Rittsesongen nærmer seg!

Vi er kommet til april måned allerede og rittsesongen på landevei banker på døren! For mange, FOCC inkludert, er Bukkene Bruse debutrittet denne sesongen! For dere som ikke har notert datoer og tidspunkt for de ulike rittene på Sørlandet, ta en titt her: FOCCs rittoversikt for sesongen 2008. Bare å fylle kalenderen, for det er mange flotte ritt å delta i.

FOCCs prioriterte ritt i årets sesong er Bukkene Bruse, Color Line Tour, Lillhammer - Oslo, Birkenesrunden og Lysebotn - Bryne. I tillegg til dette blir FOCC garantert å finne på de fleste andre lokale rittene! OG selvsagt, pølsa i rosinen, vårt interne mesterskap; FOCC GRAND PRIX.

Men før rittsesongen starter, skal FOCC ha treningsleir på Sørlandet 11.-13.april for å prikke inn Bukken-formen! Samme helg skal vi filme og spille inn vår berømte musikkvideo! Moro!
Se artikkelen fra tidligere i år da Fevik & Omegn Cycle Club var i lydstudio: Innspilling av Teamlåt

Lørdag 29 mar 2008 Av Stian "Stanley" Mjåsund
Spam kontroll: 4 + 3 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
- - Fredag 11 apr - 19.07
hahaha med poteter og gulrøttå;) innhenta heter det kanskje:)
- - Torsdag 10 apr - 20.37
Lurer litt på hvordan Rykk inntok deg :)
Senorita - Torsdag 10 apr - 20.05
Rykk var ikke så veldig ivrig etter å prate når han inntok meg i en bakke sist Bukken. Rett og slett hoven var han;) Jeg må øve meg på å holde litt mer kjeft i oppoverbakkene så kanskje jeg kommer meg litt lettere opp.. haha ikke enkelt!
Krise - Torsdag 10 apr - 17.21
Jeg er selvsagt med på Tur2. Jeg gleder meg til å slite opp bakkene, mens jeg vet at jeg har ei blondine bak meg som sliter mer, haha. Tipper det blir stille bak meg i de verste bakkene... ikke alle er så gode til å prate i oppoverbakke som Rykk!
Anita Senorita - Torsdag 10 apr - 16.49
Hjelp, da var jeg påmeldt tur 2. Følger du etter krise?? Du må dra meg i mål, jeg må rekke en konfirmasjon kl 15:P
Jehova - Torsdag 10 apr - 14.50
Stanley har mistet lock-ringen til hjulsettet sitt. Hvordan skal dette gå?
Krompen - Torsdag 10 apr - 14.10
da er jeg påmeldt og betalt Bukken. Etter bildebevis i forrige uke og det faktum at Stanley grisa meg i alle bakker så har jeg meldt meg på i Trimklassen i år.

Ser også at CLT har flyttet målgang. Som om det ikke var nok bakker...
Mafioso - Torsdag 10 apr - 13.57
Bukken påmeldingen er nå klar, se www.grimstadsk.no....
Gammel skater-dude - Torsdag 10 apr - 10.54
James trenger stigen når han skal kjøre dropout varial kickflip 360 to faceplant i grusen, fra taket.
james - Onsdag 09 apr - 23.50
og forresten, Jarle: stigen blir der den er!
Rykk - Onsdag 09 apr - 20.12
Til den lille kompakte: du får henge deg på hjulet til ket komet, da går du iallefall ikke glipp av noen matstasjoner:-) og han er vel den eneste av oss i 6.30t gruppa såvidt jeg vet...

