2008 sesongen er i gang!

GODT NYTT ÅR alle sammen! Takk for det gamle!
2008-sesongen er dermed i gang med blanke ark og fargestifter.
Tirsdag 01 jan 2008 Av Stian "Stanley" Mjåsund
Spam kontroll: 4 + 4 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
Kleiva - Onsdag 09 jan - 16.06
Kjempeflott Audun, vil bare si at du får en flott gjeng å jobbe med, dette klarer du fint. Da kan jeg sykle med god samvittighet. Nei Rambo, nå har jeg hatt full tid i Express, trodde også at du så jeg hadde kjøpt meg sykkel. Er ellers i full gang med spinningsøkter!!!
Frekvens - Onsdag 09 jan - 12.17
Jasså Aagre. Flott engasjement. Sporten trenger slike som deg. Godt å høre at du også er motivert for videre arbeid og støtte i FOCC. Stå på!
Rambo - Tirsdag 08 jan - 22.26
I helsiske! Audun, skal du bli oppmann?Hva blir dine arbeidsoppgaver der? Trodde Kleiva og Kalle Klovn var oppmenn der... Du slutter aldri å overraske! Stå på!
Audun - Tirsdag 08 jan - 21.41
Hallo folkens. Spørs om ikkje e blir ny oppmann for express. Men fortvil ikkje, e blir ikkje alene. Har fått me mæ en mann til. Så når Focc skal sykle ritt som har behov for følgebil stiller e selvfølgelig opp. E svikter aldri Focc, noe e har fortalt folka i express IL. Sagt at våren og sommeren vil bestå av store og mindre ritt som e skal være me på. Så som ny oppmann for express, vil IKKJE gå utover min stilling som følgebil og motivator i Focc:) Har dere spørsmål t dette, så slå på tråden.
J@rle - Tirsdag 08 jan - 09.18
Etter massiv støtte til forslaget mitt om å skille mellom ute-sykling og inne-sykling i statistikken er endringen nå utført. Dere som har registrert statistikk gjennom rulle/spinning i 2008 bør gå inn å endre nu. Ha en fin dag.
jens kadens - Tirsdag 08 jan - 09.17
God bedring, herr følgebil! Godt å se at du kommer deg tidlig opp om morran, selv om du er syk
Følgebilansvarlig - Tirsdag 08 jan - 08.05
Alle bæna satt rundt bålet, utenatt Bitten, hun satt i midten. Toppen a forvirring e når du setter to blinde lesber på en reketråler. Ha ha ha. Kjipt å være syk. Må underholde sæ sjøl.
AC/DC-Kongen i FOCC - Tirsdag 08 jan - 05.59
For å sei d sånn, d e ingen biler i væden som slår min skamlune super gode volvo 850. Skal mi snakke bil, så ikkje glem at Mr. Aagre e mannen! Hold dere på sykkelsete Foccers! Ordre fra følgebilansvarlig. Rånn, på tie å sykle snart??? KOM DÆ I HAKK! E e syk. Go bedring t me.
jens kadens - Mandag 07 jan - 19.03
Enig i weekendsykling-forslaget ditt, J@rle! Fjernsynet i helgene er jo ikke akkurat god underholdning, og utendørs skateboard-aktiviteter er også relativt uaktuelt, så hvis noen er klar for en tur førstkommende lørdag og/eller søndag, så er jeg klar.
Musa - Mandag 07 jan - 18.31
Er ikke bare spinning som er innetrening, det gjelder vel også rulle regner jeg med? for de som orker det...
Stanley spinnmeister - Mandag 07 jan - 13.20
Enig! Det dumme er at Rykk bokstavlig talt rykker i fra oss andre, i og med at han bor i områder med null snø!!!! :-) Men det unner jeg ham! Skal gi ham kamp i antall km når våren kjem! :-) Kjør på med omprogrammering Jæle! Det vil vise et mer riktig bilde i statistikken! Kult å se hvem som spinner mest også!!! Kim er ihvertfall glad for å få mer fokus på spinning ! :) (?)
