Rykk Ribe varlser superform før Bukken, men er han favoritt til klubbmestertittelen?

Espen Rykk varsler superform før Bukken! Han har hatt meget gode treningsforhold i Rogaland lenge, og lagt bak seg en solid treningsperiode sålangt denne våren! Statistikken viser dette tydelig! Tross dette funderer undertegnede på om FOCC-kapteinen er sterk nok til å vinne klubbmestertittelen? Hva tror dere? Kjør debatt...! Kjør debatt...... NÅ...!
Mandag 16 apr 2007 Av Stian "Stanley" Mjåsund
Spam kontroll: 3 + 2 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
Moose - Tirsdag 17 apr - 18.20
Obs obs for Frode! Han ser sprek ut i sykkeloufitten sin! Sender stadig bilder fra Tronheim! Frode er dermed i farta, og har fått opp Frekvensen! Pass på..!
Kilometer - Tirsdag 17 apr - 09.05
Nå er du beskjeden RosinBolla! Du glemmer å fortelle at du ble bedt om å ta det med ro i det du ville kjøre oppover bakkene i Oggevatn Rundt.. Du var urutinert, og lyttet til de andre.. og det kostet. Den feilen kommer du nok ikke til å gjøre igjen! :-)
Moro å se bildene av FruttiFravær. Kanonsykkel du har fått deg! Håper ikke du blir preget av den uheldige oppkjøringen du hadde med rennerøv i Kina. Viktig å spise riktig vet du... hehe.. Venter forøvrig også på beregninger på hva, og hvor mye man bør spise/drikke i de enkelte ritt. Kim (tidligere Krampe), Stanley, og Rykk blir harde konkurrenter, og klarer Finansen og Ivæ og henge seg på, blir de giftige i bakkene.
Med andre ord er det ganske åpent hvem som blir FOCC Mester 2007.
Rosinbolla - Tirsdag 17 apr - 00.14
Mine ønsker for hvem som går av med seieren: Det bør bli en av dere i kjernegjengen som startet og driver denne supre klubben. Når det er sagt, Rosinbolla kommer selvsagt til å tyne maks under rittet. Forøvrig kan bare skrive under på at Km-Ribe har hatt en fin formutvikling. Siste Herefossrunde, i bakkene opp fra Gauslå overrasket han skikkelig. Og på slettene er han umulig å bli kvitt. Dere andre er ukjenta blad, men desto mer spennende! Ser at noen antyder Rosinbolla som en mulig vinner, dere kan jo gå på http://www.vennesla-ock.com/ under resultater og lete opp fjoråretst resultat fra Oggevann rundt. Tips: Start søk i bunnen av lista, klasse M30. Tror kanskje det vil kunne berolige endel av dere. Legg forøvrig merke til at jeg ble slått av samtlige i klasse M70.
Stanley El Presidente - Mandag 16 apr - 22.39
Spennende debatt, og mye bra kjiving også! Det er good! Flott med engasjement...! Ser at tipsene er ulike! Personlig er jeg veldig usikker på hvem som tar tittelen! Rykter sier jo at Bolla er fryktelig sterk, Espen varsler god form, Kim har trent enormt godt i vinter, og Kjetil virker sterk i alle faser av syklingen! Tipset mitt er at Kjetil trekker det lengste strået...! Rosinbolla blir en god nummer to, og deretter kniver Stanley, Espen og Kim om bronsen! Ivar og Frode har jeg ikke sett nok på sykkelen enda, så de blir for meg spennende jokere og outsidere, men altså ingen favoritter...! Kjetil vinner!
Ø.H - Mandag 16 apr - 21.22
Ettersom kanskje den største favoritten ikke kan delta for FOCC(Mr Finansen) må nok Ribe være den store favoritten, men holder også en liten knapp på FOCC's lengste man(Stian), han er seig på slettene.....
Rykk Den Tykke - Mandag 16 apr - 21.09
Til tross for gode treningsforhold så anser jeg ikke meg selv som favoritt til klubbtittelen. Mitt tips er Bjørn "Bolla" Birkeland. Det blir rapportert fra Sørlandet at han er sterk og har gode bein. Når det gjelder enkelte kvasse kommentarer fra Frode Fravær så vil jeg minne han på om at han er effektivitets og ernæringsansvarlig. Team Focc har enda ikke mottatt et eneste tips om god ernæring fra den kanten...
Klatremusa - Mandag 16 apr - 19.43
Har tro på kapteinen vår, han har satt standarden for laget med sin treningsiver og sitt engasjement. Fortjener vel en bra start på sesongen. For egen del går jeg for tunge bein stinne av trening til Bukken for å se hvordan jeg ligger an. Skal henge på Rykk så lenge beina holder...og så litt til. Gleder meg til rittet og vil bare si at tyngde er viktig i Bukken, ikke så harde bakker så tror ikke at høy BMI er noe problem:)
Kåre - Mandag 16 apr - 19.24
Forsiktig med å rakke ned på kapteinen Frrode, det kan få katastrofale følger! Kanskje putter han ulumskheter i stryrkedrikken din før Bukken, slik at du får reprise av renneræven fra Kina - og må bryte løpet før du har passert Herrefossen! :-)
J@rle - Mandag 16 apr - 19.23
Godt poeng der av Frode Karstein. Rykk er utrolig selvsikker for tiden, men det spørs om han ikke har nådd formtoppen litt for tidlig. Personlig tror jeg på en outsider i denne tevlingen. Den første jeg tenker på er Ivær Huntermeister. Vel har han knarke sveis, men jeg tror dette er et nøye planlagt psykologisk spill fra hans side.
Nå skal jeg en tur til Kilometer på en kopp kaffe.
FKN - Mandag 16 apr - 18.06
Det er ingen tvil om at statistikken er i El Capitains favør, men BMI'en viser seg jo fortsatt å være den samme. Jeg stiller spørsmål og er skeptisk til Rykk's loggføring av trening. Burde ikke en mann i sin beste alder forbruke mer enn han spiser når vedkommende påstår å tilbakelegge mil etter mil, uke etter uke? Jeg underes. Hva mener dere?
Når det er sagt, må jeg innrømme at Rykk høres irriterende selvsikker ut. Baker kake gjør han også, men slikkepott har han visst ikke...
Stoa Fysikalske Senter