FOCC går for Platina!

FOCC var nylig i studio for å spille inn egen Teamlåt. Rykk (bilde til høyre) er overbevist om at dette blir en salgssuksess! "Mi går for Platina ja", bekrefter Rykk i en kommentar til redaksjonen! "Låta er spilt inn, men lansering skjer ikke før våren, når rittsesongen starter".

Rykk forteller også at sangen skal få sin egen musikkvideo, og den skal FOCC spille inn på vårparten!

Forhåndsbestillinger mottas på bloggen eller team.focc@gmail.com 

Søndag 24 feb 2008 Av Stian "Stanley" Mjåsund
Spam kontroll: 4 + 3 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
RUSLEBIFFEN - Mandag 03 mar - 02.16
Greit gutter. Stanleys 30års dag var knall. Men siste fest på lenge for deres del. Nå e d kun en ting dere må konsentrere dere om, og d e sykling. Å vær så greie, t hælvete me bananpjatet!
ivæ - Søndag 02 mar - 19.27
Bra fest Stanley:)
Ps: E e dårlig..
Frode Fravaer - Søndag 02 mar - 05.01
Grattis med dagen til Stanley, Ivar og ACDC. Haaper feiringen av de runde 30 paa Saula satt som en kule, Moose. Hva med comebacket til Mentaly Retarded? Rock'n roll?

Her i landet hvor solen staar i nord midt paa dagen og vannet snurrer mot klokka i sluken har vi det godt. Naa er vi paa sor-oya av New Zeland og koser oss i 25 grader og sol. Dette er et helmaks land med ufattelig eksotiske naturomraader. Tidligere i denne uken loffet vi rundt i nasjonalparken Able Tasman med ryggsekk og telt og badet og koste oss blandt hvite strender og palmer. Jeg har ogsaa observert flere syklister som koser seg paa flotte veier som garantert matcher Touren. Hva med aa ha neste aars FOCC Vinter i NZ?

Har enda ikke observert Julian Dean her, men har sett litt paa sykkelutvaget som er av god klasse. Full carbo og Dura Ace til snille 17 000 NOK, slettes ikkje vaerst.

I morgen vender vi nesen nordover igjen og hoydepunkt som vulkantur, fisking i krystallklare elver og ikke minst surfing i Coromandel. Her skulle dere vaert Webmaster og Kadens. Flotte ramper for skating er det ogsaa i hver en by...

PS Funker hopping fra 13000 fot som en alternativ oekt?

PEACE!
Anita S - Lørdag 01 mar - 16.41
Bedehuset?? Saniteten?? Hm.... Uansett, gratulerer så mye Stian!! Veteran nå jo, hihi:D

TurboT, blir litt sykling på spenst da. Liker meg best inne i en klam svett treningssal i stedetfor ute i guds frie natur haha:D
Rykk - Lørdag 01 mar - 14.54
jepsi pepsi

Flott tur med GSK i dag...3.5t rolig tur.

Men derimot så hører jeg rykter om at det er enkelte fra GSK som fortsatt sverger til inne sykling!! Trodde ikke det var mulig?? Spinning i dag på en solfylt varm og herlig lørdag.Hva er dette for noe Jarle??


Nå e det snart fest på bedehuset!!!
Stanley El Presidente fyller 30 år i dag! Og går dermed over i veteranklassen.
Send inn gratulasjoner og treningsoppfordringer på bloggen, denne mannen trenger et spark bak for å komme i form til Lillehammer-Oslo!

turbo t - Lørdag 01 mar - 00.13
yo stanley! ser at du har spist 54 bananer og trent 28timer iår. betyr i en slags teori at du har i snitt trøkka i deg 2 bananer (nesten) i timen!!!!! ikke rart at bmien din stiger:)
turbo t - Fredag 29 feb - 21.27
senior rita. da sykler du lite iløpet av 1 år
Anita Senorita spiser pita - Fredag 29 feb - 21.13
E har ikkje varme sykkelklær, e e jo godværssyklist:) Men e knuser lett Krise i bukken selv om han sykler hele året!!
Musa - Fredag 29 feb - 12.29
Kult Håkon, vi trenger all den hjelpen vi kan få!!!

