Nærmer seg vårslepp! .. eller?

Bilde tatt 21.mars i fjor... les artikkel her...

Mandag 01 mar 2010 Av Stian "Stanley" Mjåsund
Spam kontroll: 4 + 4 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
Krompen - Mandag 29 mar - 12.35
Jeg stiller nok også i Enebakk Rundt. Vi var vel rundt på 2,09 i fjor
Stiffmeister - Mandag 29 mar - 07.39
Rettelse: treningsleir GC 2011
Stiffmeister - Mandag 29 mar - 07.36
Dæhlie og Stiffmeister er bankers til treningsleir CG 2011, og med litt masing får vi sikkert med Lars også!

James: Jeg har planer om å delta i Enebakk Rundt. Tror Dæhlie, Frekvens, 7r og Klatremusa også kliner til.....
Hadde jo vært gøy å syklet i samme gruppe!
"Bruktslangekjøperen" - Søndag 28 mar - 23.12
Takk for super tur foccs - er fremdeles høy etter fredagens all-time-high-killer :-) Verken "Night at the Museum 2" uten lyd på flyet eller 4 timers langdryg kjøring hjem fra Sola klarte å rikke på godfølelsen.
Rykk; hvis den slangen er uten lapp er den solgt! Pedro Punktero; det er du som er tøff!! Gleder meg til å se deg taue feltet opp Byklestigen.
Gruber - tid for ros og ris... - Søndag 28 mar - 17.11
Godt å høre at du har tatt til fornuften Pungteros... Det er jo der du hører hjemme! Du mottar stående aplaus fra Grimstad vest!

Ellers må jeg si jeg er mektig imponert av alle de dagsaktuelle nyhetene de klarer å publisere på plussbankcervelo.no... Det er jo jammen meg godt de klarer å følge opp den gode "plattformen" de har fått laga til seg...
Pedal - Søndag 28 mar - 16.34
Etter mye mas og press fra Canarifulglene så har jeg byttet fra 5.59 til Superspeed 2 på color touren. En gang må jo være den første..Tror nok dette blir litt i det tøffeste laget for meg, men men.

Stanley - hvordan går det med sang skrivingen..." Alle skal med - e tror nok ikkje det"
james - Søndag 28 mar - 16.32
Jeg har meldt meg på Enebakk rundt 1. mai. Har aldri syklet det rittet før, men har hørt at det er moro. Det var "dessverre" fullt i de raske puljene, så jeg er påmeldt i 2.25- gruppa. Kanskje noen fra Focc øst som har lyst til å bli med?
Rykk - Søndag 28 mar - 14.31
For en sydentur! Herlige greier :-)

Kælsen: E har et slitt dekk liggende hjemme, interressert? Du får det for 5€?

Det er den vanlige løypa i år også Krise.
Steven: Meld deg på i Tur 1.
Stiffmeister - Søndag 28 mar - 14.17
Ja herlig bilde Krise! Hvilken gruppe skal folk melde seg på i? Skulle hatt et par gjennomkjøringer av løypa før alvoret starter...
Krise - Søndag 28 mar - 13.39
Gamle traseen, den som går om Dømmesmoen - Tingsaker - Birkeland - Grøsle - Dømmesmoen? Da gidder i alle fall ikke jeg å sykle! De har vel ikke medaljer nok til oss som kommer inn over 3 tim likevel. Vil forøvrig reklamere for det flotte bildet GSK har valgt å vise i nyhetssaken om Bukken på sine nettsider, to stk vakre gul/svarte Nedenes-boere som ligger foran og drar.
Gruber - med fortsatt hår på beina... - Søndag 28 mar - 00.51
Da er det åpent for påmelding til Bukken. For undertegnede og Stanley sin del ser det desverre (?!) ut til at de kjører den gamle trasseen.... uansett. Det er vel bare å melde seg på for alle og enhver...
Frekvens - Lørdag 27 mar - 08.15
Ok, Soletti Immer derbei. Da blir det spanande å høre hva det blir til.
Mister Byberg Dæhlie: Jeg og stumpen stiller i skogen etter påske.

Glad påsk :-)
Soletti - Lørdag 27 mar - 07.50
God Påske foccers og husk "train hard, fight easy"

Frekvens: Har ikke fått handlet ræser enda, men har innhentet ett par tilbud!. En handel er nært forestående!. Trener på Nakamuraen enn så lenge!
Jørgen - Fredag 26 mar - 10.22
Da har resten av forsamlinga dratt ut på tur. I følge Ron ska Peder Roadrunner Pungteros tren på å hold et normalt menneskes tempo opp bakkan i dag, men med 25% stigning har æ min tvil.
Dr F - Fredag 26 mar - 08.32
God morgen, fredag er fridag og etter fartslek turen med Gruber og Even igår så blir det rolig 2t idag ( tror jeg ).
Sa farvel til Plussbank Cervelo gutta som nå skal prøve seg i Tyskland i påsken, det blir spennende. De utfordret meg dog til å stille i rekord gruppa i Bukken, hvis jeg falt av så skulle de kjøre meg opp igjen gang etter gang sa de!

