Sesongen fortsetter...



Neste tur-ritt er Herefoss Rundt 21.mai (!) Håper på stor deltagelse fra FOCCere!!!
Herefoss Rundt arrangeres årlig av ACC og er et turritt over 140 km. I følge ACC regnes dette rittet som et av de hardeste turritt på Sørlandet med drøyt 1200 høydemeter stigning totalt. Starten går fra Myra Skole. En hard løype som skiller bra! Tre puljer: Trim, tur og rekord.
Meld dere på her...

Men allerede Lørdag 16 Mai, kl.13:00 arrangerer Grimstad SK temporitt på Landvik.  Løype: 10km aktivt temporitt på Landvik. Start ved Resvik Bedehus.

Forhåndspåmelding innen torsdag 14. Mai. Etteranmelding godtas ikke. Startkontingent; 50,- betales ved oppmøte. Klassevis premiering. PS! Det blir servert hamburgere til rytterene etter rittet:-) Påmelding her...

Tirsdag 12 mai 2009 Av Stian "Stanley" Mjåsund
Spam kontroll: 2 + 1 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
Krompen - Søndag 24 mai - 19.54
Musa og undertegnede kjørte i dag Nordmarka Rundt. Vi var heldige og fikk starte i pulje med Ceres. De hadde opplegg med langing og følgebil, så alt lå til rette for en fin tur. Tom solen skinte.

Vi hang godt med til Hadeland, men i den lange bakken oppover mot Lunner så klagde Musa over dårlig fremdrift. Det viste seg at bakhjulet var blitt skeivt og det subbet inni ramma. Kombinert med at det nok begynte å bli tungt, så valgte vi å ta det lugnt ned mot Oslo. Ceres forsvant og vi kjørte alene til vi ble tatt igjen av en gruppe fra Frøy. Da var det bare å legge seg bak i motvinden.

På gjelleråsen måtte Musa å mate blomstene på busstoppet. Jeg ble med Frøy inn til mål, mens Kim kom trillende litt etter.

Alt i alt en fin tur. I mål var det baggis og svenske cola til alle mann!
James - Lørdag 23 mai - 22.42
GRESS!
Michael - Lørdag 23 mai - 20.51
Var artig på Herefoss rundt, men de burde tappe litt luft utav de motbakkene ;-) Lauvrak ble for tøft når rykkingen begynte for min del også. Var en fin gruppe vi fikk Peder, bl vel ikke mere en 6-7 min bak til slutt. Neste utfordring er Dølemotråkken i morra. Oppfordrer alle til å ta turen. Godvær er meldt, og da er det kjekt med en tur i skogen opp til den hyggelige Dølemo gjengen. Kjørte rittet første gang i fjor, og slik jeg husker det er det mye flate partier, og 3 bakker i løpet av de 9 mila. Første bakke opp til Mykland ganske tidlig etter start, fra Svenes og oppover. Så er det et flatere parti, så bærer det oppover over Lauvrak igjne, men denne gangen motsatt vei, noe som er litt mere behagelig enn på Herefoss rundt. Deretter nytt lengere flatt parti, så opp til Hillestad, dette er en brattere bakke som kan skille litt, selv om den ikke er veldig lang. Etter vendingen på Hillestad det straka vegen tilbake til Dølemo. Vil anbefale alle som skal kjøre Hovden om å ta med seg dette rittet. Så kan vi hvile oss i form i løpet av neste uke :-) Deilig!
Bolla - Lørdag 23 mai - 15.36
He he, brudd ja! Nei det var vel aldri noen som så på oss som noen trussel med det der. At det var en taktisk bommert visste vi vel fra første stund. Men når man ikke kan vinne, er det jo gøy å lede litt under veis da. Men jeg tror ikke jeg skal forsøke slike rampestreker neste helg! Forresten kanon sykkelvær i dag, det gikk lett i den tynne varme lufta. Virker som luftmotstanden omtrent blir borte på slike dager, moro!
Kaptein Rykk - Fredag 22 mai - 22.56
Still opp på trening i morgen kl 1000 Peder, så skal mi planlegge litt :-)

Herrefoss rundt e et kanonritt. Passe langt og hardt... Eneste som er litt kjipt er den siste stigninen inn til myra, jeg kommer aldri til å klare å henge med opp den bakken.

