Kommentarer til Treningsstatistikk, uke 13

Det er bare å bøye seg i støvet Stanley.. du har hatt en veldig god uke, og en veldig bra oppkjøring mot hardkjøret som vi har lagt opp til nå i påska! Gratulerer med ukesbeste på antall kilometer!
Kilometer.
Søndag 01 apr 2007 Av Kjetil "Ket Komét" Ribe
Spam kontroll: 5 + 4 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
gunman52 - Lørdag 07 apr - 15.59
rosinbolla. det spørs om du klarer å henge med i svingene når jostein drar i front. han har kansje ikke den kuleste og moderne outfitten men han er utrolig sprek. jaja, det går jo rykter om av du presser kilometer ganske hardt opp øynaheia bakken også da, så det er mulig du takler det. uansett så er det bra med en hvile dag i dag. regner med at det er duket for en høy intensitet runde i morgen søndag. jeg følger med. fortsatt glad påsk. i kveld er det rødvin på hytten.
rosinbolla - Fredag 06 apr - 22.52
Nå km-Ribe, fælt som dere sykler om dagen. Skulle gjerne vært med dere, men jeg har ikke hatt anledning. Fikk lurt inn en sårt trengt Herefossrunde nå i kveld. Så lørdag blir det nok hviledag. Søndag er nok booket opp med fam. tur. Får se om jeg kan bli med på mandag om noen tar seg en runde. Fortsatt god påske dere. //rosinbbolla
Gunman52 - Fredag 06 apr - 17.21
Hører det blåser friskt på Agder for tiden, men regner ikke med at det stopper Team FOCC fra å trene. Uansett, statistikken ser bra ut... til og med for the Balloon boys. Glad påsk og mange hilsner fra påske fjellet.
Stanley - Mandag 02 apr - 13.49
Jo, takk alle for gode ord! Det varmer! :-) Uke 13 var bra den... Jeg er fornøyd med min første uteuke i år! Var digg å komme på landeveien! Var en bra fight med deg denne uka Kjetil, så vidt du slo meg gitt...! Moro og motiverende med denne statistikken! Men hva skjer med Hansenbrødrene!?!? Har dere glemt å melde inn tall, eller er uka dramatisk dårlig? Nå må dere komme mer på banen boys! Det er NÅ alvoret virkelig starter, med treningsleir på Sørlandet i uke 14, og Treningplanen frem til uke 25 (styrkeprøven). Håper virkelig alle vil følge planen etter beste evne! Burde være praktisk mulig for alle å sykle 3 turer i uka (15-20 mil).
gunman52 - Mandag 02 apr - 12.49
ja denne påsken nå arendal cc og grimstad sk passe seg. team focc samler seg i distriktet for å trene. det blir lange turer med teknisk terping og innlagte spurter. hvem er i best form? jeg tror vi har en ny favoritt til bukkene bruse rittet. time will show.
Kim - Mandag 02 apr - 11.44
Flott jobbet Stanley. En ypperlig uke må jeg si til tross for liten støtte fra resten av Oslo gjengen.
Blir flott med noen sykkeldager på sørlandet nå, sees snart!!
J@rle - Mandag 02 apr - 07.50
Grattis Stanley, det er en president verdig! Andre plass er ikke så galt det heller da Kilometer...
Ros går også til Rosinbolla som har ukas lengste tur på 75km. Regner med at Kilometer var med som trekkhest på deler av den turen. Jaja.

Håper at neste ukes statistikk viser mange turer og lange distanser.
Hva med Finansen og Huntermeister? Har dere glemt å regge statistikk for denne uka?
Stoa Fysikalske Senter