Musa - Mandag 07 jan - 12.54
Støtter synspunktet til webmaister! Skille mellom utesykling og innesykling er fornuftig!! GOOD
J@rle - Mandag 07 jan - 10.10
Javisst, jeg kunne godt hatt meg en MTB trenigstur i ny og ne, men siden jeg sykler ca 2 mil om dagen uansett så blir det litt tråkigt å slenge seg på sykkelen igjen rett etter at jeg er kommet hjem, ihvertfall i dette shitværet hvor alt blir kliss blødt. Er mer åpen for en tur i weekenden da det bare er skisport på fjernsynet uansett. En annen ting: Hva med å skille mellom utesykling og spinning i statistikken? Det er to forskjellige ting og bør regges seperat mener jeg. Synspunkt?
- Søndag 06 jan - 18.20
Enig med siste blogger fra kl 17:15!
- Søndag 06 jan - 17.15
jens kadens - Søndag 06 jan - 12.35
Hehe...takk for støtte, Krise! Jeg følte også at budskapet mitt druknet i lavserie, vinsjer og mud-dekk, men hvis vi kan få samlet 2-5 syklister en gang i uke, tror jeg det blir lettere å få til de to-timers turene som jeg aldri orker å ta alene. Spesielt med tanke på været nå om dagen.
Krise - Søndag 06 jan - 12.14
JENS CADENS: Jeg legger merke til at din oppfordring til fast felles trening på MTB har drukna i "søppelblogger" om terrengbil, snø, fyll og drittslenging, veldig dårlig av oss! Det er veldig bra og viktig at noen tar tak i oss halvslappe Focc Sør-folk. Selv ønsker jeg ingen fast treningsdag (jeg er en selv av de slappe), men jeg blir gjerne med på en fellestur i ny og ne. Jeg spiller derfor ballen videre til de jeg regner som de ivrigste syklistene her sør: BOLLA, KET KOMET og JARLE! Tar dere oppfordringen fra Jens?
Blogmeister - Søndag 06 jan - 11.20
Nix, ikke noe fastkjørt Patrol her. Var litt stille fra meg i går kveld ettersom jeg var på fest i Kroken, hvor de ikke har bredbånd... fikk så store nettabstinenser at jeg drakk meg full. :( Men på vei til festen kjørte vi oss fast med en HiAce 4x4 på en ubrøyta vei. Dumt, men vi ble redda av en Land Cruiser med vinsj. Sykling blir det derimot lite av siden det er masse masse snø og slaps på veiene her sør.
Krompen - Søndag 06 jan - 10.20
FOCC burde kanskje være nominert til årets nykommer? :) 4 timers skitur i marka i går. Fantastisk. Må ut en tur i dag. Har vært stille fra Krise. Har du kjørt deg fast med Patrolen.?
Stanley - Lørdag 05 jan - 21.48
Tror vi skal gi deg tilgang til statistikken Tengel. Skal du være FOCCs trekkhest under Lillehammer - Oslo i juni 2008, trenger vi å ha kontroll på at du faktisk trener rett mengde! :) Vi kan ikke ha en slapp trekkhest!!! Hva sier du? Statistikk? Lillehammer - Oslo? En annen ting: Jeg så nettopp Idrettsgallaen på NRK. Synes det er rart at ingen i FOCC var nominert til noen av prisene? Kommentarer?
turbo t - Lørdag 05 jan - 17.23
skikkelig irriterende at jeg aldri klarer å hække meg forbi passordet for å komme inn på statistikk området deres. har prøvd sikkert 1001 ganger nå. så jo på csi at di klarer det på 2 forsøk
ivæ - Lørdag 05 jan - 13.03
E har ingen Skruzuki, har ein Kia Shuma som e rå på vinterføre.. Skal nok knuse Rambo på me Shumaen.. Kjenner til hans prestasjoner på glatta:)
Stanley - Lørdag 05 jan - 12.34
Ser Jarle RULER statistikken for tiden og så langt i år! Til om med antall "bananer spist" leder han soleklart. Flott jobba bror!