Må le litt av brudd forsøket vårt Bolla... Som du nevnte etter kun kort tid, dette går aldri... Det stemte det! (Vi var 4 stykker som ga gass utfor bakken mot Herrefossfjorden, Bolla, meg, Ove Pedersen GSK og en til.) ca 10mil igjen haha. Jeg holdt følge til første motbakke...
Pedal - Fredag 22 mai - 21.36
Ja regner jeg med at jeg får litt kjeft ja...det skal du ikke se bort fra! Jeg fikk jo litt kjeft i fjor også da det var mitt første ritt noen sinne jeg var med på (7 timers gruppa)...ble ikke så god stemmning med de jeg lå i brudd med men jeg slo jo han som kjefta på meg så da var dagen redda..Ja gode råd og viktig at vi får så mange FOCC'ere med oss til Hovden. Får høre med kapteiene om han har planlagt noe skummelt gøy.. hardt blir det nok uansett!!
Råkkelåret - Fredag 22 mai - 21.08
Til Peder. du henger nok med i superspeed 2 du. men dette er noe du må bestemme deg for selv, Egentlig skal du vel spørre kapteinen i laget ditt??? kan jo gi deg et par tips fra egen erfaring. første gang jeg syklet clt. var i 7 timers gruppa. vi var 3 stykker fra GSK i denne pulja. Rune Johansen, Kurt Richard Bjelland og meg, resten av GSKere var i en annen 7 timersgruppe forran oss. ..Dette viste vi jo og bestemte oss for og prøve og komme oss opp til feltet som var 10-12 min forran, vi stakk i brudd i fra ca Evje til neeeesten Hovden. det var kjempegøy:) vi manglet ca 3 min før vi hadde kjørt de inn. hehe men vi fikk jo dermed en bedre tid en gruppa forand, der lå, bla. Turbo og Ræser:) senere har jeg også kjørt i 6 timerspulja der er det ganske mye tøffere en i 7 timeren. og mye dårligere stemning:( blir plutselig mye mer alvor... folk bynner å skrike/kjefte hvis du kjører litt for hardt i front og for hardt i bakker osv... hehe. kan jo tenkes du får høre det her..hehe ser det liksom litt for meg:) men uasett du har et fantastisk lag og kjøre i sammen med.(FOCC) så mitt lille tips er vel kjør for laget ditt Pedå Pedal. . få med alle til Hovden!! det bør være noe for deg. med din styrke:) uansett er det foseint å bytte pulje..hehe:)
Pedal - Fredag 22 mai - 20.04
Takk det samme Råkkelåret og Carbondude...dere gjordet jo en kjempe innsats dere også....Neste gang henger vi bedre med....vurdere om jeg skal bytte gruppe på colorturen, men vet ikke om jeg tørr..hadde jo vært litt gøy..Da hadde vi jo kommet i samme pulje Kåre..Ka du trur..
ivæ "huntermeister" - Fredag 22 mai - 19.41
mulig e stiller imorra rykk.. stemmer det kåre me rockelåre:) peder e et råskinn.. syns dere herrefoss rundt var tøft.. ta dere en treningstur me pedå:) Herrefoss rundt var forresten et kjemperitt.. perfekt rett før colorline:)
Råkkelåret - Fredag 22 mai - 18.40
Kjempetur i går: takker spesigjelt til deg Pedal. å kjempebra repotasje som vanlig fra fåkkers. håper noen av dere blir med til dølemo på søndag. går rykter om at det ikke hele eliten stiller pga. norgescupritt. så synd du ikke blir med peder her hadde du garantert kommet høyt opp på lista. du er jo et råskinn i front:)
rykk - Fredag 22 mai - 17.47
sykler fra essoen kl 10.00 imorgen.. regner med det stiller noen foccers.. Å husk å drit før dere kommer!!
james - Fredag 22 mai - 14.20
Lærdommen av dette må vel være at man bæsjer før rittet starter, så skal jeg huske på å lese løypebeskrivelsen før neste ritt.
Ellers hadde Øyvind og jeg en koselig tur i motsatt retning av dere, med unntak av er gal rottweiler som gikk til angrep på oss ved Lauvrak. Vi priste oss lykkelige over at angrepet ikke skjedde i en bratt stigning. Bra arrangement og fin tur.
Stanley - Fredag 22 mai - 13.00
Hehe... godt godt (!)
Fint hvis det neste år blir utplassert dasser ved jevne mellomrom!
Var mange dritetrengte FOCC`ere i går! :-) ...