james - Onsdag 09 apr - 16.51
Jeg føler vel at jeg har nok asfalt i området til å få tilfredsstilt skatebehovet mitt. Siden helsetilstanden min er mildt sagt skrøpelig i disse dager, er den eneste gleden jeg har å kikke på nettsider som tilbyr sykkelporno i form av karbon og lettvektsdeler. Jeg har ingen ambisjoner om at dette skal bedre resultatene mine. Det er kun min forfengelighet som skal næres. Dessuten planlegger Jan Banan, til tross for at sykkelen hans utelukkende fungerer som kleshenger, å oppgradere til Ultegra. Føler at jeg bør ligge et hakk over ham på utstyrsfronten. I tillegg er jeg for øyeblikket eneste person i husstanden over 18 år, så det er ingen her som vil betvile logikken i å bruke et femsiftet beløp på et hjulsett.
Gammel skate-dude - Onsdag 09 apr - 16.41
Jeg trodde skatere gjerne ville ha asfaltert hele landet, fra Lindesnes via Galdhøypiggen til Nordkapp, og ikke minst i sin egen innkjørsel.
J@rle - Onsdag 09 apr - 10.37
James (kadens altså) har fått igjen penger på skatten, så nå vil han handle seg ny sykkel. Flott skal det også være. Han mener jo bestemt at sykkelen betyr mye mer en mannen oppå, og han kunne fortelle at han sparer 500 gram på å velge Dura Ace. Hjulsettet skulle være Mavic - Cosmic Carbon Pro. Men, karbon styrepinne og setepinne skulle han slettes ikke ha. "- Hvis de knekker får du ikke noe forvarsel vet du, da ryker de tvert.", kunne han fortelle.
Så får vi se da, om han klatrer på resultatlistene med slikt utstyr. Jeg for min del hadde jo ønsket at han heller hadde brukt skattepengene på å asfaltere innkjørselen sin. Og James, du kan ta ned stigen nå, feieren var der i februar.
Den lille kompakte - Tirsdag 08 apr - 23.48
Nå står 1 uke med trening i Belgia for tur, og muligens ned for å titte på Thor til søndag. Gleder meg til å ligge i rygg på FOCC opp til Hovden i år. I fjor dro GSK mesteparten av turen, så regner med vi har litt tilgode der. På Bukken blir det tri-løypa for min del, sammen med mange fra Spenst Grimstad. Hva med å sende konene og kjærestene deres med der? Jeg skal passe på de, sammen med folk fra GSK.......
Krompen - Tirsdag 08 apr - 22.31
Bolla er vel noen kg lettere enn deg og meg Rykk :) Han leker seg opp bakkene.
Rykk - Tirsdag 08 apr - 21.17
Om jeg henger med feltet opp til bakkene begynner i CLT så tror jeg det er best å danne gruppetto i den verste stigningen... ellers så kommer nok SYRE i beina... hehe. men det ser ut til å bli bra dette, Bolla er jo også med, han er jo som kjent en jevel i bakkene...

Virker som våren muligens kommer litt tidlig på GSK i år...
Mafioso - Tirsdag 08 apr - 20.45
Ikke få panikk, gutter. Tålmodighet er en dyd, innvitasjon og påmelding til Bukken kommer i løpet av ett par dager....
Krompen - Tirsdag 08 apr - 20.34
Da kom jeg inn fra noen fine drag i Maridalen. Veien er så dårlig der inne at man sykler med livet med innsats! Hvor i h.. blir det av alle oljedollarsene fra havets bunn? Forsvinner de i i Opera hølet? Herved starter jeg "Aksjon - Ny asfalt i Maridalen" Stanley og Musa: Regner dere er med på torsdag? Rolig langtur.

Tror ikke serveren til GSK har nok kraft til å klare tråkket fra vårkåte syklister som vil melde seg på Bukken. Få i gang i påmelding så vi kan følge opp drittkasting fra i fjor :) FOCC syklist i rosa er høyt oppe nå da.

Rykk, skal bli en glede å hate sammen med deg opp Bykleheiene en gang til. Jeg drar deg opp bakken om du får meg forbi Hartevann. Frekvens neste gang er du med !
Musa - Tirsdag 08 apr - 20.01
Sant nok det Krise!!

Hvor blir det forresten av Bukken Bruse 2008? Noen som har sett noe til innbydelse eller informasjon?? Er jo bare et par uker til så dette burde vi vil få sett snart!!!!???
Krise - Tirsdag 08 apr - 19.08
Stemmer. Stillesitting er det verste for ryggen, etter min erfaring. En sofahelg = dårlig rygg, en aktiv helg med trening eller fyll = bra rygg. :) Moralen er: Drikk og tren mer!
Musa - Tirsdag 08 apr - 18.21
Føler jeg har hatt nok gose intervall og spinning økter inne nå assa. Er dritt lei spinning-syklene så nå er jeg klar for en del lange uteturer.

