammen ikke dum!
Frode - Tirsdag 18 des - 11.57
Gratulerer til den spinnende kapteinen vår som er så ung og sprek! Hilsener sendes til Kristoffer også...
Krise, som har navnedag i dag - Tirsdag 18 des - 09.04
Gratulerer med dagen, kjære kaptein!
ivæ - Tirsdag 18 des - 01.06
Vet ikke helt om spinningsøkter passer inn i drikkeprogrammet mitt i romhjula men e klar 22.des..
Stanley - Mandag 17 des - 22.27
Jeg er gira på en spinningøkt eller to i romjula også! I tillegg til Kimmys spinningøkt 22.des. Må bare finne ut når det er time på Spenst. Noen som er med på det?
Krise - Mandag 17 des - 22.15
Nå nærmer det seg jul og de av oss som har 2 sett med foreldre ønsker gjerne å planlegge visitter hos begge foreldrene... Derfor lurer jeg på: Hva blir det med kickboxing eller badminton, og evt når?
Frekvens - Mandag 17 des - 21.28
Flott med ny motor til nettsiden, meistar vev! Når det gjelder dagens saftige luke, er jeg ikke i tvil. Jeg er ganske sikker på at den unge herren til venstre er Ket fra den tiden da Bacardi var på moten. Hårek med ballene er nok hans gode kamerat og basist. Mon tro om det ikke er en skvett bacardi i koppen hans også...
Pressens faglige utvalg - Mandag 17 des - 21.05
Måtte sensurere bildet i dagens juleluke. Ble for sterk kost for enkelte lesere, spesielt det kvinnelige kjønn. I respekt for fans og lojale lesere måtte derfor bildet sensureres.
Krise - Mandag 17 des - 16.22
Enig med musa's oppmerksome blikk i retning Per's kjellerstue-sofa. Kan det være en hårete Frutt som er i gang med den gamle selskapsleken "pikk eller pung"? Og: Gratulerer til alle med "ny" nettside! Skal vi tro en entusiastisk Moose, blir dette nesten en revolusjon! :)
Musa - Mandag 17 des - 15.28
Må si at bildene skapte julestemning :-) Hvem det er derimot er litt verre, men ser jo at bildene er av eldre karakter. Synes at vi på bilde til høyre kan skimpte den rød sofaen i kjelleren hos Per, eller hva frode? Kan være.... venstre bilde må være den yngre Ket :-)
Jentene på Søm og Trikotasje - Mandag 17 des - 14.19
Flotte bilder i dag!
J@rle - Mandag 17 des - 14.15
Jeg synes han med flasken ligner på Rykk. Kanskje bildet er tatt på en av Focc's utsvevende turer til France? Han til høyre er muligens Karl Kleiva i ung alder.
KK - Mandag 17 des - 12.21
Personen med flasken ser ut til å ha en pulsklokke av merke Polar.... Og vi vet jo hvem som går rundt og flotter seg med dyre merkeprodukter.... Han med bjellene i sofan, kan være den samme personen som han med flasken.... tror ikke vi skal la oss lure av lyssettingen... Vanskelig å si om personen er blond.... Hvis det er det, så holder jeg en finger på studenten Kim-klatre... vi vet jo alle hva man er i stand til å gjøre i studie-tiden.... :)
Krise - Mandag 17 des - 12.20
Det hadde kanskje vært en idè å sette på en advarsel: NOT SAFE FOR WORK? Jentene på kontoret lurte litt på hva jeg så på da jeg åpna dagens luke... :(
Stanley - Mandag 17 des - 12.09
Litt av en luke i dag!!! Må innrømme jeg satte kaffen i halsen i morges! Men moro med litt "bjelleklang" før jul. FOCC lovet jo julestemning før jul, og det skal sies at det ble i dag, hehe! Usikker på hvem dette er! Men tipper bildet er fra midten av 90-talllet? Venstre er en blondine, kanskje Rykk eller Ket Vaskeball (er)...? Høyre, muligens vevmeisteren eller Frekvens. Må jo være en brunette vertfall.
Krise - Mandag 17 des - 12.09
Tjokken: Stemmer ikke at det er min flaske. Alt for liten mage og for lite hår på kassa.
Krompen - Mandag 17 des - 11.13
Fin kjole :) Neppe mine bjeller.
Tjokken - Mandag 17 des - 10.44
Sjokkerende kalenderluke i dag gitt! Tipper at mannen bak flasken er Krise og mannen med bjellene er Krompen.
- Søndag 16 des - 22.47
123 123 testing testing
Ryy - Søndag 16 des - 22.46
Meget bra arbeid Jarle...
J@rle - Søndag 16 des - 22.08
Ny drakt er vel litt feil. Vil heller si ny motor... kjolen er den samme vet du. :-)
Stanley - Søndag 16 des - 21.55
Focc.no i ny drakt i dag! FLOTT!
rykk - Søndag 16 des - 19.21
refleks er viktig
trekkhest er vel å dra det litt langt, men jeg skal iallefall knuse stanley på alle felt, inkludert klatring
Krise - Søndag 16 des - 11.29
Det bør kanskje også legges merke til at også Capt. Ribe har fått hjelm i riktige focc-farger? Nice fotos og reportasje!
Frekvens - Søndag 16 des - 09.13
Flott luke i dag også med gode fotos fra vest! Jeg er imponert over kapteinens treningsiver og gode sykkelvaner. Du blir nok litt av en trekkhest til våren, Rykk! D e good:-)
ballong - Søndag 16 des - 03.35
nå ser jeg det pal, faen jeg er jo dagens nisse! Sorry frutt
Ukjent - Søndag 16 des - 03.31
Takk kjære fan! Ingen boller i ovnen her i gården. Det var jo selvfølgelig moose som var den alternative nissen. Her måtte det improviseres så sent på dagen uten ny kalender! Til oplysning til alle. Jeg har aldri kalt meg en sykelist, og aldri tenkt å bli en stor sådan heller. Alternativ trening kaller jeg det, så er det jo artig. Men Frutt, hva tenker du på med slaget på tykkåsen? ( beklager at det traff jevli godt) Det har vel ikke noe med dagens nisse spm vel? hehe
t - Søndag 16 des - 03.21
stilige reflexer på hjula dine rykk
Ron-fan - Lørdag 15 des - 16.24
Lett: Ron
Tror Ron sin kommentar om nissen med rødvin i alpene og bolle i ovnen er mynta på at det ikke var kommet noen luke kl. 10:26 eller kl 13:09 i dag morges. (Jaja, 13:09 er vel ikke akkurat morgen... julebord i går...)
Frekvens - Lørdag 15 des - 15.26
Ron Rambo er dagens nisse! Kjenner igjen det blikket fra den gangen Ron gav meg en rett høyre i en liten batalje da vi var 10-11 år, hehe. Skjønner du ble noget forvirra Musa, men Rambo er nissen og Moose har bolle i ovnen. Eller var det lusekatter denne gangen? Jaja, ikke vet jeg...
Musa - Lørdag 15 des - 15.20
Focc syklist??? Det har ahn vel fortsatt tilgode å bevise, at han er syklist assa!! Ron Ballong!!