Bra ritt i ACC! Vi kjem neste år også...
Carbondude - Fredag 22 mai - 11.07
Flott reportasje fra Herefoss Rundt, mange fine bilder.
Har lagt ut en link på ACCs side til focc.no.
Det er jo beklagelig at det ikke var skiltet i krysset ved Svenes inn til Dølemo, slik at to FOCCERS syklet feil.
Vi ropte til dem da vi traff dem feil vei mot Mykland, men vet ikke om de fikk det med seg helt.
Tilbakemelding er sendt rittleder, slik at vi kan unngå slikt neste år.
Bra du likte kakene Komét!
Igjen må jeg skryte av Peder Pedal som syklet veldig bra i gruppa vår bak rekordfeltet.
Han har litt å lære om det å sykle i kjede, noen som var litt irritert på at du økte i i front hver gang Peder :)
Jeg skjønner at du ble litt utålmodig, var jo noen i gruppa som var ganske slitne og som det gikk litt sent med :)
Dr F - Fredag 22 mai - 09.19
Glimrende bilder og artig artikkel fra Herefoss rundt! Det var nok brownisene som jeg hadde med igår som gjorde utslaget. Er godt fornøyd med gårdsdagen.
Ruslebiffen/følgebilansvarlig - Fredag 22 mai - 03.58
Hei kjære venner å Foccere. Jeg må løse opp i noe som angår alle team Focc, å vet at det vil bli motatt med respekt fostålse. Jeg å Krise har snakket litt om dette... Men vær oppmerksom på at det er jeg som er følgebilansvarlig i klubben, derfor, bruk meg, og jeg stiller opp med mindre det ikkje er umulig, for eksempel som i fjor da jeg var dum å klarte å brekke beinet. Jeg er følgebil i klubben, dvs å lange flasker, mat og selfølgelig ta fotos underveis om det er nødvendig. Så benytt dere av meg, ikke bruk andre, Det er vel det man kalle respetløst og at man ikke kan stole på en. Jeg er der for dere Foccere;)

Use Me:p
Krise - Fredag 22 mai - 00.57
Vennesla og Omegn Cycleklubb har tatt følgende blinkskudd av 3 tøffe typer: http://www.vennesla-ock.com/images/DSCN2897.JPG

Venndølene har flere bilder fra dagens økt her, bra! http://www.vennesla-ock.com/voc_paa_ritt.htm
Bolla - Torsdag 21 mai - 21.36
Ja, og kakene var toppers, det glemte jeg! Kred til ACC og øvrig frivillige for ypperlig arrangement. Og til Krise og Jarle for og følge oss i løypa. Det er nok mange med meg som venter spent på FOCCS oppsummering av dagens hendelser.
Pedal - Torsdag 21 mai - 21.28
Ja dette var årets lengste tur for min del i år. I rekord gruppa startet vi greit men tempoet er jo høyt. Grøsle bakkene var jo første utfordring og der gikk det jo ikke akkurat i sagte tempo. Gauslå bakkene gikk veldig greit men er jo ikke av de værste bakkene heller. Fra Hynnekleiv og opp til Dølemo gikk det i veldig sagte tempo...og jeg forstår jo godt det når bakken opp til Øvre Laurerak kom de var jo et helvete..Geir Bisgård kom i ett kjempe rykk og felte splittet seg i to. Jeg klarte ikke å følge med felt 1, men et felt på ca 15-20 ryttere etablerte etterhvert et godt felt. Vi forsto jo at slaget var tapt men vi hadde god flyt og fart. Hadde vel rundt 38 km/t i gjennomsnittsfart i 14 mil...det er jo ikke verst. Vi syklet sammen til mål, men Fred Kåre "råkkelåret" satte igang et litt rykk hvor jeg og et par andre hev oss på hjul.. Fred Kåre over målstreken først og jeg som nr 3. Gøy var det men skjønner at taktikk og bakke rykk ikke er min sterke side.

