FOCC Challenge 2009

 

 

Mandag 27 jul 2009 Av Stian "Stanley" Mjåsund
Spam kontroll: 5 + 4 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
Gruber - Lørdag 01 aug - 17.20
Takk til FOCC for et kjempegodt tiltak og strålende arrangement! Håper virkelig dette blir på årlig basis.

Når det gjelder selve rittet for min del, må jeg si meg veldig godt fornøyd. Ikke minst med at jeg klarte målet mitt; nemlig slå samtlige GSK-syklister. Jeg klarte dessuten karrierens første pallplass!
Vinneren vant dog fortjent... ikke bare gikk han lettest oppover, jammen så spurten han raskest også... honnør til Theis!

Føler jeg også må takke Torleif Tollekniv og ikke minst Teglstein Tengel... Føringene dere tok på vei hjem var vannvittige. Skjønner ikke hvor dere tar det fra (eller jo det skjønner jeg forsåvidt... det er vel de 15 timene på sykkelen i uka som gjør susen...).
Lance Armstrong - Lørdag 01 aug - 08.25
Can I come? I have won Tour de France 7 times and on on the podium.
lille - Fredag 31 jul - 23.58
kan jeg melde meg på her så seint?
rudi lilleødegård.
ACC.
mitt siste landeveis ritt var bukken ca 2,40 og sommern har gjort sitt på formen.
litt seint men bedre seint el aldri ses i mora.
Rykk - Fredag 31 jul - 23.19
Starten går fra parkeringsplassen ved Fevik Skole...
Stanley - Fredag 31 jul - 22.27
Startliste2.JPG
Her er siste oppdaterte startliste, kl 22.00 i aften!

Stadig noen endringer altså, men det er stort sett kosmetiske endringer som er blitt gjort! Noen ekstra deltakere er kommet til siden sist, og noen er dessverre gått ut pga sykdom osv. Det vil si at tidsdifferansene mellom gruppene er omtrent som de har vært hele tiden... Bortsett fra de gruppene som har gått fra å være 2 til 3 stk deltakere; de har fått 1minutt senere starttid i forhold til utgangspunktet.

Dette blir kanon! Espen Rykk og undertegnede kjørte til Evjei i dag for å merke løypa. Det står nå skilt 5km, 1km og 200meter før mål. Oppløpet er ca 150meter langt, strake vegen!

Vi ses i morgen før kl 09.00.

NB! Husk at tempoutstyr ikke er tillatt!
Jon L - Fredag 31 jul - 21.44
Jon Lyshaug melder seg herved på.
4.22 på herefoss rundt. Midt i mellom "Komet", Stanley og Rykk.
Dere får velge gruppe.
Klubb; Sevan BIL
Beklager sen påmelding, fikk vite dette i dag!!
Frekvens - Fredag 31 jul - 21.06
Hei du Lille. Det er bare å stille opp i morgen tidlig, men fint om du sier ifra i løpet av kvelden....

Jeg gleder meg stort til FOCC Challenge i morgen og satser på å spise opp grillpølsene før Ove Steingal, Taverna Tengel og Co triller over mållinja :-) Knus på!
Stolt Rambo :-) - Fredag 31 jul - 21.06
Som en del av det medisinske støtteapperatet i klubben har jeg vært fraværende denne uken. Har vært opptatt med familieforøkelse og har derfor konsentrert meg om å ta vare på mor og barn, og ikke de normalt friske foccerne. Men når det er sagt, skal jeg sykle som en gud i morra, så lengt det holder hvertfall. ;-) man blir faktisk sliten av bare å se på også gitt.

Ellers håper jeg flest mulig er med på "banketten" senere på kvelden. !? Da skal det hvertfall feires fra fra min side!!
Gruber - Fredag 31 jul - 20.08
Hmmm... enda mer sjukdom i FOCC. Er det grunn til å stille spørsmålstegn til det medisinske støtteapperatet i klubben når flere av syklistene går glipp av et av sesongens viktigste løp? Eller er det kun taktikk sånn at dere får rokert på startgruppene rett i forkant av start...?
Nei, jeg sier som Taverna Tengel; Har du ikke feber, så kan du sykle...
lille - Fredag 31 jul - 19.26
er det åpent for alle?
og vis er det bare å stille opp i mora tidlig?
Finansen - Fredag 31 jul - 18.55
Tror det blir dårlig med Hansen seier imorgen, nå må nok jeg også legge inn årene. Den beryktede Svineinfluensaen vil ikke slippe tak. Så dere som stiller for ha lykke til......
Stanley - Fredag 31 jul - 10.45
I morra braker det løs, og det er meldt OK vær! Håper alle er klare til fight (!) For min del har det blitt dårlig med trim den siste uka, pga sjukdom og babysitting :-) men jeg er klar til dyst, og gleder meg til å forhåpentligvis trille først over målstreken sammen med Kim Klatremus og Ket Komet i gruppe 5, Team Max Puls. Det blir garantert hardkjør å holde unna for all de som jager bak! Uansett, måtte en FOCC`er vinne i morra, det hadde vært moro!
Rambo - Torsdag 30 jul - 23.42
Maybe baby jeg kommer... :-)
Rykk - Torsdag 30 jul - 21.11
Jeg og Frode skal ha en rolig preikeøkt i morgen klokka 12. Møtes på ESSO.