Har du bakt bolle igjen? Nr 2?
Krise som venter på ny luke! - Lørdag 15 des - 13.09
E tippår at nissen e... Stian Stanley goose da moose deux metre Mjåsund?
Rambo - Lørdag 15 des - 10.26
Luke 15: hvem er nissen? Han liker å sove lenge, han pimper rødvin hver gang han er i alpene og TDF, han er glad i øl på stranda hver gang han er i Nice, og dessuten har han nettopp bakt en bolle i ovnen? Hvem er dagens julenisse?
rambo - Lørdag 15 des - 10.10
nissen sover... ! ikke bra.
Rykk - Lørdag 15 des - 09.15
Har kalendernissen forsovet seg?
Ukjent - Lørdag 15 des - 02.06
Visa pattorna visa pattorna
Mafioso - Fredag 14 des - 17.43
Lurer på hva som er best å ha sex med, carbon eller aluminium?
Stanley - Fredag 14 des - 13.40
Har hatt sex med min sykkel flere ganger jeg! Ganske godt, kan absolutt anbefales! Heldigvis har jeg aldri blitt observert under akten, og dermed ikke kommet i media! Hvordan skulle det tatt seg ut? Stanley, president og sportsdirektør tatt på fersken i det han tok sin DBS Tricky Track bakfra! Nei, det kunne gått riktig galt med FOCCs gode rykte og image! Bank i bordet!
Rambo - Fredag 14 des - 12.13
Var ikke du på de britiske øyer for ei stund sia Moose? Er det den sykkelen du har solgt til Rykk? Godt brukt med andre ord!
Eks-Lucia - Fredag 14 des - 11.53
Nemlig, derfor gikk jeg for rosiner i stedet for safran. Må jo spare til ny MTB også!
Krompen - Fredag 14 des - 07.46
Hørte at kiloprisen på Safran er 17000 kr. Dyrt med Lucia feiring!
Lucia - Torsdag 13 des - 21.28
Bolla: Jeg anerkjenner din kompetanse på boller, og er enig i at boller nytes best med melk. Men jeg måtte bruke siste rest av melk i bolledeigen, serru. Hadde bare 1 dl igjen, og det er for lite å drikke til så gode boller.
Ang safran, så gjorde noen meg obs på at gurkemeie kunne gjøre samme nytta som safran, men vi leker da for pokker ikke butikk i FOCC! Her bruker vi the real deal, eller no deal!
Stanley - Torsdag 13 des - 19.42
Angående julegaveinnkjøp til de som allerede har det de trenger!
Jeg anbefaler alle andre å gå inn på http://www.kirkensnodhjelp.no/ Her kan dere bestille geiter, esler, griser, vannpumper, grønnsakshager osv. Gi gaver til de som trenger de mest! Selv "kjøpte" jeg en geit i dag til kr. 250kr, og en familie i et fattig land får glede av denne geiten! I postkassen mottar jeg et bevis på geitehandelen som du gor til en venn eller faliliemedlem i julagave! Noe å tenke på?
ivæ - Torsdag 13 des - 18.32
hehe jevla bra! E tror på dæ krise.. Mens mi andre spiste pizza å pølser i bursdag før i tia, hadde Krise me sæ bollå så detta tror e han kan:)
Bolla - Torsdag 13 des - 16.07
På tide at Rosinbolla uttaler seg: Enig med Stanley, her er det noe muffens. Nekter å tro at 1-2-3-deigen fra Toro gir slike resultater. Jeg har fortært såpass mange boller gjennom årenes løp men aldri sett hjemmebakst i en slik klasse. De er jo finere enn de Gudrun lager. En annen ting, boller skal nytes med melk, ikke saft.
Rykk - Torsdag 13 des - 15.49
Hvor lang tid brukte du på å lage de 4 bollene??
Mr. Lucia - Torsdag 13 des - 12.13
Neida, Stanley, det er ikke muffens. Det er rosinboller!
Hvis du studerer bildet av bolle-brettet, så ser du kanskje at det er en hybelkomfyr fra 70-tallet i bakgrunnen. Der er det ikke plass til mer enn 4 boller. Dvs, ved mer enn 4 boller blir bare 4 av dem ordentlig stekt. Anklagelser om manipulert reportasje bes herved trekt tilbake :)
Stanley - Torsdag 13 des - 12.02
Bollene ser veldig gode ut, og du tar deg flott ut i Luciaoutfit. MEN sikker på at ikke dette er bensinstasjonsboller som er til salg over disk? Hm, er dette en manipulert reportasje? Har Krise faktisk lurt oss lesere ved å late som han baker i førjulstria? På bildet ser man kun 4 boller på brettet! Burde vært flere! Og hvem er fotografen? Her det noe muffens Krise!
Frekvens - Torsdag 13 des - 11.19
Hæli Krise. Dette var Lucia si det. Bollene så også forøvrig flotte ut...
Brita - Torsdag 13 des - 10.24
Santa Lucia?? Har sett a penere :-)
Lucia - Torsdag 13 des - 10.13
Jarle: Ingen kommentar. Det er bare å komme og ete boller hos meg i kveld, alle er invitert. PS: Jeg kommer ikke til å gå i kjortel...
J@rle - Torsdag 13 des - 09.39
Hoho, fin bakst Krise! Er du naken under kjortelen?
Krompen - Torsdag 13 des - 09.08
Det stemmer at jeg har fridd ja :) Skrekkblandet fryd. Blir nok bra dette. Bollene ser gode ut Krise
Anita - Torsdag 13 des - 08.36
HAhaha Krise-bolla. Kom innom med en bolle til meg på jobb da;)
Bjørn - Onsdag 12 des - 22.36
Litt på sidelinja, men en aldri så liten tankevekker i disse handletider:

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2007/12/11/awesome-video-you-need-to-see-before-you-start-holiday-shopping.aspx

God julehandel!
Krise - Onsdag 12 des - 16.21
Gratulerer til Haakon og hans utkårede!
Skal tro den lille New Beetle'n skal jobbe hardt med å trekke en 3,5 meter høy Klatremus opp bakkene i TdF :)
Frekvens - Onsdag 12 des - 12.17
Hipp Hurra for Krompen i dag!
Stanley - Onsdag 12 des - 10.27
Det går rykter om at Haakon "Krompen" har tatt et stort steg! Han droppet treningen på mandag, og gikk på kne i stedet..! :-) Haakon har fridd altså, og fikk selvsagt JA - som den kjekke mannen han er! Moro! På vegne av FOCC, sender jeg en varm hilsen og stor Gratulasjon! Strålende nyhet! FOCC gleder seg til å kræsje bryllupsfesten!
Musa - Onsdag 12 des - 10.15
Den e flott Moose,sikkert eneste gang dere ser meg i gult!
Rambo - Onsdag 12 des - 08.33
Jevli bra Bush!
Frekvens - Onsdag 12 des - 08.25
Musa, Musa, Musa, Musa, Musa, Musa, Musa, !
Du kler gult Kim.
Bolla - Onsdag 12 des - 00.18
12.desember alt, nå var jeg spent Moose.... Men denne var da alt for lett! Eller hva sier Kim? Da er det ikke vits i å sitte opp lenger, natta alle sykkelvenner.
Krise - Tirsdag 11 des - 18.00
Rambo: Ingen fare, jeg sitter trygt plassert i soffan! Jeg legger meg flat for kommentarene mine om detaljstudering av bilder, der dreit jeg meg ut, gitt. Sånn kan det gå!
Musa - Tirsdag 11 des - 15.13
Digga forresten bildene, Helt konge :-)
Mently retarded!!!!!!!!!!!!!!!
Klatremusa - Tirsdag 11 des - 15.07
Det er bra han holder seg litt unna i dag, driver å disser oss sykkelfantaster for dårlig detaljstudering. Den som ler sist ler best!!! Rasmussen du liksom, var jo aldri i tvil om at det Bettini!!!!!!!
rambo - Tirsdag 11 des - 12.20
er det noen som har hørt noe fra krise i dag? han har jo ikke blogget! Bør vi sende ut en etterlysning kansje.. hvor er du krise?? hehe
Frekvens - Tirsdag 11 des - 10.00
Ja dette vekket gode minner fra det glade 90-tallet og Mently Retarded! Kan publiken forvente et come-back i nærmeste fremtid?
Rambo - Tirsdag 11 des - 08.00
Synes det var artig å se Ket med hår jeg, litt krydder i førjulstria!
Ket Komèt - Tirsdag 11 des - 07.52
Hehe... det var tider det... Du sitter på mange rare fotos J@rle.. hehe... moro..
Bolla - Tirsdag 11 des - 00.48
Flotte fotos av Ket Komét gitt! Det var digg å se!
Biskit-fan!!! - Mandag 10 des - 23.31
http://www.merida.no/satser-paa-maraton.4441781-22726.html
Krise - Mandag 10 des - 22.27
Burde Rykk døpes om til Espinn?
Stanley tøffel? - Mandag 10 des - 22.25
SKANDALE! Føler med deg Rykk! I jula burde det vært dobbbel opp med spinningtimer på treningssentrene, pga folks overdrivende inntak av ribbefett, julepølse, Øl og medistercookies!

Undertegnede hadde forresten ribbe til middag i dag! Ikke bra på en mandag! Men med bolle i ovnen, setter kånå premissene og agendaen for hva som skal mekkes til nmiddag for tiden! Her om dagen MÅTTE jeg kjøre Oslo rundt fordi hun KUN aksepterte pepperbiff the chineseway, på en tirsdag! Er det muulig! Kjerringer og onger haha!
Rykk - Mandag 10 des - 20.10
Helsikens juleopplegg!!