Hovden next!!!
Bolla - Torsdag 21 mai - 21.27
Grattis til Ivar med 4. plass i turgruppa, smart og sterkt kjørt. Selv mått jeg slippe teten litt i bakken opp over til Myra, men ellers fungerte det bra for min del. Kjørte deler av løpet veldig uøkonomisk og det straffer seg jo på slutten! Men dette var en fin forsmak til Kr.sand - Hovden.
Humla - Torsdag 21 mai - 21.07
Jeg må dessverre erkjenne at jeg nivåmessig befinner meg et sted mellom trim og tur. Det er ikke lett å svelge, men hverken Oggevatn eller Herrefoss juger.
Slik jeg ser det er det to muligheter - bli en trimmer eller trene mer. Trimmerne ser ikke ut til å ha det veldig gøy, så da er det bare et alternativ - mer trening! Sorry Kadens og Finansen for at jeg svikta dere ved Hynnekleiv - bare tanken på Dølemo-bakkene gjorde meg kvalm. Det er sjeldent det føles som en lettelse å sykle 4 mil hjem alene i motvind!
Rambo - Torsdag 21 mai - 17.25
Nok en hard dag på "jobben", men godt å fullføre 10 mil dog. Jeg er godt fornøyd med gjennomføringen og god kompiskjøring med Jan Banan. Han ventet tolmodig mens jeg måtte lette litt på magetrykket midt i skauen, ikke særlig behagelig å sykle med, men må man så må man! :-) Konge at vi var 11 foccere i dag, på hver vores niveauer!!!
Carbondude - Torsdag 21 mai - 16.57
Fikk du smakt på FOCC-kaka etter målpassering Komét?
Vi husket med gru på kritikken din fra ifjor, så til rittet idag hadde kasserer bakt sjokoladekake med FOCC-logo på!
Du var ikke alene om å få det tungt i bakken opp til Øvre Lauvrak idag :(
Ket Komét - Torsdag 21 mai - 16.39
Helsa er viktig, og jeg regner med du kommer sterkere igjen! :-)
Undertegnede fikk det også svært tungt i dag.... kramper, som smalt inn i motbakkene etter Dølemo, og forfulgte meg i de resterende bakkene... Jaja..Fikk god hjelp av Stanley... Han er seig som vanlig! :-)
Vanvittig bra arrangement av ACC i dag! Masse følgebiler, speaker-tjeneste ved start/mål, og ikke minst masse god kake til alle... Bra! :-)
Nå var det sinnsykt snadder og ligge rett ut på sofan og se på Giro'n... :-)
Jarle Pepsi Max-gjengen(eks. Piepoli) - Torsdag 21 mai - 16.13
Beklager Ket, men kroppen var ikke med på sykling i dag.
Er klar over at det høres ut som en dårlig unskyldning, men helsa går føre alt.
Du får heller sette ett hakk i ramma di, om du vil.

