Stanely har fått det som han vil; Focc går tabloid!



" - Jeg vil ha større bilder, større overskrifter og en mer tabloid feel før det lysner av dag 1 oktober!", var kravet fra Stanley tidligere i høst. Nå har han fått det som han vil.

Onsdag 30 sep 2009
Kommentarfeltet er lukket...
Kommentarer
Bolla - Lørdag 10 okt - 21.31
Hove Triathlon gutter! Ja det hadde vært morro om vi kunne blitt en hel gjeng fra FOCC! Kråleteknikk, Frekvens, jeg er amatør på området, men riktig pusteteknikk er helt avgjørende. Det mange gjør feil er at hode holdes for høyt i vannet, du skal ikke se fremover men rett ned mot bunnen, og vrir hode så vidt til _siden_. Så lenge hode holdes i vannet og man opprettholder en viss fremdrift, så pløyer hodet en liten bølge som gir en 'puste-lomme' hvor du kan snappe luft et kort øyeblikk. Tror jeg snapper luft i det armen er i avsluttende fase av et arm-tak. Så fort man har snappet ny luft vris hode tilbake ned mot bunnen. Og man blåser ut under vann.
Hele kroppen fra hode, nakke, ned gjennom hele kroppen skal gli vannrett som en 'stokk' i vannet.' Løfter man hode opp av vannet presses resten av kroppen dypere i vannet og motstanden øker. Samtidig som man ofte blir liggende mer 'skrå' i vannet med bena hengende dypere.

Når armene vekselvis føres frem: Albuespissen skal være høyeste del av kroppen over vannflata, ikke håndflata. Får å tvinge inn teknikken kan du la fingerspissene så vidt stryke vannskorpa _tett_ inntil kroppen på arm-returen frem mot et nytt crawl-tak.

