FOCC Grand Prix er i gang!


Dagens tempoetappe ble gjennomført med stil.

Et engasjert publikum ble vitne til mye bra sykling fra 17 deltakere.
Vinneren ble Bjørn Bolla med tiden 11.08, kun 2 fattige sekund foran Rykk.
Frekvens fikk 3. plass, Stanley 4. plass og Kim 5. plass.

.... et meget spennende utgangspunkt for etappene i morgen.

Fredag 21 aug 2009
Kommentarfeltet er lukket...
Kommentarer
Rittleder FGP - Søndag 23 aug - 12.50
Takk til alle deltagerene for en fantastisk god innsats under årets FGP. Det ble en atter en hard batalje og et artig klubbmesterskap med god kjøring under alle 3 etapper. Gratulerer til alle ryttere for vel gjennomført!

Flott er det å se så mange entusiastiske tilskuere som er finne langs løypene. Like imponerende er det å se utviklingen av det flotte tidtakingsprogrammet som er designet av Løypesjef Ket Komet med god hjelp fra Bollis. Det gav god presentasjon av tider og poeng underveis. Vaktsjef Krise utførte også en solid jobb i år som sliter, vakt og funksjonær. Stor takk til dere begge.

Vi sees igjen neste år :-)
Rykk - Søndag 23 aug - 11.40
For en helg! Herlig :-)

Greit nok at vi kjører stil på banketten, men Rybakk som pauseinslag e vel noe drøyt Rambo! Nå har mi vel ikke råd til pølser på FOCC Challenge neste år??
Rambo - Søndag 23 aug - 11.15
Har røyka sokkene dine krompen, eller er du bare høy etter 3. pl i går?
Krompen - Søndag 23 aug - 10.49
Noen som vil trille en tur i dag?
ivæ "huntermeister" - Søndag 23 aug - 03.30
e kommet mæ heim fra byen nå så blei nok ikke noe brun trøye på me.. varnoen tøffe ettapper ida så må nok ha litt vann nå før e tar kvelden... men har jo pils i kjøleskapet:)
Stanley - Søndag 23 aug - 02.52
Da er Focc Grand Prix over for denne gang! Nok et veldig bra gjennomført ritt. Vi blir flinkere og flinkere, både til å sykle og arrangere. Moro! Flott bankett i dag på Rica Grimstad hotell. Gratulerer med seier sammenlagt Rykk. Imponerende! Personlig er jeg meget godt fornøyd med 6.plass sammenlagt. Gleder meg allerede til neste år.
RUSLEBILANSVARLIG - Lørdag 22 aug - 23.19
Mens nesten alle i focc kjemper om å bli mest drita å ubrukelige amøber, sitter e på jobb. Noen må holde norge i gang mens andre stikker på fylla vet dere, he he...
mor Frekvens - Lørdag 22 aug - 20.29
Vel blåst Gutter.I skrivende stund koser dere dere nok.Gratulerer til dere alle.Skulle dere se ei flue på veggen i kveld,har jeg bare tatt en tur innom.Hi hi. Klem fra mor Frekvens...




Bolla - Lørdag 22 aug - 18.20
Grattis Espen, vel fortjent, skjønt jeg synes litt synd på Frode i dag, han kjørte som vanlig fryktelig sterkt og sparte seg aldri. Selv måtte jeg legge inn årene tidlig på 3.runden. Synd, for nå må vandrepokalen ned fra hylla...
Og grattis og til Håkon, imponerende. Takk til Sjur som tauet meg inn til en verdig 5. plass.
Nå skal det bli godt å vile ut beina resten av helga, kjenner jeg trenger det.
Ket Komèt - Lørdag 22 aug - 18.16
Sammenlagt_3.PNG
Dette var bra Rykk! Gratulerer! Vel blåst alle sammen. :-)
Pedsl - Lørdag 22 aug - 17.58
Gratulerer med seieren Espen. Ser vel ut som at hr James må på en ekstra sykkel tur etter tirsdagens blogg. Men Frode en2 plass er jo kjempe bra - gratulerer med det. Haakon du imponerte og med så gode bein blir nok Birken lett for deg..tror nok ikke slå deg i år... Nå er det vel snart tid for en kald øl. Regner med at Ivar har helt i seg et par allerede..
Krompen - Lørdag 22 aug - 17.47
Vel blåst alle sammen. Grattis til Rykk. Bankett neste!
Rykk - Lørdag 22 aug - 12.53
Det var en morro etappe! Kult å gå i brudd, men kjipt å bli tatt igjen når det e 10m igjen... Vel blåst, snart ny etappe:-)
Ket Komèt - Lørdag 22 aug - 12.42
etappe2.jpg
Detaljene fra etappe 2:
james - Lørdag 22 aug - 12.40
gratulerer frode! Du er min definitive favoritt. Utrolig skuffende å måtte slippe feltet, men lunger og hals er ikke bra i dag. Syklet meg elegant ut av topp 10 der, Jeg stiller uansett opp på 3.etappe, så får vi se om jeg i det minste klarer å fullføre.
krompen - Lørdag 22 aug - 12.34
Grattis til Frekvens og takk for at jeg fikk henge med på 2.etappe. Utrolig morsom løype. Beina høyt og fokus på næring her nå.
Rykk - Lørdag 22 aug - 12.23
Har du resultatet på 2 etappen også Ket?
Ket Komèt - Lørdag 22 aug - 12.12
spurt22.jpg
Spurtpoeng:
Ket Komèt - Lørdag 22 aug - 12.11
sammenlagt22.jpg
Det var noen mangler i de listene over, så de kommer på nytt. Sammenlagt:
Ket Komèt - Lørdag 22 aug - 11.53
spurt2.gif
Spurtpoeng etter to etapper:
Ket Komèt - Lørdag 22 aug - 11.52
sammenlagt2.gif
Sammenlagttidene etter to gjennomførte etapper:
Redaksjonen - Lørdag 22 aug - 00.22
IMG_9760.jpg
Topp 3 på dagens tempo!
Stanley - Lørdag 22 aug - 00.10
Vel blåst 1.etappe av FGP 2009! Grattis Bolla! Du knuste Espen og tempomonsteret av en sykkel med to sekunder!
Nå har du et tøft utgangspunkt... med bl.a. Frekvens og Rykk jagende bak!!! Dette blir en gysare! Haha, konge!!! FGP er utrolig moro! Gleder meg til i morgen!