Jeg lover o komme sterkere tilbake senere....
Krise - Torsdag 21 mai - 09.03
Jeg har ringt og vekka James, han var allerede våken. Phew!
James - Torsdag 21 mai - 09.00
Jeg er våken nå. Bare sykl i forveien dere, så tar jeg dere igjen.
Rambo - Torsdag 21 mai - 08.51
STÅ OPP JAMES! Nå skal du sykle 14 mil snart...
Stanley - Onsdag 20 mai - 20.45
Sikkert spist en kilo kake i dag... i min datters bursdagsselskap! Herlig oppladning til i morgen, ikke minst næringsrikt. Gleder meg til å sykle rundt Herefoss! På gjensyn!
Krompen - Onsdag 20 mai - 20.45
Ønsker de som skal sykle Herefoss rundt god tur!
Pedal - Onsdag 20 mai - 19.21
Er det noen som skal på Dølemotråkken? Det vist frist i dag for påmelding..
Krise - Onsdag 20 mai - 16.59
Til Herefoss-rytterne!
Jeg blir med rundt i løypa i morgen, dog i bil. Jeg kommer til å stå i Gauslå-bakken og på toppen av stigningen etter mykland, retning Svenes, i en nokså lang rett stigning (se bilder fra Herefoss i fjor).
Her blir det muligheter for å bli fotografert samt utveksle litt flasker om ønskelig. Husk NAVN på flaskene!!!
Krise - Onsdag 20 mai - 13.08
Godt tips fra Astana der, thank you! Skal ikke se bort i fra at det blir rykende fersk pizza fra Svenes Pizzeria på dere i morgen.
J@rle - Onsdag 20 mai - 09.55
gsk-resultat.jpg
GSK sekreteriatet har sendt ut melding om at skrivemaskinen som brukes til å skrive resultatlister har gått i sund. Servicemann er rekrivert fra Imperial og den vil bli fikset i løpet av dagen. Men, grunnen helligdag i morgen går ikke postgangen som normalt og den endelige listen når ikke GSK sin webansvarlig før en gang i neste uke. Vi må nok belage oss på å vente noen dager til...
Anita Senorita - Onsdag 20 mai - 09.35
skulle ønske flere pepsi-max syklister meldte seg på herrefoss rundt sånn at jeg har noen å sykle med:)
Stanley - Tirsdag 19 mai - 22.50
Venter jeg også! :-) GSK sitter på resultatene... Ikke sikkert de kommer?
"deltager", du får nøye deg med bildene i focc-artikkelen! :-)
deltager - Tirsdag 19 mai - 22.46
HVOR BLIR DET AV TEMPO-RESULTATENE fra 16.mai ?
"Team Astana" - Tirsdag 19 mai - 21.54
astana-følgebil.jpg
Here's a little tip on what to eat during long races like Color Line Tour. Pizza is great on nuitrition and tastes good even when cold!
Pedal - Tirsdag 19 mai - 21.33
Bra innsats FOCC øst påfollorittet!! Gøy at dere får vært med på noe slike ritt. Dette gjør bra for formen!!
Jeg gruer meg litt til torsdag og regner med at det blir et helvete fra start til mål... og dette gjør vi frivillig.... Får bare krysse fingrene for at vi får oppholdsvær.
Krise - Tirsdag 19 mai - 17.14
Jeg kan dessverre ikke være med i bagasjerommet til Audun på vei til Hovden pga ekstrajobb utenlands. Hvis noen vil/tør overnatte på samme hotellrom som Audun (Eminent Hovdestøylen), så setter han sikkert pris på at noen deler hotellrom-utgiften med han.
James - Tirsdag 19 mai - 16.42
Da møtes vi på esso 1815.
Rambo - Tirsdag 19 mai - 16.28
Jeg har også tenkt meg en tur, men jeg rekker det ikke før ca 1815 pga jobb.
Kleiva - Tirsdag 19 mai - 16.23
Jeg blir med.
Hvor og når møtes vi?
James - Tirsdag 19 mai - 13.46
Jeg drar ut og triller rolig et par timer rundt 1730-1800. Er det noen andre som har lyst til å sykle litt i dag?
Krompen - Tirsdag 19 mai - 13.10
Har meldt på meg Nordmarka Rundt til søndag. Kjører sammen Ceres. Blir 153 km non-stop med langing fra motorsykkel. Forhåpentligvis så går det litt roligere enn Follorittet

Ønsker dere alle lykke til på Herefoss Rundt
Jarle, Kjeksmannen - Tirsdag 19 mai - 11.08
Hmmmmm...... tror ikke det blir rare duellen for min del. Første ritt (med tidspress) i år. Har i grunnen etablert meg i Pepsi-Max gruppa. Der er det gørrgreit, ingen forventninger, og vi stopper å venter på de som må pisse osv.
Men, jeg har jo i minnet fra i fjor, en ivrig Ket Komet som sang "My leg's are ok" i det vi kjørte opp Gauslåbakkene.........(det skjedde noe med de beina seinere på turen....)

Som sagt, Peps-Max er tingen!
Stanley - Mandag 18 mai - 22.30
Blogg.jpg
Ojoj, herlig å se at Jarle Storrem skal delta i TUR-gruppa denne gangen, og ikke i Pepsi Max-gjengen :-)
Da blir det gjensyn med fjorårets store duell; nemlig Ket Komet vs. Jarle Kjeksemann Storrem! Moro!
Se bilde til høyre, fra Birkenesrunden i fjor!
Frekvens - Mandag 18 mai - 21.56
Lysbilde1.JPG
Follorittet ble virkelig en fartsfyllt opplevelse med smak av både melkesyre og ikke minst deilige kaker ved målgang:-)

Til start i vår gruppe var det ca 100 syklister mellom 17 og 40 år. En god blanding av syklister fra både Follo, Moss, Frogner SK (Veolia-boys med Giant-bikes), BOC, Nesodden, Rye og Frøy. Det gikk rimelig greit unna kan du si og hissig støting hele veien. Det er det verste jeg har vært med på! På slettene hvor vi ofte lå i 50-55 km/t holdt mange på å støte for å komme seg fri. Det er det sykeste jeg har sett Jeg hadde nok med å holde meg skjult inni feltet og holde følge på. Som Krompen sier var det kult å oppleve et "tur-felt" med så mange sterke ryttere.

