Oppkjøring

Dagene er i ferd med å bli lengre og i morgen blir det sol!
På tide å hente frem sykkelen folkens?

Fredag 18 jan 2008 Av Stian "Stanley" Mjåsund
Spam kontroll: 1 + 1 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
Rykk - Tirsdag 29 jan - 20.52
HAHA!
- Mandag 28 jan - 22.16
virker som focc har fått nok av syklinga allerede. neste er kansje en syklubb
Krise - Søndag 27 jan - 21.34
Åkey, Audun, I hear you. Tok meg sporenstreks en times sykkeltur uti Guds Frie landevei etter jeg hadde lest Motivatorens motiverende innlegg. Imens kan jeg informere om at Ivar er ute og råner i sin knalltøffe Shuma, mens Kærl ligger hjemme på sofaen og ser på tv2-nyhetene. Jeg bør vel egentlig trekke tilbake mitt utsagn om tildels isete veier, det må ha vært i dag tidlig. Nå var det så og si helt isfritt, og som Rykk sier: nesten vær for racersykkel.
Ruslebiffen - Søndag 27 jan - 18.39
Rykk har sykla sex mil idag.Han ringte meg og fortelte stolt hvor flink han hadde vært. E fikk selvfølgelig tårer i øya. Men hva me dere andre????? Har dere begynt å sykle på ånkli sykkel igjen???? Finansen Dansen Hansen har ikkje tøtsa pedalen etter FGP... Her må d mye motivasjon t... men hvor e alle treningsrapportene henne? Krise, d har vært fint og tørt heile helga, d har ikkje vært isete i d heile tatt. kle deg i gult, å trø på pus... Cadence går ubekli møe på ski på øynaheia, bra! Og Rykk Tykk har sykla som nevnt...Stanley; Frekvens og Møssa??? E spiller for tia jævli møe heavy metal for xempel........ Vet dere åssen Pinocio fant ut at han var laga a tre? Han tok fyr når han ronka...
Krise - Søndag 27 jan - 17.13
Rykk: Tildels isete veier i Aust Agder innbyr ikke til racersykling. Men det er jo gull at veiene i Stavanger er isfrie og fine for Cambrium!
Rykk - Søndag 27 jan - 16.43
Av med piggdekka, ut med Racer`n våren er kommet... Kanonforhold i Siddisland! I dag hadde jeg en kanonøkt ute, valgte å sykle på MTB`en, men hadde jeg visst at forholdene var så bra så hadde jeg syklet med det røde lynet mitt. De jærske veiene var ypperlige å sykle på, steinfrie og tørre, til og med sol og lite vind. Neste gang!!
Kadens - Lørdag 26 jan - 23.34
Jeg synes til og med rune gerhardsen, og dattera hans, MARTE, er tøffere enn dem som tagger
Bolla - Lørdag 26 jan - 21.03
Takk Staanley, men jeg blir nok ikke med på LO, for mye folk og for mye styr! Det er mer enn nok av gode ritt å velge i her på sørlandet. Håper vi kan stille et lag på Birkelnes-kvartetten, regner med at Komét stiller, så da mangler vi 2 til laget vårt. Hvem blir med? Får vi etablert lag nå så kan vi komme tidlig i gang med litt lag-trening. Mao. ser jeg for meg at laget må bestå av ryttere som til daglig befinner seg her sør slik at vi kan få trent nok sammen.
Imponert Stanley - Lørdag 26 jan - 19.57
Fy Fader Tengel! Dette var imponerende! Håper virekelig du stiller som FOCCs trekkhest under Lillehammer - Oslo? Jeg lover deg fri bar etter rittet!!! :-) Men Bolla, solid resultat dette! Ikke lett å slå en med barberte legger og over 18.000km på sykkelsetet i 2007!!! Håper også du blir å finne på LO!!! Trenger din styrke!