Kroppen min Krise er en katastrofe, det vet alle. Ryggen er som en 80 årings, men det er bare å knipe tenna sammen og stå på, blir ikke bedre av å ikke trene ihvertfall!!!???
james - Tirsdag 08 apr - 18.20
Det skal gå greit. Vi tar vel følge fra fevik da?
Stanley - Tirsdag 08 apr - 18.08
Nettopp hatt meg en kanon intervalløkt. Skulle vært med Kim King of Spinn. He he. Godt å høre at du er på landeveien igjen Kim. Ser frem til helgen jeg også. Blir nok minst 3timer på sykkelen på lørdag jens. Håper du har babysitter så lenge?
Krise - Tirsdag 08 apr - 16.41
Jeg må rette et spørsmål til Musa: Sykkelen fungerer like bra som i fjor, men hva med kroppen? Er ryggen OK?

Jeg stikker ut en tur og leker meg et par runder i Grølsekleivene. Kan komme til å trengs!
Frekvens - Tirsdag 08 apr - 16.29
10 grader, sol fra en deilig blå himmel og tørre Trønder-veier! Nå skal det sykels. JIPPI!

Kim: Du ekkje rækti...
Krompen: Skulle gjerne lagt på hjul med deg i 6-timeren. Blir kanon!
Moose: Sliter du fortsatt med gamle og skeive hjul, eller er FR-1 hjula på Marvilen?
james - Tirsdag 08 apr - 16.11
Ser ut som om det ordner seg med barnevakt, så da er jeg må kl 10 til lørdag. Skal vi langt?
Rykk - Tirsdag 08 apr - 15.54
Bra Krompen...det blir kanon!!!

sitat kim krampe: Hei hei, da har klatremusa tatt frem sykkelen for første gang siden TO i fjor :-)

HAHA, e det mulig?????? er jo verre en "the blue balloons" jo...
Krompen - Tirsdag 08 apr - 15.20
Den er god Musa. Det kommer flere muligheter vettu.

Da har jeg meldt meg på CLT jeg også. I 6 timers gruppa. Gud å æ angrå! Det kommer til å bli vondt, stygt og sikkert god underholdning i baren på Hovden.
Musa - Tirsdag 08 apr - 15.02
Hei hei, da har klatremusa tatt frem sykkelen for første gang siden TO i fjor :-) etter dagens lille innkjøringsøkt så ser det ikke ut som om jeg blir noen klatrer i år heller :-) Sykkelen virket like godt 9 måneder etter siste økt, fantastisk!!!!!!!!!!!!!!!!!

Men gleder meg til å få noen økter med FOCC til helgen og uken etter, blir bra!!

Takker for tilbudet i dag håkon men en liten tur får holde for meg foreløpig.
Krompen - Tirsdag 08 apr - 13.38
Om noen bor i Oslo og vil være med i kveld så blir det oppmøte Brekke krysset kl 1830. Lange terskeldrag
Stanley - Tirsdag 08 apr - 12.51
Bra Turbo! Da sees vi kl 10. Får ta deg en tur innom Frolandskysten for å hente Linda før dere sveiper innom Kryssen for å "hente" oss klokka ti...! :-)

PS! Husk å ta med småpenger til is og kokosbolle på Livi...!
turbo t - Tirsdag 08 apr - 11.58
møter nok om endel på kryssen kl 10, jeg pigger ut 8, men sveiper nok innom der kl 10 jeg også
Krompen - Tirsdag 08 apr - 08.39
Syklet fra cafe til cafe i Toscana i helgen. Kan jeg logge det som trening?