Personlig er jeg meget fornøyd med å bli nr. 4 i dag. Plasseringsmessig helt perfekt. Trioen i tet er det lite å gjøre noe med uansett (!) :-) Jeg er spesielt fornøyd med å komme under 12minutter, særlig med dagens tøffe vindforhold fra Nedenes og hjem! Føler jeg er i samme situasjon som i fjor, i forsvarsposisjon! Blir nok i tøffeste laget å holde 4.plassen helt inn, men jeg skal gi alt, så får vi se hvor det ender! Tipper Ket Komet har en plan i morra! ;-) Her må man være på hugget (!)

Jau jau... vi ses i morgen til en garantert fartsfylt og spennende 2.etappe! Blir tøft....
7r - Fredag 21 aug - 23.46
Imponerende av Stian og Kim. De forbedrer begge tiden mye fra i fjor selv med sterk motvind. Bollis, Espen og Frode har klart å holde tilnærmet samme tid. Jeg syklet 7 sek dårligere enn i fjor. Min differanse til de overnevnte har økt fra i fjor, men stort sett har de fleste merkt motvinden og jeg ligger derfor ikke så dårlig ann i forhold til mange andre. Skal jeg avansere kreves det offansiv kjøring og det gleder jeg meg til. Her blir det brudd!!
Krompen - Fredag 21 aug - 23.01
Bra kjørt av alle sammen og meget imponerende sykling av enkelte gitt. Bøyer meg i støvet eller støvskyen som ble igjen :)

Kul rampe. Gleder meg til i morgen!
Frode Frekvens - Fredag 21 aug - 22.54
Oj oj oj! Havnet jammen bak i sekken denne gangen også. Stiller meg i rekkene og gratulerer en meget overbevisende Bollis. Du vant fortjent i dag, må nok innrømme det :-) Tror alikavel ikke ting er avgjort, dette var implementert i mine beregninger for kampen om gult...

Mange sterke resultater i år igjen, og veldig artig å se både publikum og deltakeren kose seg i målområdet etter endt etappe. Det er bare å glede seg til fortsettelsen. Løkke te :-)
rambo - Fredag 21 aug - 22.15
Gratulerer til bolla og espen. Dere kjørte sinnsykt bra! Jeg er også utrolig imponert av Stanley og Kim som kjører kanon bra i dag, utrolig bra. Bra av krompen som kjører uten tempostash også! Tar av meg hatten for dere. Nå skal det kjempes for topp 10. ;-)

Takk for flott rampe Sammy! Fantastisk flott håndtverk, og orginalt !!
Rampen - Fredag 21 aug - 22.13
Imponerende prestasjoner på dagens tempo,noen overraskelser blir det alltid.........
Filmen fra dagens etappe kan bestilles på eikelisam@hotmail.com til pris 99.90 minus moms
Rykk - Fredag 21 aug - 21.54
Meget bra tempo i dag Bolla. Det var et stort nederlag for meg å bli nummer 2 i dag, med sykkel i toppklasse ifra Lotion Trond. Sykkelen funka meget bra, og jeg følte jeg hadde taket på deg til vending. Men motvinden tilbake var steintøff og sugde krefter ut av beina.

Imponerende startrampe i fra Eikely båd! Bra jobba Sam
Bolla - Fredag 21 aug - 21.39
Takk for den Ket, bra tidtakingssystem, du har tydligvis fått bort barnesykdommene fra i fjor hvor det bare ble 2. plass på meg. Nå er tydligvis systemet bugfritt ;-) Rykk kjørte kanonsterkt og hadde overtaket på meg ved vending, så jeg måtte skjerpe meg max for å kjempe mot stive bein i håp om at kanskje Rykk også ville slite i motvinden tilbake. Frode, sparer du beina til i morra, hvor du skal ydmyke oss totalt? Du sykla jo fortere i motvinden over til Evje enn det jeg klarte i dag? Jeg skjønner ikke helt dette, men jeg er overbevist om at Frode kommer til å brilliere og fillleriste oss andre i morra. Jeg gruer meg, kommer ikke til å sove godt i natt.
Ket Komèt - Fredag 21 aug - 20.45
sammenlagt1.gif
Poeng og tider etter prologen ser slik ut:
Ket Komèt - Fredag 21 aug - 20.38
prolog2.gif
Dagens prolog med mange gode tider i vinden!! Gratulerer Bolla! :-)
Stoa Fysikalske Senter