Bolla - Lørdag 26 jan - 17.44
Gratulere Tengel, du imponerer, morro at treninga de gir resultater! Jeg skjønte fort at det var nytteløst å henge med i det tempoet! Uoffesielt, Tengel vant i dag på imponerende 45:36, selv ble jeg nr. 11, 10 minutter og 2 sekunder bak med tida, 55:38. Tror vi var rundt 20 på startstreken, 2 eller 3 av disse brøt. Det var noenlunde samme forhold som forrige ritt, vått og 'klissete' løype, men kanskje ikke fullt så sugende som sist. Konklusjonen blir som alltid etter slike ritt: De gode er vannvittig gode! Gleder meg til neste ritt.
Stanley in Oslo - Lørdag 26 jan - 10.55
Flott Bolla! Lykke til på Hove og kos deg med Tronds vafler! Alltid bra at FOCC er representert...!
Bolla - Fredag 25 jan - 23.33
Skal man sykle i morra, lørdag, så gjør man det på Hove! Jeg tror jeg tar turen ut i morra tidlig om ikke sjefa hindrer meg.
kadens - Fredag 25 jan - 19.10
Jeg er ikke mann for terrengritt i morgen. Tenkte jeg skulle ta meg en rolig langtur i drittværet på formiddagen.
Ket Komèt - Fredag 25 jan - 18.56
Jeg kan desverre ikke stille på Hove i morra... gode boller der i desember, for ikke å snakke om vafflene til Trond... :) :) Så det er dumt... Håper noen andre stiller fra Focc... :)
Krise - Fredag 25 jan - 18.06
Kanskje Audun stiller opp også, hvis han er oppegående og ikke for opptatt med å lese zoologiske lekiskon? :)
Krise - Fredag 25 jan - 18.04
Krise stiller som heiagjeng og kanskje kaffekoker hvis Foccers deltar. Blogg her i kveld hvis dere skal, så stiller jeg opp og heier på dere!
- Fredag 25 jan - 17.42
Regner med Ket og Bolla stiller? Kanskje Kadens og Jan Banan (Apeloff)..?
Ket Komèt-fan - Fredag 25 jan - 17.32
KET KOMÈT! Kom deg ut av sofaen og ut på Hove, du må ta revansj fra forrige terrengritt!
tengel - Fredag 25 jan - 16.50
kommer fåkkers med ryttere til ritt på hove imorra?
Jan Banan - Fredag 25 jan - 15.35
Jeg kan sikkert stille opp å dele ut bananer. ttto du an`.
Jan Banan - Fredag 25 jan - 15.33
Jeg stiller selvsagt opp på Lilly Hammer. Bruker Kadens som opptrekker de første 17 milene.
- Torsdag 24 jan - 22.28
Hushovd er jo på fylla hver sommer i grimstad. Vi trenger ikke gå på VIP bankett for det.
kadens - Torsdag 24 jan - 22.23
jeg kan sikkert bli med.
Krise, dugnads-nerd! - Torsdag 24 jan - 21.52
Jeg vil også herved invitere alle i FOCC SØR til å hjelpe Bizkit med sitt antatt storslåtte kriteriumsritt i Ændal, onsdag 30. juli. Jeg har meldt meg på, Karl har meldt seg på eller vurderer, og Stanley er med hvis det passer med kånå sine planer for ferien. Hva med Audun, Ivar, Ket Komet, Jarle, Jens, Jan Banan, Finansen og Bolla? HUSK at det lokkes med VIP-BANKETT på kvelden, ikke hver dag man får sjangs til å sjenke Hushovd! Eller, han drikker vel bare Farris i sesongen...
Rykk - Torsdag 24 jan - 19.57
Good, jeg er med!
Krompen - Torsdag 24 jan - 15.34
Fra Styrkeproven.no :