Krise - Lørdag 05 jan - 00.01
Rykk: Sykler du ute i full snøstorm? Hehe, tenkte det kom til å komme en kommentar på banan vs sykling ganske snart, ja. :)
Rykk - Fredag 04 jan - 23.16
Krise, du blir ikke i bedre form av bare å spise bananer!!
Krise - Fredag 04 jan - 23.03
Ah, det stemmer, Rambo. Det er jo UTSTYRET, ikke brukeren av utstyret som avgjør! :)
Krompen - Fredag 04 jan - 21.32
Godt å se at det ikke bare er sykkel som engasjerer i FOCC :) Skal la vær å bruke sperrene Krise..
Sinna Rambo - Fredag 04 jan - 21.10
Det er fremdeles en Land Rover (freelander m/styling), og den funker fint som faen med eller uten lav serie! Og dessuten driter vi i hvem du kjørrer bak og ikke krise :-) ! Jeg har både tøffere, dyrere bil og sykkel en deg Krise, så det blir ikke vanskelig å kjøre fra deg på noen av de! Punktum finale!
Offroad-Kris - Fredag 04 jan - 19.05
Ikke så vanskelig å kjøre fra en patrol for en som jukser med sperrer, vinsjer og greier og sånn. Noen må jo også kjøre bak de engelske traktorene og plukke opp deler som ramler av (aksler, dører etc). :) Og min forrige bil, en Suzuki med gate-piggdekk, kjørte forbi 2 x HiLux med Mud-dekk og 2 4x4 traktorer.
Krompen - Fredag 04 jan - 17.53
Ron, hva slags LR produkt? FOCC mesterskap i offroad? Hvorfor ikke. En Patrol er ikke så vanskelig å kjøre fra :) Kanskje Ivæ kan stille med en Skruzuki ?
Krise - Fredag 04 jan - 16.27
Spaden er klar, og jeg håper huseieren har kjøpt seg ny snømåke etter at jeg knakk måka hans i fjor... Haakon og Ron: Jeg har ikke landrover, men en ORDENTLIG offroader: Nissan Patrol. Landisen til Ron er vel egentlig bare for SUV å regne uten lavserie, men fin er'n, og sikkert gullgod om vinteren! Hva med focc-mesterskap i offroading med bil? :)
- Fredag 04 jan - 15.23
Rambo - Fredag 04 jan - 15.13
Land Roveren er allerede i boks! God helg!
Stanley in the woods - Fredag 04 jan - 15.13
FGP terreng mesterskap! En god tanke Haakon!!! Spennende ide! Der vil jeg LETT knuse Rykk, for tror han er sykt redd for å sykle fort i skogen! "Fader, de glatte røtttene i skauen e dritglatte og livsfarlige", uttalte Rykk nylig! :) Rykk er kanskje asfaltens konge, men skal får kamp om å bli skogens! haha! Nei, det blir nok Moose Stanley Goose! :) Må bare kjøpe meg terrengsykkel først, for den solgte jeg jo til nettopp Rykk, haha!
Krompen - Fredag 04 jan - 12.52
Snøen faller over vakre Oslo og marka ligger for fall. I morra blir det langtur på plankene. Sørlendninger: Grav dere ned i tide (eller kjøp en Land Rover) Jeg sykler både landevei og terreng. Kanskje vi skal ha klubbmesterskap på terreng også? :) Riktig god helg!
jens kadens - Torsdag 03 jan - 23.23
apropos mtb-sykling: er det noen som er klar for å ha en fast dag i uka som vi tar en hyggelig treningstur ( for oss som bor sørpå)? Kunne vært greit å sykle sammen med andre off-season for å få tilstrekkelig med mil i beina. Sliter med å ta langturer alene på mtb. Mandag eller torsdag er dager som passer greit for meg.
Rykk - Torsdag 03 jan - 19.15
Godt å se litt ekte engasjement folkens, haha...
Krise - Torsdag 03 jan - 16.31
Jarle: Hvis du sikter til mitt utsagn ang. at vi er landeveis-team, så var det Stanley Moose som sa det i en samtale vi hadde i høst, hvorvidt det hadde vært moro å stilt noen karer i Birkebeineren. Da fikk jeg til svar noe i retning av "Hadde vært kult, men tror ikke det. Vi er først og fremst et landeveislag". Misforstå meg ikke, jeg syns terrengsykling er superkult, og syns slettes ikke det er dumt at medlemmene varierer med noen turer blant røtter, stein og saule!