Skulle gjerne vært på bankett med sykkelvenner i kveld, men jeg har andre og som jeg gjerne vil tilbringe kvelden sammen med. Lykke til med fest og trening alle sykkelvenner.
Frekvens - Lørdag 10 okt - 20.26
Beklager den Krompen. Skal selvfølgelig si ifra neste gang :-)
Gruber - bra kjip i kveld... - Lørdag 10 okt - 17.50
Har meldt bud med et par GSK-syklister, men jeg må desverre melde avbud på banketten... kjipe greier altså!
Men håper jeg får liten smak av stemningen i form av en flott fotoreportasje i etterkant...?
Krompen - Lørdag 10 okt - 12.12
Kult om dere sier fra neste gang dere sykler i Oslo
Gruber - Lørdag 10 okt - 07.48
Poenget med å "ligge på hjul" Tåleif, er jo faktisk å ligge der... hvis du slipper hjulet så blir det jo like tungt som å være i front...
ivæ "huntermeister" - Lørdag 10 okt - 00.08
mulig det rambo:) fare for naspil imorra men ikke så populært i pensjonistblokka lenger... skjønner ikke hvorfor men.. kan jo ikke være så vanskelig å slå av det jekla høreapparatet om natta
rambo - Fredag 09 okt - 23.24
Er det sykkelnachspiel i pensjonistblokka på Nedenesi morra Huntermeister? Så kan vi kansje få testet hvordan GSK gutta holder seg i tet når morgentimene nærmer seg.. ;-)
Tannhjul - Fredag 09 okt - 21.52
Gruber :
Lot Joker gutta ligge forran på lørdag, men det var ikke lettere å ligge på hjul.
Vanskelig dette med sykkling!!!
Frode Fravær - Fredag 09 okt - 20.23
Klatretur blogg.JPG
FOCC Øst har startet oppkjøringen mot 2010 og gikk med krommet rygg i gang med å sluke høydemeter. 1030 høydemeter fordelt på 36 km hvor første stigning var Grefsenkollen og andre stigning opp forbi Holmenkollen og til Tryvannstårnet. Småkald nedkjøring med duskregn og 3 grader... Vi gleder oss til fortsettelsen :-)
Gruber - Torsdag 08 okt - 20.26
Tannhjul:
Nå har jeg latt deg, Tjostolv Tengel, Fenalåret og diverse andre, ligge i front i, ja stort sett alle rittene jeg har stilt opp i... Du må da ikke tro at det er tilfeldig... trodde du hadde syklet nok nå til å skjønne at det er langt lettere å ligge på hjul enn å "pushe vind" framme i tet...
Nei, du har fortsatt mye å lære når det gjelder sykling...
Tannhjul - Torsdag 08 okt - 20.10
Still nå opp på rittet også gutter!! Kanskje der ska få lov å ligge litt i front
Stanley - Torsdag 08 okt - 17.37
Bankettstart kl 1900!
Rambo - Torsdag 08 okt - 17.02
Kansje du har mulighet til å vinne Hansemann, siden de andre bare kommer til å tulle??! ;-)
Gruber - Torsdag 08 okt - 15.47
Da noen tydeligvis ikke tar det såkalte treningsrittet seriøst (ref. "tøyseritt" og "sjampagne på flaska") kommer jeg ikke til å stille opp... imidlertid ønsker jeg å være ganske useriøs og tøysete seinere på kvelden... så da lurer jeg egentlig på når dørene åpner til selve banketten?
Ivæ-fan - Torsdag 08 okt - 10.37
Kan man bruke svømme-egg og sånn brunt rundt flytebrett under svømmingen?
Frekvens - Onsdag 07 okt - 22.57
Bollis: Brødrene Hansen og Frekvensen har tenkt å være med på Hove Triatlon i 2010. Hva må legges ned av trening for å klare å komme seg gjennom 1500 m svømming, 40 km sykling og 10 km løping? Jeg er spesielt spent på svømmingen. Nytter vel ikke å legge i vei med klassisk bryst eller rygg her. Det er vel kråling som gjelder? Har du noen tips for å forbedre kråleteknikken?
turbo t - Tirsdag 06 okt - 16.24
blir stilig med et tøyseritt. tipper bisgaard skal ha sjampanje på flaska.
Geir Bisgaard - Tirsdag 06 okt - 13.30
Terrengritt til lørdag (grus/asfalt)...
Starten går kl 12.00 ved Landvik i Grimstad.
Ellers må alle huske å melde deg på festen som starter kl 19.00 på TYHOLMEN.
Påmelding til linda@tsgpa.no
rambo - Mandag 05 okt - 22.46
Felles treningstur torsdag kl 1715 fra Esso. Noen andre som er med?
Frekvens - Fredag 02 okt - 21.14
Hepp hepp, Dr F. Vi tar gjerne veien mot Grøsle og kan møtes på kryssen ca 1025. FIne greier du...
Gruber - Fredag 02 okt - 20.57
Så sant ikke Krise har ballbingen klar så må jeg melde avbud imorra også... Kjipe greier, for jeg har sjeldent vært så motivert for å sykle som jeg er nå om dagen... God intervalløkt!
dr F - Fredag 02 okt - 20.12
hvilken vei drar dere frekvens, hvis det er mot grøsle så kan jeg jo møte dere type 10.20-25 på kryssen? Jeg kjører ikke intervall, men styrketråkk opp grøsle dog på denne tiden av året.
Frekvens - Fredag 02 okt - 20.03
Hvem er med på trrrræning i morrå kl 10 på Esso Fevik? Moro om vi ble en gjeng...
dr F - Fredag 02 okt - 19.54
det er en canyon aluminium racer str 57, carbon gaffel, er vedlig lett til å være aluminiun, har ellers campa utstyr gir og brem og mavic ksyrium hjul, er lite brukt, jeg kjøpte ifjor brukt til 8000, den er kjørt en sessong før det,brukte den en halv sessong ifjor. Er velholdt og i grei stand. Passer de mellom 180 og 190-. Pris 4 laken.
Espen BJ - Fredag 02 okt - 17.51
Ok flott men har en veldig bra terrengsykkel som jeg trener på nå, men er veldig interesert i raceren da. Type og pris?
Dr F - Fredag 02 okt - 13.07
Hei hei espen Bj, jeg har også en veldig grei racersykkel og en terrengsykkel til salgs om du måtte trenge!
Espen Bj - Fredag 02 okt - 09.46
Nå har jeg jo lagt litt press på meg selv! Har ambisjoner om å trene så mye at jeg kan gjøre en god figur neste sesong! Spiller også håndball nå så trener nesten hver dag. Blitt student så da har jeg ett litt for stort energi overskudd. Hvor mye skal du ha for den sykkelen din Ron!
rambo - Torsdag 01 okt - 21.41
Tror ikke vi skal kødde med Espen Loll.. Han var vel aldri kjent som den store teknikkeren, men var derimot "best uten ball" med steinkondis, så denne mannen tror jeg kan gjøre store ting! Har du signert kontrakt med sportsdirektøren da? Har vi forresten penger nok til å betale "sign on fee" i og med at han er klubblaus?
ivæ "huntermeister" - Torsdag 01 okt - 21.25
heilt kanon bjørklund!! avdanka express spillere kødder du faan ikkje me:) e blir ikke me på lørdag.. skal til hægebostad å spille kamp...
Frekvens - Torsdag 01 okt - 20.58
Hei Rykkis. Enig med deg. Gjør klar for intervaller til lørdag i regnværet. Oppmøte kl 1000 på Esso Fevik. Det blir bra :-) Dette blir perfekt ilddåp for deg Espen-Loll... Hadde vært moro om du kom og satt standarden for høstens treningsøkter. Hva er treningsambisjonene dine fremover Espen Woodstock?
Anonym FOCCER - Torsdag 01 okt - 20.38
E syns det e altfor få bilder av FOCCere i tempodong i bildekarusellen din Steinli. Hvorfor prioriteres ikke dette?Masse bilder av GSKere med tempobike etc... Har de betalt under bordet for å flotte seg i foccs beste utstillingsvindu??
Rykk - Torsdag 01 okt - 20.33
Bra holdning Bjørklund, det lier mi! Må si at jeg er spent på formen din... Hva kan egentlig en avdanka fotballspiller på Express yte på sykkelsetet?