"Vi ønsker å starte sammen. Nyhet 2008!
Det er i år mulighet for å velge spesifikk pulje med starttid direkte ved påmelding. Puljeskift skal gjøres av respektive deltager ved bruk av tildelte loggin detaljer som du vil motta ved nettpåmelding. Melder du deg på Styrkeprøvens nettsider har du muligheten til å korrigere utvalgte opplysninger og bytte puljestart frem til 30.april.

Dvs. lag/-bedrifter og enkelt personer som ønsker å starte i samme pulje, men har valgt forskjellige ved påmelding skal selv foreta bytting av pulje. Puljene vil bli fylt opp etterhvert, så hvis ni er en gruppe som ønsker å starte sammen er det viktig å være ute i god tid med påmeldingen."

Mao, her bør vi melde oss på ASAP
Stanley - Torsdag 24 jan - 15.10
HEHE, KONGE Frode! Selvsagt skal vi holde oss til årsmøte-målsetningen på LO! Jeg som tok feil!!! 5.15 it is!!!

MEN vi må jo få med oss Kapteinen på dette!!! (?) Han antyder jo å stille opp på Kvartetten istedet, iført sin nye Knakkwûrst tempodrakt, haha!!! Hva er dette for tøv Rykk Ribe? FOCC skal stille i LO!!! Dette ble også bestemt på årsmøtet. LO er blant FOCCs viktigste deltakelser i 2008-sesongen, så der trenger vi vår eminente CAPT.
Krompen - Torsdag 24 jan - 14.55
Herlig Frekvens. 36 i snitt. Ser ut til å bli en alkohol fri vår :)
Frekvens - Torsdag 24 jan - 14.07
Jeg er med på Lillehammer-Oslo. Men hva er dette tullet med målsettning om 5t 30 min? I følge årsmøtet skulle vi til Oslo på 5t 15 min. Vi kan vel ikke senke det målet? Her er det bare å knuse på gutta! Jeg tror også det vil være lettere å følge en tidsplan for dette rittet på ca 180 km. Forslag:hva med å holde 36 km/t i snitt? Da ruller vi inn til hovedstaden på 5 timer. It aint no thing but a chicken wing :-)
Krompen - Torsdag 24 jan - 09.40
Jeg møter gjerne opp på Lilly - Hammer
Stanley - Onsdag 23 jan - 23.01
Kvartetten vs. Lillehammer - Oslo!!!! Hallo, det er vel ikke noe tema? Håper LO blir prioritert?
Krompen - Onsdag 23 jan - 22.19
Enig at 5.30 er fullt oppnåelig. Det skal legges til at det var en meget fin medvind i 2005 :) Jeg hører om Sykkelsesongen er med på L-O
kadens - Onsdag 23 jan - 21.50
Kvartetten? Ærlig talt!
Rykk - Onsdag 23 jan - 21.46
I følge listen over datoer for lokale ritt så kræsjer lagtempoen Birkenes kvartetten med Lillehammer-Oslo. Dette var en strek i regninga! Jeg stiller gjerne i kvartetten, men tviler det er flertall for det?

Sovna dere på møtet eller Jæle og Cadens, dere skulle trumfa gjennom en annen dato...hehe
Rykk - Onsdag 23 jan - 21.34
Mail fra CK Sør:

CK Sør inviterer alle interesserte Sørlendinger til infomøte om DSS 2008.
Dette skjer på Spicheren Treningssenter mandag 11.02.2008 kl 17.00
For mer info se: http://www.cksor.no/index.php?articleid=3848&expand=820
Krise - Onsdag 23 jan - 21.09
Frekvensen sykler kanskje Trondheim - Lillehammer som oppvarming til L-O?

Jeg er ikke med på L-O, som tidligere nevnt. Dere andre får heller kose dere og gi gass, så slipper dere å drasse på meg sørover.
kadens - Onsdag 23 jan - 18.52
5.30 er fullt oppnåelig på lillehammer-oslo. Jeg kjørte på 5.38 i 2005, uten for mye pes og med 4 pitstop på veien. Jeg må prøve å ordne barnevakt den helgen, men jeg skal gjøre det jeg kan for å bli med. Spesielt med tanke på at color line tour ryker for meg. Jeg må til stockholm med jobben den helgen. piss å drid!
Stanley - Onsdag 23 jan - 18.28
Bra du minner oss på LO-påmelding Krompen! Jeg er selvsagt med, og det forventer jeg hele FOCC Sør flokken også er!? Og selvsagt deg i Vest Rykk...! Hva sier du Frekvens?