Noen flere som er med?
Stanley - Torsdag 30 jul - 21.07
Ny oppdatert startliste er lagt ut kl 20 i aften. Se nyheter.
gabbafæn - Torsdag 30 jul - 13.00
synes gabba ser lettere forbanna og lei ut av frekvens jeg
Ket - Onsdag 29 jul - 23.57
011_2.JPG
Godt foto av et par focc syklister og et par fra en annen klubb.
Fra venstre: Brett Lancaster (Cervèlo), Ket Komèt (Focc), Frode Frekvens (Focc) og Gabriel Rasch (Cervèlo).
Legg merke til hvor gode busser Frode og Gabriel allerede har blitt... :-)
Torbjørn - Onsdag 29 jul - 17.53
Kommer forhåpentligvis heim fredag,men med 14 dager nattskift spørs det om eg orker stå opp lørdag.Og registrerer at eg ikkje kan forsove meg mykje før eg er sist i feltet:)
Gruber - Tirsdag 28 jul - 23.55
Ingen tvil om at det er i Ændal det skjer imorra. Regner med at Tuborg Tengel kjører på seg så mye melkesyre at han fortsatt sliter med stive bein og blir litt "dvask" på lørdag... Med andre ord, vi må alle heie og oppmuntre Tiquila Tengel sånn at han går skikkelig, skikkelig langt ned i kjelleren...
Krise - Tirsdag 28 jul - 23.25
Hvis dere lurer på hva dere skal slå ihjel dagen med, så anbefaler jeg å la sykkelen stå hjemme i garasjen, og komme til Arendal sentrum og se Thor Hushovd, Brett Lancaster, Gabriel Rasch, Edvald Boasson Hagen, Tengel, et par Dølemojegere, Geir Bizkit Bigsård og resten av norgeseliten knive om seier i gaterittet TS Grand Prix Arendal. Dette blir helt rått! Ta med koner, børn og venner og se litt Formel 1-sykling på nært hold!
Råkkelåret - Tirsdag 28 jul - 22.40
Men på Rykene å i Froland er det vel altid rally uansett.
Rykk - Tirsdag 28 jul - 10.50
Ifølge hjemmesidene til rally grimstad så er det ingen av løypene som går i vår trasè.
turbo t - Tirsdag 28 jul - 10.31
tror det kan bli et problem på reiersøl da det arrangeres rally der på lørdag morgen. håper noen har tenkt på dette.
Frekvens - Tirsdag 28 jul - 07.37
Dette blir kanon boys! Moro med FOCC Challenge igjen :-)

Flott å se Peder Pedal tilbake i manesjen og klar for en sykkeltur, og ikke minst at Grøsle-gutta også stiller til start. Ingen tvil om at det blir action fra start til mål i år også, spesielt med gjengen fra GSK halsende både foran og bak.

Bollis: Det er selvfølgelig lov til å danne større grupper og kjøre med de man innhenter eller blir tatt igjen av. Dette er ikke en treningstur som skal ligne på lagtempo, men derimot en første-mann-til-Evje hvor startordningen er som en jaktstart. Etter hvert som vi tar igjen gruppene foran oss Bollis, er det bare å knuse på videre... Vi gir oss ikke før Førstelaget er kjørt inn :-)
Bolla - Tirsdag 28 jul - 00.41
Spørsmål: Om det blir innhentinger, er det da tillatt å danne større grupper, eller må innhentet gruppe pent legge seg 8 -10 meter bak?
Forøvrig stiller jeg meg uforstående til at Peder Pedal og Sjur Lur skal starte 5 minutter før meg. Burde vært motsatt, men jeg liker tøffe utfordringer. Forøvrig ser jeg spenningsmomentet med å sette Frode og Bolla på 'lag'. Ja, dette blir gysar, gruer meg allerede.
7r - Tirsdag 28 jul - 00.05
Jeg tror forhåndsfavoritten er Ron! Han knuste meg i FGP i fjor, men starter 20 minutter foran meg i årets Challange! Ser forresten at jeg har byttet gruppe. Nr. 3 og 4 fra fjorårets FGP har dermed nr. 11 jagene etter seg. Jeg er stolt over min rangering, men våger ikke å juble før jeg kommer til Evje. Håper jeg får ligge endel i dragsuge av den store sykkelveska til Peder.
james - Mandag 27 jul - 22.41
Hvorfor har den store mannen på illustrasjonen over styret feil vei?
Gruber - Mandag 27 jul - 22.21
Ja ingen tvil om at dette blir kult!
Tipper det blir stor spenning rundt hver eneste sving for å se om en er i ferd med å jakte ned noen bytter... og så blir det nok til å kikke seg under armen for å se om en blir jakta på i enden av hver slette... gleder meg!
Og igjen... min personlige målsetning er å komme før hele GSK-gjengen til Evje...
Stanley - Mandag 27 jul - 21.56
Rettelse: ... det er umulig å forutse hvem som vinner årets FOCC Challenge!
FOCC - Mandag 27 jul - 21.50
StartlisteFOCC_Ch2009.jpg
Startlisten:
Stanley - Mandag 27 jul - 21.50
Etter mye diskusjoner, beregninger, kartleggginger og utregninger, er endelig startlisten for FOCC Challenge lagt ut (!) Dette blir spennende folkens! Tror og håper vi har truffet bra med puljevalg og tidsdifferanser! Vi har gjort så godt vi kan for å lage realistiske utfordringer til hver enkelt, uansett nivå! Alle er i utgangspunktet potensielle vinnere! Alle skal ha en realistisk mulighet til å stikke av med seieren!

Målsetningen er at rittet skal være spennende til siste slutt (!).... og en ting er helt sikkert; det er umulig å forutse hvem som vinner årets FOCC Grand Prix!
rykk - Mandag 27 jul - 21.42
Som det står i artikkelen til Stayle Stanley så blir det en samling i Ændal på kvelden for de som ønsker det, påmelding pga bord booking...

Og det er startnekt med tempoutstyr...(ikke noe tempo dong i år Bolla)

For mer details, les atikkelen...
Stoa Fysikalske Senter