Synes forresten at Ballons og rambos sykkelprestasjoner så langt i år ikke gir særlig grunnlag for å holde tempoet fra Lillehammer til Oslo. Full skjerpings folkens, bare i underkant av 4 måneder igjen til rittet!!! Skal vi greie målet bør vi ha flest mulig folk i toppform den 21. juni!!!!!!!!!!!!!!
Stanley - Fredag 29 feb - 10.16
Beklager at jeg ikke blir med lørdag! Men må ta hånd om mat, kaker, rigging av utstyr og gjester som kommer langveisfra! MEN regner med Bolla, Ket og Co er klare for en økt lørdag!? Det er meldt konge vær!

... ellers får jeg ikke i stand min Racer før neste uke! Men igjen, HÅPER noen er på Sørlandet i påsken, og ikke på fjellet, slik at vi kan trene sammen! Stanley blir nemlig å finne i "Syden" hele påska, og gleder seg til masse til masse uteaktivitet...! Forhåpentligvis med nye Fulcrum Hjul...! :)

Stanley - Fredag 29 feb - 10.08
Sorry, kan ikke svare på ditt bananspørsmål....! Har nemlig fått munnkurv av Kaptein Rykk!!!
Tror bare han er sutrete fordi han ikke leder bananstatistikken p.t.
J@rle - Fredag 29 feb - 09.42
Mafioso, dette kan umulig være gjort av foccere. Vi har en velutviklet moral og kaster ikke bananskall midt i veien. Det er sikkert en tjokkas i bil på slankekur som er synderen.
Når det gjelder bananer så opplever jeg for tiden at de er så sinnsykt vanskelig å åpne. Før kunne jeg bare ta tak i stilken og dra til, så løsnet den. Men, i disse dager så må jeg omtrent mose bananen før den revner. Disse banene kjøpte jeg på kiwi, men det er ikke First Price. Gode på smak er de også. Noen andre som har samme problem?
Krompen - Fredag 29 feb - 09.34
Da kan jeg melde om 1 person til som stiller på start på Lillehammer. Har fått med meg en kollega som absolutt ikke kommer til å være en brems :)
Mafioso - Fredag 29 feb - 07.52
Vårtegn eller noen som driver med dirty tricks?
På vei hjem fra jobb i går i bakken på vei opp mot Feviktoppen oppservertte jeg i siste liten ett bananskall midt på sykkelstien og tenkte først med glede at min langsiktige plan for å fremme den lokale sykkelsporten (på Fevik)endelig bærer frukter. Var dette ett tegn på den første FOCC'er utendørs?

Men så snikte det inn seg en ekkel følelse (etter all mobbingen min på bloggen), var det noen som hadde lagt ut en felle for Mafioso????
Tvilen økte i styrke i morges da jeg på motsatt vei ned Strandsvingen virkelig var ute på glattisen, her virket det som noen hadde saltet bare deler av veien.....

Håper med min beste vilje det var ett positivt vårtegn og at tvilen skyldes en uberettiget paranoia....:-)
Arrangøren - Fredag 29 feb - 07.23
Racern funker som bare det i hovedstadsområdet nå om dagen... Så salg av MTB burde ikke være god nok unskyldning for ikke å komme seg ut og fryse fingre...

Vel, vel... ellers vil jeg oppfordre dere alle til å bli med på årets versjon av Sykkelkonkurransen! Sendt invitasjon til team-mailen deres... Kaptein Rykk har tatt ansvar og meldt seg på... Turbo T likeså (laget til Turbo T er så, som så, så her har FOCC sjansen til endelig å slå han...) Påmeldingsfrist imorra formiddag.

Mafioso - Torsdag 28 feb - 13.10
Flottings, gutter.

Endelig noe feite bananstappede "gooks" på veien til helgen?