Og Tengel, du lovte å stille som trekkhest for FOCC!!! Står det løfte fortsatt? Vi håper det!!!

Og hva var målsetningen vår folkens? Var det ikke 5timer og 30 minutter vi bestemte?
Musa - Onsdag 23 jan - 18.16
Bør vel kjøre en felles påmelding til Lillehammer-Oslo med de vi skal kjøre sammen med. Var det ikke snakk om noen fra sykkelsesongen også skulle sykle, slik at vi kommer i samme gruppe og kan gi gass sammen mot Oslo??

Kanskje greit hvis en person melder på alle eller hvordan skal det gjøres? Mener det var sånn vi gjorde det i fjor men husker ikke så godt...

E E MED!!!!!
Ruslebiffen - Onsdag 23 jan - 18.11
Ok folkens. Legger mæ flat. Dromedar e dromedary på engelsk. Men på amerikansk e d camel. Kjør på å mobb mæ. Ruslebiffen Dromdar kalles jeg....
Krompen - Onsdag 23 jan - 17.17
Skal vi melde oss på Lillehammer - Oslo? Prisen går opp 15 feb.
Rykk - Onsdag 23 jan - 09.44
Siden pære e banan på engelsk så kommer e til å registrere det i bananstatisstikken...
Rambo - Onsdag 23 jan - 08.02
Krise: du har fått konkuranse i bloggen! Det6 kan bli artig lesning.
Ruslebiffen - Onsdag 23 jan - 00.07
Focc e som en unge for meg. Kødder ikkje me norges luneste sykkelklubb. Internett på mobil, dårlig idé? Ja, mulig d. Men vent t datamaskinen kommer på plass. D vil merkes betraklig.
Krise - Tirsdag 22 jan - 23.27
Og godt er det at selveste mister Motivator har fått smaken på å blogge. Det bør ligge til hans oppgaver å skrive motiverende blogger til oss, og å mobbe Bix&co. :)
Tørr ikke avsløre meg i frykt for dromedaren.... - Tirsdag 22 jan - 22.47
Internett på Mobil er en dårlig ide...
- Tirsdag 22 jan - 22.30
Det er fordi Audun har fått tilgang til bloggen! :)
- Tirsdag 22 jan - 22.16
Mye rart som bli blogget for tiden...
Krompen - Tirsdag 22 jan - 21.33
Sykkelklubb eller dyrehage?
Bizkit - Tirsdag 22 jan - 20.55
Arendal Grand Prix 2008, onsdag 30 Juli kommer stjernene til Arendal for å kjøre gateritt, den største av alle vår egen THOR HUSHOVD kommer blodtrimma og klar, men vi trenger vakter til å få gjennomført denne publikumsfesten som vi kan beregne et sted mellom 10-20000 gale sykkelfans langs løypa. Alle vakter får bankett..Send meld eller mail for hvor mange som stiller til Geir Bisgård tel 90841089 eller mail sykkelgeir@hotmail.com....
Stanley - Tirsdag 22 jan - 18.53
Kameler er en familie kameldyr. Familien består av de to artene baktriakamel (Camelus bactrianus), kameldyr med to pukler, og dromedar eller arabisk kamel (Camelus dromedarius), kameldyr med én pukkel. Dromedaren (Camelus dromedarius) tilhører dermed slekten kameler (Camelus). Dromedaren kan bli 2,30 meter høy, kan veie opp til 520 kg og blir ca. 28 år gammel. Dromedaren er tilpasset ørkenens golde og ugjestmilde landskap. Dromedar er IKKE Kamel på engelsk!
Ruslebiffen - Tirsdag 22 jan - 18.35
Må komme t bunns i den saken. Joda, e mener d, he he. Men d var jo moro. Kansje du vet d. E dromedar camel på engelsk? Kan ikkje du finne d ut å sende meg en sms:)
Joel Junior - Tirsdag 22 jan - 18.12
Fantastisk herlig sms kommentar Audun. Har ikke ledd så mye på lenge! Var ikke meningen å le hvis du mente det seriøst.
Ruslebiffen - Tirsdag 22 jan - 17.31
Mafioso e flink t å kødde me oss i Focc, derfor fortjener han litt pepper igjen. Gratulerer me ny jobb, Mafia. Begynner på nymo sedu... Fleskræv Jarle? Alle damene på jobb elsker rumpa mi. Du skal lissom støtte Focc medlemmene her! Ta dæ sammen mr boyband-jæle!
Den Digre Deigrævede Duden - Tirsdag 22 jan - 16.24
Typisk Jarle å kommentere og fotografere rævene til sine medsyklister...
J@rle - Tirsdag 22 jan - 15.22
Aagre Fleskeræv, du er stor i kjeften for tiden.. og det mot uskyldige utenforstående ikke-medlemmer av focc...?
Det ryktes jo at du selv kjører bilen til jobb de usle 2 minuttene det tar, og ut i fra nylig publiserte bilder av deg så har du litt å gå på når det kommer til baconsvor rundt midjen :-)
Mafioso - Tirsdag 22 jan - 14.32
Hr. "Ruslebiff" Aagre
Når jeg fikk se bildet av deg på stranden, føler jeg meg rimelig trygg på at jeg holder deg på avstand de neste 20 årene. Dette til tross at jeg ifølge bloggen er gammel, feit og har skjeive øyne.....!!!:-)