Joel Julius - Torsdag 03 jan - 16.06
Godt nyttår folkens. Er tilbake og sliter på skolen. Ble det noen sykkeleffekter under treet? Ang FGP så er jeg hjemme i norge mellom 11/12 Juli til 1 August. Forstår at det er mange å tilfredstille,så ledelsen får for min del bare ta en sjefsavgjørelse.
Frode Fravær - Torsdag 03 jan - 12.29
Jeg lurer på en ting boys: HVA I ALLE DAGER BLE DISKUTERT PÅ ÅRSMØTET? Hoppet dere over hele agendaen og begynte på maten? Sannelig min hatt... Nordlandstur, bådræs, ammetåke, fellesferie, GC. Hva skjer a?
J@rle - Torsdag 03 jan - 12.24
Hmm, hvem har sagt at FOCC først og fremst består av landeveissyklister? Det lurer jeg på. De fleste har terrengsykkel og flere medlemmer har tidligere stillet til start i terrengritt. Ket og Bolla kjører jo Vinterkarusellen og Krompen er jo en Birkebeiner. Grimstad Challenge høres jo ut som et vanvittig kult ritt, og hvis noen fra FOCC vil stille der så er det kanon. Vi bør absolutt justere datoene for FGP i forhold til dette. August er bra, september duger også...
Stanley - Torsdag 03 jan - 12.11
Hm... Synes absolutt vi skal arrangere FGP i august, hvis det sikrer at alle er med og at alle kan...! I tillegg ivaretar det alles interesser! Da har Ron bedre tid å komme i form også! :-)
Musa - Torsdag 03 jan - 10.08
Føyer meg til kommentaren fra Krise!!!! Mest fornuftige fra vår side!!!
Krise - Onsdag 02 jan - 23.10
Jeg er klar når som helst. Personlig mener jeg at så lenge et enstemmig årsmøte har valgt en dato, så bør vi forholde oss til den. Det er ikke noe problem for meg å flytte FGP frem/tilbake, bare så det er sagt. Men jeg syns vi greit kan velge mellom FGP og Grimstad Challenge. Syns det er litt magert grunnlag å flytte FGP fordi Bolla vil sykle i skogen og Stian vil ha dugnadshjelp under FGP 09 og fest på GrCh 08. Vi er jo et landeveis-sykkelteam først og fremst!
ivæ - Onsdag 02 jan - 22.41
Enig me Stanley.15 og 16 august høres bra ut! Tror ikke det er så mye trafikk den helga heller.
Rykk - Onsdag 02 jan - 21.41
August er bra for meg, bare ikke samme helg som lysebotn-bryne.
Stanley - Onsdag 02 jan - 21.29
Jeg tror august er best...! Helt klart...! Regner med alle kan prioritere FGP en helg da? I juni er det flere andre ritt, blant annet Lillehammer - Oslo, samt andre lokale ritt rundt forbi vi bør prioritere! I tillegg passer ikke juni spesielt godt for meg, da jeg mest sansynlig er midt i ammetåka (termin 21.mai seddu) August er best mener jeg, også med tanke på trafikk! Regner med det er mye biler på Sørlandet i Juli (noe som ikke er gunstig når en arrangerer sykkelritt). Jeg foreslår dermed fredag 15. og lørdag 16.august, samme etapper som i år!
Kleiva - Onsdag 02 jan - 21.16
Godt Nyttår alle sammen!!! Hvis ikke vi kan holde på datoen som er satt, mener jeg at FGP bør gå i juni eller august, og ikke midt i fellesferien.