Det var mange punkteringer underveis og i kombinasjon med sterk sidevind ble feltet splitet og delt etter hvert. Særlig halvveis fikk jeg kjenne dette på kroppen. Da var det 2 punkteringer i feltet og det stoppet ganske bra opp. Vi ble splittet og jeg havnet langt bak, men klarte å kjøre meg opp til en gruppe 2 bak hovedfelet. Det kostet noe sinnsykt og jeg har nok aldri slitt så hardt. Det var like før jeg tok en Rambo og matet både fugl, fisk og elg på en gang. Heldigvis klarte jeg å bite meg fast i gruppa på ca 7-8 stk og vi syklet oss opp til feltet igjen i løpet av 5-7 min.

Men da det kun gjenstod 5 km sa beina og hodet stopp, og jeg måtte senke farten og slippe feltet som nå kun var blitt ca 35 syklister. Kom i mål på 2 timer blank etter 76 km. Godt fornøyd med 38 i snitt, og holde følge underveis med støting hvert 2. minutt...

Og som Krompen nevnte, et konge kakebord med over to-sifret antall kakevarianter. Her skulle dere vært, boys :-) Et strålende arrangement!
Krompen - Mandag 18 mai - 08.30
3 Foccers + Per Rev stillte til start på Follorittet lørdag. Det kan vel oppsummeres med et ord: cowboy. Frekvens leverte veldig bra og tok 12 plass i klassen sin! Sjur var vel litt uheldig i starten og ble liggende litt bak og dermed så forsvant feltet.

Selv beit jeg meg fast i ca 3 mil og da ble det for tøft. Jeg har aldri vært med på en sånn fart og det var litt kult å se hvor høyt nivået egentig er. Hadde ca 42 km/t i snitt etter 3 mil med småkupert terreng. Det dannet seg en gruppe etter hvert som kjørte bra til det stod igjen ca 1 mil og da begynte støtingen der også. Per og jeg hadde egentlig ikke noe mer å stille opp med, så vi tok det med ro inn mål.

Ellers må Follo SK berømmes for et fantastisk arrangement. Vi hadde en motorsykkeler og biler foran oss hele tiden. Selv etter vi endte opp i en gruppe hadde vi motorsykkel som stoppet trafikk. Alle kryss var godt bemannet med folk som stoppet all trafikk. Og kakebordet kommer det kanskje et bilde av etter hvert? :)
Rune Ræser - Søndag 17 mai - 21.20
Det ble nok mer en det.. Når du skulle starte, så jeg deg ikke... Og du bruker litt tid fra svingen og bort til start... Du kan nok trekke i fra 40-50 sek, selv om du fikk en flying start... så da er ikke tiden så dårlig allikevel:-)
Fotografen... - Søndag 17 mai - 20.56
GranPrixFest2009 030.jpgGranPrixFest2009 060.jpgGranPrixFest2009 089.jpgGranPrixFest2009 171.jpg
GP-party hos Stanley i går!
Bolla - Søndag 17 mai - 15.44
he he jeg tabbet meg ut på starten ja, men tror neppe jeg tapte mer enn 5 - 10 sekunder? Eller? Trodde faktisk jeg hadde kontroll for jeg syntes det gikk et hav av tid mellom de to som startet forrut for meg så i stede for å stoppe opp og vente så skulle jeg 'bare' ta en kort liten vending til. Men du verden så fort klokka plutselig gikk da.... Skal skjerpe meg bedre neste gang!
Rune Ræser - Søndag 17 mai - 12.35
Hei Bolla... Har du trekt i fra de 50sek du kom for seint til start?:-)
Bolla - Søndag 17 mai - 08.29
Tempon'n i Landvik ble 'sån der' for min del. I 2007 hadde jeg 15.41 med biltema monsterhjelm og uten aero-bøyler. I går knep jeg bare inn 1 sekund på den gamle tida, altså 15:40. Og nå med aero-bøyler og ditto utstyr. Må innrømme jeg hadde håpet på en adskillig bedre tid.
Peder og Ivar dere skulle vært med, da hadde FOCC garantert kommet høyere opp på lista.

Takk til arrangøren GSK og frivillig mannskap, flott at dere steller i stand ritt for oss. Bra gjennomført med kun stoppeklokke, papir og blyant. Men jeg skjønner ikke hvorfor vi ikke ser flere PC'er blant arrangører av ritt. Startliste kunne vært annnonsert i forkant, resultatliste fortløpende oppdatert etter som løpere kommer i mål, og med innrapportering av mellomtid ved venning så kunne det faktisk blitt litt artig å være tilskuer. Skjønner egentlig ikke at ikke NCF forsyner klubbene med et ordentlig tidtakingssystem / PC program for avvikling av sykkelritt. Spesielt på tempo ritt må da dette være et ypperlig hjelpemiddel?