Blir vi kolleger sa du? Jeg har akkurat begynt ny jobb i APL og farter forbi Fevik hver morgen og ettermiddag på sykkel. Da jeg tar det som en selvfølge at du vil bekrefte Kurt Richard Bjelland's påstand "i praksis" til og fra din nye jobb som en god representant for FOCC.

Vi sees!!!
Krompen - Tirsdag 22 jan - 14.23
Influensa faen!!!
kadens - Tirsdag 22 jan - 00.04
Gratulerer med nytt navn, hr ruslebiff! Regner med at vinteren vi har nå passer deg perfekt? Lite hvitt i fevik-traktene.Hvis du mot all formodning skulle få lyst på snø, må du nok helt opp på Øynaheia...enn så lenge
Ruslebiffen - Mandag 21 jan - 23.49
Du Kadens. Å i helvete går du på ski henne nå? Snø e pyton. Av å t blir e så forbanna at snøen smelter rundt meg, he he... Kansje derfor Ivæ kalte mæ for satan en gang i tia. Har jaggu hatt mange navn gitt. Men har kommet fram t mitt endelige navn. Audun "RUSLEBIFFEN" Aagre. Må bæe få endra d. Kommer av d ene bandet mitt, Russelbeef. E å en min gode venninne Linn bestemte oss for d.
kadens - Mandag 21 jan - 23.36
Hei Frekvens! Glemte å svare på smørsmålet ditt tidligere. Ja, det ble skitur....og jeg er veldig glad for at min sønn på 5 år var med, for kvaliteten på det jeg utrettet var lav, men jeg ser absolutt treningsverdien i skigåing for oss syklister. Må nok ha noen søndagsturer utover, hvis snøen holder seg. Håper du hadde det greit, til tross for at du var i trøndelag. Og til informasjon: Jarle begynner å bli trygg på fakie 180 backside ollie.
Mr. Følgebil-Aagre - Mandag 21 jan - 23.27
Ingen andre her kan, vet eller e mer rock en me, Krise. E me i to band her, pluss at e en gud på vokal og gitar. Å e skal komme t bunns i camelsaken. Tar e feil, bøyer e meg i støvet, men har e rett, skal æ le mæ ihjel.
Krise - Mandag 21 jan - 23.20
Det er helt feil, Audun-Dromedar! Rock er min andre religion! "Du skal ikke ha andre guder enn meg", sa Han, men Han sa ikke et ord om rocken, haha!
Mr. Følgebil-Aagre - Mandag 21 jan - 23.09
D e kun e som har noe me rock å gjør her! Bæe så d e sagt...
ivæ - Mandag 21 jan - 23.01
Hehe, kan nok stemme det ribe.. Forresten håper snart mi får et medlem som heter Kåre... Da er det ikke tvil.
Han skal bli døpt "Kåre me rockelåre"
Rykk - Mandag 21 jan - 22.21
ARG, er det det kraftigste du klarer Kim, HAHA. Det var et spedt forsøk. E ler.