Jeg er klar for tur i ettermiddag. Noen andre i Øst?
Stanley - Tirsdag 08 apr - 08.35
Tengel, blir det Kryssen kl 10 lørdag ...? Nesten hele FOCC er nemlig samlet på Sørlandet denne helgen, og satser på å stille mannsterke til en fin økt... ! Vi stiller nok også med fotograf for å dokumentere treningsøkten! Moro hvis vi blir mange til trening!
rambo - Mandag 07 apr - 13.28
men du har jo vært flink da, skal inrømme det. litt mere enn mine 2-3 mil hehe
rambo - Mandag 07 apr - 13.27
dere må ikke skryte sånn av rykk, han blir bare så jevli høy på pæra! ;-)
Musa - Mandag 07 apr - 12.23
Etter en helg i Bergen, med is og sol, må jeg si at det var en katasttrofe å lande på gardermoen i går ettermiddag å se at nysnøen hadde lagt seg!! For min del blir det bare å fortsette med spinningen og satser på at jomfruturen kan tas på sørlandet til helgen.

Respekt RYKK!! 40 mil på en uke!!!
Stanley - Mandag 07 apr - 10.57
Snø og minusgrader i hovedstaden! Katastrofe! Dermed er det på med spinningskoa igjen! Eller hur Kim Krampe?
Misunnelig på Rykk`s 40mil forrige uke!
Stanley - Søndag 06 apr - 20.46
Stemmer det Turbo! Skal få den med meg! :-)
turbo t - Søndag 06 apr - 20.29
ny klassiker til onsdag stanley. Gent Wevelgem som thor har vunnet tidligere
Rykk - Søndag 06 apr - 18.59
Ang. CLT: Håper de fleste er med på banketten på Hovden etter rittet!! KCK melder at man må raske på for å få en plass... Det er ikke biff til alle! Satser på å gjenta fjoråretssuksess hehe. Jeg og KET KOMET er påmeldt!
Stanley - Søndag 06 apr - 18.12
... Thor var meget bra i dag! Dessverre ble siste bakke (murveggen) litt for tøff...!
Ellers et SYKT kult ritt...! Paris - Roubaix neste helg... nok en FET klassiker! Glær mæ!
Rykk - Søndag 06 apr - 16.30
QuickStep er gode, ingen tvil om det...faan...

Krise - Søndag 06 apr - 15.38
La meg sitere meldinga jeg sendte ang. stillongs: JEG skal ikke ha stillongs, men min bukse er muligens tykkere.
Med det så mener jeg: Du får vurdere selv om du tror du trenger stillongs.
En sliten senorita - Søndag 06 apr - 14.56
Krise driver med skitne triks! "Neida, man trenger ikke stillongs e.l. under buksa nå" Jeg var jo BLÅ når jeg kom hjem jo! Og dessuten er han i storform, durer på i oppoverbakkene. E lå på 96% jo!!! Fysj, e vil ikkje sykle bukken allikavel!
Krise - Søndag 06 apr - 14.51
Takk for turen i dag, folkens. Var en fin tur i behagelig tempo, moro å sykle sammen noen stykker. Se ikke bort i fra at jeg er med på dette flere ganger!

Anita: Skal prøve å ikke sprekke blodpumpa di opp neste bakke... :)
Stanley - Lørdag 05 apr - 22.32
Tidlig økt i morra ja! Samme her! Atle Atlet og jeg skal ut på langtur i regnet! MEN vi må rekke hjem til Flandern rundt i Belgia. Sendes på EuroSport og Tv2Sport fra kl 13.00 i morra! Konge! Go Thor!
turbo t - Lørdag 05 apr - 19.29
er sikkert noen der kl 10, men vi er en gjeng som pigger ut fra kryssen kl 8, bare hive seg med
Krise - Lørdag 05 apr - 16.46
Jeg satser på å være med på tur i morgen fra Kryssen kl 10:00, regner med at det er flere som skal. Anita Senorita skal i alle fall.
kadens - Lørdag 05 apr - 16.06
Er det planer om tur i morra? Jeg har vært fryktelig inaktiv pga sykdom og elendighet de siste to ukene, men er tilbake på sykkelen nå. Har bare moderate smerter i lungene.
Anita - Lørdag 05 apr - 09.53
Stig: Kanskje jeg kan henge på deg over Rygenesletta i år også:) Jeg skal også stille i Tur 2 nemlig.

