Kommentarer til statistikken på teamet!

Svært morsom lesing den statistikken må jeg si :) Viser jo også at det er forbedringspotensiale, tross alt ganske nøyaktig "bare" 3 måneder til Tr-Oslo.
Viktog å følge opp treningsprogrammet som ligger under trening. I Oslo skinner solen om dagen og er ikke lenge til vi tar frem raceren for jomfruturen 2007,gleder oss innmari!!!

Klatrmusa
Torsdag 22 mar 2007 Av Kim "Klatremusa" Grøsle
Spam kontroll: 2 + 2 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
Frode Kinamann - Søndag 25 mar - 14.28
Enig med deg, musa. Alsidighet er viktig, og kickboxing hores bra ut. Jeg skal blandt annet paa akrobatikkshow her i Kina, og da er det jo bare aa vaere aapen for nye innputs. Jeg utfordrer herved team Focc til aa lage et taarn, med el capitain paa toppen. Hva sier dere?
Klatremusa - Lørdag 24 mar - 17.52
Kjempeforslag Ron, har godt av litt annen trening og, viktig med avveksling. Må ikke bli for ensporet her kaptein...!?
Rykk Ribe - Lørdag 24 mar - 16.49
Finansen Hansen påstår at han er en jævel på mental trening, du må gjerne sjekke ut om han holder mål! Evt. guide han litt på veien. Når det gjelder kick boxing så får vi se på det... Det er mye smerte i en god bakke også.
Fysion - Lørdag 24 mar - 14.55
Hei gutter. Her er en liten utfordring til alle dere i team FOCC: 1.5-2 timer "kickboxing" trening med meg. Skal dere holde ut de få km fra Tr.heim-Oslo kan dette jo være litt greit på å oppleve litt smerte (trenings relatert) i kroppen før selve løpet, men kansje også før de del mål løpene dere har satt dere. Jeg kan lover kondisjon og styrke trening på HØYT nivå.

No pain, no F....game!

Ron

Ps. kan evt bidra med noe "coaching", mental trening hvis det er noen som trenger litt innputt av dette.
Stanley - Fredag 23 mar - 11.49
Bra spirit boys...! Godt å høre at det er fokus på treningsplanen uke 14-25. Det vil bli oppdateringer på www.Focc.no hvordan alle medlemmene ligger an i forhold til treningsplanen. Så ingen slipper unna! :-)

Minimum 3 økter i uka med sykkel! Det er itte noe probb.
Stå på folkens!
Rykk Ribe - Fredag 23 mar - 11.43
Det høres bra ut Kilometer. Langturer må til. Vi får teste den i påska en gang. Planen som er presentert er et absolutt minimum. For å få en mer behagelig tur nedover Gudbrandsdalen anbefaler jeg alle å sykle mest mulig.

Mitt første mål er å ta igjen Kim Krampe på statistikken over lengst syklet totalt. Men det ser ut som at han er en seig jævel...
Kilometer - Fredag 23 mar - 11.42
Dette ser veldig bra ut!
Er topp motivert for å ha minst 3 økter på sykkel i uka.
Sinnsykt deilig å komme seg ut på landeveien i stedet for å sitte inne på spinning... Vi må også få til noen ekstra lange turer, og jeg har klar en krevende løype på nesten 15 mil som vi kan ta på de planlagte treningsleirene... :-)

Kjør på folkens! Det er langt fra Trondheim til Oslo!
Gunman52 - Torsdag 22 mar - 16.07
Ja, det hjelper med at spark i ræven.
Stoa Fysikalske Senter