Etter å ha sovnet på sofaen, og våknet akkurat i tide (og overbevist meg selv om at 1.5time spinning er kjempegøy)slik at jeg i hu og hast fikk hoppet i bilen og grisekjørt på motorveien til treningssenteret for å rekke spinningtimen, tropper jeg blid og fornøyd opp i resepsjonen sikker på at jeg rekker spinningtimen, spinn3. Da jeg ser at spinn3 kortene ikke er tilstede, spør jeg damen bak skranken: Hvor er spinn3 lappene? Hun svarer: Det er ikke mer spinning i dag, spinn2 er akkurat ferdig. Du må ta et slikt juleprogram, det er dette som gjelder nå.

WHAT?? Juleprogram! Juleprogram for pokker!! E vil jo på spinning!!

Slukøret vendte jeg nesen hjem, og nå ligger jeg på sofaen å ser på TV...ingen trening=en dårlig dag
Krise, ønsker seg en "edit post"-funksjon på blog - Mandag 10 des - 18.20
Eller har kalender-redaksjonen vært så lure at han bare brukte det svært karakteristiske nesepartiet til Bettini? Hmm...
Krise - Mandag 10 des - 18.17
Dere som har studert bildet i detalj legger kanskje merke til at nissen har blå eller grå øyne, mens Bettini har veldig brune...
Rambo - Mandag 10 des - 15.56
jeg følger musa/høna fra bærum, bettini er mitt forslag! ;-)
Musa - Mandag 10 des - 12.08
Denne var vrien Moose! Har studert bilde i detalj, men fortsatt usikker. Rasmussen er et bra tips, også siden tipset innehodler info om MB, men er usikker på om det er dansken. Har et tips på en enda lavere rytter enn rasmussen, men desto mer meritert så tror jeg går for Paolo Bettini jeg!! Men usikker!
Frutt - Mandag 10 des - 09.06
Mmjaa, jeg er litt mer usikker en Krise. Ikke lett å se hvem som smiler så lurt bak nisseskjegget. Satser på vår sykkelkollega Christian Abrahamsen i GSK...
Krise igjen - Søndag 09 des - 23.55
Eller Michael Kyllingen Rasmussen? Har litt samme nesa som nissen.
Krise, blank som vanlig - Søndag 09 des - 23.44
Jeg har vel ingen gode forslag denne gangen heller, men jeg liker å skyte fra hofta... Det står ingenting om at vedkommende er Focc'er, bare at han ville vært blant favorittene HVIS han deltok der. Alderen stemmer forsåvidt med Bjørnar Vestøl. Eller er det "Line", "Ukjent" eller "Ket Komet-fan#1" fra bloggen? Nei, jeg vetta pokker jeg.
Stanley - Søndag 09 des - 12.08
Løsning:
200 mil. For hver mil han syklet, ville hvert hjul bli påført en mil bruk hver. Derfor, ved en 300 mil sykkeltur, ville det bli 600 mil med slitasje. Og 600 del på tre er 200.

Grattis Kimmy! Du klarte nøtten! Skulle vel bare mangle da du er revisor og mattegeni...! Krise og Line, Sorry! Men Kim er nok hakket vassere med tall enn dere! Uansett, kreativt svar! Lykke til i neste quiz!
Krise, trehjulssyklist og elendig i matematisk pr - Lørdag 08 des - 17.05
Enig med Line, det er selvfølgelig en trehjulssykkel. Kanskje sånn overbygd Moose-superbike?
Line - Lørdag 08 des - 14.14
He he, mannen hadde jo 3-hjulssykkel, og hvert av dekkene tålte selvfølgelig minst 300 mil.
Klatremusa - Lørdag 08 des - 12.12
ta med fruen og barnet på spinning, viktig med litt trening før julematne setter inn :)