Frekvens, jeg kjører ikke under 5minutter, jeg har 1 gir mer å gi iår kjenner jeg, men det er langt opp til de beste, så det er bare å trene å stå på.
Dæhlie - Fredag 26 mar - 01.09
Skattefogden var på den gode side i år. Ble nytt leketøy på meg i dag:

http://www.merida.no/customers/671/nettbutikk/bilde.php/M9021160__M9021160.jpg

Nå venter jeg bare på mindre snø i oslomarka. Regner med du stiller med stumpern over påske frekvens?


Frekvens - Torsdag 25 mar - 22.04
Det er goody Soletti at du har kommet deg ut på veien. Har du fått deg ræser enda da?

Dr F: Hva slags tid kjører du Grøslekleiva på nå da? Start nede ved vannet og mål ved Elgskiltet på toppen... Du er vel godt under 5 min nå?
Dr F - Torsdag 25 mar - 20.11
20km/t var bare en skrøne for å skremme Ron til å trene litt hardere! Nei jeg kom litt bakpå starten av Grøsle idag og Gruber kjørte ifra i tet. Han perset opp bakken på cyclocross med ihvertfall 45 sek fra ifjor. Konklusjon er vel at flere er i meget god rute, trodde selv jeg var i rute....men her må det virkelig trenes for det er flere foccere som kommer til å å kjøre på!
Soletti - Torsdag 25 mar - 19.50
Gøy å høre at folk er i rute! Blir spennede å se hvordan det ligger ann når det virkelig gjelder! Har vært ute å tråkket tre dager på rad nå:). Utrolig deilig å kjenne våren nærme seg! Skal nå prøve meg på en fotball trening.... Blir spennede siden jeg har allerede har hatt en sykkeløkt i dag! Og ja Spenst er for folk med trang til å se og bli sett....
james - Torsdag 25 mar - 19.46
Det var doktor håvard og meg dere møtte oppi landet. Det går rykter om at du og dr. fuentes kjører grøsle-bakkene i 20 km/t, så da prøver jeg å unngå samkjøring:)
Gruber - "all inn" på Pedros... - Torsdag 25 mar - 19.07
Det er tydelig at Spenst er nøkkelen til suksess her... la oss alle melde oss inn der, kjøpe rosa sykkeldrakter og sykle sammen til til Hovden! ;-)

Nei, fra spøk til alvor... etter hva jeg kan skjønne av rapportene blir tydeligvis Pedros Pungteros en lei nøtt i år. Moro, moro! - Jeg er villig til å vedde en ferdiglappa sykkelslange på at han kommer til å kjøre inn tidenes første FOCC-seier i år!

Dessuten;
Møtte på et par FOCCers ved innkjøringa til Westermoen nå i stad. Vi får prøve å samkjøre oss neste gang...?
Frode Fravær - Torsdag 25 mar - 18.01
Strålende news Peder Pitbull. Kan se for meg at du er i knall form om dagene. Flott at både Humla og Jørgen Hjul er på hugget :-) Men nytt hotell? Er ikke Spahotellet i Mogan noe å satse på altså? Godt å høre at dere skal opp 25% i morgen. Den er snasen og fin, men husk å ta til høyre før tunnelen. Der syklet Rykk feil i fjor...
Rykk - Torsdag 25 mar - 17.55
road-runner.jpg
Ingen over, ingen ved siden, Pedro punkteros e kongen av canaria og vinner FGP lett...
biip biiip wrroooooooooooooooooooooooom der forsvant han opp bakken
Pedal - Torsdag 25 mar - 17.37
Kan melde om at vi har det utrolig bra her på Grand Canaria. Jeg er mektig imponert over foccer'ene. De tar bakkene lekende lett og vi har sittet mange timer på syklen. Ron har vist en hel utrolig form - den gutten kommer til å gjøre store forbedringer fra i fjor- selvom han var litt gretten i dag. Stanley (langeman) danser opp bakkene og det merkes at han har gått ned mange kilio ---så denne karen har skummle planer for sesongen. Rykk er jo som alltid i god form og denne karen er vel fremdeles stor favoritt til FGP. Hummla som nesten ikke har sykla må vi bare ta hatten av for. Hvor tar denne mannen kreften fra....(mektig imponert). Den ukjente Jørgen er i super form og har har ikke hatt noe problem med å følge oss...denne karen skal dere se opp for!!
Det er et helt utrolig landskap og i morgen står det for tur en lang tur med en bakke på 25 % stigning. Det høres jo ikke bra ut men vi ALLE skal komme opp uansett. Nå sitter vi å "slakker" under en parasoll og drikker KUN vann (he-he). Vi lader opp batteriene til i morgen. Aller viktigst er jo at vi ikke har hatt noen uhell annet enn mange punkteringer. Så dette må flere bli med på neste år, hvor Stian allerede er i gang med å finne hotell.
Dæhlie - Torsdag 25 mar - 09.33
Neida Rambo. Er bare missunelig på folket som har dannet et super grunnlag. Imponerende gjeng. Høres ut som folket har gode dager i sydlige strøk:-)Forresten bra at dere stiller som slange byttere også i 2010. Ser frem mot bukke nå folkens. Blir moro dette her.FFF
Rykk - Torsdag 25 mar - 00.00
Nå sitter e i den fantastiske bar/ping pong/ karaokeavdelingen på hotellet. Et av to steder med internett på hotellet.
Den synges ganske surt fra karaokeavdeingen for tida, lurer på om det e en fra æss??