Gratulere Rybak, å innrømme å ha fulgt med på mgp gjør man normalt ikke i min alder, men i år fulgte jeg faktiks med, overbevist fra første stund om at Norge kom til å ta seieren. På tide å ta frem flagget :-)
Krise - Lørdag 16 mai - 17.26
Edvald Boasson Hagen, hvor tar du det fra??? Herregud for en Giro-maskin du er!
ivæ "huntermeister" - Lørdag 16 mai - 17.18
Hadde mæ en bukken runde ida.. følte mæ ganske spræg helt til e traff pedå pedal me hynnekleiv..Hadde ikke noe anna valg enn å legge mæ på hjul.. Han må være dopa:)
Krompen - Fredag 15 mai - 18.53
Go Edvald. Helt rått!
James - Fredag 15 mai - 17.01
Heia edvald!
Krompen - Torsdag 14 mai - 13.57
IMG_0111.jpgIMG_0112.jpgIMG_0113.jpg
Fant noen bilder av et par sprege Foccers fra Enebakk Rundt på telefonen min
Dr F - Torsdag 14 mai - 08.39
tung i sessen eller tung i sessen, 72 kg er vel ikke det? Nei jeg var der jeg, stanley tar noen føring på slutten og det var sterkt , men det må sies at jeg tok noen føringer i forkant og var kjørt, samtidig som de andre falt av mens jeg og 3 andre fortsatte jakten, stanley og gjengen tok oss igjen noe etterpå. Men...veldig kjipt, og hvis de andre folka hadde vært mer villige så hadde vi klart det, men det gjorde altså ikke jeg og stanley alene. Neste år dog....):
Ket - Torsdag 14 mai - 07.55
Bra video Stanley!
Dere var sinnsykt nærme feltet ja... synd det ikke gikk... men men... som Mafioso sa etter målgang... 'De som ikkje henger med opp Gauslå, er rett og slett for tunge i sessen....' Hehe... ;-)
Gleder meg til Herrefossrunden hvor Mafioso skal vise hvordan vi gjør det opp Gauslåkneika... :)
Frekvens - Onsdag 13 mai - 22.38
Goody good, Stanley Moose da Goose! Moro tilbakeblikk. Det var pina dø ikke langt fra at du klarte å kjøre inn hovedfeltet etter Hynnekleiv. Tipper det er like surt å se det klippet hver gang, men du fikk da ikke mye hjelp heller. Hvor var Dr Fuentes og de 8 andre når du trengte de?
Rykk - Onsdag 13 mai - 22.19
e det sånn at det e mindre kø for de som ikke har forhåndspåmeldt seg i år også???
Rambo - Onsdag 13 mai - 21.42
Bra kjørt i dag Cadens og Kleiva. Det gjorde godt å blåse ut litt krutt!
ivæ "huntermeister" - Onsdag 13 mai - 21.16
Ja bra video stanley! Jobba overtid ida så kommer e heim te pensjonistblokka, så e det faan mæ dugnad:(
Det var litt a et syn.. Ekje mange plasser di kommer i rullestol på dugnad:)
Pedal - Onsdag 13 mai - 21.06
Du gjør en kjempe jobb Stanley...kjempe reportasje fra Bukken!!!
Kleiva - Onsdag 13 mai - 16.47
Jeg møter kl.18.
Får se hvem jeg blir med, var i kleivene mine i går, så jeg tror helst jeg følger Rambo.
james - Onsdag 13 mai - 15.29
Det har jeg forståelse for, Ron. Hva med dere andre? Sikkert flere enn meg som trenger litt bakketrening før Herefoss rundt. Jeg drar fra Esso kl 18.00, jeg også.
Rambo - Onsdag 13 mai - 14.49
Egentlig ikke James. Fikk nok bakker på søndag for ei stund!! ;-) Jeg tenkte noen tempodrag, i og med at det er tempo på lørdag se du... tenkte mulignes å være med der hvis helsa holder seg. hehe
James - Onsdag 13 mai - 14.28
Planen min var å kjøre noen bakkeintervaller opp grøsle. Kan det friste, Rambo?
Rambo - Onsdag 13 mai - 14.16
Jeg tenkte å prøve å sykle litt i dag. Jeg vil helst ta noen intervaller i dag
8 x 4 min
Kommer hvertfall til Esso kl 1800.
Krompen - Onsdag 13 mai - 10.32
Bra med en liten gjeng på Follorittet. Skal bli artig. Per Rev har også meldt seg på, så da er vi alle fall 4 mann.