Har nettopp kommet hjem fra 1.5 time spinning. Det gjorde godt!. Den vanlige instruktøren vår var litt rusken i formen så han hadde ordnet med stand in i dag sa han, og siden det bare er 3-4 stykker som matchen han selv i Rogaland (bare skryt) så hyra han inn Morten Hegreberg (han er en av de 3-4 og satser til Bejjing OL). Morro morro.

Til express folket: Når Ivar sier at han trener sykkel er det bare for å slippe fotballtreninga... fordi han trener iallefall ikke sykkel, haha.
Kim "Klatremusa" Grøsle - Mandag 21 jan - 21.21
Hvem er det som bruker aliaset mitt!!!??? ARG!!!

Hyggelig med skryt, takk for det, men det navnet forplikter!!!!
Joel Julius - Mandag 21 jan - 20.51
Velkommen Jan Banan!
Mr. Følgebil-Aagre - Mandag 21 jan - 20.43
Kurt Richard Bjelland påstår at e knuser Mafioso på sykkelen fordi han e gammel. Nå skal d sier at d kun e Kurt som har sett me sykle! Har noen mil på sykkel sammen sedu. Men fra 1 februar blir e å Mafioso æbeiskollegaå, så da kan mi ta debatten der. Godt å høre at sør har begynt å sykle på skikkelig sykkel. Motivatorsjefen e fornøyd.
Klatremusa - Mandag 21 jan - 19.54
Hei Focc!
Maa bare si til dere alle at e syns det er utrolig kult det dere har faatt til med denne klubben!
Vanvittig kult aa komme inn aa lese alle deres artikler, ler meg ihjel!
Staa paa!!

Rykk - Mandag 21 jan - 15.51
kickflip, HAHA!
Kadens - Mandag 21 jan - 13.59
Kieslowski er riktignok polsk, jarle, men blanc, bleu, rouge-trilogien er da vitterlig fransk. Jeg og banan skal sykle på rulle på loftet hos meg. Etterpå lager vi te og ser på tvnorges storsatsning "fem". Vi skal til grimstad i dag, Jarle. Dette er kickflip-vær!
J@rle - Mandag 21 jan - 13.52
Hva skjer på onsdag? Er det electronica lyttekveld? Eller kanskje polsk filmkveld med regissøren Krzyzstof Kieslowski's tricolor mesterverk: Rød, Hvit Blå ? ...eller en mørk og trist rumensk mellommenneskelig dramafilm? Kanksje det er flere foccere som kunne tenke seg å delta på et kulturtibud av en slik magnitude?
Frekvens - Mandag 21 jan - 12.12
Hei og hopp Jan Harald, og velkommen skal du være, Flott å se at allerede er med FOCC Sør på trening. I Trondheim snør det godt om dagene, så jeg holder meg til rulle-trening og spinning... Ble det no skitur på deg i helga, Kadens? Selv tilbringte jeg helga i lavo i Nord-Trøndelag med flotte løyper og godt skiføre.
kadens - Mandag 21 jan - 09.57
Jeg er klar til onsdag, kjære banan.
Banan - Mandag 21 jan - 08.32
E tok an;-)
Kan informere at jeg ligger godt ann i løypa, har nemlig spist hele 8 bananer i helja. Klar til onsdag kadens??
Mr. Følgebil-Aagre - Mandag 21 jan - 02.26
Velkommen t klubben Jan Banan Heisekran... Blir mye gul rock n roll i år... Tok du an;)
Stanley Deux Metre, president & sportsdirektør! - Søndag 20 jan - 11.23
Hei Jan Helge. Takk for hyggelige tilbakemeldinger! Artig å høre at du liker klubben og nettsiden vår, og spesielt gøy å høre at FOCC bidrar til motivasjon og treningsiver! Vi sykles i 2008! Håper vi ses på Bukkene Bruse eller Color Line Tour!?
Krompen - Søndag 20 jan - 11.16
Velkommen til Jan Banan.P4 er bedre enn Kanal 24. Hyggelige med gamle håndballspillere på laget. Har vært syk i snart 2 uker, så det er dårlig med trening i Oslo. Satser på en tur på beina i dag.
Jan Helge Reckmann, Mandal - Søndag 20 jan - 10.32
Hei FOCC.