I dag var vi på toppen av øya, flott tur med varmt vær og sol hele dagen, som alltid. Relativ lett og behagelig tur, ingen store utfordringer for noen av oss. 2 dager igjen med trening nå, en rolig og en hard økt satser vi på.

Ellers så kan vi fortelle om at Peder e i superform, han sykler opp og ned bakkene 2-3 ganger mens vi andre fortsatt er på vei opp... Utenom det så har vi hatt masse punkteringer, og enorme mengder Paella :-)



Rambo - Onsdag 24 mar - 22.38
Har du en plan for å stoppe kjeften på alle som skryter så fælt Dærlie??
Dæhlie - Tirsdag 23 mar - 15.35
Mye skryting av folket her idag om hvor langt, lenge etc. man har trent i løpet av vinteren:-) Ikke glem at slike uttalelser vendes til forventninger....
Lars - Tirsdag 23 mar - 15.07
Lars skrur La Miglioren ned av mølla og ruller den ut på veien i dag sammen med Stiffmeister ca kl 1700 fra Klodeborg. Turen går mot Nedenes- Birketveit- Løddesøl- Omholt og Klodeborg. Tar det litt piano til å begynne med, så får vi se om nærmere 250 km jogging/ intervaller rundt omkring her i vinter hjelper meg fortere opp Omholtbakken!!!
Det skal bli så deilig!!!!!!!
Espen Bj - Tirsdag 23 mar - 12.30
I dag tar soletti frem sykkelen og innvier 2010 sesongen! Spennede og se om x antall hundre km på ski samt joggen har gitt nevneverdige resultater!
Krise Karbo King - Tirsdag 23 mar - 11.46
Stanley: Håper du har med karbo-boka så du kan gi noen sunne mattips til Pedro's Cafè i Soria!
Rambo - Tirsdag 23 mar - 10.08
I dag er det rolig "flat" tur på programmet. Derfor må Pedro Punkteros ligge sist i feltet!! Mannen sykler som han har fanden i ræva.. :-) I morgen er det Topptur, torsdag Helvetsdalen mens fredag er planen Soriadalen opp mot Santa Lucia og levering av sykler i Playa. Det bør bli godt over 30 timer på sykkelen...
Stanley - Mandag 22 mar - 23.41
Joda... her er stemningen topp og vi har gjennomført to kanonøkter dag 1 og 2. Syklet 11 flotte mil med Morten Plussbank i dag! Han er i bra slag! :-) Det blir mye klatring her nede, men det har undertegnede bare godt av!!! I morgen venter nye mil på biken! Gleder meg!

Kan fortekke at Pedros Pungteros pungerte 2 ganger på 50meter i dag! Hans første pungtering noensinne, hehe...

God natt!
Frode Frekvens - Mandag 22 mar - 22.14
Nuvel, FOCC Fiffen :-) Hvordan er stemningen på sykkeløya? Tipper dere allerede har fått svetta litt og anlagt et passende sykkelskille. Har dere forresten vært ut å testa formen til Morten Plussbank? Jeg har hatt en økt i svømmehallen og kjørt 5 x 300 m. Moro å plaske og bade litt også...
Lars - Mandag 22 mar - 10.07
Give gas Foccers!
Knus ACC gutta i bakkene! Vis dem hvem som har mest hår på brøstet!
Stanley - Søndag 21 mar - 08.23
Hilser fra Gran Canaria. Vi er kommet vel frem, og er straks klar for vår første økt. Jeg vil takke Resledare Espen Rykk for foreløpig god guiding! Spesielt takk for at du var så grei med meg og Rambo; å forhåndsbestille vegetarmåltid på flyreisen! Ellers kan jeg fortelle at jeg bor på rom med Peder (Pedro Pedal) og vi deler en storslått kingsize seng med felles dyne! Vi skal nok bli godt kjent...