Stemmer at jeg ikke er i slaget. Tror det må være en sinna basilliusk jeg har fått! Noen som sykler i morra fra Kryssen? Vurderte faktisk å være med!
atle atlet - Fredag 04 apr - 22.57
gleder meg masse til en tur med stanley i den nye outfitten, men på den andre siden er jeg litt skeptisk til gult og svart. Men men,siden stanley er på sørlandet i morra, håper jeg han ikke går glipp av start i serie åpningen?
Rambo - Fredag 04 apr - 22.50
du og de dåpene dine sportsmaister!
Stanley - Fredag 04 apr - 22.37
Klar for å sykle søndag Atle Atlet? På tide å døpe deg!
Stanley - Fredag 04 apr - 19.21
Skulle gjerne vært med Tengel...! Men 19.-20.april må jeg fly rundt på ulike PR-møter, intervjuer med TV, radio, aviser +++. Dette er helgen hvor FOCC lanserer sin musikkvideo / teamlåt! Da må jeg som PR-ansvarlig i ilden! Rykk har jo ambisjoner om Platina, og da må jeg gøtse for å fronte FOCC på best mulig måte.

PS! Men på Bukken, helga etter, da er jeg mer enn klar! Faktisk, SUPERKLAR!
turbo t - Fredag 04 apr - 18.47
Ingen foccers på årets første ritt?? vårtråkken 20 april
Krise - Fredag 04 apr - 17.06
Tror jeg også står over. Har egentlig nok sykkelklær for en lang stund nå.

FOCC SØR: I morgen får jeg uniformene våre av sportsdirektør Stanley. Jeg har fått i oppdrag å distribuere disse rundt til trengende sørlendinger, men jeg vet jo ikke hvor alle bor. Jeg har ikke spikra noe program hittil i helga, så jeg kan levere til dere når som helst, for den saks skyld etter 16:00 på hverdager også. Kan ikke dere bare blogge meg eller sms'e meg (90 76 84 75) for ønsket tidspunkt for levering? Jeg kan jo prøve å samkjøre litt dere på Nedenes, så jeg slipper å kjøre mange turer dit, evt levere alt hos èn av dere.
Frekvens - Fredag 04 apr - 16.26
Hey hey Moose. Det høres knall ut med en ekstra jakke, men jeg venter med innkjøp til en senere anledning...
Stanley - Fredag 04 apr - 16.01
Da har jeg hentet Kalas-bekledningen! Jeg kjører utstyret ned til Sørlandet i morgen! Kanskje en i FOCC Sør kan ta ansvar for utdeling? Det er jo ikke sikkert alle har tid til å møte meg i morra! Krise, en uppgift for deg maybe?

PS! Fått tilbud på en MEGET bra jakke fra Kalas. En produkt-Nyhet!!! Vind og vanntett, meget lett og langt tynnere enn den jakka vi i dag har. Et perfekt alternativ til vår- og sommerkvelder med litt nedbør eller vind, der hvor dagens jakke blir for tykk og drakt for tynn. Jakka kan lett legges bak i draktlomma hvis en ønsker det...!

Jeg er meget kiin på denne jakka! Men jo flere vi bestille jo billigere blir det. Over 10stk så tror jeg prisen blir ca. 800,-

Noen som er interessert?
Krise - Fredag 04 apr - 12.13
Stig: Ser deg i feltet på Tur2! Jeg vet ikke helt hva jeg går til, men stiller med godt humør og rygglommene full av kraftfôr og anna snadder. Har fått en gledelig melding fra A Senorita at hun ennå ikke har kommet seg etter å ha vært syk i påska, så hun blir neppe å regne med som en seriøs konkurrent i Bukken. Eller driver hun skittent taktikkeri ved å sette forhåpningene mine høyt for så å knalle til med kjempeform? Well, I got news for you: Jeg er i kjempeform for tiden! Regner med å pleie formen med mye og riktig trening i tiden fremover også. :)
Stig- Sykkelsesongen - Fredag 04 apr - 10.58
Sykkelsersongen er i gang igjen og det er deilig. Det har vært ekstremt lite aktivitet i leiren, men nå som vårsola titter fram tiner leddene vårs og hjula har beggynt å trille. Har inntrykk av at the FOCC’ers har et bedre utgangspunkt enn Sykkelsesongen i år og at vi er ”the underdogs”. Må derfor poengtere at fallhøyden deres er relativt høy dersom Sykkelsesongen skulle gjøre det bedre enn The FOCC’ers i Bukken. Jeg har ikke hatt noe struktur på trening min i hele høst/vinter, har altså null grunnlag. Vi for se hva jeg klarer å få til på tre uker, kommer garanter til å melde meg på i Tur2.
Stanley - Fredag 04 apr - 00.03
Vi i Oslo får samle oss fremover for å trene hardt og brutalt...! Eller hva Haakon? Som sportsdirektør i FOCC skal jeg gjøre mitt ytterste for å få deg opp av "rennesteinen". :-)