Er stadig inne på sida deres og tar en titt. Veldig god og motiverende side dere har. Antar at
klubben er tilsvarende. Når jeg er litt sliten og demotivert er ofte medisinen er titt på FOCC-siden.
Da blir det gjerne litt humring (smil og latter), og motivasjonen til å komme i gang med ei treningsøkt
kommer sakte men sikkert. Fin blanding dere har av skjemt og alvor.

Lykke til med 2008 sesongen. Jeg har en rolig sesong mht deltakelser i ritt og turer, men trener som
om jeg skal perse på DSS....

Ha det bra alle sammen.

Stanley - Søndag 20 jan - 00.20
Sorry, mente Senorita. Ikke Seniorita :-)
Stian - Søndag 20 jan - 00.15
Oj Oj. Dette ser skummelt ut Krise!? Seniorita i skikkelig treningsmodus! Blir garantert farlig på Bukken! Ja, jeg ser virkelig frem til denne duellen! Stå på Espenes! Bra du presser Krise litt...!
Senorita - Lørdag 19 jan - 14.59
Ser du har en time på statistikken kristoffer! Føler meg virkelig truet foran bukken her altså! Jeg har 5 spinningøkter til nå denne uka på statistikken;)
Krise - Lørdag 19 jan - 14.02
Jan: Velkommen til bananer og pedalkraft! Jeg ser at du allerede har prøvesmakt å sykle i gult, det ser ut til at du kommer til å kle en gul/svart focc-drakt! Ang. elmotor: Tidligere i vinter hadde vi en diskusjon som gikk på hvorvidt elmotorer og overbygde strømlinjedeformede sykler var tillatt, men vi kom frem til "nei". P4 er sikkert lov på sykkelen, så lenge ikke radioen går ut over trafikksikkerheten.
jan banan - Lørdag 19 jan - 13.10
Tusen takk for flott presentasjon. Ser frem til mange bananer, og P4 i øret. PS: er det lov med godt skjulte elmotorer??
Musa - Lørdag 19 jan - 10.50
Velkommen til nytt medlem, Jan banan er hjertelig velkommen!
pengelens kadens - Lørdag 19 jan - 10.02
Ikke gjør det, da! Jeg var ung og trengte pengene.
J@rle - Lørdag 19 jan - 09.09
Sitter du på DNB Nor papirer Jens? Hva er det for en tullete investering? Jeg sukker og stønner og rister å hodet...
kadens - Fredag 18 jan - 22.55
Jeg vil gjerne ha noen felles treningsøkter, Stanley. Ettersom jeg er alenepappa til tider, har jeg ikke mulighet til å møte opp hver helg selv. Som jeg skrev i en tidligere blogg, kunne jeg godt tenke meg å sykle mandag og/eller torsdag i 17-18 tiden. Da har jeg i hvert fall 90 % sjanse til å møte opp. Søndagskveldene har jeg også stort sett barnefri, men den kvelden pleier jeg og webmasteren å benytte oss av mørket og snike oss ut med skateboardet under armen. Jeg valgte forøvrig å bruke denne fredagskvelden på å sykle en time på rulle fremfor å sjekke hvor mye jeg har tapt på Dnb Nor-aksjene mine.
Stanley - Fredag 18 jan - 22.03