Peder tok forøvrig en Huntermeister på flyet... han kalte Cava for Cavendish...
"hva var det du kalte denne drikken Stanley? Cavendish?"
Stiffmeister - Lørdag 20 mar - 22.59
God tur Foccers! Misunner dere varmen selvom det er bare veier sørpå også...
Krise - Fredag 19 mar - 21.29
God tur sørover, tjukkaser! Krise skal holde formen vedlike her heime i Ændal kommune med å flytte på kartonger og annet moro. Enjoy!
Rambo - Fredag 19 mar - 20.13
Ja det skal bli topp! Har hatt en tung uke med belastningsskade i låret, og kraftig forkjølelse nå senere i uka! Da er det godt å ha egen klubblege i Dr. F som scannet musklaturen for blødninger og annet dritt som fort kunne satt en stopper for ei uke i varmen. Heldigvis visste han også råd med tanke på luftveier og tette biihuler, så nå er det heldigvis bedring. Dette skal bli nice! :-)
Frode Fravær - Fredag 19 mar - 18.24
God tur Foccers!
Nå må dere ikke tøffe dere med en "Stayle Stanley" i bakkene. I tillegg anbefaler jeg dere å sitte når dere skal tisse :-)
Gruber - full av forventning... - Fredag 19 mar - 10.09
Hepp!
Ja nå er det vel bare én dag igjen før FOCC Elite reiser sørover. Må jo ønske dere en riktig god tur, samtidig som jeg må si jeg er full av forventning på formen deres ved hjemkomst. Det skal jammen meg bli flott å få noen spreke trekkhester på fellesturene i påska - GC-tur forplikter!
David - Torsdag 18 mar - 18.43
e reiser til manchester i morra! får å se united knuse liverpool!! håper vi snakkes på sykkelsete når jeg kommer hjem! blir nok lufting av raceren da:)
Gruber - intervall, intervall, intervall! - Torsdag 18 mar - 15.31
Det er også en løsning ja...
Sjøl har jeg brukt tilsvarende løsninger på google earth eller gulesider.no/kart når jeg har vært nysgjerrig på avstander jeg har løpt eller syklet. Men som du sier, det blir litt slitsomt over lengre distanser. Savner en funksjon som gjør at du trenger kun å klikke på veiene du har løpt/syklet/kjørt så tracer og trimmer programmet avstanden for deg. Gir Google et halvt år, så kommer nok de opp med en løsning på dette...
Bruno - Torsdag 18 mar - 15.21
Hei Lars,
Det eksistere en hel del WEB sider som lagrer runder. Noen med ganske bra import av data fra Garmin klokker (GPS data).

Jeg bruker http://www.mapmyrun.com/ en hel del. Der har du funksjonen "follow roads" som gjør jobbet åt deg. Bare klikk på Vik krysset. Rykene Blakstad Hynnekleiv Søre Herefoss Dømesmoen Vik så får du Bukken på noen sekunder.

Andre WEB plasser med bra løsniger er:
http://www.bikely.com/maps/bike-path/Nelaug-Arendal
www.funbeat.se
ww.jogg.se

Lars - Torsdag 18 mar - 13.45
Fant noe artig på nettet, http://aktivtrening.com/ruteplanlegger Har noen testet dette? Jeg la inn løypene jeg løper under postnr. 4825 Ser at det kan bli litt pes (ta tid) å legge inn en 8-10 mils tur på sykkel, men løpeturer går greit.
Bruno - Torsdag 18 mar - 13.11
http://www.hovetri.no/2010/03/sv%c3%b8mmekurs-for-nybegynnere/

Kopiert fra hovetri.no:
=============================================
Førstkommende søndag, 21. mars, arrangerer Arendal Triathlon svømmekurs for nybegynnere som skal delta på Hove Tri.

Vi sørlendinger svømmer ikke, vi bader. Derfor kan den største bøygen ved Hove Tri være den første, nemlig svømminga. Vi ønsker derfor å hjelpe til på veien.

På svømmekurset stiller Tordis Vandeskog som instruktør. Hun har trenererfaring med barn og ungdom. Hensikten med kurset er da også å fokusere på de grunnleggende teknikkene.

Kurset begynner kl 10 og varer til kl 12.

Pris for kurset: 50 kr. Betaling i døra.