Svaret på nøtten: Sykler 100 mil og skifter dekk foran, sykler nye 100 mil og skifter dekket bak med det dekket som ble skiftet ut foran etter 100 mil, sykler så 100 mil til og alle tre dekkene er brukt 200 mil.
rambo - Lørdag 08 des - 10.13
som familemann kan jeg desverre ikke være vekk hele lørdagen dagen 2 dager før jul, her må det prioriteres for å holde fruen og barn glade. Det kan være ille nok å "stikke" kl 16... Det vil nok mange forstå og erfare etterhvert som høyrehånda, fjordland og nudler blir byttet ut med frue og barn.
kadens - Fredag 07 des - 20.20
Jeg tror vaffel-trond er mer kompetent til å skifte wire, men jeg kan gjøre jobben billigere, vil jeg tro. Kom med sykkel og wire, hvis du har tillit, J@rle
Krise - Fredag 07 des - 18.02
Hurra! I dag fikk jeg "Moos' lille svarte" i postkassa. Flott innbundet yearbook med kanonbra bilder fra de viktigste hendelsene i FOCC's fantastiske første sesong. Anbefales varmt til alle Focc'ere og alle fans! Her er både bananer, sykkelløfting ProTour-deltakere og ikke minst; en toppløs Frekvens! :)
Rykk - Fredag 07 des - 16.38
Blir morro med FOCCspinn!!

Gleder meg, selv om jeg tror Kim kommer til å ta i noe sykt!! Du må stille opp du også Rambo, ellers stiller ikke jeg opp på noe kickboxing!!
rykk - Fredag 07 des - 16.35
jeg også
Krompen - Fredag 07 des - 16.25
Jeg synes vi skal melde oss på i 6 timersgruppa :)
Joel - Fredag 07 des - 15.51
Hei gutter :)
Da er spinningsalen reservert fra kl 12 til kl 13.
Skal bli hyggelig å se dere igjen.
Krise - Fredag 07 des - 11.56
Noe for Rykk? Eller er det for kort for deg? http://syklingensverden.com/baglercms.php?articleID=16268&ID=313&catID=39&catname=Invitasjoner
J@rle - Fredag 07 des - 10.28
Nei nei... nå har gir wiren røket. Sykler med kun 3 gir. Eg lika det ikkje.
Lurte på om jeg skulle sette den inn til service hos "Vaffel" Trond eller om jeg skulle sette Kadens på jobben. Han driver service vet dere:
Er sykkelen din sliten eller trenger rens, kanskje den har mens?
Stikk innom da vel, til sykklrep hos Jens Kadens.
Krise - Torsdag 06 des - 23.50
Jeg kommer muligens til å kjøre følgebil, og kommer i så fall til å diske opp med nudler, rosinboller, banos og annen mat etter syklistenes ønske på Hovden. Matønsker kan sendes på sms eller andre medium i uka før rittet. :)
Mafioso - Torsdag 06 des - 23.47
Skjeive øyer, du lissom!!!!!
Ellers stemte det meste, spesielt utsagnet "en eminent syklist". Takk skal du ha, Stanley. Lover å dra deg med opp Byklekleivene på CLT neste år...:-)
Meldte meg forøvrig på i 6:30 timers klassen i dag, loddet er kastet og utfordringen til FOCC'ers herved overlevert. Dropp kakene og fotoseansen på Valle men sats heller på nuddelsuppe på toppen,det kan bare ikke gå galt. Bare spør Ivæ....
Frutti - Torsdag 06 des - 13.00