Velkommen skal dere være, har du ikke offroad Stanley, tar du raceren. Vi asfalterer veien for deg i forkant, har allrede bestillt Mesta. Marsipan måltidet bestiller du hos baker'n, anbefaler de eminente kakene hos Morterud.Vi ses på Kryssen kl. 10:00...:-)
- - Onsdag 27 feb - 23.42
Det lar seg fint gjøre å sykle på ræsersykkel på sørlandet nå.
Stanley - Onsdag 27 feb - 21.57
Blir faktisk tredve til helga og skal stelle i stand til party på bedehuset! Lørdag formiddag må jeg blant annet bake blautis med marsipanlokk som du, Ivæ og Co skal trykke i trynet utpå kvelden! Og som du sikkert husker, så solgte jeg terrengsykkelen til deg! Men neste år skal jeg kjøpe meg terrrengsykkel og blir ofte å finne i Kryssen kl 10 i helgene, da jeg snart flytter til Sørlandet og blir en del av FOCC South. Ser frem til RACERSYKKEL turer i påsken!!! Håper folk er gira på det. Da kjem jeg hjem til Fevik seddu.
Rykk - Onsdag 27 feb - 20.58
okey dokey, e kommer...
Stanley du burde au sykle, du har jo BMI på nærmere tredve!!
turbo t - Onsdag 27 feb - 19.36
det er rolig fettforbrenningstempo. det trenger jo dere som trøkker i dere bananer hele tiden.
men du seniorita trenger vell ikke være redd for at det går for fort så godt trent som du tydeligvis er:)
Gainomax - Onsdag 27 feb - 15.47
BANANAS ARE FOR MONKEYS!
Konkurrenten - Onsdag 27 feb - 12.05
Senorita: Det er alt for kaldt for deg. Og for tidlig på morran til å drikke hvitvin fra camelback.
Senorita - Onsdag 27 feb - 08.55
Hvor rolig da:P? Hehe...
turbo t - Tirsdag 26 feb - 23.53
møt opp lørdag kl 10på kryssen, GSK kjører rolig langtur da på mtb
Krise - Tirsdag 26 feb - 22.56
Racing-klikkpedaler er første punkt på handleliste. Kombipedalene blir overflytta til mtb'en.
Lørdag er jeg på Løkken strand i DK og drikker og kjører offroad, så da slipper dere unna meg og bananpraten. :)
Rykk - Tirsdag 26 feb - 21.44
OK folkens nå er det nok bananprat for dette året og de neste 10 som kommer.

Krise legg banosen på hylla og kjøp deg klikkpedaler!
Er noen med ut å sykler til lørdag??
Krise, lekmann innen banan, sprit og sykkel - Tirsdag 26 feb - 20.26
Hmm... høres ut som om FOCC må nedsette en banankommisjon for alvor. Meningene og kunnskapen om denne herlige frukten spriker kraftig.
Måten man vanligvis måler alkoholen i hjemmesatt sprit på er vel en flytedings (alla badetermometer). Den funker sånn at jo dypere den synker, jo mer/mindre alkohol er det. Tror jeg. Uansett funker denne måten dårlig i bananer... ser ca slik ut: http://vinogbar.no/images/alkoholmåler.jpg
Julius - Tirsdag 26 feb - 19.43
Her i england har det blitt så populært med fair traid banaer. Dvs banaer som kommer rett fra hagen til små fattige bønder i afrika. Man får nesten ikke kjøpt annet. Problemet er at bonden ikke har hatt rå til å sprøyte de med herlige stoffer som får bananen til å se ut som den skal. Dette gjelder selfølgelig også organiske bananer. Er brun svarte bananer forsvarlig å spise? Og er alkoholprosenten i en brun banan lav nok til bruk i konkurranse sammenheng? Når sommerfugl parken i Grimastad eksisterte lot de sommerfuglene få ruse seg på gamle bananer. Tror dette er noe man bør undersøke videre. Noen som vet om en billig og enkel måte å måle alkohol inhold på en billig og grei måte? Finnes det noe som ligner på pH-strips?
Rykk - Tirsdag 26 feb - 19.25
Blir det noe sykling på sørlandet til lørdag eller? Noen som er med på en rolig langtur med offroad på asfalt?
Krise - Tirsdag 26 feb - 16.34
Jeg har lagt meg til den leie uvanen å omtale bananer som banos. Teit av meg, der er klart det oppstår forvirrelse og irritasjon blant våre lesere. Jeg legger meg flat og beklager dette! Banan, banan, banan. Sånn.
Stanley - Tirsdag 26 feb - 15.27
HELT ENIG KADENS!!! På Trondheim - Oslo ble det dessverre kjøpt inn First Price bananer, og de råtna før vi ankom Dovre! Slettes ikke bra! Foreslår vi kjører en TEST på bananer og publiserer på focc.no! Noen som vil være med i testpanelet...! PS! Krise, banos teller ikke som bananer, og kan dermed ikke registreres i statistikken! :-) Det samme gjelder selvsagt Nugatti, HAPÅ og Sjokade.
kadens - Tirsdag 26 feb - 10.57
Ærlig talt! Trodde at vi hadde vokst fra denne pre-pubertale first price-forherligelsen. Både Chiquita og Dole har god distribusjon i England. Gode, trygge merkevarer. Får du kløe i underlivet av bananene i din nærbutikk, ville jeg vurdert å gå til en annen butikk.
Krise - Mandag 25 feb - 23.44
Tvilsomt at Bama har abbonementsavtale til utlandet. Du får nok heller lete ordentlig for å finne noen banoser som duger i UK. Men du kan jo sende en mail og spør! Men det spørs om ikke banosene er like brune som de engelske før de kommer frem til deg. PS: First Price er best!
Julius - Mandag 25 feb - 23.13
Bananspisinga går dårlig. Lurer på om jeg får kløe i underlivet av de. De engelske altså. De er brune og fæle før de rekker å komme hjem fra butikken. Noen som vet om Bama leverer bananer til enkeltpersoner i utlandet?
turbo t - Mandag 25 feb - 21.22
bra rykk. men jeg ser ikke på banan som den fantastiske frukten, velger heller å spise andre ting på trening
Krise - Mandag 25 feb - 20.46
Stanley: Du må nok regne med sterk konkurranse her sørfra. Jeg har kommet dårlig ut så langt i år, men det kan fort endre seg. Er det EN ting jeg er god til, så er det så spise mye! :)