NB: Vi arrangerer nok et nybegynnerkurs søndag 25. april, også da med instruktør.
======================================================
Finansen - Onsdag 17 mar - 17.05
Venter naa paa flyet i Singapore, hjem til Norge. Tror jeg formen er litt daarligere enn da jeg dro. Hadde med treningstoy men ble daarlig med det. Her er det bare aa legge seg i hardtrening.
Jarle - Onsdag 17 mar - 07.00
Einar:
Vi har tre stk. på "reserveliste". Ta kontakt med meg dersom du vil jeg skal sette deg inn på denne lista.
mail meg på: jarlsesto@broadpark.no
Frode Frekvens - Tirsdag 16 mar - 22.30
Hei Einar. Jeg skal sende Jarle Kjeksemann i GSK en beskjed om dette, så får du nok svar av han om hvordan det ligger an...
Einar R S - Tirsdag 16 mar - 22.26
av Gjest , Einar R Solberg
Hei , ser at det er en ledig plass på 5.59 gruppa fra kristainsand til Hovden , jeg spør om det lar seg gjøre å være med i denne puljen ? er nå i Super speed 2 gruppa men ønsker å bytte om det lar seg gjøre ??
Omnoen har kommentar til dette vennligst gi lyd
Cyclomatisk Utsending - Tirsdag 16 mar - 03.59
Må sladre litt angående Øyvind. Han har nå vært på fylla i Hong Kong, Thailand og nå her i Singapore 2-3 dager med meg i Singapore. Vi festa til 06 om morgenen i helga.

Han er tilbake i Norge på torsdag - send ham på rehab før oppkjøringen til sommersesongen!
Dr F - Mandag 15 mar - 20.38
Har kjørt noe intervalldrag på racer på Landvik slettene idag og opp Landvik kirke- Myråsen. Fikk helt panikk etter en "rolig" tur med Gruber på lørdag, han syklet avgårde lett som bare det, mens jeg slett raua av meg, jeg gikk til og med sukkertom på slutten etc....Men pulsen ble mer rolig etter dagens økt, jeg sykler fortere enn ifjor takk og pris):
Rykk - Mandag 15 mar - 20.08
Har vært så mye snø på jæren i år så de er litt seint ute, lukter ikke drid der enda... men det kommer nok snart og e kan bekrefte at det e heftig når de først setter igang :-)
Lars - Mandag 15 mar - 09.12
Gruber: Får vel svare som Tommy i Tommy og Tigeren på en matte-prøve: Velger å ikke svare siden jeg tror det er et lurespørsmål!

Fått pedaljernet tilbake fra service! :-)

Rykk: Kan tenke meg det er gode forhold på mine hjemlige traktene for ræser om dagen! Har de gressetendesilofacistene begynt å kjøre ut møkka si?
Akkurat den lukta savner jeg ikke med Jæren!
Krise - snart på flyttefot - Søndag 14 mar - 22.48
Jeg teller bare 5, jeg
- - Søndag 14 mar - 22.16
6 dager
Stanely - Søndag 14 mar - 10.10
Stemmer det Gruber! Frode overtalte meg, men da jeg skulle melde meg på tidligere i vinter, så var det fullt. Ser nå det åpner seg en mulighet for påmelding siden Håvard ikke kan stille! MEN sorry borry, det er ikke aktuelt. Jeg skal heller sørge for å lage en fin artikkel fra Hove tri (liggei buskene når dere farer forbi med tunga på slep!!! Moro...

Hører det går bra med svømmetreningen folkens ;-) Eller hva sier dere Blue Ballons?
Gruber - fan av frivillig tvang... - Lørdag 13 mar - 20.57
Vel, nå skal ikke jeg legge press på noen... men atlså følgende tekst er ren copy and paste fra en anne blogg fra i høst...

"Tirsdag 17 nov 2009 - 18:18:33 Av Stanley
Stemmer! Hadde en fin diskusjon med Frekvens i dag, og da fant jeg ut at jeg også skulle hive meg med på Hove Tri. Men da jeg gikk inn for å melde meg på kl. 1800 i dag, var det fullt (!) Får sette meg på venteliste! :-/ "

=> Frode Fristil, Badebokse Bolla og Hove Hansen-brothers: Åssen er svømmeformen deres for tida?
Rykk - Lørdag 13 mar - 17.48
IMAG0046.jpg
En av vårens store begivenheter i dag, lufta ræsern for første gang i år :-)
Flotte forhold, regn og 5 grader... skal bli digg med sol og 25 grader om en uke... oi oi oi ooi det blir så bra... Håper de serverer champis til frokost sånn som i fjor!