Stusser forresten meget over valget til Sykkelsesongen, da de valgte å sparke sin eminente capt.
Spennende å se hva hvilke grep The Pink Ladys gjør fremover!

Uansett, som Rykk alltid sier overbevisende; We are going to sink the pink!
Krompen - Torsdag 03 apr - 23.13
Tror jeg legger opp som syklist... Avsatt og feit.
- - Torsdag 03 apr - 19.47
Mafioso: snart påmelding til Bukken eller??? Får dere nye drakter til bukken?
Krise Cola - Torsdag 03 apr - 16.43
En kveld uten focc.no er en bortkasta kveld. I går lagde jeg meg noe mat og kikka på Kill Bill i stedet for å blogge. Ah, hvilket tap for menneskeheten! Glad vi er back online!
Svein B - HSK lus - Torsdag 03 apr - 14.52
Jeg hadde en kanon trening i går med FOCC avdeling Stavanger, Rykk og Jørgen . Det ble 3.15t langtur med innbakt 35min effektiv sone 3 og 4. Dette var ikke lapskaus, dette var komla med dott i !-)
Musa - Torsdag 03 apr - 12.43
Satser på at jeg er med på en ute tur til uken igjen dersom FOCC-øst har planer om det.

Ser frem til sykkelsamling på Fevik igjen også, er for lenge siden sist for min del. Har også planer om å være på fevik hele uken etter så da regner jeg med at vi kjører noen økter folkens??
Ex-Kaptein - Torsdag 03 apr - 12.34
Ble en fin tur i går. 6,5 mil i regnet. Latterlig kald da jeg kom hjem. Overgangen fra Captein til flaskebærer ser jeg ikke på som en nedtur :)
- - Torsdag 03 apr - 12.26
er det sykkelsesongen som prøver å sabotere mon tro?
Vevmestaren - Torsdag 03 apr - 11.53
Ja, da er vi tilbake på nett igjen. Grunnen til nedetiden var en brutt fiber kabel en eller annen plass sentralt i Arendal. Slikt lika vi sletts ikkje....
M - Torsdag 03 apr - 11.49
Godt at nettsiden er opp igjen, blir jo helt hjelpesløs når den er nede....
Musa - Torsdag 03 apr - 11.46
For vår del tror jeg det er en fordel at Krompen er vervløs. Slik unngår vi informasjonslekk begge veier :-)
- - Torsdag 03 apr - 11.45
tror du jah;)
Krise, som aldri blir kaptein :) - Onsdag 02 apr - 16.16
Jeg føler ikke det er noe offer å måtte si fra seg kapteinsstillingen hos de rosa panterene for å ha en noe mer anonym, men viktig, rolle hos FOCC. Hos FOCC er alle like viktige, uavhengig av tittel, navn eller verv.
Krompen - Onsdag 02 apr - 14.16
Hva jeg må ofre for å sykle i gult og svart.... http://www.sykkelsesongen.com/index.php?option=com_content&task=view&id=150&Itemid=1
Krompen - Onsdag 02 apr - 09.25
http://www.tv2.no/sporten/sykkel/article1725088.ece
Stanley - Tirsdag 01 apr - 22.33
JEG ER MED KROMPEN! Avtaler møtested i morra! Sykler på gamle hjul...! Håper de holder en tur til...!
Krompen - Tirsdag 01 apr - 22.14
Focc Øst: Snøen er borte. Tur i morgen kl 18. Gamle Byen, over Ekeberg og Gamle Mossvei. Hvem er med?
Stanley - Tirsdag 01 apr - 20.51
Ja, dessverre kom CLT på en meget dårlig dato for flere FOCC-medlemmer! Midt i eksamenstid for enkelte, noen skal på jobbreise, andre på jobbkurs og undertegnede skal "føde"! Synd vi ikke kan stille alle mann alle, for CLT er et helt KONGE ritt.