JULIUS! Åssen går det med bananspisingen i England?
Stanley - Mandag 25 feb - 20.33
Haha, bare 46 bananer Rykk! Jeg har 47stk, hi haaaaaaaaaa! Snart spist halveis til 100bananer i år!
Bananstatistikken skal jeg vinne!!!
Rykk - Mandag 25 feb - 19.43
De anbefalte bananer på NRK i dag, særlig de brune sa en dame fra olympiatoppen. I tillegg så blir man glad av bananer sa ho, haha, ikke rart livet er en lek. 46 bananer så langt i år!!! Den slår du ikke Turbo T!
Rambo - Mandag 25 feb - 14.08
Låta er helt konge! Jr. vrikka godt på fua når han hørte den... jeg er klar for videoen!
turbo t - Mandag 25 feb - 12.09
haha, dere er rå!!! er litt nervøs for å høre den. som rett før starten på et ritt, hehe
Stanleyy - Mandag 25 feb - 08.41
Ja, det blir Tøft med egen Teamlåt...! Dette har vi gledet oss til lenge! Håper den faller i smak der ute! :-)
Til tross for meget ulikt sangtalent blant FOCC-syklistene kom vi til slutt i mål med en bra låt som gjenspeiler FOCC som sykkelklubb! Takk til Tronnis i lydstudio - du gjorde en kjempejobb! Funksjonen "Britney-filter" funka særdeles bra! F.eks Espen Rykk og Haakon Krompen; dere er jo ingen sangere, men begge høres ut som proffe artister på låta! Veldig kult...! Dessverre funka ikke "Britney-filteret" på alle! Ivar var en av dem, og er dermed beviset på at lyd ikke er lett å manipulere! :-) Uanzett, dette ble: FOCC Kvalitet på lavt nivå; Sjarmerende, humørfylt og kunsterisk. :-)
Egil Nilsen - Søndag 24 feb - 22.58
Egen teamlåt - det må jeg si. Blir spennende å høre resultatet. Men ikke glem å sykle litt før sesongen starter også da!
Musikkhistorikeren - Søndag 24 feb - 22.41
Killers er fra 1981, ikke 1980!
Krise - Søndag 24 feb - 20.45
Bra å se at Rykk allerede begynner å øve på posering foran gullplata. Men er det ikke Rykk's gamle Iron Maiden-plate Killers fra 1980 som har fått en omgang med gullspray og bilderamme fra Claes Ohlson? Hører rykter om at kapteinen vurderer å spraye både sykkel og hjelm med samme spray dersom han vinner minst en øvelse i FGP i år. Signert Dag Otto-bok er visst ikke håndfast bevis nok for gullgutten vår. :)
Stoa Fysikalske Senter
Følgebilkurs
Mandag 29 jan 2007
Terminliste 2007
Fredag 29 des 2006
Sykkelritt neste år...!
Tirsdag 05 des 2006
Doping i sykkelsporten!!
Søndag 26 nov 2006