Håvard - Lørdag 13 mar - 11.09
Jeg er påmeldt Hove tri, men greier ikke får det til allikevel. Lang løype.
Regner med at gi plassen kan gis videre. Gi meg beskjed om du er interessert.
Rambo - Lørdag 13 mar - 07.17
Hyggelig med så gode refferanser fra turbo t ! :-) Gruber, godt og se at du begynner å gå tom for "ikke lengre morsomme ekstra navn og titler". Nå er det ikke lenge til du, som jeg, må vise det på ræceren, og ikke bare i kjeften! :-)
Gruber - verken mer eller mindre... - Fredag 12 mar - 23.08
Nåler? Du tror ikke det er høydesamlingen på Hallbjønnsekken for 2 uker siden som har gjort susen...?

Dessuten, det blir tur fra kryssen imorra kl halv elve. Hyggelig med turkamerater.
turbo t - Fredag 12 mar - 20.58
gruber: jeg har syklet på formiddagene i 6mnd nå. Ellers må jeg også få skryte av deres Ron Rambo. Denne karen har gitt meg så godt som nye bein. helt utrolig hva hans nåler har gjort med tråkket mitt. Lytt til han folkens!!!
Dr F - Fredag 12 mar - 15.39
Turbo T ( med nye bein ) jeg har fri på fredager fremover, så vi kan jo kjøre noen drag sammen da utvover,): så deg komme susende på grosseveien når jeg hentet ungene.
Gruber - matematisk kverulant... - Fredag 12 mar - 15.29
La Migliore Lars:
Hvor mye er 0x3?

turbo t:
Voldsomt som du flotter deg for tida. Sykler du på formiddagen på fredagene nå...
Trodde fredagen var hvile- og isdagen din jeg.
Lærevillige Lars - Fredag 12 mar - 11.16
Rambo, Frekvens: Jeg trener max 3 ganger i uka: 1lang tur på søndag så intervall på tirsdag og torsdag med påfølgende styrke. Tror nok jeg skal ta til meg Rambos forslag med redusere hviletiden på intervallene. Jeg ser faren som Frekvens nevner og muligheten for å gå på en smell når en tripler treningsmengdene. Fra 0 treningsøkter i uka til 3. Likte begrepet kvalitetshvile!
Foreløpig går det bra og motivers veldig av fremgangen og kan ikke vente til den hersens snøen forsvinner og vegvesenet skal få børsta veiene!!!!!

Frekvens: Nice bike! Går nok som en winmag i skogen!
Dæhlie - Fredag 12 mar - 11.04
Nice frekvens. Hvor mange focc østere er vi i Oslo ca??Kanskje vi skulle planlagt våren med litt felles treninger??Jeg har nok mye å lære av dere, og da er det fint å få tips på disse tider. Noen som er med på dette??

turbo t - Fredag 12 mar - 10.00
kan anbefale stumpjumpern frekvens. eide selv en tidlig på 90 tallet. ble kjøpt på sørlandetsykkelsenter i grimstad:)
når skal du ut dr F? jeg tenkte en tur til kristiansand kl 11. kaffe der før jeg kjører hjem. pigg gjerne med. jeg slenger meg bare på hjul på dragene dine
7r - Fredag 12 mar - 09.15
Vakker sykkel!
Ble det kjøp på milsluke'n, sportslageret eller thorsov? Hva med Kim, har han falt for fristelsen av en Stumpjumper? Har du planer om å prøvekjøre den i helga så henger jeg meg gjerne på.

dr F ( er bedre enn alban! ) - Fredag 12 mar - 09.13
Det er bra du er igang igjen Frode! Jeg skal ut på min 2 tur denne uken med cycloen. Satser på en tur til i helgen, noen foccere som skal ut. Gruber? I dag står det langintervall i lav sone 3, 30 min kontinuerlig arbeid i 82-85% av max. Gleder meg.
Frode Frekvens - Torsdag 11 mar - 21.47
Specialized Stumpjumper Comp.jpg
Ålret boys! Mens fiffen i FOCC reiser til snøfrie og tropiske strøk skal Frutti ta plass på sin nye Specialized Stumpjumper Comp og fræse rundt i snøen! Moro med terrengsykkel :-)

Lars: pass på så du ikke tar en Frode-Feiltrent :-) Lytt til kroppen og fagfolk og la riktig hvile være en del av treningen. Et målrettet treningsopplegg skal ikke bare legge til rette for kvalitetsintervaller, men også kvalitetshvile :-)
rambo - Torsdag 11 mar - 15.06
Du må ikke glemme at hvis man har trent for mye hardt, så er musklene fulle av avfallsstoffer og dritt, hvilket naturligvis gjør at du stivner raskere. Så det er ikke nødvendigvis at du er for dårlig trent, men muligens litt for mye trent, hvis du har trent mye da. (spesielt i sone 2 = lapskaustrening)