E tror jammen Mafiaso e au. Ingen tvil:-) Rykte seier jo at han hadde gode bein heile veien opp te suppestasjoen på Hovden...
Musa - Torsdag 06 des - 11.14
DagO2 var jo ikke med til Hovden engang folkens. Mafioso it is
Ket Komèt - Torsdag 06 des - 08.45
Den eneste jeg vet om som tar styringen på belgisk rulle her i området er jo Mafioso!
Dårlig av dere som tipper DagO2 altså... han er jo ikke observert i annet enn dansesko for tiden... :)
Rambo - Torsdag 06 des - 08.37
Det er daggis, ingen tvil. ser det på de skjeve øynene!
Krompen - Torsdag 06 des - 08.14
Tipper Mafioso er nissefar
Rykk - Torsdag 06 des - 06.34
Tipper nissefar er Dag O2, men han var vel ikke med på Color Line Tour??
Krise - Onsdag 05 des - 23.31
Skudd fra hofta her, men jeg legger inn en kupong som sier at Geir "limp" Bizkit er nissen med de søte hundene. Kremt.
Politisk engasjert Focc'er - Onsdag 05 des - 12.09
Er det godeste Hardeberg som er nissen i bakgrunnen på nissebildene av Frekvens?
Krise - Onsdag 05 des - 12.07
Flott kalender-reportasje, Stan! Mange gode blinkskudd av Nudelmeister, nesten så jeg ble sulten. I forbindelse med redaksjonsbesøk uttalte Hansen "Mmm.. det va faktisk ganske gått!"
Ivar fan - Onsdag 05 des - 11.05
Ivar, du er en fantastisk ambassadør for FOCC! Fortsett slik!
Kanon juleartikkelen om deg i kalenderen! I dag skal jeg ha Fjordland til midda!
Ukjent - Onsdag 05 des - 10.46
GO IVAR!!! :-)
Ukjent - Onsdag 05 des - 10.08
æsj
Ket Komèt - Tirsdag 04 des - 22.58
Hva med en brukt Ket Komèt sykkelbukse?.... signert.. :)
ex Bolla-fan - Tirsdag 04 des - 22.30
Kan dere skaffe Rykk-boxers?
ex Bolla-fan - Tirsdag 04 des - 22.28
Jøss Bolla, trodde du var sprek? Men etter å ha sett resultatlista fra rittet som det refereres til: Jeg dropper bestillingen av Bolla-boxers.
Krise fan nummer 1 :) - Tirsdag 04 des - 21.08
Vil annbefale alle andre Krise fans å kjøpe 70x100 plakat av Krise når han klatrer oppover Klomra. Har snakka med Krise og han signerer villig vekk både plakater og annet.
jjjj - Tirsdag 04 des - 21.04
Ringer de i morra og sjekker.
Musa - Tirsdag 04 des - 18.34
Forventningene bør være skyhøye, og regner med at timen overgår forventningene!! Timen blir ca på 1 time. mener vi bør start kl 12 sharp og avslutte rundt 13 slik at folk får kommet seg hjem og dusjet og ladet opp til årsmøte!
Stanley - Tirsdag 04 des - 18.11
Enig, kl 16 blir for sent pga årsmøte senere på dagen. Hvis vi kan spinne melllom kl.12-14 en gang vil det vært topp! Hvor lang time legger du opp til Musa? Og hva kan vi forvente oss? :-)
Musa - Tirsdag 04 des - 18.01
Uaktuelt med spinning kl 16, da er det årsmøte. Stemmer for spinning i 12 tiden jeg!!
Krise - Tirsdag 04 des - 17.04
Skulle bli stemning på Oddensenteret nå, med en så blid og trivelig nisse! Kjipt at Audunkonserten er utsolgt, det blir sikkert en kjempekonsert!