Musa - Onsdag 02 jan - 18.10
Enig at 19. og 20. blir litt sent, skal nyte sommeren på den tiden og derfor blir det ikke så mye trening. Mener vi bør holde på den første datoen. Kult med Web shoppen!!
ivæ - Onsdag 02 jan - 16.51
Skjønte ikke så mye av det siste som er skrevet her men e må vel si mæ enig med Rambo at 19 og 20 juli, halo i luken..
sknje zyhbmjs - Onsdag 02 jan - 15.33
nbfvw qmiht qgadu yofwxlks uoefnj mqnylkiea ojskzw [URL]http://www.mdwfn.kchvfwo.com[/URL] klitnbf zkdxsbmrf
otrqygusb ghyvzuip - Onsdag 02 jan - 15.33
wker clftdrag vosyt uiwvq cxwifqoe vufspw azwcob [URL=http://www.irntch.rgju.com]vlysmdkn fqire[/URL]
ymacpxl ogje - Onsdag 02 jan - 15.31
vefatyxu hxvcakiu hnacetsif zdqif xewguvk zivsnl oimxabz http://www.hfxmj.gbsqc.com
oukzswga japdmeuk - Onsdag 02 jan - 15.30
alpyud vnocja qdifhsv wrydui ylawum gpkozifd wzgel
Ron - Onsdag 02 jan - 15.02
Jeg foreslår ei helg i slutten av juni, eller ei helg i august. Selv om det kun er 2 - 3 dager, så blir det likevell midt i ferien til de fleste folk, og det kan fort passe dårlig hvis man skal reise f.eks nord i landet. Det var det med familie igjen, Da er det ikke bare å sette av ei helg. I tillegg til at det skjer mye annet gøy på sørlandet i den perioden i juli. Jeg har ikke planer om å trene hele juli, men heller kose meg med en tur eller flere i det fine været. kjør debatt igjen!
Ron - Onsdag 02 jan - 14.34
JEg synes den datoen er VELDIG dum! Båtrace og masse liv i Arendal osv. Midt i ferien er det også. Da er det mye bedre med helga før igjen! Da har hvertfall ikke Ivar drukket seg helt ut av form,,
Frekvens - Onsdag 02 jan - 13.08
Godt nyttår! FGP 19. og 20. juli høres bra ut. Flott å få spikret en dato allerede nå. Lykke til med sykling og trening for sesongen boys ;-)
Krompen - Onsdag 02 jan - 11.32
Godt Nyttår alle sammen. Vekta viste nesten all time high i dag. Nå må det trenes!
Rykk - Tirsdag 01 jan - 22.07
Såpass ja, ikke dårlig. Jeg kommer nok til å satse på Fulcrum, de skal være bra for tyngre personer sies det...
Svein B - Tirsdag 01 jan - 21.51
Godt nyttår! Ps Espen, i jula bestillte jeg meg håndlagde Durace/DT Swiss 32spilers hjul fra Sten S. Kanskje ikke verdens letteste og mest aerodynamiske, men de blir verdens mest pålitelige og kan bære et damp lokomotiv. Hurra, snart er det vår !
Stanley - Tirsdag 01 jan - 20.33
Noen som er uenig at vi kjører FGP lørdag og søndag 19. og 20.juli? I tillegg vurderer vi 2 fellesstarter i FGP neste sesong; en litt kortere flat en, i tillegg til de etappene vi hadde under FGP 2007.
Rykk - Tirsdag 01 jan - 20.24
Jeg er enig Stanley, vi burde nok flytte FGP til helga etterpå.
Stanley - Tirsdag 01 jan - 20.09
Vi bør prøve å flytte FGP til helga etter Grimstad Challange. Kommentarer?
Bjørn - Tirsdag 01 jan - 20.09
Godt nytt år ja! FGP samtidig med Grimstad Challenge?! Det var en strek i regningen...
Stoa Fysikalske Senter
FOCC Challenge!
Tirsdag 12 jul 2011
FOCC Challenge 28.juli
Fredag 01 jul 2011
Trondheim - Oslo coming up!
Onsdag 22 jun 2011
KRISTIANSAND > HOVDEN
Fredag 27 mai 2011
Herrefoss rundt next!!
Mandag 16 mai 2011
Bukkene Bruse
Lørdag 30 apr 2011
Sydenliv 2011
Onsdag 16 mar 2011
FOCC Vinter 2011
Søndag 06 feb 2011