Hadde jeg vært deg hadde jeg gått ned på hviletiden mellom intervallene. Kansje ned til 1 - 1,5 min. Da holder du pumpa i gang og får bedre effekt av intervalløkta. Venter man for lenge, tar det lengre tid før hjertet pumper som man ønsker og du får ikke den samme smerten du ønsker gjennom hele intervallen... :-)
Opplyst Lars - Torsdag 11 mar - 14.49
Tusen takk Dr.! Da lærte jeg noe nytt i dag og! Supert! Intervaller på 6x5 med 2,5 hvile står på kveldsmaten i dag!
No pain, no gain!
Dr - Torsdag 11 mar - 14.28
Jeg skal være kort. Det er vel begge deler, for dårlig O2 opptak = for dårlig mikrosirkulasjon i muskulatur, Og...bratt bakke med mye bruk av muskulatur = for dårlig trent muskulatur til å tåle dette. Så på sp.mål 1 er svaret ja. Og på sp.mål 2 Ja. Kjør på, men husk på å hvile. Jeg er mer glad i langkjøring litt roligere, og heller litt mer intense intervaller i sone 3 og 4 dog.
Gruble Lars - Torsdag 11 mar - 14.20
Hei Dr. Alban, Rambo og co (og eventuelle andre forståsegpåere), har et par spørsmål vedrørende trening: Var ute og løp en lengre tur i sone 2/ moderat langkjøring, ca 12 km/t. Kondistrening. På slutten, i en bakke (fra Kolbjørnsvik og opp til toppen av Rennebakken på Hisøya) merket jeg at jeg stivnet eller det ble vondt på baksiden av lårene. Jeg var ikke kortpustet eller noe slikt; type anaerobt opplegg.
Spørsmål 1: Går det an å stivne uten å være kortpustet og ha manglende O2 opptak?
Eller er det rett og slett for dårlig muskelmasse/kvalitet, eller at jeg nærmet meg grensa for hva muskelen/ musklene tålte?
Jeg trodde at en stivnet fordi lungene ikke klarte å ta opp nok O2 som skal være med på å transportere bort ”melkesyre” og igjen forhindre at syra hoper seg opp i muskelen og medføre treghet og smerte.
Spørsmål 2: Er det denne type ”smerte” jeg skal søke å oppnå i forbindelse med trening for å bli bedre eller har jeg dratt treninga litt for langt?
Tog dåkke di?

rambo - Torsdag 11 mar - 12.13
Hvordan går det med selveste Ket Komet da? Lenge siden sist. Går det bare i pleie av hormonsyk frue, eller trener du i smug på Nedenes?? :-)
Rykk - Tirsdag 09 mar - 21.11
Jepp, det blir digg med en treningsuke på Grand Canaria. Satser på å toppe formen til turen!
Krise, som forstår bedre enn Gruber - Tirsdag 09 mar - 17.49
Neida, Gruber, det er nemlig bare 10 dager til Krise inviterer til flyttedugnad!
Gruber - misforstår sjeldent... - Tirsdag 09 mar - 15.20
jepp...
- 10 dager til det er én uke igjen til påske!
rambo - Tirsdag 09 mar - 12.14
10 dager folkens.....
james - Søndag 07 mar - 23.22
tøffe tak for steegmans på prologen i Paris-Nice
http://www.dagbladet.no/2010/03/07/sport/sykkel/paris-nice/gert_steegmans/10751132/
Morten - Lørdag 06 mar - 20.55
hehe, håper vel hvertfall e kommer mæ opp en kneik eller to i nogenlunde gangfart nå hvertfall ja:P
Regner med e får testa formen på en langtur med de beryktede focc-klatremusene!
Ska se om e har en havrepannekake eller to på lur på lomma:=) (sånn i tilfelle e skulle få det oppover)

Puerto Mogan ja, bor i Arguineguin jeg da, men e jo bare å mødes ein vei;)

Da bare hørs mi når det næmå sæ avreise;)
Så får e begynne oppladningen:)
Stanley - Lørdag 06 mar - 20.45
Stemmer det Morten! Vi reiser 20.mars og skal være èn uke. Blir utrolig digg!!! Ser virkelig frem til noen dager på Gran Canaria nå! Vi skal bo i Puerto de Mogan og hotellet heter Cordial Mogán Valle.