MEN når det er sagt, skal bl.a vår kaptein Espen Rykk, Bjørn Bolla og Haakon Krompen stille i 6-timers pulja! I tillegg stiller Ket Komet, Kim Krampe og Karl Kleiva! Håper også på deltakelse fra Finansen Hansen, Ron Rambo og Jan Banan! Så en god gjeng blir vi uansett. I tillegg stiller vi selvsagt med egen fotograf og egen følgebil, type Volvo 850...! Broooooooooooom...!
Otra il/sykkelgruppe - Tirsdag 01 apr - 16.59
Virker som det er dårlig deltakelse fra FOCC på årets CLT! Hva er det som skjer?
Frekvens - Mandag 31 mar - 11.34
Hipp hurra for Krompen som fyller år i dag! Gratulerer så mye.

Moose, du burde kanskje benytte deg av Rambos tilbud under treningsleiren. Da er du nok fit for fight under Bukken og henger med opp Mjåsen-kleiva...
M - Mandag 31 mar - 10.13
Fra kjukkas til kjekkas!! :-) Moro!!!

http://www.grimstadsk.no/newsDesign54.asp?news=1509
Musa - Mandag 31 mar - 08.42
Skal si redaktøren tar seg friheter med å aventere på nettsiden vår. Spørs om ikke kassereren sender regning for det assa!!!!???

grattis på etterskudd Kromp
Rykk - Søndag 30 mar - 22.30
http://www.bikebrothers.no/index.php?option=com_wrapper&Itemid=112

Gode tips for vedlikehold av sykkelen!
Krompen - Søndag 30 mar - 22.06
Det stemmer Stanley. Dagen har vært meget tung.....
Stanley - Søndag 30 mar - 16.22
Haakon Krompen, fyller tredve i disse dager! Mener det er i dag! GRATULERER!
Og ingen grunn til bekymring, for det er etter fylte 30 man er på topp som syklist...!
turbo t - Søndag 30 mar - 13.49
haha.veldig bra stanley. dette er noe som kommer til å selge som varmt hvetebrød. jeg kan feks stå før starten på bukken og signere body til alle barna
Rambo, ikke kvakksalver - Lørdag 29 mar - 18.39
Nå|er jeg på besk hos Rykk i Stavanger. Vi har ikke lagt opp til noen form for trening, men deriimot masse kos og hygge. Rykk knallet bl.a til med ytrefilet av rådyr i går, ikveld tar vi litt fòr ute.

Ellers er jeg i byen hans for å bli klokere på menneskekroppen, jeg er på kurs med andre ord.
Jeg har bl.a fått fikset kneet mitt som ble helt gåent etter sykkelturen med stanley og rykk...Det er fullt av spesialister her inkl meg! hehe,

Hvis det er noen som kunne tenkt seg en undersokelse og litt behandling for et eller anna i skulder, armer, bein, hofter knær e.l, hadde det vaert fint å kunne teste litt. Ta kontakt på tlf eller mail.
Dette koster selvsagt ikke noe(med mindre det blir jevli mye behandlinger), og vil vaere nyttig for meg og dere evt.
Husk, vond muskulatur, ledd smerter er som regel lett og kvitte seg med! (så lenge det er rett behandler)
Behandlingen er selvsagt det jeg har hatt på kurs denne helga(triggerpunkt behandling m/nåler mot svekket musklatur eller andre dysfunkjsoner). Som sagt, det funker kanonbra! Mitt vonde kne ble bra etter 10 min!!!!!

Mvh Ron Rambo, fysioterapeut
Stanley - Lørdag 29 mar - 12.51
Se webshoppen Tengel. I forbindelse med at du er nybakt far, har FOCC laget noe du bør kjøpe til minsten!
Stoa Fysikalske Senter