Jeg kommer også til å melde meg på Nordmarka Rundt neste helg.
Senorita - Onsdag 13 mai - 08.29
HJELP!! Det er for sent å bytte pulje i CLT, jeg som tenkte å sykle med morgenfuglene i stedet... Nå må jeg sykle alene opp setesdalen.... buhuuuu :'(
Humla - Onsdag 13 mai - 07.57
Jeg er påmeldt til Herrefoss i turgruppa. Har fått smaken på bakker etter Oggevatn og kake er jo godt!
james - Onsdag 13 mai - 07.55
Jeg skal ut og sykle i 18-tiden i dag. Er det noen som blir med?
Frekvens - Tirsdag 12 mai - 23.10
Det er good spirit boys! Flott med både Herrefoss og tempo. På med pinnene og knus på i Landvik også Peder :-)
FOCC øst har meldt seg på Follorittet og stiller til start til den 76 km lange fellesstarten i indre Østfold. Satser på godt vær, god stemning og sterke FOCCere i feltet. Arrangøren frister også med matservering og premie til syklistene, så alt ser ut til å stemme for en god dag på hesten...
Bolla - Tirsdag 12 mai - 22.55
Sier som Ket, hamburger og kake, ja takk, begge deler, selv om det er sinnsykt langt å sykle for et kakestykke.
turbo t - Tirsdag 12 mai - 22.52
var mange ja. kan nesten kalle det et klassiker ritt. deilig høy fart og mye støting
Pedal - Tirsdag 12 mai - 22.28
Viste ikke om at der var noe ritt i dag....var det mange med?
syklist - Tirsdag 12 mai - 22.26
hva faen er tveiderunden?
turbo t - Tirsdag 12 mai - 22.14
dårlig oppmøte av fåkk på tveiderunden idag.
Pedal - Tirsdag 12 mai - 21.44
Det er jo en hektisk mai mnd med mange ritt...men som frekvens ville sagt det så er det jo bare å knuse på....Jeg er påmeldt på Herrefoss rundt. Jeg er jo ikke akkurat noen tempo hest..så får se på det. Men jeg tror jeg heller muligens får med meg bedriftsrittet til torsdag på terreng.. Gøy med litt avveksling.
Krise - Tirsdag 12 mai - 21.37
Bare pass på å komme tidlig nok så du får kake denne gang, Ket. Tror ikke kake-ansvarlig i ACC har hjerte til å tåle nok en runde med pes for dårlig kakeservering.
Og til alle som ikke fikk kake på Oggevatn Rundt: Sorry, folks, jeg ble aller nådigst påspandert et bittelite kakestykke av hun trivelige dama i serveringsteltet. Kunne ikke si nei!
Ket Komèt - Tirsdag 12 mai - 21.25
Hamburger.jpg
Hvem kan si nei til hamburger og kake??
Ikke jeg, så jeg har meldt meg på begge deler... og oppfordrer alle til å gjøre det samme... :-)
James - Tirsdag 12 mai - 20.55
Jeg er påmeldt på herefoss rundt. Skal kjøre den lange løypa for første gang. Det blir bra oppkjøring til lillehammer-oslo. Er det forresten noen som gidder å ringe og vekke meg?
Krise - Tirsdag 12 mai - 20.08
Ron oggevatn.JPG
Sannheten om Rambo er at han hverken var sliten, stiv eller hadde astmatrøbbel. Spy? Glem det! Fyren var i finfin form, hvilket VOC sitt bilde ved målgang viser. Må være en feil med tidtakingen, Ron ser både sprek, rask og blid ut her!
ivæ "huntermeister" - Tirsdag 12 mai - 20.05
Sånn da har e au meldt mæ på Herrefoss rundt:) Temporittet på landvik 16 mai passer dårlig for da skal e å russen på storesand:)
Stanley - Tirsdag 12 mai - 19.01
Da er jeg påmeldt til Herefoss Rundt 21.mai, gruppe: Tur.
Håper det er nok kake til alle i år! :-) Glær mæ!

GSK-tempo på lørdag frister det også, men hva betyr 10km aktivt temporitt? Er dette kun for "eliten"?

Hvem andre i FOCC er klare for Herefoss Rundt og/eller GSK-tempo på Landvik?
Stoa Fysikalske Senter