Frode: Hvordan blir det med treningsøkta på lørdag morgen? Er det fortsatt langtur? 3 timer i regnværet??? Eller blir det intervaller?
Espen Bj - Torsdag 01 okt - 19.23
Hei hei sykkelvenner! Har akkurat søkt medlemskap i deres ærefulle ensemble! Har syklet ganske mye de siste månedene, og ble etter en observasjon av Ron oppfordret til å søke! Etter å ha blitt bitt av basillen tenkte jeg å gjøre det, regner med å vinne focc grand prix samt endel andre ritt neste år allerede.
Krise - Torsdag 01 okt - 12.01
Hvis bare alle barn er like gilde å leke med som mr Ron Junior, så er det jo bare moro å passe dem!
Stanley - Torsdag 01 okt - 09.56
Haha, egen FOCC barnepassansvarlig mens syklistene trener! Denne idèen må du utvikle videre Krise! Kanon! Ikke mange klubber som kan skryte av noe tilsvarende! :-) Ellers er det jo smart å legge opp til noen treningsturer med barn på pakkebæreren! Tøft...
Krise - Torsdag 01 okt - 09.12
Godt å høre, Jæle, jeg var bare bekymret for å måtte begynne å bruke IE.

Ang barnepass, så vil jeg innrede gjesterommet mitt på Engene som ballbinge, og så blir det togbane/bilbane mellom alle rom, og fotballplass utenfor.
J@rle - Torsdag 01 okt - 08.53
Krise, Silverlight fungerer sømløst i Opera 10, FireFox, Chrome og Safari så vel som Explorer :-) Nå drar jeg til Sveden for å fylle opp bilen med flesk, sprit og tobakk.
Musa - Torsdag 01 okt - 08.32
Cool look webmastere, jævli bra!!

Får kose dere på treningsturene med Frutt på Sørlandet, sel vtar jeg en uke høstferie med svært lite aktivitet:-)
Rambo - Onsdag 30 sep - 23.08
Jeg stiller med sykkel og barnesete med barn i, kl 17
på Esso.
james - Onsdag 30 sep - 23.02
Ja, det er jo midt i blinken for Krise! Han kan jo bare innrede det barnevennlig og hyggelig på engene.
Gruber - Onsdag 30 sep - 22.48
Antagelivis har jeg også et par unger som holder meg hjemme imorra. Mon tro om jeg skal fremme forslag på årsmøte om "barnepass alà Spenst"...?
Krise - Onsdag 30 sep - 22.27
Cool med tabloid. Men hva er dette med MS Silverlight? Er dette et knep for å diskriminere oss som er smarte nok til å bruke en nettleser som er bedre enn Internet Explorer? Ikke nok med at man ikke kan redigere profilen sin i Opera, og så kan man ikke se bildekarusellen heller? Grr....!
james - Onsdag 30 sep - 22.24
Jeg skulle mer enn gjerne biltt med på torsdag, såvel som lørdag, men jeg er alenepappa de neste dagene, så da får jeg sette sykkelen på rulla og kose meg innendørs.
Pedal - Onsdag 30 sep - 22.01
Å du å du etter å ha kommet hjem fra ferie så har det jammen skjedd saker og ting i FOCC ja....Gøy å høre at vi har fått to nye medlemmer...det var super kult og på tide. Velkommen Bizkit og Gruber!!!!
Ja kommer i morgen på Esso Frekvens.. Nå er det jo på tide å komme i form igjen. Du er god til å få det til Stanley det må jo sies.
Frekvens - Onsdag 30 sep - 20.44
Kool style på siden, o'store vevemeister og Stanley. Dette likte e :-)

Når det gjelder treningstur i morgen tenkte jeg at det var fint å ta en rolig preikeøkt i morgen i herlig sørlandssol og en artig intervalløkt i pissregnet på lørdag. Ikkje så morro å sykle kosetur i regnvær Rambo? Jeg er uansett med på alt etter endelig å ha blitt gjenforent med min kjære sykkel etter 4 uker med joggesko og svetteband...

Noen andre som er med i morgen (Torsdag) kl 17 fra Esso Fevik? Møt opp, møt opp :-)
Gruber - Onsdag 30 sep - 20.25
Herlig frekt!
Godt du tenker på oss svaksynte... og bildekarusell er jo alltid en vinner!
james - Onsdag 30 sep - 16.18
det ble veldig bra, stian! Men tenk hvor mye tid du kommer til å bruke på å finne på dumme ordspill og bokstav-rim.
RUSLEBIFFEN - Onsdag 30 sep - 16.01
Knallstili...
OnkelP - Onsdag 30 sep - 12.51
Se det, se det.Minner meg litt om Dagbladet.no i grunn.
Stoa Fysikalske Senter
Vintertrim
Torsdag 30 des 2010
Sesongavslutning 16.okt
Mandag 11 okt 2010
VM-Gull til inspirasjon
Søndag 03 okt 2010
Meld deg på sykkelbankett
Fredag 03 sep 2010
Tiden etter FGP
Fredag 27 aug 2010
FOCC Grand Prix 2010
Onsdag 04 aug 2010
FOCC Challenge next
Mandag 19 jul 2010