Kommentarer til Treningsstatistikk, t.o.m uke 12.

Som alle sikkert har lagt merke til på nettsiden vår, har vi fått på plass en ny og fanzy måte å registrere treningsstatistikk. Under menyen "Statistikk", kan hver enkelt følge sin treningsaktivitet uke for uke, samt følge med hvordan en ligger an i forhold til resten av syklistene i FOCC. Dette bør være motiverende, samt at det bør påvirke konkurranseinstinktet i oss FOCC-medlemmer.
Mandag 26 mar 2007 Av Stian "Stanley" Mjåsund
Spam kontroll: 1 + 1 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
Stanley El Presidente - Tirsdag 27 mar - 13.59
Kalas har meldt om leveringsdato 26.april. Så da får vi sykkelbekledningen akkurat i tide. Det er bra! Håper leveringsgarantien er 100% sikker, for uten Team Focc-bekledning på Bukken vil være stusselig.
Kilometer - Mandag 26 mar - 15.34
Bra å høre Kim Klatre! Fant også ut at det er en del teknisk trening som skal til for å sykle så effektivt som mulig sammen i gruppe. Kan spare mye på det, så det bør være i fokus på samlingene våre.
Etter å ha fått smaken på ute-sykling, så kommer ikke jeg til å sykle inne mer denne sesongen! :-)
Det nærmer seg veldig fort første ritt også gutter (og jente). Husk Bukkene-Bruse den 29. april. :)
Klatremusa - Mandag 26 mar - 14.39
Morsomt med sykling. Hadde første ute tur i går med Stian. var spesielt å komme ut etter å ha hatt ørten økter på spinning. Vi fant ihvertfall ut at det er mye som må planlegges før Tr. - Oslo.
Gleder meg til treningsleirene, satser på at vi får ssyklet noen mil ute da, blir gøy!
Stå på godtfolk!!
J@rle - Mandag 26 mar - 13.04
Ja nå har jeg nettopp vært på sykkelsport og handlet meg nye dekk. Det er racing dekk, med extra innlegg mot punktering. Nå blir det fart på hybriden min. Senest i dag morges opplevde jeg å bli forbikjørt av en tjukkas fra Pusnes. Det kan vi ikke ha noe av! Piggdekk er skikkelig brems.
Uansett, statistikk er motiverende.
Snuppeline - Mandag 26 mar - 12.15
Dere er flinke. Hvis dette ikke inspirerer til trening, så vet ikke jeg. Blir helt inspirert selv, i dag blir det en tur på SATS :)
El Presidente - Mandag 26 mar - 10.34
Dette er tøft...! Jeg ser at flere hadde en veldig bra uke 12.
Og Bjørn, moro å ha deg i rekkene! Ser du og Kjetil hadde en fin søndagstur i går! Dra med dere Ivar neste gang! :-)Personlig syklet jeg 1km mer enn Kjetil i uke 12, hehe! Ikke verst! Blæ blæ! Kim og Espen, meget bra uke må jeg si...! Imponert...! Frode er i Kina, så han får vi unnskylde! Øyvind og Ivar, dere må registrere data for uke 12, slik at jeg kan oppdatere søylediagrammene!
Gunman52 - Mandag 26 mar - 10.29
Ja, jeg bøyer meg i støvet for Klatremusa... du har faen meg gode bein! Ser at Rykk Ribe holder topp plasseing når det gjelder lengste tur så langt i år. Bra!
Hansen brødrene sliter tydligvis på sykkelsete for tiden. Er det pga hemoridene? Jaja, dette blir spennende.
Stoa Fysikalske Senter