Hadde vært tøft om vi fikk gjennomført en sykkeltur sammen, samt et cappuccino-stopp :-)
Morten, du må jo være i fryktinngytende god form, du som har bodd i sydligere strøk de siste månedene!
Blir spennende å teste formen din ;-)
Frekvens - Lørdag 06 mar - 19.13
Ojojoj, sydenreisende. Dette blir nok en solid utfordring så her må dere henge dere på. Sjekk forresten ut hvordan dagene til Morten går for seg på Grand Canaria.

http://www.youtube.com/watch?v=MCAzIzMEl8w

Skal like å se FOCCerne røre i gang Morten Matmons sine spesialpannekaker etter en 3 x 20 min styretråkkøkt :-)
Ikke no dobbel pastaporsjon med iskrem og fløte her nei :-)
Morten - Fredag 05 mar - 14.39
Hei Focc`ers!
Hører rykter om at dere skal til sydligere breddegrader, nærmere bestemt Gran Canaria om ikke så lenge!
Jeg er her frem til 23, før jeg setter kursen mot sykkelutlevering i Grimstad. Håper vi kan få til en tur sammen før jeg reiser hjem! Det hadde vært kult!!

Hilsen Morten Mørland, Plussbank Cervélo.
james - Torsdag 04 mar - 12.36
ikke tenk på det. Kjør deres løp i dag, så kan det hende vi treffes et eller annet sted på veien.
Gruber - Torsdag 04 mar - 12.09
Heisann James.... angående i ettermiddag. Skal møte et par andre på Kryssen i Grimstad kl 16:30. Må nesten høre med de om Nedenes kan være et delmål for dagen. Sender deg en en sms når vi sykler fra Kryssen, så veit du om vi tar turen eller ikke.
james - Onsdag 03 mar - 21.28
gratulerer så meget, stian! Hurra for deg.
Krise - Onsdag 03 mar - 20.12
BURSDAG!!!
Krise - Onsdag 03 mar - 20.11
har
Krise - Onsdag 03 mar - 20.11
Stanley
Fuentes - Onsdag 03 mar - 17.30
Jau, hvis jeg er i slag etter nattevakt så tenker jeg at jeg starter opp i 12 tiden imorgen, møter Gruber og resten av gjengen etterhvert, så blir det en fin 6timers):
james - Onsdag 03 mar - 16.26
jeg skal ut en tur i morgen på mtb, men rekker det neppe før kl 17, så hvis dere somlesykler mot nedenes, kunne vi evt ha slått følge derfra.
Gruber - tilrettelegger for spam... - Onsdag 03 mar - 13.03
Hepp!
Ingen tvil om at våren er i anmarsj... ser utover neste uke at plussgradene virkelig er i anmarsj. Hva med en tur langs Frolandskysten neste helg... på ræser altså... Ifølge værmeldingene må det da være håp bare veier:
Feviktoppen: http://www.yr.no/sted/Norge/Aust-Agder/Grimstad/Feviktoppen/detaljert_langtidsvarsel.html
Jomås: http://www.yr.no/sted/Norge/Aust-Agder/Froland/Jom%c3%a5s/detaljert_langtidsvarsel.html

Enn så lenge er det ypperlige forhold for tohjulinger av litt grovere kaliber. Fuentes (enig med deg Stanley, Alban er liksom ikke det samme) og overtegnede satser på en tur imorra ettermiddag. Fra ca halv fem og frem til det er mørkt. Sleng dere med!

håvard - Onsdag 03 mar - 10.24
Jeg skal være med på Å i Heiane og Birken.

Jeg drar oppover på gautefall idag. Noen av dere andre gautefall farerne som er klar for beinflying opp slalombakken kveldstid, etter at danskene har tatt av seg slalomskia for kvelden ?
Krompen - Tirsdag 02 mar - 13.33
I gledesrus over at solen skinner så meldte jeg meg på Raumerittet. Håper noen andre FOCCers stiller
Krompen - Tirsdag 02 mar - 11.49
Blir neppe noe særlig sykling før etter påske med mindre det skulle komme en 20-30 varmegrader sånn plutselig. Man gleder seg stort :)
james - Tirsdag 02 mar - 10.37
det har vært en usedvanlig lang og kald vinter, ja. Tror aldri jeg har gledet meg så mye til ræser-sesongen som det jeg gjør i år. Håper vi klarer å være like som i fjor mtp å organisere fellestreninger i påsken.
rambo - Mandag 01 mar - 22.49
Jeg har 3 meter snø foran boddøra mi, der mine sykler er i vinteropplag. Dvs at jeg mest sannyneligvis ikke kan ta dem i bruk før i midten av mai, med mindre den globale oppvarmingen begynner på ordentlig snart! Så årets vårslepp ser mørkt ut. Får fortsette "kjøkkentrimmen" så lenge. :-)
Stoa Fysikalske Senter