Hvordan går det med vintertreningen?

Hallo alle sammen! Hvordan går det med Vintertreningen? Er dere i rute?
Fredag 10 nov 2006 Av Stian "Stanley" Mjåsund
Spam kontroll: 4 + 3 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
Rykk Ribe - Onsdag 15 nov - 07.23
Jeg får ikke laget egen blog, noe bøgg med bruker og passord.
Moose! - Tirsdag 14 nov - 23.07
Se på denne linken: http://www.tacx.com/producten.php?language=EN&lvlMain=16&lvlSub=55&lvlSubSub=78 Denne rulla så kul ut, med tilkobling til data! Data-sykkel-spill med andre ord, på rulla di, i stua! KONGE! Hva koster dette dyret mon tro?
WinterMoose - Tirsdag 14 nov - 13.28
KONGE! Vi må melde oss på til BUKKENEBRUSE. Perfekt tidspunkt. Innen den tid må vi ha drakter på plass.
Rykk Ribe - Tirsdag 14 nov - 11.51
Regner dette som første ritt til våren, http://www.grimstadsk.no/maindesign.asp?aid=17453&gid=6058

Anonym - Tirsdag 14 nov - 09.26
Kjøp den rulla du har lagt inn på nettsiden her. Hvem fanden er gunman52?
Moose is loose på glatta! - Tirsdag 14 nov - 09.21
Gunman52, du hører jo mest på Lilyjetz, stemmer ikke det (?), hehe! Men smaken er jo som baken. For hos Rykk Ribe går det jo mest i Judas Priest og Dio! Moro" Så musikksmaken i Focc er variert og "god"! Lykke til med treningen boys! Jeg skal handle rulle denne uka. Noen tips om hvilken jeg bør handle???
Gunman52 - Tirsdag 14 nov - 08.18
Noe jeg kan anbefale er å spille inn en kassett med diverse musikk på, og spill den når man trener. Variert musikk gir variert trening.
Rykk Ribe - Tirsdag 14 nov - 07.36
Rumpestrekk Hansen har fortsatt problemer etter langturen i sommer, dvs rumpestrekk, og han trener dermed lett. Kan melde at Automat Aagre har tatt lappen og har kjøpt ny stasjonsvogn. Han er klar som et egg til å kjøre oss hvor som helst.
Kilometer - Mandag 13 nov - 21.12
Høres veldig bra ut Rykk. Jeg kan melde om at jeg nettopp har fullført dag1-økten på treningsprogrammet (1 time på rulle) Svettet som en gris, mens jeg koste meg m fjernkontrollen på styret.. :-)
Kilometer - Mandag 13 nov - 21.06
Høres veldig bra ut Rykk. Jeg kan melde om at jeg nettopp har fullført dag1-økten på treningsprogrammet (1 time på rulle) Svettet som en gris, mens jeg koste meg m fjernkontrollen på styret.. :-)
Rykk Ribe - Mandag 13 nov - 15.36
Jeg er topp motivert og trener i snitt 3 ganger på rulle i uka (pleier å kjøre gjennom et par episoder av Seinfeld til hver økt.) Regner med å følge programmet til Kjærgaard frem til april deretter gå over på Styrkeprøve programmet.
Stanley Steel - Mandag 13 nov - 10.45
Jeg er enig med Kim! Sykle ute nå er ikke kult. Min min plan i vinter er å jogge på tredemølla til Elixia foran tv-skjermene der, samt være med på spinning en gang i uka. I tillegg blir det rulle hjemme i stua en gang i uka. Det vil si at jeg sikter meg inn på 3x i uka med trening. Skal prøve å følge programmet til Kjærgaard!
KG - Mandag 13 nov - 10.39
Trening er slitsomt å få til på denne årstiden. Sykkelen min står fint i boden...ikke bra!! Fulls kjerpings fra min side, må få kjøpt meg sykkelrulle!!
Stoa Fysikalske Senter