Spinning: Hvis vi skal spinne kl 1600 blir dette kanskje noe tett oppi generalforsamlingen/årsmøtet som er satt til kl 1600? :)
JJJJ - Tirsdag 04 des - 14.15
Ang årsmøte spinning. Har snakket med spenst. De har ennå ikke fått opp juletimeplanen enda, men de tror ikke det kommer til å bli store forandriger. Det vil si at vi kan ta spinningsalen etter siste spinningtime som slutter ca kl 16.00. Ellers kan jeg høre om vi kan ta den før siste spinningtime, men det betyr at vi må være ute av salen ca 14.30. Hva er det mest stemning for?
Ket Komèt fan2 - Tirsdag 04 des - 12.37
Komèt Fan 1; hvorfor bestiller du ikke noen Ket produkter? Kanskje en Ket Komèt Boxer?, Ket Komèt Kalender (12 eksklusive fotos)?, Ket Komèt plakat 70x100? Eller et lerret? Selv har jeg Ket Komet Koppen og er meget fornøyd!
Ukjent - Tirsdag 04 des - 11.21
Bollemus-bokser?
Musa - Tirsdag 04 des - 10.23
Må si jeg er imponert av Rykk. veldig bra treningsiver der gitt! Trodde jeg skulle greie å ligge på toppen av treningsbarometeret.
Jeg er imponert over deg RYKK!!! Stå på
Komet-fan - Tirsdag 04 des - 10.12
KET KOMÈT, KET KOMÈT, KET KOMÈT....
Ukjent - Tirsdag 04 des - 09.45
hvor er luke 4...
Ukjent - Tirsdag 04 des - 09.45
Skulle gjerne hatt en sånn bokser med Bolla på, synes han er god assa....
J@rle - Tirsdag 04 des - 08.14
Har kalendernissen forsovet seg i dag? Hvor blir det av luke 4?
Ket Komèt - Tirsdag 04 des - 08.14
God fornøyd med 3. plass i min årsklasse i desember.. hehe...
Kleiva, Karin - Tirsdag 04 des - 00.40
Jeg har full sommer He He!!!! Hvordan er det hjemme?
Rykk - Mandag 03 des - 22.39
Resultatliste fra Hove nå i helgen: Solide resultater for FOCC!! Begge blandt de 15 beste, ikke dårlig.