Jens, du må ta litt ansvar for Team FOCC avd Sør. Ser Ket stadig logger alternative økter, men på tide dere i "Syden" kjører noen felles turer utendørs! Bolla er jo også superengasjert og garantert klar for felles helgeturer på sykkel. Antaglelig Ivæ også! Krise må nok se an været, hehe! Og Finansen er livredd om dagen med tanke på uro på børsen! Som Jarle sa i sin tid da han tradet aksjer: Nasse blør (Nasdaq)!!! HUSK hovedmålet vårt gutter! Vi skal slå Mafioso og Jarle Storrem i samtlige ritt i år. Da må det trenes! :) Synd de fleste ikke er hjemme på Sørlandet denne helga, for en treningsøkt med Mafioso og Co er alltid moro! Håper du inviterer flere ganger fremover Mafioso, det setter vi veldig stor pris på! Tengel, spist noen bananer i det siste? Skeptisk til bananer? Fikk MMS av Rykk i dag, han hadde kjøpt inn iskrem for helgen, type Diplom Is Bananasplit, hehe! Bon Appetite! Pass på BMI`n!
kadens - Fredag 18 jan - 18.54
noen som vet om det er snø på øynaheia nå om dagen? Jeg har vært og kjøpt langrennski, og tenkte at jeg skulle prøve de i morra. Har ikke hatt ski på beina siden jeg ble tvingt til det på leirskole i 1987. Men jeg er absolutt enig i at vi bør få til noe organisert utesykling.
J@rle - Fredag 18 jan - 17.26
Tok meg den frihet å hente Mafioso's kommentar fra forrige tråd og inn hit. Se bla at han inviterer på treningstur:
--------------------------------------------------------
fredag 18 jan 2008 - 14:43:55 Av Mafioso
Sitter dere på spinningsykkelen med strikketøyet enda?
Nå er det på tide å røre litt på seg utendørs, vi er i gang for lenge siden. Bli med på en 2-3 timers tur i morgen kl 10:00 fra Kryssen.
Og Jarle, jeg er ikke blitt feit i romjulen (og heller ikke skjeløyd), var på Lanzarote med sykkel og trente som en gal!!!!!!!!
J@rle - Fredag 18 jan - 16.57
Da var det jammen på tide du tok turen Krise.... :-)
Krise - Fredag 18 jan - 16.56
Jeg vil herved få vasket vekk mitt stempel som godværssyklist. Det var så lite å gjøre på jobben i dag at jeg tok meg fri for å sykle litt i dagslys. Dere som bor her sør kan vel skrive under på at det ikke akkurat var godvær og tørr asfalt i dag? Var ute i halvannen time og sykla litt i gamle trakter i Fevikmarka. Viser seg at de har laget en finfin motorvei av en lysløype der nå, men noen av skogsveiene var fremdeles intakte. I barndom/ungdomsårene syklet jeg mye innover Liaveien, jeg kjente hver stein, gjørmehull og rot. Mye hadde forandret seg de siste 10-15 årene.
Stoa Fysikalske Senter
Følgebilkurs
Mandag 29 jan 2007
Terminliste 2007
Fredag 29 des 2006
Sykkelritt neste år...!
Tirsdag 05 des 2006
Doping i sykkelsporten!!
Søndag 26 nov 2006