http://www.bedriftsidrett.no/Aust-Agder/files/%7BD39E4252-7E95-4A5A-806F-E47F3402C7A4%7D.xls
Krompen - Søndag 02 des - 22.21
Takk Steinar. Får se om jeg kan komme meg hjem til noen av disse helgene.
ACC-Steinar - Søndag 02 des - 20.49
Her er oversikten du etterlyser Haakon
Terminliste:
Lørdag 1. desember kl. 1000 Hove leirsenter Windy Boats
Lørdag 26. januar kl. 1000 Hove leirsenter Arendal Foss
Lørdag 23. februar kl 1000 Hove leirsenter Sykkelsport
Lørdag 29. mars kl. 1000 Hove leirsenter Sykkelsport
Rykk - Søndag 02 des - 18.13
Til Otra: Lett!
Musa - Søndag 02 des - 17.49
Uten tvil Far!

Hadde han vært med i medlemslista så hadde folk kunnet sammenliknet litt!!!!!
Krompen - Søndag 02 des - 17.14
Rittet på Hove så morsomt ut. Bra levert av Focc. Er det en terminliste et sted?

I Oslo så er det nå et fint lag med is på nesten alle veier så sykling er risikosport. Hadde en 2 timers løpe/trippetur på isen.

Når kommer snøen?
Frekvens - Søndag 02 des - 12.07
Ojojoj! Spennende luke i dag. Jeg tipper på Karl. Syns jeg kan skimte det lure smilet hans under skjegget...

Kris: I Trondheim er julebrusen skikkelig brun/gyllen og god og er tappet av Ringnes E. C. Dahls på slike små glassflasker. Akkurat som gode gamle Berentsens som vi får tak i hjemme på Sørlandet. Hmmm, julebrus:-)
Rykk - Søndag 02 des - 11.40
Hehe, kan avkrefte at det er meg.

E tipper at det er en fra det berykta skatemiljøet på nedenes.
Krise - Søndag 02 des - 11.26
Jeg har forresten en klage som må rettes til samtlige focc'ere: Hvor har det blitt av sykkel-løftingen? Det er alt for lenge siden vi har løfta sykler over hodet i artiklene fra ritt. Mer løft, mindre pepperkaker og vafler!
Synne - Søndag 02 des - 10.57
E det, e det Arnold Schwarchenegger?
Krise - Søndag 02 des - 10.35
Det ser i alle fall ut til å være noen fra "seniorgruppa", kanskje Mentor? Men Kærl er et hot tips, tror jeg setter penga mine på han.
Men spørsmålet er vel ikke HVEM, men HVA en focc'er gjør under jule-paraden på New Zealand eller Australia? :)
Kleiva - Søndag 02 des - 09.37
Mulig det kan være undertegnede
Redaktør Otra il/sykkel - Søndag 02 des - 09.06
Et skremmeskudd fra de indre bygder!
Vil bare informere alle FOCC medlemmer om at forberedelsene til 2008 sesongen er i gang. For å understreke dette bør dere sjekke ut denne adressen:http://www.otra.no/index.php?url=sykkel&m=nyhet&m_action=les_mer&id=2071

GSk`r - Søndag 02 des - 03.40
Hm, hvem kan nissen være i luke 2. Jeg tipper det er bilde av Rykk? Eventuelt Kimmy! Stemmer det?
Stoa Fysikalske Senter
Sjåføren er i boks!
Mandag 20 nov 2006
Trening
Mandag 06 nov 2006
Punktering2 og piggdekk
Søndag 05 nov 2006
Sykkelprat om vinteren
Fredag 23 nov 2007